עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iatia,

איזה תוכנות יש לעיצוב תמונות כמו: FHOTISHOP . PAINT SHOP PRO . FREEHAND ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  2. Started by Dj_Infernal,

יש אתר שניקרא http://www.sounddogs.com/ יש שם הרבה סמפלים לפי קטגוריות ומסובך להיכנס לכל קטגוריה בתוך קטגוריה כדיי להוריד אותם אחד אחד. עכשיו כל הסמפלים נימצאים בספרייה http://www.sounddogs.com/mp3 מדובר בהמון המון סמפלים עכשיו איך אני יכול להוריד את כולם במכה? בשביל זה אני צריך תוכנה שמציגה את הקבצים של האתר ניסיתי עם ELITFTP .....היא ניתקעת באמצע הטעינה כי היא כניראה לא יכולה לטעון כזאת כמות עצומה של קבצים, אותו דבר קרה לי גם FLASHGET . אוליי מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by EG,

אני צריך שם של תוכנה או לינק שתומכת בפורמט MOV תודה!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by jj516,

אני מתלבט ואני לא יודע מה להחליט? אולי משהוא אחר בכלל?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. התוכנה מותקנת ב c: ואני רוצה שההורדות יהיו ב d , כיצד ניתן לשנות זאת ?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by BMD,

אני גולש עם אופרה , מכיוון שיש לי בעיה מסוימת עם אינטרנט אקספלורר .. בכל מקרה מצאתי שהגלישה עם אופרה מאוד יעילה . אבל בכל זאת יש בעיה , העברית מוצגת (ניתנת לקריאה ) אבל ניתן לקרוא אותה רק משמאל לימין , כמו אנגלית .. זה נורא מוזר לקרוא ככה , שיניתי דיי הרבה הגדרות אבל לא מצאתי את ההגדה המתאימה כניראה אם יש כזאת.. ? תודה מראש לעוזרים MBD

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  7. שלום לכולם! סליחה על הבורות, אבל עד עכשיו צרבתי קבצים (גיבוי ולא העתקת דיסקים) עם הצורב הישן בעזרת תוכנת DirectCD, שבה אפשר לצרוב קבצים ממש כמו שמעתיקים אותם לדיסקט ואח"כ שהדיסק מלא סוגרים את הדיסק. במחשב החדש (תגידו מזל טוב ), יש צורב חדש של TDK שבא עם תוכנת Nero 5.5.8 ורציתי לדעת איך אפשר ב-Nero לצרוב באותה הצורה שצרבתי בעבר עם DirectCD. אני לא מעוניינת להעתיק דיסקים שלמים, אלא כל יום לגבות את הקבצים שלי (שתופסים פחות מדיסק). בתודה מראש לכל העונים!!!

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by EG,

אני מוריד עכשיו את גרסה 8 עדיף להוריד את גרסה 9 ???

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tomer_et,

כשאני מנסה להוריד קבצים מאתרים ע"י ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים הורדה עם "מנהל הורדה") אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. מישהו יודע איך אפשר לשות את מספר הקבצים שאפשר להוריד במקביל? אני עובד עם WIN XP PRO בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  10. Started by iatia,

מהם התוכנות המשובחות ביותר ליצרת אנימציות ועריכת ווידאו :'(

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by benor,

יש לי Winamp 2 ונכון שיש שם את הבקרה של הצליל אז אצלי הוא לא משנה את הצליל של ה WAV האם אתם יודעים איך לעשות שזה ישלוט על הבקרה של הWAV? תודה, Benor

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by garaion,

הורדתי שתי סרטים מהרשת אחד מקודד בDIVX ואחד מקודד בXVID ובשניהם התמונה נראת אך הקול לא פועל. יש לי את הcodec האחרונים של שניהם ה5.0.2 והXviD-08082002-1. למישהו יש במקרה רעיון איך להפעיל את הקול בשני הסרטים? (בכל שאר הסרטים שיש לי הקול פועל מצויין). נ.ב - אני כמובן מדבר על סרטים חופשיים ברשת ללא זכויות יוצרים(Home Made).

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה! ואני לא יקפיץ את ההודעה! אז בבקשה תעזרו לי!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by jj516,

אהלן אנשים מישהוא יודע איך אני יכול לשלוח הודעות מה icq לאנשים שיש להם AIM - AOL INSTENT MESSENGE ? כי נכנסתי לאתר של AOL ויש להם לינק להורדה CHAT WITH YOUR AIM BUDDYS WITH USING ICQ או משהוא כזה, הורדתי את זה ומצאתי רק גרסה של ICQ. מישהוא יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by jj516,

מה אתם אומרים? עם אחר אז בבקשה לפרט?

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by oren,

Hey there, 1) In Nero Express app, I wanna know what the difference between burning Mp3 files via Data->Data Disc and Music->Mp3 Disc, what's better and why? 2) Why when i'm adding my Mp3's to a "Data Disc" it takes 1 sec to add all files and in "Mp3 Disc" mode it takes a few seconds for a song? 3) Why when i'm trying to burn files with long FileNames in the "Advanced Nero" it makes the FileNames Italic on the burn window and when i'm start burning it tell's me that the files has long names, and in "Express" mode it doesn't tell me anything about this? 4) Is there any way to burn CD's in Nero in Romeo filesystem and not Joliet? cos i have a lot of files with long na…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. תוכנה שתאפשר לי לשלב כמה סרטונים ביחד וליצור מעברים בינהם כך שזה לא יהיה חד ופתאומיץ גם יהיה נחמד אם תהיה בתוכנה אפשרויות לאפקטים נוספים בסרט

18. Started by maCr0T,

שלום. אני מחפש בשביל אדם העובד בעריכה דיגיטלית, שתי תוכנות, שתיהן לPC, ושתיהם צריכות להיות זולות משהו (לא 10000 דולר). התכנה הראשונה זה תכנה לעריכת וידאו אונליין, עם אפשרויות עריכה OFFLINE טובות, יש כזה דבר? והשני זה תכנה לכתיבת DVD, כמו הIDVD של אפל. (זה מסביר הכל.) שוב, לא כדאי שזה יהיה יותר מדי יקר... תודה רבה מראש, בשמי ובשם שלומי.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by MDK,

קודם כל הטפרטורה של הכונן קשיח היא 55 מעלות, האם זה חם? שנית, הדגם של הזיכרון הוא: Samsung M3 68L3223DTL-CB3 4F05067E 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2700U-2533-700 (CL2.5 upto 167MHz) (CL2 upto 133MHz שימו לב כי זה כתב CL2 רק עד 133 ולא עד 166.... מה גם מוזר, שבדקתי מבחן השוואתי של המעבד בינו לבין מערכת Pentium 4 1.8 Willamete ה-p4 לקח ובגדול....גם את ה-AXP 2000 הוא ניצח... ולא רק זה, גם המבחן memory & cache הראה שהמחשב שלי מאוד חלש...יחסית ל-P4X333 ואפילו ל-SIS645!!! עוד דבר מוזר - כשבדקתי את המבחנים של המעבד (multimedia וכו') הביצועים של ה-AXP 1800 Reference לעומת ה-AXP 1800 שלי היו יותר טובים!!!! האם ניתן להסתמך על התוצאות של התוכנה הזו??? עריכה: בבקשה מ…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by goma,

הרי אין איזה חוק נגד קזה זו תוכנת שיתוף חוקית אני לא מבין מה הבעיה מישהוא להסביר לי

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by iatia,

יש ציאט מצלמות באתר תפוז והוא לא פועל לי , מופיע לי הודעה בציאט שאומרת שאי אפשר להפעיל את נטמיטינג 3 ואני חושב שזה בגלל שיש לי את ווינדוס אקס פי ואין בווינדוס הזה נטמינינג 3 אז הורדתי מהאינטרנט את הנטמיטינג ואי אפשר להתקין אותה בגלל שי יש לי בווינדוס אקס פי תוכנה יותר מתקדמת : ווינדוס מסנג'ר מה אני יכול לעשות שהצצ'ט מצלמות יפעל לי? ומה היא התוכנה הטובה ביותר בשביל צ'יט ווידאו?

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. יש לי במחשב כל מיני תיקיות ריקות שאני שוכח למחוק לפעמים... תהיה לי לעזר רב תוכנה קטנה הסורקת את המחשב כולו לתיקיות ריקות ומאפשרת לי לבחור אילו תיקיות ריקות ברצוני להסיר. תודה.

23. Started by pro,

מאיפה אפשר להוריד אותה בגירסה לווינדוס XP?

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by Fighting Falcon,

משיהו יכול לעזור לי ! אני לא יודע מאיפה להוריד את הדפדפן msn explorer משיהו יכול למצוא לי ! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  25. חייברה , היה לי אקס פי מותקן , והלך המחשב. אוקיי , אמרתי לעצמי אין לי כוח שוב לאקספי (למרות שנורא אהבתי אותו הוא עשה מדיי פעם בעיות ש2000 לא עושה לי). האופצייה שהשתמשתי בה מלא ב XP היה Auto Hide Inactive Icons On Tray Bar יענו , כשלא משתמשים באיזה תוכנה שעובדת ברקע ומופיעה ב System Tray , אקספי היה פשוט מעלים אותה (למשל תוכנה כמו Kazaa שרצה ברקע ...) יש איזו תוכנה שעושה אותו דבר ב 2000? אני נואש , נמאס לי מ SYSTEM TRAY גדול . תודה =)

• 0 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים