עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by A.z,

הורדתי Solid edge V16 ואני לא מוצא את קובץ ההתקנה הנה פרינט סקרין של הדיסק הוירטואלי [attachment deleted by admin]

2. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 וכרטיס קול ESI JULI כאשר הייתה לי מערכת הפעלה של XP והייתי משתמש ב ווינאמפ עם פלאג של ASIO הפלאג היה עוקף את כל מערכת הסואנד של WINDOWS ? כולל את האפשרות של הגברה או הנמכה דרך המחשב , במערכת ההפעלה החדשה WINDOWS 7 אני לא מצליח לעקוף את זה אשמח לעזרה עם מישהו הבין למה אני מתכוון (זה עוקף לי רק את ווינאמפ) תודה רבה שי

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  3. שכל מסך יתפקד כמחשב נפרד, עם מקלת ועכבר משלו. מחפש תוכנה כזאת בנרות תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by אישי555,

אתם מכירים את האתרים שברגע שלוחצים על מקום כלשהו במסך קופץ חלון עם פרסומת? אז הבעיה שלי היא שיש אתר מסויים שתמיד החלון הקופץ שלו מכסה את סרגל המשימות. אני לא יודע איך זה קורה אבל זה ממש מעצבן. מילא אם היה נפתח בטאב חדש או שהחלון היה נפתח בגודל נורמלי... הם בעצם משיגים את מבוקשם-כדי לסגור את החלון אני חייב להסתכל עליו ולסגור אותו. זה קורה לי רק בכרום. יש לזה פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by alergic,

יש לי קובץ .dem שיוצא כשאני מקליט וידאו ב CS ורציתי לשאול אם יש תוכנה שמקדדת סוג זה של קבצים?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  6. ואם אפשר שזה יהיה מינימליסטי ובלי שטויות

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  7. לדוד שלי יש בעיה עם המחשב אז ככה....שלחו לן לינק והוא ברוב גאוניותו הוריד איזה קובץ EXE והפעיל אותו... מאותו זמן הוא לא יכול להיכרנס לאייסיקיו הוא עושה לי סיים משימה... ולא יכול להתקין אנטי וירוס... הדבר הזה נפוץ...זה מוצג בתור תמונה... הבנתי שזה עושה כאילו אנשים מהרשמימה שלי שולחים לי את ההודעה הזאת... קיצור צריך פתרון

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  8. Started by מישה,

אני לא מצליח לקבל קבצים באיסיקיו יש לי את הפיירוואל של וינדוס ( SP 2 ) הגדרתי לו שיאפשר לאיסיקיו כל מה שצריך, לא עוזר. ביטלתי את הפיירוואל הזה בכלל - עדיין לא עוזר. פתחתי את הפורט 5190 (פתחתי TCP, אולי צריך DCP או DUP מה שזה לא יהיה )בהגדרות הפיירוואל שלי במודם ECI מה עוד אפשר לעשות ? כמישהו שולח קובץ, אני מקבל הודעה על קבלת קובץ, לוחץ אישור, ואז כאילו עוד שניה זה יתחיל לשלוח, וזה פשוט עומד ככה, מבלי לשלוח. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. Started by b-or,

שלום, מזה כמה שבועות אני סובל מריסטים בפיירפוקס, מדי כמה דקות / שעות. היום זה הפך בלתי נסבל, ספציפית באתר הייטק-זון, שכל טעינה של עמוד שם מעיפה את הפיירפוקס. לעיתים התופעה מלווה בסימנים מקדימים של החשכת לשוניות, ממש רקע שחור. כל הAdd Ons עדכניים, פרט ל Google earth שבניגוד לפיירפוקס, גוגל טוענים שהוא עדכני. בכרום הכל עובד מצויין, ובכל זאת פיירפוקס הוא הדפדפן העיקרי שלי. מישהו נתקל בתופעה? מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by Nihility,

למי שעוד לא שמע, Microsoft שלחה מכתב למפתחים של AutoPatcher ודרשו שיסגרו את הפרוייקט מיידית. הנסיונות של המפתחים לשכנע את מיקרוסופט לחזר בהם מהחלטתם כשלו והפרוייקט כנראה סיים את דרכו. AutoPatcher הייתה תוכנה חינמית שאפשרה למשתמשים להוריד את כל העדכונים של חלונות (XP, VISTA , 2000, 2003, MCE וגם OFFICE) בלי צורך לעבור את התהליך הארוך והמייגע של windows update שלקח זמן רב והיה מעצבן במיוחד בשביל אנשים שתחזקו מחשבים רבים וגם לאנשים שלא היה להם חיבור אינטרנט מהיר. במקום לחכות שכל ההורדות ירדו (שעות במקרה של התקנה חדשה) היה אפשרי פשוט להוריד קובץ אחד, פעם אחת, ולעדכן את כל המחשבים. הסיבה לדרישה של מיקרוסופט לא ברורה לחלוטין, הם טוענים שזו בעיית אבטחה למרות שנעשו מאמצים רבים של…

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by YoTaMi,

יש לי ת'דרייברים אבל חצי מהם לא מעודכנים .. הנה התמונה מהתוכנה DriverAgent מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכונים של הדרייברים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=tyqayxmqzm3d.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן נייד של 750GB שאני רוצה לגבות בו את המחשב שלי יש לי שני הארד דיסקים במחשב שאותו אני רוצה לגבות האחד של500 שמחולק לשתי מחיצות C(שזה המערכת)וכונן D(שעליו מותקנות כמה תוכנות) עוד הארד דיסק E של 1TB שעליו יש מוזיקה סרטים משחקים והתקנות... מה התוכנה הטובה ביותר לגיבוי ומה לגבות לפי זה ל750GB..?יש לי נורטון גוסט 14 תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. Started by daniel0089,

פתחתי סקר זה כי מעניין אותי לראות איך רוב האנשים מוחקים קבצים.. אני אישית משתמש בתוכנה your uninstaller 2008 שמוחקת לדעתי יותר טוב... איך אתם מוחקים? דניאל.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by xtract1,

היום בחיפושי ברשת אחרי דברים מעניינים נכנסתי לאתר של AVG וראיתי שיש להם "חבילת אבטחה",דבר שלא היה לי מושג שיש להם. חיפשתי בפורום ולא ראיתי שום התייחסות לכך וגם לא בסטיקים השונים. אני מכיר אישית וגם מההמלצות של האנשים פה את ה-AV של החברה ושמעתי שהוא מעולה. רציתי לשמוע אם מישהו מכיר/ניסה/ראה ביקורת על כל חבילת הבטחה שכוללת לפי האתר של החברה: * Anti-Virus protects from viruses, worms and trojans * Anti-Spyware protects from spyware, adware and other malicious programs * Anti-Spam filters spam and protects against phishing attacks * Firewall protects from hackers הינה קישור http://www1.grisoft.com/doc/products-avg-internet-security/lng/us/tpl/tpl01

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  15. יש לי תופעה מעצבנת אחרי הפעלת סירטונים ב-YNET עד שמפעילים את הסרטון שמופיע באתר הדפדפן עובד חלק אבל אחרי ההפעלה הוא מקרטע

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה חבילה שתכלול את כל מה שאני צריך על מנת לקודד AVI לדיוידי שלי ככה שזה לא משנה אם זה VCD או SVCD ראיתי המון מדריכים , אבל כל אחד מהם דורש איזה 6 תוכנות ואני לא יכול להשיג אותם , במיוחד לא בצורה חוקית, אומרים VOB SUB TMPEG SUB MIX SUB2SSA כל מיני כאלה שאין לי איך להשיג אותם כל אחד מהמקורות שלו ,אז יש אולי איזו חבילה אחת שכוללת הכל? אם אפשר אז גם מדריך יהיה נחמד.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. אני צריך ליצור קובץ/תוכנה שתעשה את הדברים הבאים: למחוק בREG HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\LicenseManager HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\MediaPipe P2P Loader HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Notification Utility HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\run247cams HKEY_CLASSES_ROOT\AMNotifier.HUBAWindow HKEY_CLASSES_ROOT\AMNotifier.HUBAWindow.1 HKEY_CLASSES_ROOT\DownloadManager.Manager HKEY_CLASSES_ROOT\DownloadManager.Manager.1 HKEY_CLASSES_ROOT\MediaPipe.GUI HKEY_CLASSES_ROOT\MediaPipe.GUI.1 HKEY_CLASSES_ROOT\MPAgent.Agent HKEY_CLASSES_ROOT\MPAgent.Agen…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. תראו אני צריך שאני שם תמונה שהכל יהיה בצבע כחול את הכתב אני יודע איך.. אבל תמונה אין לי מושג איך בבקשה זה די חשוב לי איך אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by ruff stuff,

שלום לאחר שהיו לי בעיות עם הדפדפן הקודם שלי הסרתי אותו והתקנתי את הפיירפוקס. מאחר ולא התנסתי בו בעבר רציתי לשאול מיספר שאלות : 1. איך אפשר לראות את הסרטונים של ויינט או כל דבר אחר כי הדפדפן לא תומך בו. 2. הורדתי את הגירסא האנגלית 2.0 אבל לפעמים רואים את העיברית בצורה משובשת לדוגמא אתר בנק הפועלים מה אפשר לעשות בנידון. תודה. ואשמח אם תייעצו לי על דברים שהדפדפן הזה יכול לעשות.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ולאחרונה אני לא יכול לגלוש דרך האינטרנט אקספלורר השגיאה שהוא רושם זה: "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט" והאינרנט מחובר....כרגע אני גולש עם FF אבל אני צריך גם את הIE...מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shtrodel,

חבר הביא את המחשב שלו לפה בגלל שהוא לא זז ועושה לו ים בעיות (אני מספר בקיצור) התקנתי את התוכנה Webroot Spy Sweeper.v4.0.4.458 והיא מצאה לו : 98.659 קבצים! חחחחח אני עדיין לא מאמין איזה שוק! שלא נדבר גם על מאות ואני חוזר שנית מאות הוירוסים שהסרתי לו..... איזה דפאר... אלהים....

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by amd950,

קיבלתי את פיפא 2002 והארי פוטר צרובים. הבעייה היא שאחרי שאני מתקין אותם כשאני מנסה להפעיל אותם הוא מבקש את הדיסק האורגינל. איך אני יכול לפתור בעייה זו

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. זה לא בגלל אינטרנט זהב !!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה או איזשהו תוסף לדפדפן שמסוגל להחליף IP בכל זמן מסויים, כל כניסה לאתר או כל דבר כזה. האם מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  25. Started by zabadak,

הורדתי מספר קבצי MPEG ורצוני לחברם לסרט אחד. יש לי את VirtualDUB 1.47 אבל הוא מטפל רק ב AVI או שיש דרך נוספת ??? באיזו תוכנה הכי טוב להשתמש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.