תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
פעם ראשונה שאני עובד עם התוכנה ולא כ"כ הבנתי איך אני יכול לבדוק את היציבות של הכרטיס לאחר האובר קלוק...
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הבעיה הזאת ממש ממש מטרידה אותי,קאזה לא מוצאת לי כלום ! והבעיה אצלי ספציפית כי אצל אנשים אחרים הוא מוצא,ניסית להורידאת התוכנהו לתהקין מחדש לא עזר עדכנית לא עזר מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את eDonkey ואני מנסה להתחבר לשרתים אך ללא הצלחה.... אומנם מותקן אצלי Firewall(ISA Server)a אבל פתחתי את ה port המתאימים ואני עדיין לא מצליח להתחבר.... אולי לא עשיתי משהו שכן הייתי אמור לעשות? יש למישהו כיוון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדוגמת תוכנת where is it כלומר אני מעוניין, לקטלג את כל הקבצים שיש לי על דיסקים (שירים, משחקים, תוכנות וכו') בכל אופן, יש לי תוכנה - Where Is It V.3.26 אבל היא מאפשרת ליצור קטלוג של רק עד 2 גי'גה.. (זה גירסת הדגמה כאמור, הגירסה המלאה, אם למישהו יש שווה ביותר) מישהו מכיר תוכנה דומה ? או גירסה קודמת של התוכנה הזו (3.24) ?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
איך אני כותב בעיברית בFreeHand 9 כי אין שם את הגופן "דוד" אז איך אני מעביר אותו? יאיר
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני פירמטתי את כונן אבל גביתי את מיקרוספט אוקלוק. איך אני משחזר את כתובות האיימיילים בתודה אלון
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
התקנתי את ACCESS 97 מהחבילה של OFFICE 97 PRO. כשמפעילים את התוכנה מתקבלת הודעה ש"לא ניתן להפעיל את מיקרוסופט אקסס, מאחר שאין לו רישיון במחשב זה" והתוכנה פשוט נסגרת ולא ניתן להשתמש בה. WTF ??? מישהו נתקל בזה ? יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט MPG כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שיש שגיאה שסוג הקובץ שגוי מה עושים??
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לי יש אי-מייל בוואלה משתי סיבות:1. בגלל שאפשר לאחסן בו עד 6 מגה 2. בגלל שאין מספר מוגבל של גודל הקובץ שאני יכול לשלוח. אזל יש לי בעי אחת, והיא שאני לא יכול לשלוף ממנו או לשלוח ממנו דרך ה OUTLOOK אז רציתי המלצה שלכם על אתר שהוא גם נותן שירות טוב כמו וואלה ושאני גם אוכל לשלוח ממנו ולשלוף ממנו את ה אי-מיילים שלי דרך האווטלוק או האווטלוק אקספרס או איזה תוכנה אחרת כל שהיא....
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני מרבה לצרוב סרטים ל - VCD. לכן אני צריך להמיר את הסרטים לפורמט המתאים. כיום אני משתמש בתוכנת TMPGEnc שעושה את העבודה בצורה טובה מאוד, אבל הדבר לוקח המון זמן! אני יודע שהחלק העיקרי בזמן ההמרה הוא מהירות המערכת של המחשב, אבל גם התוכנה שאיתה עובדים. האם אתם מכירים תוכנה מהירה יותר? הבנתי שאפשר לצרוב ל VCD גם קבצים בפורמט MOV. האם נכון הדבר? איזה פורמט עדיף?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן התקנתי מחדש את הווינדוס XP ועכשיו יש לי בעיה מוזרה ב Explorer. ישנם מספר אתרים שכאשר אני נכנס אליהם המחשב עושה לי ביפ אחד או שניים... אין לי מושג מה זה ולמה זה, למישהוא יש?
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר כמה קבצי wmv. עם איזו תוכנה ניתן לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על תוכנה שכזאת... ואיך זה בתור סריקה ראשונה, הגדרות אמצע..? :-\ http://forums.ort.org.il/files/30/1518807/5454923.jpg
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קורה לי הרבה פעמים שאני מוריד שיר ובסופו יש הרבה זמן (10-13 שניות) של שקט, האם יש דרך להוריד אותם כדי לחסוך מקום בזמן הצריבה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הזמן אני רואה ICQ גרסה ביתה או ICQ גרסה אלפא. אף פעם לא ראיתי גרסה סופית. אז רציתי לדעת אם יש כזה דבר!!
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
טוב, ברגע שהתוכנה מצליחה להתחבר והופכת ל-online אני שומע צליל שגיאה (למרות שאין הודעה) והתוכנה נסגרת. מישהיו יודע אם זה קשור במקרה למערכת ההפעלה? אני ממש צריך עזרה, אז בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש בקויק טיים אפשרות לראות עוד פורמטים חוץ מnov... למשל כמו mpg mpeg avi asf.... תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות אפקטים מיוחדים במוזיקה שאני שומע, שתיהיה כמה שיותר פשוטה. ??? :smoke:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קיבלתי לאחרונה מכתב מאורנג' באימייל והוא מופיע כסימני שאלה במקום האותיות העבריות (שהם כתבו ORANGE באנגלית או מספרים זה הופיע רגיל) כל שאר המכתבים בעברית מגיעים קריאים, האם יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום מאורר נוסף ואני רוצה לבדוק מה הטמפ' של המחשב איתו למישהו יש לינק לתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בלי שום סיבה נראת לעין נעלם לי היום בבוקר האופציה של לבחור קידוד בפורמט divx מתוך האופציות שב virtual dub לא שינתי כלום לא התקנתי כלום לראות סרטים אני יכול לקודד בפורמטים אחרים אני גם יכול רק הקודק לקידוד פשוט נעלם בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מה זה פאצ' של תוכנה ואיך אני אמור להפעיל אותו
-
- 11 תגובות
- 10.6k צפיות
-