תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל הגולשים אני מחפש דרך לשמור פרקים של סדרות כמו פרוייקט Y וכאלה אצלי במחשב מאתר וואלה עם איזה תוכנה אני עושה את זה אם זה בכלל אפשרי? ד"א אני משתמש בפיירפוקס אז אם יש תוסף כלשהו אז סבבה (ניסיתי VIDEO DOWNLOAD HELPER לפיירפוקס ולא עזר לי) בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם מישהו ניתקל בתוכנה אשר יודעת להמיר קבצי 3D של solidworks לקבצי 2D עם סיומת cgm?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את uice אבל זאת גירסת ניסיון. מישהו מכיר תוכנה לשליטה מרחוק חינמית ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני עובד יחסית חדש בפוטושופ ורציתי לדעת איך את כל הפעולות שאני מבצע על תמונה כללית אני יכול לבצע על אזור בחירה(כולל הפעלת פילטרים,שינויי איזון לובן וכו') תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
משום מה אני לא שומע סאונד גם אחרי שהסרתי את ה BSPLAYER ןהתקנתי חש שאני משתמש ב ווינדוס מדיה פלייר זה עובד איך אני מסדר את ה ביספלייר או אם יש נגן אחר קליל עם קודקים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש המלצה למקודד MP3 (ובפרט מקודד שהופך קבצי WAV ל-MP3), משהו פשוט ועדיף חינמי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי את ZONEALARM אחרי שעבדתי במשך שנה וחצי בערך עם נורטון INTERNET SECURITY 2004 PRO... מהרגע הראשון ששמתי את התוכנה היא עושה בעיות - החיבור לרשת נתקע ממש אקראית והיא מחליטה לנתק אצ החיבור ממש כל כמה זמן שבה לה ואיך שבה לה... זה לא פעם ראשונה שאני נוגע בדברים מהסוג הזה ויש לי סהכ לא מעט נסיון בתחום... עברתי על בערך כל הגדרה שיש בתוכנה ולא הצלחתי לגרום לזה להפסק אפילו נתתי ל IE הרשאות של לעקוף את כל הנעילות שלו והכל ועדיין... הצעות רעיונות? - שמתי אותה על מוד עבודה של בינוני ובינוני ברמות האבטחה... -- יש למישהו הצעות ל FW אחר שעובד כמו שצריך אולי?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, אך לא נמצא שום דרייבר שניתן להורדה, WINDOWS XP. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני משנה את הרזולציה/איכות של קובץ GIF שיתפוס פחות מקום?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התקנתי את ה-Windows ואני מחפש תוכנה טובה לניגון שירים, תכתבו לי איך קוראים לתוכנה ותיתנו לי לינק אם אפשר
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי את החבילה של Super Norton 2004 PRO ואחת התוכנות שם זה Norton AntiVirus Corporate Edition client 8.1.1 רציתי לדעת מה זה התוכנה? מה יותר טוב פנדה פלטניום או Norton Internet Security Pro 2004
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשלוח TZERS, רשום שם שהמערכת ההפעלה שלי לא תומכת בזה. יש לי אקס פי פרו... זה עבד לי לפני שהתקנתי אותו מחדש... אך אפשר לסדר את זה בחזרה תודה...
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות FW למייל שקיבלתי, אבל לשלוח את זה למס' גדול של אנשי קשר שאני אבחר מהרשימה (כי יש המון אנשים שאני רוצה להעביר להם את המייל, ואני לא מצליח להזכר בכולם אני צריך לראות את הרשימה בשביל להחליט למי להעביר ולמי לא). משום מה אני לא מצליח להגיע לפעולה הפשוטה הזאת, כל מה שאני מצליח זה לשלוח מייל חדש לאנשי קשר... תודה רבה מראש לעוזרים. נ.ב, כל מיני תשובות מתחכמות כמו "תרשום את השמות ידנית בשורת אל" לא יתקבלו בברכה, אתם מבינים לבד שזה לא מתאים\אפשרי במקרה שציינתי קודם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני התקנתי את מערכת ההפעלה WIN7, ופתאום כשרציתי לפתוח קובץ DOC. שמתי לב שאין לי אופיס, מה אני עושה? האם יש תוכנות חינמיות אחרות שניתן לערוך איתו קבצי DOC?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה לצפות בסרטים באמצעות התוכנה הנ"ל. ברגע שאני מפעיל באמצעותה סרט, לאחר מספר שניות של ניגון, הסרט מתחיל לנוע באיטיות ואילו התרגום והשמע רצים רגיל. בעיה נוספת: לפעמים אין את התופעה הנ"ל, אך במקומה - לאחר מספר שניות של ניגון, מסך הצגת הסרט הופך ירוק והסרט נתקע. יש לציין שבאמצעות תוכנות אחרות לא נתקלתי בתופעה. כבר ניסיתי להסיר ולהתקין בשנית את התוכנה וכן גם פירמטתי מחדש את המחשב, אך התופעה חוזרת. האם יכול להיות שהבעיה הינה לא רק תוכנה אלא גם חומרה? בעבר השתמשתי בתוכנה זו ולא נתקלתי בתופעה הזו. תודה אריה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אתר נחמד שנותן להעלות לשרת שלהם קבצי מולטימדיה וממיר אותם ע"ג השרת. יתרונות: חוסך התקנה של תוכנות המרה. מאגד כמות גדולה מאוד של פורמטים בממשק אחד. חוסך במשאבי מערכת (למעט רוחב פס לרשת). חסרונות: יכול לקחת לא מעט זמן בקבצים גדולים (משתנה בהתאם לעומס שעל השרת ועל רוחב הפס שלכם). תומך רק עד 100 מגה לקובץ בחבילה החינמית. רשימת פורמטים נתמכים: http://www.zamzar.com/conversionTypes.php
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, היה לי אימיול ישן 0.46 ממש טוב. היה לי איתו HIGH ID כל הזמן והוריד ממש סבבה (בדרך כלל בין 260 ל 310) והייתי חייב להחליף כדי להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה אז התקנתי את גירסא eMule MorphTX Mod 9.6 והוספתי את הCONFIG שהיה לי באימיול הקודם. ובאמת יכלתי להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה והיה לי עדיין HIGH ID אבל ההורדות היו ממש איטיות (בסביבות ה 20). לכן החלטתי להתקין את האימיול הרשמי גירסא 0.48A ושוב שמתי את ה CONFIG שהיה לי בראשון וההורדות הפכו להמהירות שוב אבל מה יש לי פתאום LOW ID. בעקרון כלום לא השתנה הפורטים הם אותם פורטים שפתוחים בראטור (270 PR) באופן עקרוני הכל אותו דבר חוץ מה הגירסא. יש לכם מושג מה אפשר לעשות ? כי כרגע הורדות מהירות אבל לא כמו פעם, כלומר האימיול יכול להוריד ב…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה להתחבר אליי,לי קופצת הודעה של משהו עם פרוקסי(אם צריך תמונה רק תגידו!),הגדרתי שמה NO FROXY,וזה רושם לו הודעת שגיאה No connection to partner 836082373! ניסיתי אני להתחבר אליו ועובד מעולה,אבל שהוא מתחבר לא עובד. יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT נוצר מצב שכאשר אני עוזב את המחשב מספר שעות (למשך הלילה לרוב) כל ההורדות מפסיקות וכאשר אני מוריד מייל באמצעות האאוטלוק משרת של נטויזיון אז פתאום הוא לא מוצא לי את המייל ורק לאחר שאני מאתחל את המחשב הכל חוזר להיות בסדר (הUTORRENT מוריד והמייל עובד) יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
אני צריך כדי שאני אוכל להכניס טאג. אני יודע שזה פוגע באיכות וכ'ו. אל תתייחסו לזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי לפני כמה ימים מדפסת IP 7250 של קנון וישנה את האופציה להדפיס ישירות על הדיסק איך לתפעל את זה אני יודע.. אבל איך לקחת תמונה ולהכניס לתוכנה שתהיה תואמת למדפסת זה כבר בעייתי ישנה תוכנה שמסופקת עם המדפסת שהיא על הפנים... כאילו היא טובה אבל רק לטקסט .. ישבתי עליה בניסיון להכניס תמונה חיצונית ולא הצלחתי כמו כן הורדתי את התוכנה SureThing Disc Labeler Deluxe Trial 6 והיא מדפיסה את התמונה מעוות... כאילו ההגדרות של התמונה הגודל לא טובות אני ישמח לעזרה קטנטנה (: תודה
-
- 4 תגובות
- 9k צפיות
-
-
סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.. אז ככה.. אני רוצה ליצור דף\תוכנה\משהו שיחפש בכמה אתרים את הערך שאני מכניס לו.. כאילו מנוע חיפוש ספציפי לכמה אתרים.. כמו של גוגל רק לכמה.. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה כאשר אני מפעיל אימיול אז הוא תוקע לי את כל האינטרנט ורק איפוס מודם או הפעלה מחדש של המשחב פותרת זאת, לפעמים אני צריך לחכות כמה ד' ואז האינטנרט מסתדר, אותו דבר כאשר אני מפעיל בערך 7 קבצים להורדה ביוטורנט ואז שנת על אותו תהליך של הדלקת מחשב או איפוס למודם למישהו יש מושג איך לפתתור זאת?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב סרט באיכות HD 720P על מנת לצפות בו בנגן DVD עם HDMI (פיוניר DV-420S ).לצורך כך,יש לי את תוכנת ASHAMPOO BURNING 9. 1. איך אני אמור לצרוב אותו כדי שאןכל לצפות באיכות HD? 2. האם יש תוכנה אחרת שמומלצת לצריבה ב-HD ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-