עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עשיתי הכל בשביל להוריד את התולעת מהמחשב....עכשיו איך אני יכול לדעת שאין לי את התולעת של האיי סי קיו במחשב....בבקשה עזרה....

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  2. רק אם אני נכנס לאיזה אתר שיש לו הרבה וירוסים אז אותו רגע הוא נותן הודעה כזאת שמצא.אבל סתם ככה שהוא סורק את המחשב אוטומטי הוא לא מוצא כלום. אז יש לי כאן תמונה אולי צריך להגדיר משהו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  3. Started by roc,

התקנתי ZONE ALRAM PRO במקום הSYGATE וכשניסיתי לעדכן אותו הוא רשם שיש עידכון ונתן לי להוריד את הפיירוואל בכללי ללא עדכון,זה אמור להיות ככה? כל עדכון חדש יצא גרסא חדשה?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אני מקודד סרטים בKSVCD ואני לא מצליח להפעיל את הסרט עם DirectShow... אני חייב אותו לשם הצמדת הכתובית....

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  5. Started by talisman,

האם יש נגן מוזיקה טוב חוץ מ winamp שלא יכביד על המערכת וגם שיהיה בו Library כמו winamp?

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה מוזרה באקספלורר 6 (לא אוהב 7 ולא רוצה פיירפוקס). שאני לוחץ על לינק הורדה הוא נפתח ונותן את האופציות הרגילות SAVE RUN CANCLE שאני עושה SAVE ואומר לו איפה הוא פשוט נתקע החלון נעשה כולו אפור ואם אני לוחץ על סגירה מופיעה השגיאה הידועה של XP SEND / DONT SEND למישהו יש כיוונים מה לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  7. Started by netanel38121,

ראיתי שיש בגירסה האחרונה 2.5 את האפשרות לעשות overclock ל shader משום מה אני לא רואה את האפשרות הזאת . כרטיס מסך שלי 8800GTS 640MB דרייברים מעודכנים לגירסה האחרונה 163.71_forceware .

8. Started by Do As Infinity,

אני כבר כמה חודשים משתמש ב-Outpost Pro והתרגלתי אליו, אבל הוא התחיל להתחרפן לאחרונה. אני מכניס סריאל, מקבל הודעה Thanks for registering ואז מקבל עוד הודעה שאומרת The serial provided is incorrect או משהו דומה. בקיצור אני מחפש פיירוול חדש וטוב יותר, יש המלצות? אני כרגע מסתפק בפיירוול העלוב של ה-XP ואני מעדיף להפטר ממנו כמה שיותר מהר.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  9. אתה מכירים שכשאתם פותחים איזהשהוא סרטון ברשת לא ניתן באמת לשמור אותו אלא קובץ asf או משהו בסגנון בגודל של כמה KB ואז אתם פותחים ב MEDIA-PLAYER והוא בעצם מתחבר לרשת וזה עובר ב Broadband או משהו כזה ? בקיצור אני רוצה לשמור את זה בגודל מלא ושזה ירוץ גם אם אני לא מחובר לרשת יש למישהו פתרון ?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by OgANDi_BoY,

שלום יש לי מצלמת רשת של GPT ואני לא מוצא באינטרנט דרייברים שלה מישהו יכול לעזור לי לחפש?...

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם אני התחלתי לעבוד עם התוכנה הנ"ל ויש לי שתי שאלות! 1.מדוע שכאני מעצב את התפריטים לDVD יש לי לבחור בגלריה רק 2 או 3 תמונות ואין עיצוב כפתורים וכו 2.הבנתי שאין עדיין אפדייטים לתוכנה באתר ולכן רציתי גם לדעת כשעושים מצגת למה אי אפשר לשלב את כל האפקטים ביחד ברנדום כי הוא נותן לבחור רק מספר מצומצם!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by moshen1169,

יש לי את הגרסא האחרונה של מקסטון והיא כל הזמן קורסת וזוללת זכרון ומשאבי מעבד רבים האם יש איזה גרסא טובה חוץ מהגרסה הקלאסית שלו?

13. יש לי WINDOWS XP PRO, עובד תחת Norton Personal Firewalle. אני פירמטתי את המחשב אתמול, נכנסתי אתמול לאי סי קיו והכל עבד בלי שום בעיות. אבל כשניסיתי להיכנס היום קיבלתי את ההודעה הזאת: מה אני אמור לעשות? התקנתי מחדש את ה-ICQ אבל לא עזר. אני עובד עם ICQ LITE.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  14. Started by liran2003,

שלום, כשאני מנסה לצפות בוידיאו באינטרנט, אני רואה יותר מדיי צבעים, הוידיאו ממש לא ברור. הבעיה היא במדיה פלייר (יש לי גרסא 9), משום שבאתרים שיש להם נגן משלהם (כדוגמאת יוטוב) אני רואה מצויין. יש לי מקודדים. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  15. שלום יש לי נורטון 2005 ואחרי שהתקנתי אמיול נוא קפץ לי עם ההודעה הזאת שלו שאני צרי לאשר את זה , אז עשיתי permit" ןלחצי OK אבל זה חוזר כל זנייה בערך, הוא לא מסכים לאשר את זה!! יש משוט שאפשר לעשות?? ובבקשה, לא להגיד לי להחליף אנטי וירוס

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by silky,

אהלן, כשאני לדוגמא בהוטמייל.קום ופותח דואר בעברית הוא מקודד לפי WESTERN EUROPEAN במקום HEBREW WINDOWS ואז הכל בגי'בריש. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  17. היי! אבקש את עזרתכם במציאת דרייבר לכרטיס קול O/B שנמצא על לוח אם דגם ASUS P5V800 MX הענין הוא שנכנסתי לאתר של ASUS ןהורדתי את הדרייבר אך משום מה זה לא הדרייבר הנכון. (בחרתי GLOBAL) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שאם נניח אני צורב כמה תוכנות על דיסק אז כשאני אתקין אותו אני אוכל לבחור מתוך חלון אחד איזה תוכנות להתקין והוא יתקין את כולם במקום להתקין אותן אחת אחת... מין תוכנת SETUP כזאתי...

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by alex125,

שלום רבה חברים יש לי שאלה האם אני יכול אך שהוא לשנות את כונן C שיהיה כונן Z נגיד או הפך פשוט התקנתח מתחדש את מחשב שלי שהוא עשה קצת בעיות הוא שנה את כל כוננים פעם כונן C היה C היום הוא H אני רוצה לקוראו לו C אך אני עושה את זה. תודה רבה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by maorsh18,

מחפש תוכנה ליצירת מסוף בין שני מחשבים המחוברים ברשת ישירה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מתכוון נגיד שמתי 50 טורנטים להורדה אני רוצה שזה יתחיל להוריד 10 קבצים,וכול פעם שהטורנט מסתיים זה יתחיל להוריד עוד אחד, שתמיד יהיה 10 בהורדה. ניסיתי בהגדרות של Queue Settings אבל זה ממשיך להוריד את כול ה 50.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Started by ex_,

תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by tuarg,

לכל האנשים שחיפשו ב OUTLOOK איך לראות תמונות ללא צורך בלשמור אותם בדיסק! לאחר הרבה זמן חיפוש ונסיון דרך הפתרון של מיקרוסופט שלא עובד טוב דרך תוסף של INCREDIMAIL וכו.. סוף סוף נמצא הפתרון ודווקא מזוג ישראלים!!!!!!! http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=351 תהנו

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. שלום לכולם! רכשתי אתמול כרטיס מסך חדש 4850 ואני די מבסוט ממנו אבל יש בעייה אחת. התקנתי את כל סוגי ה3DMARK וכולן פשוט מסרבות לפעול, הן קופאות בקטע של הלוגו בהתחלה, מזה יכול להיות? הכל עובד לי חלק, קרייסיס GTA 4 עובד פיקס, וכו'... וכו'...... אני מודה מראש על כל עזרה כי כבר התייאשתי ???

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לי את התוכנה הזאת שיכולה לפתוח כמה חשבונות אייסיקיו ביחד ויש לי בעייה איתה או אם האייסיקיו נגיד שאני פותח 2 חשבונות ביחד אז אחרי כמה זמן מופיע לי החלון של "אל תשלח" ואחרי שאני לוחץ על אל תשלח מופיע לי הודעה ואחרי שניה נסגר לי חשבון אייסיקיו אחד מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים