תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
ראיתי דרישות מינימום לתוכנה וכתוב שם שהיא תומכת בXP HOME SP2 ובמיקרה של ויסטה היא דורשת החל מפרימיום. האים המצב יתכן או שזאת קונספירציה? האים ניתן להיסתכן ולהפעילה בגירסת ויסטה בייסיק?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח קובץ עם סיומת MDF , לצערי לא הצלתי לעשות זאת עדיין מפני שאחרי שבחרתי בתוכנה אופציה Image burning wizard - לפני הלחיצה האחרונה (START) - אני מקבל הודע "הכנס דיסק ריק" - הכנסתי...ושם דבר..."הכנס דיסק ריק אולי מישהו יכול לעזור ? האם יש עוד תוכנה שיכולה לפתוח קבצי MDF ? תודה
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
בEMULE זה קל, מתקינים VLC מגדירים בCLIENT וגמרנו. איך עושים את זה בUTORRENT?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי גם עם כל הדיסקים שמקבלים עם הכטיס מסך הדייבר שנמצא שם זה אותו דבר הכוונה היא של חברות אחרות עם הדריבר הוא אותו גבר
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני הולך לפרמט בקרוב את המחשב ,רציתי לדעת איך אני מגבה את ההיסטוריה של השיחות.(?)
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום.הבעיה היא כזו:כאשר אני לוחץ ב IE על קישורית לשליחת דוא"ל אני מקבל הודעה שהפעולה נכשלה כיון שהדואר לא הוגדר כראוי. אני משתמש רק באאוטלוק ובכל מקום האפשרי הגדרתי שאאוטלוק הוא הדואר של ברירת מחדל. בדקתי וירוסים,גם השתמשתי בSFC/ SCANNOW וזה לא עזר. מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום קבלתי הודעת שגיאה מהודעות של שלח שגיאות. בקיצור ההודעה היא : של DRWatson Postmortem Debugger ומתחת: Event Type: BEX P1:drwtsn32.exe P2:5.1.2600.0 P3:3b7d84a2 P4dbghelp.dll P5: 5.1.2600.2180 P6: 4110969a P7: 0001295d P8:c0000409 P9: 00000000 לאחר מכן ה WIN מבצע מן רענון לכל ה DESKTOP ול ICON ים בצד ימין למטה (ליד השעון) מה זה אומר??!? ואיך אני גורם לזה שזה לא יחזור?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
פעם היו לי המקודדים של K-LITE ואז ניגנתי את הטריילר של GTA4 והיה כהה מדי וחשוך אז התקנתי את חבילת המקודדים CCCP שאכן עזרה והבהירה את הסרט ובאמת לא היו שום בעיות. אתמול ראיתי סרט והכל היה סבבה כרגיל, והיום אני בא לראות סרט והמצב עוד פעם חזר להיות איך שהוא- סרטים כהים וחשוכים. ישר מחקתי את הCCCP והתקנתי שוב אבל לא עזר, הורדתי VLC גם אותו הדבר (למרות שהוא משתמש בקודקים משלו), מחקתי כל קודק שהיה לי על המחשב ולאחר הפעלה מחדש הפעלתי את הטריילר של GTA4 ועדיין רואים ככה (למרות שאין שום קודק על המחשב). מה שהכי ממוזר פה, הנגן היחיד שמנגן את הסרט בהיר וטוב זה מדיה פלייר קלאסיק (זה שבא עם הCCCP). מה עושים ? נ.ב. שכחתי לציין ששום דבר לא הותקן מאתמול אז שום תוכנה אחרת לא קשורה לזה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ישנו פס קול מסויים שאני יכול לשמוע רק דרך הרשת , ולא ניתן לשמור אותו למחשב. כנ"ל לגבי קובץ וידאו מסויים. האם יש תוכנה שיודעת להקליט מה שהמחשב משמיע? (למרות שזה לא ייצא איכותי). מה לגי השלטה של סרטון וידאו פלאש? (ורגיל) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אחרי שעזבתי את הפיירוול של סיגייט, והשתמשתי בכמה לנסיון אישי, מצאתי שהפיירוול של מקאפי הוא הכי נורמלי וגורם להכי פחות תיסכול. הבעיה היחידה איתו, שהוא ממשיך להעלות הודעה על ווירוס או מתקפת ווירוסים כל כמה דקות, ואני לא יודע מה לעשות לגבייה. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל, הבנתי שמדובר בווירוס ברמת סיכון נמוכה, אבל לא מוצא דרך להיפטר ממנו! יש לי אנטי ווירוס של NOD32, ופיירוול Mcafee Desktop Firewall 8.5. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
למי שלא יודע - מקרו זאת תוכנה שמגדירים לה סדר פעולות מסויים והוא מבצע אותם, למשל: להזיז את העכבר ימינה, ללחוץ שתי קליקים, ואז רווח עם המקלדת. מישהו מכיר תוכנה טובה? ניסיתי להריץ חיפוש בגוגל.. הורדתי את Macro wizard אבל היא עושה טיפה בעיות...
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
בחלון אופציות של הורדה שיש open with save flashgot נעלם לי משום מה ה open with אבל כשהשניים האחרים לא מסומנים, ואני לוחץ אנטר, זו פותח לי את הopen with מישהו יודע איך אני עושה שאני אוכל שוב לראותו אותו?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיות התחברות בקאזה, היא פשוט לא מתחברת לי. הגדרתי את החומת אש כמו שצריך, מצאתי את האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160579.msg1358660#msg1358660 ופעלתי לפי ההוראות אך משום מה זה לא עובד עדיין. יש למישהו הצעות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות פרוייקט של J2ME 1. התקנתי אקליפס 2. התקנתי Wireless Toolkit 2.5.2 3. הוספתי את ה JAR ים של ה Wireless Toolkit 2.5.2 ל פרויקט 4. התקנתח JDK אין לי את האופציה להריץ J2ME יש לי רק applet,application מה לעשות ? (תודה !!)
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה ואני מנסה להתקין את ה DEAMON אבל אני מקבל את השגיאה: insufficient privilages למה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתקין את התוכנה של הסורק ןלא מצליח ניסיתי הכל הדיסק מקורי יש למישהו עצה טובה ? תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
הכנתי סרט ביתי, והשתמשתי ב Ulead DVD MovieFactory 4.0 לצורך הכנת תפריטים. צרבתי את הסרט המוגמר וכשראיתי את הסרט ב DVD התפריט שהכנתי עם ה Ulead DVD MovieFactory 4.0 הופיע לי בסוף הסרט. כלומר, איך שהכנסתי את הסרט ל DVD ישר התנגן לי הסרט בלי התפריט בהתחלה ורק שהסתיים הסרט פתאום הופיע התפריט. איך אני גורם לתפריט להופיע בהתחלת הסרט ולא בסיומו?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי התקנתי נרו 7 והתוכנה השתלטה לי על כל הקבצים םחות או יותר כנראה באחד המסכים עשיתי next בלי לראות שהתוכנה שייכה לעצמה את הכל אני לא מוצא איפה בתוכנה אפשר לשנות את זה מישהו מכיר איך?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את האפשרות הבאה באוורסט. זה פשוט לא מופיע אצלי (ultimate edition 2006) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי איך אני יכול להעתיק בדיוק מה שכתוב באינטרנט למסמך word ? ניסיתי להעתיק בהדבקה מיוחדת אבל האנגלית עוברת לצד ימין במקום להשאר בצד שמאל
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
חברים בכל מיני אתרים ששמתי לב שמסתיימים בכתובתם ב- aspx חלק מהאתר או כלולו לא ניפתח כלל..... מה יכולה להיות הבעיה ??? מישהו נתקל בזה ? זה ממש מעצבן..... תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לוח AN7. אני הולך למחשב ואז לסנסור ואין כלום (גירסה 393) וגם בסנדרה איפה שתמיד הייתי רואה טמפ',אני לא רואה כלום.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, מעבד amd athlon64 3200, דיסק קשיח wd 160gb 7200 8mb sata2, לוח אם K8N NEO4-F 939 PCX MSI, כרטיס מסך MSI NX6600GT TD128E, כרטיס קול 7.1 OB ... עכשיו הם הביאו לי פה מלא דיסקים(כמעט הכל משחקים ודמואים וכל מיני שטויות), והדרייברים שאני שמצאתי אלה: דיסקט שרשום עליו: G72-MNPR001 nVidia nForce SATA RAID and PATA RAID merge driver for WinXP וחוץ מזה מצאתי עוד דיסק של MSI Multimdeia ורשום עליו VGA driver. עכשיו אני עומד להתקין את המערכת הפעלה.. ורציתי לדעת אם לא חסרים דרייברים... ועוד שאלה, אם אין לי כונן פלופי, איך אני אמור להתקין את הדיסקט תודה!
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-