עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by davidcohen,

שלום! התקנתי את הקובץ player.xpi אבל לפעמים שאני פותח את הדפדפן הוא עדיין לא מראה לי וידאו, מה אני צריך לעשות? יש איזה עדכון או משהו?! תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by eegg,

אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ולאחרונה עדכנתי את הדרייבירים במחשב ועכשיו שאני רואה סרטים ושם את כפתור ה show full screen on screen ולמרות שהסרט הוא במסך רחב הטלוויזיה לא והוא מושך את האלוויזיה למעלה כדי למלא את כל המסך בסרט במקום רק wide מישהו יודע מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by Sangha,

אז כמו בכותרת יש לי בעיה שאני מתקין תדריבר ואין לי מושג למה ??? תמונה: http://img161.imageshack.us/my.php?image=susssssss7bg.jpg

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  4. הורדתי תבטה האחרונה וזה די נחמד אפשר ליראות מה יש בטבים בלי תוסף וגם הצבע של הטבים קצת שונה ככה שלא צריך 2 תוספים לזה והם גם ככה לא פועלים כרגע יש כל מיני שינוים נחמדים בעיצוב ובטח יש כל מיני דברים שאני לא יודע הליהם כרגע בכל מיקרה שווה בדיקה דרך הגב כל יתר התוספים שלי פועלים מצוין והתוספים שלי הם התוספים הנפוצים כמו IE TAB וכו

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by MoAv,

מישהו מכיר אולי מפה של ישראל ואירופה שתומכת ב-XP וGPS עם USB ? אני פשוט קונה רסיבר של GPS למחשב נייד לאוטו ומחפש תוכנת מפה שתומכת ב-XP ולפי מה שהבנתי אין הרבה כאלה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  6. איזו תוכנה יודעת לפתוח את הקבצים כדי שאוכל להפעיל את התוכנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  7. אם יש תוכנה שאני פותח ואני לא רוצה שיראו שפתחתי אותה, יש דרך כלשהי להסיר אותה מתהליכים בלי לסגור אותה? לא משנה אם היא חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך הסבר נוסף אני אשמח לתת...

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by coorva,

רציתי לשאול אם התוכנה עדיפה לשימוש על פני winamp מבחינת נוחות ואם יש לה תמיכה מלאה ב- internet radio streaming ?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  9. ואם כן אז לכמה ואיפה אני עושה את זה? אני לא מתכוון למהירות הורדה אלא למס' האנשים שמורידים ממני באותו הזמן. אגב אני משתמש בגירסה הרישמית.

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  10. יש לי בעיה רק עם קבצי MP3 כאשר אני מנסה לצרוב אותם עם דיסק אודיו כאשר אני מוסיף את הקובץ MP3 אני ישר מקבל את ההודעה (ראו את הצילום מסך בקובץ המצורץ ) מבקש את עזרתכם מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  11. ברשותי התוכנה ATITOOL, יש לי איתה בעיה שכל כמה זמן, לא משהו קבוע ההגדרות של המאוור משתנות, חלק נשארות כמו שהן וחלק הוא מאפס חלק שם על 100%. לא בעיה להחזיר את זה לכמו שהיה אני פשוט לוחץ על LOAD ואז בוחר את הפרופיל שלי, הבעיה שאני פוחד שמתישהו תיקרה הבעיה הזאת, אני לא אשים לב ואז הכרטיס יגיע למעלות גבוהות בלי לאמץ את המאוורר... ההגדרות שאני מדבר עליהם אם מישהו לא הבין זה ההגדרות של המאוור שעושות שממעלה X תעבוד על Y אחוזי מאמץ של המאוורר. מה עושים ? אם זה חשוב הכ.מ שלי הוא 1950XT של HIS עם הקירור המיוחד ICEQ3.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. כתחליף לווינאמפ ובכלל..

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  13. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה עם ה-Internet Explorer: כל הזמן שאני נכנס לאתר משחקים ספציפי אז אני מקבל את ההודעת שגיעה שהאינטרנט נאלץ להסגר ועם שלח דוח או אל תשלח. איך אני יכול לסדר את זה? יש לי internet explorer 7 וניסיתי להתקין את זה עוד פעם,חשבתי אולי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר.. תודה לעוזרים

14. יש משהו לעשות או שזה אבוד ? ואני לא מצליח לעשות דרך "שחכתי סיסמה"...

15. Started by TimoTy,

אני מחפש את הדרייברים ל המדפסת ולא מוצא אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדריברים ל-"Lexmark Z24" ?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. מקווה שתהיה לי פה תמיכה...זה המקום היחיד (האתר הישראלי) שאני יכול לחשוב עליו שיתן לי תשובות לדברים הבאים: 1. איך עושים שאופרה יפתח אוטומטית טאב אחד, ולא רק כפתור של new page? 2. איך עושים בלחיצה כפולה על טאב שנפתח יסגר הטאב (כמו באפשריות שנותן אחד התוספים של פיירפוקס)? 3. איך עושים שתהיה אפשרות לשורה (bar) של אתרים קבועים שאני אגדיר ידנית (כמו בפיירפוקס)? 4. איך חוסמים פרסומות (ADS) באופרה? 5. איך מייבאים מועדפים מהפיירפוקס/אקספלורר באופרה? 6. מדוע באתר הזה אין אפשרות לכתיבה נוראמלית בפורומים עם אופרה? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by talisman,

האם יש נגן מוזיקה טוב חוץ מ winamp שלא יכביד על המערכת וגם שיהיה בו Library כמו winamp?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by redead,

עד היום השתמשתי בBITCOMET והייתי מאוד מרוצה אבל המקום שהורדתי דרכו הפסיק את התמיכה בתוכנה הזאת ועכשיו אני נדרש למצוא תוכנה חליפית.. זקוק להמלצה חמה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  19. שלום יש לי נורטון 2005 ואחרי שהתקנתי אמיול נוא קפץ לי עם ההודעה הזאת שלו שאני צרי לאשר את זה , אז עשיתי permit" ןלחצי OK אבל זה חוזר כל זנייה בערך, הוא לא מסכים לאשר את זה!! יש משוט שאפשר לעשות?? ובבקשה, לא להגיד לי להחליף אנטי וירוס

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by silky,

אהלן, כשאני לדוגמא בהוטמייל.קום ופותח דואר בעברית הוא מקודד לפי WESTERN EUROPEAN במקום HEBREW WINDOWS ואז הכל בגי'בריש. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  21. ראיתי דרישות מינימום לתוכנה וכתוב שם שהיא תומכת בXP HOME SP2 ובמיקרה של ויסטה היא דורשת החל מפרימיום. האים המצב יתכן או שזאת קונספירציה? האים ניתן להיסתכן ולהפעילה בגירסת ויסטה בייסיק?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה שאם נניח אני צורב כמה תוכנות על דיסק אז כשאני אתקין אותו אני אוכל לבחור מתוך חלון אחד איזה תוכנות להתקין והוא יתקין את כולם במקום להתקין אותן אחת אחת... מין תוכנת SETUP כזאתי...

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבחור שעות הקלטה מוגדרות מראש במדיה סנטר. האם יש אפשרות כזאת? ועוד שאלה, עברנו להוט והלוח שידורים מתאים רק ליס. האם יש דרך לפתור את זה? והאם יש דרך לסדר את העינית ir blaster על הממיר של הוט כמו על יס כדי שישלוט בערוצים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. איזה תוכנה יש להמרה של MOV לAVU וGIF לAVI...?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים