עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by akamol,

שלום רב. ראיתי בתוכנית זומביט, תוכנה אחת שדרכה אפשר לתכנט מקשים מסויים כמו למשל את אחד ה- F... לא הספקתי לכתוב את האתר שממנו אפשר להוריד אותה אז יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד? ד"א אני מנסה להיכנס לאתר התוכנית אבל לא עולה לי האתר =\ ישנה בעיה אצלי באינטרנט.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by alex125,

שלום רבה חברים יש לי שאלה האם אני יכול אך שהוא לשנות את כונן C שיהיה כונן Z נגיד או הפך פשוט התקנתח מתחדש את מחשב שלי שהוא עשה קצת בעיות הוא שנה את כל כוננים פעם כונן C היה C היום הוא H אני רוצה לקוראו לו C אך אני עושה את זה. תודה רבה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  3. הסרט המדובר, הוא WMV והאדיו שלו הוא WMA 9.2 אני לא מעוניין בהמרות, כי האיכות שלו גם ככה לא משהו, פשוט רוצה "להוציא" אותו מהסרט. תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. מישהו יכול להגיד לי גם עם כל הדיסקים שמקבלים עם הכטיס מסך הדייבר שנמצא שם זה אותו דבר הכוונה היא של חברות אחרות עם הדריבר הוא אותו גבר

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  5. אני מגבה מדי פעם את My Music אבל קשה לי לעקוב אחרי אילו תיקיות חדשות התווספו מאז הגיבוי הקודם (אני מגבה רק את מה שחדש, לא את הכל) אי אפשר להסתמך על סידור לפי Modified בגלל שתיקיות משתנות אם אני מוסיף בהם רק עטיפה או תמונה או משהו... לכן, אני צריך תוכנה שתסרוק את התיקייה בתאריך מסויים ובפעם הבאה שאני אשתמש בתוכנה הוא יוכל לומר לי אילו קבצים חדשים התווספו ובכך להקל על חיפוש התיקיות החדשות... מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה...

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  6. שלום, אני משתמש בפיירפוקס ולאחרונה העלתי את הרזולוציה מ1024X768 ל1280X1024 ומכוון שכל האינטרנט מותאם לרזולוציה של 1024X768 (הקודמת) אז אני רואה הכל קטן. בווינדוס העלתי את הDPI והכתב קטן רק בפיירפוקס. האם יש הרחבה או תוכנה לפיירפוקס שתאפשר למתוח את דף האינטרנט ממימדים של1024X768 למימדים של 1280X1024?? נ.ב. שכחתי לכתוב שגם כל התוכנות של הזום והגדלות התמונה והטקסט הם הורסים את הדף ולא מותחים אותו.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by sh780,

שלום לכם, אני מחפש תוכנת עריכה לוידאו עד כה עבדתי עם Magix אבל אני מחפש משהו אחר ויותר מקצועי. על מה הייתם ממליצים לי? תודה,

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  8. לניקוי מחשב מכל מיני זבל למינהם(לא אנטי וירוס יש לי נוד 32 מעולה)

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  9. Started by amit71,

רכשתי מחשב חדש ע"פ המפרט מעבד Q6600 לוח P35DS3R כ.מסך HD3850 זכרון :2GB 667MHZ מערכת הפעלה VISTA 32BIT בבקשה תמליצו לי על תוכנה/תוכנות לבדיקת מצב יציבות הרכיבים ואופן פעולתם(מהירות מאווררים,טמפ'כ.מסך,טמפ' מעבד וכו')

10. שולם לכולם, אתמול 7/1/06 התקנתי את התוכנה 3DMARK05 ובמקרה גם ראיתי שיש דיון על התוכנה הזו באחד מהפורומים. לפי מה שהבנתי תוכנה זו בוחנת את המעבד וכרטיס המסך ומציע שיפורים ודרייברים להורדה שמומלצים לשיפור איכות הגרפיקה וכו'.... אני צריך שתסבירו לי כיצד להשתמש בתוכנה ולמה היא טובה..? עוד שאלה: בשימוש עם התוכנה הנ"ל אני אוכל לשפר את איכות הגרפיקה ולשחק בצורה חלקה וטובה יותר במשחקים נגיד כמו: פיפא 06 וכאלה...? תודה לעונים מראש וערב טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. ישנו פס קול מסויים שאני יכול לשמוע רק דרך הרשת , ולא ניתן לשמור אותו למחשב. כנ"ל לגבי קובץ וידאו מסויים. האם יש תוכנה שיודעת להקליט מה שהמחשב משמיע? (למרות שזה לא ייצא איכותי). מה לגי השלטה של סרטון וידאו פלאש? (ורגיל) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. Started by Dante_9,

בימים האחרונים אני רואה שכל פעם המסנג'ר מתנתק בזמנים רנדומלים בלי סיבה של ממש. לעוד מישהו זה קיים? יכול להיות בעיה ב- MSN? גרסה 7.5 כמובן

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by galCool,

כשאני מנסה להתקין את האופיס, הוא פתאום אומר לי שהוא לא מוצא קובץ בשם SKU011.CAB מישהו מכיר את הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by puuma,

אני לא מצליח לשלוח TZERS, רשום שם שהמערכת ההפעלה שלי לא תומכת בזה. יש לי אקס פי פרו... זה עבד לי לפני שהתקנתי אותו מחדש... אך אפשר לסדר את זה בחזרה תודה...

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. בצעתי עכשיו שילוב של SP1 עם ההתקנה של האופיס 2007 . רציתי לדעת כיצד ניתן לשלב גם את מס' הרישיון שלי יחד עם ההתקנה,כך כשארצה להתקין את האופיס אני לא יצטרך להכניס את הרישיון וההתקנה תחל מיידית.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך המלצה על תוכנה, כמו FreeRam XP שמפנה מקום בזיכרון. אשמח לשמוע ביקורת איך התוכנה הזו בעצמה...או כל תוכנות אחרות שעושות את אותה עבודה בתודה אלעד

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  17. אני צריך את התרגום של נמלטים פרק 3, יש לי אותו כבר בדיסק

18. הJETAUDIO פשוט לא מספיק... ז"א הוא לא גורם לזה לקרטע או משהו אבל האיכות סאונד בסרטונים עלובה למדי. תודה מראש THE DOM

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. מצאתי אחת בשם Spybot - Search & Destroy מישהו מכיר? היא טובה מספיק? והאם אתם מכירים תוכנה טוב אחרת ?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  20. Started by Axel Foley,

מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את האפשרות הבאה באוורסט. זה פשוט לא מופיע אצלי (ultimate edition 2006) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by zvika.e,

אהלן. צרבתי דיסק של mp3 ושמרתי את הרשימה שהכנתי. ניסיתי להיכנס לרשימה ולצרוב שוב אותו דבר עם שינויים קלים, והוא מראה לי את הרשימת שירים אבל כאילו השירים שברשימה לא כלולים בצריבה. יעני, אני צריך להוסיף הכל מחדש לרשימה. השירים מופיעים ברשימה אך לא נכללים בתפיסת מקום בדיסק. מבינים? ואז הסתכלתי בקובץ, וראיתי שהוא בסיומת nri ושאר הרשימות שלי שצרבתי audio הם nra. והגעתי למסקנה שאם אתה צורב mp3 ורוצה לצרוב שוב, אתה לא יכול. ולא, אני לא רוצה להעתיק בדיוק את הדיסק. מישהו יכול לעזור מה לעשות? יש דרך כלשהיא בנרו או פשוט להוסיף הכל מחדש? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by eegg,

אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ולאחרונה עדכנתי את הדרייבירים במחשב ועכשיו שאני רואה סרטים ושם את כפתור ה show full screen on screen ולמרות שהסרט הוא במסך רחב הטלוויזיה לא והוא מושך את האלוויזיה למעלה כדי למלא את כל המסך בסרט במקום רק wide מישהו יודע מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים