תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
פתחתי פורום חינמי IPB 1.4 וניסיתי לשנות סקין ועכשיו התחרבש לי, רואים הפוך... איפה אפשר למצוא סקין עברי נורמלי ולשים אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי אנטי ווירוס ששמו BITDEFENDER שיש לו FIREWELL בנוי בתוכו השאלות שלי הם : א. האם יש מניעה מלשים את ה- FIREWELL של WIN סרווס פאק 2 יחד עם ה - FIREWELL של האנטי ווירוס? ב. מהו ה- FIREWELL הטוב יותר של WIN סרווס פאק 2 או של האנטי ווירוס BITDEFENDER ?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
בכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רציתי לגלות את הסיסמא שלי באיסיקיו כי אני טס לחו"ל ורוצה להשתמש בו שם ובטעות מחקתי אותה ועכשיו אני לא מצליח להיזכר בה. הבעייה שאני גם לא יודע איזה אי מייל נתתי כאשר התחברתי לאיסיקיו בהתחלה ככה שאני תקוע בלי אפשרות להיתחבר לאיסיקיו. הבעיה שאני מחר טס לחו"ל ואני צריך בדחיפות לגלות את הסיסמא. מישהו יודע מה אפשר לעשות..? אני נואש. תודה יניב.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבועיים נשרף לי ההארד דיסק והחלטתי לקנות הארד דיסק חדש עם נפח של 160 גיגה.. אתמול הורדתי את התוכנה HDDlife Pro והיא מציגה לי Worktime של 4 שנים ! מה זה אומר?! האם זה הגיוני? כמו כן יש לציין שה-HEALTH STATUS וה-Performance שניהם עם 69%.. אשמח לקבל עזרה מצורפת תמונה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום. אני צריך driver ללוח אם של אינטל גרסה 865p אני צריך driver ל- sound + lan תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
primax Colorado 19200 xp לסורק ! יש לי תדיסק והוא עד ל 98 ! בע חיפשתי בגוגל מצאתי משו אבל לא עזר לי
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף!, האנטיוירוס מזהה וירוס בשם win32/meldsimp, איך להסיר אותו? תודה[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 23:05:10 בבקשה אני צריך לסדר מחשב של חבר.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הסרט המדובר, הוא WMV והאדיו שלו הוא WMA 9.2 אני לא מעוניין בהמרות, כי האיכות שלו גם ככה לא משהו, פשוט רוצה "להוציא" אותו מהסרט. תודה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האפליקציה רצה,רואים במנהל המשימות,אבל אני לא יכול לגרום לממשק שלה לעלות,מישהו יודע למה? ד"א אני לא עם הסקין של ווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לערוך קטע וידאו מסויים (תקציר משחק כדורגל מספורט5), קובץ WMV רגיל לחלוטין. העניין הוא, שפתאום זה לא נותן לי לערוך, כשאני מנסה לצפות בקטע דרך התוכנה ולעשות SPLIT כדי לחלק את הוידאו למספר קטעים, הוידאו נתקע (התוכנה לא) ואי אפשר לבחור ולתמרן וליצור קטעים מהקובץ. מישהו יכול לפתור לי את הבעייה..? תודה......!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני צריך 2 תוכנות בבקשה: 1.חיבור סרטונים לקובץ אחד 2.הוצאה של סאונד מוידאו
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוק את תאימות הדרייבירם ועידכונם ותעדכן אותם...
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כל דקה בערך קופץ לי חלון קטן שמבקש ממני להתחבר לאתר מסויים ושואל ע"י איזה חייגן אני מעוניין להתחבר מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי תמונות שאני רוצה לצרוב על דיסק,ולכלול בתוך הצריבה מוסיקת רקע,איזו תוכנת צריבה\עריכה אני צריך בשביל זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אפשר קישור הורדה לתוכנה startup cop pro 2 ..?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. מותקן עליו WIN 98 וכשלוחצים על MINIMIZE הוא סוגר את החלון...מה הבעיה ואיך מתקנים?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם היא טובה יותר מהדפרג של WINDOWSXP ...... כי היא דיי מחשידה...לקח לה דקה וחצי ל הרדיסק :C מה שבדר"כ לוקח רבע שעה 20 דקות אפשר להסתמך עליה ? אגב איך ההגדרות אצלכם ? על מה ? "FRAGMENTED FILES ONLY" ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני צריך וינדוס xp 64 bit משהו יכול להביא חי לינק של הוינדוס הזה הפרוץ עם סריאלים עם הכול ואם תוכלו להגיד לי מה היתרונות והחסרונות שלו ואם שווה להתקין אותו במקום ה 32 bit תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה להתסכל סירטונים באינטרנט(לא מה שאתם חושבים!) לפעמים רואים צבעים מוזרים וצבעונים ביותר, ואי אפשר לראות ככה את הסרטון. באתר flix למשל זה לא קורה לי. וכשאני רואה סרט או משהו זה לא קורה לי. ביינתים נתקלתי בתקלה באתר הזה: http://www.livetv.up2.co.il/ ובעוד אתרים שמשדרים את הקופה אמריקה. מקווה שתצליחו לעזור לי. תודה מראש :) ד"א יש לי מדיה פלייר 9.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אצל אחד הלקוחות יש לי משתמש שלא מצליח לראות קבצים המצורפים למייל. כלומר... בפעם הראשונה שהוא פותח את ה-Outlook ופותח מייל, הוא רואה שיש קובץ מצורף, לוחץ עליו, הקובץ נפתח והכל טוב. לאחר שהוא סוגר את המייל, אם הוארוצה להכנס אח"כ שוב, לא רואים יותר שיש קובץ מצורף. אם עושים Forward הקובץ המצורף מופיע כפי שאמור להופיע במקרה כזה. לאחר שזה קורה במייל הראשון שהוא פותח, שאר הקבצים מופיעים ישירות ללא הקבצים שצורפו. מדובר על Outlook 2003 מול Exch. 2003 REPAIR לא עזר, וגם לא Clean Views. אשמח לכל רעיון מקורי איך לפתור למשתמש את הבעיה. תודה יעל
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה עם ה- NORTON GHOST 10. אני מעוניין לעשות גיבוי מלא למחשב שלי (ההארד דיסק). אני רוצה לעתיק שני כוננים כמו שהם לגיבוי מלא לדיסקים של DVD. אני לא הצלחתי להבין כלכך עם התוכנה איפה אני יכול אחר כך לצרוב את הגיבוים לדיסקים. עשיתי BACKUP אבל הוא חילק לי את זה לכמה קבצים גדולים יותר מדיסק DVD 4.75 ג'יגה. אני חיפשתי בפורום אבל המדריכים היחידים שיש הם לגרסת 2003 הגרסת לא אותו דבר. מה אני צריך לעשות? אם אני צריך תוכנה אחרת תגידו לי מה ...
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הוא נותן לך לראות מתי מישהו מחובר ובאיזה מצב הוא גם אם המישהו עושה את עצמו לא מחובר. איפה אני מוצא את זה? למישהו יש קצה חוט?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם התוכנה עדיפה לשימוש על פני winamp מבחינת נוחות ואם יש לה תמיכה מלאה ב- internet radio streaming ?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט את הXP32 BIT ל-vista 64 bit,הורדתי את ההתקנה צרבתי והכל.. הפעלתי את המחשב מחדש ולחצתי על אינטר הרבה.. ואז זה מראה לי דברים על הויסטה אך רשום שהוא לא מצליח להעלות את הויסטה כי חסרים קבצים.. וניסיתי איזה 3 התקנות שונות.. אפשר הורדה נורמלית לויסטה 64 ומדריך?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-