תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם יש דיסק כזה שמעדכן את הגוק ? תיאור הבעיה יש לדוד שלי פליסטיישן 2 הוא נפל לו מגובה של 40 סמ' בערך והוא לא קרוא חלק מהדיסקים מה הבעיה ?? גם צרובים וגם מקוריים. ועוד שאלה קטנה איפה מורכב הג'וק שנותן אפשרות לקרוא דיסקים צרובים??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייברים ל המדפסת ולא מוצא אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדריברים ל-"Lexmark Z24" ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
הוא אפילו לא מזוהה - מה שאומר שזה לא בעיית קודאק ?! מה צריך כדי לנגן אותו ?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הנגן פלאש בדפדפן- ברגע שיש אתר שמתמש בפלאש או איזה נגן פלאש שיש באינטרנט,אז אני לא מצליח ללחוץ על הכפתורים באותו נגן או באתר עצמו שהוא בפלאש(אני לוחץ על אחד הכפתורים ושום דבר לא קורה) יש לי נגן פלאש Adobe flash player 9 ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לדוגמה סתם באתר פלאש הזה: http://www.opticana.co.il/collection אז שאני לוחץ על אחד השמות למעטה שום דבר לא קורה... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אני רוצה לקמבן משהו שלא ישתמש ביותר מדי משאבים (והווינדוס שואב הרבה) ולכן אני מחפש רעיון ל-HTPC שיעלה עם מערכת הפעלה אחרת ושישר ייכנס לתוכנת המדיה סנטר מבלי לזלול משאבים מיותרים.. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
למישו יש דרך להוריד את הסירטון הזה? קישור לדף: http://tv.adobe.com/#v=http%3A//adobe.edgeboss.net/flash/adobe/adobetvprod/caffe_fibonacci/10_cfb_001.flv%3Frss_feedid%3D929%26xmlvers%3D2 תודה מראש לכל העוזרים. ניסיתי כבר עם כמה תוכנות, הבעיה היא שה-FLV מוטמע בתוך ה-SWF ולא בתוך HTML.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התחלתי לעבוד עם התוכנה הנ"ל ויש לי שתי שאלות! 1.מדוע שכאני מעצב את התפריטים לDVD יש לי לבחור בגלריה רק 2 או 3 תמונות ואין עיצוב כפתורים וכו 2.הבנתי שאין עדיין אפדייטים לתוכנה באתר ולכן רציתי גם לדעת כשעושים מצגת למה אי אפשר לשלב את כל האפקטים ביחד ברנדום כי הוא נותן לבחור רק מספר מצומצם!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום הכל באתר עבד לי רגיל וטוב,כולל ההורדות שהייתי מוריד ממנו עד שאתמול מצאתי אתר ש"אפשר להוריד מראפידשייר ללא הגבלה וללא זמן"-זה בכלל לא נכון האתר הוא זה: http://www.yourpremiums.com/ נכנסתי,רשמתי שם לינק של ראפידשייר ואז קיבלתי מסך חדש עם הודעה שצריך להוריד תוכנה שנקראת Zend Optimizer,הורדתי את התוכנה,התקנתי(חשבתי שזה מה שיעזור) ואז בכלל זה לא עזר ולהפך מאז האתר ראפידשייר לא עולה לי יותר ואני לא יכול להוריד ממנו. מחקתי את התוכנה אבל זה גם לא עזר ומאז אני לא יכול יותר לראות את האתר ראפידשייר. מה הבעיה? ואיך אני אוכל לפתור אותה? (דרך אגב,הורדתי והתקנתי את Internet explorer 7 חשבתי שזה יעזור כי היה לי את 6 אבל זה גם לא עזר) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי ת'תוכנה הזאת(שחזור סיסמה של האייסיקיו) שבתמונה וזה עושה לי בעייה זה רושם לי ככה אחרי שלי ממלא הכול (connection error) תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
השאלה ^^ כי אני רוצה למחוק אותה אבל אני לא יודע מה היא עושה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה? לא מצליח להעלות את ה ACCESS MANAGER.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הורדתי word. אני רוצה להיכנס לתוכנה ואני רואה שהאייקון שלה הפך להיות ברירת המחדל של windows ולא עם הציור הזה של ה-w הכחולה (כמו של תוכנת word). איך אני מחזיר את האייקון הכחול של word?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכוננים של הדיסקים שלי אחד ויטואלי ואחד הוא צורב שינהם לא מופיעים במחשב שלי, אחרי בדיקה ב SYSTEM גילתי שיש בעיה כל שהיא עם הדרייבר והכוננים מופיעים שם עם סימן קריאה שזה אומר בעיה. בבקשה תעזרו לי לפתור תבעיה ניסיתי כבר כמעט הכל ניסיתי למחוק והתקין אותם מחדש, למחוק להפעיל את המחשב מחדש ואז להתקין אותם אבל שום דבר לא פותר לי את הבעיה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
מישהו אולי נתקל/שמע על התופעה?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
למי שלא יודע - מקרו זאת תוכנה שמגדירים לה סדר פעולות מסויים והוא מבצע אותם, למשל: להזיז את העכבר ימינה, ללחוץ שתי קליקים, ואז רווח עם המקלדת. מישהו מכיר תוכנה טובה? ניסיתי להריץ חיפוש בגוגל.. הורדתי את Macro wizard אבל היא עושה טיפה בעיות...
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של אדובי את גירסת הניסיון ואני מקבל לאחר פריסת הקובץ את ההודעה הבאה ואחריה נזרק מההתקנה. מישהו יודע ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
עשיתי סריקה עם הNOD32 זה לא מצא שום דבר, גם הסורק החדש הזה של בזק לא מצא. הינה הMSCONFIG שלי: נ.ב, הריק הוא באמת ריק, לא מחקתי את מה שכתוב שמה *עריכה: הורדתי את הריק והחמישי מלמעלה וזה עדין עולה לי התיקיה.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצפיית סירטונים דרך האינטרנט.. זה מציג את הסירטון בצע ירוק..זה ככה בכל הסירטונים באינטרנט. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוק את תאימות הדרייבירם ועידכונם ותעדכן אותם...
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי והאימאילים שלי מאוד חשובים ואין לי מוווסג איך אני שומר אותם זה ממש ממש חשוב ודחוף אז אצפה לתשובה !
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
התקנתי ZoneAlarm וכשהוא דולק אין למחשב השני שרשת שלי אינטרנט. מישהו יכול לעזור אולי ?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
במדיה פלייר שלי אני מנסה לראות קובץ כולשהו וזה לא נותן לי הוא אומר שאני צריך לשדרג את הרשיון DRM שלי או משהו כזה אבל שהוא מנסה לעשות את זה בתוך התוכנה זה לא מצליח לו ואני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות כולשהי שבה אני יכול לעשות את זה באופן ידני או שיש תוכנה שעוקפת את הדבר הזה . ואם אתם יכולים אני גם רוצה להבין מה זה אומר ואיזה פתרון יש לכם בשביל הבעיה הזאת . תודה מראש לכול העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לפתוח 2 מדייה פלייר למה אי אפשר יש לי מערכת הפעלה win xp sp2 אז מי אני עושה אחי איך אני יכול לפתוח 2 מדייה פלייר
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-