עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Vortex,

ל Windows XP. כשאני שולח דרך הפקס של הווינדוס דרך הוורד זה לא מראה תהליך שליחה , אני מעדיף תוכנה. תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. שלום. יש לי סרט בגירסה עם תרגום אנגלי, ואני יכול להביא את הגירסה העברית בשביל לקחת את התרגום (ברצוני להמיר הרבה הרבה יותר מאוחר ככה שאני לא מתכוון להמיר ישר מהגרסה העברית). השאלה שלי אם ואיך אפשר לקודד מה DVD האמריקאי ולבחור את התרגום העברי ששמרתי (בהנחה שזה מתאים) בתוכנות הבאות: לDIVX5: ----------- GORDIAN KNOT או כל תוכנה אשר תמליצו עליה.... (בGK אני יודע שאפשר רק לא בטוח איך...) ל VCD: ---------- XMPEG 4.5 או כל תוכנה אחרת שמאפשרת לעשות זאת ב VCD אשר תמליצו עליה.. *בכל פורמט ובכל תוכנה היתי רוצה לדעת איך עלי לשמור בדיוק את התרגום ואיך אני מאחד אותו בהמשך עם הסרט.... *אם בעצם "ריפ" לכתוביות זה דבר כללי לכל התוכנות,- מן פורמט קבוע, היתי רוצה לדעת איך לעשות זאת…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by asili,

אני מצליח למצוא רק תרגומים של סרטי DIVX ואני מוריד בדרך כלל רק סרטי VCD SVCD רציתי לדעת אם יש דרך להפוך את התרגום של DIVX לסרט SVCD?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Delux,

לא DIVX ו MEDIA PLAYER תודה!!!!! ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DXT,

בעקרון ממש אהבתי את ה Winamp 2.8 שלי אבל לאחרונה הוא התחיל להתנהג מוזר... :-\ פשוט אני מחפש תוכנה טובה, קטנה! ואמינה שמנגנת את הפורמטים הפופולריים (mp3, wav, wma יספיקו נראה לי :) ושקטנה פיזית על המסך ונראית אלגנטית ונוחה לשימוש. יש משהו כזה? חוץ מ Winamp כמובן.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Boomer,

עכשיו קראתי בחדשות שרק קצב הפריימים במשחקים משפיע על התוצאה הסופית. אז בשביל מה בכלל המבחנים הארחים? גם פעם מישהו כתב שאם מוסיפים את מבחני האיכות תמונה (Pro Version) משפיעים על התוצאה. זה גם לא נכון?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  7. Started by yuvalkob,

אתמול קניתי מערכת רמקולים למחשב(קריאטיב אינספייר 2.1) ואני צריך טוכנה טובה לשליטה בסאונד בגלל שהתוכנה של ווינדוס (הרמקול הקטן בשורת המשימות) לא מספקת

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  8. בניתי קובץ EXCEL עם עברית במערכת עם WIN XP ושמרתי אותו, לאחר כמה זמן פתחתי את הקובץ ואיפה שהיה עברית מופיעים סימני שאלה. ניסיתי על מחשבים שונים אבל עדיין סמני השאלה מופיעים. האם משיהו נתקל כבר בתופעה הנ"ל, ואם כן האם יש פתרון????? בתודה מראש, איתן

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by ravid,

אני לא מצליח להתקין את 3d mark בגלל גרסת הdirectx שלי(9.0) אם מישהו יכול לעזור לי למחוק את directx שיגיד לי בבקשה!

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by ofir626,

מה יותר טוב מכל הבחינות

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Delux,

אני רוצה להשתמש אבל לאלה שהשתמשו בה היו תוצאות טובות?

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by Delux,

אני לא יודע עם דנו על זה בעבר אבל מי שלא יודע כל ANTI VIRUS שיוצר עד היום בא עם וירוס מMCAFEE עד SYMATEC

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ccclll001,

מה המצב אנשים? יש לי איזה בעיה איזה שהי תוכנה מסויימת שמרה לי קובץ טקסט של 90 מגה ואני חייב לפתוח אותו הבעיה שאי אפשר כול התוכנות שניסיתי קורסות או נותנות לי לראות רק חלק קטן מהקובץ... pliz help me יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ 256 ראם ואני על windows me תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לא סנדרה בבקשה... תודה מראש לגבר האמיתי שיעזור!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ofir626,

תמליצו לי...

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ofir626,

זה משגע אותי אני לא יודע מה זה החמור... :-[ :-[

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by ofir626,

המצמוץ הזה של הפרצוף שמישהו מתבר לא עובד לי מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. יש למישהו תוכנה טובה לשעון מעורר? כי אני צריך דחוף תוכנה בשביל שאני יצליח לקום מחר אני רוצה שהיא תנגן MP3 תודה, Benor!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ofir626,

רק תבקשו

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by ofir626,

לא סנדרה!!!!!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by Dark_Phantom,

היום ביקרתי באתר מוזילה וראיתי שתי ידיעות מענייניות: 1. Netscape 7.0 , הדפדפן המצופה הגיעה בגרסתו הסופית ובנוי על Mozilla 1.0.1 . *שימו לב* זוהי גרסה רשמית ומלאה ולא גרסת ניסוי/בטא/ניסיון 2. בעניין המוזילה שוחרר Mozilla 1.1 המשך לגרסה 1.0 ומכיל מספר שיפורים מהגרסה האחרונה. גם זאת לא גרסה בטא והיא גירסה שלמה, מתוקנת ורשמית טוב, אני מקווה שהמידע עזר אם כי אני די בטוח כי הוא לא הכי חדש אבל מילא גם משהו. לילה טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום רב לכם, הבעיה היא, כצויין בקצרה בכותרת הנ"ל היא כדיקלמן: בגירסאות החדשות יותר של האייסיקיו, כול פעם כשמתקבל Event מסויים(הודעות וכו'), נפתח עוד אייקון בSystem Tray. הבעיה היא שכול פעם שזה קורה, כול השורת משימות שלי נתקעת וכך גם האייסיקיו למספר שניות. אני בטוח שהבעיה היא במצב הנ"ל משום שאם כבר מהבהבת הודעה, ומתקבלת הודעה נוספת, שום דבר לא נתקע. יש לציין שזה קרה לפני ואחרי פורמט, מערכת הפעלה Windows2000pro עם SP3. גירסת הICQ והBuild הם 2002a 3728. לפי מה שזכור לי, זה קרה גם בבילידים קודמים של 2002a. עכשיו לשאלתי, האם אפשר לעשות שאופן הצגת ההודעה יהיה בסגנון Old school, שהאייקון של ההודעה יחליף את הפרח הזה של הICQ ולא יפתח אייקון חדש, אם לא, אז האם יש פאץ' מסויים אשר מת…

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by jj516,

יש לי שאלה חברים שלי, אני רוצה לצרוב סרטים על פורמט VCD ואני מדבר על סרטים מלאים, סרטי קולנוע. אני משתמש ב NERO אבל שם, הוא לא מכליל את כמות המגה בייט שהסרט לוקח, אלה את קמות הזמן, בדיוק כמו ב AUDIO CD. אז ככה בעצם אני לא יכול לצרוב כמעט שום סרט כי האפשרות המקסימלית היא 80 דקות. זה רק אצל NERO, או שזה תמיד ככה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by omri_ro,

ואם לא באיזה DOWNLOAD MANAGER כן אפשר?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  25. Started by marking,

יש איזה ספאמר אחד שמציף אותי בICQ! אם אני שם אותו באינגור אז הוא נרשם מחדש! כבר איזה 3 משתמשים הוא נרשם ואני לא יכול לסבול את זה! יש עצות? > :bash:

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.