תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
בטעות התקנתי על מחשב שהיה בו ווינדוס 7 parted magic ועכשיו זה לא נותן לי לבחור ב7 ואין לי מושג איך אני יוצא או מוחק את הparted magic,מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
בבקשה.. שתהיה מהירה וקלה להפעלה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לגבות את כל הודעות הSMS שיש לי בפלא?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שתמיר לי מפורמט wave ל-mp3 , איזה תוכנה מומלצת יש? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוקינג גם למעבדים ישנים, או כאילו שאין להם אפשרות כזו בביוס\ בג'אמפרים... תודה מראש... 8)
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://www.israup.net/images/f247ab6b6fe49c65b37874a79f80fdad.jpg' alt='f247ab6b6fe49c65b37874a79f80fdad.jpg'> אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת כאשר אני מבקש לעשות חיפוש של ערכים על כל המיל אני לא מקבל את כל התוצאות של החיפוש ורק שאני משנה באינדקס מתיקייה ספציפית לכל המיל זה ההודעה שמתקבלת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כותרת. כמו כן, הורדתי את הדרייבר החדש מהאתר שלהם, תואם ל64BIT - VISTA. אין להם דרייבר לWINDOWS 7. -התקנתי את הדרייבר, אך כאני מנסה להפעיל את התוכנה, זה מתחיל לחפש את הקיצור דרך. ואם אני נכנס לתוך התיקייה של התוכנה, זה פשוט לא נדלק, עושה רושם שהוא אומר לי ''עזוב אותי אחי''... -אשמח לקבל עזרה, זה דיי דחוף לי.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה מגדירים ב-Norton Internet Security לא לסחום יישומים של javascript ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התקנתי אנטי וירוס של !AVAST , ומאז אני לא מצליח לפתוח קבצים של אופיס. כגון WORD , EXCEL וכו' לא רק קבצים שקיבלתי במייל גם קבצים שיש אצלי במחשב כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ יש הודעה: "אין אפשרות לפתוח את הקובץ מכיוון שסורק הווירוסים שלך זיהה בעיה עם הקובץ". ויש עוד המשך ארוך אח"כ. מישהו יכול לתת לי פתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני היתי שמחה לקבל המלצה מכם לגבי לוח גרפי הטוב למחירו 550 שח. כמובן שהקניה תהיה בארץ, כמובן שיהיה בגודל של A4. אפשרויות לחץ שונות של העט, תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, התקנתי לצערי את וינדוס מחדש לאחר התקלה שרשומה למטה, והתקנתי וינדוס לייב מייל . איך אני מייבא את את ההודעות ששמרתי בפורמט DBX לפי התקיות שלהן - לwindows live mail? כשניסיתי לעשות ייבוא דרך התפריטים, הוא מאשר שהעביר אבל לא מעביר כלום. ניסיתי לייבא גם לאאוטלוק הישן ולא עזר. (את הגיבוי עשיתי ע"י העתקת הספריות (של ה Identities ממש ולא ע"י ייצוא מסודר, בגלל התקלה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני מקווה שקשור לפה... הכוונה שברגע שאני יכניס אותו ויעשה שהבוט הוא מהסידי הוא יעלה לי את התפריט הזה עם ה3 אפשרויות...
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אדובי מרחיבה את מגוון החבילות המוצעות בארץ לסטודנטים. שתי התוספות האחרונות הן Creative Suite 5.5 Production Premium ו- Creative Suite Master Collection CS5.5. חבילות אלה מצטרפות למגוון הקיים הכולל את: Creative Suite 5.5 Design Premium ME Creative Suite 5.5 Design Standard ME Creative Suite 5.5 Web Premium ME Photoshop CS5.1 ME החבילות מיועדות לסטודנטים הלומדים לתואר ראשון (מינימום שנתיים), שני ושלישי במוסד להשכלה גבוהה אשר מוכר על ידי משרד החינוך בלבד ! ניתן לעדכן את התוכנה לגרסה מסחרית מתום שנה ממועד הרכישה !! חשוב לציין - שתי החבילות החדשות אינן חבילות ME (כל התוכנות בחבילות אלה הן בגרסה אנגלית בלבד !) לפרטים נוספים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לגבי תוכנות להמרה של קבצי פרנזטציה לקבצי ווידאו, עכשיו לפני שכולם קופצים עם גוגל, חיפשתי בגוגל, אך כל התוכנות במצאתי לא עושות את העבודה כמו שצריך, או עושות אותה עם באנר עצבני באמצע המסך.. אשמח לקבל המלצות לתוכנות חינמיות, Trial, ודמו עם באנר קטנטן שלא מפריע למהלך המצגת בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בוקר טוב, נכנסתי להגדרות ומסתבר שמהירות האינטרנט שהייתה מוגדרת היא 256K, אגב המהירות הייתה מוגבלת ל kb\s330. שיניתי הגדרה זו ל 10M (המהירות הורדה שלי היא 1 מגה לשנייה) ובמיקום לא נגעתי (Middle east) ועדיין לא עזר והוא מוריד ב330 KB/S
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי את אותה הגירסה כמו לחבר שלי ולו יש את האפשרות הזו ב-האפשרות הזו ב-tools ---- > change display picture ולי אין את זה.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק לתוכנת UNINSTALL עבור מחשב לפטופ של החברה. אני עצמי משתמש בתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 שנחשבת לאיכותית, אבל שילמתי כסף עבור רישיון חוקי. פניתי ליצרנית בשאלה האם אוכל להתקין את התוכנה על מחשב נוסף, נאמר לי שאהיה חייב לרכוש רישיון גם עבורו. לכן, לפני שאני נאלץ שוב להכניס את היד לכיס ( ), רציתי לברר האם קיימת חלופה חינמית, שתעשה את העבודה בצורה טובה. בדקתי ברשימת התוכנות בדביק, ולא מצאתי משהו כזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
שלום האם יש דרך להעביר את ההיסטורי שלי מהגרסת אייסיקיו הקודמת (2003b) לגרסה החדשה (ICQ5)? תודה. נ.ב: לפי רושם ראשוני, אני חוזר חזרה די מהר... הקודמת היתה יותר טובה. אבל ניתן לזה עוד כמה ימים...
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן חברים, נתקלתי בבעיה עם קורל 8 קניתי מחשב חדש התקנתי XP וקורל 8, וכשאני רוצה לשמור מסמך הוא ונתקע בערך ב 36% (הסמן רץ עד 36% ונעצר שם) לא נראה לי שזה בעית חומרה כיון שבפוטושופ 7 ובקורל 9 הוא עובד חלק נראה לי שזה איזה התנגשות בין קורל 8 לבין XP או לבין הדריברים (לוח אם K8V-MX - ASUS - הכל משולב) עשיתי בדיקת זיכרון ולא מצאתי בעיות (יש לי חצי גיגה) במחשב הישן רץ 98 בלי שום בעיות גם במסמכים כבדים שאלתי היא כדלהלן האם מישהו שמע/קרא על בעית תאימות של קורל 8 עם XP או האם תהיו מוכנים לחפש בשבילי תיעוד על בעיה כזו כיוון שאני השקעתי די הרבה זמן בחיפוש ולא מצאתי (אולי כי לא חיפשתי במקומות הנכונים) תודה מראש נ.ב. אני לא כל הזמן ליד האינטרנט אז יכול להיות שיקח לי כמה ימים להגיב על…
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הממ טוב אחרי שלא הצלחתי לפתור את ה memory lack עם FF עברתי ל Maxthon ונתקלתי בבעיה. כאשר נפתח פופ אפ חדש הוא נפתח בתוך חלון האב והוא מוגבל בגודל של החלון איך ניתן לבטל את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי על המחשב סרט שהסאונד שלו מגיע כשניה או שתיים לפני התמונה ,יש תוכנה שמסדרת את זה? רצוי שהתוכנה תסדר את זה לתמיד כדי שאני אוכל לראות את זה גם בDVD ולא רק במחשב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-