תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לראות את ערוץ 10 דרך השוא"ש ושומע רק קול אני כן מצליח לראות אותו דרך האקספלורר מה לעשות? דרך אגב, הייתי רואה אותו בשוא"ש. לא שיניתי דבר. ופתאום אי אפשר.
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
הרגו אותנו עם הבילבול קישקוש הזה. ציטוט מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3254990,00.html
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי בעייה שיש לי בסביבות ה 70 מעודפים ולפעמים שאני מחפש איזה אתר לוקח לי משהו כמו חצי דקה ויותר ואי אפשר למצוא אתר לפי סדר האותיות כי לפעמים המילה הראשונה במעודפים היא לא שם האתר אז אני מחפש תוכנה שאני ילחץ על מעודפים היא תציג לי שורה כזו (בסגנון של החיפוש כאן באתר) למלות חלק מהמילה של המעודף והיא תמצע לי אותו.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי Internet Explorer 7 ויש לי שתי בעיות עיקריות איתו: 1. אני רוצה להוריד את שורת הכתובת מתחת לתפריט הרגיל. איך אני עושה את זה? 2. אני לא מצליח להחליף בין השפות באמצעות shift + alt. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין קניה של ה - 7600GS עם הקירור הפסיבי של לידטק מפלונטר ב737 ש'ח (כמו שהמליצו כאן) ובין אותו כרטיס של אסוס שכולל אפשרות לכידת מסך למשחקים ועוד כמה תוספות - 950 ש'ח בKSP. בקיצור השאלה שלי היא כמה תעלה לי האפשרות של לכידת מסך בנפרד, האם היא מבוססת על חומרה או תוכנה, ואם פתרון כזה (אם יש בכלל) יכול להתאים גם כדי ללכוד זרימת וידאו באיכות גבוהה. תודה מראש ותודה על התשובות הקודמות
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש תוכנה שמסוגלת לפענח את הדטאבייס? תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
אני מחפש פלאג אין שיודע לבצע חיפוש של מילים לשיר בעברית ושיציג אותם בצורת קריוקי (Lrc) , רוב התוכנות \ פלאגטינס שניסיתי לא הצליחו לבצע את הפרמטרים הנ"ל כמו שצריך , Minilyrics מהגרסאות החדשות שלה שיפרה את החיפוש פלאים אבל מציגה את העברית הפוך. ב EvilLyrics גם העברית תקולה וכל הזמן צריך לבצע קידוד מחדש וגם 95 אחוז מהמקרים אין תוצאות לחיפוש. אולי מישהו משתמש בפלאגאין Lyrics מעולה שאני לא מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
-
החלטתי לאחרונה לעזוב את winamp המוכר ולעבור ל- foobar ולהתבססות על טגים במקום ספריות שתי נק' שכרגע מפריעות לי- א) יש איזו חוסר אחידות בטאגים - חלקם מאפשרים לי למשל להשתמש ב- \ בשביל להכניס מספר ערכים בו זמנית, וחלק לא - יש אפשרות להעביר את כל הקבצים לצורה אחידה? ב) יכול להיות שזה מתקשר לנק' הקודמת, אבל כשאני מסדר את הרשימה לפי שמות אומנים לדוגמא, אני מקבל כפילויות - שני שדות בעלי אותו שם . זה אמנם די דליל והרוב מוצג בסדר, אבל הייתי מעדיף להמנע מזה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שאלה האם התוכנות המופיעות במאגר עדכניות? האם נבדקו לאי המצאות וירוסים וכד' ומעל הכל האם התוכנות החינמיות הן הטובות כיום בשוק (בהמשך לנושא העדכניות)
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של אנבידיה, ולא מצאתי לשפה העברית... תודה מראש. עריכה: מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
המדייה פלייר התחיל לעשות לי בעיות-לפעמים הוא "נתקע", שמתי בגרשיים כי הוא לא בדיוק נתקע הוא מנגן אבל כאילו אני לא יכול לעשות כלום על המחשב...קופא זאת המילה היותר נכונה אולי... ואז פתאום המסך שלי נכבה ונדלק שוב אחרי שתי שניות אבל הכל ממשיך לנגן ובלה בלה...אבל אתמול הוא תקע לי את המחשב כבר פעם אחת איך אני מתקין אותו מחדש? או שאני צריך להוריד אותו מחדש...? אם כן אז מאיפה? האתר של מייקרוסופט? בקשר להמלצות על נגנים אחרים...אפשרי אבל אני דיי אוהב את המדייה פלייר תודה
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם הפכתי קובץ בפורמט AVI בגודל של 480 מגה לסרט SVCD בגודל של 900 מגה אין לי יכולת לשנות את גודל הסרט הסופי בגלל חוסר הבנה/חוסר יכולות של התוכנה שאני עורך איתה ( אני עובד עם TEMPEG EXPRESS ) אני בסופו של תהליך נשאר עם קובץ בגודל הנ"ל- האם אני יכול בנרו לבחור באפשרות של צריבת SVCD אבל על דיסק DVD ??? או רק על CD רגיל?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה נגיד בטריילרים וזה שאם לוחצים זה כזה פלאש ,שכאילו תאפשר לי להוריד אותם. נגיד בטריילרים של סרטים/סרטונים שאפשר לראות רק ברשת בלי להוריד. תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לפירסום ההודעה הזאת, במידה ולא, מצטער. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להשתלט על המחשב בעזרת המחשב כף יד שלי. ניסיתי לעבוד עם Remote Desktop וזה רק עשה לי בעיות וכל פעם שחזרתי למחשב הייתי צריך לסדר את הסמלים ולהתאים את גודל החלונות מחדש. חוץ מזה אני רוצה תוכנה שתאפשר לי לראות מה אני עושה על המסך של המחשב הנייח שלי בזמן שאני שולט עליו עם מחשב כף היד. היש תוכנה שכזאת? תודה מרש.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני שוקל בחיוב להתחיל לעשות קורסים בבית הספר "חשיפה" של האוניברסיטה הפתוחה - באומנויות התקשורת, הטלוויזיה והמדיה. רציתי את דעתכם על הבית ספר? כדאי? לא כדאי? התעודה שווה משהו? או שעדיף לעשות תואר ראשון מלא? האם יש אפשרות לעבודה עם התעודה הזאת? http://www.openu.ac.il/hasifa/communication/c-index-page.html
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לשימוש כמו VCR תוכנה התומכת ב EPG להקליט מייס
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה והיא ממירה מצויין את רוב קבצי הוידאו.. שאני בא להמיר קובץ שקיבלתי במייל (סיומת WMV) עולה לי השגיאה הבאה שהתוכנה לא מכירה את הקובץ וזה לא פורמט מוכר.. תודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום רב... עשיתי המרה קטנה של כמה סרטונים ואלה הקבצים שיש לי: VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1.VOB VTS_01_2.VOB VTS_02_0.BUP VTS_02_0.IFO VTS_02_1.VOB VTS_02_2.VOB VTS_03_0.BUP VTS_03_0.IFO VTS_03_1.VOB VTS_03_2.VOB אז איך אני עושה שיהיה לי את video_ts.ifo ואת video_ts.bup כי בלעדיהם אני לא יכול לצרוב |: תודה מראש,עידן.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כיצד מכניסים סרט לפאור-פוינט? פנימה, לא על ידי לינק? כדי שיעבוד בכל מחשב ללא בעייה תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה הסבר עם תמונות זה נורא יעזור לי דרך אגב... זה תוכנה לרשתות
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-