עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. גפ פה בפורום הוא רושם שאני משתמש בIE7 למרות שהתקנתי 8 ויש לי את האפשריות שלו ובכל זאת ניסיתי להתקין IE8 והוא אומר לי שמותקנת על המחשב שלי גרסא עדכנית יותר

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  2. Started by BandiT,

שלום, היה לי קובץ MDB שפעל כמו שצריך, עשיתי פורמט למחשב התקנתי מחדש אופיס, ועכשיו הקובץ לא נפתח. קופצת הודעה מוזרה.. יש למישהו מושג מה זה? ואיך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by domuzy,

יש לי פיירוול של מקאפי (הSP2 מותקנת אבל הפיירוול שלה לא מופעל) שכל הזמן משנה את אופיו. אני אסביר: אני לא נוגע בהגדרות בכלל (חוץ מהראשוניות) ובאותו יום, מבלי שהמחשב כובה או אותחל, המקאפי חוטף קריזות ומחליט פעם כן לאפשר גלישה ופעם לא; פעם כן להוציא לי מיילים מאאוטלוק ופעם לא; פעם הוא כן חוסם קבלת קבצים ופעם לא. לא ברור לי איך ןלמה זה קורה, אבל זה מטריף ת'שועלים! (באמת, אין לי פה אף שועל באיזור...) אני משתגע מזה, ומתעצבן שזה בעצם גורם לי כל פעם לעשות DISABLE ולהיות חשוף ברשת. יש הסבר + עצות???

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by lior007,

שלום לכולם, לאחר פירמוט שבצעתי היום,חסר לי דרייבר ללוח אם. מדובר במחשב נייד של טושיבה,התקנתי דרייביר לכרטיס מסך ולא הייתה שום בעיה. הבעיה היחידה היא כמו שאמרתי שלא מצאתי דרייביר ללוח אם וכתוצאה מכך אין לי אפשרות לשמוע SOUND ולהפעיל את הכרטיס רשת. הדגם של הלוח אם: Toshiba statellite m35x תודה מראש

5. Started by Oranili,

ערכתי לאחרונה בתאריך 13.04.07 בשעה 15:40 בברכה, Oran911 הנה התמונה מסבירה הכל : אני מנסה לצרוב ... וזה מה שהוא מראה לי ISO JOILET NAME ERROR CREATING תודה לעוזרים http://img86.imageshack.us/img86/6407/nnpa6.jpg

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by coorva,

רציתי לשאול אם התוכנה עדיפה לשימוש על פני winamp מבחינת נוחות ואם יש לה תמיכה מלאה ב- internet radio streaming ?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by masterfit,

שלום לכולם, עשיתי בדיקה בפורום ולא ראיתי כל התייחסות לבעיה שאני מעלה כאן. ראיתי שבחו"ל כמה ציינו את העניין, אך לא ניתן לכך פיתרון ע"י אקרוניס למיטב בדיקתי. בזמנו רכשתי את גרסת 9 של אקרוניס שהיתה מצויינת. עם הזמן רציתי לשדרג וניסיתי את גרסאות הניסיון 10, 11, וכעת את הגרסה החדשה (יחסית). התברר שהתוכנות המתקדמות יותר של אקרוניס (מעבר ל- 9) מתנגשות עם מנגנון "חיפוש" של וינדאוס, שלמרות איטיותו הוא מאוד נוח לי, ואני משתמש בו לא מעט. החיפוש נתקע ולא סורק טוב את כל הכוננים. אני עובד עם xp sp3. מישהו נתקל בבעיה או מכיר פיתרון כלשהו? תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by dasdas32,

היי יש לי שני מחשבים ברשת ביתת תחת ראוטר שמחבורםי לאינטרנט הבעייה שיש לי בשניהם windows Home Edition... ואי אפשר להתחבר למחשב דרך Remote Desktop שאין לו professional... משיהו יודע אם זה אפשרי ללהתחבר גם למחשב עם Home Edition?.. בתודה מראשש

9. שלום בדרייברים הכי חדשים יש שם אפשרות לנעול את הרפרש רייט אבל אני לא מצליח לעשות זאת אז עד היום השתמשתי בדרייבר ישן יותר אבל עכשיו המשחק Oblivion תמיד יוצא לי אחרי הסרט הראשון אז אני רוצה לנסות עם הדרייבר החדש אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי איך נועלים את הרפרש רייט בדרייברים החדשים? כי ממש לא בא לי לשחק על 60 הרץ והכרטיס שאני משתמש בו הוא Asus FX 5900 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  10. יש לי בעיה רק עם קבצי MP3 כאשר אני מנסה לצרוב אותם עם דיסק אודיו כאשר אני מוסיף את הקובץ MP3 אני ישר מקבל את ההודעה (ראו את הצילום מסך בקובץ המצורץ ) מבקש את עזרתכם מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  11. בLOG אני מקבל את השורה הבאה: Error High id connection server (64.34.194.180:2672) - Your IP is part of ipfilter.dat file לא יודע אם להגדיר את זה בתור בעיה כי האימיול מוריד ועובד בסדר... רק יש קטע שאני עושה חיפוש למשהו וזה לא מוצא שום דבר...לא משנה מה אני מחפש יש מצב אולי שזה קשור לERROR הזה... איך אני יכול לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. לאחרונה, אחר עידכוני Window אני מקבל יותר ויותר אי-מיילים הדורשים לשנות קידוד ל- UTF-8 כדי לקרוא אותם. האם יש אפשרות למשהו אוטומטי שלא יחייב אותי כל פעם לבצע שינוי קידוד? תודה!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by alfus73,

שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  14. התקנתי כרטיס ieee 1394 של nec. החלונות xp קולט אותו אבל הוא לא עובד. יש למישהו רעיון למה? תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  15. Started by evyalevy,

מקווה שהגעתי למקום הנכון. כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצים שהשם שלהם הוא בעברית או שהם נמצאים בתוך תיקייה שהשם שלה בעברית. אני מצליח לפתוח אותם רק אחרי שאני משנה את השם שלהם ללועזית...וזה קצת מציק. זה קורה לי כשאני משתמש בשתי תוכנות שקשורות למוסיקה - Sibelius ו - Band in a box. בוורד אין לי בעייה כזו. אני אשמח אם תתנו לי פיתרון כי אין לי מושג מה לעשות וזה משגע אותי... אביתר

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  16. הבעיה היא כזו : בניגון סרט (כל סרט) יש קודם את תזוזת השפתיים ואחר קח בא הקול וזה מורגש גם אם מדובר פה ברבע השניה או בשליש השניה , לא יודע לא עמדתי עם סטופר קודקים של KAZZA KODEC PACK ונגן MV2PLAYER שאני איתו שנים ואף פעם לא עשה בעיה מישהו יודע איך לתקן את זה ? זה מטריף !! זה קורה גם בניגון במחשב וגם דרך הTV OUT ?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. אז כמו שאמרתי, האנטיוירוס( avast) מודיע כל כמה דקות על נסיון של כניסת קובץ בשם "DCOM Expliot" למחשב, האנטיוירוס מודיע שהוא כל פעם חוסם אותו מחדש אבל אני רוצה להיפטר מהבעיה הזאת, למה זה קורה? וזה גם מראה את הפינג שממנו נשלח הקובץ. מה לעשות כדי שזה לא ימשך? תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. איך עושים את זה? להעביר את כל ההודעות אני כבר יודע איך אני מעביר גם את כל הגדרות אוטלוק אקספרס 1. כתובות דואר 2. הגדרות של סינון דואר וניתוב הודעותאוטומטי לתקיות? 3. חשבונות דואר מישהו אמר לי שאם אני מתקין את אותה מערכת הפעלה/גירסה של OE אני יכול להעתיק את כל התיקייה של OE מהמחשב הישן >>> וזה יעבוד האם נכון? או מה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. Started by LIOR42,

מתי שאני פותח את המנהל משימות ע"י CTROL+ALT+DEL אני לא יכול לדפדף בין שאר הכרטסיות כי כל השורה למעלה נעלמה וכן הכתפורים של "סגור"-"הגדל"-"ומזער" מעלמו ואני תקוע רק על תהליכים בלי שום אפשרות לדפדף שם מה אני יכול לעשות :s05:

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי את התוכנה EJAY DANCE 7 ויש שם קולות של בחור ובחורה מישהו יודע מאיפה יש תוספים של קולות לייבא לתוכנה ? תודה מראש והמשך יום קסום לכולם

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by bykeking,

אני רוצה שאני יעשה איזה תנועה עם העכבר, והיא תפתח לי תוכנה ספציפית. זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  22. שלום הכל באתר עבד לי רגיל וטוב,כולל ההורדות שהייתי מוריד ממנו עד שאתמול מצאתי אתר ש"אפשר להוריד מראפידשייר ללא הגבלה וללא זמן"-זה בכלל לא נכון האתר הוא זה: http://www.yourpremiums.com/ נכנסתי,רשמתי שם לינק של ראפידשייר ואז קיבלתי מסך חדש עם הודעה שצריך להוריד תוכנה שנקראת Zend Optimizer,הורדתי את התוכנה,התקנתי(חשבתי שזה מה שיעזור) ואז בכלל זה לא עזר ולהפך מאז האתר ראפידשייר לא עולה לי יותר ואני לא יכול להוריד ממנו. מחקתי את התוכנה אבל זה גם לא עזר ומאז אני לא יכול יותר לראות את האתר ראפידשייר. מה הבעיה? ואיך אני אוכל לפתור אותה? (דרך אגב,הורדתי והתקנתי את Internet explorer 7 חשבתי שזה יעזור כי היה לי את 6 אבל זה גם לא עזר) תודה לעוזרים

23. Started by dbx22,

שלום יש לי את התוכנה הזאת, ואני לא מצליח להבין אותה ואת השימוש בה מישהו יכול אולי לקשר אותי או לתת לי אתר עם מדריכים שמסבירים בצורה טובה עם עבודה עם התוכנה? אפשר גם באנגלית. תודה.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  24. Started by nimrods,

שלום לכולם הורדתי ת'תוכנה הזאת(שחזור סיסמה של האייסיקיו) שבתמונה וזה עושה לי בעייה זה רושם לי ככה אחרי שלי ממלא הכול (connection error) תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים