תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני משנה את השפה של התוכנה, יש לי באנגלית ואני רוצה עברית???!!!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום הכל באתר עבד לי רגיל וטוב,כולל ההורדות שהייתי מוריד ממנו עד שאתמול מצאתי אתר ש"אפשר להוריד מראפידשייר ללא הגבלה וללא זמן"-זה בכלל לא נכון האתר הוא זה: http://www.yourpremiums.com/ נכנסתי,רשמתי שם לינק של ראפידשייר ואז קיבלתי מסך חדש עם הודעה שצריך להוריד תוכנה שנקראת Zend Optimizer,הורדתי את התוכנה,התקנתי(חשבתי שזה מה שיעזור) ואז בכלל זה לא עזר ולהפך מאז האתר ראפידשייר לא עולה לי יותר ואני לא יכול להוריד ממנו. מחקתי את התוכנה אבל זה גם לא עזר ומאז אני לא יכול יותר לראות את האתר ראפידשייר. מה הבעיה? ואיך אני אוכל לפתור אותה? (דרך אגב,הורדתי והתקנתי את Internet explorer 7 חשבתי שזה יעזור כי היה לי את 6 אבל זה גם לא עזר) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני זוכר שהיתה לי תוכנה לעיבוד תמונה לעשות שיפורים לתמונה כגון: הורדת "רעשים", הדגשת פרטים, חידוד, תיקון רמות אפור, תיקון צבעים וכדומה היתה אפשרות נוספת שאני זקוק בה מכיוון שאני מצלם המון תמונות שלא יוצאות טוב. והיתה אפשרות של היפוך תמונה אוטומטי אשר יכלה לחדד ולעשות סוג של "תיקון". בתודה מראש, תומי
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO, עובד תחת Norton Personal Firewalle. אני פירמטתי את המחשב אתמול, נכנסתי אתמול לאי סי קיו והכל עבד בלי שום בעיות. אבל כשניסיתי להיכנס היום קיבלתי את ההודעה הזאת: מה אני אמור לעשות? התקנתי מחדש את ה-ICQ אבל לא עזר. אני עובד עם ICQ LITE.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה לצפות בוידיאו באינטרנט, אני רואה יותר מדיי צבעים, הוידיאו ממש לא ברור. הבעיה היא במדיה פלייר (יש לי גרסא 9), משום שבאתרים שיש להם נגן משלהם (כדוגמאת יוטוב) אני רואה מצויין. יש לי מקודדים. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
ועוד תוכנה שיודעה להעלים עיניים אדומות - בתקווה שלא תאמרו לי פוטושוט כי אני מחפש איזה תוכנה קטנטנה ...
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לוח אם kn8 ultra כרטיס קול realtek 97 כרטיס מסך radeon x800 gto2 ובכלל למה כל כך מסובך למצוא למערכת הזו דרייברים?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
-
הייתי באירוע קרבות אתמול בכרמיאל צילמתי שני קרבות מלאים +כמה תמונות ועוד קרב אחד,הבעיה היא שכשהגעתי הביתה העברתי את הכל למחשב שני הקרבות הראשונים עבדו כמו שצריך וגם התמונות הבעיה היא שהקרב האחרון לא עובד! מסרב לעבוד בכל תוכנה שניסיתתי כולל realplayer ו vlc הקרב באמת הוקלט כי הקובץ הוא בגודל המתאים של 260 מגה בערך. אבל אני לא מצליח להפעיל אותו או להמיר אותו ב tmpegnc יש למישהו רעיון? ניסיתי כבר את התוכנה media fixer ולא עזר. תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לפני חצי שעה בערך את ה - FlyakiteOSX v3.0, חשבתי שזה רק משנה את העיצוב של הווינדוס לעיצוב כמו של מאק, אבל זה פשוט שינה הכל ! את הלוגון, את ההפעלה עצמה .. צלילים וכל זה .. ואני פשוט לא רוצה תזה |: אני מנסה למחוק דרך ההסרה של התוכנה .. ופשוט לא נמחק .. כשהמחשב עולה הלוגון של מאק נשאר במקום שזה יחזור ללוגון המקורי של ווינדוס אקס פי .. מה אני יכול לעשות ?! זה ממש מעצבן .. אין לי כוח לפרמט בגלל זה \: תודה רבה מראש לעוזרים ..
-
- 6 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי הייתה מותקנת גרסא 5 של אקרובט ואיתה הייתי קורא קבצי PDF. התקנתי גרסא 8.1 של אקרובט ואיתה המחשב פותח את כל קבצי הPDF חוץ מאלה שאני מנסה לפתוח כשאני באאטלוק (קבצים מצורפים למיילים). המחשב כל פעם היה מציע לפתוח את הקבצים המצורפים עם גרסא 5, מחקתי את גרסא 5 ואז פשוט כל פעם המחשב הציע להתקין אותה אז מחקתי גם את ההתקנה ועכשיו בכלל לא ניתן לפתוח קבצים מצורפים בפורמט PDF מהאאוטלוק (אלא אם שומרים אותם למחשב ואז זה נפתח עם 8) מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
זה רק הודעות שמישהו שולח שאני לא ברשימה שלו רק שהוא מצרף אותי אז אני מקבל את ההודעות בעברית אבל כשאני לא ברשימה עדיין אז הז כותב את זה בגיבריש כזה שפה מוזרה כזאת עם ריבועים מה אפשר לעשות? ???
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום קבלתי הודעת שגיאה מהודעות של שלח שגיאות. בקיצור ההודעה היא : של DRWatson Postmortem Debugger ומתחת: Event Type: BEX P1:drwtsn32.exe P2:5.1.2600.0 P3:3b7d84a2 P4dbghelp.dll P5: 5.1.2600.2180 P6: 4110969a P7: 0001295d P8:c0000409 P9: 00000000 לאחר מכן ה WIN מבצע מן רענון לכל ה DESKTOP ול ICON ים בצד ימין למטה (ליד השעון) מה זה אומר??!? ואיך אני גורם לזה שזה לא יחזור?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם F1-2A5DE T5500 1.66GHz של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לכל האנשים שחיפשו ב OUTLOOK איך לראות תמונות ללא צורך בלשמור אותם בדיסק! לאחר הרבה זמן חיפוש ונסיון דרך הפתרון של מיקרוסופט שלא עובד טוב דרך תוסף של INCREDIMAIL וכו.. סוף סוף נמצא הפתרון ודווקא מזוג ישראלים!!!!!!! http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=351 תהנו
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ע"פ המפרט מעבד Q6600 לוח P35DS3R כ.מסך HD3850 זכרון :2GB 667MHZ מערכת הפעלה VISTA 32BIT בבקשה תמליצו לי על תוכנה/תוכנות לבדיקת מצב יציבות הרכיבים ואופן פעולתם(מהירות מאווררים,טמפ'כ.מסך,טמפ' מעבד וכו')
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
ככה כבר הרבה זמן אני מחפש פיתרון לבעיה והחלטתי לפנות אליכם, ככה אני יודע שקיימת אפשרות לנעול את הקובץ WORD כלומר, שתוכל להיכנס אליו אבל לא תוכל להעתיק ממנו שום דבר (לא תמונות וחומר כתוב) עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך אני עושה את זה ואם בכלל זה אפשרי (בלי תוכנות נוספות) אז כל מי שיודע איך אני יכול לעשות את זה (לנעול את הקובץ WORD לשימוש אלה רק שיוכלו לקרוא אותו) אשמח לקבל ממנו תשובה בהודעה פרטית או פה באשכול אם יש לכם איזה מדריך או משהו שיכול לעזור גם טוב ואודה לכם (ואפשר ליצור איתי קשר דרך המסנג'ר) *לנעול את הקובץ הכוונה שלי היא שתפתח אותו רגיל ולא תוכל להעתיק ממנו כלום* תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
תראו אני משחק קאונטר סטרייק...והיום שניסיתי להכנס לאחד השרתים זה נתקע לי בתחילת הטעינה והופעלה תכנית שקוראים לה DEP ואמרה לי שמתאמי ביטחון משו צריכים לסגור את התכנית,עשיתי ריסט זה חזר..אז נכנסתי להגדרות ועשיתי שזה יופעל על הכל חוץ מהקאונטר עכשיו עשיתי ריסט ונכנסתי לקאונטר שוב ועכשיו זה אפילו לא שולח הודעה זה ישר יוצא...אחרי זה עשיתי שיחזזור מערכת לאתמול והכל חזר כרגיל אבל עוד פעם שנכסתי זה הופיע אז עשיתי שיופעל אך ורק על דברים שהם הכרחיים ושנכסתי עוד פעם זה עוד פעם יצא בלי סיבה... והקאונטר לא פוגע בשום דבר ביטחוני שקשור למחשב! אז שמישהו בבקשה יעזור לי למה זה מציק ואני רוצה לשחק! אממ אני חדש פה אז תתחשבו תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כל רשימת השרתים באימיול שלי נמחקה, וכתוצאה מכך קצב ההעלאה וההורדה הוא מן הסתם 0. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי מסנגר ואז זה לא התחבר לי זה מראה לי כזה דבר.... תמונה: http://img21.imageshack.us/my.php?image=12121212.png
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה winavi כבר הרבה זמן ואף פעם לא ניתקלתי ההעיה הזות חלק מהסרטים שאני עורך הם נערכים הפוך הכול הפוך מה אני יכול לעשות???? תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
התקנתי ZoneAlarm וכשהוא דולק אין למחשב השני שרשת שלי אינטרנט. מישהו יכול לעזור אולי ?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
ידוע לי על תוכנה שמסירה קבצים של ATI(דרייברים) מישהו יודע תשם
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-