תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, היה לי קובץ MDB שפעל כמו שצריך, עשיתי פורמט למחשב התקנתי מחדש אופיס, ועכשיו הקובץ לא נפתח. קופצת הודעה מוזרה.. יש למישהו מושג מה זה? ואיך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר פירמוט שבצעתי היום,חסר לי דרייבר ללוח אם. מדובר במחשב נייד של טושיבה,התקנתי דרייביר לכרטיס מסך ולא הייתה שום בעיה. הבעיה היחידה היא כמו שאמרתי שלא מצאתי דרייביר ללוח אם וכתוצאה מכך אין לי אפשרות לשמוע SOUND ולהפעיל את הכרטיס רשת. הדגם של הלוח אם: Toshiba statellite m35x תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
הורדתי תבטה האחרונה וזה די נחמד אפשר ליראות מה יש בטבים בלי תוסף וגם הצבע של הטבים קצת שונה ככה שלא צריך 2 תוספים לזה והם גם ככה לא פועלים כרגע יש כל מיני שינוים נחמדים בעיצוב ובטח יש כל מיני דברים שאני לא יודע הליהם כרגע בכל מיקרה שווה בדיקה דרך הגב כל יתר התוספים שלי פועלים מצוין והתוספים שלי הם התוספים הנפוצים כמו IE TAB וכו
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה דיי מעיקה .. יש לי הארדיסק בפורמט NTFS של 149 גיגה. עכשיו כאשר אני מסמן את כל הקבצים של הארדיסק כולל קבצים מוסתרים וכאלה זה מראה 119 גיגה תפוס מה שאומר שאמורים להיות לי 30 גיגה פנויים. עכשיו הוינדוס מראה רק 5 גיגה פנויים. איך אני מחזיר ת'25 גיגה שלי !?!?!?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום לא ממש מצאתי ב everest את המידע שמראה את מהירות הזיכרונות אחרי!! האובר קלוק. אבל נראה לי שעכשיו מצאתי, בתמונה של הקישור הזא מסומן חץ, האם מידע זה מראה את מהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק שלי? קישור לתמונה - http://www.siz.co.il/up/jzgmzg5imd2t.jpg
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הורדתי הרגע את הBS PLAYER הזה.. כי הבנתיש הBSPLAYER בגירסת ה1. לא טוב לקבצי .MVK עכשיו הסרטים עובדים לי בתוכנה.. אבל הוא כל פעם שמפעי את התוכנה מבטל את הAERO שבויסטה.. וזה קצת מפריע לי כשאני באצע הסרט עוצר.. יש איכשהו לפתור את זה? אולי להוריד גירסא פחות טובה.. או לאיודע..
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה ערכתי סרט ביתי בתוכנת סטודיו 9 הגעתי לשלב של יצירת dvd וקיבלתי הודעה pma erorr מישהו יודע מה מקור הבעיה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ואם כן אז לכמה ואיפה אני עושה את זה? אני לא מתכוון למהירות הורדה אלא למס' האנשים שמורידים ממני באותו הזמן. אגב אני משתמש בגירסה הרישמית.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אין לי איך לקרוא את המייל! יש איזה משהו שאני לא מבין?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שאני משחק משחקים ויורה ועוזב אאת העכבר הוא ממשיך לירות לי או נגיד שאני בא לסובב את העכבר והוא לא מסתובב ..זה לא בעיה בעכבר כי ניסיתי להחליף עכברים ניראה לי שהבעיה במחשב..מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה עם התוכנה MpegTool כשאני לוחץ על הסט-אפ שלה זה רושם לי הודעה כזאת... "מערכת windows משנה של 16 סיביות" C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXE.NT קובץ מערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של Microsoft ושל MS-DOS לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום Windows עם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הנ"ל אני יודהה לו מאוד למה התוכנה הזאת נחוצה לי בדחיפות....
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שאלתי מישהו שמבין בתוכנה CUBASE והוא אמר לי שיש אפשרות לעשות אופטימיזציה לCUBASE ככה שאתה יכול להעמיס על המחשב קרוב ל 64 VSTI בו זמנית וזה עלה לו 400 שקל אמרתי מה הוא מקשקש ובאמת הלכתי אליו ליראות ופלא מחשב פרסקוט 3000 עם 1ג'גה זיכרון DDR2 533 מריץ כמות כזו הוא הסביר שיש הגדרות והתאמה לתוכנה ככה שהיא מנצלת את המקסימום מישהוא אוליי מבין תודה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום בדרייברים הכי חדשים יש שם אפשרות לנעול את הרפרש רייט אבל אני לא מצליח לעשות זאת אז עד היום השתמשתי בדרייבר ישן יותר אבל עכשיו המשחק Oblivion תמיד יוצא לי אחרי הסרט הראשון אז אני רוצה לנסות עם הדרייבר החדש אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי איך נועלים את הרפרש רייט בדרייברים החדשים? כי ממש לא בא לי לשחק על 60 הרץ והכרטיס שאני משתמש בו הוא Asus FX 5900 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לא מתחבר לי כבר 3 חודשים !!?? התוכנה פשטה רגל ?? השרת ? הרבה יותר טובה מאי מיול ..מהירה..... מה קרה לה ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
החלפתי ל xp לפני יומיים וכתוצאה מכך נמחקו כל הדרייברים... כעת המסך שלי (lcd lg) פועל תחת ברירת מחדל עלובה, והניסיונות שלי להתקין את הדרייברים מהדיסק שלו נכשלים... בנוסף המחשב אינו מזהה את כרטיס הקול וטוען שאין התקני שמע... אודה על עזרה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
טוב אז מי שלא יודע IRIVER PLUS זאת התוכנה שבאה עם נגני IRIVER או חלקם לפחות, אני לא ממש יודע אם זה שייך לתוכנה או גאדגטים אז אם המנהלים ימצאו לנכון להעביר לגאדג'טים אין לי בעיה עם זה. ולבעיה שלי.... אז ככה, כל פעם שאני מנסה לגשת לSONG INFO הוא מקפיץ לי את ההודעה של CDDB REGISTRATION אני מאשר והכל וזה פשוט לא ממשיך הלאה.... אני רוצה לציין שכבר יש לי את הנגן(H10) והתוכנה הרבה זמן ושום דבר כזה עדיין לא קרה לי, מישהו יכול לעזור??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבודקת את כל רכיבי המחשב זכרונות , מעבד , כרטיסמסך , לוחאם , הארדדיסק שאני יצרוב אותה ב BOOT ותבדוק לי במסך כחול כל אחד ב% אחוזים ! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
קבצים מקבלים אוטומטית פרטים על היוזר שבהם עשית קובץ וממלא אותם בנתונים של created by ו- modified by. יש מספר קבצים שאני רוצה לשנות את הנתונים שכתוב להם שם. האם יש תוכנה שעושה את זה ? איך אפשר לעשות את זה להרבה קבצים ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט את המסך שלי זאת אומרת שכל מה שאני עושה על המחשב היא תקליט
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לאינטרנט במחשב בגלל שהETHERNET לא עובד. ניסיתי כמה גרסאות של דריברים Nforce 4 (לוח של GIGABYTE NFORCE 4 ULTRA-9) וכולם מציגות לי את ההודעות האלה כאשר מנסה לגלות חומרה חדשה של חיבורי רשת: עריכה: ניסיתי דרך מצב בטוח ואותו דבר. ואין לי דרך לשחזר מערכת כי ביטלתי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
איך אני משנה את השפה של התוכנה, יש לי באנגלית ואני רוצה עברית???!!!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום למי שמכיר יש הודעה באאוטלוק אקספרס "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות האאוטלוק אקספרס לדחוס הודעות, הפעולה עשויה להמשך מס' דקות. עכשיו בחלק מהמחשבים שבדקתי היה בהודעה אפשרות בהודעה לסמן v "אל תציג הודעה זו שוב". ובחלק מהמחשבים אין את האפשרות הזאת. מישהו יודע למה בחלק מהמחשבים אין? אגב ניסיתי גם את הפיתרון שיש בפורומים לשנות ערך ב regedit זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כתחליף לווינאמפ ובכלל..
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://img341.imageshack.us/img341/1811/untitledjj6.png חלק מהאייקונים לא עובדים ובדקתי בהגדרות שלהם ועדיין לא עובד... http://img507.imageshack.us/img507/6826/untitled2wd4.png אני לא מצליח לעשות אפדייט לאנטי וירוס מישהוא יכול להגיד לי איך אני מבטל את ההודעת שגיאה הזאת של הוינדואוס של השלח אל תישלח... הIE שלי לא עובד הוא עושה לי בכל אתר את ההודעה של הלא ניתן להציג דף זה אפילו שאני מנסה להיכנס לראוטר זה ככה ניסיתי לימחוק ולהתקין וזה לא עזר...
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו מחשב שמשלב מעבד core 2 duo נגיד e6400 ואני מפעיל עליו xp רגיל...ממה שהבנתי הליבות לא יעבדו וכך גם ה64 ביט.... ואם זה נכון אז האם XP 64 BIT יכול להיתמודד עם מעבדים כפולי ליבה או שהוא לא מפעיל אותם או שמפעיל אך לא היטב.... בקיצור אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא זה יהיה מעולה... תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-