תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום ראיתי אצלנו בבסיס שיש כזה אפשרות שבגל מכתב באוטלוק אפשר לשים חתימה שתופיעה אוטומטית, אז אני מענויין לדעת איך לעשות את זה גם אצלי בבית עזרה תתקבל ברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עזרה אני רוצה להעביר שירים מסרטי די וי די כלומר יש סרט וחלק ממנו זה שיר כמו סרטים הודיים אנא עזרו לי למצוא תוכנה מתאימה ועם אפשר צרפו הוראות והסבר כמה שאפשר תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי בעיה באמיול .. אני פותח אותו והוא מתחיל להוריד ואחרי כמה דקות הוא נתקע ולא מוריד לא כלום לא מגיב ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות "סיים תהליך" יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי בדיקה בפורום ולא ראיתי כל התייחסות לבעיה שאני מעלה כאן. ראיתי שבחו"ל כמה ציינו את העניין, אך לא ניתן לכך פיתרון ע"י אקרוניס למיטב בדיקתי. בזמנו רכשתי את גרסת 9 של אקרוניס שהיתה מצויינת. עם הזמן רציתי לשדרג וניסיתי את גרסאות הניסיון 10, 11, וכעת את הגרסה החדשה (יחסית). התברר שהתוכנות המתקדמות יותר של אקרוניס (מעבר ל- 9) מתנגשות עם מנגנון "חיפוש" של וינדאוס, שלמרות איטיותו הוא מאוד נוח לי, ואני משתמש בו לא מעט. החיפוש נתקע ולא סורק טוב את כל הכוננים. אני עובד עם xp sp3. מישהו נתקל בבעיה או מכיר פיתרון כלשהו? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים ברשת ביתת תחת ראוטר שמחבורםי לאינטרנט הבעייה שיש לי בשניהם windows Home Edition... ואי אפשר להתחבר למחשב דרך Remote Desktop שאין לו professional... משיהו יודע אם זה אפשרי ללהתחבר גם למחשב עם Home Edition?.. בתודה מראשש
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי קובץ iso . שאני מנסה לצרוב אותו בנרו הוא רושם unexpected file format. משהו מוזר נוסף הוא שכשאני נכנס דרך דימון טולס או נרו לתיקיה שבה נמצא הקובץ על מנת לסמנו ,2 התוכנות פשוט לא מזהות אותו והתיקיה כאילו ריקה למרות שבוודאות יש שם את הקובץ. האם מישהו יכול לעזור לי?? זה דחוף. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי בעיה רק עם קבצי MP3 כאשר אני מנסה לצרוב אותם עם דיסק אודיו כאשר אני מוסיף את הקובץ MP3 אני ישר מקבל את ההודעה (ראו את הצילום מסך בקובץ המצורץ ) מבקש את עזרתכם מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי אינרנט אקספלורר 7 והסירטונים ב-YNET וספורט 5 לא עובדים לי.. ב-FLIX ו-YOUTUBE כן אבל באלה לא.. תעזרו בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה, הורדתי סרט מאתר טורנט, DVDR-TGP (ככה כתוב) בתוך התקייה יש הרבה קבצי ראר שמכילים לדעתי את אותו הקובץ (הקובץ נראה כמו הסרט והוא בפורמט img) בנוסף בתקייה יש גם עוד הרבה קבצים שאני לא יכולה לפתוח. יש לי צורב DVD וניסיתי פשוט לצרוב את כל התקייה של הסרט אבל הצריבה נעצרה והראתה לי שגיאה שאני לא זוכרת מה היא. אני גם לא מצליחה לחלץ את אחד מקבצי הראר שם, גם אז אני מקבלת הודעת שגיאה בווינראר. אני לא יודעת אם כך, איך לפתוח את הקובץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי ימית
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בעע מאז שהורדתי אותו כל שנייה איסקיו מתנתק...וגם לוקח שנים להתחבר כי צריך הרבה ניסיונות והוא גם לפעמים לא שולח הודעות צריך לעשות resend לעוד מישהו זה קורה ספציפית עם6? כי באיסיקיו togo למשל אין בעיות
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
יש לי את המצלמת רשת MATRIX WC725 אני מכניס תדיסק של הדרייבר ובכל זאת הוא לא מזהה תמצלמה מה לעשות בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את התוכנה EJAY DANCE 7 ויש שם קולות של בחור ובחורה מישהו יודע מאיפה יש תוספים של קולות לייבא לתוכנה ? תודה מראש והמשך יום קסום לכולם
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לאחר שפירמטי את המחשב עם מחשב ישן הוא אומר שיש או וירוס או משהו כזה לא פירמטטי בדרך שיגרתית אלא c:format ואז Yes וכו לאחר מכן שעשיתי ריסט אז הוא נדלק והכול אך הוא לא מתחיל את הוינדוס לא מדיסקט ולא מדיסק אני לא יודע למה אולי צריך בוט או משהוא דרך אגב זה וינדוס 98
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה באקספלורר 6 (לא אוהב 7 ולא רוצה פיירפוקס). שאני לוחץ על לינק הורדה הוא נפתח ונותן את האופציות הרגילות SAVE RUN CANCLE שאני עושה SAVE ואומר לו איפה הוא פשוט נתקע החלון נעשה כולו אפור ואם אני לוחץ על סגירה מופיעה השגיאה הידועה של XP SEND / DONT SEND למישהו יש כיוונים מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
למישו יש דרך להוריד את הסירטון הזה? קישור לדף: http://tv.adobe.com/#v=http%3A//adobe.edgeboss.net/flash/adobe/adobetvprod/caffe_fibonacci/10_cfb_001.flv%3Frss_feedid%3D929%26xmlvers%3D2 תודה מראש לכל העוזרים. ניסיתי כבר עם כמה תוכנות, הבעיה היא שה-FLV מוטמע בתוך ה-SWF ולא בתוך HTML.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התחלתי לעבוד עם התוכנה הנ"ל ויש לי שתי שאלות! 1.מדוע שכאני מעצב את התפריטים לDVD יש לי לבחור בגלריה רק 2 או 3 תמונות ואין עיצוב כפתורים וכו 2.הבנתי שאין עדיין אפדייטים לתוכנה באתר ולכן רציתי גם לדעת כשעושים מצגת למה אי אפשר לשלב את כל האפקטים ביחד ברנדום כי הוא נותן לבחור רק מספר מצומצם!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הבעיה? איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום הכל באתר עבד לי רגיל וטוב,כולל ההורדות שהייתי מוריד ממנו עד שאתמול מצאתי אתר ש"אפשר להוריד מראפידשייר ללא הגבלה וללא זמן"-זה בכלל לא נכון האתר הוא זה: http://www.yourpremiums.com/ נכנסתי,רשמתי שם לינק של ראפידשייר ואז קיבלתי מסך חדש עם הודעה שצריך להוריד תוכנה שנקראת Zend Optimizer,הורדתי את התוכנה,התקנתי(חשבתי שזה מה שיעזור) ואז בכלל זה לא עזר ולהפך מאז האתר ראפידשייר לא עולה לי יותר ואני לא יכול להוריד ממנו. מחקתי את התוכנה אבל זה גם לא עזר ומאז אני לא יכול יותר לראות את האתר ראפידשייר. מה הבעיה? ואיך אני אוכל לפתור אותה? (דרך אגב,הורדתי והתקנתי את Internet explorer 7 חשבתי שזה יעזור כי היה לי את 6 אבל זה גם לא עזר) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
הורדתי סדרה בביטורנט ובתוכנה הוא כותב שהוא סיים אבל כשאני מנסה לפתוח מהתקיה זה לא פועל אבל מהתוכנה זה כן
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי ת'תוכנה הזאת(שחזור סיסמה של האייסיקיו) שבתמונה וזה עושה לי בעייה זה רושם לי ככה אחרי שלי ממלא הכול (connection error) תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ישנה תחנת רדיו המשדרת באינטרנט (לא דרך מדיה פלייר), בווינדוס מילניום הדף נטען לי מצויין ושומעים את המוסיקה, אבל באקס פי הנגן כותב לי connecting ומיד נותן הודעת ready ולא שומעים כלום, יש רעיונות מה חסר באקס פי? שאלה נוספת: באקס פי אני מפעיל את הביטורונט של אאוזרוס אבל במילניום לא מצליח להתקין את הג'אווה של סן בשום מקרה, הורדתי מלא גירסאות וכלום לא מצליח לי...
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בEMULE זה קל, מתקינים VLC מגדירים בCLIENT וגמרנו. איך עושים את זה בUTORRENT?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ה DRIVER החדש של CREATIVE לויסטה 32ביט תוקע לי 2 משחקים של ghost recon 1+2 כאשר אני מנסה להכנס להגדרות.מדוע? :please:
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה ל REMOTE SCREEN CAPTURE על רשת מקומית תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-