תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אהלן, שאני מריץ שיר מה-Transfer ב-Soulseek הוא פותח את השיר ב-WinAMP (גרסה 5.35), אבל, הוא לא פותח את כל ה-WinAMP אלא רק את הבאר של ה-Playlist בלי החלון הראשי של התוכנה. עכשיו, שאתה מנסה לצאת, אתה סוגר באיקס את הבאר של ה-Playlist - אבל התוכנה לא באמת נסגרת כי כביכול סגרת רק את הבאר Playlist ולכן השיר ממשיך להתנגן ברקע וה-WinAMP רץ כמובן ורק ה-Task Manager מצליח להפתר ממנו. פתרונות?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי את התוכנה הזאת שיכולה לפתוח כמה חשבונות אייסיקיו ביחד ויש לי בעייה איתה או אם האייסיקיו נגיד שאני פותח 2 חשבונות ביחד אז אחרי כמה זמן מופיע לי החלון של "אל תשלח" ואחרי שאני לוחץ על אל תשלח מופיע לי הודעה ואחרי שניה נסגר לי חשבון אייסיקיו אחד מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במורפיוס תוכנת הורדה ממש מהירה אבל היא כבר לא מורידה לי מאז שיש לי את ה SP2 ש בטח חוסם אותה או משהו. מישהו יודע אם יש דרך לסדר זאת?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
ולמה כדאי לשנות? כרגע זה על lowest
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם בכמה חודשים האחרונים חלו שיפורים בויסטה מבחינת התמיכה במשחקים כי התקנתי אותה לפני 4 חודשים בערך והמשחקים עבדו זוועה לעומת האקס פי שהם עבדו עליו מצוין אז יש טעם לנסות שוב את המערכת או שבינתים אין שיפור במישור הזה?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את גירסת ווינסדוס של הדפדפן ספארי וכל פעם בסוף ההתקנה זה נותן לי הודעת שגיעה "the older version of apple software update cannot be removed " ואז זה מבטל את ההתקנה מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
עכשיו יש ברשותי את תוכנות הפיירואלס הבאות : ZoneAlarm Pro גרסה 6 Sygate Pro 5.6 Kerio v4.2.2 מה להתקין? אני מחפש תוכנה שתהיה כמה שפחות מורגשת, הן אם זה בניצול משאבים והן אם זה בהתערבות שלי לתכנות התוכנה וכדומה [פורטים] כמו כן, שתעשה את הפעולה הפשוטה ביותר של לחסום גישה של תוכנות מהמחשב שלי אל האינטרנט [מה שקספרסקי לא עושה] וכמובן פריצה של קראקרים. תודה מראש. נ.ב. באמא שלכם, אל תגידו לי עכשיו לעשות חיפוש כי אני ישבתי חצי שעה וקראתי פה דיונים על חומות אש כמו מים אך עדיין לא הצלחתי לבחור בתוכנה האולטימטיבית. שוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
חבר שלי הראה לי פעם תוכנה שאפר "לזייף כתבות" הוא נותן לך את הרקע של ידעות אחרונות/לאישה.... ואז אתה יכל להוסיף טקסט חופשי.... מישהו יודע איך קוראים לתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
איזו תוכנת עריכה יכולה לבצע שיפוצים כאלה מסוג הורדת רעשים, נורמליזציה של האקוולייזר, והורדת HISS? ואם יש גם מדריך, זה מאוד יעזור. תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
גפ פה בפורום הוא רושם שאני משתמש בIE7 למרות שהתקנתי 8 ויש לי את האפשריות שלו ובכל זאת ניסיתי להתקין IE8 והוא אומר לי שמותקנת על המחשב שלי גרסא עדכנית יותר
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהפיירפוקס לא נותן לי לגלול לצדדים באתרים מסויימים. לדוגמא פה באתר אפשרי לגלול לצדדים, אבל בD-SPOT או בוואלה אנלא יכול. בתודה מראש, אריאל
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לפתוח 2 מדייה פלייר למה אי אפשר יש לי מערכת הפעלה win xp sp2 אז מי אני עושה אחי איך אני יכול לפתוח 2 מדייה פלייר
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום יש לי איזשוהי בעיה מציקה כאשר אני מנסה להכנס לאתר sport5 תמונה : http://imageknight.com/images/1214913504.png הבעיה היא שהחלק העליון של האתר מופיע לי שלושה פעמים על כל אורך העמוד ושאר העמוד לא מצליח להיפתח..בחלק התחתון של התמונה אפשר לראות תכתובת שהדפדפן מתקשה לפתוח ... ניסיתי עם פיירפוקס גם לא הלך,ניסיתי מחיקת קבצי קוקיס וקבצים זמניים,שחזור מערכת וגם לא הצליח. אשמח לקבל פתרון לבעיה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה אני יוכל בעזרת כתובת IP להתחבר הביתה ולראות דרך המצלמה מה קורה בבית מישהו מכיר שם לינק משהו ? ? ?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היום נכנסתי לאיי סי קיו, הוא התחבר נורמלי, עד שהופיעה ההודעה הזו: אחרי שלחצתי אישור, או X, זה יצא מהאיי סי קיו. אבל עדיין נשאר המקום הזה בצד של האיי סי קיו שתופס מקום מהחלון..... אתם רואים? כאילו יש שם איי סי שקוף... ניסיתי כבר להתקין את התוכנה מחדש, וזה לא עזר. ונכנסתי ל"תהליכים" בטאסק מאנג'ר, ואין שם שום ICQ. מה לעשות? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עזרה אני רוצה להעביר שירים מסרטי די וי די כלומר יש סרט וחלק ממנו זה שיר כמו סרטים הודיים אנא עזרו לי למצוא תוכנה מתאימה ועם אפשר צרפו הוראות והסבר כמה שאפשר תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה אשר תאפשר לי לעשות Copy ו- Cut ממסמכי .pdf אפילו אם הם מוגנים.. כנ"ל אני מחפש גם תוכנה שע לעשות את אותו הדבר עם אתרי אינטרנט. בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לחלק מהקישורים בפייר פוקס בעיקר בכאלו שאני רושם סיסמא הוא רושם לי למטה הסתיים אך לא נכנס לקישור מה אני צריך לעשות ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי..יש לי בעיה בדיריקט אקס התקנתי אותו והמשחקים אומרים שהוא לא נמצא ניסיתי להתקין מחדש וזה אומר שזה הותקן וזה אפילו לא מראה את קצב ההתקנה וגם ניסיתי למחוק ועדיין לא עובד וגם ניסיתי להתקין מכמה לינקים אחרים.. מה לעשות? >:
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערוך בה וידאו, למשל - להוסיף לוידאו שיהיה עליו למשך כל הזמן משהו רשום למשל כתובת של אתר.. או שאני אוכל לחתוך קטעים מהוידאו, מהאמצע גם.. או שאני אוכל לרשום מדי פעם משהו בוידאו.. אני גם מחפש תוכנה לעריכת DVD, למשל יש לי דיסק של חתונה ואני רוצה לערוך לשים רק קטעים ממנו, ושיהיו כאלה אפקטים של מעבר.. אם אפשר שמות אני אשמח, תודה.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
איך אני מפסיק ספאם של תוכנות? אח שלי קיבל הודעה(מצורף) והוריד את התוכנה(בלי לשאול אותי קודם ) ומאז התוכנה שולחת לי וירוסים למחשב ויש כל בערך חצי שעה הודעת ספאם(מצורף). יש דרך לעצור את זה? אפשר לגרום לזה להפסיק לשלוח לי וירוסים? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-