תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
-
אחרי שעזבתי את הפיירוול של סיגייט, והשתמשתי בכמה לנסיון אישי, מצאתי שהפיירוול של מקאפי הוא הכי נורמלי וגורם להכי פחות תיסכול. הבעיה היחידה איתו, שהוא ממשיך להעלות הודעה על ווירוס או מתקפת ווירוסים כל כמה דקות, ואני לא יודע מה לעשות לגבייה. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל, הבנתי שמדובר בווירוס ברמת סיכון נמוכה, אבל לא מוצא דרך להיפטר ממנו! יש לי אנטי ווירוס של NOD32, ופיירוול Mcafee Desktop Firewall 8.5. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
בצעתי עכשיו שילוב של SP1 עם ההתקנה של האופיס 2007 . רציתי לדעת כיצד ניתן לשלב גם את מס' הרישיון שלי יחד עם ההתקנה,כך כשארצה להתקין את האופיס אני לא יצטרך להכניס את הרישיון וההתקנה תחל מיידית.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי ביקש שאני אחפש לו תוכנה טובה לעריכת סרטים,כמובן שלא חינמית (אני אפילו לא מאמין שיש משהו שווה חינמי ) תקציב אין בעיה רק שלא יהיה גבוה מידיי המחיר (ממילא הוא גר בארה"ב אז יהיה לו זול שם ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
איך לצרוב נכון סרט DVD ואח"כ לראות אותו בDVD הרגיל שלי כי צרבתי והוא לא מזהה עכשיו אני זוכר שהייתה איזו שיטה משהו... בבקשה חייב את העזרה שלכם
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אפשר קישור הורדה לתוכנה startup cop pro 2 ..?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
עד עכשיו הבנתי שזה FRAPS, השגתי FRAPS הקלטתי סרטון אבל שמתי לב לשתי בעיות : אחת זה שהקובץ יוצא עננקקק אפילו אם מקטינים רזולוצייה\מנמיכים FPS. השנייה זה שהמשחק נעול על ה FPS שבו הוא מצלם וכראשר אני מצלם הFPS צונח בלי קשר לזה. אני רוצה תוכנה שתצלם, שלא תנעל FPS ושייצאו בסוף סירטונים נורמליים... תיראו למשל את הסירטון הזה : http://stage6.divx.com/user/Shareit/video/1146045/PC---Infernal---Gameplay-1-Demo רואים ממש מצויין והסירטון שוקל 50 מגה, אם הייתי מנסה לעשות כזאת איכות עם FRAPS היה יוצא לי לפחות 300 מגה...
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהתקנתי את הדריברים החדשים אין לי ICON שלהם בצד ימין ליד השעון ולא בהגדרות. עכשיו כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש.אבל זה פשוט לא הולך.. עצות?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי את הגירסא האחרונה (4.1.15 אם אני לא טועה) והשאלה היא האם אפשר שהתמונות שאני לוכד מהשידורים בטלוויזיה יהיה בפורמט אחר משהם עכשיו (עכשיו הם TIF, וכל קובץ כזה שוקל מגה וחצי ) והאם אפשר איכשהו להוריד את גודל קובץ הווידאו שנוצר אם אני לוכד ווידאו (כמה שניות לוקחות 30 מגה!) בלי לקודד אותו בVIRTUALDUB. תודה!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב-TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring ועכשיו שיש מעבד חביב ומערכת הפעלה 64 הגיע הזמן להנות מהמעבד. מה מומלץ שידע לנצל את ה-64bit ואת 4 הליבות כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת יש לי בעיה שאני מתקין תדריבר ואין לי מושג למה ??? תמונה: http://img161.imageshack.us/my.php?image=susssssss7bg.jpg
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
איזו תוכנה יודעת לפתוח את הקבצים כדי שאוכל להפעיל את התוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי אחרי מאמץ רב של חודשיים וחצי וכמה דחיות שוחררה לאויר גירסה 2.3.0 של הימאליה רשימת השינויים, מעבר לשינויים קוסמטיים גדולים במסך הראשי: * אפשרות להגדיר האם לבדוק חשבון מסויים בהפעלת התוכנה או לא * הודעת אישור מחיקת מכתבים תכיל את מספר המכתבים למחיקה * אפשרות לעצור את תהליך הסטטיסטיקה באמצע * אפשרות להעתיק כתובת שולח או נושא ל clipboard במסך הראשי * לכל חשבון, האפשרות להוריד מכתבים עד X ימים אחורה * גרירת קבצים למסך הראשי, תייצר מכתב חדש עם הקבצים כנספחים * אפשרות לעריכת התוכן הגולמי של מכתב * אפשרות ליציאה מהתוכנה תוך גריסת כל המידע ללא אפשרות שיחזור * טאב דואר יוצא מכיל את מספר המכתבים לשליחה/טיוטות * שליחת מכתב כנספח * תצוגת התקדמות של סינכרון החשבונות * פעולות מרובות…
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה ערכתי סרט ביתי בתוכנת סטודיו 9 הגעתי לשלב של יצירת dvd וקיבלתי הודעה pma erorr מישהו יודע מה מקור הבעיה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שאני מפעיל Emule או תוכנות דומות המחשב בקושי זז הכונן קשיח צועק הצילו ... למה זה קורה ? יש מצב להפעיל אימיול בלי שהכונן הקשיח יתפגר ?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אין לי איך לקרוא את המייל! יש איזה משהו שאני לא מבין?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
לפני קצת פחות מחודש (עדיין לא הספקתי לטפל בבעיה מסיבות אישיות) צצה משום מקום בעיה במחשב שלי. מדליקים אותו, הכל עובד כרגיל, מסך הטעינה של Win XP עולה, ואחרי כמה פעמים שהפס הכחול רץ, המחשב מאתחל את עצמו מחדש. מאז בכל פעם שהמחשב נדלק, עולה מסך שמאפשר לי לבחור איך להעלות את ה-Win XP (מצב רגיל, מצב בטוח וכן הלאה). פתחתי את המארז ובדקתי שכל הכרטיסים והכבלים מחוברים כראוי, אך זה לא פתר את הבעיה, ולכן אני מניח שיש קונפליקט תכנה כלשהו שגורם לבעיה. יש לציין שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש ללא קשר למצב שבו אני בוחר להעלות אותו (Normal/Safe/with networking/with cmd prompt/ last known good cfg).כמו כן, כמה ימים לפני שהתקלה קרתה, חיברתי למחשב ג'ויסטיק של Saitek (דגם X52) והתקנתי את הדרייבר ו…
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים ברשת ביתת תחת ראוטר שמחבורםי לאינטרנט הבעייה שיש לי בשניהם windows Home Edition... ואי אפשר להתחבר למחשב דרך Remote Desktop שאין לו professional... משיהו יודע אם זה אפשרי ללהתחבר גם למחשב עם Home Edition?.. בתודה מראשש
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
יש לי בעיה בIE שמתבטאת שכשאני מנסה לכתוב בעברית באתרים זה פשוט כותב בג'יבריש משולב בעברית. מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מה ניתן לעשות חוץ מלהעיף Extentions? *מותקן על WINXP PRO+SP2 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לצרוב דיסק של 100 דקות והנארו מגביל אותי לדיסק של 80. למה זה ככה ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבודקת את כל רכיבי המחשב זכרונות , מעבד , כרטיסמסך , לוחאם , הארדדיסק שאני יצרוב אותה ב BOOT ותבדוק לי במסך כחול כל אחד ב% אחוזים ! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לאחרונה התחלתי לגלוש בעזרת פיירפוקס ועד כה הכל בסדר. העניין הוא שיש מספר אתרים שהדפדפן לא מציג לי נתונים בדף. אני אתן את הדוגמא החשובה לי ביותר והיא תצוגת דף חשבון מהבנק. אני נכנס לחשבון בנק שלי וכל התפריטים וכו' מופיעים,איך אינני יכול לצפות בנתונים עצמם. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור? תודה, עדו
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
איך אני משנה את השפה של התוכנה, יש לי באנגלית ואני רוצה עברית???!!!
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-