עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofeky1,

אני שומע שירים ב WMP11 ושאני יוצא ונכנס אז הרשימה של השירים נעלמת לי מה"פועל כעת" ב WMP10 זה היה נשמר לי והיה סבבה רק ב1 אני צריך לפתוח את הרשימ כל הזמן מההתחלה וזה מעצבן משהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by SMAZ,

שלום אני מחפש אתר שפעם מצאתי ואני לא מוצא שהיו בו הרבה מדריכים של תוכנות 3D וגם כמה שפןת תיכנות ודף הבית היה בו יד כזאת איך בונים בתוכנה בתמונות כסרטון וזה תודה לעוזרים אם זה לא עוזר או משהו לא מובן תגידו לי אני ינסה להסביר אחרת טוב אם זה יעזור זכרתי שהאתר בעברית

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. היי, יש לי כרגע SSD NVME של חצי טרה, ודיסק קשיח רגיל בגודל 2TB. בגלל מחסור במקום על ה-SSD, ובגלל שיותר אמין לשמור מידע לאורך זמן על HDD, את כל התמונות שלי אני מעבד ושומר שם. ברשותי מצלמה שמוציאה בקלות תמונות של 40MB-50MB, ולכן אני רוצה לעבוד עליהן על SSD, אבל מקביל לשמור עותק על HDD מענייני גיבוי. לשם כך מאמין שאקנה עוד SSD של 1TB. אני צריך שיהיה סיכרון אוטומטי שיצור העתק של תיקיות ספציפיות ו/או קבצים עם פורמטים ספציפים, ולא יבזבז מקום בגלל שיכפול משחקים על שני דיסקים למשל. האם יש דרך לעשות את זה דרך RAID (שעם זה אף פעם לא יצא לי להתנסות), או תוכנה מסויימת שיודעת לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה אימיול עדיף לישראל זתומרת שלא יהיה את הבעיה שחוסמת את המהירות RR יש איזה אימיול טוב ומהיר שלא יהיה בו את הצרה הזו תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by Raul,

יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  6. מאוד נוחה וקלה. מומלץ http://www.filehippo.com/download_winsnap/ ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tomer_et,

אני לא יודע מה עשיתי להגדרות של הדפדפן שלי - אבל אני לא מצליח בזמן האחרון לראות וידאו או לשמוע רדיו בדפדפן בעצם כל מה שב-STREAMING... בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בבעיה בהגדרות של האנטי וירוס והפיירוול (NORTON) אבל התופעה ממשיכה גם כשאני מכבה את שניהם (DISABLE). בבקשה עזרו לי...

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. קניתי אל פסק של גמאטרוניק ואיתו קיבלתי תוכנה וסריאל, לאחר התקנת התוכנה מופיע בtray ליד השעון שם סמל של התוכנה אבל עם X עליו ואפילו כשלוחצים עליו קליק ימני, התפריט שאמור לעלות עם האפשרויות לא נפתח... אצל אחים שלי במחשב התקנתי את התוכנה אפילו שאין להם UPS, רק בשביל הבדיקה, ושם התוכנה עובדת בסדר גמור... פירמטתי את המחשב שלי, ניסיתי להתקין את התוכנה שוב ושוב, עם האל פסק מחובר ומנותק.. שום דבר לא עוזר.. התקשרתי לשירות של החברה אתמול והבטיחו לחזור אלי ולא חזרו... עד יום ראשון שאצור איתם קשר שוב, החלטתי לשאול כאן בינתיים אולי מישהו מכיר את התקלה ויוכל לעזור לי איתה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by siin,

Symantec Fax Starter Edition קיים לאחר התקנת אופיס איך משתמשים ומפעילים את השרות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  10. קניתי לוח של אינטל ויש שם אופציה נוספת בסאונד לאפשר משהו. מאיפה אני מביא מספר רישיון? חיפשתי בדיסקים ואין. יתרה מזאת חיפשתי ב אימיול ואין! מאיפה מסיגים מספר?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  11. Started by devek,

משום מה זה מופיע אצלי כאילו זה לא תקין או לא מותקן וכל הזמן בהפעלה של המחשב הוא מבקש ממני להתקין את זה זה דבר חשוב? ואם כן איך אני מתקין או מעדכן אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by deso,

אני עשיתי REGISTER ומילאתי את כל מה שצריך, אך בסוף הוא רושם שיש בעיה ב Error Data ועוד משהו על PROBLEM CONNECTING FIREWALL ??? תודה עריכה: Dissapointment.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by Eonblueapoc,

איפה אפשר לראות רשימה של מילים שנשמרו בשדות טקסט באינטרנט? סתם נגיד של חיפוש בגוגל? תודה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by noodle,

שלום לכם, לאחר עידכון שביצעתי ב-jdownloader, נעלם לי filesonic מרשימת האתרים. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום איזכור לדבר. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מסך הטעינה של כל הPLUGINS וBRUSHES וכל השאר לא עולה לי, בגלל זה גם פוטושופ לא עולה :'( (המסך כמו בתמונה http://whimsplucky.com/spacemonkey.png רק של פוטושופ CS3) נ.ב. מצטער על התמונה הלא קשורה, אבל זה מסך הטעינה היחיד שמצאתי של ADOBE...

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by FeedMe,

האפליקציה טוענת שאחד מקבצי ה-CAB הם corrupt. הקובץ נראה לי תקין למדי המלצות? הצעות? אם עושים ignore מקבלים ארור 2350... תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by EG,

מאיפה אני מוריד 3DMARK 2001? ואיך אני משתמש בו?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. כרגע המצב אצלי שבכל הוספת מועדף ב-IE7 מופיעות תיקיות המועדפים כשהן פתוחות כלומר כל תתי התיקיות מוצגות גם הן מה שמקשה על ביצוע הפעולה. איך להגדיר שייפתחו רק התיקיות הראשיות? לא מצאתי אפשרות לסדר זאת. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by sapartil,

הורדתי פיירפוקס פורטבל אבל הוא לא מתחבר לרשת לא פותח אפילו גוגל באותו מחשב ובאותו רגע הכרום והאסקפלורר כן עובדים מה אני צריך לבדוק דבר ראשון ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by ShayGTi,

אני מאוד אוהב את הנגן הזה ומשתמש בו הרבה אבל מה שמציק לי שיש לפעמים סרטים של 4:3 או כאלה עם שוליים קטנים בצדדים. האם יש אפשרות לעשות מתיחה חופשית (לא מדבר על להגדיר כל פעם 16:9 כי זה מעצבן) בדומה לMPC?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by yigal33,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by oded6188,

אני מנהל לוח שנה באוטלוק 2007 לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי עובד באזור זמן 3+... ואנחנו הרי 2+ ברגע שמשנים את אזור הזמן לאזור הנכון, זמני הפגישות יזוזו לי שעה אחורה... ואני לא רוצה שזה יקרה הורדתי כלי מיוחד מהאתר של מקריסופט שאמור לסדר את זה.... אבל הוא אומר: "לא נמצאו ארועים"

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by Shadowman,

והופכים אותו ל DIVX כזה של 700 מגה?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by er0101,

האם יש לכם נסיון עם התוכנה? http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2111337,00.asp

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by BIGBARR,

מחפש מדריך לVIRTUAL DJ....?? ??

• 0 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.