עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 2learn,

אני מנסה להעלות פרוייקט של J2ME 1. התקנתי אקליפס 2. התקנתי Wireless Toolkit 2.5.2 3. הוספתי את ה JAR ים של ה Wireless Toolkit 2.5.2 ל פרויקט 4. התקנתח JDK אין לי את האופציה להריץ J2ME יש לי רק applet,application מה לעשות ? (תודה !!)

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  2. Started by bikram,

שלום, משום מה אני לא מצליח להעלות בדפדפן אתרים של מפות (כמו וואלה מפות למשל). הדף עצמו עולה אבל המפה לא נפתחת... זה קורה גם באקספלורר (6) וגם ב-firefox. כבר ניסיתי להוריד מחדש ג'אוה ופלאש. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. כידוע youtube הוא אתר שניתן לעלות אליו קטעי וידאו ואחר-כך להשתמש בתוכן באתר שלך על ידי קישור object ללא צורך להכנס ל youtube. האם יש אתר התומך בקטעי קול עם אפשרות לקישור object לאתר אחר ?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  4. Started by eladbu,

ידוע לי על תוכנה שמסירה קבצים של ATI(דרייברים) מישהו יודע תשם

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי פנטיום 3 עם ווינדוס אקס פי מקורי. בכל פעם שאני מדליק את המחשב, קופצת לי הודעה שנמצאה חומרה חדשה - VIA Bus drivers. התקנתי את הדיסק שבא עם הלוח אם - לא עזר. הלכתי לאתר של Via והורדתי את הדרייבר הרלוונטי - לא עזר. למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

שאני גורר קובץ מהשרת דרך הסמארט-FTP למחשב שלי במקום הקובץ נגררת (בעצם נוצרת) תקייה בשם SFTPDROP. איך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  7. קניתי מצלמת קסיו דיגיטלית והיא מצלמת סירטונים בפורמט של QUICK TIME שתוכנת העריכה שאני עובדת איתה סטודיו 11 לא תומכת בפורמט זה רק ב AVI מה הפתרון? תודה ע.

8. Started by y_a_n_i_k,

בזמן עדכון קuפץ החלון הבא שמופיע בתמונה הוא פשוט מסרב להיעלם, יש לי את כל ההרשאות למחשב וFF לא רץ לי ברקע, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ולא עזר... ולא הצלחתי לאתר את הבעיה בגוגל... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  9. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש עזרה אני רוצה להעביר שירים מסרטי די וי די כלומר יש סרט וחלק ממנו זה שיר כמו סרטים הודיים אנא עזרו לי למצוא תוכנה מתאימה ועם אפשר צרפו הוראות והסבר כמה שאפשר תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  10. Started by hedva,

משהו מוזר, או פשוט חוסר נסיון אתמול התקנתי בבית את שועל האש על xp באנגלית עכשיו התקנתי בעבודה (אם אפשר לקרא לזה כך), את השועל על xp בעברית הדבר המוזר שכל הדפים של mozilla הם בעברית (וואו אפשר להשתגע לפעמים מלכתוב באותה שורה עברית ואנגלית) לא נראה לי שהתקנתי גרסה העברית של השועל, למרות שכך יותר נוח להשתמש בו אז האם זה ה xp ? והאם יש דרך שגם בבית הגרסה באנגלית של השועל תעבוד בעברית? בעצם לא ברור איזה xp יש כאן כי ה- start באנגלית (לא התחל) אבל בחלק העליון קובץ עריכה תצוגה... בעברית

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  11. חבר'ה יש לי בעיה עם התוכנה MpegTool כשאני לוחץ על הסט-אפ שלה זה רושם לי הודעה כזאת... "מערכת windows משנה של 16 סיביות" C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXE.NT קובץ מערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של Microsoft ושל MS-DOS לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום Windows עם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הנ"ל אני יודהה לו מאוד למה התוכנה הזאת נחוצה לי בדחיפות....

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  12. החלפתי ל xp לפני יומיים וכתוצאה מכך נמחקו כל הדרייברים... כעת המסך שלי (lcd lg) פועל תחת ברירת מחדל עלובה, והניסיונות שלי להתקין את הדרייברים מהדיסק שלו נכשלים... בנוסף המחשב אינו מזהה את כרטיס הקול וטוען שאין התקני שמע... אודה על עזרה.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  13. Started by ymss69,

אני עובד עם FF ואני לא מצליח להיכנס לשום פאב, צריך תוסף כל שהוא, או שפשוט יש לי בעיה כלשהיא?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  14. לאחרונה, אחר עידכוני Window אני מקבל יותר ויותר אי-מיילים הדורשים לשנות קידוד ל- UTF-8 כדי לקרוא אותם. האם יש אפשרות למשהו אוטומטי שלא יחייב אותי כל פעם לבצע שינוי קידוד? תודה!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  15. Started by ophir555,

כיון שהמחשב החדש שלי כל הזמן עושה לעצמו ריסט ומתקבלת הודעה(על מסך כחול) כי יש בעיה nv4_disp.dll במחשב מותקן כרטיס gt7600 חיפשתי בגוגל וראיתי שזה דרייבר כיון שאיני אוהב להתקין תוכנות ודרייברים לא מזוהים נכנסתי לאתר של nvidia והורדתי משם את חבילת הדרייברים האחרונה. האפ פעלתי לדעתכם כשורה או יש להתקין את הדרייבר הנ"ל בכל זאת תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  16. יש משהו לעשות או שזה אבוד ? ואני לא מצליח לעשות דרך "שחכתי סיסמה"...

17. Started by Yaron-Cohen,

אני מקודד סרטים בKSVCD ואני לא מצליח להפעיל את הסרט עם DirectShow... אני חייב אותו לשם הצמדת הכתובית....

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  18. אתה מכירים שכשאתם פותחים איזהשהוא סרטון ברשת לא ניתן באמת לשמור אותו אלא קובץ asf או משהו בסגנון בגודל של כמה KB ואז אתם פותחים ב MEDIA-PLAYER והוא בעצם מתחבר לרשת וזה עובר ב Broadband או משהו כזה ? בקיצור אני רוצה לשמור את זה בגודל מלא ושזה ירוץ גם אם אני לא מחובר לרשת יש למישהו פתרון ?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  19. מישהו מכיר את הבעיה? איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Started by bykeking,

לפעמים קורה שאייטונס לא מזהה שיר מסויים אז הוא לא מראה את האומן, את האלבום ואת הג'אנר. רציתי לדעת אם יש דרך להכניס את הנתונים באופן ידני. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by TOMY-BOY,

אני זוכר שהיתה לי תוכנה לעיבוד תמונה לעשות שיפורים לתמונה כגון: הורדת "רעשים", הדגשת פרטים, חידוד, תיקון רמות אפור, תיקון צבעים וכדומה היתה אפשרות נוספת שאני זקוק בה מכיוון שאני מצלם המון תמונות שלא יוצאות טוב. והיתה אפשרות של היפוך תמונה אוטומטי אשר יכלה לחדד ולעשות סוג של "תיקון". בתודה מראש, תומי

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  22. Started by moshen1169,

יש לי את הגרסא האחרונה של מקסטון והיא כל הזמן קורסת וזוללת זכרון ומשאבי מעבד רבים האם יש איזה גרסא טובה חוץ מהגרסה הקלאסית שלו?

23. שלום יש לי נורטון 2005 ואחרי שהתקנתי אמיול נוא קפץ לי עם ההודעה הזאת שלו שאני צרי לאשר את זה , אז עשיתי permit" ןלחצי OK אבל זה חוזר כל זנייה בערך, הוא לא מסכים לאשר את זה!! יש משוט שאפשר לעשות?? ובבקשה, לא להגיד לי להחליף אנטי וירוס

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  24. שלום לכולם! התחלתי להשתמש בתוכנה הזאת והיא מורידה לי ממש בקצבים גרועים (אבל ממש:2.0kbs) ,אז בקיצור. חבר שלי הראה לי ליפני שבועיים בערך איזשהו מדריך מצויין שמשנים כמה הגדרות בתוכנה ו"הופ" מוריד על 30-40! אז אם למישהו יש מושג איך להגיע למדריך הזה אז כאן המקום לכל התשובות. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  25. Started by IzikDude,

יש לי את הלוח אם - DFI Lanparty UT NF4 Ulra - D ומעבד - AND Athlon X2 וכשאני בא להוריד את הדרייבר מהאתר של Nvidia יש לי שתי אפשרויות - מה לבחור ?? באחד כתוב AMD ULTRA ובשתיים כתוב AMD X16 תודה מראש לעוזרים !!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 1 תגובה
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.