תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קנה מחשב חדש אבל ברב חוכמתו הוא נכנס לאינטרנט בלי שום אנטיוירוס וכתוצאה מזה נכנסו לו המון וירוסים ותוכנות ריגול הבאתי כמה תוכנות נגגד הריגול ואת הnod 32 נגד וירוסים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעלות את הוינדוס הוא עולה ממש לאט ורואים רק את הרקע של שולחן העבודה אז הבנתי ששולחן עבודה לא עולה אז גרמתי לו לעלות בכך שלחצתי ctrl+alt+del ועשיתי תהליך חדש שקוראים לו explorer.exe וכן העליתי את שולחן העבודה והכל אבל הבעיה שנוצרה היא שהמחשב עובד כמה שניות ואז הוא מביא מסך כחול מסך מוות כזה וזה חוזר על עצמו כמה פעמים חייב עזרה דחוף תודה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה-Internet Explorer: כל הזמן שאני נכנס לאתר משחקים ספציפי אז אני מקבל את ההודעת שגיעה שהאינטרנט נאלץ להסגר ועם שלח דוח או אל תשלח. איך אני יכול לסדר את זה? יש לי internet explorer 7 וניסיתי להתקין את זה עוד פעם,חשבתי אולי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייברים ל המדפסת ולא מוצא אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדריברים ל-"Lexmark Z24" ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מחפש דרייברים לכרטיס מסך nvidia הדרייברים הכי חדשים
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, בטח לפי הכותרת לא ממש הבנתם איזה תוכנה אני מחפש אז אני יסביר יותר בפירוט... למחשב שלי מחוברים שני מכשירים : רמקולים ואוזניות, אוטומטית זה משמיע מהאוזניות וזה בגלל שהמחשב אוטומטית בוחר בכניסה של האוזניות כי כאשר החלפתי הרמקולים היו אלה ששמעו מהם. עכשיו אני מחפש תוכנה שבה אוכל להחליף בין במכשיר שממנו אני שומע את הדברים שאני עושה במחשב... וונטרילו,מוזיקה וכו'.. כאשר גם האזניות מחוברות למחשב וגם הרמקולים, לדוגמא אני שומע מוזיקה ובא לי לשמוע ברמקולים אז אני מעביר דרך התוכנה שאני ישמע דרך הרמקולים ואז אני בוונטרילו ואז אני רוצה דרך האוזניות אז אני מעביר לאוזניות ... בקיצור נראה לי שהסברתי די ברור איזו תוכנה אני צריך. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים משתמש ב-Outpost Pro והתרגלתי אליו, אבל הוא התחיל להתחרפן לאחרונה. אני מכניס סריאל, מקבל הודעה Thanks for registering ואז מקבל עוד הודעה שאומרת The serial provided is incorrect או משהו דומה. בקיצור אני מחפש פיירוול חדש וטוב יותר, יש המלצות? אני כרגע מסתפק בפיירוול העלוב של ה-XP ואני מעדיף להפטר ממנו כמה שיותר מהר.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגרסה החדשה של זון אלארם 5.94 עם אנטי וירוס וכל אלה והיא מאטה לי את המחשב לאללה ועושה לי בעיות עם תוכנות מסנגר והאייסיקיו מישהו מכיר גרסה חדשה של זון אלארם אבל רק עם פיירווול ???? \תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
רכשתי מצלמת אינטרנט שכרגע אני לא מוצא את שם החברה שלה. ביחד עם המצלמה הגיע דיסק התקנה,אבל מה שאני מתקין,הוא כותב שחסר קובץ מסויים snpstd3.sys זהו שמו של הקובץ,רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא את הקובץ הזה. אם זה לא קשור לפה אני מצטער,מצלמת אינטרנט זה בכול זאת ציוד הקפי.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
זה לא מפריע לי. אני רק רוצה לדעת מה גורם לזה. זה קורה רק במחשב אחד למרות שהמקלדת מחוברת לKVM של 2 מחשבים. שניהם עם XP SP2. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הייתי באירוע קרבות אתמול בכרמיאל צילמתי שני קרבות מלאים +כמה תמונות ועוד קרב אחד,הבעיה היא שכשהגעתי הביתה העברתי את הכל למחשב שני הקרבות הראשונים עבדו כמו שצריך וגם התמונות הבעיה היא שהקרב האחרון לא עובד! מסרב לעבוד בכל תוכנה שניסיתתי כולל realplayer ו vlc הקרב באמת הוקלט כי הקובץ הוא בגודל המתאים של 260 מגה בערך. אבל אני לא מצליח להפעיל אותו או להמיר אותו ב tmpegnc יש למישהו רעיון? ניסיתי כבר את התוכנה media fixer ולא עזר. תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני לא מצליח לרשום בעיברית בדפדפן הזה, כניראה משהו באופציות שונה ולכן אני לא מצליח לכתוב בעיברית, למישהו יש רעיון מה לעשות? התקנה מחדש לא עוזרת. ולא מתכוון לעבור לדפדפן אחר כלל.בתוכניות אחרות יש לך עברית והבעיה היא לא בלקרוא עברית אלא רק בלכתוב באוונט בעברית
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
סרט 700 מגה dvdrip כמו תמיד ניסיתי בנירו לצרוב אותו ל vcd והוא כול הזמן דווקא בסרט הזה עושה לי שגיאה ויוצא לי מהנירו התחלתי לחפש פה בפורום על הנושא הזה ראיתי באחת ההודעות ש TMPGEnc Plus 2.5 זה אחלה תוכנה שאפשר להמיר איתה באיכות יותר טובה בהרבה ואז לצרוב בנירו ואז השגתי אותה ;D איך שהוא תפעילו את הדמיון והיה שם אפשרות איך להמיר וזה היה כתוב שם משהו 70 דקות על 700 מגה הסרט שלי זה 100 דקות ויש לי דיסקים של 900 אז חשבתי שזה לא בעיה ואז התחלתי להמיר שמתי לב שכתוב שם באחת הריבועים 2300 מגה והבנתי שהוא יגדל שם לגודל הזה אז כמובן ביטלתי אז מישהו יכול להסביר אם התוכנה טובה ותהמיר לי סרט שיכנס לי ל דיסק של 900 או לא או שמישהו יכול להסביר את הבעיה בנירו .כרגע גם אני משיג נירו expr…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
כמו ה-image toolbar ל-FF וכמו שיש ב-IE6 יש ב-IE7 ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע האם זה פורום הנכון תעזרו לי בבקשה יש לי מחשב נייד של ASUS עם מערכת הפעלה VISTA אני רוצה לעבוד עם webaccess . אבל יש לי בעיה אני יכול לקבל מיילים אבל לא יכול לשלוח או להשיב . אני עושה השב רושם כתובת , ולמטה איפה שאני רוצה לרשום משהוא אין אפשרות לרשום כלום כאילו השדה חסום, ויש X אדום למעלה בצד שמאל מה זה יכול להיות ? אנשים תעזרו לי בבקשה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי את התוכנה הזאת שיכולה לפתוח כמה חשבונות אייסיקיו ביחד ויש לי בעייה איתה או אם האייסיקיו נגיד שאני פותח 2 חשבונות ביחד אז אחרי כמה זמן מופיע לי החלון של "אל תשלח" ואחרי שאני לוחץ על אל תשלח מופיע לי הודעה ואחרי שניה נסגר לי חשבון אייסיקיו אחד מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצפיית סירטונים דרך האינטרנט.. זה מציג את הסירטון בצע ירוק..זה ככה בכל הסירטונים באינטרנט. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שבבילון יתרגם מסמכים מאדוב ריידר? הגירסאה שלי היא 8.0
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
איך לצרוב נכון סרט DVD ואח"כ לראות אותו בDVD הרגיל שלי כי צרבתי והוא לא מזהה עכשיו אני זוכר שהייתה איזו שיטה משהו... בבקשה חייב את העזרה שלכם
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
גפ פה בפורום הוא רושם שאני משתמש בIE7 למרות שהתקנתי 8 ויש לי את האפשריות שלו ובכל זאת ניסיתי להתקין IE8 והוא אומר לי שמותקנת על המחשב שלי גרסא עדכנית יותר
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
ידוע לי על תוכנה שמסירה קבצים של ATI(דרייברים) מישהו יודע תשם
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שהמחשב שלי סובל מבעיות שונות ומשונות. אני ארצה שתעזרו לי לפתור את התקלות ולגרום למחשב שלי לעבוד כמו שצריך הנה רשימה של תקלות יכול להיות שאני יוסיף עוד אם אני יצתרך. 1) כל הכוננים שבמחשב החל מהדיסק קשיח ועד לDVD והצורב שינו את השם כלומר מה שהיה F עכשיו זה E ומשהיה E זה F וזה יוצר בלבול במחשב איך אני יכול להחזיר את השמות למצב הרגיל. 2) כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי שהחלפתי מעבד או שמשהו שונה ואני צריך להגדיר משהו בביוס או ללחוץ F1 בשביל להמשיך אבל העניין הוא שלא נגעתי בשום דבר ואני לא יודע מה אני צריך להגדיר. 3) האינטרנט עובד ממש לאט (יותר ההורדות) בתקופה האחרונה למרות שיש לי 2 מגה ושום דבר שצריך אינטרנט עובד וגם קוקיס וכו' ניקיתי. 4) חלק מהאייקונים בדסק…
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לוח AN7. אני הולך למחשב ואז לסנסור ואין כלום (גירסה 393) וגם בסנדרה איפה שתמיד הייתי רואה טמפ',אני לא רואה כלום.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אצל אחד הלקוחות יש לי משתמש שלא מצליח לראות קבצים המצורפים למייל. כלומר... בפעם הראשונה שהוא פותח את ה-Outlook ופותח מייל, הוא רואה שיש קובץ מצורף, לוחץ עליו, הקובץ נפתח והכל טוב. לאחר שהוא סוגר את המייל, אם הוארוצה להכנס אח"כ שוב, לא רואים יותר שיש קובץ מצורף. אם עושים Forward הקובץ המצורף מופיע כפי שאמור להופיע במקרה כזה. לאחר שזה קורה במייל הראשון שהוא פותח, שאר הקבצים מופיעים ישירות ללא הקבצים שצורפו. מדובר על Outlook 2003 מול Exch. 2003 REPAIR לא עזר, וגם לא Clean Views. אשמח לכל רעיון מקורי איך לפתור למשתמש את הבעיה. תודה יעל
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לא ממש מצאתי ב everest את המידע שמראה את מהירות הזיכרונות אחרי!! האובר קלוק. אבל נראה לי שעכשיו מצאתי, בתמונה של הקישור הזא מסומן חץ, האם מידע זה מראה את מהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק שלי? קישור לתמונה - http://www.siz.co.il/up/jzgmzg5imd2t.jpg
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-