תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חסר לי דריבר של usb במנהל התקנים.איזה דריבר אני צריך להתקין כדי שהUSB יותקן? של הצ'יפסט או של GSATA?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הבעיה? איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום הכל באתר עבד לי רגיל וטוב,כולל ההורדות שהייתי מוריד ממנו עד שאתמול מצאתי אתר ש"אפשר להוריד מראפידשייר ללא הגבלה וללא זמן"-זה בכלל לא נכון האתר הוא זה: http://www.yourpremiums.com/ נכנסתי,רשמתי שם לינק של ראפידשייר ואז קיבלתי מסך חדש עם הודעה שצריך להוריד תוכנה שנקראת Zend Optimizer,הורדתי את התוכנה,התקנתי(חשבתי שזה מה שיעזור) ואז בכלל זה לא עזר ולהפך מאז האתר ראפידשייר לא עולה לי יותר ואני לא יכול להוריד ממנו. מחקתי את התוכנה אבל זה גם לא עזר ומאז אני לא יכול יותר לראות את האתר ראפידשייר. מה הבעיה? ואיך אני אוכל לפתור אותה? (דרך אגב,הורדתי והתקנתי את Internet explorer 7 חשבתי שזה יעזור כי היה לי את 6 אבל זה גם לא עזר) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
לפעמים קורה שאייטונס לא מזהה שיר מסויים אז הוא לא מראה את האומן, את האלבום ואת הג'אנר. רציתי לדעת אם יש דרך להכניס את הנתונים באופן ידני. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי להשתמש בתוכנה הזאת והיא מורידה לי ממש בקצבים גרועים (אבל ממש:2.0kbs) ,אז בקיצור. חבר שלי הראה לי ליפני שבועיים בערך איזשהו מדריך מצויין שמשנים כמה הגדרות בתוכנה ו"הופ" מוריד על 30-40! אז אם למישהו יש מושג איך להגיע למדריך הזה אז כאן המקום לכל התשובות. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
השאלה ^^ כי אני רוצה למחוק אותה אבל אני לא יודע מה היא עושה
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה? לא מצליח להעלות את ה ACCESS MANAGER.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
בEMULE זה קל, מתקינים VLC מגדירים בCLIENT וגמרנו. איך עושים את זה בUTORRENT?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
איך אני עוצר את התמונות ככה שאני יעביר בזמן שאני רוצה בזמן שאני צופה בתמונות-עכשיו כול 5 שניות התמונה מתחלפת וזה לא נוח
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם - DFI Lanparty UT NF4 Ulra - D ומעבד - AND Athlon X2 וכשאני בא להוריד את הדרייבר מהאתר של Nvidia יש לי שתי אפשרויות - מה לבחור ?? באחד כתוב AMD ULTRA ובשתיים כתוב AMD X16 תודה מראש לעוזרים !!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי הייתה מותקנת גרסא 5 של אקרובט ואיתה הייתי קורא קבצי PDF. התקנתי גרסא 8.1 של אקרובט ואיתה המחשב פותח את כל קבצי הPDF חוץ מאלה שאני מנסה לפתוח כשאני באאטלוק (קבצים מצורפים למיילים). המחשב כל פעם היה מציע לפתוח את הקבצים המצורפים עם גרסא 5, מחקתי את גרסא 5 ואז פשוט כל פעם המחשב הציע להתקין אותה אז מחקתי גם את ההתקנה ועכשיו בכלל לא ניתן לפתוח קבצים מצורפים בפורמט PDF מהאאוטלוק (אלא אם שומרים אותם למחשב ואז זה נפתח עם 8) מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבחור שעות הקלטה מוגדרות מראש במדיה סנטר. האם יש אפשרות כזאת? ועוד שאלה, עברנו להוט והלוח שידורים מתאים רק ליס. האם יש דרך לפתור את זה? והאם יש דרך לסדר את העינית ir blaster על הממיר של הוט כמו על יס כדי שישלוט בערוצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
איזה תוכנה יש להמרה של MOV לAVU וGIF לAVI...?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
האם אפשר להגדיר לו רשימת אתרים מותרים בהם הוא לא יחסום הודעות מוקפצות?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
פני שאני מתקין תדרייבר הכרטיס מסך פועל רואים טוב הכל טוב.. אבל לאחר שאני מתקין תדרייבר המסך מתחיל להשתבש להראות תתמונה לא נקי עם פסים כאלה ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של ATI אבל זה גם לא עבד הכרטיס מסך זה X300SERIES אין לי מושג מה לעשות זה כאילו אני מתקין תדרייבר הכל מתחיל להשתבש
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאד חמורה שקרתה לי בדקות האחרנות בזמן ניסיון להוסיף עוד מחיצה בכונן אז ככה, התוכנה ניסתה לשנות את גודל מחיצת D: שלי 160גיגה ל150גיגה ובקיצור עשה ERROR ופתאום המחיצה נעלמה !! אך עכשיו בתוכנה אני רואה שהמחיצה קיימת עם כל הקבצים וכל מה שהיה לי לפני רק אני לא ידוע איך לעשות אותה כונן D: כמו פעם ... אני יכול לעשות BROWSER ולהסתכל בקבצים שבמחיצה ... בבקשה עזרה ממי שמכיר את התוכנה הזאת זה חשוב מאד ! תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
-
שלום, משום מה אני לא מצליח להעלות בדפדפן אתרים של מפות (כמו וואלה מפות למשל). הדף עצמו עולה אבל המפה לא נפתחת... זה קורה גם באקספלורר (6) וגם ב-firefox. כבר ניסיתי להוריד מחדש ג'אוה ופלאש. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני מפעיל את ההתקנה עובר 2 שלבים ושההתקנה עצמה מתחילה זה אומר לי שההתקנה הפסיקה לעבוד והאפשרות היחידה זה לסגור אותה. אלו הפרטים של הקריסה של היישום: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Install_ICQ6.exe Application Version: 12.0.0.58849 Application Timestamp: 45b1a378 Fault Module Name: ole32.dll Fault Module Version: 6.0.6000.16386 Fault Module Timestamp: 4549bd92 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000211dd OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 4528 Additional Information 2: 9d6829b10ffbe47611b9dc0f3193e659 Additional Information 3: bb2d Additional Information 4: 4a7f3411f97ffe78efb56fec5c071e1a
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי מדפסת LEXMARK P707\700SE עכשיו הכנסתי את הדיסק התקנה שלו ומשום מה הוא לא ממשיך לאחר שאני בוחר שפה... עכשיו חיפשתי הרבה דרייברים שלא עבדו לי,מישהו יכול לעזור לי בבקשה,אני יעריך זאת.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אפשר קישור הורדה לתוכנה startup cop pro 2 ..?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
מצאתי אחת בשם Spybot - Search & Destroy מישהו מכיר? היא טובה מספיק? והאם אתם מכירים תוכנה טוב אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
התקנתי ZoneAlarm וכשהוא דולק אין למחשב השני שרשת שלי אינטרנט. מישהו יכול לעזור אולי ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי את הגירסא האחרונה (4.1.15 אם אני לא טועה) והשאלה היא האם אפשר שהתמונות שאני לוכד מהשידורים בטלוויזיה יהיה בפורמט אחר משהם עכשיו (עכשיו הם TIF, וכל קובץ כזה שוקל מגה וחצי ) והאם אפשר איכשהו להוריד את גודל קובץ הווידאו שנוצר אם אני לוכד ווידאו (כמה שניות לוקחות 30 מגה!) בלי לקודד אותו בVIRTUALDUB. תודה!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-