תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להפוך מ כתוביות רגילות ל כתוביות של DVD איזה תוכנה אני צריך
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
קובץ ההפעלה של הסרט הוא ifo אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני קיבלתי הודעה של המחשב יכבה תוך 60 שניות לצערי לא שמרתי תמונת מסך וזה אחת לכמה שעות קורה כך שלא תפסתי תמונה עדיין. הרצתי חיפוש והסרה וזה לא בלאסטר. גם אין וירוסים. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתקין את התוכנה של הסורק ןלא מצליח ניסיתי הכל הדיסק מקורי יש למישהו עצה טובה ? תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, משום מה אני לא מצליח להעלות בדפדפן אתרים של מפות (כמו וואלה מפות למשל). הדף עצמו עולה אבל המפה לא נפתחת... זה קורה גם באקספלורר (6) וגם ב-firefox. כבר ניסיתי להוריד מחדש ג'אוה ופלאש. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כל דקה בערך קופץ לי חלון קטן שמבקש ממני להתחבר לאתר מסויים ושואל ע"י איזה חייגן אני מעוניין להתחבר מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
מצאתי אחת בשם Spybot - Search & Destroy מישהו מכיר? היא טובה מספיק? והאם אתם מכירים תוכנה טוב אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
יש לי פיירוול של מקאפי (הSP2 מותקנת אבל הפיירוול שלה לא מופעל) שכל הזמן משנה את אופיו. אני אסביר: אני לא נוגע בהגדרות בכלל (חוץ מהראשוניות) ובאותו יום, מבלי שהמחשב כובה או אותחל, המקאפי חוטף קריזות ומחליט פעם כן לאפשר גלישה ופעם לא; פעם כן להוציא לי מיילים מאאוטלוק ופעם לא; פעם הוא כן חוסם קבלת קבצים ופעם לא. לא ברור לי איך ןלמה זה קורה, אבל זה מטריף ת'שועלים! (באמת, אין לי פה אף שועל באיזור...) אני משתגע מזה, ומתעצבן שזה בעצם גורם לי כל פעם לעשות DISABLE ולהיות חשוף ברשת. יש הסבר + עצות???
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
יש לי דיסקים של 780MB / 90Min. ואני לא מצליח לנצל אותם עם הנרו.שניסיתי לצרוב 780MB הא אמר לי שאין מספיק מקום. ולא ראיתי שום אפשרות שתודיע לו שיש מקום. יש רק אפשרות של דיסק DVD או דיסק רגיל. יש אפשרות כזאת בנרו ? או שצריך תוכנה אחרת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב-TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring ועכשיו שיש מעבד חביב ומערכת הפעלה 64 הגיע הזמן להנות מהמעבד. מה מומלץ שידע לנצל את ה-64bit ואת 4 הליבות כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של לנובו שבא עם WIN VISTA ופירמטתי אותו והתקנתי WIN XP הבעיה היא שעכשיו אף דרייבר לא מותקן עליו וגם כשהורדתי את כל הדרייברים הנחוצים מהאתר של לנובו (לפי מס דגם של המחשב וכל זה) והתקנתי את הדרייברים האלה זה לא עובד ואני כבר לא יודע מה לעשות (הורדתי ממחשב שמחובר לאינטרנט וצרבתי, בנייד כשאני מחבר את הכבל רשת הוא אפילו לא מזהה אותו ואני לא יכול להתחבר). אם מישהו מכיר את התופעה אני אשמח לעזרה אגב הדגם של המחשב זה LENOVO N200 - 0769 BNG אם זה נחוץ. תודה מראש ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, מעבד amd athlon64 3200, דיסק קשיח wd 160gb 7200 8mb sata2, לוח אם K8N NEO4-F 939 PCX MSI, כרטיס מסך MSI NX6600GT TD128E, כרטיס קול 7.1 OB ... עכשיו הם הביאו לי פה מלא דיסקים(כמעט הכל משחקים ודמואים וכל מיני שטויות), והדרייברים שאני שמצאתי אלה: דיסקט שרשום עליו: G72-MNPR001 nVidia nForce SATA RAID and PATA RAID merge driver for WinXP וחוץ מזה מצאתי עוד דיסק של MSI Multimdeia ורשום עליו VGA driver. עכשיו אני עומד להתקין את המערכת הפעלה.. ורציתי לדעת אם לא חסרים דרייברים... ועוד שאלה, אם אין לי כונן פלופי, איך אני אמור להתקין את הדיסקט תודה!
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה דיי מעיקה .. יש לי הארדיסק בפורמט NTFS של 149 גיגה. עכשיו כאשר אני מסמן את כל הקבצים של הארדיסק כולל קבצים מוסתרים וכאלה זה מראה 119 גיגה תפוס מה שאומר שאמורים להיות לי 30 גיגה פנויים. עכשיו הוינדוס מראה רק 5 גיגה פנויים. איך אני מחזיר ת'25 גיגה שלי !?!?!?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מנסה לעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך מופיעה לי השגיאה הבאה : geforce 8500 gt 512 pcie xp sp2 תודה .
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פנטיום 3 עם ווינדוס אקס פי מקורי. בכל פעם שאני מדליק את המחשב, קופצת לי הודעה שנמצאה חומרה חדשה - VIA Bus drivers. התקנתי את הדיסק שבא עם הלוח אם - לא עזר. הלכתי לאתר של Via והורדתי את הדרייבר הרלוונטי - לא עזר. למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
קניתי מצלמת קסיו דיגיטלית והיא מצלמת סירטונים בפורמט של QUICK TIME שתוכנת העריכה שאני עובדת איתה סטודיו 11 לא תומכת בפורמט זה רק ב AVI מה הפתרון? תודה ע.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום! יש לי TOOLBAR מעצבן של הIE7 ואני רוצה להוריד אותו הנה תמונה : תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם האקספלורר 7 לפעמים כשאני נכנס לאתרים אני מקבל הודעה הבאה בתחתית הצד השמאלי של החלון: Done, but with errors on the page מה זה אומר? ואיך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני עובד עם FF ואני לא מצליח להיכנס לשום פאב, צריך תוסף כל שהוא, או שפשוט יש לי בעיה כלשהיא?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
בLOG אני מקבל את השורה הבאה: Error High id connection server (64.34.194.180:2672) - Your IP is part of ipfilter.dat file לא יודע אם להגדיר את זה בתור בעיה כי האימיול מוריד ועובד בסדר... רק יש קטע שאני עושה חיפוש למשהו וזה לא מוצא שום דבר...לא משנה מה אני מחפש יש מצב אולי שזה קשור לERROR הזה... איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון. כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצים שהשם שלהם הוא בעברית או שהם נמצאים בתוך תיקייה שהשם שלה בעברית. אני מצליח לפתוח אותם רק אחרי שאני משנה את השם שלהם ללועזית...וזה קצת מציק. זה קורה לי כשאני משתמש בשתי תוכנות שקשורות למוסיקה - Sibelius ו - Band in a box. בוורד אין לי בעייה כזו. אני אשמח אם תתנו לי פיתרון כי אין לי מושג מה לעשות וזה משגע אותי... אביתר
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו : בניגון סרט (כל סרט) יש קודם את תזוזת השפתיים ואחר קח בא הקול וזה מורגש גם אם מדובר פה ברבע השניה או בשליש השניה , לא יודע לא עמדתי עם סטופר קודקים של KAZZA KODEC PACK ונגן MV2PLAYER שאני איתו שנים ואף פעם לא עשה בעיה מישהו יודע איך לתקן את זה ? זה מטריף !! זה קורה גם בניגון במחשב וגם דרך הTV OUT ?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-