עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobbyc,

שלום, יש לי ויסטה ואני מנסה להתקין את ה DEAMON אבל אני מקבל את השגיאה: insufficient privilages למה? :s05:

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  2. שלום רב אני מנסה להתקין את התוכנה של הסורק ןלא מצליח ניסיתי הכל הדיסק מקורי יש למישהו עצה טובה ? תודה שמוליק

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  3. Started by MaRsHMeLo?,

שלום רציתי לשאול האם מישהו יודע איך עושים ghost לsata ניסיתי לעשות זאת אבל איך שאני מפעיל את הghost בעזרת boot התמונה ניתקעת אז אם יש מישהו שיודע עם יש גרסה של ghost שתומכת בsata או שיש דרך אחרת לעשות זאת??ראיתי בפורום מידע בנושא אך זה לא ממש הועיל לי לכן פניתי שוב לעזרה בנושא בתודה גיא

4. Started by Domovoi,

תגידו יש שם אפשרות לשלוט על האיכות של הצללים במשחקים?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. זה דף הבית שלכם http://www.netvibes.com/ בנוי ממודולים מובנים שאפשר לשחק איתם עם כל מיני FRAMים אני מנסה להכניס מודול שיהיה של מבזקי YNET ואני לא מצליח אני צריך ת'כותבת של המבזקים למי שמכיר או יש דברים מעניינים למודל שיתן (:

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. עד עכשיו הבנתי שזה FRAPS, השגתי FRAPS הקלטתי סרטון אבל שמתי לב לשתי בעיות : אחת זה שהקובץ יוצא עננקקק אפילו אם מקטינים רזולוצייה\מנמיכים FPS. השנייה זה שהמשחק נעול על ה FPS שבו הוא מצלם וכראשר אני מצלם הFPS צונח בלי קשר לזה. אני רוצה תוכנה שתצלם, שלא תנעל FPS ושייצאו בסוף סירטונים נורמליים... תיראו למשל את הסירטון הזה : http://stage6.divx.com/user/Shareit/video/1146045/PC---Infernal---Gameplay-1-Demo רואים ממש מצויין והסירטון שוקל 50 מגה, אם הייתי מנסה לעשות כזאת איכות עם FRAPS היה יוצא לי לפחות 300 מגה...

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  7. מחפש דרך כלשהי לצרף לסרט cS מוסיקת רקע, (כלומר, בזמן שהסרט רץ, רצה איתו ביחד המוסיקה). תודה למי שיסביר לי סוף סוף איך עושים את זה..

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. יש לי את הדרייבר החדש אבל לא יודע אם למישהו יש את אותה בעייה או שיכול להביא לי פיתרון שיגיד לי ועוד משהו חלק מהסירטנים כן ראוים בסדר וחלק לא

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם הם ape אלה קבציי מוזיקה קלאסית ..אני כל כך רוצה לשמוע העם קיימת תוכנה פשוטה שתעביר לי אותם לה mp3 ...כל התוכנות שנתקלתי בהם רוצות את כספי . וזה כבר משבוע שעבר .. תודה לכם שבת שלום

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by Loui1410,

כשאני מנסה להיכנס לשם המשתמש שלי באתר skype, הם אומרים לי שהקוקיס בדפדפן מופסקים ושאני צריך להפעיל אותם... אז אני נכנס ל: Tools--> Internet Options--> Privacy, ושם אני מוריד את המחוון לסוף (Accept All Cookies).... סגרתי את הדפדפן ונסיתי עוד פעם אבל זה לא עובד, עדיין אומרים לי שהקוקיס מופסקים! וגם נכנסתי לAdvanced בתווית ההיא, וה"Override automatic..." אינה מסומנת.... מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. Started by aqwe,

הי אני מנסה להפעיל סרט AVI וברגע שהוא מופעל המחשב עושה...RESET במכה... זה לא הנגן... מה זה יכול להיות? תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 14:05:59

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום רב בכל אתר שאני נתקל בו שיש בו וידאו ב Stream זה אף פעם לא עובד טוב תמיד לוקח לו הרבה מאוד זמן להטען או שהוא עובד 10 שניות ואז עושה Buffer איך אני מסדר את זה אחת ולתמיד ? יש לי אינטרנט 2.5 והעלאה של 250K תודה מראש לעזורים,עידן.

13. Started by Oranili,

יש לי תמיד פינגים גבוהים באימיול והפורטים פתוחים וגם בלי הראוטר זה ככה מה עושים ?עדכנתי SERVERMET http://rotter.name/User_files/nor/47b5f4d71a9f82b9.jpg

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. מחפש תוכנה חיצונית שתעשה SHUTDOWN למחשב בזמן שאני אגדיר+אם יש באימיול אפשרות לעשות כיבוי ברגע שההורדות מסיימות?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. ואם כן אז לכמה ואיפה אני עושה את זה? אני לא מתכוון למהירות הורדה אלא למס' האנשים שמורידים ממני באותו הזמן. אגב אני משתמש בגירסה הרישמית.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by solo53,

רדיו אינטרנט בוינאמפ איך מגעים לחלון שבו רשימת ערוצי הרדיו לא מוצא את הכפתור שכתוב עליו רדיו אינטרנט בוינאמפ הישנים היה פשןט יותר מדובר על הגירסה 5.2

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  17. חבר'ה יש לי בעיה עם התוכנה MpegTool כשאני לוחץ על הסט-אפ שלה זה רושם לי הודעה כזאת... "מערכת windows משנה של 16 סיביות" C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXE.NT קובץ מערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של Microsoft ושל MS-DOS לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום Windows עם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הנ"ל אני יודהה לו מאוד למה התוכנה הזאת נחוצה לי בדחיפות....

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by boogie,

אני רוצה לעשות activation לתוכנה ובשביל זה צריך לעשות ספרייה בתוך הספרייה של ה KASPERSKY וזה לא נותן לי.. איך אני מבטל אותו זמנית שיהיה אפשר לעשות את זה ?? והגרסא 6.0.0.3

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את התוכנה ואני רוצה להקים שרת ftp איזה כתובת ip אני יכול לתת לו?!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  20. יש משהו לעשות או שזה אבוד ? ואני לא מצליח לעשות דרך "שחכתי סיסמה"...

21. Started by moo2004,

היי ברוב התוכנות אפשר לקבוע לאן הן יוציאו Sound, אני אסביר. אני משתמש גם באוזניות (USB) וגם בכרטיס קול. אני רוצה לקבוע ל iTunes שיוציא את ה Sound לכרטיס קול ולא לאוזניות. איפה נמצאת ההגדרה הזו??

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by zvkel,

תוכנה שאני אוכל לבנות בה אתרים (פשוטים יחסית) בלי כל ידע מוקדם בhtml בקיצור תוכנה גרפית שאני לא אצטרך להתחיל להתעסק עם שורות קוד וכל מני דברים כאלו ואם אפשר אז רצוי חינמית

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by sxtomer,

שלום אני מחפש מוד טוב לאימיול שלא מאיט את האינטרנט ומוריד טוב כי הורדתי פעם מוד של אקסטרים וזה עשה לי את האינטרנט איטי אז בבקשה תנו לי מודים טובים תודה sxtomer

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by liorgadidi,

שלום.! אני עובד במחשב שלי עם התוכנות אימיול וקאזה. עכשיו אחרי פירמוט אני מתקין את התוכנות וככה: באימיול-זה כותב לי על low id ובקאזה-לא מתחבר בכלל. מה אני יכול לעשות במקרים האלה?? אני צריך לפתור את הבעיה מהר. תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים