עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי תוכנה נהדרת של חברת acdsee ,אולם נגמר לה תוקף השימוש ואני לא מוצא קראק לתוכנה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ,אך זה לא עוזר , היא לא נותנת לי לעבוד. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לתוכנה חדשה שעושה את אותן הפעולות , או להעביר לי לינק לקראק זמין , AcdSee למערכות ניידות תודה וצום קל

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  2. פשוט תלחצו על START < RUN < ובפקודה תרשמו את זה: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove וזהו אין לכם MESSENGER מעצבן! 8) 8) 8)

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by hamoodit,

אם מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד את התוכנה, אנא ענה לי.. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by MINIME,

הורדתי לא מזמן מכוניות לGTA3 ואני צרך תוכנה שפותחת קובץ DAT צריך תשובה בדחיפות תודה מראש MINIME

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  5. Started by Delux,

בבדיקת של DX7 הוא עובד אבל בDX8.1 הוא רושם לי את זה: Direct3D test results: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  6. איזה תוכנה יש בשביל תרגום סרטים (THE BEST)

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  7. SVCD Player With Subtitles

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  8. Started by Delux,

שבה עם הMacOS X?

9. אני מחפש תוכנה שחותכת סרטי AVI שתהיה פשוטה כמוAVICHOP (ז"א להגדיר קובץ כניסה וקבצי יציאה ואת הגודל הרצוי) ותפעל על WIN2K

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by FatherBoard,

הורדתי את תוכנת Sisoft Sandra, אבל הבעיה היא שכשאני לוחץ על האיקון של ההתקנה, קופצת הודעה שאומרת שהנתיב אינו חוקי. למה זה? איך אני יכול להתקין את התוכנה? אני משתמש ב-windows xp הום אדישן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by someone,

מה ייקרה אני אני אדחס את הכונן לפי האפשרות הראשונה? פתאום יתווספו 3GB? והאם המידע הנוכחי שקיים על הכונן עכשיו עדיין יהיה זמין כמו שהו זמין עכשיו? יש לי על המחשב הנוכחי הארדיסק אחד שמחולק לשתי כוננים, ורק את אחד מהם אני יכול לדחוס, למה?

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Cranchh,

אני לא מצליח לקבל קובץ מצורף באאוטלוק XP הוא כותב שהוא חסם את הגישה לקובץ... איך אני מבטל את זה לכל ההודעות שאני מקבל כי אני משתמש די הרבה בהעברת קבצים כבדים...

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by KoDkOd,

שלום, אני מחפש תוכנה שאני יכול לקליט יותר זמן מאשר בתוכנה המובנת ב win אני ישמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. *** אזהרה! אם יש לכם כמה חלונות פתוחים של אקספלורר, אל תפתחו את הלינק שלמטה! *** האתר seret.co.il מצליח להוכיח את עצמו כמרשם בטוח לריסוק הדפדפן. למי שבכל זאת מעוניין לבדוק, כנסו לאתר ותלחצו על אחד מהלינקים. רובם מרסקים את הדפדפן מיידית, למשל "פורומים" או "פרסם באתר" (...yeah right). תחת WinXP הריסוק אפילו לא מלווה בהודעת שגיאה... כל החלונות פשוט נסגרים במקום, בלי שאלות ובלי היסוסים. משום מה בדפדפנים אחרים אין את הבעיה הזאת, אבל יש טון של בעיות אחרות. מעניין איזה וובסטר כושל בונה אתר מסחרי שלא מאפשר צפיה באף אחד מהדפדפנים הנפוצים? ??? Prog. עריכה: איות בכותרת

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by gal.w,

קניתי סורק חדש של HP (3500c) שבא עם חבילת תוכנות מאוד מאכזבת. למישהו יש המלצות לתוכנות סריקה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by DJO,

כשאני מנסה להתקין תוכנה מסוימת (לא חשוב השם) אני מקבל כזה דיאלוג Windows Installer, loading.. ואז אחרי כמה שניות דיאלוג Fatal Error Installation ended prematurely because of an error. וזהו אנא עזרו לי, אולי כדי לי להתקין Windows Installer מחדש? חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי ל XP.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by THE KING,

אני מחפש את התוכנה מרשם 2002 למי שיש את האתר בבקשה שיגיד לי ואל תגידו לי יש את זה ברשת כי אין שם מחקו אותה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  18. ???

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by ofer_mat,

יש תופעה כאשר מקודדים סרט: אך נקראת התופעה באנגלית ומה צריך לעשות : שימו לב יש פסים כאלה בתמונה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by broni,

מחפשת תכנה שהופכת טקסט סרוק לטקסט בר עריכה (אקטיבי) בוורד תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ibrow-Now,

אני יודע שאפשר לעשות את זה אבל רק בעקיפין וכו' אז אני מחפש מישהו נדיב שאוכל לשלוח לו קובץ MIDI והוא ימיר לי אותו לMP3 או WAVE ויישלח לי בחזרה אם יש פה מישהו כזה שיירשום לי בבקשה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לי יש Plextor 40\12\40 וNero 5573 מה זה משנה מה תיהיה הגירסא יותר גבוהה או יותר נמוכה?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by waizman,

עדיף תוכנה חינמית, אבל כל תוכנה שתעשה את העבודה תתקבל בברכה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yuvalkob,

אני מתכוון לכיווץ קבצים רגילים (כמו winzip או winrar...) ???

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by MDK,

אני כרגע מוריד את זה מwinamp.com וזה full. השאלה אם זה תומך בכל הדברים הקודמים ואם זה פועל בלי באגים...מישהו שהתנסה יכול לענות לי בבקשה? :

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.