תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
VISTA 64 BIT מחפש Codec Pack עם FFDSHOW שעובד עם וויסטה 64 BIT יש דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום! ניסיתי לפני כמה ימים לעבור לFF2.0RC1 אבל הרבה תוספים לא עבדו אז חזרתי ל1.5.0.7. אחרי המעבר גיליתי שמנועי החיפוש לא עובדים (אלה שאין לידם אייקון). ניסיתי למחוק אותם - לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש דרך האתר של FF - רק הקישור לIMDB עובד (והישן התקול נשאר) אבל וויקי לא. איך מתקנים זאת? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי בעיה בביטורנט, בשני קליינטים שונים. ב-Azureus הוא כותב לי Socket Exception: Unexpected end of file from server. ב-uTorrent הוא כותב לי HTTP 503 Error. ניסיתי עם טורנטים שונים מטראקרים שונים ושום דבר לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי כולם. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל אני לא יודע איזה פורום מתאים יותר, אז הנה השאלה שלי: יש לי כמה דיסקים המכילים פרקים של סדרה בפורמט VCD (עם כל התיקיות והכל). הייתי רוצה לאחד את כל הדיסקים האלה ל-DVD אחד או שניים. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות את זה? ואיך? אני לא מתכוון לקידוד מחדש או משהו כזה, אלא פשוט איך מעתיקים את כל הקבצים מהדיסקים השונים כך שנגן ה-DVD ידע לקרוא את כל הפרקים בצורה טובה? תודה מראש לעוזרים, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=600423 להתעלם משלב 5 אחרת אנטיוירוס ואנטיספיוור מפסיקים לעבוד
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מקלדת "מולטימדיה" עם מקשים נוספים, חלקם אינם שמישים כי חלונות לא מכיר אותם ישנו תוכנה למקלדת הזאת אך הוא ישן ובעייתי ואני מחפש דרך אחרת למפות אותם (תוכנה כלשהיא) דבר נוסף, למקלדת הזאת ישנו לד נוסף (חוץ מה CAP,NUM,SCR) שגם הוא היה עובד פעם כשהתוכנה התאימה לXP ללא SP ומעניין אותי מאוד לדעת איך להדליק אותה מקווה שמישהו יעזור
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לסובב סרטון שצולם במצלמה דיגיטלית ב-90 מעלות (ממצב portrait למצב landscape). בעיקרון הצלחתי לעשות את זה גם עם VirtualDub וגם עם VideoMach, אבל אני רוצה לשמור על הפורמט המקורי של הקובץ עד כמה שאפשר. סיומת הקובץ היא MPG. האודיו הוא MPEG-1 Layer 1 96 kb/s mono והוידאו הוא MPEG-1. גודל הקובץ הוא 4.1MB במצבו הנוכחי. גודל המידע בלי דחיסה: 81.1MB וידאו ו-2.6MB אודיו. אורך הסרטון הוא כ-16 שניות. VirtualDub לא מוכן לשמור בפורמט MPG ו-VideoMach משנה לי את הפורמט של הסאונד (מעביר אותו למה שהוא קורא MPEG-1 layer-II). לפי מה שהבנתי סרטים, בניגוד לתמונות JPEG, אי-אפשר לסובב בלי לקודד מחדש, אבל למה צריך לקודד מחדש את הסאונד? בקיצור: איך אני יכול לסובב את הסרט הזה עם מינימ…
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בפתיחת תיקייה אתה רושם שם הוא אוטומטי בצבע לבן האם אפשר לשנות
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את האפשרות הבאה באוורסט. זה פשוט לא מופיע אצלי (ultimate edition 2006) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
ברשותי המלצה של SONY DCR-HC23E אני הקלטתי מספר קטעי וידיאו על קלטות MINIDVD ואני רוצה להכניס את הוידיאו שהקלטתי למחשב,להמיר את הקלטות לקבצי וידיאו שיכלים לפעול על תוכנות כמו BSPLAYER... תודה!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי 3 דיסקי MINIDVD ואני רוצה לעשות אותם לדיסק DVD אחד.. יש לכם תוכנה מומלצת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
המלצות על תוכנת עריכה וקידוד שתתאים לwin xp 64? בתודה מראש preadator_008
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
איך מגבים את ה- Extensions? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למוצר הזה http://allgames.co.il/product.cfm?pid=2252&cat=9&sub_cat=58 ואני לא יודע איפה לחפש(לא קניתי מהחנות הזות וקיבלתי בלי התוכנה) בעיקרון אני צריך שהרטט יעבוד כי כל הכפתורים כבר עובדים בתודה STONE
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי סורק מוסטק 600cp ואני מחפש את הדרייבר בשבילו לxp . הדרייבר שישנו באתר של מוסטק לא עובד. בעבר מצאתי באיזה שהוא אתר שהסורק עבד איתו. לצערי אבד לי הקובץ ואני לא זוכר מהיכן הורדתי. אם מישהו מכיר אתר שבו ניתן למצוא את הדרייבר - אשמח אם תעזרו אשמח לתשובות רציניות ועיניניות - לא התחכמויות.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המשחק COUNTER STRIKE ואני רוצה לשחק ברשת, ואני צריך תוכנה שמוסיפה סרברים. ניסיתי את SERVER EXTRACTOR אבל היא עשתה לי סוס טרויאני במחשב וראיתי שיש את התוכנה THE ALL SEEING EYE והורדתי אותה אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. אם מישהו יודע איך להשתמש בה או שהוא מכיר עוד תוכנות שאפשר להשתמש בהם להוספת סרברים בבקשה שיתן קישור ויסביר איך להשתמש תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום! הGMAIL שלי מותקן בoutlook כך שכל המיילים יורדים לoutlook. הבעיה היא שאני מקבל כל מייל פעמיים ואפילו הגעתי לשיא של 7 פעמים לאותו מייל (!). ברשותי outlook 2003 SP1. אודה לכם מאוד אם תפתרו לי הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני צורב ב-Nero עכשיו הכנסתי לכונן דיסק DVD וניסתי לצרוב איתו (ב-Neo burinig ROM ) אבל שאני מסמן לו שילך לדיסק זה אומר שהקובץ גדול מדי (הקובץ 2.3 ג'יגה) ואי אפשר להעביר איתו, מה אני צריך לעשות בשביל שאני כן יוכל לצרוב אותו? ניסתי עם Nero express אבל יש בעיה... מה אני יכול לעשות שה-UDF file system הזה לא יופיע? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משהו טוב שמסביר...
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
1.העברתי למחשב בעבודה, דרך דיסק-און-קי, תיקייה שבה מותקן דפדפן אופרה, ומתוכה אני יכול להפעיל ישר את הדפדפן. זה נכנס לי לכל האתרים בצורה תקינה, רק כשאני נכנס לפורום של תפוז, ההודעות הראשונות מוצגות בצורה תקינה, אבל השאר מתחילים להיות מעוותים, ואני לא יכול ללחוץ עליהם! (אני גם לא רואה את כל ההודעות). איך אני פותר את זה? 2.אני רוצה להעביר התקנה של פיירפוקס על דיסק-און-קי, בדיוק כמו שיש לי עם האופרה. זאת אומרת שאפעיל את הפיירפוקס באופן ישיר מהדיסק, בלי צורך להתקנה על המחשב שאני משתמש בו. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
זה רק הודעות שמישהו שולח שאני לא ברשימה שלו רק שהוא מצרף אותי אז אני מקבל את ההודעות בעברית אבל כשאני לא ברשימה עדיין אז הז כותב את זה בגיבריש כזה שפה מוזרה כזאת עם ריבועים מה אפשר לעשות? ???
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה התקנתי סקין של וינדוס ויסטה והסקין בכלל כל הסקינים עולים לי דפוק... רוב הפעמים אין צבעים וכאלה...אשמח לקבל עזרה בתפעול התוכנה ובבעיה זו...
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשחק בVICE CITY ברשת ואני הורדתי את התוכנה MTA 0.5 והתקנתי. אבל שאני רוצה לפתוח אותה היא לא נפתחת וניהיה לי חלון שגיאה בבקשה תגידו לי איך לפתור את הבעיה או שתביאו לי MTA 0.4 תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
עכשיו צצה עוד איזו בעיה... אני מתחיל לעבוד כמה שניות במובי מייקר פיתאום קופצת הודעה כזאת: ואז שאני עושה OK זה יוצא מהמובי מייקר. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני לא מדבר על antivirus ו firewall, אבך יש כל מניי דברים שהתקנתי ובטח יושבים בזיכרון השאלה אם הם משפיעים על הביצועים במשחקים כבדים כמו ( rise of legends המעולה!!!!), כי אני יודע שוינדוס נהיה איטי יותר כל שעובר הזמן, והתקנה חדשה זזה חלק. האם יש דרך לנקות וינדוס בצורה טובה, כי אישית אני לא מאמין בכל תוכנות הניקויי האלו, הם נראים לי יותר זבל מהזבל שהם מנסים לנקות
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-