תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
פשוט נראה לי מוזר , הדפדפן הזה ברמה מעולה ! וזה נראה לי מוזר שהוא לא מסוגל לקרוא מפות תמונה באתרים , אני משתמש קבוע במפות תמונה באתרים וזה דיי מפריע לי , מה שאומר שוב שאין תחליף לאקפלורר , והייתי נוטש אותו בשמחה לטובת מוזילה !! כמו כן שמתי לב שגם אין "מרקי" טקסט נגלל למטה או למעלה , ומניויים ב ג'אווה סקריפט נפתחים בצורה מוזרה משהו? (באתר סימפלטק - לדוגמא) - לא פירסומת.. כמה חבל , מלבד הדברים שציינתי מוזילה מעולה . נקווה שבגירסה הבאה או במהלך הפיתוח יתוקנו הדברים ..
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 800 - מודם CREATIVE BLASTER, כרטיס קול SBLIVE 5.1 במודם אין אפשרות לחבר אותו לכרטיס קול (TAD IN). שאלתי היא האם אפשר לדבר ולשמוע ולהקליט שיחות טלפון באמצעות המחשב שלי ? האם זה דורש תוכנה מיוחדת (אם כן איזה?) או דריבר, או חומרה מיוחדת. אני זוכר שבמחשב הישן שלי Packard Bell pentium 75, הכרטיס קול והמודם היו על אותו כרטיס וזה עבד.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני זקוק לאתר שמלמד על פקודות דוס למיניהם ואם אפשר גם תוכנות לבדיקת המחשב בדוס
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יזכיר לי בבקשה? ובאותה הזדמנות גם להזכיר לי איך לגשת אח"כ לדיסק של הWN דרך הדוס ולהתקין אותו מחדש. :-[
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול (אם בכלל) לגרום לIE לפתוח תמונות בגודלן המקורי (מבלי ללחוץ על ההמבורגר (או מה שזה לא יהיה) עם החיצים)
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
Netscape and other Web browsers based on the Mozilla development project contain a bug that leaks people's Web surfing data, according to a new report The bug reveals the URL of the page someone is viewing to the Web server of the site last visited. This allows a Web server to track where people go after they leave the site, even if the next Web address comes from a bookmark or is manually typed into the browser. Researcher Sven Neuhaus, who published a security alert on Wednesday about the issue to the Bugtraq mailing list, said he had confirmed the bug in Mozilla 1.0, 1.0.1 and 1.1, though it probably also existed in older Mozilla versions. It also appears in browsers …
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אמרו DRIVE IMAGE 2002 מגבה ישר לצורב ומחלק למנות של 650MB אני מנסה לגבות לצורב חיצוני אך משום שהתוכנה עוברת לDOS היא לא מזהה את הצורב ככל הנראה. האם יש בכל זאת דרך או לנסות את GHOST 2001 שאמור לבמע את אותה פעולה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לחבר שלי יש directX 9 beta וזה עושה לו מלא בעיות (מן הסתם) הוא יכול להסיר אותו? אם כן אז איך?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אנשים אני מחפש את התוכנה solid cam 2002 למישהו יש או יודע איפה להשיג?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי תוכנה נהדרת של חברת acdsee ,אולם נגמר לה תוקף השימוש ואני לא מוצא קראק לתוכנה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ,אך זה לא עוזר , היא לא נותנת לי לעבוד. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לתוכנה חדשה שעושה את אותן הפעולות , או להעביר לי לינק לקראק זמין , AcdSee למערכות ניידות תודה וצום קל
-
מה ייקרה אני אני אדחס את הכונן לפי האפשרות הראשונה? פתאום יתווספו 3GB? והאם המידע הנוכחי שקיים על הכונן עכשיו עדיין יהיה זמין כמו שהו זמין עכשיו? יש לי על המחשב הנוכחי הארדיסק אחד שמחולק לשתי כוננים, ורק את אחד מהם אני יכול לדחוס, למה?
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני הורדתי סרט מהאינטרנט ואני צריך תוכנת תרגום בשביל לתרגם את הסרט (כתוביות). אני צריך שמות של תוכנות. ???
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איזו תוכנה טובה לתרגום סרטים יש?.?.????? ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פשוט תלחצו על START < RUN < ובפקודה תרשמו את זה: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove וזהו אין לכם MESSENGER מעצבן! 8) 8) 8)
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בבדיקת של DX7 הוא עובד אבל בDX8.1 הוא רושם לי את זה: Direct3D test results: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)
-
-
איזה תוכנה יש בשביל תרגום סרטים (THE BEST)
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
SVCD Player With Subtitles
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שחותכת סרטי AVI שתהיה פשוטה כמוAVICHOP (ז"א להגדיר קובץ כניסה וקבצי יציאה ואת הגודל הרצוי) ותפעל על WIN2K
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את תוכנת Sisoft Sandra, אבל הבעיה היא שכשאני לוחץ על האיקון של ההתקנה, קופצת הודעה שאומרת שהנתיב אינו חוקי. למה זה? איך אני יכול להתקין את התוכנה? אני משתמש ב-windows xp הום אדישן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עדיף תוכנה חינמית, אבל כל תוכנה שתעשה את העבודה תתקבל בברכה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת תכנה שהופכת טקסט סרוק לטקסט בר עריכה (אקטיבי) בוורד תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*** אזהרה! אם יש לכם כמה חלונות פתוחים של אקספלורר, אל תפתחו את הלינק שלמטה! *** האתר seret.co.il מצליח להוכיח את עצמו כמרשם בטוח לריסוק הדפדפן. למי שבכל זאת מעוניין לבדוק, כנסו לאתר ותלחצו על אחד מהלינקים. רובם מרסקים את הדפדפן מיידית, למשל "פורומים" או "פרסם באתר" (...yeah right). תחת WinXP הריסוק אפילו לא מלווה בהודעת שגיאה... כל החלונות פשוט נסגרים במקום, בלי שאלות ובלי היסוסים. משום מה בדפדפנים אחרים אין את הבעיה הזאת, אבל יש טון של בעיות אחרות. מעניין איזה וובסטר כושל בונה אתר מסחרי שלא מאפשר צפיה באף אחד מהדפדפנים הנפוצים? ??? Prog. עריכה: איות בכותרת
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-