עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שאם נניח אני צורב כמה תוכנות על דיסק אז כשאני אתקין אותו אני אוכל לבחור מתוך חלון אחד איזה תוכנות להתקין והוא יתקין את כולם במקום להתקין אותן אחת אחת... מין תוכנת SETUP כזאתי...

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבחור שעות הקלטה מוגדרות מראש במדיה סנטר. האם יש אפשרות כזאת? ועוד שאלה, עברנו להוט והלוח שידורים מתאים רק ליס. האם יש דרך לפתור את זה? והאם יש דרך לסדר את העינית ir blaster על הממיר של הוט כמו על יס כדי שישלוט בערוצים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  3. אני מגבה מדי פעם את My Music אבל קשה לי לעקוב אחרי אילו תיקיות חדשות התווספו מאז הגיבוי הקודם (אני מגבה רק את מה שחדש, לא את הכל) אי אפשר להסתמך על סידור לפי Modified בגלל שתיקיות משתנות אם אני מוסיף בהם רק עטיפה או תמונה או משהו... לכן, אני צריך תוכנה שתסרוק את התיקייה בתאריך מסויים ובפעם הבאה שאני אשתמש בתוכנה הוא יוכל לומר לי אילו קבצים חדשים התווספו ובכך להקל על חיפוש התיקיות החדשות... מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה...

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  4. שלום, אני משתמש בפיירפוקס ולאחרונה העלתי את הרזולוציה מ1024X768 ל1280X1024 ומכוון שכל האינטרנט מותאם לרזולוציה של 1024X768 (הקודמת) אז אני רואה הכל קטן. בווינדוס העלתי את הDPI והכתב קטן רק בפיירפוקס. האם יש הרחבה או תוכנה לפיירפוקס שתאפשר למתוח את דף האינטרנט ממימדים של1024X768 למימדים של 1280X1024?? נ.ב. שכחתי לכתוב שגם כל התוכנות של הזום והגדלות התמונה והטקסט הם הורסים את הדף ולא מותחים אותו.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by maorsh18,

מחפש תוכנה ליצירת מסוף בין שני מחשבים המחוברים ברשת ישירה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  6. Started by orlf,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם ‎F1-2A5DE T5500 1.66GHz‎ של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. כשמעבירים הרד דיסק שמותקנת עליו XP ממחשב למחשב, הוא מזהה שזה לא המחשב המקורי ונכנס ללופ במקום להפעיל את המערכת. חבר שלי אמר לי פעם שכדי לפתור את הבעיה הזו יש תוכנה שמפעילים קודם במחשב הקודם שגורמת לXP לאפס את רשימת הדרייברים שלו ובהפעלה הבאה הוא ייצור אותם מחדש, מה שמאפשר לי להפעיל את ההרד דיסק על מחשב אחר. מישהו יודע על איזו תוכנה מדובר?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  8. שלום לכולם! רכשתי אתמול כרטיס מסך חדש 4850 ואני די מבסוט ממנו אבל יש בעייה אחת. התקנתי את כל סוגי ה3DMARK וכולן פשוט מסרבות לפעול, הן קופאות בקטע של הלוגו בהתחלה, מזה יכול להיות? הכל עובד לי חלק, קרייסיס GTA 4 עובד פיקס, וכו'... וכו'...... אני מודה מראש על כל עזרה כי כבר התייאשתי ???

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  9. שולם לכולם, אתמול 7/1/06 התקנתי את התוכנה 3DMARK05 ובמקרה גם ראיתי שיש דיון על התוכנה הזו באחד מהפורומים. לפי מה שהבנתי תוכנה זו בוחנת את המעבד וכרטיס המסך ומציע שיפורים ודרייברים להורדה שמומלצים לשיפור איכות הגרפיקה וכו'.... אני צריך שתסבירו לי כיצד להשתמש בתוכנה ולמה היא טובה..? עוד שאלה: בשימוש עם התוכנה הנ"ל אני אוכל לשפר את איכות הגרפיקה ולשחק בצורה חלקה וטובה יותר במשחקים נגיד כמו: פיפא 06 וכאלה...? תודה לעונים מראש וערב טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by puuma,

אני לא מצליח לשלוח TZERS, רשום שם שהמערכת ההפעלה שלי לא תומכת בזה. יש לי אקס פי פרו... זה עבד לי לפני שהתקנתי אותו מחדש... אך אפשר לסדר את זה בחזרה תודה...

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. בצעתי עכשיו שילוב של SP1 עם ההתקנה של האופיס 2007 . רציתי לדעת כיצד ניתן לשלב גם את מס' הרישיון שלי יחד עם ההתקנה,כך כשארצה להתקין את האופיס אני לא יצטרך להכניס את הרישיון וההתקנה תחל מיידית.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  12. קובץ ההפעלה של הסרט הוא ifo אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by -twelve,

תראו אני משחק קאונטר סטרייק...והיום שניסיתי להכנס לאחד השרתים זה נתקע לי בתחילת הטעינה והופעלה תכנית שקוראים לה DEP ואמרה לי שמתאמי ביטחון משו צריכים לסגור את התכנית,עשיתי ריסט זה חזר..אז נכנסתי להגדרות ועשיתי שזה יופעל על הכל חוץ מהקאונטר עכשיו עשיתי ריסט ונכנסתי לקאונטר שוב ועכשיו זה אפילו לא שולח הודעה זה ישר יוצא...אחרי זה עשיתי שיחזזור מערכת לאתמול והכל חזר כרגיל אבל עוד פעם שנכסתי זה הופיע אז עשיתי שיופעל אך ורק על דברים שהם הכרחיים ושנכסתי עוד פעם זה עוד פעם יצא בלי סיבה... והקאונטר לא פוגע בשום דבר ביטחוני שקשור למחשב! אז שמישהו בבקשה יעזור לי למה זה מציק ואני רוצה לשחק! אממ אני חדש פה אז תתחשבו תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. אני צריך 2 תוכנות בבקשה: 1.חיבור סרטונים לקובץ אחד 2.הוצאה של סאונד מוידאו

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by yarl,

חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by stalbetman,

שלום רב, הורדתי סרט באינטרנט, שני חלקים, וראיתי אותם במחשב הם היו בסדר גמור, אז צרבתי אותם ב- vcd לדי וי די, וכשהכנסתי אותם לדי וי די פתאום ראיתי את התמונה הפוכה. מישהו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? יש איזה כפתור בדי וי די? יש לי די וי די של lg. חשבתי אולי להפוך במחשב את הסרט ואז לצרוב אותו ופשוט התמונה תתהפך למצב טוב, יש למישהו תוכנה שהופכת את הסרט? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  17. שלום יש לי בעיה מאד חמורה שקרתה לי בדקות האחרנות בזמן ניסיון להוסיף עוד מחיצה בכונן אז ככה, התוכנה ניסתה לשנות את גודל מחיצת D: שלי 160גיגה ל150גיגה ובקיצור עשה ERROR ופתאום המחיצה נעלמה !! אך עכשיו בתוכנה אני רואה שהמחיצה קיימת עם כל הקבצים וכל מה שהיה לי לפני רק אני לא ידוע איך לעשות אותה כונן D: כמו פעם ... אני יכול לעשות BROWSER ולהסתכל בקבצים שבמחיצה ... בבקשה עזרה ממי שמכיר את התוכנה הזאת זה חשוב מאד ! תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  18. יש לי תמונות שאני רוצה לצרוב על דיסק,ולכלול בתוך הצריבה מוסיקת רקע,איזו תוכנת צריבה\עריכה אני צריך בשביל זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by BlackBird71,

פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי מסנגר ואז זה לא התחבר לי זה מראה לי כזה דבר.... תמונה: http://img21.imageshack.us/my.php?image=12121212.png

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  20. Started by asafsee,

שלום אני מחפש את ה"סטרינג" שמכניסים ל"רגיסטרי" המאפשר יותר מ-2 הורדות בו"ז מאותו המקור תודה רבה ויום טוב אסף

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  21. פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה להתסכל סירטונים באינטרנט(לא מה שאתם חושבים!) לפעמים רואים צבעים מוזרים וצבעונים ביותר, ואי אפשר לראות ככה את הסרטון. באתר flix למשל זה לא קורה לי. וכשאני רואה סרט או משהו זה לא קורה לי. ביינתים נתקלתי בתקלה באתר הזה: http://www.livetv.up2.co.il/ ובעוד אתרים שמשדרים את הקופה אמריקה. מקווה שתצליחו לעזור לי. תודה מראש :) ד"א יש לי מדיה פלייר 9.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  22. יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם הם ape אלה קבציי מוזיקה קלאסית ..אני כל כך רוצה לשמוע העם קיימת תוכנה פשוטה שתעביר לי אותם לה mp3 ...כל התוכנות שנתקלתי בהם רוצות את כספי . וזה כבר משבוע שעבר .. תודה לכם שבת שלום

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. סגרתי את האי סי קיו דרך ה-task manager דרך הפרוסס ואחרי שהפעלתי תאיי סי קיו מחדש אין יותר תסימן של האישור יעני הוי הזה ולא הספקתי לראות מי זה היה יש דרך לשחזר לחזור אחורה שזה שוב יופיע לא נראה ...שאפשר אה? חשוב לי לדעת מי זה היה פשוט תודה לעוזרים

24. Started by No_Man,

יש לי דיסקים של 780MB / 90Min. ואני לא מצליח לנצל אותם עם הנרו.שניסיתי לצרוב 780MB הא אמר לי שאין מספיק מקום. ולא ראיתי שום אפשרות שתודיע לו שיש מקום. יש רק אפשרות של דיסק DVD או דיסק רגיל. יש אפשרות כזאת בנרו ? או שצריך תוכנה אחרת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים