עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alons126,

*כותרת* הכוונה הכי מהיר ,ממשק בעיברית מומלץ ,הכי בטוח והכי פחות בעיות עוד שאלה: זה נכון שעקבים אחרייך בגוגל כרום?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by kobibo,

אני משתמש ב utorrent וכל פעם שאני מפעיל אותו אני כמעט ולא מסוגל לגלוש. כיצד ניתן לקנפג אותו כך שיהיה ניתן לפחות לגלוש ולהוריד בו זמנית?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. Started by marinazl,

רכשתי מחשב חדש (מעבד אינטל core i5 2400 3.2GHz, s1155, 6MB, GPU core, Tray ולוח אם של ASUS P8P67 S1155 ), הגדלתי את התשתית ל 12Mb ואיכות וידאו בסקייפ עדיין גרועה (בשיחות לחו"ל). מה ניתן לעשות בנידון? האם מצלמת HD איכותית תפתור את הבעייה? קראתי שיש תוכנה בשם:Force Skype HQ/HD Webcam Video אבקש לחוות דעתכם המקצועית תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by MasterDK,

היי יש לי בעיות ב MSN הן בפאלגין שלו למירנדה והן בגרסא 8, אני פשוט לא מצליח להתחבר כבר כמאט 3-4 שעות. עוד מיהשוא נתקל בבעיה בזאתי? או זה רק אני? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. אני רוצה לדעת איזה תוכנות הכי מומלצות ובכלל להתקין כמה במקביל ? יש כאלה שעושות סריקה תמידית ? איך זה עובד ?

• 25 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by wzeedan,

שלום איזה תוכנה יש שעוזרת להמיר קבצי RAM ל MP3 ואם צורבים האם יוצא מספיק טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. זה HD שבשימוש מידי פעם והוא עושה הרבה רעש, אז אני רוצה לכבות אותו בלי צורך לנתק אותו כל פעם מהחשמל או "להרדימו" דרך האפשרויות של צריכת החשמל של Windows - זה ממש מציק שבזמן הכיבוי, המערכת מפעילה אותו לכמה שניות ושוב מכבה אותו ללא צורך. יש דבר כזה?.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by AdamS,

יש לי את ה-Zoom player כבר הרבה זמן, ובשבוע האחרון כשאני רואה סרטים אני לא שומע את הדיבורים. אני שומע את הכל חוץ מהדיבורים, וב-Media player אני כן שומע את הדיבורים, לא שיניתי כלום מבחינת מקודדים. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  9. Started by barlevi321,

שלום לכם... רציתי לשאול שאלה ! יש לי איזה קובץ שאני רוצה שהוא יעלה שהמחשב עולה כאילו bootable, השאלה שלי היא כזאת איזה הגדרה אני נותן ל nero 7.5 שיש לי לצרוב על הדיסק שהוא יעלה באתחול של המחשב ? לדוגמא כמו ש- win-xp עולה . בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by sxs,

Ermm... ציטוט מהחדשות שלכם : התקנתי ושום דבר לא השתנה במאפיינים של nVidia :-/ ובהתקנה הוא שאל אותי לגבי האם אני רוצה להתקין את ה Via PCI IDE Driver ואת ה-Via INF. ???

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by LN,

לפני כמה זמן הורדתי תוכנה מהאינטרנט, תוכנה שהיתה מפוצלת ל-19 קבצים. כשניסיתי לפתוח את הקבצים WinRaR ביקש ממני סיסמא, האתר אינו קיים עוד ואני לא יודעת מה לעשות ...... HELP !!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by CreativeX,

יש לי בעיה בICQ, כל פעם שמישהו שולח לי הודעות בעברית כאשר אני אופליין, אז שאני מקבל אותם אני רואה רק ג'יבריש, ואי אפשר לקרוא את זה. הבעיה קוראת רק שכותבים בעברית, ורק כאשר אני במצב אופליין, אם אני אונליין זה בסדר גמור. הבעיה לא הייתה קיימת פעם, לפני שפירמטתי את המחשב. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by Sym,

הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by joni_m,

אנשים אני רוצה לדעת עם למישהו יש את המדריך או שהוא בעצמו יודע איך מעלים את הקרדיט באימיול למקסימלי! פעם היה מדריך ואני לא מוצא אותו כבר... תודה רבההה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. Started by tomer_bb,

שלום לא מזמן התקנתי את NOD32 גרסא 2.7 בויסטה וכל כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה צריכה להיסגר למישהו יש מושג למה זה קורה? למה גם התקנתי באקספי את הגרסא וגם שם היא נתקעת האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס תואמת לויסטה?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by Joli,

כל הדברים שאני פותח בפלאש (משחקים בפייסבוק וכו') דרך הפיירפוקס קורים כל מיני בעיות, למשל: המשחק משנה רוזולציה והופך להיות גדול. האיכות ממש יורדת וכל מיני דברים כאלה.. יש דרך לתקן או איזה תוסף שאפשר לשנות את זה? (הגרסא של הפלאש מעודכנת) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ירוקי,

המחשב שלי לא פותח קובצי rar מה אני אמור לעשות כדי שיפתח (להוריד תוכנות, לשנות את סיומת הקובץ?) דחוף!!!!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by AMIT_MEG,

אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט את כל הפעולות של המחשב. לא תוכנה שמקליטה את המסך... תוכנה שמקליטה מה עשיתי במחשב, מה לחצתי במקלדת, לאן התחברתי האם חיברתי mp3 או disk on key או כל פעולה עשיתי. :yelclap:

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by arik100,

איך להוסיר תוספות נבחרות!! מהדפדפן?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. Started by nuctornal wisdom,

התחלתי להשתמש בutorrent ואני מאוד מרוצה ממנו, רק דבר אחד חסר לי, שיהיה כתוב כמה זמן בתכלס אתה מוריד את הטורנט, יש איזה אפשרות להוסיף את זה? טנקס

21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, לאחרונה התקנתי ווינדוס 7. שחכתי לשמור את כל הסימניות והכל מתוך הפיירפוקס. כל התיקיות הישנות נמצאות ברשותי, לא נמחק שום דבר מהכונן. יש דרך כלשהי שבה אוכל להוציא את הסימניות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by OutRaGe,

שלום. צרבתי מחבר כל מיני קבצים מכל מיני סוגים ביניהם רארים, וכשאני מנסה להעתיק אחד מהרארים למחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : "אין אפשרות להעתיק את mir-popt2t : פונקציית MS-DOS לא חוקית" ממה נובעת שגיאה כזאת ואיך (אם) אפשר לתקן את זה? *אגב מצטער אם זה לא בפורום הנכון.. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  23. בחיי שיש רגעים שאין לך כותרת מתאימה לכתרר בפורום וזה אחד מהם שאלתי היא כדלקמן: נניח ואני בא להוריד קובץ ענק של 4GB מלינק בודד כאשר הוא מראה לי שיש עוד יום נניח לסוף ההורדה... ונניח כי בדיוק קופץ לי החשמל בבית אזי => הלכה ההורדה => כמה דברים שבורים נוספים בבית... :'( האם יש דרך בכל זאת ע"י תוכנה כלשהי להוריד פשוט במנות פנימיות של חלוקה בפיירפוקס או משהו כזה.. כך שאם נפל הפקק אז ההורדה תמשיך מאותה הנק' בדיוק אבל לא תפגע ולו בביט אחד מה- FILE שלי כי אז זאת תהיה בעיה..... תודה

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  24. שלום לכולם האם מישהו יודע האם symantec anti virus corporate edition סורק גם דואר POP3 או רק MS EXCHANGE כיוון שאין שום אינדיקציה בתוכנה לסריקה מסוג כזה כמו שיש ב- NORTON ANTIVIRUS תודה ושבת שלום

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.