עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Oranl,

היי, אני משתמש בויסטה 64 ובאופיס 2007, כל תוכנת אופיס שאני מנסה להפעיל מציגה את ההודעה הזו שבתמונה... כבר עשיתי הסרה והתקנה מחדש, איך אני פותר את זה לעזאזל? אני המשתמש היחידי במחשב שלי ואני מחובר כאדמיניסטרטור... אפשר עזרה בבקשה? :s05: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. מחפש תוכנה שתדע לנהל את הזיכרון שכל אפליקציה שפותחים אותה ,משתמשת מהזיכרון במחשב. יש לי תוכנה שברגע שפתחתי אותה אני שם לב שכל זמן מסויים היא פשוט לוקחת יותר ויותר זיכרון מהמחשב עד לקריסת התוכנה. אציין שבדקתי את המחשב לוירוסים וספייוור . לכן אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לקבוע מראש בכמה זיכרון תוכל כל תוכנה ותוכנה להשתמש ובכך להציב גבול עבור כל תוכנה . win XP SP2 עם 512MB זיכרון.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by yos1978,

אחים שלי, יש לי קבצי MDF + MDS תואמים ואני רוצה לצרוב אותם ניסיתי דרך NERO 6 ואני לא מצליח, שאלתי למה זה לא מצליח ואמרו לי שאלו קבצים של התוכנה ALCOHOL אז הורדתי ALCOHOL אבל אני לא יודע ממש איך להשתמש בתוכנה. בבקשה תתנו לי הסבר או מדריך איך לצרוב את הקבצים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. האם יש דיסק כזה שמעדכן את הגוק ? תיאור הבעיה יש לדוד שלי פליסטיישן 2 הוא נפל לו מגובה של 40 סמ' בערך והוא לא קרוא חלק מהדיסקים מה הבעיה ?? גם צרובים וגם מקוריים. ועוד שאלה קטנה איפה מורכב הג'וק שנותן אפשרות לקרוא דיסקים צרובים??? :s05:

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. שלום, אני רוצה להתחיל לעבוד בתיקון מחשבים, ואני לא יודע איזה תוכנות אני צריך לקחת איתי: מהם 3 האנטיוירוסים הכי טובים? 3 המשחקים הכי יפים? 3 תוכנות ניקוי הטובות? חוץ מתוכנות בסיסיות אלה אני צריך עוד תוכנות כגון: תוכנה לבדיקת זיכרון מיקרוסופט וורד תוחנה לבדיקת חום של המעבד, ונתוני חומרה. דיסק של ויסטהה ואקס פי פוטושופ winrar האם שחכתי משהו? תוסיפו את תוכנות "החובה" לדעתכם, כמו כן אני ישמח 5אם תענו לי על שאלות ה מהם 3 ה... הכי טובים. תודה מראש, דני

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by TimoTy,

אני מחפש את הדרייברים ל המדפסת ולא מוצא אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדריברים ל-"Lexmark Z24" ?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  7. Started by m.l,

אם אני קונה עכשיו מחשב שמשלב מעבד core 2 duo נגיד e6400 ואני מפעיל עליו xp רגיל...ממה שהבנתי הליבות לא יעבדו וכך גם ה64 ביט.... ואם זה נכון אז האם XP 64 BIT יכול להיתמודד עם מעבדים כפולי ליבה או שהוא לא מפעיל אותם או שמפעיל אך לא היטב.... בקיצור אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא זה יהיה מעולה... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by bacoola,

אני מחפש תוכנה שתופעל על המחשב כל הזמן ותמנע כל מיני פונקציות שאני רוצה לדוגמא אם מישהו רוצה למחוק משהו, לשחק בסוליטר וכו' הוא לא יכול. מצאתי תוכנה כזאת אך היא לא ניתנת לקנייה או להורדה אלא רק לבתי ספר (blocktare) קישור:http://www.geocities.com/purenweb/BlocktareHM.htm תודה מראש

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. יש לי מקאפי אנטי-וירוס סיקיוריטי 2007, אני לא יודע איך משנים זמני שעות לסריקה או לבטל סריקה אוטמטית של זמני שעות. מישהו יודע איפה זה נמצא במקאפי, איך משנים כיוון זמני שעות סריקה אוטמטי או לבטל סריקה? במקרה אם לבטל הייתי רוצה לעשות ידני סריקה וירוסים במחשב שלי. בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by יצק,

יש לי בעיה במחשב המחשב כל שניה מתנתק לי כאילו במנהל משימות המשימה explorer מתנתקת וחוזרת שוב .. לא האינטרנט המחשב עצמו לא הדפדפן EXPLORER המחשב עצמו בבקשה אם מישהו יכול לעזור תודה רבה

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  11. השאלה שלי היא, מדוע יש שני process-ים כאלו (AVP), אחד רשום לי כ-system והשני רשום לי על שם היוזר שלי במחשב. יש גם הבדל בצריכת הזיכרון של כל אחד מהם, אם אני לא טועה, זה שרשום כ-system צורך יותר זיכרון אבל לא ברמה היסטרית בכלל. האם יש צורך בשני ה-process-ים האלו או שאחד מהם לא נחוץ בכלל?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by ashkenazone,

יש דרך לבטל את ההקצאת מקום של אזוראוס?! זה כ"כ מעצבן שהוא לוקח לך את כל המקום של הקובץ לפני שהוא יורד... אם יש.. פליז תגידו לי...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by Eviljelly,

אני מנסה לבנות דיסק עם מצגת תמונות אבל לא בתור סרט אלא בתור תפריטים , למישהו יש מושג איך עושים את זה או איזה תוכנה עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by 00000,

יש קובץ וידאו שבא בארבע חלקים. בינתיים סיימתי להוריד רק את הראשון וכשאני מנסה לחלץ הוא מבקש את השני. אהע רוצה לחלץ את הראשון ולצפות בו בנפרד. כיצד? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by My_Name,

לאחר התקנה של Winows על כונן D, שהיה מלא בתמונות ודברים נוספים. יש טעם לנסות לשחזר ? הפירמוט שבוצע היה פירמוט מלא (לא מהיר). אני הצלחתי בעבר להשתמש ב-Get Data Back For NTFS והצלחתי לשחזר אבל אחרי פירמוט רגיל. האם יש טעםפ לנסות בעזרת תהוכנה הזאת לשחזר חלק מהכונן ? אפילו תמונה אחת תיהיה תוצאה טובה :s05: האם יש תוכנות שיכולות לעשות את העבודה יותר טוב ? אשמח לקבל טיפ. תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by shlomi8,

מישהו יכול להמליץ לי על אנטי וירוס שהוא גם נגד ספיי וכאלה יש לי עכשיו נורטון וכולם אומרים שהוא גרוע....חח אבל מישהו שבאמת מביןןן! וזה דחוף תודה..

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  17. אני אחרי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה וכו', ועכשיו יש לי בעיה במספר תוכנות שעל סרגל הכלים שלהן, יש מסגרת לבנה מסביב למילים, הנה דוגמא: זה מהמסנג'ר והתופעה קיימת בעוד כמה תוכנות אם כי לא בכולן... אשמח לדעת איך לסדר את זה...

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by slim_shady,

יש לי וירוס שכל תוכנה שאני פותח הוא מוחק לה קבצים והיא מפסיקה לפעול, עכשיו הוא מחק גם את הnod 32 ועכשיו כל אטניוירוס אחר שאני מתקין הוא ישר משבש אותו! מישהו יכול לעזור לי??

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  19. Started by itaic,

שלום כאשר אני מוריד קובץ ווידאו באימיול ומנסה לעשות לו "תצגוה מקדימה" נפתחת לי תוכנת הסרטים MV2PLAYER אך פשוט לא מראה שום סרט. מה הבעיה? תודה

20. Started by ophir555,

הורדתי משחק בביטקומט.( כ 5 ימים), כ 2 גיגה דחוס. בכל אופן לאחר ההורדה המערכת מבקשת לצרוב 4 דיסקים וכך אומנם עשיתי. לאחר מכן שאני מנסה להפעיל את המשחק אני מתבקש להכניס דיסק מספר 4 , אני עושה כן ושום דבר לא קורה.צרבתי שוב את הדיסק הבעייתי ושוב אותה בעיה. האם ההורדה נדפקה מה דעתכם ???

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by shimon23,

אני מעוניין שהתוכנה לא תקיים האזנה תמידית ל-IE אלא רק כאשר אני ילחץ על לינק וכפתור מסוים היא תוריד את הקישור המסוים. לפי מיטב הבנתי זה אמור להיעשות ע"י כלים>אפשרויות>Monitor ושם אני בוחר "השתמש במקש ה-ALT" ומבטל את אפשרות ה"האזנה". למרות זאת לא קורה כלום כאשר אני לוחץ על Alt. האם מישהו יודע איך לעשות זאת? אני משתמש בגירסה 1.96 אבל נראה לי שזה זהה בכל יתר הגירסאות.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. בזמן האחרון אני מוריד על מהירות מקסימלית במחשב שלי, וברגע שאנחנו מחברים את אח שלי ברשת לאינטרנט, המהירות של ההורדה שלי צונחת לאזור ה50 בזמן שהוא לא מוריד כמעט כלום, הוא מוריד גג על 20 .. יש סיבה הגיונית לזה?

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  24. שלום לכם גירסה חדשה שוחררה לתוכנה emailaya בנוסף, לתוכנה יש אתר בית חדש: http://www.emailaya.co.il כמו גם לפורום: http://forum.emailaya.co.il גם לאלה שכבר משתמשים בתוכנה מומלץ להוריד את התוכנה ידנית מהאתר הנ"ל ולהחליף את קובץ התוכנה (אין צורך למחוק את שאר קבצי התוכנה!!!) בגלל בעיה טכנית, מומלץ לאלה שכבר משתמשים בתוכנה, לאחר העידכון להיכנס להגדרות החשבונות הקיימים ושם ל "הגדרות מתקדמות" ולבחור שם בדיקת דואר כל X דקות במידה ורוצים כך למשתמשים חדשים - האופציה הזו מסומנת אוטומטית כמו תמיד, הנה רשימת השינויים לגירסה זו: * במידה וכתובת שולח כבר קיימת ברשימת אנשי הקשר, יופיע השם מהרשימה * הוספת איש קשר במסך הראשי/חלון צפייה בהודעה, הייתה הפוכה * שם קבוצה ברירת מחדל שונה ל "כלל…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by Coca Cola,

אין לי תמונה, כי בטעות לחצתי על dont shot it again. בקיצור, הוא אומר שצריך לכייל את המסך\ לכייל את הפוטושופ : אני מניח שאת המסך משום שאף פעם לא היה לי ככה בפוטושופ(במחשב הישן עם CRT) כמו כן, אתמול כשעבדתי בפוטושופ שמתי לב שהצבע הלבן הוא לא באמת לבן, אלא הוא יותר קרמלי כזה. מה עושים? איך מכיילים מסך? =\ יש לי 1750HQ

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים