תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי את הדיסק החדש שלי (320 GB WS) ודרך DISK MANAGMENT פירמטתי אותו לNTFS- וקבעתי את גודל הקלאסטרים לDEFULT. העניין הוא שעכשיו למרות שהדיסק עובד והכל בסדר, ב-DUSK MANAGMENT הוא מופיע בצבע שונה מהדיסקים האחרים (במקום כחול בצבע חרדל ) ולהבדיל מהדיסקים האחרים (שלא אני פירמטתי) אשר הם מוגדרים כ-SIMPLE הוא מוגדר כ-DYNAMIC. מה אם בכלל צריך לעשות ומהו גודל קלאסטר מומלץ בשביל מחשב עריכה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט את המסך שלי זאת אומרת שכל מה שאני עושה על המחשב היא תקליט
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 עם תמיכה בעברית (הכוונה היא שיש מילון) אבל בגלל אחותי הקטנה אני רוצה גם תפריטים בעברית, זה אפשרי? או שצריך "לקנות" משהו בשביל שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2007 בכל חבילת תוכנות וכולל WORD איך שומרים מסמך שיהיה ברירת מחדל לישמור קובץ סיומת DOC בשביל אופיס 2003 + 2000? וכל השאר אופיס 2007 איך מגדירים ברירת מחדל שמירת סיומת ישן, שיעבוד למישהו יוכל להיסתכל באופיס 2003 וגם אופיס 2000? איך עושים? בתודה מראש מיכאל חג שמח
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש משהו לעשות או שזה אבוד ? ואני לא מצליח לעשות דרך "שחכתי סיסמה"...
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני מתכוון גם לכל ההרחבות שהתקנתי ולכל ההגדרות,תצוגה,פשוט הכל בכדי שאם אני מפרמט את המחשב אני רק מייבא את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
איך אני מפסיק ספאם של תוכנות? אח שלי קיבל הודעה(מצורף) והוריד את התוכנה(בלי לשאול אותי קודם ) ומאז התוכנה שולחת לי וירוסים למחשב ויש כל בערך חצי שעה הודעת ספאם(מצורף). יש דרך לעצור את זה? אפשר לגרום לזה להפסיק לשלוח לי וירוסים? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה לקמבן משהו שלא ישתמש ביותר מדי משאבים (והווינדוס שואב הרבה) ולכן אני מחפש רעיון ל-HTPC שיעלה עם מערכת הפעלה אחרת ושישר ייכנס לתוכנת המדיה סנטר מבלי לזלול משאבים מיותרים.. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מכירים שמתקינים WINXP ואיך שעולה ההתקנה יש אפשרות ללחוץ F5 ואז לבחור I386 (נדמה לי, או משו אחר) מה זה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התחלתי לעבוד עם התוכנה הנ"ל ויש לי שתי שאלות! 1.מדוע שכאני מעצב את התפריטים לDVD יש לי לבחור בגלריה רק 2 או 3 תמונות ואין עיצוב כפתורים וכו 2.הבנתי שאין עדיין אפדייטים לתוכנה באתר ולכן רציתי גם לדעת כשעושים מצגת למה אי אפשר לשלב את כל האפקטים ביחד ברנדום כי הוא נותן לבחור רק מספר מצומצם!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגרסה החדשה של זון אלארם 5.94 עם אנטי וירוס וכל אלה והיא מאטה לי את המחשב לאללה ועושה לי בעיות עם תוכנות מסנגר והאייסיקיו מישהו מכיר גרסה חדשה של זון אלארם אבל רק עם פיירווול ???? \תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לסמיילים כמו של איסיקיו 4 למירנדה? לא מצליח למצוא את זה באתרם.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה? לא מצליח להעלות את ה ACCESS MANAGER.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאפשר לערוך בה שיר צורה כזאת שאני יוכל להפריד ין ערוצים לדוגמא לקחת שיר ולהוריד את הערוץ של השירה...
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף!, האנטיוירוס מזהה וירוס בשם win32/meldsimp, איך להסיר אותו? תודה[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 23:05:10 בבקשה אני צריך לסדר מחשב של חבר.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
דחוף דחוף! :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי יש לי בעיית צפיה ממש מעצבנת עם פיירפוקס 2.0.05 בכל פעם שהוא טוען עמוד, העמוד זז ימינה ונעלם חלק ממנו, שהוא מסיים לטעון הוא חוזר למב הנורמלי לצרך העניין שני תמונות המחשה מצב נורמלי ועכשיו, שימולב איך נעלם החלק הימני עובד עם XP SP2 תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
העניין הוא כזה....נניח שיש לי 100 שירים ואני רוצה לסנן מתוכם רק את מה שמעניין אותי.נניח לדוגמא שאני מעוניין לשמוע מכל שיר את ה-10 שניות הראשונות ואת ה-10 שניות האחרונות. האם אני צריך תוכנה מיוחדת לזה או שהאופציה הזו כבר קיימת בתוך הנגנים?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם אפשר להגדיר לו רשימת אתרים מותרים בהם הוא לא יחסום הודעות מוקפצות?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
תראו אני נכנס לאיזה מקום שאני רשום שם.. ועושה התחבר וזה חוזר לי לדף הראשי בחזרה.. היה לי פעם נורטון עד לפני כמה ימים (פרמטיתי את המחשב ועכשיו התקנתי Zone Labs Security) ועשיתי OFF שם לאיזה משהו.. עכשיו בפיירוול Zone Labs Security אין לי מושג איך אני עושה את זה... אם אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה בדיוק ואיפה לעשות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך מ כתוביות רגילות ל כתוביות של DVD איזה תוכנה אני צריך
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הJETAUDIO פשוט לא מספיק... ז"א הוא לא גורם לזה לקרטע או משהו אבל האיכות סאונד בסרטונים עלובה למדי. תודה מראש THE DOM
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני קיבלתי הודעה של המחשב יכבה תוך 60 שניות לצערי לא שמרתי תמונת מסך וזה אחת לכמה שעות קורה כך שלא תפסתי תמונה עדיין. הרצתי חיפוש והסרה וזה לא בלאסטר. גם אין וירוסים. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי ביקש שאני אחפש לו תוכנה טובה לעריכת סרטים,כמובן שלא חינמית (אני אפילו לא מאמין שיש משהו שווה חינמי ) תקציב אין בעיה רק שלא יהיה גבוה מידיי המחיר (ממילא הוא גר בארה"ב אז יהיה לו זול שם ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-