עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מספר משחקים שמיועדים גם למשחקי אינטרנט( כמו מרוץ מכוניות לדג'). יחד עם זאת אני אף פעם לא מצליח להתחבר למשחק באינטרנט, כנ"ל לפעמים סירטונים מסוימים אני לא מצליח לצפות ( שניכנסתי דרך הדפדפן). יש לי את כל המקודדים האפשריים. מה יכולה להיות הבעיה. מחשב חדש יחסית מדיה פלייר 10

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  2. כמו ששלחיצה על ALT+TAB אני עובר בין כל התוכנות שיש להן חלון פתוח או ממוזער בTASK BAR אז אני רוצה שגם התוכנות שממזערות לTRAY יופיעו בחלון שנפתח עם ALT+TAB

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by Rhx,

שלום לכולם, כשאני בא לראות סרט/קטע וידאו, אני רואה אותו שחור מדי, בקושי ורואים משהו - ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה והכל תקין, כנ"ל במסך.. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  4. יש לי נגן MP3 ,דפקתי אותו בגלל שמחקתי את הFLASH שלו בטעות , והתוכנה שבאה איתו אמרו לאפשר RECOVER , אבל כשאני מנסה עם אותה תוכנה הוא נכבה ונדלק כל כמה שניות ככה שאני לא מצליח עם התוכנה הזאת.[MP3 Player Product Tools 2.8] יש אולי תוכנה שתאפשר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by free fraek,

הוא מראה את הלוגו ואז נכבה בלי שום סיבה נראית לעין... מה אני אצטרך להתקין את SUPREME COMMANDERמחדש?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by DJPOWER,

איפה אני יכול למצוא מידע שקל לקרוא על ווינדוס סרברים? תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  7. אז כמו שאמרתי, האנטיוירוס( avast) מודיע כל כמה דקות על נסיון של כניסת קובץ בשם "DCOM Expliot" למחשב, האנטיוירוס מודיע שהוא כל פעם חוסם אותו מחדש אבל אני רוצה להיפטר מהבעיה הזאת, למה זה קורה? וזה גם מראה את הפינג שממנו נשלח הקובץ. מה לעשות כדי שזה לא ימשך? תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  8. Started by yos1978,

אחים שלי, יש לי קבצי MDF + MDS תואמים ואני רוצה לצרוב אותם ניסיתי דרך NERO 6 ואני לא מצליח, שאלתי למה זה לא מצליח ואמרו לי שאלו קבצים של התוכנה ALCOHOL אז הורדתי ALCOHOL אבל אני לא יודע ממש איך להשתמש בתוכנה. בבקשה תתנו לי הסבר או מדריך איך לצרוב את הקבצים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by tommy_g,

שלום חברים. כבר זמן רב שאני נתקל בהודעה הנ"ל (מצורף צילום מסך). למישהו יש מושג מה הבעיה? לחצתי כבר על "פתור בעיות", אבל גם זה לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש. האם אצטרך לפתוח מייל חדש? או שאולי אתקין גרסה ישנה יותר...? תודה לכם מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  10. Started by LIOR42,

מתי שאני פותח את המנהל משימות ע"י CTROL+ALT+DEL אני לא יכול לדפדף בין שאר הכרטסיות כי כל השורה למעלה נעלמה וכן הכתפורים של "סגור"-"הגדל"-"ומזער" מעלמו ואני תקוע רק על תהליכים בלי שום אפשרות לדפדף שם מה אני יכול לעשות :s05:

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  11. בעע מאז שהורדתי אותו כל שנייה איסקיו מתנתק...וגם לוקח שנים להתחבר כי צריך הרבה ניסיונות והוא גם לפעמים לא שולח הודעות צריך לעשות resend לעוד מישהו זה קורה ספציפית עם6? כי באיסיקיו togo למשל אין בעיות

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by benbig,

תראו יש לי מיספרי איסי נגיד ברשימה והסיסמא שמורה אך אני מוצא תסיסמא היה לי פעם איזה תוכנה אני לא זוכר איזה תעזרו לי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

איך אני מפסיק ספאם של תוכנות? אח שלי קיבל הודעה(מצורף) והוריד את התוכנה(בלי לשאול אותי קודם ) ומאז התוכנה שולחת לי וירוסים למחשב ויש כל בערך חצי שעה הודעת ספאם(מצורף). יש דרך לעצור את זה? אפשר לגרום לזה להפסיק לשלוח לי וירוסים? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  14. Started by moo2004,

היי ברוב התוכנות אפשר לקבוע לאן הן יוציאו Sound, אני אסביר. אני משתמש גם באוזניות (USB) וגם בכרטיס קול. אני רוצה לקבוע ל iTunes שיוציא את ה Sound לכרטיס קול ולא לאוזניות. איפה נמצאת ההגדרה הזו??

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה מוזרה באקספלורר 6 (לא אוהב 7 ולא רוצה פיירפוקס). שאני לוחץ על לינק הורדה הוא נפתח ונותן את האופציות הרגילות SAVE RUN CANCLE שאני עושה SAVE ואומר לו איפה הוא פשוט נתקע החלון נעשה כולו אפור ואם אני לוחץ על סגירה מופיעה השגיאה הידועה של XP SEND / DONT SEND למישהו יש כיוונים מה לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by gator_play12,

המסנג'ר קורס כל פעם שאני שאני מנסה להתחבר

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  17. זה כל כך מעצבן !@# אני בוחר צבע וfont, הולך ושם את הסמן של הכתיבה באמצע משפט (כדי להוסיף משהו בצבע וכתיב שונה), וזה משנה לי אוטומטית לצבע ולפונט של המשפט הזה ! יש לי כמה הערות ממוספרות, ואם אני מוחק אחת באמצע, הוא ממספר לי את כל מה שאחריה בהתאם.. אבל אני לא רוצה את זה !! ועוד הרבה דברים מעצבנים :\ איך אני יכול לבטל את כל אלה בבקשה ? תודה מראש :]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום! ראיתי שיש כמה סוגים של winrar ורציתי לדעת מה ההיתרונות והחסרונות העיקריות של כל אחת, ואיזה אחד מהם עושה את פעולת החילוץ וההוספה הכי מהר ? טוב הסוגים שראיתי זה אלו : WinRAR WinRAR Extreme Edition WinRAR Corporate Edition WinRAR Crystal 2007

19. Started by liran325,

פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגרסה החדשה של זון אלארם 5.94 עם אנטי וירוס וכל אלה והיא מאטה לי את המחשב לאללה ועושה לי בעיות עם תוכנות מסנגר והאייסיקיו מישהו מכיר גרסה חדשה של זון אלארם אבל רק עם פיירווול ???? \תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  20. Started by Yellow,

מיקרוסופט הוציאה 2 עדכונים חדשים לווינדוס XP! אחד מהם הוא שיפור של מסנן הדואר של אאוטלוק 2003 ואחד הוא הOffice SP2,משום מה לא הצלחתי להתקין את שניהם כי זה כותב שיש שגיאה (כל העידכונים שהם הוציאו בעבר הצלחתי להתקין),איך לפתור את הבעיה שאוכל להתקין את העידכונים? נ.ב: אני לא משתמש באאוטלוק!

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by er0101,

זה לא מפריע לי. אני רק רוצה לדעת מה גורם לזה. זה קורה רק במחשב אחד למרות שהמקלדת מחוברת לKVM של 2 מחשבים. שניהם עם XP SP2. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by integral,

מישהו מכיר את התוכנה? לא מצליח להעלות את ה ACCESS MANAGER.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by swish,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר לערוך בה שיר צורה כזאת שאני יוכל להפריד ין ערוצים לדוגמא לקחת שיר ולהוריד את הערוץ של השירה...

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  24. אני מגבה מדי פעם את My Music אבל קשה לי לעקוב אחרי אילו תיקיות חדשות התווספו מאז הגיבוי הקודם (אני מגבה רק את מה שחדש, לא את הכל) אי אפשר להסתמך על סידור לפי Modified בגלל שתיקיות משתנות אם אני מוסיף בהם רק עטיפה או תמונה או משהו... לכן, אני צריך תוכנה שתסרוק את התיקייה בתאריך מסויים ובפעם הבאה שאני אשתמש בתוכנה הוא יוכל לומר לי אילו קבצים חדשים התווספו ובכך להקל על חיפוש התיקיות החדשות... מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by maorsh18,

מחפש תוכנה ליצירת מסוף בין שני מחשבים המחוברים ברשת ישירה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים