עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lion03,

הורדתי סדרה בביטורנט ובתוכנה הוא כותב שהוא סיים אבל כשאני מנסה לפתוח מהתקיה זה לא פועל אבל מהתוכנה זה כן

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by sxtomer,

שלום אני מחפש מוד טוב לאימיול שלא מאיט את האינטרנט ומוריד טוב כי הורדתי פעם מוד של אקסטרים וזה עשה לי את האינטרנט איטי אז בבקשה תנו לי מודים טובים תודה sxtomer

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by kong5,

יש לי אמיול עכשיו יש לי פייר וול שקוראים לוmcafee security center עכשיו שאני מנסה להעיל את האימיול הוא לא נותן לי ואם אני אומר לא כן הוא לא נותן לי לגלוש באינטרנט אז אני חייב לכבות את האימיול. מה אני עושה איך אני מפעיל את האימיול שגם הפייר וול דולק??? אני חיייב עזרה תודה לעוזרים?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח קובץ עם סיומת MDF , לצערי לא הצלתי לעשות זאת עדיין מפני שאחרי שבחרתי בתוכנה אופציה Image burning wizard - לפני הלחיצה האחרונה (START) - אני מקבל הודע "הכנס דיסק ריק" - הכנסתי...ושם דבר..."הכנס דיסק ריק אולי מישהו יכול לעזור ? האם יש עוד תוכנה שיכולה לפתוח קבצי MDF ? תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  5. מחפש תוכנה חינמית או לרכישה שתבצע גיבוי על פי שבועות, ימים, שעות, תאריכים.. למספר תיקיות מוגדרות ומיילים ( PSD ) או אל כל תכולת המחשב. המון תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  6. מישהו אולי נתקל/שמע על התופעה?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  7. ערב טוב,סליחה מראש אם זה לא המקום. יש לי בעיה בהעלאת קובץ וידאו בדיסק.התוכנה לא מאפשרת לי לצפות בו ונותנת לי את ההודעה הזאת..... http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=3468&sdi=driswolib יש לי את כל המקודדים והגירסא הזאת של ה poer dvd תואמת לויסטה (עובדה שקבצים אחרים היא מריצה בלי בעיות) אם זה עוזר הקובץ הוא בפורמט avi. כמו כן ניסיתי להעלות את הדיסק דרך נגני וידאו אחרים (winamp,media plyer) ללא הצלחה תודה לכם מראש

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by wooper,

איך אפשר למנוע מהאתרים לעשות refresh כל הזמן

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  9. לניקוי מחשב מכל מיני זבל למינהם(לא אנטי וירוס יש לי נוד 32 מעולה)

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. Started by amit71,

רכשתי מחשב חדש ע"פ המפרט מעבד Q6600 לוח P35DS3R כ.מסך HD3850 זכרון :2GB 667MHZ מערכת הפעלה VISTA 32BIT בבקשה תמליצו לי על תוכנה/תוכנות לבדיקת מצב יציבות הרכיבים ואופן פעולתם(מהירות מאווררים,טמפ'כ.מסך,טמפ' מעבד וכו')

11. כשמעבירים הרד דיסק שמותקנת עליו XP ממחשב למחשב, הוא מזהה שזה לא המחשב המקורי ונכנס ללופ במקום להפעיל את המערכת. חבר שלי אמר לי פעם שכדי לפתור את הבעיה הזו יש תוכנה שמפעילים קודם במחשב הקודם שגורמת לXP לאפס את רשימת הדרייברים שלו ובהפעלה הבאה הוא ייצור אותם מחדש, מה שמאפשר לי להפעיל את ההרד דיסק על מחשב אחר. מישהו יודע על איזו תוכנה מדובר?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by צבי,

למה חשוב (מובנה בברירת העבודה הממולצת) שנורטון 2006 סורק כל מייל שיוצא ? כשאני מבטל אפשרות זו אני מקבל התראה וסימן ה-V הירוק בסרגל התחתון מתחלף במשולש התראה ומבקש לתקן את השינוי שבצעתי מצד שני זה מבלבל שאין לך ביקורת ויזואלית שהגנת האנטיוירוס תקינה. האם ישנה דרך להחזיר את ה-V הירוק מבלי להחזיר את סריקת המייל היוצא?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by anatoli,

שלום חברים, האם אפשרי לייבא את ה-cookies לדפדפן מהתיקייה שלהם? כאשר אני עושה import, התוכנה מחפשת קובץ טקסט יחיד ולא מאפשר לסמן את כל הקבצים בתיקייה. אודה לכם אם תוכלי לעזור לי בעניין. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. Started by galCool,

כשאני מנסה להתקין את האופיס, הוא פתאום אומר לי שהוא לא מוצא קובץ בשם SKU011.CAB מישהו מכיר את הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  15. קובץ ההפעלה של הסרט הוא ifo אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  16. התקנתי מחדש את הוינדוס וכמובן גם את הביטורנט (VUZE). היו לי לפני כן, קבצים שהייתי בתהליך הורדה שלהם וכעת הם לא מופיעים שם איך אני ממשיך להוריד אותם מאותה נקודה ? (אין לי את קבצי הטורנט עצמם)

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  17. Started by __MIKO__,

אני קיבלתי הודעה של המחשב יכבה תוך 60 שניות לצערי לא שמרתי תמונת מסך וזה אחת לכמה שעות קורה כך שלא תפסתי תמונה עדיין. הרצתי חיפוש והסרה וזה לא בלאסטר. גם אין וירוסים. מה הבעיה יכולה להיות?

18. תוכנה כמו System works של Norton ו-MindSoft Utilities XP 9.06 כאלה תוכנות אבל מכיוון שיש כל כך הרבה אני לא יודע איזו מהם היא באמת טובה ועושה את העבודה שלה

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  19. Started by stalbetman,

שלום רב, הורדתי סרט באינטרנט, שני חלקים, וראיתי אותם במחשב הם היו בסדר גמור, אז צרבתי אותם ב- vcd לדי וי די, וכשהכנסתי אותם לדי וי די פתאום ראיתי את התמונה הפוכה. מישהו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? יש איזה כפתור בדי וי די? יש לי די וי די של lg. חשבתי אולי להפוך במחשב את הסרט ואז לצרוב אותו ופשוט התמונה תתהפך למצב טוב, יש למישהו תוכנה שהופכת את הסרט? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by RobiNooB,

רציתי לשאול האם היא טובה יותר מהדפרג של WINDOWSXP ...... כי היא דיי מחשידה...לקח לה דקה וחצי ל הרדיסק :C מה שבדר"כ לוקח רבע שעה 20 דקות אפשר להסתמך עליה ? אגב איך ההגדרות אצלכם ? על מה ? "FRAGMENTED FILES ONLY" ? תודה.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  21. Started by Axel Foley,

מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את האפשרות הבאה באוורסט. זה פשוט לא מופיע אצלי (ultimate edition 2006) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  22. Started by asafsee,

שלום אני מחפש את ה"סטרינג" שמכניסים ל"רגיסטרי" המאפשר יותר מ-2 הורדות בו"ז מאותו המקור תודה רבה ויום טוב אסף

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  23. Started by zvika.e,

אהלן. צרבתי דיסק של mp3 ושמרתי את הרשימה שהכנתי. ניסיתי להיכנס לרשימה ולצרוב שוב אותו דבר עם שינויים קלים, והוא מראה לי את הרשימת שירים אבל כאילו השירים שברשימה לא כלולים בצריבה. יעני, אני צריך להוסיף הכל מחדש לרשימה. השירים מופיעים ברשימה אך לא נכללים בתפיסת מקום בדיסק. מבינים? ואז הסתכלתי בקובץ, וראיתי שהוא בסיומת nri ושאר הרשימות שלי שצרבתי audio הם nra. והגעתי למסקנה שאם אתה צורב mp3 ורוצה לצרוב שוב, אתה לא יכול. ולא, אני לא רוצה להעתיק בדיוק את הדיסק. מישהו יכול לעזור מה לעשות? יש דרך כלשהיא בנרו או פשוט להוסיף הכל מחדש? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  24. Started by aqwe,

הי אני מנסה להפעיל סרט AVI וברגע שהוא מופעל המחשב עושה...RESET במכה... זה לא הנגן... מה זה יכול להיות? תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 14:05:59

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  25. Started by Oranili,

ערכתי לאחרונה בתאריך 13.04.07 בשעה 15:40 בברכה, Oran911 הנה התמונה מסבירה הכל : אני מנסה לצרוב ... וזה מה שהוא מראה לי ISO JOILET NAME ERROR CREATING תודה לעוזרים http://img86.imageshack.us/img86/6407/nnpa6.jpg

• 0 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים