עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. העניין הוא כזה....נניח שיש לי 100 שירים ואני רוצה לסנן מתוכם רק את מה שמעניין אותי.נניח לדוגמא שאני מעוניין לשמוע מכל שיר את ה-10 שניות הראשונות ואת ה-10 שניות האחרונות. האם אני צריך תוכנה מיוחדת לזה או שהאופציה הזו כבר קיימת בתוך הנגנים?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by -AKEL-,

כמה שהתוכנה פשוט אבל אולי אני לא יודע בה אפשרויות נוספות... רציתי להדביק כתובית על סרט שיש לו מסך רחב אבל... הבעיה היא שאני רוצה להדביק על האזור התחתון שלו (האזור השחור...) וזה מדביק לי על האזור האמצעי בסרט יש אפשרות לכוון אותה שתדביק על האזור למטה יותר??? או מי שמכיר תוכנה פשוטה כזאתי גם אותו סיגנון אבל שיהיה בה אפשרות איפה להדביק את הכתובית??? תודה מראש לכל מי שעוזר פה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. איזה תוכנה יש להמרה של MOV לAVU וGIF לAVI...?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  4. שלום, כמעט בכל פעם שאני מפעיל את מדייה פלייר לשמוע שירים או לראות קליפים, אחת לכמה שניות המסך נהיה שחור ל2-3 שניות ושוב חוזר להיות כפי שהיה (במצב הנורמלי). צריך לציין שבזמן הזה הסרט/סירטון/שיר ממשיך לעבוד. מה יכולה להיות הסיבה ומה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by TimoTy,

טוב כשאני כימעט מסיים את ההתקנה הוא נותן לי ההודעת השגיאה הזאת - devise setup error 25009.........contact your support personaL ניסיתי להתקין כמה גירסאות אבל שום דבר לא עובד לי....... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by aryemico,

שלום רב יש לי בעיה לצפות בסרטים באמצעות התוכנה הנ"ל. ברגע שאני מפעיל באמצעותה סרט, לאחר מספר שניות של ניגון, הסרט מתחיל לנוע באיטיות ואילו התרגום והשמע רצים רגיל. בעיה נוספת: לפעמים אין את התופעה הנ"ל, אך במקומה - לאחר מספר שניות של ניגון, מסך הצגת הסרט הופך ירוק והסרט נתקע. יש לציין שבאמצעות תוכנות אחרות לא נתקלתי בתופעה. כבר ניסיתי להסיר ולהתקין בשנית את התוכנה וכן גם פירמטתי מחדש את המחשב, אך התופעה חוזרת. האם יכול להיות שהבעיה הינה לא רק תוכנה אלא גם חומרה? בעבר השתמשתי בתוכנה זו ולא נתקלתי בתופעה הזו. תודה אריה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. איך זה יכול להיות שאני מקבל יותר FPS ב BF2 אם DRIVER 6.4 מאשר DRIVER 7.1? אם X1800XT OMEGADRIVERS 7.1 ו CATALYST 6.4??

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  8. ראו נושא

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by davidz85,

שלום לכולם.. אני רוצה לערוך קטע וידאו מסויים (תקציר משחק כדורגל מספורט5), קובץ WMV רגיל לחלוטין. העניין הוא, שפתאום זה לא נותן לי לערוך, כשאני מנסה לצפות בקטע דרך התוכנה ולעשות SPLIT כדי לחלק את הוידאו למספר קטעים, הוידאו נתקע (התוכנה לא) ואי אפשר לבחור ולתמרן וליצור קטעים מהקובץ. מישהו יכול לפתור לי את הבעייה..? תודה......!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  10. אני צריך לינק ל-Office XP... ועוד שאלה...יש Front Page בנפרד? תודה מראש לעוזרים

11. Started by kobbyc,

שלום, יש לי ויסטה ואני מנסה להתקין את ה DEAMON אבל אני מקבל את השגיאה: insufficient privilages למה? :s05:

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by ex_,

היי התקנתי נרו 7 והתוכנה השתלטה לי על כל הקבצים םחות או יותר כנראה באחד המסכים עשיתי next בלי לראות שהתוכנה שייכה לעצמה את הכל אני לא מוצא איפה בתוכנה אפשר לשנות את זה מישהו מכיר איך?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by blanco,

אשמח ללינק

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by DJ BLACK NIGHT,

הורדתי את התוכנה Adobe Premiere Pro 2.0 ואני לא מוצא איפה אני יכול לשים את הסיריאל שלי ... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. שלום אני מוריד קובץ מסוים מהתוכנה אזורוס והוא הגיע לי ל- 70 אחוז בערך ולאחר מכן שמעתי על התוכנה ביטקומט שהיא הרבה יותר טובה ומהירה השאלה שלי היא האם אני יכול להעביר את קבצי ההורדה שבאזורוס אל הביטקומט ואז זה יתחיל לי ההורדה משם ב- 70 אחוז אם כן איך עושים את זה? עריכה: ועל איזה הגדרות הכי טוב לשים את הביטקומט ?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  16. אם אני מתקין די הרבה תוכנות והם לא פועלות רוב הזמן, האם זה מאט את המחשב? מישהו פעם אמר שזה שוחק את הרג'סטי, זה נכון? ומה עוד זה עושה? ועוד שאלה... אם זה כן מאט את המחשב, אם אני מוריד תוכנות ניידות (Portable) זה עושה אותו דבר כמו שמתקינים אותם?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by RobiNooB,

רציתי לשאול האם היא טובה יותר מהדפרג של WINDOWSXP ...... כי היא דיי מחשידה...לקח לה דקה וחצי ל הרדיסק :C מה שבדר"כ לוקח רבע שעה 20 דקות אפשר להסתמך עליה ? אגב איך ההגדרות אצלכם ? על מה ? "FRAGMENTED FILES ONLY" ? תודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  18. עד עכשיו הבנתי שזה FRAPS, השגתי FRAPS הקלטתי סרטון אבל שמתי לב לשתי בעיות : אחת זה שהקובץ יוצא עננקקק אפילו אם מקטינים רזולוצייה\מנמיכים FPS. השנייה זה שהמשחק נעול על ה FPS שבו הוא מצלם וכראשר אני מצלם הFPS צונח בלי קשר לזה. אני רוצה תוכנה שתצלם, שלא תנעל FPS ושייצאו בסוף סירטונים נורמליים... תיראו למשל את הסירטון הזה : http://stage6.divx.com/user/Shareit/video/1146045/PC---Infernal---Gameplay-1-Demo רואים ממש מצויין והסירטון שוקל 50 מגה, אם הייתי מנסה לעשות כזאת איכות עם FRAPS היה יוצא לי לפחות 300 מגה...

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  19. ---- אם אפשר בבקשה להעביר את הנושא לפורום Windows נראה לי שזה מתאים יותר לשם... מצטער על הטעות ---- זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis10.0 והבעייה היא שזה מרוקן לי את השטח בדיסק >>> בכל יום זה שומר 1.4 ג'יגה לא מבין למה!!! אין לי שינויים כאלו בכל יום >> וזה מה שזה שומר >>> גם כשאני לא נוגע במחשב ניסיתי את כל שיטות הגיבוי > והנוכחית היא אינקרימנטאל בקיצור >> מה קורה אם אני מוחק את הקבצים מלפני שבועיים ומשעיר תמיד את השבוע האחרון ? זה ישבש את האפשרות לשיחזור עתידי ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by niv125,

טוב שמעו אני גיימר ממש ממש כבד .. ועד היום הייתי משחק בעכברים של מיקרוסופט .. היום החלטתי להתקדם ולקנות MX518 עכשיו העכבר הזה ניראה פצצה .. אבל קשה לי להתרגל אליו ( זה כולה היום הראשון שלי איתו אז ייקח לי זמן .. זה עם כל עכבר אחר לא ?) קיצור יש לו תוכנה שקשה לי להבין אותה .. הקטע של הDPI .. אני לוחץ על ה+ וה- ולא קורה שום דבר .. לא מהירות עכבר לא כלום .. וגם בתוכנה ניסיתי לא קורה כלום .. את שאר הלחצנים ביטלתי כי אני לא צריך אותם .. בקיצור אני מקווה שהעכבר הזה תותח ... אבל אם אפשר קצת עזרה בקשר לתוכנה הזאת ?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  22. מחפש תכנה טובה חוץ מ-bsplayer תודה.

23. שלום לכם, אני מחפש תוכנה אשר תאפשר לי לעשות Copy ו- Cut ממסמכי .pdf אפילו אם הם מוגנים.. כנ"ל אני מחפש גם תוכנה שע לעשות את אותו הדבר עם אתרי אינטרנט. בתודה ניר

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  24. יש לי מספר משחקים שמיועדים גם למשחקי אינטרנט( כמו מרוץ מכוניות לדג'). יחד עם זאת אני אף פעם לא מצליח להתחבר למשחק באינטרנט, כנ"ל לפעמים סירטונים מסוימים אני לא מצליח לצפות ( שניכנסתי דרך הדפדפן). יש לי את כל המקודדים האפשריים. מה יכולה להיות הבעיה. מחשב חדש יחסית מדיה פלייר 10

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. אם יש לכם מידע אז שתפו נא. אני הבנתי שהגרסאת ה XP עובדת גם על VISTA.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים