תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מצאתי אחת בשם Spybot - Search & Destroy מישהו מכיר? היא טובה מספיק? והאם אתם מכירים תוכנה טוב אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את ה"סטרינג" שמכניסים ל"רגיסטרי" המאפשר יותר מ-2 הורדות בו"ז מאותו המקור תודה רבה ויום טוב אסף
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
יש לי פיירוול של מקאפי (הSP2 מותקנת אבל הפיירוול שלה לא מופעל) שכל הזמן משנה את אופיו. אני אסביר: אני לא נוגע בהגדרות בכלל (חוץ מהראשוניות) ובאותו יום, מבלי שהמחשב כובה או אותחל, המקאפי חוטף קריזות ומחליט פעם כן לאפשר גלישה ופעם לא; פעם כן להוציא לי מיילים מאאוטלוק ופעם לא; פעם הוא כן חוסם קבלת קבצים ופעם לא. לא ברור לי איך ןלמה זה קורה, אבל זה מטריף ת'שועלים! (באמת, אין לי פה אף שועל באיזור...) אני משתגע מזה, ומתעצבן שזה בעצם גורם לי כל פעם לעשות DISABLE ולהיות חשוף ברשת. יש הסבר + עצות???
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש, מעבד amd athlon64 3200, דיסק קשיח wd 160gb 7200 8mb sata2, לוח אם K8N NEO4-F 939 PCX MSI, כרטיס מסך MSI NX6600GT TD128E, כרטיס קול 7.1 OB ... עכשיו הם הביאו לי פה מלא דיסקים(כמעט הכל משחקים ודמואים וכל מיני שטויות), והדרייברים שאני שמצאתי אלה: דיסקט שרשום עליו: G72-MNPR001 nVidia nForce SATA RAID and PATA RAID merge driver for WinXP וחוץ מזה מצאתי עוד דיסק של MSI Multimdeia ורשום עליו VGA driver. עכשיו אני עומד להתקין את המערכת הפעלה.. ורציתי לדעת אם לא חסרים דרייברים... ועוד שאלה, אם אין לי כונן פלופי, איך אני אמור להתקין את הדיסקט תודה!
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 וכשאני בא להדפיס תמונות מסויימות שסרקתי למחשב, חלק מהן יוצאות רק עם מסגרת ולא עם התמונה עצמה! אין לי מושג איך זה קורה??? החלפתי מדפסות, ניסיתי במחשבים שונים ואין לי מושג מה לעשות??? חיבב עזרה !! תודה !! ( יצויין שיש לי 2 מדפסות של hp : 710 ו 5510 משולבת.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
ערכתי לאחרונה בתאריך 13.04.07 בשעה 15:40 בברכה, Oran911 הנה התמונה מסבירה הכל : אני מנסה לצרוב ... וזה מה שהוא מראה לי ISO JOILET NAME ERROR CREATING תודה לעוזרים http://img86.imageshack.us/img86/6407/nnpa6.jpg
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
לפעמים קורה שאני מדליק איזה אתר והוא כביכול ניטען אבל הדף לבן. בהתחלה זה היה רק ב IE ועכשיו זה קורה לי גם ב FF... כדי שזה יטען אני צריך לעשות F5 (REFRESH) פעם אחת או יותר
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי מספר משחקים שמיועדים גם למשחקי אינטרנט( כמו מרוץ מכוניות לדג'). יחד עם זאת אני אף פעם לא מצליח להתחבר למשחק באינטרנט, כנ"ל לפעמים סירטונים מסוימים אני לא מצליח לצפות ( שניכנסתי דרך הדפדפן). יש לי את כל המקודדים האפשריים. מה יכולה להיות הבעיה. מחשב חדש יחסית מדיה פלייר 10
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
כמו ששלחיצה על ALT+TAB אני עובר בין כל התוכנות שיש להן חלון פתוח או ממוזער בTASK BAR אז אני רוצה שגם התוכנות שממזערות לTRAY יופיעו בחלון שנפתח עם ALT+TAB
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום! יש לי TOOLBAR מעצבן של הIE7 ואני רוצה להוריד אותו הנה תמונה : תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם , אחותי אומרת שהיא יכולה לקרוא את ההיסטורי של המסנג'ר שלי למרות שאני לא סימנתי באפשרויות התוכנה את האופציה לשמירה של היסטורי ....ומשום מה נראה לי שהיא צודקת . קצת מלחיץ הקטע הזה ..מה שאני רוצה לדעת אם זה נכון ואפשרי ובמידה וכן , לדעת איך לבטל דבר כזה ! אני מקווה שזה לא בקשה הנוגדת את חוקי הפורום כי ממש לא ענייני איך עושים אלא איך מבטלים את זה . תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון. כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצים שהשם שלהם הוא בעברית או שהם נמצאים בתוך תיקייה שהשם שלה בעברית. אני מצליח לפתוח אותם רק אחרי שאני משנה את השם שלהם ללועזית...וזה קצת מציק. זה קורה לי כשאני משתמש בשתי תוכנות שקשורות למוסיקה - Sibelius ו - Band in a box. בוורד אין לי בעייה כזו. אני אשמח אם תתנו לי פיתרון כי אין לי מושג מה לעשות וזה משגע אותי... אביתר
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי, האנטיוירוס( avast) מודיע כל כמה דקות על נסיון של כניסת קובץ בשם "DCOM Expliot" למחשב, האנטיוירוס מודיע שהוא כל פעם חוסם אותו מחדש אבל אני רוצה להיפטר מהבעיה הזאת, למה זה קורה? וזה גם מראה את הפינג שממנו נשלח הקובץ. מה לעשות כדי שזה לא ימשך? תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
איך עושים את זה? להעביר את כל ההודעות אני כבר יודע איך אני מעביר גם את כל הגדרות אוטלוק אקספרס 1. כתובות דואר 2. הגדרות של סינון דואר וניתוב הודעותאוטומטי לתקיות? 3. חשבונות דואר מישהו אמר לי שאם אני מתקין את אותה מערכת הפעלה/גירסה של OE אני יכול להעתיק את כל התיקייה של OE מהמחשב הישן >>> וזה יעבוד האם נכון? או מה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה-Internet Explorer: כל הזמן שאני נכנס לאתר משחקים ספציפי אז אני מקבל את ההודעת שגיעה שהאינטרנט נאלץ להסגר ועם שלח דוח או אל תשלח. איך אני יכול לסדר את זה? יש לי internet explorer 7 וניסיתי להתקין את זה עוד פעם,חשבתי אולי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
תראו יש לי מיספרי איסי נגיד ברשימה והסיסמא שמורה אך אני מוצא תסיסמא היה לי פעם איזה תוכנה אני לא זוכר איזה תעזרו לי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
פתחתי פורום חינמי IPB 1.4 וניסיתי לשנות סקין ועכשיו התחרבש לי, רואים הפוך... איפה אפשר למצוא סקין עברי נורמלי ולשים אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום! ראיתי שיש כמה סוגים של winrar ורציתי לדעת מה ההיתרונות והחסרונות העיקריות של כל אחת, ואיזה אחד מהם עושה את פעולת החילוץ וההוספה הכי מהר ? טוב הסוגים שראיתי זה אלו : WinRAR WinRAR Extreme Edition WinRAR Corporate Edition WinRAR Crystal 2007
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ולא FRAPS כי משום מה הם מסרבת לעבוד לי על המחשב ... כל פעם שאני מתקין ומנסה להפעיל פשוט כלום לא קורה ... לא יודע למה התוכנה פשוט לא עולה. בקיצור אני מחפש תוכנה אחרת כמו FRAPS בדיוק שתיהיה כמובן הכי קלה שאפשר כדי שאני אוכל לצלם את עצמי משחק תוך כדי משחק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מוד טוב לאימיול שלא מאיט את האינטרנט ומוריד טוב כי הורדתי פעם מוד של אקסטרים וזה עשה לי את האינטרנט איטי אז בבקשה תנו לי מודים טובים תודה sxtomer
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי! אבקש את עזרתכם במציאת דרייבר לכרטיס קול O/B שנמצא על לוח אם דגם ASUS P5V800 MX הענין הוא שנכנסתי לאתר של ASUS ןהורדתי את הדרייבר אך משום מה זה לא הדרייבר הנכון. (בחרתי GLOBAL) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
ממש חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
לוח אם kn8 ultra כרטיס קול realtek 97 כרטיס מסך radeon x800 gto2 ובכלל למה כל כך מסובך למצוא למערכת הזו דרייברים?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני לא מצליחה לשמוע מוסיקה בדפי אינטרנט. הwindow media player כן עובד וגם קולות המחשב עובדים..בזמן הקלקה וכ"ו. בנוסף, אני לא מצליחה לראות סרטונים כמו למשל בקישורים הבאים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259450,00.html http://news.walla.co.il/?w=//919935 הדפים עולים עם סימן X במקום הסרטון וגם למטה בדף בסרגל הכלים מימין יש אייקון צהוב עם סימן קריאה שחור...הודעת שגיאה בדף. האם מישהו יוכל לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-