עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Rhx,

שלומות.. כשאני שם באתר כלשהו קידוד UTF8, מעביר אותו מWIN כל פעם, אחרי כל דף שאני עובר הקידוד חוזר לWIN. יש אפשרות לבטל את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by yigal83,

שלום לכולם במחשב שלי (AMD) מותקן Windows XP + SP2 עם כל העדכונים הקיימים. הבעיה שקיימת אצלי הינה בהורדות קבצים מהרשת. ההורדות שאני עושה הינם בעזרת האקספלורר הרגיל (שמירה בתיקיה). לעיתים רחוקות מאוד, במהלך ההורדה המחשב מודיע על שגיאה. אם אני מנסה שוב, הוא מוריד ונתקע במקום אחר. זו בעיה שכבר לא ראיתי זמן מה. הבעיה הגדולה יותר שקורית כל הזמן, היא שהקבצים יורדים בסדר (לדוגמא דרייברים והתקנות מאתרים לא פירטיים). כאשר אני מריץ אותם, יש דיווחי שגיאות שונים שהקובץ או חלקי קבצים (במהלך התקנת התוכנה) פגומים. אני לא מצליח כמעט להוריד עם המחשב קובץ (download) ולהריץ אותו. יש לי מחשב נוסף שמחובר אצלי לאותו ראוטר ושם הקבצים יורדים וניתן להריץ אותם ללא בעיות. את הקבצים הללו אני גם מריץ …

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  3. Started by y42r,

כנראה שחטפתי - הסייר כל הזמן נפתח לי עם הכתובת www.2dir.com/random.php . הרצתי את כל התוכנות המנקות שיש לי וזה לא עזר. ניסיתי גם במצב בטוח. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  4. הפיירוול keiro ממש מצויין אני מרוצה ממנו רק שיש לי איתו בעיה אחת קטנה... הוא מונע ממני להריץ תוכנה קטנה בלי תשאול אני יכול לראות אותה רצה ב task manager אבל אני לא יכול להתמש בה... כשאני סוגר את הפיירוול.. חלון התוכנה מופיע... ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות ופשוט לא הצלחתי להתגבר על זה... למשהו יש מושג ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by axon,

כתבתי לי מסמך וורד, בחרתי באפשרות הגנת ססמא (שאותה אני חושב שאני זוכר ...) גיביתי את המחשב והקובץ המדובר נמחק יחד עם שאר הקבצים הלא נחוצים בזמנו ... יום בהיר אחד ניסיתי למשוך את הקובץ מהדיסק שצרבתי אותו עליו, והפלא ופלא, הוורד לא מצליח לזהות שהוא מוגן ססמא. הוא מציג לי אפשרויות קידוד טקסט שונות, ובכל אחת מהן אני מקבל ג'יבריש... מישהו מכיר את הבעיה ? נדפק הקובץ ? או שיש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה ! שבוע שעבר התחלתי להתעניין בכל הקטע של הגרפיקה אז בחלק הזה קחו אותי בתור אהבל : שמעתי על התוכנה הזאת כי רציתי לראות איך אנשים מסרטטים מארזים של מחשבים ושאר הדברים... בזמן סרטוט של מארז מחשב שעל זה אני עובד בימים אלה אני ראיתי שהוסיפו חלקים שמראים את סדר גודלם בתוך המארז כמו לוחות אם, ספקים מאוררים וכד'... השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להוריד את התוספים האלה כדאי להוסיף אותם לסירטוטיי ?! ואחרי שאני מורדי אותם איך אני מוסיף אותם... תודה רבה רבה לכל העונים, ניאו

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by Aviv C,

מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של חבילת פונטים חינם? אני מחפש חבילה ולא להוריד אחד אחד.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by pC gUy,

why there is no sound in my windows?? on games its fine... but on the windows it self there is no sound(YOUTUBE.COM ) no sound on the videos :-\

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. אני כרגע משתמש בZONEALERM PRO.... אבל נגיד שאני נכנס לשחק BF2 אני חייב לכבות אותו לפני כי הוא עושה לאגים... הוא לא חוסם את המשחק לגמריי רק גורם ללאגים כבדים שמעיפים אותי עליהם.. ואם הוא כבוי אז הכל בסדר. גם כשאני משאיר את המחשב בלילה עם UTORRENT בבוקר יש לי הודעת שגיאה על TRUEVECTOR שהוא צריך להיסגר.. ואחרי זה מופיע גם שגיאה של אותו פרוסס בזיכרון... היום עוד היה לי מסך כחול אחרי השגיאה הזאתי של הזיכרון בדרך כלל הייתי רק לוחץ OK ואז הוא היה מפעיל את עצמו מחדש... הפרוסס (לא המחשב)... לדעתי זה בגלל כמות האנשים (פורטים) שהתוכנה אמורה להתחבר אליהם והוא לא מצליח להסתדר עם זה... אבל לא קרה לי דבר כזה בפיירולים אחרים אז הפיירול הזה לא נראה לי משהו... יש למישהו המלצות? ניסיתי פע…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by xtract1,

התקנתי אצל סבא שלי את התוכנה הנ"ל. אני רוצה להתקין את חבילת האבטחה V6 של קספרסקי...הוא לא נותן לי להסיר את הגרסא הקודמת... ניסיתי דרך "הסרה והסופת תוכנות" ניסיתי דרך התיקיה של התוכנה..ניסיתי דרך CCleaner וניסיתי דרך ההתקה של חיבלת ההבטחה שהיא אומרת שהיא מעיפה את זה אוטומטית...זה עושה ריסטרט וזה עדיין נישאר וכך הלאה.. בבקשה מישהו יכול לעזור? ד"א..סריקת הוירוסים לא הראתה כלום אבל לדעתי יש משו

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. שלום, לפני בערך 4 שנים חבר שלי קנה את הכרטיס טלויזיה הנ"ל ולאחרונה שעשינו לו ניקוי ושיפוץ רציני למחשב הוא נתן לי את הכרטיס טלויזיה עם השלט ומתאם אינפרא מיוחד שמתחבר אליו. הורדתי דרייברים מהאינטרנט שזיהו את הכרטיס כאשר עשיתי חומרה חדשה התקינו אותו והכל טוב ויפה, לאחר מיכן הורדתי מאתר LEADTEK את התוכנה שלהם וניסיתי לעבוד עם השלט אבל זה לא כל כך הלך.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה (יש בטריות בשלט ) או אם אני יכול לשלוט באמצעות השלט של הכרטיס בתוכנות אחרות (כגון WINAMP). תודה רבה לעזורים

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  12. כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!# הייתי פותח תתרד בפורום וינדוס אבל המחשב עושה לי גם DONT SEND לכל תוכנה שמנסה לפתוח תקובץ....

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  13. יש לי נייד חדש והסמל של הסוללה בשולחן העבודה מראה רק אחוזים איך אני יכול לקבל גם זמן נותר???????????????

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by The Dom,

יש לי מסנג'ר ופג התוקף של הסיסמא הישנה שלי ושיניתי אותה (עכשיו אני גם לא זוכר את הסיסמה החדשה אבל לא משנה ) ניסיתי אחרי פעם אחת לעשות את המערכת לאיפוס סיסמאות ולשלוח לאימייל וזה לא שלח... ניסיתי שוב אחרי 4 שעות וזה עדיין לא שולח מכתב לאימייל....... חוץ מזה שזה אידיוטי.... מה אני עושה? :s05:

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by holly man,

שלום לכולם שאני מסיים לערוך את הדף ורוצה להציג אותו בתצוגה מקדימה הוא מבקש האם לשמור את הנתונים שביצעת יש מצב שאפשר להעיף את זה שלא יבקש את זה ? כמו בדרימריבר 4 תודה

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  16. ראו נושא

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  17. Started by coorva,

האם ישנה דרך להפוך את הנגן לנגן ברירת המחדל כאשר אני צופה בקטעי וידאו באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by Liran -,

שלום אממ יש לי בעיה בתוכנה נרו, כשאני נכנס לתוכנה כדי לצרוב דיסק DVD, אני מוסיף את הקבצי וידאו (vob.*), ומופיעה לי השגיאה הבאה - השגיאה הנ"ל מופיעה גם כשאני מנסה לצרוב דרך Nero Express וגם דרך Nero Vision. אין לי מושג מה זה אומר, עד לא מזמן הכל עבד חלק, יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?! תודה רבה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  19. שלום, אני משתמש ב ACDSee Pro 8.1 Build 99 לצפיה בתמונות. Database התוכנה נמצא בנתיב: C:\Documents and Settings\%User Name%\Application Data\ACD Systems\ImageDB מפאת נפחו, רציתי להעבירו למחיצה שונה, לתיקיה שונה. בהגדרות התוכנה לא מצאתי אפשרות שכזו. חיפוש ב Registry לגבי הנתיב הנ"ל העלה חרס. כנ"ל לגבי חיפוש בתוך תיקיית התוכנה לגבי איזה קובץ ini שמכיל בו את הנתיב. השאלה היא האם וכיצד ניתן להעביר את Database התוכנה למיקום אחר ולהפנותה להשתמש בו משם?

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  20. Started by A1eX,

פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה בסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  21. Started by silky,

כדי שאני אוכל להוריד קבצים לסלולרי. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. מחפש על תוכנה לשליחת פקודות מקלדת או שלט רחוק דרך הרשת המקומית ללא הצגת שולחן העבודה המרוחק. מדובר על פקודות קונטרול+P V B N M S וכדומה. אם יש לכם משהו אז גם לינקים להסבר דרכי שימוש. תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  23. Started by dddd01,

שלום לכולם, אני מנסה להכנס לאתרים שדורשים שיהיה מותקן adobe flash player . אני מנסה להתקין אותו מהאתר של adobe ואז רושם לי שהותקן בהצלחה, אך בעצם הוא לא הותקן...לא מופיע שהותקן בלוח בקרה של המחשב,וחוץ מזה שאני נכנס אחרי ריסט לאתרים האלה ומנסה הם עדיים רושמים שאין לי אותו (ובצדק חח..) ניסיתי להיעזר במידע באתר של adobe וכל הקטגורית עזרה שלהם לא עוזרת לי בכלל חח.. מה אתם מציעים לעשות ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by maorbe,

שלום החלטתי להתקין את הוינדוס ויסטה בטא החדש בכונן חדש שאני אצור במיוחד בשבילו פתחתי את הNorton PartitionMagic 8.0 וכשהעשיתי את הריסט אחרי שהגדרתי את הכונן החדש הוא רשם לי שגיאה "Bad update sequence number" וזה לא יוצר לי את הכונן החדש למישהו יש מושג מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by maorbe,

שלום התקנתי לא מזמן את הבטא של אינטרנט אקספלורר 7 לXP ומאז כל פעם שאני נכנס לחלון שיחה במירנדה ויסטה מופיע לי חלון כזה : מישהו יודע איך מבטלים את החלון הזה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.