תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי ספר של ASP3 בהוצאת הוד-עמי עכשיו מקבלים אתו דיסק שכולל את התוכנה VISUAL INTERDEV שאיתה עובדים. אז ככה בספר מתייחסים ל 98 ואני משתמש ב XP אז עשיתי דברים דומים כמו שהיה מצויין. עשיתי ריסט ואמור היה להופיע סמל של התוכנה על יד השעון בקיצור אין זכר אליו עשיתי חיפוש והכל לא מוצא. אז אולי מישהו שקרתה לו תקלה זו יכול לעזור לי. בבקשה :-\
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל סרט הוא משתלט לי על המחשב ולא נותן לי לעשות כלם אין עכבר אין מקלדת כלום!!! מנתק אותי מהאינטרנט!! רק כניסה למצב "שינה" מוציא אותי מזה זה גירסה 9 תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעייה שלי היא כזו, מלפני כמה ימים, אני לא מצליח לעשות EXTRACT לקבצים, כל דבר שאני מוריד (אני מוריד הכל דרך UTORRENT) יורד בסדר, וכשאני מנסה לחלץ אותו אני מקבל הודעה שיש קבצים פגומים, בדקתי את זה ואין לאנשים אחרים שמורידים את אותו הקובץ את הבעייה הזה.. מה יכול לגרום לזה? אני מקווה שכתבתי את השאלה בפורום המתאים, אם לא בבקשה תעדכנו אותי ואני אעביר את הת'רד. תודה חברים! נ.ב סתם כדדי להיות נחמד לחברי הפורום האדיר הזה, מי שיעזור לי לפתור את הבעייה, יקבל ממני צ'ופר בדמות הזמנה לTORRENTLEECH..
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כדי להתקין את הצ'ט של נענע האתר מבקש ממני להתקין את הפקד שלACTIVE X אבל האנטי וירוס של מקאפי מבטל לי את ההתקנה כל הזמן ומודיע לי שזה וירוס טרואיני האם זה וירוס ?ואם לא איך אני גורם למקאפי לקבל התוכנה -הוא לא נותן לי אופציה כזו בכלל
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני צריך עזרה, יש לי 200 שמות באקסל ויש לי פורמט לתעודה בוורד, אני רוצה ליצור מסמך וורד עם 200 עמודים שבכל עמוד תיהיה תעודה עם שם אחר מקובץ האקסל, יש דרך לעשות את זה אוטומטי?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את הוירוס הזה ששלוח לינקים לכל העולם דרך הצאט של הפייסבוק ויכול לתת לי קצת פרטים על זה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא פשוט חוזר לברירת מחדל שלו, הוא מחזיר לי את הסקין (theme) המקורי שלו ומשנה לי את כל ההגדרות בחזרה כמו ברירת מחדל, בבקשה עזרה. ???
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב Nero וזה לפעמים עשה לי בעיות לא יודע לא עלה ב DVD לפעמים כן לפעמים לא לםעמים היה דוםק תדיסקים... אז אם יש תוכנה אחרת טובה תמליצו לי פה בבקשה... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך אני עושה שלא יהיה לי LOW ID ?? מדריך למישהו ?? או איזה הסבר? תודה עריכה: זה בסדר שאני מכבה את הפיירול??
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64 ביט, ואחרי שהתקנתי אותו ביטלתי מספר דברים דרך ההוספה הסרה של תוכנות, בין היתר ביטלתי את המדיה סנטר. עכשיו אני מעוניין להחזיר אותו, ובכל פעם שאני מנסה הוא מגיע לפני הריסט למסך של הווינדוס ונותן הודעה שיש ניסיון להחזיר את הרכיבים, אבל בסוף התהליך מתקבלת הודעה של כישלון בהוספת הרכיב משהו כזה.. לא ביטלתי סרביסים שקשורים לזה ואני בטוח שזה לא העניין, השאלה היא באמת איך אני יכול להחזיר את המדיה סנטר.. ואגב אותה בעייה עם הWINDOWS DVD MAKER.. לא ניתן להחזיר אותו ...
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי רכיבי תוכנה במחשב. התקנת SP2 לwindows ועדכון דרייבר המסך (fx5200, אם זה רלוונטי למישהו.). מאז התקנת אחד מהם (אני לא זוכר מי בא קודם, אך הם באו בתקופה די צפופה אחד אחרי השני, הכמה ימים האחרונים, אני לא יכול לראות 90% בערך מהסרטונים/סרטים שיש לי על המחשב.. יש אודיו, אבל במקום הוידאו אני מקבל רק ריבוע ירוק ומעצבן. להתקין מחדש קודקים? ניסיתי. להסיר את דרייבר מסך ולהתקין מחדש? ניסיתי. אפילו התקנתי מדייה פלייר 11 לראות אם הבעיה תפתר, והיא לא נפתרה. אם מישהו יודע על הבעיה, ויכול לעזור לי בפתרונה, אודה לו מאוד. בתודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב קובץ MDS \ MDF כ Image כדי שאני אוכל להעלות אות בסוני פלסטיישן אבל הוא לא מזהה את הפורמט כאחד שהוא יכול לצרוב בתור אימייג'? האם הדבר אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ברשותי MAXTHON 2 ויש לי בעיה קטנה לדוגמא אם פתוח לי TAB כלשהו ואני רוצה לשנות את הכתובת שבו, אז כשאני משנה ולוחץ ENTER הוא פותח לי את האתר ב TAB חדש. חיטטתי בהגדרות אך לא מצאתי משהו שיכול לסדר את זה. אולי יש למישהו מושג? תודה. עריכה:בסדר כבר הסתדרתי, אבל רק בשביל שהתרד לא יהיה לדווא אז בשביל לפתור את "הבעיה" נכנסים להגדרות של מקסתון הולכים ל TABS BAR ותחת הכותבת Open New Tab from צריך להוריד שם את ה V ב Address Bar.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
איך אני מגדיל את התרגום? כי אני לא רוצה לעשות גבולות שחורים והתרגום יוצא קטן
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה פשוטה, שתאפשר לי לחתוך ולהדביק אחד לשני קבצים MP4. תודה!
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
למישהו יש מוסג אם יש שם לסגנון עיצוב הזה. זה נראה Vector אבל מעניין אותי אם יש שם ספציפי לסגנון עיצוב הזה. או אם אפשר להפנות אותי לאתרים שעוסקים בסגנון עיצוב הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן! לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, והטכנאי הביא לי ווינדוז XP ואופיס XP בשביל להתקין במערכת המפורמטת. אך שוד ושבר! (סתם לא, אבל פתאום גיליתי חסק לWORD קובץ DLL של המילון שלו לתיקון שגיאות כתיב בעברית. יש למישהו פתרון? קודם כל מישהו יודע איך קוראים לDLL? כי הוא כתב זאת במהרה ואז ההודעה שאמרה את השם לא חזרה. במקרה ומישהו יודע מה הקובץ, ויש לו אותו במחשב, יכול בבקשה לשלוח לי אותו בICQ/EMAIL או כל דרך אחרת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
כשאני עושה בIE יבוא של הBOOKMARKS מה FF כל העיברית משתבשת (רואים ג'יבריש) יש איזו תוכנה טובה (עם תמיכה בעיברית) לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב, מאז שאבי היקר מסר את מחשבו לשידרוג לWINDOWS XP , מדפסת הOKIPAGE 12/n שלו מסרבת להדפיס כל פונט עברי כלשהו. נכנסתי לאתר החברה אך שם אין DRIVER מתאים. ברצוני לציין שההדפסה בשפה האנגלית בסדר גמור ורק עברית היא פשוט לא מזהה... אם למישהו יש רעיון... מראש תודה! O0 O0 :itschy:
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני יודע שיש מלא תוכנות, אבל לא נתקלתי באחת שנותנת מה שאני מחפש. אני רוצה שיהיה אםשר לשלוח לפקס ישר מתוך הקובץ עצמו שאני מתעסק באופיס. יש לי מדפסת משולבת HP OFFICEJET 551 שאני מתחבר אליה דרך הרשת, כלומר היא מחוברת למחשב אחר בUSBו המחשב הזה גם מחובר דרך הרשת. בהדפסה רגילה, אין שום בעיה, הכל רץ חלק. אבל כשאני מנסה לשלוח פקס, הוא מקפיץ את החלון עם הפרטים של הפקס במחשב שמחובר ישירןת למדפסת, ולא ישירות במחשב שלי. ניסיתי להתקין את התוכנה של HP שבאה עם המדפסת, אבל היא לא מצליחה בכלל לגשת אל הפונקציה של הפקס במדפסת דרך הרשת. מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לעשות את זה? וניסיתי כבר את WINFAX (אני חושב שהגרסה האחרונה), ולא ראיתי שאפשר לעשות את זה שם.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ישנה תחנת רדיו המשדרת באינטרנט (לא דרך מדיה פלייר), בווינדוס מילניום הדף נטען לי מצויין ושומעים את המוסיקה, אבל באקס פי הנגן כותב לי connecting ומיד נותן הודעת ready ולא שומעים כלום, יש רעיונות מה חסר באקס פי? שאלה נוספת: באקס פי אני מפעיל את הביטורונט של אאוזרוס אבל במילניום לא מצליח להתקין את הג'אווה של סן בשום מקרה, הורדתי מלא גירסאות וכלום לא מצליח לי...
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
השאלה למעלה (אסור לשלוח הודעה ללא תוכן אתם יודעים...)
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אני רוצה לקודד סרט עם סאוונד AC3 והשאלה היא אם בוירטואל דאב מוד כשלא נוגעים בסאונד אלא רק במקודד התמונה (כשדוחסים את התמונה) אז הסאונד נשאר כמו שהוא , או שצריך להוציא את הסאונד מהסרט ולשמור על קובץ בנפרד ואז לסרט המקודד לבחור את אותו קובץ ששמרנו ? מקווה שתבינו אותי.... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה 3.1.0 של תוכנת הדואר החינמית * כותרות אישיות לפני שליחת מייל * סינון מהיר על פי שם שולח/נושא * נוספו עמודות חדשות: נמענים, הערות, תיקייה, סיסמה, מחיקה תוך ימים, נשמר מקומית, תוית, פתיחה בהפעלה הבאה, דומיין השולח * קיצורי דרך חדשים: ctrl+r, ctrl+f, ctrl+shift+r * מחיקת מכתבים אחרי מספר ימים שהוגדרו * מחיקה מסל מיחזור לאחר מספר ימים שהוגדרו * בחירת עמודות * פתיחת מייל בהפעלה הבאה של התוכנה * כישלון בהקשת סיסמה ישלח מייל אתרעה + סיסמה * יבוא של קבוצות מאאוטלוק * הגנת סיסמה לכל מכתב * בהחלפת חשבון שולח תוחלף גם החתימה * עורך הגדרות, למשתמשים מתקדמים בלבד * בדיקת איות תוך כדי כתיבה * גירסה זו תעבוד עד לינואר 2009 ללא הגבלה. לאחר מכן עידכון גירסה יהיה חובה * תי…
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-