תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי איך אני יכול להעתיק בדיוק מה שכתוב באינטרנט למסמך word ? ניסיתי להעתיק בהדבקה מיוחדת אבל האנגלית עוברת לצד ימין במקום להשאר בצד שמאל
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי פיירוול של מקאפי (הSP2 מותקנת אבל הפיירוול שלה לא מופעל) שכל הזמן משנה את אופיו. אני אסביר: אני לא נוגע בהגדרות בכלל (חוץ מהראשוניות) ובאותו יום, מבלי שהמחשב כובה או אותחל, המקאפי חוטף קריזות ומחליט פעם כן לאפשר גלישה ופעם לא; פעם כן להוציא לי מיילים מאאוטלוק ופעם לא; פעם הוא כן חוסם קבלת קבצים ופעם לא. לא ברור לי איך ןלמה זה קורה, אבל זה מטריף ת'שועלים! (באמת, אין לי פה אף שועל באיזור...) אני משתגע מזה, ומתעצבן שזה בעצם גורם לי כל פעם לעשות DISABLE ולהיות חשוף ברשת. יש הסבר + עצות???
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי דיסקים של 780MB / 90Min. ואני לא מצליח לנצל אותם עם הנרו.שניסיתי לצרוב 780MB הא אמר לי שאין מספיק מקום. ולא ראיתי שום אפשרות שתודיע לו שיש מקום. יש רק אפשרות של דיסק DVD או דיסק רגיל. יש אפשרות כזאת בנרו ? או שצריך תוכנה אחרת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של לנובו שבא עם WIN VISTA ופירמטתי אותו והתקנתי WIN XP הבעיה היא שעכשיו אף דרייבר לא מותקן עליו וגם כשהורדתי את כל הדרייברים הנחוצים מהאתר של לנובו (לפי מס דגם של המחשב וכל זה) והתקנתי את הדרייברים האלה זה לא עובד ואני כבר לא יודע מה לעשות (הורדתי ממחשב שמחובר לאינטרנט וצרבתי, בנייד כשאני מחבר את הכבל רשת הוא אפילו לא מזהה אותו ואני לא יכול להתחבר). אם מישהו מכיר את התופעה אני אשמח לעזרה אגב הדגם של המחשב זה LENOVO N200 - 0769 BNG אם זה נחוץ. תודה מראש ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לוח AN7. אני הולך למחשב ואז לסנסור ואין כלום (גירסה 393) וגם בסנדרה איפה שתמיד הייתי רואה טמפ',אני לא רואה כלום.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הפורטים שלי באימיול הם 6662 ו6672 ומשום מה יש לי בעייה איתם , כשאני מנסה להתחבר לשרתים כמו Byte Devils ו Razorback רשום לי You have a lowid. Please review your network and/or your settings כשאני מתחבר לשרתים אחרים יש לי HighID הפורטים האלה פתוחים בראוטר.. יש סיבה הגיונית שזה יופיע לי?
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש אפשרות שכל המכמסים שמודפסים ישמרו בקובץ להדפסה חוזרת? אני יודע שיש אפשרות להדפיס לPDF ואז להדפיס אבל זאת לא הבקשה שלי אלא הדפסה ושמירה בו זמנית בלי להתעסק יותר מידי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה אשר תאפשר לי לעשות Copy ו- Cut ממסמכי .pdf אפילו אם הם מוגנים.. כנ"ל אני מחפש גם תוכנה שע לעשות את אותו הדבר עם אתרי אינטרנט. בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני צריך עזרה. יש לי קובץ rar של 6gb ודיסקים של 4.7 gb , ואני צריך איזה תוכנה שתפצל (או דרך הrar ) לי את זה לככה שאני יוכל לצרוב ב2 דיסקים . משהו יכול לעזור לי בבקשה ?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את ה- Photoshop הוא זורק לי את ההודעה המצורפת בקובץ ששמתי כאן. וזה למרות שהדיסק בכונן... ניסיתי עם Daemon Tools והכל כולל Safedisk , ניסיתי גם העתקת הדיסק as is לקשיח... אבל שום דבר לא עוזר וההודעה נשארת... ניסיתי לחפש בגוגל וגם שם יש ת'רד אחד רלוונטי ולא ענו לאותו מסכן.. בבקשה אל תגרמו לת'רד שלי להישאר יתום ותתרמו מהידע .... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כמו ששלחיצה על ALT+TAB אני עובר בין כל התוכנות שיש להן חלון פתוח או ממוזער בTASK BAR אז אני רוצה שגם התוכנות שממזערות לTRAY יופיעו בחלון שנפתח עם ALT+TAB
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA, אבל הוא גורם למחשב להתרסק כל הזמן ואז להציג הודעה שהוא שחזר את התצוגה. המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר. זה כרטיס של LEADTEK, באתר שלהם אין דרייברים לVISTA. הדייבר המובנה של VISTA מפעיל את הכרטיס, הבעיה שלי היא שהוא לא תומך בTVOUT שמאד חשובה לי במחשב הזה שאמור לשמש בתור מדיה סנטר.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי ב 2 בעיות: 1) אחרי פירמוט המחשב והתקנת קאזה היא פתאום לא מתחברת... מה עושים ? 2) תוכנת ה TV TOOL שאמור להעביר את המסך מהמחשב לטלויזיה פתאום מבקש ממני להתקין דרייבר מסויים. מה עושים ? זאת ההודעה שמתקבלת: this function cannot be preformed, because a required function was not found in the graphics driver on this system! please update to detonator 43.45 or later! והכרטיס מסך שלי מעודכן עם הדרייבר האחרון שיצא. מישהו יודע מה עושים עם 2 הבעיות ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הדיסק החדש שלי (320 GB WS) ודרך DISK MANAGMENT פירמטתי אותו לNTFS- וקבעתי את גודל הקלאסטרים לDEFULT. העניין הוא שעכשיו למרות שהדיסק עובד והכל בסדר, ב-DUSK MANAGMENT הוא מופיע בצבע שונה מהדיסקים האחרים (במקום כחול בצבע חרדל ) ולהבדיל מהדיסקים האחרים (שלא אני פירמטתי) אשר הם מוגדרים כ-SIMPLE הוא מוגדר כ-DYNAMIC. מה אם בכלל צריך לעשות ומהו גודל קלאסטר מומלץ בשביל מחשב עריכה?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום.. התקנתי כונן דיודי ועכשיו שאני שם דיסק דיוידי זה עושה לי שגיאה"של זכיות יוצרים משו כזה" מה עושים במצב כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפעמים אני לא מצליח לראות סרטון שהורדתי באימיול ובמקום להפעיל אותו כתוב לי "רוכש רשיון". מה לעשות? יש דרך לעקוף את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2007 בכל חבילת תוכנות וכולל WORD איך שומרים מסמך שיהיה ברירת מחדל לישמור קובץ סיומת DOC בשביל אופיס 2003 + 2000? וכל השאר אופיס 2007 איך מגדירים ברירת מחדל שמירת סיומת ישן, שיעבוד למישהו יוכל להיסתכל באופיס 2003 וגם אופיס 2000? איך עושים? בתודה מראש מיכאל חג שמח
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה-Internet Explorer: כל הזמן שאני נכנס לאתר משחקים ספציפי אז אני מקבל את ההודעת שגיעה שהאינטרנט נאלץ להסגר ועם שלח דוח או אל תשלח. איך אני יכול לסדר את זה? יש לי internet explorer 7 וניסיתי להתקין את זה עוד פעם,חשבתי אולי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתופעל על המחשב כל הזמן ותמנע כל מיני פונקציות שאני רוצה לדוגמא אם מישהו רוצה למחוק משהו, לשחק בסוליטר וכו' הוא לא יכול. מצאתי תוכנה כזאת אך היא לא ניתנת לקנייה או להורדה אלא רק לבתי ספר (blocktare) קישור:http://www.geocities.com/purenweb/BlocktareHM.htm תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, בטח לפי הכותרת לא ממש הבנתם איזה תוכנה אני מחפש אז אני יסביר יותר בפירוט... למחשב שלי מחוברים שני מכשירים : רמקולים ואוזניות, אוטומטית זה משמיע מהאוזניות וזה בגלל שהמחשב אוטומטית בוחר בכניסה של האוזניות כי כאשר החלפתי הרמקולים היו אלה ששמעו מהם. עכשיו אני מחפש תוכנה שבה אוכל להחליף בין במכשיר שממנו אני שומע את הדברים שאני עושה במחשב... וונטרילו,מוזיקה וכו'.. כאשר גם האזניות מחוברות למחשב וגם הרמקולים, לדוגמא אני שומע מוזיקה ובא לי לשמוע ברמקולים אז אני מעביר דרך התוכנה שאני ישמע דרך הרמקולים ואז אני בוונטרילו ואז אני רוצה דרך האוזניות אז אני מעביר לאוזניות ... בקיצור נראה לי שהסברתי די ברור איזו תוכנה אני צריך. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, יש לי OUTLOOK 2003, וכשאני לוחץ על אתר ששלחו לי, הוא פותח את הFIREFOX שלי עם האתר, ופותח לי תיבה של שמירה בשם בOUTLOOK. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
פתחתי פורום חינמי IPB 1.4 וניסיתי לשנות סקין ועכשיו התחרבש לי, רואים הפוך... איפה אפשר למצוא סקין עברי נורמלי ולשים אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה הזאת, ואני לא מצליח להבין אותה ואת השימוש בה מישהו יכול אולי לקשר אותי או לתת לי אתר עם מדריכים שמסבירים בצורה טובה עם עבודה עם התוכנה? אפשר גם באנגלית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני זוכר שהיתה לי תוכנה לעיבוד תמונה לעשות שיפורים לתמונה כגון: הורדת "רעשים", הדגשת פרטים, חידוד, תיקון רמות אפור, תיקון צבעים וכדומה היתה אפשרות נוספת שאני זקוק בה מכיוון שאני מצלם המון תמונות שלא יוצאות טוב. והיתה אפשרות של היפוך תמונה אוטומטי אשר יכלה לחדד ולעשות סוג של "תיקון". בתודה מראש, תומי
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגרסה החדשה של זון אלארם 5.94 עם אנטי וירוס וכל אלה והיא מאטה לי את המחשב לאללה ועושה לי בעיות עם תוכנות מסנגר והאייסיקיו מישהו מכיר גרסה חדשה של זון אלארם אבל רק עם פיירווול ???? \תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-