עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by beni125,

לאחר שפירמטי את המחשב עם מחשב ישן הוא אומר שיש או וירוס או משהו כזה לא פירמטטי בדרך שיגרתית אלא c:format ואז Yes וכו לאחר מכן שעשיתי ריסט אז הוא נדלק והכול אך הוא לא מתחיל את הוינדוס לא מדיסקט ולא מדיסק אני לא יודע למה אולי צריך בוט או משהוא דרך אגב זה וינדוס 98

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  2. אני מתכוון גם לכל ההרחבות שהתקנתי ולכל ההגדרות,תצוגה,פשוט הכל בכדי שאם אני מפרמט את המחשב אני רק מייבא את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  3. כשאני כותב מסמכים ורוצה שלחיצה על הטקסט תוביל לקישור מסוים, בדרך כלל אני לוחץ על הייפר קישור, ואז מזין לשם את הקישור שלחיצה על הטקסט תוביל אליו, הבעיה היא, שמשום מה ה-WORD לא נותן לי ללחוץ על הכפתור הימני ולעשות paste (כשאני לוחץ על הכפתור הימני, לא מופיע שום תפריט), ולכן אני לא יכול להוסיף שם קישורים, אלא אם כן אני מוסיף אותם ידנית, וזה בעיה, למישהו יש פיתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by Mesatla,

כל הזמן מתכבה ויוצא אני צופה באיזה סרטון אחרי כמה זמן הוא מחליט לקבל באגים .. מה אני יכול לעשות? אני עכשיו עובד עם הדפדפן המעופש הזה IE7 כשהיה XP לא היו בעיות כאלו או אחרות.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by swish,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר לערוך בה שיר צורה כזאת שאני יוכל להפריד ין ערוצים לדוגמא לקחת שיר ולהוריד את הערוץ של השירה...

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח קובץ עם סיומת MDF , לצערי לא הצלתי לעשות זאת עדיין מפני שאחרי שבחרתי בתוכנה אופציה Image burning wizard - לפני הלחיצה האחרונה (START) - אני מקבל הודע "הכנס דיסק ריק" - הכנסתי...ושם דבר..."הכנס דיסק ריק אולי מישהו יכול לעזור ? האם יש עוד תוכנה שיכולה לפתוח קבצי MDF ? תודה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  7. ההיתי רוצה לדעת איזה אנטי וירוס הייתם ממליצים שיהיה לי במחשב?? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  8. שלום, התקנתי לפני חצי שעה בערך את ה - FlyakiteOSX v3.0, חשבתי שזה רק משנה את העיצוב של הווינדוס לעיצוב כמו של מאק, אבל זה פשוט שינה הכל ! את הלוגון, את ההפעלה עצמה .. צלילים וכל זה .. ואני פשוט לא רוצה תזה |: אני מנסה למחוק דרך ההסרה של התוכנה .. ופשוט לא נמחק .. כשהמחשב עולה הלוגון של מאק נשאר במקום שזה יחזור ללוגון המקורי של ווינדוס אקס פי .. מה אני יכול לעשות ?! זה ממש מעצבן .. אין לי כוח לפרמט בגלל זה \: תודה רבה מראש לעוזרים ..

• 6 תגובות
    • 490 צפיות
  9. צריך עזרה דחוף!, האנטיוירוס מזהה וירוס בשם win32/meldsimp, איך להסיר אותו? תודה[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 23:05:10 בבקשה אני צריך לסדר מחשב של חבר.

10. אז ככה בנורטון אנטיוירוס של סימנטק יש 3 קטגוריות אחת מהם משום מה מסומנת עכשיו בOFF PROACTIVE THREAT PROTACTION ניסיתי לתקן ולעשות עידכון והוא אומר שזה מעודכן אבל זה עדיין מסומן בOFF.. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by wooper,

איך אפשר למנוע מהאתרים לעשות refresh כל הזמן

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  12. Started by Astrix-D,

אני צריך דרייבר ללוח אם CUV4X-C. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. Started by sh780,

שלום לכם, אני מחפש תוכנת עריכה לוידאו עד כה עבדתי עם Magix אבל אני מחפש משהו אחר ויותר מקצועי. על מה הייתם ממליצים לי? תודה,

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  14. Started by BigDragoon,

אני מעוניין למחוק כמה url-ים ישנים ב firefox3. אני פותח את שורת הכתובות ולוחץ על ה url המסומן delאו shift + del. ע"פ מה שקראתי באינטרנט זה אמור להמחק, א בל כשאני סוגר ופותח את שורת הכתובות ה-url המחוק מופיע שוב. למשהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by amit71,

רכשתי מחשב חדש ע"פ המפרט מעבד Q6600 לוח P35DS3R כ.מסך HD3850 זכרון :2GB 667MHZ מערכת הפעלה VISTA 32BIT בבקשה תמליצו לי על תוכנה/תוכנות לבדיקת מצב יציבות הרכיבים ואופן פעולתם(מהירות מאווררים,טמפ'כ.מסך,טמפ' מעבד וכו')

16. Started by oren99,

תראו את הוידאו על מה שהיא עושה. די שווה. קיבלתי הזמנה להשתתף בBETA שלהם ויש לי עוד 5 הזמנות. אם מישהו ירצה. http://www.xobni.com/learnmore/

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by erap129,

אני מוריד פרקים של NARUTO וראיתי עד 83, עכשיו מ84 כל הפרקים אצלי במחשב פגומים (זאת אומרת שאני נכנס רואים לשניה את התמונה ואז WINDOWS נותן לי הודעת שגיאה ושנכנסים לפירוט זאת חתימת השגיאה- AppName: divx player.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: xvid.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0000b0ce במחשב של אחותי זה לא קורה והכל פועל בסדר (בDIVX יש אצלה גם כמה קירטועים אבל בWINDOWS MEDIA PLAYER הכל טוב) ואצלי ניסיתי באיזה 1000 נגנים ואף אחד מהם לא פועל גם ניסיתי DIVX REPAIR וניסיתי לקדד לפורמט אחר אבל שום דבר לא פועל....אני כבר מיואש שאני חושב לפרמט בגלל זה כי אני חייב להפעיל את הפרקים הבאים גם ניסיתי להוריד מלא CODECS שונים ומחקתי והתקנתי אותם מלא פעמים... למישהו יש רעיון? :help: ודרך…

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  18. כשאני מפעיל סרטים אני רואה סוג של בהירות... איך אני מסדר את זה? מישהו אולי יודע?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by amig2,

כותרת.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  20. Started by stalbetman,

שלום רב, הורדתי סרט באינטרנט, שני חלקים, וראיתי אותם במחשב הם היו בסדר גמור, אז צרבתי אותם ב- vcd לדי וי די, וכשהכנסתי אותם לדי וי די פתאום ראיתי את התמונה הפוכה. מישהו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? יש איזה כפתור בדי וי די? יש לי די וי די של lg. חשבתי אולי להפוך במחשב את הסרט ואז לצרוב אותו ופשוט התמונה תתהפך למצב טוב, יש למישהו תוכנה שהופכת את הסרט? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  21. כמו ב-VirtualDub http://img293.imageshack.us/img293/6051/vdb2bm0.jpg רק שתתאים לקובץ M2TS (סרט Bluray 1080p ) כי ה-VirtualDub לא מזהה אותו http://img175.imageshack.us/img175/1819/vdmsz6.jpg מקווה שהבנתם

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  22. בכותרת^^ אבל אני כן מצליח לשלוח מישהו מכיר פתרון? מאז שהייתי חייב לעבור ל6 מ5.1 אני לא מקבל וזה מעצבן! ויש פתרון שאני אוכל להשתמש בICQ6? תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  23. מדובר על האנטיוירוס החדש בשיתוףעם קספרסקי למי שלא ידוע. Anti Virus Shield. בכל אופן הבעיה היא כזו: האנטיוירוס רגיש ל Riskwares בצורה מטורפת עד כדי כך שהוא מוחק לי את הקובץ mIRC.exe כל פעם כשאני מתקין את התוכנה. איך אני מבטל את הרגישות של האנטיוירוס ל riskwares? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי וכאן זה כנראה המקום האחרון שאני אנסה לפני שאני אהיה מיואש. אגב, מי שלא יודע riskware הוא כל קובץ שיש חשש שהוא וירוס. אין וירוס בקובץ הזה אבל האנטיוירוס לא לוקח סיכונים ומוחק אותו. אני מקווה מישהו יוכל לעזור לי... תודה, שי.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  24. יש לי מדפסת LEXMARK P707\700SE עכשיו הכנסתי את הדיסק התקנה שלו ומשום מה הוא לא ממשיך לאחר שאני בוחר שפה... עכשיו חיפשתי הרבה דרייברים שלא עבדו לי,מישהו יכול לעזור לי בבקשה,אני יעריך זאת.

• 4 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.