תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני צריך וינדוס xp 64 bit משהו יכול להביא חי לינק של הוינדוס הזה הפרוץ עם סריאלים עם הכול ואם תוכלו להגיד לי מה היתרונות והחסרונות שלו ואם שווה להתקין אותו במקום ה 32 bit תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הורדתי תבטה האחרונה וזה די נחמד אפשר ליראות מה יש בטבים בלי תוסף וגם הצבע של הטבים קצת שונה ככה שלא צריך 2 תוספים לזה והם גם ככה לא פועלים כרגע יש כל מיני שינוים נחמדים בעיצוב ובטח יש כל מיני דברים שאני לא יודע הליהם כרגע בכל מיקרה שווה בדיקה דרך הגב כל יתר התוספים שלי פועלים מצוין והתוספים שלי הם התוספים הנפוצים כמו IE TAB וכו
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לפעמים קורה שאני מדליק איזה אתר והוא כביכול ניטען אבל הדף לבן. בהתחלה זה היה רק ב IE ועכשיו זה קורה לי גם ב FF... כדי שזה יטען אני צריך לעשות F5 (REFRESH) פעם אחת או יותר
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה אני יוכל בעזרת כתובת IP להתחבר הביתה ולראות דרך המצלמה מה קורה בבית מישהו מכיר שם לינק משהו ? ? ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כאשר אני לוחץ על הכפתורים Ctral+Alt+Del במקום שיפתח ה- task manager מופיעה לי הודעה שרשום בה: "Task manager has been disabled by your administartor" מישהו יודע איך פותרים את זה ? תודה, אלכס.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי! 1) מה פשר הודעה זו בתוכנת WINDVR http://img183.echo.cx/my.php?image=capturewiz0ae.jpg 2) מדוע בתוכנת סטודיו 9 אני רואה מסך ירוק מרקד כאשר אני אמור לצפות בסרט עצמו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
רשום לי בlog דבר כזה:Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.me אני לא יודעה מה זה אומר אבל זה מפחית לי את המהירות
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תצוגה וגרפיקה. אם זה לא לפה אז שהמנהל יעביר... טוב אז הבעיה שלי היא כזאת : פירמטתי את המחשב אם זה חשוב ואז התקנתי כמה דברים הכרחים, כמו דרייברים לכרטיס מסך שאותם התקנתי מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס שלי, ואז הורדתי את הדרייבר הכי חדש של ATI לראדון עם הקטליסט סנטר והתקנתי .. והפעלתי את המחשב מחדש כמו שצריך... ואז זה מביא לי את ההודעה הבאה : http://img79.imageshack.us/my.php?image=error7xc.jpg כמובן לחצתי אישור ואז זה כל פעם עשה את זה כשהתקנתי את הדרייבר עם הקטליסט סנטר. אם זה חשוב הכרטיס מסך שלי הוא ראדון 9800 פרו.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש איזה גאדג'ט לסיידבאר שמביא לשמור כל מיני קיצורים לתוכנות כמו OBJECTDOCK? ובכלל מישהו יכול להביא המלצות לגדג'טים נחמדים שאפשר לשים על הסיידבאר?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
איך עושים את זה? להעביר את כל ההודעות אני כבר יודע איך אני מעביר גם את כל הגדרות אוטלוק אקספרס 1. כתובות דואר 2. הגדרות של סינון דואר וניתוב הודעותאוטומטי לתקיות? 3. חשבונות דואר מישהו אמר לי שאם אני מתקין את אותה מערכת הפעלה/גירסה של OE אני יכול להעתיק את כל התיקייה של OE מהמחשב הישן >>> וזה יעבוד האם נכון? או מה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
כשאני צורב סרטים בצורת DIVX (זאת אומרת סרט+כתובית באותו שם...) אני צורב בצריבת DATA... האם יש אפשרות להכין תפריט לסרט? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2007 בכל חבילת תוכנות וכולל WORD איך שומרים מסמך שיהיה ברירת מחדל לישמור קובץ סיומת DOC בשביל אופיס 2003 + 2000? וכל השאר אופיס 2007 איך מגדירים ברירת מחדל שמירת סיומת ישן, שיעבוד למישהו יוכל להיסתכל באופיס 2003 וגם אופיס 2000? איך עושים? בתודה מראש מיכאל חג שמח
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן פירמטתי את מחשבי אך כעת איני מוצא דרייבר לכרטיס הקול.... כיצד אוכל לבדוק איזה כרטיס קול יש לי? אני יודע שהוא מובנה בלוח אם תודה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות דיסק עם מצגת תמונות אבל לא בתור סרט אלא בתור תפריטים , למישהו יש מושג איך עושים את זה או איזה תוכנה עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבועיים נשרף לי ההארד דיסק והחלטתי לקנות הארד דיסק חדש עם נפח של 160 גיגה.. אתמול הורדתי את התוכנה HDDlife Pro והיא מציגה לי Worktime של 4 שנים ! מה זה אומר?! האם זה הגיוני? כמו כן יש לציין שה-HEALTH STATUS וה-Performance שניהם עם 69%.. אשמח לקבל עזרה מצורפת תמונה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי צורב אחד שהוא DVD אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות copy לדיסק DVD.. אני מישתמש בתוכנה נירו 7. אין אפשרות שבפעם הראשונה הוא יקרא את הדיסק שאני רוצה ליצרוב ובפעם השנייה אני יכניס דיסק ריק והוא יצרוב? אם לא איזה דרך יש? תודה..
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לשאול שאלה לגבי הנוד יש לי תמונה לבעיה הזאת: למה זה מראה לי mirror בדר"כ לא הראה לי את האיקון הזה , למה הוא מופיע?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאפשר לערוך בה שיר צורה כזאת שאני יוכל להפריד ין ערוצים לדוגמא לקחת שיר ולהוריד את הערוץ של השירה...
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: יש בערך 4 ג'יגה תפוסים בדיסק (מתוך 27.9) אך הווינדוס רושם במאפיינים שהכל תפוס חוץ מ120 מגה שהוא מראה שפנויים. לאן נעלם המקום הפנוי? לא הגיוני ש22 גיגה נעלמו.. *הדיסק מחולק לשני מחיצות אבל לא בטוח שזה מקור הבעיה כי עד לפני מספר חודשים הכל היה תקין. עם למישהו יש מושג מה מקור הבעיה אז שיכתוב בבקשה...
-
- 8 תגובות
- 523 צפיות
-
-
השתמשתי במירנדה עד לפני כחודש בערך אבל היא התחילה לעשות בעיות. שולחים לי הודעות ואני לא מקבל את ההודעות האלה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר מסתבר שזה לא רק אני , יש לי עוד 10 או יותר חברים שגם הם לא מקבלים הודעות . יש בעיה עם המירנדה בחודש או יותר האחרונים . ניסיתי לעבור לאיי סי קיו אבל קצת קשה לי לחזור אליו אחרי שהתרגלתי למירנדה , אבל יש בו בעיה אחרת כמו כל התוכנות מסרים האחרות שהשתמשתי בהן. או שחסר אנשים ברשימה או שהם לא מזוהים וזה רושם אותם כמספרים או שמות מוזרים. אני צריך תוכנה כלשהי שתדע לייבא את הקובץ DAT של המירנדה . אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ערב טוב,סליחה מראש אם זה לא המקום. יש לי בעיה בהעלאת קובץ וידאו בדיסק.התוכנה לא מאפשרת לי לצפות בו ונותנת לי את ההודעה הזאת..... http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=3468&sdi=driswolib יש לי את כל המקודדים והגירסא הזאת של ה poer dvd תואמת לויסטה (עובדה שקבצים אחרים היא מריצה בלי בעיות) אם זה עוזר הקובץ הוא בפורמט avi. כמו כן ניסיתי להעלות את הדיסק דרך נגני וידאו אחרים (winamp,media plyer) ללא הצלחה תודה לכם מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה ליצירת מסוף בין שני מחשבים המחוברים ברשת ישירה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-