עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה חינמית או לרכישה שתבצע גיבוי על פי שבועות, ימים, שעות, תאריכים.. למספר תיקיות מוגדרות ומיילים ( PSD ) או אל כל תכולת המחשב. המון תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  2. שלום מחפש תוכנה ל REMOTE SCREEN CAPTURE על רשת מקומית תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. השתמשתי במירנדה עד לפני כחודש בערך אבל היא התחילה לעשות בעיות. שולחים לי הודעות ואני לא מקבל את ההודעות האלה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר מסתבר שזה לא רק אני , יש לי עוד 10 או יותר חברים שגם הם לא מקבלים הודעות . יש בעיה עם המירנדה בחודש או יותר האחרונים . ניסיתי לעבור לאיי סי קיו אבל קצת קשה לי לחזור אליו אחרי שהתרגלתי למירנדה , אבל יש בו בעיה אחרת כמו כל התוכנות מסרים האחרות שהשתמשתי בהן. או שחסר אנשים ברשימה או שהם לא מזוהים וזה רושם אותם כמספרים או שמות מוזרים. אני צריך תוכנה כלשהי שתדע לייבא את הקובץ DAT של המירנדה . אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  4. הסרט המדובר, הוא WMV והאדיו שלו הוא WMA 9.2 אני לא מעוניין בהמרות, כי האיכות שלו גם ככה לא משהו, פשוט רוצה "להוציא" אותו מהסרט. תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by ex_,

תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by tuarg,

לכל האנשים שחיפשו ב OUTLOOK איך לראות תמונות ללא צורך בלשמור אותם בדיסק! לאחר הרבה זמן חיפוש ונסיון דרך הפתרון של מיקרוסופט שלא עובד טוב דרך תוסף של INCREDIMAIL וכו.. סוף סוף נמצא הפתרון ודווקא מזוג ישראלים!!!!!!! http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=351 תהנו

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. לדוד שלי יש בעיה עם המחשב אז ככה....שלחו לן לינק והוא ברוב גאוניותו הוריד איזה קובץ EXE והפעיל אותו... מאותו זמן הוא לא יכול להיכרנס לאייסיקיו הוא עושה לי סיים משימה... ולא יכול להתקין אנטי וירוס... הדבר הזה נפוץ...זה מוצג בתור תמונה... הבנתי שזה עושה כאילו אנשים מהרשמימה שלי שולחים לי את ההודעה הזאת... קיצור צריך פתרון

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  8. תוכנה כמו System works של Norton ו-MindSoft Utilities XP 9.06 כאלה תוכנות אבל מכיוון שיש כל כך הרבה אני לא יודע איזו מהם היא באמת טובה ועושה את העבודה שלה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  9. אני צריך לינק ל-Office XP... ועוד שאלה...יש Front Page בנפרד? תודה מראש לעוזרים

10. Started by eladbu,

יש לי מצלמה של לוגיטק מדגם QUICKCAM ראיתי אצלם באתר את כל האפקטים של הוידאו שיש לי את רובם חוץ מהבובות הזזות כמו הכריש וכו וזה חא מופיע אצלי בתוכנה למרותשהיא מעודכנת ולמרות שרשום שהמצלמה שלי תומכת בעניין יש למישהו מושג??? http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/video_software_services/video_effects/&cl=us,en?WT.ac=ps|3294

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. קניתי DVD מקליט. עכשיו, אני מקליט כל יום והרבה. ולצורך זה אני צריך תוכנה שתקודד לי באופן קבוע, באותם הגדרות כל הזמן, אך איני יודע באיזו להשתמש. תקשיבו אני רוצה להקליט סדרות טלויזיה של כ-20-25 דקות ושהמשקל שלהן יהיה 700 מגה או קצת פחות. אני רוצה את זה בשביל שהאיכות וידאו והאיכות סאונד יהיו (כמעט) מושלמות. אז מי שמבין בקידוד אופטימלי בשביל הנתונים שכתבתי שישאיר הודעה, חשוב גם שיגיד באיזו תוכנה צריך להגדיר את זה. תודה ענקית מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

חבר שלי הראה לי פעם תוכנה שאפר "לזייף כתבות" הוא נותן לך את הרקע של ידעות אחרונות/לאישה.... ואז אתה יכל להוסיף טקסט חופשי.... מישהו יודע איך קוראים לתוכנה?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  13. שלום..הוצאתי מהמחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3) כרטיס טלויזיה ישן...אני יודע שהוא עובד כי כשחיברתי למחשב הוא עבר אני רק צריך למצוא דרייברים בשבילו כי הדיסק התקנה רק עם דרייברים ל95/98.... רשום עליו ככה: PHILIPS M205PB צירפתי שני תמונות...חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייבר לXP אז אם מישהו יוכל לעזור לי או לאתר משהו אני יודה מאוד.. נ.ב מיצטער על האיכות של התמונות...זה מהפלא' ואין לי מצלמה כרגע [attachment deleted by admin]

14. שלום...כשהתקנת את התוכנה נירו 7 אז התוכנה יצרה לי קובץ במחשב שלי שקוראים לו: Nero Scout עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני מסיר את הקובץ הזה משם...כי אי לגרור אותו לסל המיחזור.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  15. היי.. אני מחפש נגן סרטים שיודע להסגר מעצמו כשהסרט נגמר. המליצו לי על media player classic אבל שם צריך לכוון את זה כל פעם כשמפעלים סרט, התוכנה לא זוכרת את ההגדרה הזאת... אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להגדיר את זה אוטומטי... תודה..

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. שלום ראיתי אצלנו בבסיס שיש כזה אפשרות שבגל מכתב באוטלוק אפשר לשים חתימה שתופיעה אוטומטית, אז אני מענויין לדעת איך לעשות את זה גם אצלי בבית עזרה תתקבל ברכה תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  17. Started by free fraek,

יש לי בעיה באמיול .. אני פותח אותו והוא מתחיל להוריד ואחרי כמה דקות הוא נתקע ולא מוריד לא כלום לא מגיב ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות "סיים תהליך" יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by nirh216,

שלום, מישהו יכול לעזור לי איך שומרים מסמכי אופיס 2003 למסמכי אופיס 2007? (המסמך של 2003 כבר קיים), המסמך הישן (2003) עובד עם 2007 אך הוא במצב תאימות.. ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלקרוא או להדפיס! מישהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף! בברכה, ניר ישראל חן.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by Rhx,

שלום לכולם, כשאני בא לראות סרט/קטע וידאו, אני רואה אותו שחור מדי, בקושי ורואים משהו - ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה והכל תקין, כנ"ל במסך.. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by Stingray,

יש לי קבצים של סדרה שאני רוצה לגבות לדיסק DVD של 4.7GB. עכשיו בNERO אפשר להפוך אץ זה לדיסק DVD עם MENU ,הבעיה היא שבמקרה הזה כל קובץ (פרק) של 250 מגה,הופך להיות 1.5 גיגה,ואז אני בקושי יכול להכניס כמה פרקים. האם יש מצב להשאיר את הMENU ,אבל שהקבצים ישארו בפורמט DIVX? אני ממש אוהב את הקטע שכאשר מכניסים את הדיסק לנגן DVD הביתי,הMENU עולה ואז אפשר לבחור פרק (כמובן שאת הMENU אני אערוך). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. Started by vinipyx,

רשום לי בlog דבר כזה:Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.me אני לא יודעה מה זה אומר אבל זה מפחית לי את המהירות

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  22. Started by LaCostE,

היה לי במחשב firefox , מחקתי אותו. עכשיו ששולחים לי לינקים במסנג'ר או באיסיקו הלינק לא מגיב,כאילו לא נכנכס לכלום. ואם יש לי קישור לאתר בדסקטופ אין לו תסמל של האקספלורר.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  23. הייתי עד לאחרונה משתמש בNOD32 רגיל, הוא לא עשה שום בעיות והיה מעולה, אבל פשוט הוא היה מיושן והחלפתי לSmart Security. מהרגע שהחלפתי לSMART SECURITY, הFIREWALL שלו חסם לי את כל הנושא של שמיעה של מוסיקה או צפיה בקבצי וידאו שהם ONLINE, ככה שאני לא יכול לראות סרטונים מכל הסוג של CAST-UP וכאלה שמשתמשים איכשהו בMEDIA PLAYER. גם כשאני מנסה לבטל את הFIREWALL לגמרי, זה עדיין לא פועל לי. למישהו קרה משהו דומה עם התוכנה הזאת והוא הצליח לפתור אותה? אם יש מישהו כזה אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אופיר

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by er0101,

מכיון שקרייטיב לא התאימו את התוכנת "בידור" שלהם לויסטה אני צריך תוכנה חלופית. אני יודע שקיימות כמה תוכנות שניתן לקבוע בהם אופציות לשלט, אבל לא זוכר את השמות. כרגע אני מעוניין שהתוכנה תשלוט במדיה סנטר של ויסטה ע"י השלט של קרייטיב.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by DJPOWER,

איפה אני יכול למצוא מידע שקל לקרוא על ווינדוס סרברים? תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים