עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה לקמבן משהו שלא ישתמש ביותר מדי משאבים (והווינדוס שואב הרבה) ולכן אני מחפש רעיון ל-HTPC שיעלה עם מערכת הפעלה אחרת ושישר ייכנס לתוכנת המדיה סנטר מבלי לזלול משאבים מיותרים.. יש למישהו רעיון?

2. Started by sheff2k1,

מישהו יכול לתת לי לינק לסמיילים כמו של איסיקיו 4 למירנדה? לא מצליח למצוא את זה באתרם.

3. Started by dima1987,

האי סי קיו של ידידה שלי כול כמה דקות מתנתק אך אפשר לפתור את הבעיה ? התקנו אי סי קיו חדש וגם לא עוזר !!!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. ההיתי רוצה לדעת איזה אנטי וירוס הייתם ממליצים שיהיה לי במחשב?? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  5. שלום מחפש תוכנה ל REMOTE SCREEN CAPTURE על רשת מקומית תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. Started by Astrix-D,

אני צריך דרייבר ללוח אם CUV4X-C. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  7. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. יש לי בעייה בהצגת סרטים באתר מסויים - הנה דוגמא: hhttp://bidur.finder.co.il/online/news/4761.html במקום לראות את הסירטון אני רואה חלון ריק. לשם השוואה, באתרים אחרים שמציגים סרטים כגון YOUTUBE וחבריו אין לי את הבעייה הזו. הבעייה קיימת גם ב IE7 וגם ב FF2. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. בצעתי עכשיו שילוב של SP1 עם ההתקנה של האופיס 2007 . רציתי לדעת כיצד ניתן לשלב גם את מס' הרישיון שלי יחד עם ההתקנה,כך כשארצה להתקין את האופיס אני לא יצטרך להכניס את הרישיון וההתקנה תחל מיידית.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה מאד חמורה שקרתה לי בדקות האחרנות בזמן ניסיון להוסיף עוד מחיצה בכונן אז ככה, התוכנה ניסתה לשנות את גודל מחיצת D: שלי 160גיגה ל150גיגה ובקיצור עשה ERROR ופתאום המחיצה נעלמה !! אך עכשיו בתוכנה אני רואה שהמחיצה קיימת עם כל הקבצים וכל מה שהיה לי לפני רק אני לא ידוע איך לעשות אותה כונן D: כמו פעם ... אני יכול לעשות BROWSER ולהסתכל בקבצים שבמחיצה ... בבקשה עזרה ממי שמכיר את התוכנה הזאת זה חשוב מאד ! תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  10. יש לי תמונות שאני רוצה לצרוב על דיסק,ולכלול בתוך הצריבה מוסיקת רקע,איזו תוכנת צריבה\עריכה אני צריך בשביל זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. לפניכים תמונה של האפשרויות איחוי שיש לי אני רוצה לשנות את המחיצות בדיסק אז אני עושה איחוי לפני ויש לי מספר אפשרויות ואני לא יודע מה לבחור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. שלום..הוצאתי מהמחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3) כרטיס טלויזיה ישן...אני יודע שהוא עובד כי כשחיברתי למחשב הוא עבר אני רק צריך למצוא דרייברים בשבילו כי הדיסק התקנה רק עם דרייברים ל95/98.... רשום עליו ככה: PHILIPS M205PB צירפתי שני תמונות...חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייבר לXP אז אם מישהו יוכל לעזור לי או לאתר משהו אני יודה מאוד.. נ.ב מיצטער על האיכות של התמונות...זה מהפלא' ואין לי מצלמה כרגע [attachment deleted by admin]

13. גפ פה בפורום הוא רושם שאני משתמש בIE7 למרות שהתקנתי 8 ויש לי את האפשריות שלו ובכל זאת ניסיתי להתקין IE8 והוא אומר לי שמותקנת על המחשב שלי גרסא עדכנית יותר

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  14. יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם הם ape אלה קבציי מוזיקה קלאסית ..אני כל כך רוצה לשמוע העם קיימת תוכנה פשוטה שתעביר לי אותם לה mp3 ...כל התוכנות שנתקלתי בהם רוצות את כספי . וזה כבר משבוע שעבר .. תודה לכם שבת שלום

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  15. אממ אני מחפש תוכנה אשר במקום להקליד סיסמא בעת הכניסה לווינדוס או מעבר בין משתמשים אני פשוט אצטרך להכניס א הדיסק און קי בתודה מראש, דור

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by aqwe,

הי אני מנסה להפעיל סרט AVI וברגע שהוא מופעל המחשב עושה...RESET במכה... זה לא הנגן... מה זה יכול להיות? תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 14:05:59

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  17. בספק האינטרנט נאמר לי שזה כנראה וירוס או תולעת שיושבת לי על האינקרדיבל ...מה שקורה זה דבר כזה כאשר אני מפעיל את התוכנה אני מקבל בין 50 - 150 הודעות במכה של "MAIL DELIVERY SYSTEM" מישהו נתקל ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  18. האם AVG FREE EDITION 7 יעבוד בוינדוס של 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם בשעה טובה רניתי NEC 3500A שאלתי היא מה התוכנה הטובה ביותר לעשיית תפריטים בDVD ניסיתי את נרו 6 עם החבילת הרחבה וקצת התאכזבתי אומנם השימוש וההפעלה קלים ביותר אך המחבר כפתורים דל משהו האם קיים משהן טוב יותר? 2.כאשר אני מעוניין לצרוב ל DVD סרטים רגילים שלי ולהוסיף תפריטים איך עלי לסמן בנרו? האם לצרוב אותם בפורמט המקורי שלהם mped avi xvid וכו או שעליהים להפוך ל VOB או כל פורמט אחר של DVD

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by liran2003,

רוב הפעמים שאני מוריד בפיירפוקס(3.0.1), ההורדה לא מושלמת עד הסוף. אומנם יש את ההודעה שההורדה הושלמה בהצלחה, אבל בפועל, משהו כמו 90% מהקובץ הורד. מישהו נתקל בבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  21. היי.. אני מחפש נגן סרטים שיודע להסגר מעצמו כשהסרט נגמר. המליצו לי על media player classic אבל שם צריך לכוון את זה כל פעם כשמפעלים סרט, התוכנה לא זוכרת את ההגדרה הזאת... אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להגדיר את זה אוטומטי... תודה..

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. אני מתחיל ממש בפרימייר (אתמול) ואני טענתי כמה קבצי תמונות והעליתי אותם מחלון הSOURCE לסרט עצמו והבעיה היא שהרזולוצייה שלהם משתנה בהתאם לרזולוצייה של הסרטון כלומר אם התמונה במקור היא 800 על 800 והסרטון הוא על 200 על 200 אז אני יראה 1/16 של התמונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שאני יראה את כל התמונות בגודל מקורי. בתודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by 3pac,

אני צריך עזרה. יש לי קובץ rar של 6gb ודיסקים של 4.7 gb , ואני צריך איזה תוכנה שתפצל (או דרך הrar ) לי את זה לככה שאני יוכל לצרוב ב2 דיסקים . משהו יכול לעזור לי בבקשה ?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  24. היי, אין לי סאונד כשאני מנגן DVD במדיה סנטר על ויסטה. עם AVS אין בעיות כלל. אופיר

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים