תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
דחוף דחוף! :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי גם עם כל הדיסקים שמקבלים עם הכטיס מסך הדייבר שנמצא שם זה אותו דבר הכוונה היא של חברות אחרות עם הדריבר הוא אותו גבר
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בעזרת תוכנה זו אפשר להיכנס לפנדורה למשל... עכשיו הבעיה איתה אצלי היא שהיא מאוד מאיטה לי את מהירות האינטרנט(אינטרנט ממש זוחל) ולכן אני חייב לבטל אותה. מישהו יודע אם אפשר לסדר את הבעיה? או לחלופין תוכנה אחרת שבעזרתה אוכל להיכנס לפנדורה?(שלא ידעו שאני מישראל - זאת הכוונה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע האם זה פורום הנכון תעזרו לי בבקשה יש לי מחשב נייד של ASUS עם מערכת הפעלה VISTA אני רוצה לעבוד עם webaccess . אבל יש לי בעיה אני יכול לקבל מיילים אבל לא יכול לשלוח או להשיב . אני עושה השב רושם כתובת , ולמטה איפה שאני רוצה לרשום משהוא אין אפשרות לרשום כלום כאילו השדה חסום, ויש X אדום למעלה בצד שמאל מה זה יכול להיות ? אנשים תעזרו לי בבקשה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
קובץ ההפעלה של הסרט הוא ifo אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
תראו אני משחק קאונטר סטרייק...והיום שניסיתי להכנס לאחד השרתים זה נתקע לי בתחילת הטעינה והופעלה תכנית שקוראים לה DEP ואמרה לי שמתאמי ביטחון משו צריכים לסגור את התכנית,עשיתי ריסט זה חזר..אז נכנסתי להגדרות ועשיתי שזה יופעל על הכל חוץ מהקאונטר עכשיו עשיתי ריסט ונכנסתי לקאונטר שוב ועכשיו זה אפילו לא שולח הודעה זה ישר יוצא...אחרי זה עשיתי שיחזזור מערכת לאתמול והכל חזר כרגיל אבל עוד פעם שנכסתי זה הופיע אז עשיתי שיופעל אך ורק על דברים שהם הכרחיים ושנכסתי עוד פעם זה עוד פעם יצא בלי סיבה... והקאונטר לא פוגע בשום דבר ביטחוני שקשור למחשב! אז שמישהו בבקשה יעזור לי למה זה מציק ואני רוצה לשחק! אממ אני חדש פה אז תתחשבו תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שעשיתי להם ריפ ל-XVID ושאני פותח אותם במחשב אני מקבל את ההודעת שגיאה הזו. יש לי את חבילת המקודדים K LITE CODEC PACK - הגירסה הכי חדשה וזה לא עוזר לי,הסרטים לא נסגרים אבל יש לי את ההודעת שגיאה הזו ולאחר מכן נסגרים לי כל החלונות של הווינדוס אבל הסרט ממשיך. ניסיתי גם להתקין במקודדים רק XVID,DIVX ו-AC3 וגם ניסיתי גירסאות ישנות יותר של התוכנה אבל זה לא עוזר. יש לציין שזה קורה לי רק בסרטים שעשיתי להם ריפ אבל רק לאחרונה זה התחיל.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של לוגיטק מדגם QUICKCAM ראיתי אצלם באתר את כל האפקטים של הוידאו שיש לי את רובם חוץ מהבובות הזזות כמו הכריש וכו וזה חא מופיע אצלי בתוכנה למרותשהיא מעודכנת ולמרות שרשום שהמצלמה שלי תומכת בעניין יש למישהו מושג??? http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/video_software_services/video_effects/&cl=us,en?WT.ac=ps|3294
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני צריך להוריד חבילת התקנה מלאה לXP64 ביט אני תקוע עם זה לא מצאתי בשום מקום
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי TLN-Bittorrent 4.0 , 2 מחשבים עם רשת, ו2 קווי אנטרנט. במיקרה יצא שעל שני המחשבים יורד אותו טורנט. עכשיו הטורנט עצמו גדול מאוד ובשביל לחסוך זמן רציתי לדעת אם במקום סתם למחוק טורנט אחד אפשר לאחד את כל החלקים מ2 הטורנטים לטורנט אחד. (יש הרבה חלקים בטורנט הראשון שלא ירדו בטורנט השני ולהפך) ובכך לחסוך זמן הורדה יקר. נכנסתי דרך וינדוס לתקייה איפה שהקבצים, אבל לפי וינדוס הגודל שלהם הולך לפי השם שלהם, ולא לפי מה שהביטורנט מראה לי. מישהו יודע איך אפשר לאחד את שני הטורנטים לאחד, אם בכלל? אודה אם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה ואמצע הבדיקה זה יוצא מהתוכנה ומראה את את השגיאה שבתמונה אם מישהו יוצא מזה??ויוכל לעזור.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם !.. יום שישי 29/08/08 הגיע המחשב החדש שהוזמן ביום ראשון 23/08/08 בקיצור אני צריך תוכנה טובה המומלצת ביותר לנקות מכל מני דברים מזיקים שבאים מהאינטרנט בקיצור בשביל לשמור על שלמותו אז האם אפשר לינק לתוכנה (רצוי חינמית) תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
לשנות כמו לאייסיקיו? נגיד CTRL + ENTER?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט סרט באותו זמן שהוא פועל במחשב. ז"א, אם אני רואה במחשב סרט מסויים התוכנה אמורה להקליט את הפריימים של הסרט שפועל וכאשר אני מורה לתוכנה להפסיק להקליט היא אמורה ליצור לי קובץ חדש שבו הסרט שיצרתי. (משהו בסגנון של הלחצן המוכר Print Screen שלוכד תמונה אחת רק התוכנה אמורה ליצור קובץ וידאו לא קובץ תמונה..) כל מי ששואל את עצמו למה לעזאזל זה טוב הרי הסרט כבר אצלי בהאדריסק למה לי להקליט אותו שוב?!? הנה כמה תשובות אפשריות: 1) אם אני רוצה רק חלק מהסרט בתור קובץ נפרד ויותר קטן. 2) אם זהו בכלל סרטון פלאש שהועלה לאינטרנט ואני רוצה את אותו סרטון כקובץ אצלי במחשב 3) לערוך את הסרט שבהארדיסק כפי שאני רוצה כלומר לחתוך חלקים וכדומה 4) ולדעתי הסיבה החשובה ביותר…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי פיירוול של מקאפי (הSP2 מותקנת אבל הפיירוול שלה לא מופעל) שכל הזמן משנה את אופיו. אני אסביר: אני לא נוגע בהגדרות בכלל (חוץ מהראשוניות) ובאותו יום, מבלי שהמחשב כובה או אותחל, המקאפי חוטף קריזות ומחליט פעם כן לאפשר גלישה ופעם לא; פעם כן להוציא לי מיילים מאאוטלוק ופעם לא; פעם הוא כן חוסם קבלת קבצים ופעם לא. לא ברור לי איך ןלמה זה קורה, אבל זה מטריף ת'שועלים! (באמת, אין לי פה אף שועל באיזור...) אני משתגע מזה, ומתעצבן שזה בעצם גורם לי כל פעם לעשות DISABLE ולהיות חשוף ברשת. יש הסבר + עצות???
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה רניתי NEC 3500A שאלתי היא מה התוכנה הטובה ביותר לעשיית תפריטים בDVD ניסיתי את נרו 6 עם החבילת הרחבה וקצת התאכזבתי אומנם השימוש וההפעלה קלים ביותר אך המחבר כפתורים דל משהו האם קיים משהן טוב יותר? 2.כאשר אני מעוניין לצרוב ל DVD סרטים רגילים שלי ולהוסיף תפריטים איך עלי לסמן בנרו? האם לצרוב אותם בפורמט המקורי שלהם mped avi xvid וכו או שעליהים להפוך ל VOB או כל פורמט אחר של DVD
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איזו תוכנה יודעת לפתוח את הקבצים כדי שאוכל להפעיל את התוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אם כן, גם את האיכות? בכל מקרה אני רוצה לנסות, למישהו יש מושג באיזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ואם אפשר הסבר קצרצר גם איך. תודה מראש ;]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני לא מוצא דריברים לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול חשבתי שבאינטרנט יש הכול תעזרו לי פליז
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כמו ששלחיצה על ALT+TAB אני עובר בין כל התוכנות שיש להן חלון פתוח או ממוזער בTASK BAR אז אני רוצה שגם התוכנות שממזערות לTRAY יופיעו בחלון שנפתח עם ALT+TAB
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
רשום לי בlog דבר כזה:Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.me אני לא יודעה מה זה אומר אבל זה מפחית לי את המהירות
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מה ניתן לעשות חוץ מלהעיף Extentions? *מותקן על WINXP PRO+SP2 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ערב טוב.דבר ראשון אני מגיב בפורום זה מפני שזו לא בעיה טכנית או אמצעי אכסון אלא רק עם התוכנה powerdvd. יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל.אם אני מכניס dvd (גם מקורי) או סתם דיסק עם סרט התוכנה לא משמיעה כלום. הסרט רץ כרגיל אך אין קול. כאשר אני מפעיל קובץ אחר שיושב על הדיסק קשיח אין שום בעיה. כנ"ל אם אני מנסה באמצעות תוכנה אחרת,אבל זאת התוכנה שאני רוצה להשתמש. כמו כן גם אם אני מנסה להריץ דרך הצורב השני שלי סרט (צורב רגיל) התוכנה לא מאפשרת לסאונד לרוץ. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי,אני כבר משתגע עם הדבר הזה. אשמח אם תעזרו לי בהקדם. תודה מראש נ.ב התוכנה אמורה לתמוך בויסטה,זה לפחות מה שכתוב באתר שלהם.
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כל פעם מחדש מתבטלת לי האפשרות לשמוע צלילים כששולחים לי הודעה. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-