תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע על אתר ישראלי שאפשר להוריד צלילים והתראות על קבלת דואר?עדיף שההתראות ידברו בעברית והן מצחיקות ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שולח דואר בעברית אבל מי שמקבל אותו רואה ג'יבריש התכנת דואר לא מזהה שזה עיברית והסימון ב encoding הוא על western european לכן הוא צריך לעשות קידוד ל hebrew (logical) השאלה היא איך אפשר למנוע זאת כלומר להגדיר לו שיגיע עם קידוד של עיברית לוגית ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הורדתי את האנטי-וירוס(טרייל!!!), וכשאני מתקין אותו, כשוהא מגיע לרסקיו דיסק, הוא סוגר את החלון ולא מתקין יותר. מישהו יודע מה הבעיה? כמו כן, אני מקבל כל דקה בערך 2 הודעות ספאם במייל, ככה שפעם ביום זה יוצא 70 הודעות בערך שאני מוחק :bash: מה לעשות?! זה OUTLOOK EXPRESS.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
את MBM לא היתה לי בעיה להפעיל על הלוח הישן שלי (7IXE) תודות לטבלה שיש באתר של MBM שמפרטת איזה סנסור מראה מה. הבעיה היא שעם הלוח החדש שלי (7VRXP REV2), השמות שמופיעים לי בתוכנה לא תואמים את אלה שבאתר... הנה שמות הסנסורים שמופיעים באתר: SIS950/ITE8705F* SIS950/ITE8705F-1 LM83-7 remote בתוכנה עצמה יש לי: LM83-7 remote1 LM83-7 remote2 LM83-7 remote3 וכן: SIS950/ITE8705F-1 SIS950/ITE8705F-1-Diode SIS950/ITE8705F-2 SIS950/ITE8705F-2-Diode SIS950/ITE8705F-3 SIS950/ITE8705F-3-Diode השאלה היא מה לבחור ואיפה? חסר לי בתוכנה ה-SIS950/ITE8705F, ומשום מה מופיעים לי שלושה remote-ים... (אם זו שאלה מפגרת אני מתנצל מראש...)
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כל פעם שאני מקודד את הסרט אין לו בכלל סאונד התמונה בסדר גמור אבל לא שומעים כלום למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2002. היה לי את אותו אחד בדיוק עם ווינדווס ME ולא היו איתו בעיות. אח"כ פירמטתי והתקנתי XP HOME EDITION ואת אותו האנטי וירוס. באופן כללי אין איתו בעיות חוץ מזה שהוא עוד לא מצא לי אף וירוס (כבר כמה חודשים מאז שיש לי XP) שזה מוזר , אבל יש סיכוי שזה בסדר כי אני נזהר מאוד לא להוריד דברים חשודים ולא לקבל קבצים סתם ככה. אבל הבעיה הרצינית היא כשאני רוצה לעשות SCAN. אם אני סורק לוירוסים חלקים קטנים, שזה לא לוקח הרבה זמן הכל בסדר. אבל כשהסריקה לוקחת הרבה זמן, בשלב מסויים תמיד יתקע האנטי וירוס, לפעמים עם החלון שגיאה של XP (לשלוח דו"ח שגיאות) ולפעמים סתם ככה. התקנתי את האנטי וירוס מחדש כבר כמה פעמים אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה זה יכול להיות? יכול להיות שיש א…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה המחשב עושה ריסטרט ושהוא עולה הוא מראה לי שהמערכת התאוששה משגיאה חמורה ומראה את הקבצים הבאים D:\WINDOWS\Minidump\Mini100502-04.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר עידכנתי לא עזר, מה הבעיה? חלונות XP PRO זה קורה גם ב98
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שאני מוריד משהו ופתאום הוא מפסיק אבל הוא לא סיים והוא נותן לי אפשרות לפתוח את התקייה של מה שהורדתי אבל הקובץ כמובן דפוק כי זה הוריד נגיד 200 מגה מה-700. איך עושים שזה לא יפסיק באמצע או להמשיך את זה? והוא רושם שיש לי אפשרות רסיום אבל אין לי מושג איך לממש אותה..
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
נכון יש את הבדיקות ב 3d mark, ורואים את הגרפיקות התלת מימדיות המקסימות האלה? איפה יש עוד כאלה סרטים/ תוכנה עם כלאה קטעים שונים (גם למשקפיים התלת מימדיות האלה שקונים בשקל)
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי בעיה לצפות ב Streaming Videos. אבל לא בכולם, בכאלה של Windows Media Player, וגם זה רק באותם אתרים אשר לא נותנים את התמיכה לראות את הסרטים בנגן המדייה אלה רק דרך האתר שלהם, (גם לא דרך המדיה הפרטית של ה EXPLORER ). העניין הוא שכשהסרט נטען הוא מראה מסך שחור בניגון שלו, וזהוא. וכשאני מנסה לעשות MINIMIZE או להפעיל משהוא אחר, או אפילו לסגור את ה explorer כול המחשב נתקע לתקופה ארוכה, ולוקח הרבה כאב!!! לכבות את ה explorer התקוע. למה זה קורה לי? ומה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קצת רקע: לא מכבר רכשתי מצלמה למחשב (Mustek- Gsmart mini) - שהיא גם ניידת ומאפשרת לי לשמור תמונות וסרטים קצרים (8 מגה) במצלמה, ודרך כבל USB לראות את הכל במחשב (בתוכנה של המצלמה כמובן). בזמן שהמצלמה מחוברת למחשב (בין אם זה לטעינה של סוללת המצלמה, או שמירת התמונות שצילמתי במחשב, או שיחת ועידה באינטרנט) אין באפשרותי לצלם תמונות, או סרטים קצרים למצלמה, אלא רק כשהיא לא מחוברת למחשב. שאלתי היא כזו: מה היא התוכנה הכי טובה לדעתכם שדרכה אני יוכל לצלם סרטים דרך המצלמה כשהיא מחוברת למחשב- זאת אומרת שהתוכנה תשמור את מה שאני מצלם וכך אני יוכל לצלם ולשמור ישירות למחשב ולא דרך המצלמה (ששם כאמור יש לי רק 8 מגה), מה שאומר שאני יוכל לעשות סרטים ארוכים הרבה יותר. (הסיבה שזה דחוף, ואחת הסיבו…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אנשים אני בשאלה חשובה שלא מצאתי עליה הרבה דיבורים, מהי תוכנת ה POP UP KILLER הכי טובה שיש? אישית אני משתמש ב - POPUP AD FILTER ו ב FREE SURFER. שתי התוכנות לא כאלה שצריך להגדיר איזה אתרים לסגור ואיזה לא, הם לבד סוגרות כול אתר. יותר נכון כמעט כול אתר! וזה ממש מעצבן ששתיהם פועלות לי, למישהוא יש המלצה להכי טובה?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל כשאני מנסה לעשות PREVIEW/PLAY , לקובץ שאני מוריד, הוא לא מנגן אותו , ורק לאחר משחקים רבים עם הכפתורים של הנגן הוא מתחיל לנגן אותו וגם זה לא תמיד עובד... כמובן שאני מחכה שהוא יוריד חלק מהקובץ, לפחות 0.5 - 1 מגה. מישהו נתקל בתופעה הזאת ? יודע במקרה איך לפתור אותה ?, אגב, אני משתמש ב KAZAA LITE 2.0 .
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
-
-
אבא שלי הוריד איזה תוכנה שמוסיפה סרגל כלים עם פרסומות לאינטרנט אקספלורר ואם אני עוזב את המחשב לכמה זמן הוא "משתלט" ומעביר ללינק של הפרסום (ואז הם מרוויחים כסף על הלחיצה) בכל מקרה גיליתי שמה שעומד מאחורי ההעברה זה קובץ שהToolBar מריץ, איכשהו, ואני סוגר אותו כל פעם, אבל אני עדיין רוצה להפטר ממנו, אבל הסרגל חוזר כל פעם מחדש... איך מורידים סרגלי כלים באופן קבוע??
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שלום, האם קיים כזה דבר? כי אני קניתי דיסקים לצריבה ואני רוצה לראות עם הם בסדר.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הורדתי סרט MPG בגודל של 734 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק אבל הקובץ גדול מידי אני רוצה לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לפצל את הסרט כך שאני לא אהיה צריך לחבר את שני החלקים כדי לצפות בהם ואוכל לראות כל חלק בנפרד ומאיפה אני יכול להוריד תוכנה זו ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה המשחקים שבודקים את הכרטיס??. המשחק עם המכוניות והדרקון נראים יפים יש לכם את השמות שלהם?
-
התקנתי את ה SMARTRIPPER בזמן הפעלה הוא רושם לי את ההודעה הבאה : no ASPI adapter available ובזמן הפעלת RIP הוא עושה search ל code הוא עובר בין DeCSSPlus ל VobDec מספר פעמים ולא מגיע ל ASPI מה שכן נוצר לי קובץ vts_01_1.vob בגודל של 4M
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי בעיה באקסל 2000 המותקן על XP-PRO . במחשב הישן היה לי אופיס 2000 + WIN 98 - ולא היו בעיות בתמיכה בגליון מימין לשמאל - וכן הלחצן של הפקודה של העברת הקובץ מימין לשמאל עבדה . התקנתי את אותו אופיס 2000 ( אותו CD מקורי ) - על XP-PRO - והגליון פשוט תמיד משמאל לימין ( A1 נמצא בצד שמאל עליון של המסך ואני רוצה בגלל העברית ש- A1 יהיה בצד ימין עליון ) . לא ניתן לגרור את הלחצן הרלוונטי לסרגל הפקודות ( לחצנים אחרים נגררים ) . כמו-כן ביצעתי עידכון לאופיס מהאתר של מיירוסופט וזה גם לא עזר ( כל תיקוני הבאגים שהיו - 2 ערכות שירות ). א. האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון ? ב. האם מישהו מכיר את לחצני הקיצור לפקודה הנ"ל ? בתודה מראש - ליהי
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
על מחשב מסויים (Windows XP) התקנתי את Norton Systemworks 2003, אך כשאני מנסה להפעיל את הGUI שלו (או של כל חלק שכל תוכנה באותו GUI, מי שמכיר יודע למה אני מתכוון) מופיע לי הודעת השגיאה הבאה: לא מצאתי מענה לבעיותי באתר של סימנטק, והפיתרון היחיד המתאים לי מהפיתרון לבעיה זו עם NAV2002 לפי המאגר נתונים שלהם הוא REINSTALL מה שניסיתי ולא עבד. אני זוכר שבעבר הייתה לי בעיה דומה עם Systemworks 2001/2002 (אחד מהם לא זוכר איזה) אבל רק עם הNAV בלבד. כל השאר עבד אחלה. הצלחתי לסדר את הבעיה עם הNAV, לא זוכר איך. רעיונות/הצעות/תרומות?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לתכנן שולחן מחשב לחדר שלי וחשבתי שזו הזדמנות טובה לעבוד עם תוכנת CAD. איזו תוכנה אתם ממליצים לי עליה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-