תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס GEFORCE 2 PRO 32 MB DDR. עם athlon 1.2 and gigavite vtx מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP כרגע מותקנים אצלי ה 2942 של נבידיה. היום ניסיתי להתקין את ה40.72 של נבידיה והתעוררה שגיאה: חשוב לציין שניסיתי להוריד מכמה שרתים (גם מ Hwzone וגם מהאתר של Nvidia). ושניסיתי גם להתקין את גירסה 30 משהו... כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט, לכבות אנטי וירוס וכו'. בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנת הצ'יטוט החדשה מיועדת בעיקר לגולשים מתחילים היא מכילה את רוב התכנים החשובים של ICQ PRO אך היא קלה יותר ונוחה יותר לשמוש ותפעול. התוכנה החדשה מאפשרת חיפוש והוספת גולשים, קביעת רמת אבטחה, קבלה ושליחה של קבצים, חיפוש בגוגל וכו'. חשוב לציין כי התוכנה לא מונעת שימוש בICQ PRO ואף מתאפשר מעבר בין הגרסאות בלחיצת כפתור. למידע נוסף והורדה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
שלום, מישהו שמע על וירוס כזה? (אם זה וירוס?) אני לא יכול לחייג לספק אינטרנט שלי (מודם חיוג רגיל). החיוג נתקע. (ללא הודעה, החלון חיוג פשוט נשאר על המסך). אם אני משנה את מספר היעד לחיוג אפילו בספרה אחת, לדוגמה, מוסיף "1" בסוף- או משנה איזושהיא ספרה- עובד כמו שעון! לא משנה אם אני יוצר התחברות חדשה או ישנה לאינטרנט. אותה בעייה. ניסיתי הכל. המחשב פשוט לא מרשה לחייג את המספר הזה! לדעתי רק יכול להיות וירוס. כמובן שמייד תחמנתי את המאניאק והוספתי 1 בסוף המספר ה"אסור" אחרי שני פסיקים, ככה שה-1 אובד ולא מפריע בחיוג. אבל איזה עוד נזקים הוא עשה/עושה/יעשה?! כבר סרקתי עם AntiTrojan ו-Norton Antivirus מעודכנים והם לא מצאו כלום. מישהו שמע...
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום הייתי צריך לפרמט את המחשב לפני כחודש והחלפתי ווינדווס בהזדמנות לפני שאחד מהם ידפוק לי את המחשב (החלפתי לווינדווס מי) ולמרבה הפלא כשניסיתי לראות סרט במדיה פלייר לא ראיתי שום דבר רק שמעתי קול, ניסיתי לראות בכל הפורמטים האפשריים ולא עבד אחר כך הורדתי תוכנה אחרת לראות בה סרטים וגם היא לא עבדה, ניגשתי לחבר שלי שאלתי אותו מה הוא ממליץ לעשות והוא אמר לנסות להוריד דיירקט איקס 8 היתה לי גירסא קודמת ניסיתי את זה הורדתי ולא עבד בסוף נכנעתי ועשיתי בדיירקט איקס כל מיני טסטים בדיספלי ואם פתחתי סרט ועשיתי את הטסטים האלה באותו זמן ראיתי את הסרט עד שהוא ניגמר ואז עוד פעם אותו בעיה נ.ב. המחשב נכשל בבחנים (test directdraw, test direct3D) אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות עזרו לי בבקשה ת…
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך נפטרים מהסרגל שהוסיף לי ה-replace dash בוורד? את הכפתור החדש העברתי לסרגל כלים אחר, אבל בכל פעם שאני מתחיל את וורד, הסרגל (שהורדתי אותו ב"התאמה אישית") חוזר ומופיע.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התקנתי את ה SMARTRIPPER בזמן הפעלה הוא רושם לי את ההודעה הבאה : no ASPI adapter available ובזמן הפעלת RIP הוא עושה search ל code הוא עובר בין DeCSSPlus ל VobDec מספר פעמים ולא מגיע ל ASPI מה שכן נוצר לי קובץ vts_01_1.vob בגודל של 4M
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
i am searching for an AC3 codec tnx p.s. - Nemo is NOT welcome
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע על אתר ישראלי שאפשר להוריד צלילים והתראות על קבלת דואר?עדיף שההתראות ידברו בעברית והן מצחיקות ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... הדרישות שלי הם... יש לי 2 תרגומים... אחד אנגלי אחד עברי.. עכשיו התרגום האנגלי מצויין מבחינת תזמון אבל זה עדיין באנגלית התרגום העברי לא טוב מבחינת תזמון אבל הטקסט עצמו מצויין אני צריך תוכנה שתקח חלק מזה וחלק מזה... ותחבר את מה שאני צריך בקובץ אחד הכוונה שמבחינת התזמון הוא יקח מהקובץ האנגלי וישלב אותו עם הטקסט של הקובץ העברי.. יש דבר כזה? זה יפתור הרבה בעיות... ואפילו אם אין יש מצב שמישהו תותח יכין את זה ב-VB כי זה ניראה לא בעיה... תודה רבה רבה רבה מראש!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד מילון אנגלי עברי ועברי אנגלי טוב (לא Babylon כי הוא דפוק)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שולח דואר בעברית אבל מי שמקבל אותו רואה ג'יבריש התכנת דואר לא מזהה שזה עיברית והסימון ב encoding הוא על western european לכן הוא צריך לעשות קידוד ל hebrew (logical) השאלה היא איך אפשר למנוע זאת כלומר להגדיר לו שיגיע עם קידוד של עיברית לוגית ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כל פעם שאני מקודד את הסרט אין לו בכלל סאונד התמונה בסדר גמור אבל לא שומעים כלום למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
הורדתי את האנטי-וירוס(טרייל!!!), וכשאני מתקין אותו, כשוהא מגיע לרסקיו דיסק, הוא סוגר את החלון ולא מתקין יותר. מישהו יודע מה הבעיה? כמו כן, אני מקבל כל דקה בערך 2 הודעות ספאם במייל, ככה שפעם ביום זה יוצא 70 הודעות בערך שאני מוחק :bash: מה לעשות?! זה OUTLOOK EXPRESS.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
נכון יש את הבדיקות ב 3d mark, ורואים את הגרפיקות התלת מימדיות המקסימות האלה? איפה יש עוד כאלה סרטים/ תוכנה עם כלאה קטעים שונים (גם למשקפיים התלת מימדיות האלה שקונים בשקל)
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
את MBM לא היתה לי בעיה להפעיל על הלוח הישן שלי (7IXE) תודות לטבלה שיש באתר של MBM שמפרטת איזה סנסור מראה מה. הבעיה היא שעם הלוח החדש שלי (7VRXP REV2), השמות שמופיעים לי בתוכנה לא תואמים את אלה שבאתר... הנה שמות הסנסורים שמופיעים באתר: SIS950/ITE8705F* SIS950/ITE8705F-1 LM83-7 remote בתוכנה עצמה יש לי: LM83-7 remote1 LM83-7 remote2 LM83-7 remote3 וכן: SIS950/ITE8705F-1 SIS950/ITE8705F-1-Diode SIS950/ITE8705F-2 SIS950/ITE8705F-2-Diode SIS950/ITE8705F-3 SIS950/ITE8705F-3-Diode השאלה היא מה לבחור ואיפה? חסר לי בתוכנה ה-SIS950/ITE8705F, ומשום מה מופיעים לי שלושה remote-ים... (אם זו שאלה מפגרת אני מתנצל מראש...)
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2002. היה לי את אותו אחד בדיוק עם ווינדווס ME ולא היו איתו בעיות. אח"כ פירמטתי והתקנתי XP HOME EDITION ואת אותו האנטי וירוס. באופן כללי אין איתו בעיות חוץ מזה שהוא עוד לא מצא לי אף וירוס (כבר כמה חודשים מאז שיש לי XP) שזה מוזר , אבל יש סיכוי שזה בסדר כי אני נזהר מאוד לא להוריד דברים חשודים ולא לקבל קבצים סתם ככה. אבל הבעיה הרצינית היא כשאני רוצה לעשות SCAN. אם אני סורק לוירוסים חלקים קטנים, שזה לא לוקח הרבה זמן הכל בסדר. אבל כשהסריקה לוקחת הרבה זמן, בשלב מסויים תמיד יתקע האנטי וירוס, לפעמים עם החלון שגיאה של XP (לשלוח דו"ח שגיאות) ולפעמים סתם ככה. התקנתי את האנטי וירוס מחדש כבר כמה פעמים אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה זה יכול להיות? יכול להיות שיש א…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה המחשב עושה ריסטרט ושהוא עולה הוא מראה לי שהמערכת התאוששה משגיאה חמורה ומראה את הקבצים הבאים D:\WINDOWS\Minidump\Mini100502-04.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר עידכנתי לא עזר, מה הבעיה? חלונות XP PRO זה קורה גם ב98
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הורדתי סרט MPG בגודל של 734 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק אבל הקובץ גדול מידי אני רוצה לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לפצל את הסרט כך שאני לא אהיה צריך לחבר את שני החלקים כדי לצפות בהם ואוכל לראות כל חלק בנפרד ומאיפה אני יכול להוריד תוכנה זו ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה התוכנה החדשה SpyWare עושה ? ובכן : מצלמת בסתר עם וידאו + מקליטה בסתר אפילו בחושך מלא !!! (שימוש באינפרא אדום). יש לה חיישן אופטי לזיהוי תזוזה ואז היא מופעלת . מתקשרת באופן אוטומטי לסלולרי או שולחת הודעת טקסט כתובה ומודיעה שמישהו נכנס לתחום האיזור שבו היא מצלמת . זהו אחד הפטנטים והחידושים בתוכנה : היא ממירה בעזרת אלגוריתם מתמטי מיוחד את סיגנל מצלמת הוידאו הרגילה (WebCam) לאותות Output בתדר אינפרא אדום . כולל פקודת לחיישן המזהה תזוזה או אי תזוזה באיזור שמצולם . נמצאת בשימוש של חוקרים פרטיים ושירותי ביטחון בעולם !!! הבעייה שהיא נורא מתוחכמת ....מי יכול לעזור לי להפעיל אותה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אני בשאלה חשובה שלא מצאתי עליה הרבה דיבורים, מהי תוכנת ה POP UP KILLER הכי טובה שיש? אישית אני משתמש ב - POPUP AD FILTER ו ב FREE SURFER. שתי התוכנות לא כאלה שצריך להגדיר איזה אתרים לסגור ואיזה לא, הם לבד סוגרות כול אתר. יותר נכון כמעט כול אתר! וזה ממש מעצבן ששתיהם פועלות לי, למישהוא יש המלצה להכי טובה?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-