תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי מה המצב אני מחפש תוכנה טובה מהירה מאובטחת וחינמית לפתיחת שרת ftp על מחשב פנטיום 2 עם 192 מגה זיכרון תודה לכל העוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אפשר המלצה לתוכנה טובה למתמטיקה, אם אפשר אז אחת שנותנת דרך בפתרונות טריגונומטרים לדוגמא. כעיקרון אני צריך תוכנה שיש בה אפשרות לפתרון משוואות עם משתנה, וגם יכולה להביא פתרון שכולל את המשתנה , לדוגמא: 3x+2x התוצאה 5x אם יש אפשרות לאינטגרלים וכל מיני כאלה לא יזיק. תודה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה לצילום וידאו של מסך המחשב של מה שרואים על הצג איזה תוכנה טובה יש? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה שאני יוכל דרכה לעשות מדריכים אני צריך תוכנה שתצלם את המסך באיכות HD (או איכות ממש טובה) כי זה מדריך אז צריך לראות בדיוק מה אני עושה, מה אני בוחר ואיך וגם שיהיה אפשר לדבר כאילו עם המקרופון משו קל ופשוט בלי יותר מידי פונקציות שאני לא סתם ייסתכך יש המלצות??
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך לעשות איזה סרט מתוכנה שאני מריץ, נגיד EMULE, עם איזה תוכנה אני יכול להסריט אותה בלי שיראו את שורת המשימות, ז"א רק את ה-EMULE, ושהסרט יהיה בפורמט הכי איכותי שיש וגם שהקול שלו יהיה באיכות הכי טובה. יש תוכנה כזאת??? תודה מראש, דור לוי.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש תוכנה כלשהי שמשמשת לצילום הפעולות שלי על המחשב? ואני מדבר על צילום כסרט ולא על סקרין שוט.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי, יש לי מצלמת רשת מחוברת למחשב בUSB+מיקרופון, ואני מחפש תוכנה מומלצת לצילום בעזרתה. לא מצאתי את התוכנה המקורית שאיתה באה המצלמה. אני רוצה שהיא תצלם וידאו (באיכות הכי גבוה שהיא מסוגלת, בטח 360P.. לא חובה אודיו) ללא הפסקה (כל עוד המחשב דלוק כמובן..) ותשמור את הקובץ, ולאחר כל זמן/נפח מסויים תיצור קובץ חדש, וככה תמשיך. יש משהו טוב לדברים כאלו או פשוט לחפש והראשון שעולה יעשה את העבודה? -- עכשיו, אם אפשרי, אני רוצה לחבר מצלמה נוספת למחשב (גם כן USB), ושהיא תבצע את אותו הדבר בו זמנית (ממיקום שונה). יש חיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מחפש תוכנה למילום וידאו של המחשב הרצתי חיפוש מצאתי רק את fraps אבל הבנתי שהיא מצלמת רק משחקים אני מחפש תוכנה שתצלם(וידאו) את המסך הרגיל שלי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת רקע: לא מכבר רכשתי מצלמה למחשב (Mustek- Gsmart mini) - שהיא גם ניידת ומאפשרת לי לשמור תמונות וסרטים קצרים (8 מגה) במצלמה, ודרך כבל USB לראות את הכל במחשב (בתוכנה של המצלמה כמובן). בזמן שהמצלמה מחוברת למחשב (בין אם זה לטעינה של סוללת המצלמה, או שמירת התמונות שצילמתי במחשב, או שיחת ועידה באינטרנט) אין באפשרותי לצלם תמונות, או סרטים קצרים למצלמה, אלא רק כשהיא לא מחוברת למחשב. שאלתי היא כזו: מה היא התוכנה הכי טובה לדעתכם שדרכה אני יוכל לצלם סרטים דרך המצלמה כשהיא מחוברת למחשב- זאת אומרת שהתוכנה תשמור את מה שאני מצלם וכך אני יוכל לצלם ולשמור ישירות למחשב ולא דרך המצלמה (ששם כאמור יש לי רק 8 מגה), מה שאומר שאני יוכל לעשות סרטים ארוכים הרבה יותר. (הסיבה שזה דחוף, ואחת הסיבו…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לצילום של המסך אבל לא למסך מלא אלא קטעים חתוכים מהתמונה. יש כזאת תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי ושלום אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לצלם דף אינטרנט מתוך אתר אינטרנט, בצורה כזאת שכל הדף יצולם כולל תמונות ומלל וכולל תוכן שכדי לראות אותו צריך לגלול מטה. ממש כמו שבהדפסה כל הדף יוצא, כך ארצה שכל הדף יתפס. תודה לעוזרים daido
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בדיוק סקרין סייברס ביס והם הציגו שם תוכנה שע"י כמה צילומים של חדר או צילום חוץ ניתן לאחד את התמונות ולעשות תמונה פנורמית הם הציגו שם תוכנה ממש מגניבה מישהו יודע איך קוראים לה או תוכנה תואמת אחרת?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה עזרה למצוא תוכנה שמצלמת את הפעולות שאני מבצע במחשב כדי שאוכל ליצור מעין הדרכה כזו. כמו שאפשר לפעמים לראות הדרכה על אופיס או תוכנה מסוימת.. מקווה שהסברתי את עצמי כהלכה, אבל אני מאמין שתבינו תודה..
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי פלאפון סמסונג 612 (למי שמכיר) ואני צריך תוכנה שמראה צלצולים לפלאפונים אבל לא במספרים כמו לכולם אלה בתווים!!!! למיש שיש פלאפון כזה ויגיד לי איך הוא משיג צלצולים זה נורא יעזור!! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה dvd טובה שתומכת באפשרות של tv out דרך הכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך, וכרטיס טלויזיהAVERTV GO 007 FM PLUS, חיברתי את הכל בלי הממיר , והתוכנה לא עובדת... זה נכנס לתוכנה עושה רעשים של רדיו לא קולט כזה ואז עושה סגור תוכנית. ניסתי לעשות ריאינסטול, אנאינסטול, התקנתי דרייבר אחר המאתר שלהם כלום לא עזר.. היום אפילו חיברתי את הממיר ולא עובד! מה יכולה להיות הבעיה? תודה יונתן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
על איזה תוכנה לצפיה תסרטים אתם ממליצים שתומחת ברו הפורמטים. אפשר לראות סרטי DVD דרך ההארד דיסק בלי כונן DVD
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לפות בסרטים עם אפשרות טעינת כתוביות נמאס לי כבר מה rad light שעושה לי בעיות הצעות ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש איזה תוכנה(אם יש FREE SOURCE) אז מעולה שלא תהיה כבדה מידי שתאפשר לי להראות ולראות שולחן עבודה של מחשב אחר,אני לא צריך את אופצית ההשתלטות,אך אם היא מובנית זה כמובן לא יפריע. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות DVD מקורי מ eBay, ה DVD בקידוד Region 1. עברתי על החיפוש אבל כל מה שמופיע שם ממש ישן, אני מתכוון לראות את הדיסק במחשב בלבד, האם כיום ישנה בעיה לצפות בדיסקים מ region 1 או שכל תוכנת צפייה תנגן את הדיסק, במידה וצריך תוכנה מיוחדת אשמח אם תציינו איזו. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש עם כונן BR והוא קנה כמה סרטים איך רואים את הסרטים במחשב על הטלוויזיה - סרטי 3D ? עם איזו תוכנה ? מה הפורמט של הסרטים ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שמעתי שיש תוכנה שבה אני יכול להראות דמואים של משחקי קלאנים ויש כל מיני אפשרויות להעברי קדימה אחורה וכ'ו אני רוצה לראות דמואים של הטירה הנאצית מישהו יודע על התוכנה הזו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש תוכנה כמו בורסה גרף או Money Time וכו' אבל הן עולות כסף, והרבה. מישהו מכיר דבר דומה בחינם? ניסיתי FXG וזה לא ממש זה ( זה יותר ניתוח טכני). אשמח לתשובות, דור.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי עוד מחשב בבית, אני רוצה לראות מהמחשב שלי את המסך של המחשב השני. איך מה מו? ועם יש אפשרות גם לשלוט במחשב השני דרך המחשב שלי.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-