עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mic,

תודה

2. Started by mic,

מחפש לינק לתוכנה טובה שממירה כל סוגי הפורמטים.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  3. תודה. (חיפוש לא עזר)

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  4. לפני כמה זמן התחילה לפעול אצלי תוכנה מעצבנת שאני לא יודע את מקורה, שמה או איך לסגור אותה או להסיר אותה: לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לסגור אותה. התוכנה בעצם מציגה את מה שקורה באינטרנט (logged off, connecting, chacking password, connected)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

התקנתי פה את התוכנה שצויין בכותרת לניסוי קטן שאני עורך פה.. כל הרשימת משתמשים שלי מוצגת כמספרי איסיקיו, (293890474325) , האם אפשר\י לעשות שזה יציג לי את הניק של המשתמש במקום המספר איסיקיו שלו? תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

שחכתי סיסמה מסוימת אבל למזלי היא עדיין שמורה אצלי במחשב, כמובן שאני לא יכול לקרוא אותה כי אני רואה את הכוכבים ולא את האותיות! עכשיו אני צריך תוכנה קטנה שאני לא מוצא שהיא מין שקופית שאם אעביר אותה על הכוכביות של הסיסמה אני אראה את האותיות האמיתיות. בבקשה אני צריך לינק!!

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by Intelee1,

בוקר טוב לכולכם!!! ;D אני כבר כמה ימים מחפש ברחבי אינטרנט את האתר או מדריך לצריבה נכונה סרטים בפורמט AVI ל-CD בלי להפוך אותם לפורמט MPEG, כדי שאחר כך אוכל לראותם בעזרת DVD רגיל!!! פעם אחת נתקלתי באתר ישראלי כזה אבל שכחתי את הקישור אליו!!! אנא עזרו לי אם מישהו יודע איך!!!! :'( תודה רבה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by TeaTime,

יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר ובבדיקה הוא אומר שיש FIRWALL שמונע ממני להתחבר למרות שאין לי FIREWALL איך עוקפים את זה? נ.ב האם יש קשר לזה שיש לי XP?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by KoDkOd,

שלום,אני מחפש מעבד תמלילים שיעבוד בדוס ויעבוד גם במערכת חלשה 133 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by udi,

יש לי בעיה יש לי סרט אבל התרגום שהורדתי לא מסתכנן טוב עם הסרט האם יש תוכנה אשר מאפשרת לתקן את התרגום ולערוך אותו ? נ.ב. עשיתי חיפוש אין תשובה לשאלה ששאלתי.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  11. אני מכווה שזה מותר לפי חוקי הפורום.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

משום מה EAC כל הזמן מוציאה קבצים עם ווליום נמוך מדי, למישהו יש מושג על תוכנה יותר טובה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הכרטיס שלי (RADEON 9000 PRO) ,אני לא מצליח להפעיל איתו שום דבר ב-OPENGL לא קאונטר סטרייק , לא RTCW (שסתם ניסיתי לראות איך זה יילך בהשוואה לMX400 שהיה לי....) פשוט אי אפשר ! מה עושים ? התקנתי דרייברים אחרונים מATI וזה לא עזר !

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

אני צריך את זה למחשב פרטי למסמכים והכנת עבודות. האם אני צריך את הOFFICE 2000 SMALL BUSSINESS?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  15. Started by Predator,

אני מנסה לפתוח ATTACHMENTS והם מאופרים (בצבע אפור) כלומר לא אקטיבים נדמה לי שזה איזה בעיה של הגדרה אם יש לכם מושג איך לסדר את זה אני אשמח

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  16. שמעתי שיש תוכנה שמאפשרת להתקשר מהמחשב לקו טלפון רגיל דרך האינטרנט(לא דרך בזק) זאת אומרת דיבור למיקרופון ושמיעה מהרמקולים יש למישהו מושג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. גליונות שיצרתי בחוברת העבודה ע"י הקשת הסיסמה פעם אחת במקום 12 פעמים עבור כל גליון בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by hard_comp,

ישנו אתר שאליו אני נוהג להכנס פעמים רבות לתפריט הניהול שלו ולשם כך עלי להקיש שם משתמש וסיסמא אך דא עקא שבפעם הראשונה כשהקשתי את שם המשתמש והסיסמא הוא שאל אותי האם אני רוצה לשמור את הסיסמא כך שבפעם הבאה לא אצטרך להקיש אותה ועניתי בשלילה. עכשיו אני לא מוצא דרך להחזיר את המצב לקדמותו ז"א שאכתוב את שם המשתמש והוא יראה את הסיסמא באופן אוטומטי תודה רבה לכולם מראש

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. Started by juve12,

מישהו יכול להגיד לי מהו הכלי הטוב והחדיש ביותר להורדת הוירוס תודה מראש

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by ATT,

יש לי קובץ סיומת EISY ואני לא מוצא תוכנה להפעיל מבטיח שליחת משחקים קטלניים במתנה למי שישלח לי תוכנה או עזרה או שם תוכנה כדי להפעיל

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by juve12,

אני רוצה ליצור מונה של מספרים כמו מספור אוטומטי אבל ברגע שמוחקים את הרשומה המונה מתעדכן זאת השורה שהייתה אחרי השורה שנמחקה מקבלת את המספר של השורה שנמחקה אני חושב שצריך לכתוב איזה קוד רק לא יודע איך בדיוק לעשות את זה תודה על עזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by makiaveli,

פרסום עולה כסף

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by gforce,

אני מחפש תכנה טובה ליצירת אלבום תמונות דיגיטלי ולצרוב אותו על דיסק אני מחפש משהו יפה עם הרבה אופציות כמו הוספת קובץ קול או משהו כזה אשמח לשמוע על תכנה טובה :saint:

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by Tomerico,

אני לא מבקש לינק או שם (למרות שהייתי שמח לקבל ) כי אני מתאר לעצמי שזה לא חוקי אבל... יש כזה דבר? (משמע זה אפשרי?)

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by INFERNO,

לאחרונה התחלתי ללמוד בשיעורי עריכה ואני מחפש תוכנה טובה לא סתם זבל לעריכת וידאו אגב : מה אתם אומרין על התוכנות הבאות: Magix video Deluxe Adobe Primer

• 1 תגובה
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים