עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי סרט של 10GB שאני מעוניין לפצל ל - 3 חלקים שלא יעלו על 4GB כל אחד (הגבלה של כונן קשיח חיצוני), איזו תוכנה תעשה את העבודה ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by arik100,

אני מחפש תוכנה לפיצול קבצי וידאו תוכנה פשוטה לא יותר מדיי כבדה לא MOVIE MAKER של MS תודה מראש

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  3. הי יש לי קובץ גדול בערך 1.2 גיגה בפורמט MPEG באיכות טובה וסאונד טוב שהקלטתי דרך מצלמה דיג.... איך אני מפצל אותו ל 2 שאני יוכל לעשות גיבוי לדיסקים(80ד 700מג)?? לינקים+הסברים אם אפשר תודה : ???

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by Satlan,

חברים קורה שאני מוריד נגיד קובץ מביטורנט אז הוא כזה מפוצל להרבה חלקים שבתוכו יש ראר או סוג קובץ דומה גדול אני עכשיו עם קובץ ראר של 1.5 גיגה ואני רוצה לפצל אותו, איך עושים את זה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  5. חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב, עכשיו אני רוצה שדוג' סדרות שאני מריץ במסך שם הסאונד יפעל רק על הרמקולים שלהם (חיברתי את החיבור סאונד של הטלוויזיה גם למחשב לחיבור פנוי שיש לי ) עכשיו אני רוצה שיהיה ניתוב כזה, ז"א אם אני רואה סרט במסך שם הסאונד של הסרט שם לא יפעל על הרמקולים הרגילים ולהפך ככה דוג' אני אוכל לראות במסך אחד סרט ובמסך השני לשחק. אפשרי ? תוכנה לניתוב או פיצול סאונד?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by idofr,

אז ככה בלוטות' יש תכשיר (פלא) תומך יש עכשיו אני רוצה תוכנה לפלא (סידרה 40) שאני יכול להשתמש בפלא כמו שלט למחשב (כאילו דרך הבלוטות') תודה עידו

7. Started by x-boy_24,

שלום יש כמה פלאפונים ויש לי גם את ה motorola c650 ויש אותו לחבר שלי ויש לו איזשהי תוכנה שהוא העביר בעזרתה שירים יש שם מקום לשיר אחד נראה לי ויש לפלאפון הזה חיבור usb שבעזרתו מעבירים ועוד בעזרת תוכנה ואין לו את התוכנה והוא גם מחפש אז מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by THE_COMMANDER,

איזה תוכנה הכי טובה בשביל לשחק משחקי PS במחשב ??

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by ezx,

יש תוכנה שמסוגלת לפענח את הדטאבייס? תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by asmon,

איך אני מגדיר פרוקסי על כל החיבורים שלי לרשת ולא רק בדפדפן? כלומר יש לי תוכנה שאני מעוניין להתחבר אליה בעזרת פרוקסי, איך אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  11. יש לי טבלה ב WORD שאני רוצה להציג לאחר הדפסה בגודל של מטר*מטר וחצי איך אני עושה את זה? יש אפשרות ב WORD? יש תוכנה שיודעת לעשות את זה בלי לפגוע באיכות הטבלה? יש לי מדפסת A3 ואני רוצה להדפיס בה, ע"י שילוב מס' דפים.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. היי, כפי שחלקכם מכירים - יש בפלאזמות ובטלוויזיות LCD אופציה למתוח סרטי FS (4:3) למסך רחב (WS) בלי שישימו לב כ"כ שהתמונה מתוחה, ע"י כך שבאמצע הוא לא מותח ואז בהדרגתיות בקצוות זה הכי מותח את התמונה. רציתי לדעת אם קיימת תוכנה כזו למחשב אבל בפרוצדורה הפוכה - שתיקח סרט WS ותציג אותו FS (על כל המסך), כלומר תמתח אותו אנכית, בלי שישימו לב?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by RonCohen,

חייב תוכנה לפריצת WINRAR והורדה של התוכנה GetDataBack פרוצה או סריאל מגירסה 4.22

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. למישהו יש אחת כזאת? אמינה? ??? -לאי סי קיו- .דחוף. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 10.6k צפיות
  15. Started by Wizard Of Oz,

איזה תוכנה פותחת קבצי met?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by kobi_sion,

אני מחפש תוכנה שתדע לפתוח קבצי WINRA מרובים אחד אחרי השנייה ותוכל בסופו של תהליך למחוק את הקבצים ממנה היא פתחה לדוגמא: אני מוריד מספר סרטים כ"א לספריה שונה - התוכנה אמורה להכנס כל פעם לספריה אחרת - ע"י סימון מראש לפתוח את הקבצים ואם היא מצליחה למחוק את הקבצים ממנה היא פתחה . אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה בילד אין אל אני לא מכיר תוכנה/ מנהל קבצים שיודע לעשות את זה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  17. Started by parlov,

אני מחפש תוכנה אשר תפתח לי אתר אקראי כל דקה או כמה דקות האם קיימת תוכנה בכלל כזאת. וקישור יהיה נחמד! תודה לכל העונים :-*

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by naoriko,

טוב אז ככה שאני רוצה למחוק משהו לפעמים זה אומר לי שהוא בשימוש ואי אפשר למחוק ופעם הייתה לי תוכנה שהייתי יכול לבטל את השימוש של המחשב באותו קובץ ואז למחוק אותו מישהו יכול לתת לי בבקשה את השם של תוכנה?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  19. Started by Funkyzord,

יש כזות תוכנה ???

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by e.s,

למישהו יש תוכנה לפתיחת קבצי cue ???

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by carmelb,

הורדתי את המשחק סימס 2 שבא בכמה תיקיות. בכל תיקיה היו קבצי MDF,MDS שהבנתי שהם קבצי IMAGE ןצריך לפתוח אותם עם תוכנה מסויימת או באיזושהי דרך מסויימת אני ישמח לעזרה כי באמת שאין לי מושג מה לעשות ואני מ-ת-ה לשחק!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, הבקשה בכותרת, תודה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by rjjb7,

שלום רב, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להפעיל קבצי וידאו עם סיומת rms?? realplayer לא מצליחה לפתוח את הסיומת הזו אגב.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by longhorn,

פעם ראשונה נתקל בקבצים כאלו יש למישהו מושג איזה תוכנת פתיחה צריך? תןדה ובוקר טוב

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם ישנה תוכנה חינמית שמאפשרת פתיחת קבצי SWF? (לא רק ניגון).

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים