עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה בצפיית סירטונים דרך האינטרנט.. זה מציג את הסירטון בצע ירוק..זה ככה בכל הסירטונים באינטרנט. תודה לעוזרים

2. Started by bobby323,

לחצתי על המדייה פלייר והוא השמיע לי את זה אם אני עושה שמירה אז הוא שומר את ה ASX מצאתי תוכנה שמקליטה תוך כדיי שאני שומע אבל זה מאוד איטי

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. תוכנה כמו System works של Norton ו-MindSoft Utilities XP 9.06 כאלה תוכנות אבל מכיוון שיש כל כך הרבה אני לא יודע איזו מהם היא באמת טובה ועושה את העבודה שלה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by generalA,

ברשותי מחשב נייד של HP עם כ. מסך intel extreme graphics 2 ורציתי למצוא תוכנה שתציג לי את הסרטים במצב של full screen דרך ה- S-Video ע"י סינכרון מלא לטלויזיה. לא הצלחתי באתר החב' למצוא אולי ישנה תוכנה אחרת לזה ?

5. Started by MYST,

Prevx חבר המליץ לי עליה אני לא מכיר הוא אמר שתחליף מצוין לחומת האש והוכיח לי את זה הוא בא לבית שלי וניסה לדפוק את המכונה שלו מהחשב שלי ומה אני יגיד לכם לא ציפיתי להרבה אבל השתכנעתי האם Prevx באמת תחליף סופי לפירוול

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by barak19876,

התחלתי בהתקנה והוא בקש ממני את הסיריאל רשמתי אותו ואחר כך הוא ביקש ממני לודא את זה באינטרנט אני יודע שאסור לתת לו אם זה לא תוכנה מקורית מישהוא יכול בבקשה לתת לי הסבר איך להתגבר על זה??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  7. Started by Qball26,

יש פרקים של LOST ושל PRISON BREAK של איזה פולני אחד.. הוא לוקח את הסדרות ומקדד אותם במקום 370 מגה ל-117 מגה (בסביבות). אז הנה מה ש-GSPOT פלט לי על הקידוד הזה.. מה רע בקידוד הזה: אני רק אציין שהאיכות בין ה-117 מגה ל-370 מגה, כמעט בלתי נראית לעין.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  8. רציתי לדעת במה האימויל הפרוץ יותר טוב מהרגיל ואיזה פורטים לרשום תודה רבה!

9. Started by nadavov,

שלום יש לי את התוכנה winavi כבר הרבה זמן ואף פעם לא ניתקלתי ההעיה הזות חלק מהסרטים שאני עורך הם נערכים הפוך הכול הפוך מה אני יכול לעשות???? תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by satlan1,

קניתי מחשב חדש, מעבד amd athlon64 3200, דיסק קשיח wd 160gb 7200 8mb sata2, לוח אם K8N NEO4-F 939 PCX MSI, כרטיס מסך MSI NX6600GT TD128E, כרטיס קול 7.1 OB ... עכשיו הם הביאו לי פה מלא דיסקים(כמעט הכל משחקים ודמואים וכל מיני שטויות), והדרייברים שאני שמצאתי אלה: דיסקט שרשום עליו: G72-MNPR001 nVidia nForce SATA RAID and PATA RAID merge driver for WinXP וחוץ מזה מצאתי עוד דיסק של MSI Multimdeia ורשום עליו VGA driver. עכשיו אני עומד להתקין את המערכת הפעלה.. ורציתי לדעת אם לא חסרים דרייברים... ועוד שאלה, אם אין לי כונן פלופי, איך אני אמור להתקין את הדיסקט תודה!

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by crssa,

יש לי בעיה משונה. מחשב שזה עתה פורמט ועובד מצויין קורס ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו. יש לציין שמיד לאחר הפירמוט המחשב ניגן את כל קבצי הוידאו ללא בעיה (בלי קשר לסוג הנגן), אולם לאחר התקנת עדכונים (עד SP3) לXP לפתע כל קובץ וידאו שאני מנסה להפעיל גורם לתרחיש הבא: המחשב מאט את ביצועיו ב95% ואז נתקע, המסך כבה ונדלק לסירוגין מספר פעמים עד שלא נדלק שוב, והמחשב מושבת עד שאני מכבה אותו ידנית עם הכפתור. לפעמים, אם אני מצליח לסגור את קובץ הוידאו לפני שמחשב נתקע לגמרי, המצב חוזר לקדמותו והמחשב עובד בצורה מיטבית שוב. מ ה ז ה ?? ??? תודה לכל מי שינסה לעזור

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by mmicha,

יש לי את התוכנה BSplayer שאותה אני מאוד אוהב, רק שמשום מה יש לי תקלה עם התוכנה בזמן האחרון. היא עבדה כמו שצריך ושמתי לב שאחרי ששיחקתי (כנראה) ב- WINDOWS MEDIA CENTER (בויסטה) הסאונד עובד אבל לא הוידיאו, וכל שאר התוכנות עובדות לי בסדר גמור כלומר משהו בתוכנה עצמה. מישהו נתקל או יודע איזו הגדרה צריך לשנות כדי שהתוכנה תעבוד נורמלי? נ.ב הסרתי והתקנתי את התוכנה הרבה פעמים בכל מיני צורות ודרכים כבר בעבר וזה לא עזר. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. שלום ראיתי אצלנו בבסיס שיש כזה אפשרות שבגל מכתב באוטלוק אפשר לשים חתימה שתופיעה אוטומטית, אז אני מענויין לדעת איך לעשות את זה גם אצלי בבית עזרה תתקבל ברכה תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  14. Started by y_a_n_i_k,

בזמן עדכון קuפץ החלון הבא שמופיע בתמונה הוא פשוט מסרב להיעלם, יש לי את כל ההרשאות למחשב וFF לא רץ לי ברקע, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ולא עזר... ולא הצלחתי לאתר את הבעיה בגוגל... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by josi,

שלום לכולם... לפני מספר ימים רכשתי את Geforce NX 6200 (היה לי לפני כן 5200). עכשיו התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שכשאני מרכיב אותו על המחשב אין צורך במחיקת הדרייברים של הכרטיס המסך הקודם אלא פשוט להוציא את הישן להכניס את החדש ולהוריד שוב דרייבר מהאינטנרט ולהתקין... שוב... זה מה שעשיתי... אך שמתי לב למשהו מוזר.. היה לי סואט 4 וכשאני נכנס אליו אני כאילו רואה את המודולציות של המשחק כלומר לא רואה תתפריט אלא רק את ההתרחות האחורית... ורואה קוביות כאילו וסרטוטים כאלו... כאילו אני לא רואה תמשחק אלא תטכניות שלו... בנוסף הגלילה בדפי האינטרנט הפכה לכזאת יותר כבדה... (מי שמבין למה אני מתכוון) הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ... ולומר לי האם פעלתי בדרך הנכונה ???

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by doker,

יש אפשרות שכל המכמסים שמודפסים ישמרו בקובץ להדפסה חוזרת? אני יודע שיש אפשרות להדפיס לPDF ואז להדפיס אבל זאת לא הבקשה שלי אלא הדפסה ושמירה בו זמנית בלי להתעסק יותר מידי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. אני משתמש בתוכנה PINACLE STUDIO PLUS 10 ללכידת וידאו... (ניסיתי גם בתוכנות Adobe Premiere, Cyberlink PowerDirector, הבעיה דומה) חיברתי את המצלמת וידאו הדיגיטלית למחשב (בעזרת חיבור FIREWARE) אני נכנס ל- CAPTURE ושאני מצלם עם המצלמה אני רואה את זה במחשב, אבל כאשר אני מעביר למצב PLAY שאוכל להקליט מה שהקלטתי בקלטת DV עם המצלמה אני לא רואה את זה בתוכנה... (אין PREVIEW זאת אומרת... אני לא רואה מה אני מקליט וגם לא יוצא קובץ) מה אני עושה לא נכון? איפה הבעיה? תודה לעוזרים מראש נ"ב הדגם הוא JVC GR-D250...

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by hagay,

יש לי בעיה בקבלת קבצים דרך האיסיקיו.. אני מצליח לשלוח וזה שולח והכל יפה וטוב אבל ששולחים אלי קבצים ואני מאשר זה פותח את חלון ההורדות וזהו זה לא שולח .. ניסיתי לחפש אולי בהגדות יש איזה משהו שמפריע אבל אני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by ranran,

טוב מאז שהתקנתי את הדריברים החדשים של 163 התחילו מלא בעיות בהתחלה שמתי ת163 שיצא אז בשביל שיהיה אפשר לשחק בביושוק טוב הכל היה סבבה הSTRANGLEHOLD הזה שיצא עכשיו לא עולה ואם הוא עולה הוא עושה מסך שחור שאני מתחיל משחק FIFA 08 לא עובד פותח לי תמשחק ואז חוזר לווינדוס שהפיפא עצמו עדיין פתוח בשורת משימות PES 2008 הדמו רץ ממש אבל ממש לאט כאילו המשחק על סלואומושן אני רציני זה מעצבן מה אתם אומרים לעשות איזה דריבר הכי יציב לשים שהבעיות קצת יפתרו אה דרך אגב יש לי 76GT

20. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. הקובץ וידאו נמצא בקישור למטה והוידאו הוא מס' 14 ו-15 שנקרא "מכשיר ביתי לגיהוץ פנים" http://www.reshet.tv/content_page.aspx?dynamic_page_id=241

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. שלום לכולם, יש את התוכנה הזאת: GameCollector שמקלטגת משחקים של כל האמצעים (PSP, PlayStation 1+2, Wii וכו') עם תמונות, מה שטוב בה זה שמכניסים שם להיא מוצאת את המשחק לבד ומורידה תמונות, תקציר על המשחק והכל..הבעיה הקטנה שקשה לפרוץ אותה (לפחות אני לא מצאתי משהו שעובד.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח! בברכה, ניר ישראל חן.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  22. התקנתי את הווינדוס מחדש ובמנהל התקנים הכל הותקן.כדאי להתקין את הדיסק דריבריים או לא צריך?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  23. Started by ran.inc,

היי, עד היום היה לי כרטיס של ATI, ובדרייברים שלהם היה ממש קל לחבר את הטלויזיה שלי ולהעביר אליה תמונה ברזולוציה של 1280X720, עכשיו יש לי NVIDIA 8800GT ובNVIDIA CONTROL PANEL אני לא מצליח לשלוח לטלוויזיה תמונה ברזולוציה מעבר ל1024X768. פשוט בCHANGE RESOLUTION אין לטלויזיה אפשרות לרזולוציה מעבר ל1024X768. הטלויזיה שלי מחוברת עם RGB שמחובר עם מתאם DVI(בטלויזיה יש חיבור RGB), זה אותו חיבור בו השתמשתי בכרטיס הקודם של ATI... אשמח לעזרה..

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. ניסיתי לחלק קובץ גדול למספק חלקים בעזרת WinRar התוצאה היתה : movie.part01.rar movie.part02.rar movie.part03.rar . . . ולא movie.rar movie.r00 movie.r01 . . . אני יודע שזה אותו דבר לשלב הפתיחה אבל בכל זאת אני רוצה שהקבצים יהיו בפורמט של rar .r00. r01. זה דיי משגע אותי שבתוכנה של כל כך מעט אופציות את לא מוצא איך לפתור את הבעיה. (אני משתמש ב WinRar 3.30)

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. הכותרת אומרת מספיק

• 6 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים