תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היא צריכה להיות ידידותית ופשוטה. כל הדרישות מהתוכנה הן: חיתוך והוצאת קטעים לא רלווניטים מהקובץ, ולאחר מכן חיבור מחדש בהתאם לצורך. בעצם אני צריך שתהייה לה עוד פונקציה שהיא ניגון במהירות משתנה כמו למשל *1.2, *1.6 או לחלופיל *0.85. אבל יתכן שזאת כבר תוכנה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת קבצי וידאו. הקבצי וידאו הן ממצלמה דיגיטלית. והן בסיומת AVI אני צריך באופן קצת דחוף תוכנה שאיתה אני אוכל לערוך את הקבצים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שאפשר לחתוך קטעים משירים,להעלות ווליום טרבל וכדומה כמו goldwave למי שמכיר. העניין שבויסטה כל העניין של הסאונד השתבש..וכך גם התוכנה. אם יש המלצות למשהו דומה, זה יהיה מצויין. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אני רוצה תוכנת עריכה של קבצי MIDI אני רוצה לקצר את השיר...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיודעת לערוך קבצי וידאו גם ללא קודקים. יכולה להיות גם תוכנה בסיסית ברמה של MOVIE MAKER. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת שירים נגיד לחתוך קטע משיר ולעשות אותו שיר העצמו או משהו כזה אבל תוכנה פשוטה וטובה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני צריך תוכנה שאפשר לקחת איתה קטעים משירים ולהרכיב את זה לשיר אחד (מחרוזת שכזו) ושאפשר להכניס בה רווחים בין השירים וכל מיני שטויות... ועדיף שתתמוך בMP3... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה אני יכול להכניס אליה את כל ספרית המוזיקה שלי ולהשתמש בה כדי לערוך את שמות השירים, האמנים, והאלבומים. אפשרות להוסיף את תמונת האלבום גם תהיה נחמד אבל זה לא הכרחי. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לעריכת תגיות של קבצי MP3 (הכוונה למידע של MP3). חובה שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, אני רק מקווה שאני בפורום הנכון יש לי תמונה שצילמתי, שאני מעוניין לחתוך חלק ממנה. חבר המליץ לי להשתמש בתוכנת "פיקאסה", הורדתי ו... לא מצאתי כפתור לחיתוך תמונות. האם ישנה תוכנה שיכולה לעזור לי ולחתוך תמונות היכן שארצה? אולי "פיקאסה" דווקא יכולה להתאים ואני לא יודע לתפעל אותה? אגב, אני מחפש תוכנה חינמית, שכן איל לי צורך בעבודה על מס' מצומצם מאוד של תמונות. תודה רבה לכל מי שיענה ויסייע !!
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
מה שאני רוצה בעיכר לעשות זה לקחת תמונה מפוסקלת ולתקן אותה שתראה חלק וטוב וגם להגדיל תמונות מבלי לפגוע באיכות שלהם (שזה תתסעיף לסעיף הראשון) כי את כול שאר הדברים הפאויר פוינט והצייר עושים את העבודה תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת תמונות! משהו כמו נרו וויזין עם עיצוב תפריטים קל ונוח
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מיזוג שתי קטעי אודיו וחיתוך קטעים לא רצוים איזו תוכנ האתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אבקש תוכנה שתהיה מין תוסף בוורד (או שאולי יש כבר) שתאפשר לי לעשות כל מני פעולות מתמטיות כגון שורש, חזקה, גדול שווה, קטן שווה, קו שבר וכד' תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל לעשות סיסמא לתיקיות מסוימות.. שאני רוצה שיכנסו אליהם רק עם סיסמא... תודה.. ואם אפשר גם מדריך.. או הסבר בקצרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה נהדרת של חברת acdsee ,אולם נגמר לה תוקף השימוש ואני לא מוצא קראק לתוכנה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ,אך זה לא עוזר , היא לא נותנת לי לעבוד. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לתוכנה חדשה שעושה את אותן הפעולות , או להעביר לי לינק לקראק זמין , AcdSee למערכות ניידות תודה וצום קל
-
[שאלה] האם יש תוכנה לBSOD שלא משתמשת ב symbols ?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לפיצוח סיסמאות ואיפה אני יכול להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי מלא אלבומים כאשר כולם בקובץ mp3 אחד גדול ביחד עם כל קובץ כזה הגיע קובץ cue ובתוכתו פירוט האורך של כל שיר ושיר איזה תוכנה מחלקת בחזרה את האלבום למספר שירים ?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה לפיצול קובץ mp3 ארוך לפי טיימקודים? (אין קובץ cue) תודה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היש דבר כזה? אם כן אשמח להמלצות והפניות.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה קלה לפיצול סרט הוידאו מהאודיאו - לא מסובכת ולא עם פונקציות... יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום אנשים אולי מישהו מכיר תוכנה שמפצלת קובץ MP3 אחד גדול (שמחובר במיקס רציף) לשירים נפרדים? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי,אני מחפש תוכנה שתפצל כתוביות לדוגמא:יש לי סרט באורך של שעתיים ואני מפצל אותו שעה-שעה. אז אני צריך לפצל את הכתוביות שלו גם לפי אותו הזמן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-