עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי ESET NOD32 Antivirus וצץ לי בחלון שהתגלה וירוס וזה מוחק, אבל למעשה אחרי כל דקה החלון שוב פעם קופץ ולא מפסיק. יש אפשרות שהוירוס לא נחמק כנראה? מה הפתרון? זה טרויאני - http//:codecs sytes.net

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

חבר שלי הראה לי פעם תוכנה שאפר "לזייף כתבות" הוא נותן לך את הרקע של ידעות אחרונות/לאישה.... ואז אתה יכל להוסיף טקסט חופשי.... מישהו יודע איך קוראים לתוכנה?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  3. גפ פה בפורום הוא רושם שאני משתמש בIE7 למרות שהתקנתי 8 ויש לי את האפשריות שלו ובכל זאת ניסיתי להתקין IE8 והוא אומר לי שמותקנת על המחשב שלי גרסא עדכנית יותר

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  4. Started by vinipyx,

אני מחפש קוד או תוכנה בישביל לפתוח את המכשיר ,כרגע הוא של סלקום ואני רוצה לפתוח אותו לאורנג'

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  5. שלום לכולם, ניסיתי להתקין מס' פעמים את הVisual Studio 2008 וכל פעם יש לי את אותה השגיאה בהתקנה, הנה התמונה של השגיאה. גם את הframwork3.5 שהורדתי מהאתר של microsoft הוא לא מתקין לי וטוען שההתקנה נכשלה. חפרתי את כל הפורומים באנגלית/עברית אך לא מצאתי את שורש הבעיה. יש לציין שאת c# exspress הוא מתקין בהצלחה אך מראה לי בעייה בעיצוב של הקוד(וזאת שרק עשיתי לו new project- windows applicaion ) הנה תמונה גם של זה: אז ככה לפני שתענו אני רוצה לעדכן אותכם בפרטי המחשב ומערכת ההפעלה: vista 32bit Hebrew 4000 mb ram 6550 dualcore2duo אם יש עוד פרטים שאני צריך להביא רק תגידו אני משתגע, מה אפשר לעשות?? תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. סגרתי את האי סי קיו דרך ה-task manager דרך הפרוסס ואחרי שהפעלתי תאיי סי קיו מחדש אין יותר תסימן של האישור יעני הוי הזה ולא הספקתי לראות מי זה היה יש דרך לשחזר לחזור אחורה שזה שוב יופיע לא נראה ...שאפשר אה? חשוב לי לדעת מי זה היה פשוט תודה לעוזרים

7. אחרי שהתקנתי את הדריבר של המצלמה pro5000 אני לא שומע קול במחשב.למה? בטוח הדירבר של המצלמה שינה משהו בהגדרות קול שלי נכסנתי להגדרות של בקרת קול שיניתי שם לכרטיס קול שלי ועדין אני לא שומע כלום מה זה עוד יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by mimoni9,

קניתי מחשב נייד של לנובו שבא עם WIN VISTA ופירמטתי אותו והתקנתי WIN XP הבעיה היא שעכשיו אף דרייבר לא מותקן עליו וגם כשהורדתי את כל הדרייברים הנחוצים מהאתר של לנובו (לפי מס דגם של המחשב וכל זה) והתקנתי את הדרייברים האלה זה לא עובד ואני כבר לא יודע מה לעשות (הורדתי ממחשב שמחובר לאינטרנט וצרבתי, בנייד כשאני מחבר את הכבל רשת הוא אפילו לא מזהה אותו ואני לא יכול להתחבר). אם מישהו מכיר את התופעה אני אשמח לעזרה אגב הדגם של המחשב זה LENOVO N200 - 0769 BNG אם זה נחוץ. תודה מראש ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by tenana,

הפורטים שלי באימיול הם 6662 ו6672 ומשום מה יש לי בעייה איתם , כשאני מנסה להתחבר לשרתים כמו Byte Devils ו Razorback רשום לי You have a lowid. Please review your network and/or your settings כשאני מתחבר לשרתים אחרים יש לי HighID הפורטים האלה פתוחים בראוטר.. יש סיבה הגיונית שזה יופיע לי?

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם בשעה טובה רניתי NEC 3500A שאלתי היא מה התוכנה הטובה ביותר לעשיית תפריטים בDVD ניסיתי את נרו 6 עם החבילת הרחבה וקצת התאכזבתי אומנם השימוש וההפעלה קלים ביותר אך המחבר כפתורים דל משהו האם קיים משהן טוב יותר? 2.כאשר אני מעוניין לצרוב ל DVD סרטים רגילים שלי ולהוסיף תפריטים איך עלי לסמן בנרו? האם לצרוב אותם בפורמט המקורי שלהם mped avi xvid וכו או שעליהים להפוך ל VOB או כל פורמט אחר של DVD

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  11. היי.. אני מחפש נגן סרטים שיודע להסגר מעצמו כשהסרט נגמר. המליצו לי על media player classic אבל שם צריך לכוון את זה כל פעם כשמפעלים סרט, התוכנה לא זוכרת את ההגדרה הזאת... אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להגדיר את זה אוטומטי... תודה..

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by udi,

טוב הכותרת אומרת הכל יש לי OFFICE 2003 ואני רוצה לפרמט את המחשב איך אני יכול לגבות את המיילים שיש לי ואת כל ההגדרות כדי שבהתקנה החדשה אני פשוט יעלה את הגיבוי ולא הדגיר הכל מחדש ? { יש לציין שחיפשתי שעות גם באתר של מיקרוסופט וגם בתוכנה עצמה איך לשווא...} תודה מראש

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  13. למשל ג'ימייל או וואלה או נענע [כל אחד מהשלושה מתאים לי] אשמח לקבל הסבר מפורט, האופיס הוא 2003 או XP [המחשב מגיע רק עוד כשעה ואני לא בטוח אם זה זה או זה]

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by shahar07,

כאשר אני מתקין את הגרסא החדשה של ALCOHOL 120 בויסטא ה WINDOWS שלי קורס והוא לא מצליח לעלות, מה הסיבה לקח, אני צריך את התוכנה בשביל להעתיק משחק של סוני, זו התוכנה היחידה שעשתה את זה כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  15. Started by lalush33,

שלום.. אני כרגע עושה איחוי דיסק לכונן C שלי לאחר 5 חודשים בערך מקבלת המחשב..רציתי לדעת אם האופציה של איחוי הרגילה בווינדוס היא טובה או שיש תוכנה עדיפה לזה? עוד דבר שרציתי לדעת זה האם בזמן האיחוי אני צריך לתת למחשב לנוח או אפשר לשחק או סתם לגלוש..תודה לעוזרים

16. Started by nirh216,

שלום, מישהו יכול לעזור לי איך שומרים מסמכי אופיס 2003 למסמכי אופיס 2007? (המסמך של 2003 כבר קיים), המסמך הישן (2003) עובד עם 2007 אך הוא במצב תאימות.. ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלקרוא או להדפיס! מישהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף! בברכה, ניר ישראל חן.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  17. יש לי נגן MP3 ,דפקתי אותו בגלל שמחקתי את הFLASH שלו בטעות , והתוכנה שבאה איתו אמרו לאפשר RECOVER , אבל כשאני מנסה עם אותה תוכנה הוא נכבה ונדלק כל כמה שניות ככה שאני לא מצליח עם התוכנה הזאת.[MP3 Player Product Tools 2.8] יש אולי תוכנה שתאפשר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  18. Started by LaCostE,

היה לי במחשב firefox , מחקתי אותו. עכשיו ששולחים לי לינקים במסנג'ר או באיסיקו הלינק לא מגיב,כאילו לא נכנכס לכלום. ואם יש לי קישור לאתר בדסקטופ אין לו תסמל של האקספלורר.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by SV,

שלום, אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תצוגה וגרפיקה. אם זה לא לפה אז שהמנהל יעביר... טוב אז הבעיה שלי היא כזאת : פירמטתי את המחשב אם זה חשוב ואז התקנתי כמה דברים הכרחים, כמו דרייברים לכרטיס מסך שאותם התקנתי מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס שלי, ואז הורדתי את הדרייבר הכי חדש של ATI לראדון עם הקטליסט סנטר והתקנתי .. והפעלתי את המחשב מחדש כמו שצריך... ואז זה מביא לי את ההודעה הבאה : http://img79.imageshack.us/my.php?image=error7xc.jpg כמובן לחצתי אישור ואז זה כל פעם עשה את זה כשהתקנתי את הדרייבר עם הקטליסט סנטר. אם זה חשוב הכרטיס מסך שלי הוא ראדון 9800 פרו.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  20. Started by elad_jacoby,

תראו בZone Alarm שלי יש Anti SpyWare, הרצתי את זה.. ומאז שאני מנסה לעשות Start >> Control panel / לעשות על קיצור דרך מאפיינים ואז find target זה פשוט לא מוצא את התיקיה! מה עושים? ניסיתי לעשות system restore וזה פשוט נכשל משום מה.. מה לעשות

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  21. שצריך להיות כל מניי ספריות... (בדיסק) מחפש תוכנה קטנה ופשוטה לצריבת VCD, לא רוצה את NERO

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by Oranl,

היי, אני משתמש בויסטה 64 ובאופיס 2007, כל תוכנת אופיס שאני מנסה להפעיל מציגה את ההודעה הזו שבתמונה... כבר עשיתי הסרה והתקנה מחדש, איך אני פותר את זה לעזאזל? אני המשתמש היחידי במחשב שלי ואני מחובר כאדמיניסטרטור... אפשר עזרה בבקשה? :s05: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by IAP,

שלום חברים, זו הודעה ראשונה שלי והרי שאלה: אתם מכירים תוכנה שבעזרתה ניתן לדחוס ספריה בזיכרון הנייד? פעם היה דרייברים כאלה שבאו עם חלונות, לעשיית כונן וירטואלי דחוס. אח"כ מערכת NT באה עם האפשרות לדחוס תקיה. אבל רק במידה אם היה מותתן ומופעל הservice המתאים. אני מחפש תוכנה חינמית, שאני תלויה במערכת הפעלה ספציפית* שאפשר יהיה בעזרתה להתייחס לקובץ דחוס שאל כונן לכל דבר. פעם היו כאלה שעשו פעולה דומה על קבצי ZIP. אבל מאז חלונות XP לא ראיתי כאלו בסביבה. *"מערכת הפעלה ספציפית" - התוכנה שלי צריכה לרוץ על חלונות. זה ברור. כשאני אומר מערכת ספציפית אני מתכוון שהיא לא תהיה תלויה בכל מיני דריברים שהיא מעתיקה לתקית System32 ולא בכל מיני דברים שהיא כותבת לregistry. ככה ניתן יהיה לשים אותה …

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by refaels2006,

יש תוכנות כמו בסגנון של ICQ Adder ?..שמוסיפות חברים לרשימת האיי.סי.קיו צללא אישור ?... אני צריך אחת כזאת . ICQ Adder נתקע בהתחברות ולא מצליח להתחבר לשרתי איי.סי.קיו .

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  25. Started by Y-T-M,

חבר שלי קנה מחשב חדש אבל ברב חוכמתו הוא נכנס לאינטרנט בלי שום אנטיוירוס וכתוצאה מזה נכנסו לו המון וירוסים ותוכנות ריגול הבאתי כמה תוכנות נגגד הריגול ואת הnod 32 נגד וירוסים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעלות את הוינדוס הוא עולה ממש לאט ורואים רק את הרקע של שולחן העבודה אז הבנתי ששולחן עבודה לא עולה אז גרמתי לו לעלות בכך שלחצתי ctrl+alt+del ועשיתי תהליך חדש שקוראים לו explorer.exe וכן העליתי את שולחן העבודה והכל אבל הבעיה שנוצרה היא שהמחשב עובד כמה שניות ואז הוא מביא מסך כחול מסך מוות כזה וזה חוזר על עצמו כמה פעמים חייב עזרה דחוף תודה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.