עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם! אני צריך דיסקט אתחול ל win98 se, מאיפה אני מכין אחד כזה עכשיו? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  2. Started by Omerole,

האפליקציה רצה,רואים במנהל המשימות,אבל אני לא יכול לגרום לממשק שלה לעלות,מישהו יודע למה? ד"א אני לא עם הסקין של ווינדוס.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  3. Started by simonsix,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249702.0 אשמח לעזרה גם פה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by davidz85,

שלום לכולם.. אני רוצה לערוך קטע וידאו מסויים (תקציר משחק כדורגל מספורט5), קובץ WMV רגיל לחלוטין. העניין הוא, שפתאום זה לא נותן לי לערוך, כשאני מנסה לצפות בקטע דרך התוכנה ולעשות SPLIT כדי לחלק את הוידאו למספר קטעים, הוידאו נתקע (התוכנה לא) ואי אפשר לבחור ולתמרן וליצור קטעים מהקובץ. מישהו יכול לפתור לי את הבעייה..? תודה......!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  5. התקנתי מחדש את הוינדוס וכמובן גם את הביטורנט (VUZE). היו לי לפני כן, קבצים שהייתי בתהליך הורדה שלהם וכעת הם לא מופיעים שם איך אני ממשיך להוריד אותם מאותה נקודה ? (אין לי את קבצי הטורנט עצמם)

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by Guy King,

שלום, אני משחק שח ב-MSN - http://zone.msn.co.il/chessGameRoom.asp?new_nick_name=006&x=44&y=13 - וכאשר אני נכנס למשחק החלון של האקספלורר לא נפתח עד הסוף. הכוונה היא שבתחתית המשחק יש אפשרות לצ'אט, בו אפשר ליריב שלך כל מיני דברים והחלון הזה חתוך לי באמצע מבלי שיש לי אפשרות לראות את כל המסך כולל החלק התחתון ביותר בו ניתן לרשום דברים לשיחה. לא ניתן להגדיל את החלון וגם שינוי הרזולוציה לא עוזר. מה אפשר לעשות בשביל לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  7. שלום אני מוריד קובץ מסוים מהתוכנה אזורוס והוא הגיע לי ל- 70 אחוז בערך ולאחר מכן שמעתי על התוכנה ביטקומט שהיא הרבה יותר טובה ומהירה השאלה שלי היא האם אני יכול להעביר את קבצי ההורדה שבאזורוס אל הביטקומט ואז זה יתחיל לי ההורדה משם ב- 70 אחוז אם כן איך עושים את זה? עריכה: ועל איזה הגדרות הכי טוב לשים את הביטקומט ?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  8. בכותרת^^ אבל אני כן מצליח לשלוח מישהו מכיר פתרון? מאז שהייתי חייב לעבור ל6 מ5.1 אני לא מקבל וזה מעצבן! ויש פתרון שאני אוכל להשתמש בICQ6? תודה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by ronen_ca,

יש לי בעיה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי והאימאילים שלי מאוד חשובים ואין לי מוווסג איך אני שומר אותם זה ממש ממש חשוב ודחוף אז אצפה לתשובה !

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by RobiNooB,

רציתי לשאול האם היא טובה יותר מהדפרג של WINDOWSXP ...... כי היא דיי מחשידה...לקח לה דקה וחצי ל הרדיסק :C מה שבדר"כ לוקח רבע שעה 20 דקות אפשר להסתמך עליה ? אגב איך ההגדרות אצלכם ? על מה ? "FRAGMENTED FILES ONLY" ? תודה.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  11. אחרי שהתקנתי את הדריבר של המצלמה pro5000 אני לא שומע קול במחשב.למה? בטוח הדירבר של המצלמה שינה משהו בהגדרות קול שלי נכסנתי להגדרות של בקרת קול שיניתי שם לכרטיס קול שלי ועדין אני לא שומע כלום מה זה עוד יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. ---- אם אפשר בבקשה להעביר את הנושא לפורום Windows נראה לי שזה מתאים יותר לשם... מצטער על הטעות ---- זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by א אוהל,

אני צריך תוכנה שתוריד ללי לפי הסדר כל מיני דברים מהרפידשר כי למשל יש 20 חלקים אין לי כוח להתחיל להוריד חלק חלק זה מבאססססס אש!!! תודה לעוזרים בייוש

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  14. כך שבתוכנת הדואר outlook מופיע כל מכתב פעמיים ? תודה יובל .

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. שלום ראיתי אצלנו בבסיס שיש כזה אפשרות שבגל מכתב באוטלוק אפשר לשים חתימה שתופיעה אוטומטית, אז אני מענויין לדעת איך לעשות את זה גם אצלי בבית עזרה תתקבל ברכה תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  16. Started by iem,

כאשר אני מתקין את ה- Photoshop הוא זורק לי את ההודעה המצורפת בקובץ ששמתי כאן. וזה למרות שהדיסק בכונן... ניסיתי עם Daemon Tools והכל כולל Safedisk , ניסיתי גם העתקת הדיסק as is לקשיח... אבל שום דבר לא עוזר וההודעה נשארת... ניסיתי לחפש בגוגל וגם שם יש ת'רד אחד רלוונטי ולא ענו לאותו מסכן.. בבקשה אל תגרמו לת'רד שלי להישאר יתום ותתרמו מהידע .... תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by Stingray,

יש לי קבצים של סדרה שאני רוצה לגבות לדיסק DVD של 4.7GB. עכשיו בNERO אפשר להפוך אץ זה לדיסק DVD עם MENU ,הבעיה היא שבמקרה הזה כל קובץ (פרק) של 250 מגה,הופך להיות 1.5 גיגה,ואז אני בקושי יכול להכניס כמה פרקים. האם יש מצב להשאיר את הMENU ,אבל שהקבצים ישארו בפורמט DIVX? אני ממש אוהב את הקטע שכאשר מכניסים את הדיסק לנגן DVD הביתי,הMENU עולה ואז אפשר לבחור פרק (כמובן שאת הMENU אני אערוך). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. Started by vinipyx,

רשום לי בlog דבר כזה:Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.me אני לא יודעה מה זה אומר אבל זה מפחית לי את המהירות

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. Started by SV,

שלום, אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תצוגה וגרפיקה. אם זה לא לפה אז שהמנהל יעביר... טוב אז הבעיה שלי היא כזאת : פירמטתי את המחשב אם זה חשוב ואז התקנתי כמה דברים הכרחים, כמו דרייברים לכרטיס מסך שאותם התקנתי מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס שלי, ואז הורדתי את הדרייבר הכי חדש של ATI לראדון עם הקטליסט סנטר והתקנתי .. והפעלתי את המחשב מחדש כמו שצריך... ואז זה מביא לי את ההודעה הבאה : http://img79.imageshack.us/my.php?image=error7xc.jpg כמובן לחצתי אישור ואז זה כל פעם עשה את זה כשהתקנתי את הדרייבר עם הקטליסט סנטר. אם זה חשוב הכרטיס מסך שלי הוא ראדון 9800 פרו.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by elad_jacoby,

תראו בZone Alarm שלי יש Anti SpyWare, הרצתי את זה.. ומאז שאני מנסה לעשות Start >> Control panel / לעשות על קיצור דרך מאפיינים ואז find target זה פשוט לא מוצא את התיקיה! מה עושים? ניסיתי לעשות system restore וזה פשוט נכשל משום מה.. מה לעשות

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by yz101,

הורדתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA, אבל הוא גורם למחשב להתרסק כל הזמן ואז להציג הודעה שהוא שחזר את התצוגה. המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר. זה כרטיס של LEADTEK, באתר שלהם אין דרייברים לVISTA. הדייבר המובנה של VISTA מפעיל את הכרטיס, הבעיה שלי היא שהוא לא תומך בTVOUT שמאד חשובה לי במחשב הזה שאמור לשמש בתור מדיה סנטר.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  22. קיים דבר כזה? תוכנת מאמן-כושר-אישית

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by Electric Boom,

בעייה :0x81000306 משום מה הפתרון בעיות הזה שלו לא עוזר,ניסיתי להתקין מחדש.... הגיע הזמן לעבור למירנדה?....

24. Started by Y-T-M,

חבר שלי קנה מחשב חדש אבל ברב חוכמתו הוא נכנס לאינטרנט בלי שום אנטיוירוס וכתוצאה מזה נכנסו לו המון וירוסים ותוכנות ריגול הבאתי כמה תוכנות נגגד הריגול ואת הnod 32 נגד וירוסים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעלות את הוינדוס הוא עולה ממש לאט ורואים רק את הרקע של שולחן העבודה אז הבנתי ששולחן עבודה לא עולה אז גרמתי לו לעלות בכך שלחצתי ctrl+alt+del ועשיתי תהליך חדש שקוראים לו explorer.exe וכן העליתי את שולחן העבודה והכל אבל הבעיה שנוצרה היא שהמחשב עובד כמה שניות ואז הוא מביא מסך כחול מסך מוות כזה וזה חוזר על עצמו כמה פעמים חייב עזרה דחוף תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by BigDragoon,

כשהוא בסוף הסריקה של ה REGISTRY הוא פשוט נתקע. גם בסריקת ה SMART וגם ב FULL. הורדתי גרסא אחרונה ועשיתי UPDATE ועדיין זה נתקע. למשהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים