תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בשעה טובה רניתי NEC 3500A שאלתי היא מה התוכנה הטובה ביותר לעשיית תפריטים בDVD ניסיתי את נרו 6 עם החבילת הרחבה וקצת התאכזבתי אומנם השימוש וההפעלה קלים ביותר אך המחבר כפתורים דל משהו האם קיים משהן טוב יותר? 2.כאשר אני מעוניין לצרוב ל DVD סרטים רגילים שלי ולהוסיף תפריטים איך עלי לסמן בנרו? האם לצרוב אותם בפורמט המקורי שלהם mped avi xvid וכו או שעליהים להפוך ל VOB או כל פורמט אחר של DVD
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את הגרסא החדשה של ALCOHOL 120 בויסטא ה WINDOWS שלי קורס והוא לא מצליח לעלות, מה הסיבה לקח, אני צריך את התוכנה בשביל להעתיק משחק של סוני, זו התוכנה היחידה שעשתה את זה כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אוקיי, אז ערכתי סרטון בתוכנת הצעצוע Pinnacle Studio. וכרגע מתלבט לגבי צורת הקידוד האיכותית ביותר אולי Xvid (שאגב פתאום לא מופיע ברשימה משום מה) ואולי משהו אחר. מה כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי בעיה באמיול .. אני פותח אותו והוא מתחיל להוריד ואחרי כמה דקות הוא נתקע ולא מוריד לא כלום לא מגיב ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות "סיים תהליך" יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כי אני רוצה לראות את הסרטים על פנטיום 1
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
תראו בZone Alarm שלי יש Anti SpyWare, הרצתי את זה.. ומאז שאני מנסה לעשות Start >> Control panel / לעשות על קיצור דרך מאפיינים ואז find target זה פשוט לא מוצא את התיקיה! מה עושים? ניסיתי לעשות system restore וזה פשוט נכשל משום מה.. מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בויסטה 64 ובאופיס 2007, כל תוכנת אופיס שאני מנסה להפעיל מציגה את ההודעה הזו שבתמונה... כבר עשיתי הסרה והתקנה מחדש, איך אני פותר את זה לעזאזל? אני המשתמש היחידי במחשב שלי ואני מחובר כאדמיניסטרטור... אפשר עזרה בבקשה? :s05: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
למישהו שאני מכיר,יש בעיה במחשב הוא לא יכול לראות צבעי רקע בדפדפן IE. חשבתי שהוא בטעות נכנס לאפשרות אינטרנט>נגישות> ביטול צבעי רקע אבל זה לא מבוטל... מישהו יודע איך אני עוזר לו? שאלתי חברים והאפשרות היחידה שאין צבעי קרע שהם מכירים זה לעשות ביטול בהגדרות וזה לא זה... תודה..
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש אבל ברב חוכמתו הוא נכנס לאינטרנט בלי שום אנטיוירוס וכתוצאה מזה נכנסו לו המון וירוסים ותוכנות ריגול הבאתי כמה תוכנות נגגד הריגול ואת הnod 32 נגד וירוסים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעלות את הוינדוס הוא עולה ממש לאט ורואים רק את הרקע של שולחן העבודה אז הבנתי ששולחן עבודה לא עולה אז גרמתי לו לעלות בכך שלחצתי ctrl+alt+del ועשיתי תהליך חדש שקוראים לו explorer.exe וכן העליתי את שולחן העבודה והכל אבל הבעיה שנוצרה היא שהמחשב עובד כמה שניות ואז הוא מביא מסך כחול מסך מוות כזה וזה חוזר על עצמו כמה פעמים חייב עזרה דחוף תודה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי קובץ אימאג' ששוקל 7.23 גיגה....איך אני צורב אותו?????(זה די וי די 9) משהו כזה....
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב המחשב כל שניה מתנתק לי כאילו במנהל משימות המשימה explorer מתנתקת וחוזרת שוב .. לא האינטרנט המחשב עצמו לא הדפדפן EXPLORER המחשב עצמו בבקשה אם מישהו יכול לעזור תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם למישהו ברור מדוע לפעמים הוספת אירוע מתלווה בסימון האירוע בצבע רקע, ולפעמים רק הפונט נצבע (התעלמו מהמחיקות השחורות)? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי סוס טוריאני והוא הורג אותי פשוט הוא כותב במסך כחול על כול המחשב שיש אזהרה לפריצת אבטחה קוראים לטוריאן הזה Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c אז רציתי לדעת איך אפשר לטפל בו? בבקשה עזרה!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה PocketDivxEncoder כדי לקבץ סרטים וסדרות ולהתאימם לגודל הרצוי כך שאוכל לצפות בהם בפאלם שלי. אני מחפש בה אופציה לבצע Rotate ב 90 מעלות נגד כיוון השעון כך שאוכל לצפות בסרטים ב " WideScreen" . אשמח לקבל הנחיות ממי שמכיר כזו אופציה. כמובן מי שמכיר תוכנה אחרת שיכולה לבצע את הפעולה הזאת זה גם יהיה מצויין כל המטרה זה להגיע להתאמה מוחלטת למסך של הפאלם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבועיים נשרף לי ההארד דיסק והחלטתי לקנות הארד דיסק חדש עם נפח של 160 גיגה.. אתמול הורדתי את התוכנה HDDlife Pro והיא מציגה לי Worktime של 4 שנים ! מה זה אומר?! האם זה הגיוני? כמו כן יש לציין שה-HEALTH STATUS וה-Performance שניהם עם 69%.. אשמח לקבל עזרה מצורפת תמונה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי צורב אחד שהוא DVD אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות copy לדיסק DVD.. אני מישתמש בתוכנה נירו 7. אין אפשרות שבפעם הראשונה הוא יקרא את הדיסק שאני רוצה ליצרוב ובפעם השנייה אני יכניס דיסק ריק והוא יצרוב? אם לא איזה דרך יש? תודה..
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
השתמשתי במירנדה עד לפני כחודש בערך אבל היא התחילה לעשות בעיות. שולחים לי הודעות ואני לא מקבל את ההודעות האלה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר מסתבר שזה לא רק אני , יש לי עוד 10 או יותר חברים שגם הם לא מקבלים הודעות . יש בעיה עם המירנדה בחודש או יותר האחרונים . ניסיתי לעבור לאיי סי קיו אבל קצת קשה לי לחזור אליו אחרי שהתרגלתי למירנדה , אבל יש בו בעיה אחרת כמו כל התוכנות מסרים האחרות שהשתמשתי בהן. או שחסר אנשים ברשימה או שהם לא מזוהים וזה רושם אותם כמספרים או שמות מוזרים. אני צריך תוכנה כלשהי שתדע לייבא את הקובץ DAT של המירנדה . אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
דחוף דחוף! :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנות שעושות את כל העבודה לבד, צריך רק להכניס את התמונות והיא באופן אוטומטי מסדרת, מארגנת מתקנת וכו' אשמח לקבל שמות וקישורים לתוכנות כאלו... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
טוב, המחשב בתהליכי קריסה. אני חייב להציל כמה שיותר דברים, ובראשם הlibrary נiTunes. איך עושים את זה?? אני חייב לעשות את זה באון ידני כי אני ל יכול להריץ תוכנות בכלל! אז איזה קבצים צריך לגבות? תודה Install
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
תראו את הוידאו על מה שהיא עושה. די שווה. קיבלתי הזמנה להשתתף בBETA שלהם ויש לי עוד 5 הזמנות. אם מישהו ירצה. http://www.xobni.com/learnmore/
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני מוריד פרקים של NARUTO וראיתי עד 83, עכשיו מ84 כל הפרקים אצלי במחשב פגומים (זאת אומרת שאני נכנס רואים לשניה את התמונה ואז WINDOWS נותן לי הודעת שגיאה ושנכנסים לפירוט זאת חתימת השגיאה- AppName: divx player.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: xvid.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0000b0ce במחשב של אחותי זה לא קורה והכל פועל בסדר (בDIVX יש אצלה גם כמה קירטועים אבל בWINDOWS MEDIA PLAYER הכל טוב) ואצלי ניסיתי באיזה 1000 נגנים ואף אחד מהם לא פועל גם ניסיתי DIVX REPAIR וניסיתי לקדד לפורמט אחר אבל שום דבר לא פועל....אני כבר מיואש שאני חושב לפרמט בגלל זה כי אני חייב להפעיל את הפרקים הבאים גם ניסיתי להוריד מלא CODECS שונים ומחקתי והתקנתי אותם מלא פעמים... למישהו יש רעיון? :help: ודרך…
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה : המפרט הנוכחי הוא: AMD Athlon 2.2Ghz Abit NF7 nFroce2 G6200 2GB ocZ הבעיה היא במציעת הדרייבר ללוח. אחי באיזה שהוא אופן התקין דרייבר של nForce (לא זכורה לי הגירסה), הדרייבר הפעיל את כרטיס הקול המובנה אבל את הכרטיס רשת לא התקין , הוא לא מאתר אותו , באמת שניסיתי המון דרייברים, באמת שחיפשתי בנרות, אני פשוט מיואש :'(. מכיוון שיש עוד מעט מסיבת רשת , אני חייב את הכרטיס עובד . היית לי תקרית נשרף לי הדיסק קשיח והלוח , בדיסק היה לי איזה דרייבר של nForce , איתו לא היו לי בעיות הייתי מתקין הכל היה עובד, לא זכורה לי הגירסה 4. משהו נידמה לי. טוב בכל אופן זאת הבעיה , אם משהו לא מובן אני אשמח לפרט עוד. נ.ב אגב הייתי מיואש עד כד…
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249702.0 אשמח לעזרה גם פה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כמה זמן אמור לקחת קידוד של למשל "ארץ נהדרת" לפורמט DVD במחשב כמו שלי ? האם 30 דקות זה סביר ? תודה רבה \
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-