עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התוכנה צורכת המון אני חושב, כי המעבד שלי (AMD x2 4600+) לא מצליח לסחוב אותה ממש, גם אם אין עוד הרבה תוכניות פועלות באותו זמן. הגיע הזמן לשדרג מעבד? או שהבעיה בתוכנה?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. Started by -R-E-L-,

יותר נכון miniDVD. :lamer: :s05:

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. שלום. יש לי דודים קטנים שגולשים לי במחשב הרבה פעמים והרבה במשפחה אני לא רוצה שיחשפו לזווע שיש ביאנטרנט אני מחפש תוכנה שנותנת להיכנס באינטרנט רק לאתרים מוקצים בדפדפן אקפלורר. אני לא מחפש תוכנה שחוסמת תכנים פורנוגרפיים אלה רק שאני יקצה אתרים שאליהם אפשר להיכנס וזהו זה.. אם אפשר שתהיה חינמית אם לא נחפש לזה פיתרון תודה רבה מראש לעוזרים ויום טוב

4. שלום אני מחפש תוכנה שנועלת את מערכת ההפעלה XP ומאפשרת רק להשתמש בדפדפן ולגלוש באינטרנט ולא לעשות שום פעולה אחרת אם מישהו מכיר כזאת תוכנה אשמח לקבל המלצה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  5. Started by ori-silver,

קניתי emu ושמתי אותו על הכניסות Pci אחר כך התקנתי את כל מה שיש בדיק דרייברים ומשום מה נראה לי שהמחשב לא מזהה שכרטיס נמצא עליו מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבחור שעות הקלטה מוגדרות מראש במדיה סנטר. האם יש אפשרות כזאת? ועוד שאלה, עברנו להוט והלוח שידורים מתאים רק ליס. האם יש דרך לפתור את זה? והאם יש דרך לסדר את העינית ir blaster על הממיר של הוט כמו על יס כדי שישלוט בערוצים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  7. Started by Bar1234,

אתמול פירמטתי את המחשב שלי... ולא הצלחתי לסדר את עניין הסאונד... לא שומעים כלום מכיוון שחסרים לי הדרייברים של הסאונד.... אלו הפרטים שהצלחתי להוציא מהתוכנה CPU-Z.... נתנו לי אתר לחפש בו אבל אני לא ממש מצליח להתמצא בו.... זה האתר: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד..... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם אני משתמש ב MEMTEST86 במחשב! כוון שהתוכנה עולה במצב דוס כל בפתור שאני לוחץ מאתחל את המחשב אם כי הכוונה שלי להכנס לקונפיגורציה של התוכנה בלחיצה על C המקלדת והעכבר אלחוטיים יש איזשהו קשר?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  9. Started by kobi3211,

שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי בכלל לקחת את התיקייה של המשחק איך שהיא במלואה ולהעתיק אותה למחשב אחר האם המשחק יפעל ??? אני מדבר על משחקים כמו GTA SAN-ANDRES ו FIFA2007 משהו ברמות האלה מה הסיכוי שזה יפעל ואם לא אז איך אני עושה את זה ?????? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by MK007,

שתראה את טמפרטורת הרכיבים במחשב ושיהיה אפשר לשלוט במהירות המאוררים במארז.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by myossi0,

יש לי בעיה עם התוכנה התקנתי סקין של וינדוס ויסטה והסקין בכלל כל הסקינים עולים לי דפוק... רוב הפעמים אין צבעים וכאלה...אשמח לקבל עזרה בתפעול התוכנה ובבעיה זו...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by refaels2006,

שלום , לפי דעתי הנושא שייך לפורום תוכנה אבל אם זה שייך לרשתות ואינטרנט אנא העבירו ,תודה . ולעניין: אני עובד מאחורי נתב RTA1025W,התקנתי את התוכנה על מחשב יחיד שלי . אישרתי את המירנדה,והאייסיקיו והגלישה כמובן .במצב Normal. אך כשאני מאשר את המסנג'ר במצב Normal ומנסה להתחבר ,הוא לא מתחבר. כשאני מעביר את הSysgate לAllow on ,אז הוא מתחבר . מה פתרון לבעייה זו במצב Normal ?.. כמו כן האם אתם ממליצים על פירוול זה ?..

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by My_Name,

אח שלי ניסה להתחבר ל-ICQ מהפלא' והופיעה לו הודעה שיש לו בוט שמספרו 3500 (או 35000 הוא לא בדיוק זוכר) ובגלל זה הוא לא הצליח להתחבר מהפלא'. אבל מהמחשב זה עובד לו טוב. בזמן האחרון גם הוא לא מצליח להתחבר מהפלא' בכלל ומופיעה לו הודעה שהיא כביכול שגרתית (שרת לא נמצא או משהו כזה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר למספר שלי מהפלא' שלו זה מתחבר שנייה. ממתי שהופיעה לו ההודעה על הבוט, פרצו לו ל-ICQ פעמיים. הבוט קשור לזה ? מה זה הבוט הזה בכלל כי לפי מה שראיתי 3500 זה סתם רובות לא מזיק של איסיקיו. אז מה הבעיה פה ? וזה קשור לפריצות שהיו ?

14. כשמעבירים הרד דיסק שמותקנת עליו XP ממחשב למחשב, הוא מזהה שזה לא המחשב המקורי ונכנס ללופ במקום להפעיל את המערכת. חבר שלי אמר לי פעם שכדי לפתור את הבעיה הזו יש תוכנה שמפעילים קודם במחשב הקודם שגורמת לXP לאפס את רשימת הדרייברים שלו ובהפעלה הבאה הוא ייצור אותם מחדש, מה שמאפשר לי להפעיל את ההרד דיסק על מחשב אחר. מישהו יודע על איזו תוכנה מדובר?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by eladbu,

שאלה קלה בווינראר עיברית אני מנסה לדחוס קובץ ורציתי לדעת איזה פרמטרים עלי לסמן בכדי לקבל את הדחיסה הכי טובה בכדי לקבל קובץ כמה שיותר קטן?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by dani2k,

שלום יש לי שאלה על microsoft office 2007 אני משתמש בוורד ואני רוצה להזיז תמונה אבל אני לא מצליח לעשות פריסה ב"צמוד" איך עושים את זה בוורד 2007 ב 2003 פשוט הייתי עושה מקשה ימני ובהגדרות תמונה בוחר בצמוד עריכה : לא חשוב הצלחתי

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  17. התקנתי את הגרסא החדשה הכל טוב ויפה אבל מופיע לי בתחתית המסך סימן שאני לא מבין מהו. האנטי וירוס מעודכן והכל תקין אבל זה מראה סימן כאילו שמשהו לא בסדר מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  18. שלום אנשים! לפני כחודש בהמלצת הפורום הזה התקנתי את האנטי וירוס של NOD32 ופייראול של ZONEALARM. במילים פשוטות אני לא הכי מרוצה מהם ואני לא בטוח שזאת חבילת הגנה המושלמת. עשיתי בדיקות מקיפות באתרים נוספים והבנתי שיש אנטי וירוס של AVIRA שנחשב מעולה. אני אשמח לשמוע דעות של מביני עניין בנושא. אני רוצה לשקיע כסף על מנת לדאוג שהלפטופ שלי יישאר בלתי פגיע. עד לא מזמן עבדתי עם מקאפי ואני חושב אולי דווקא לרכוש את החבילת אבטחה שלהם. ראיתי את הנושא הנעוץ אך המידע עדיין חלקי... בתודה מראש, עפר

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  19. איך זה יכול להיות שאני מקבל יותר FPS ב BF2 אם DRIVER 6.4 מאשר DRIVER 7.1? אם X1800XT OMEGADRIVERS 7.1 ו CATALYST 6.4??

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by nadavpazit,

ישנה טבלה מסוימת שפעם הצלחתי ליבא נתונים ממנה לאקסל ופתאם אני מקבל הודעת שגיאה unable to open ובנוסף רושם connectin was establuished but the data is not avileble חשוב לציין כי בטבלה אחרת מאותו האתר אין בעיה ליבא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by itaic,

שלום לכולם. כשאני מנסה לפתוח חלון נוסף/לשונית נוספת באקספלורר אני מקבל את זה: למישהו יש מושג מה זה ואיך אפשר לפתור את זה אני לא מצליח לפתוח שום חלון נוסף/לשונית נוספת תודה [attachment deleted by admin]

22. הSESSIONSAVER של ה FIREFOX... איך מוחקים??

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. עשיתי סריקה עם הNOD32 זה לא מצא שום דבר, גם הסורק החדש הזה של בזק לא מצא. הינה הMSCONFIG שלי: נ.ב, הריק הוא באמת ריק, לא מחקתי את מה שכתוב שמה *עריכה: הורדתי את הריק והחמישי מלמעלה וזה עדין עולה לי התיקיה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by amig2,

כותרת.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים