תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כאשר התקנתי את הפיירוול של Mcafee ישנה הערה שאני צריך לבצע Verify Subscription וכאשר אני מבצע זאת נפתח לי דף html עם כל מיני מספרים ואותיות ( כמו source של דף Html ). הפיירוול לפי דעתי פעיל כיוון שאני רואה שהוא חוסם כתובות,אבל בסטאטוס שלו הוא נמצא על Expird ולעיתיים אני רואה שהוא ב Disable למרות שהוא פעיל. מישהו נתקל בתופעה זאת ? והאם יש פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני לא מצליחה לשמוע מוסיקה בדפי אינטרנט. הwindow media player כן עובד וגם קולות המחשב עובדים..בזמן הקלקה וכ"ו. בנוסף, אני לא מצליחה לראות סרטונים כמו למשל בקישורים הבאים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259450,00.html http://news.walla.co.il/?w=//919935 הדפים עולים עם סימן X במקום הסרטון וגם למטה בדף בסרגל הכלים מימין יש אייקון צהוב עם סימן קריאה שחור...הודעת שגיאה בדף. האם מישהו יוכל לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי דבר כזה . יש לי אפשרות של סטריאו מיקס אבל היא באפור . יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה? ניסתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שוב . אני לא יודע אם זה של הצ'יפ או של הלוח אמ. יש ביכלל דרך לדעת? הכרטיס קול שלי זה: alc 883 אשמח לפיתרון. תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום. אתמול פרמטתי את המחשב ומשום מה הדיסקים של הדריברים לא רוצים לפעול . הכנסתי גם דיסקים שונים והם עבדו יופי . מה יכול לגרום לבעיה ? ד"א הלוח אם הוא Gigabyte GA-K8NMF-9. תודה. מהוא יוכל להביא לי הורדה של ה Utility Disc ? או משהוא בסגנון ? (ניסיתי את הדיסקים על מחשב אחר והם פעלו ) מערכת ההפעלה היא XP SP3.
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קניתי emu ושמתי אותו על הכניסות Pci אחר כך התקנתי את כל מה שיש בדיק דרייברים ומשום מה נראה לי שהמחשב לא מזהה שכרטיס נמצא עליו מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה סרטונים (לא סרטים לא חוקיים וכאלה אלא צלומי וידאו וסטנד-אפ מחו"ל) והייתי רוצה לכתוב להם תרגום כדי שגם ההורים שלי יוכלו לצפות בהם ולהבין מאחר והם לא מבינים אנגלית.. יש כאן למישהו שם של תכנה שעושה את זה ?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאם נניח אני צורב כמה תוכנות על דיסק אז כשאני אתקין אותו אני אוכל לבחור מתוך חלון אחד איזה תוכנות להתקין והוא יתקין את כולם במקום להתקין אותן אחת אחת... מין תוכנת SETUP כזאתי...
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
אין לי תמונה, כי בטעות לחצתי על dont shot it again. בקיצור, הוא אומר שצריך לכייל את המסך\ לכייל את הפוטושופ : אני מניח שאת המסך משום שאף פעם לא היה לי ככה בפוטושופ(במחשב הישן עם CRT) כמו כן, אתמול כשעבדתי בפוטושופ שמתי לב שהצבע הלבן הוא לא באמת לבן, אלא הוא יותר קרמלי כזה. מה עושים? איך מכיילים מסך? =\ יש לי 1750HQ
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
מה זאת התוכנה הזאת ביכלל ..? מה אפשר לעשות איתה..?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
תודה לעוזרים :s05:
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
תראו אני נכנס לאיזה מקום שאני רשום שם.. ועושה התחבר וזה חוזר לי לדף הראשי בחזרה.. היה לי פעם נורטון עד לפני כמה ימים (פרמטיתי את המחשב ועכשיו התקנתי Zone Labs Security) ועשיתי OFF שם לאיזה משהו.. עכשיו בפיירוול Zone Labs Security אין לי מושג איך אני עושה את זה... אם אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה בדיוק ואיפה לעשות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
(ערכתי מחדש את התגובה כי פתרתי את רוב הבעיות שהיו לי) נשארה רק אחת קטנה התוכנה היא Flash MX 2004 אגב בשביל לראות את הכתב בחרתי ב-Alias אז עכשיו רואים את הכתב, ואפשר לסדר את הקטע של הכתב ההפוך בשתי דרכים, פקודה בפלאש שהופכת את הכתב בתוך פלאש, או להפוך את הכתב בתוכנה חיצונית ואז להדביק אותו ככה, הפוך, לתוך פלאש. אבל אם הכתב "ניתן לבחירה" אז דברים מוזרים קורים לו כשמנסים לבחור אותו מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון - יש לי פלאפון שאין לו אפשרות USB
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את גירסת ווינסדוס של הדפדפן ספארי וכל פעם בסוף ההתקנה זה נותן לי הודעת שגיעה "the older version of apple software update cannot be removed " ואז זה מבטל את ההתקנה מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי, שלום לכם לאחרונה יש לי כמה בעית באינטרנט 1. יש סרטוני פלאש שהוא לא יכול להציג למרות שיש לי גרסה אחרונה של ה -flesh player. מה יכולה להיות הבעייה? 2. יש לי הודעת שגיאה 3. לפעמים הוא מודיע לי שהאתר לא יוצג כראוי (גם כשנכנסתי לכאן קיבלתי את ההודעה הזו) מה הבעייה שלו? אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום אני יוצרת backup device שמנותב לכונן על שרת אחר, התקייה ממופה ככונן ברשת, עם כל ההרשאות. הservice של הsql בשרת היעד גם רץ ע"י יוזר אדמיניסטרטיבי בדומיין. למרות זאת אני מקבלת שגיאה ביצירת device חדש. "unable to verify the existence of the backup file location" אם אני אומרת לו להמשיך בכל זאת כשאני בודקת את תכולת הdevice אני מקבל את השגיאה הבאה: this device does not contain any backup sets נראה לי בעית הרשאות כלשהי אבל לא מצליחה לעלות על איפה בדיוק.. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אפשר קישור הורדה לתוכנה startup cop pro 2 ..?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
עכשיו יש ברשותי את תוכנות הפיירואלס הבאות : ZoneAlarm Pro גרסה 6 Sygate Pro 5.6 Kerio v4.2.2 מה להתקין? אני מחפש תוכנה שתהיה כמה שפחות מורגשת, הן אם זה בניצול משאבים והן אם זה בהתערבות שלי לתכנות התוכנה וכדומה [פורטים] כמו כן, שתעשה את הפעולה הפשוטה ביותר של לחסום גישה של תוכנות מהמחשב שלי אל האינטרנט [מה שקספרסקי לא עושה] וכמובן פריצה של קראקרים. תודה מראש. נ.ב. באמא שלכם, אל תגידו לי עכשיו לעשות חיפוש כי אני ישבתי חצי שעה וקראתי פה דיונים על חומות אש כמו מים אך עדיין לא הצלחתי לבחור בתוכנה האולטימטיבית. שוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לשרת כלשהו ולפעמים כאשר אני מוחק את התוכנה ומתקין אותה מחדש הוא מתחבר לקצת זמן ומתנתק. יש לי ראוטר אבל אין לי בעיית של פורטים מכיוון שעשיתי בדיקה שלהם באתר מספר פעמים וזה תמיד היה בסדר, בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
זה דף הבית שלכם http://www.netvibes.com/ בנוי ממודולים מובנים שאפשר לשחק איתם עם כל מיני FRAMים אני מנסה להכניס מודול שיהיה של מבזקי YNET ואני לא מצליח אני צריך ת'כותבת של המבזקים למי שמכיר או יש דברים מעניינים למודל שיתן (:
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שהפיירפוקס לא נותן לי לגלול לצדדים באתרים מסויימים. לדוגמא פה באתר אפשרי לגלול לצדדים, אבל בD-SPOT או בוואלה אנלא יכול. בתודה מראש, אריאל
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הורדתי הרגע את הBS PLAYER הזה.. כי הבנתיש הBSPLAYER בגירסת ה1. לא טוב לקבצי .MVK עכשיו הסרטים עובדים לי בתוכנה.. אבל הוא כל פעם שמפעי את התוכנה מבטל את הAERO שבויסטה.. וזה קצת מפריע לי כשאני באצע הסרט עוצר.. יש איכשהו לפתור את זה? אולי להוריד גירסא פחות טובה.. או לאיודע..
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-