תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כשאני פותח את התוכנה, בלשונית "אנשי הקשר" מופיעים לי האנשים, אבל כשאני מנסה לשלוח מייל ולוחץ על "מאת" אין ברשימת "אנשי הקשר" כלום. איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הורדתי קובץ שקוראים לו "DVDRiP uFoolz KvCD-FUKT.bin" (לא משנה מה שם הסרט)... ואני לא יודעת איך פותחים אותו בשביל לראות אותו... לא משנה לאיזו תוכנה אני גוררת (מדיה פלייאר, BS...) הוא פשוט לא עובד... מה זה ה-KvCD הזה? אפשר לראות בו דרך המחשב בכלל???...
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי בבקשה את האיי פי של הסרבר של ליונטוורק לאי מיול ועוד משהו כל פעם שאני נכנס לאי מיול (החדש של ליונטוורק) הוא מודיע שיש בעייה כלשהיא בקובצ:adress.dat ולכן הוא לא יכול לעדכן את הרשימה של השרתים. אז אם למישהו יש פתרון אז תודה... בתודה street-fighter
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
-
שלום. לפני כמה זמן שמעתי שעדיף לי להתקין OFFICE 2003 ולא את 2000 (יש לי כרגע רק את 2000 ולכן השאלה) אוקיי אז אמרו לי שיש מסמכים שהמחשב יקרא אותם למשל בWORD של OFFICE 2003 אבל ביורת ישנים כמו 2000 ומתחה הוא לא יקרא אותם ואם למשל אני ארצה לפתוח מסמך WORD 2000 ב2003 אז יכול להיות שהמחשב לא יציג אותו כראוי אבל אם אני אנסה ההפך כלומר לפתוח מסמך מWORD 2003 ל 2000 או יותר ישן לא תהיה לי בעיה.. למישהו יש מידע על זה? ניתקל בבעיות דומות משהו בגללם עדיף את WORD2003? עוד דבר מישהו יכול להגיד לי מה יש בWORD 2003 שאין ב 2000? תודה.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה אני יוכל בעזרת כתובת IP להתחבר הביתה ולראות דרך המצלמה מה קורה בבית מישהו מכיר שם לינק משהו ? ? ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
טוב שמעו אני גיימר ממש ממש כבד .. ועד היום הייתי משחק בעכברים של מיקרוסופט .. היום החלטתי להתקדם ולקנות MX518 עכשיו העכבר הזה ניראה פצצה .. אבל קשה לי להתרגל אליו ( זה כולה היום הראשון שלי איתו אז ייקח לי זמן .. זה עם כל עכבר אחר לא ?) קיצור יש לו תוכנה שקשה לי להבין אותה .. הקטע של הDPI .. אני לוחץ על ה+ וה- ולא קורה שום דבר .. לא מהירות עכבר לא כלום .. וגם בתוכנה ניסיתי לא קורה כלום .. את שאר הלחצנים ביטלתי כי אני לא צריך אותם .. בקיצור אני מקווה שהעכבר הזה תותח ... אבל אם אפשר קצת עזרה בקשר לתוכנה הזאת ?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני קורס כמות הקבצים הכפולים שיש לי במחשב. זה מכסה סדר גודל מטורף. אני מעוניין לצנמצם כמה שאפשר פלונטרים במיוחד של קיבצי תמונות ומוזיקה. האם יש תוכנה מומלצת שסורקת את הכוננים ויכולה לעזור לי לסדר את הפלונטר הזה?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כאשר אני לוחץ על הכפתורים Ctral+Alt+Del במקום שיפתח ה- task manager מופיעה לי הודעה שרשום בה: "Task manager has been disabled by your administartor" מישהו יודע איך פותרים את זה ? תודה, אלכס.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעביר סרט לאייפוד (שאין לו תרגום מובנה) עם תרגום, כלומר שבאייפוד אני אראה את התרגום. מי שיכול כמה שיותר מהר אני אודה לו כי יש לי מחר בבוקר טיול תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חיצונית שתעשה SHUTDOWN למחשב בזמן שאני אגדיר+אם יש באימיול אפשרות לעשות כיבוי ברגע שההורדות מסיימות?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
כי אני רוצה לראות את הסרטים על פנטיום 1
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אם יש לכם מידע אז שתפו נא. אני הבנתי שהגרסאת ה XP עובדת גם על VISTA.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הגירסא של ה TAT היא 2.05 מישהו יודע למה היא מזהה לי את המעבד כ PENTIUM M ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש תוכנות כמו בסגנון של ICQ Adder ?..שמוסיפות חברים לרשימת האיי.סי.קיו צללא אישור ?... אני צריך אחת כזאת . ICQ Adder נתקע בהתחברות ולא מצליח להתחבר לשרתי איי.סי.קיו .
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש ויסטה 64 BIT פרימיום האם 64 BIT מהיר יותר מ-32 BIT בפועל ? האם משהוא ראה מבחן ל-2 המערכות ? שאלה 2 באם אני רוכש את גירסת OEM האם במחשב הבא התוכנה תפעל לי ? או הגירסה טובה רק למחשב אחד . שאלה 3 מתי יוצא SP1 לויסטה ?
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות בויסטה מחיצות דרך הבוט?והאם אפשר בבוט של ויסטה לבחור יעד התקנה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מקודד סרטים בKSVCD ואני לא מצליח להפעיל את הסרט עם DirectShow... אני חייב אותו לשם הצמדת הכתובית....
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות דיסק עם מצגת תמונות אבל לא בתור סרט אלא בתור תפריטים , למישהו יש מושג איך עושים את זה או איזה תוכנה עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הרבה פעמים בעת גלישה אני מקבל מסך כחול עם שם הקובץ passthru.sys כשחפשתי במחשב את שם הקובץ הנ"ל מצאתי אותו בתקית C:\WINDOWS\system32\drivers לאיזה דרייבר שייך הקובץ הפגום הזה?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לפרמט את הכונן. העברתי את כל מה שהיה לי בו לכונן אחר ובדקתי לפני שאני מפרמט כמה נפח יש לו. לחצתי על מאפיינים לכונן ואני רואה שיש שם 11 גיגה בשימוש. חשבתי שאולי יש תיקיות מוסתרות או משהו. בתמונה אתם רואים את התיקיות המוסתרות. הנפח של כל אחת מהן הוא בקושי 1 מגה. אז למה לעזזל רשום לי ש10 גיגה בשימוש? על מה זה? ???
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנות שעושות את כל העבודה לבד, צריך רק להכניס את התמונות והיא באופן אוטומטי מסדרת, מארגנת מתקנת וכו' אשמח לקבל שמות וקישורים לתוכנות כאלו... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מישהו יכול לסייע בזה,מכיוון שאין אפשרות דרך add/remove programs ובכל דרך שניסיתי.. :-[
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-