עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Eviljelly,

שלומות , איבדתי את הדיסקט עם הדריבר אז אם למישהו יש את הדריברים (לא מהאתר של קריאטיב הם לא עובדים) שיצור איתי קשר באיסיקיו 18041102, תודות !

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. הי, הקלטתי ברשמקול שיחה של שני אנשים אך משום מה הסאונד של האדם הרחוק הוקלט ממש גרוע עם המון רעשי רקע ואני ממש צריך לשמוע אותו טוב כי להבין, לכן אני צריך שתמליצו לי על תוכנה ממש מקצועית וקלה כמה שאפשר שניתן לחתוך את רעשי הרקע ועדיין ישמעו טוב את האדם המרוחק... ניסתי כבר עם cool edit pro 2, זה לא עזר... מחפש תוכנה ממש מקצועית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה שתקריא לי טקסטים בעברית, עדיף חינמית או בעלת תקופת ניסיון. מישהו מכיר דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. צריך בבקשהה תץונה שתעביר לי סרטי AVI או MPG לקבצים שאני יוכל לצרוב בצורב די וי די כמו קבצים VOB אז מי שמביא לי תוכנה כזאת הוא הכי כלי בעולם כי אני ממש חייב את זה בבקשהה זהב דחוף תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. אני רוצה לצרוב לחבר סרט שהוא XVID עם כתוביות שהוא יוכל לראות את זה בדיוידי שלו שלא תומך ב DIVX אז אני עושה בנרו VIDEO IMAGE אבל לאן אני מכניס את ה SUBTITLES ?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. שלום, לא יודע איך נחתה עליי הבעיה הזאת אבל היא הגיעה והיא לא נותנת לי לעבוד כמו בנאדם! טוב, אז ככה: אני פותח באמצעות Ineternet Explorer 6 דף HTML שכתבתי, משנה לו את קוד המקור, שומר את השינויים ושום דבר לא קורה. השינויים שעשיתי לא נשמרים! אני סוגר את המקור וניגש שוב פעם לקובץ ולקוד המקור שלו ורואה את הקוד שהיה שם ממש לפני השינויים. זאת אומרת אני לא יכול לעשות שינויים בקוד המקור ולשמור אותם. מה שכן אני יכול זה לשנות את ה-Format של הקובץ ל-TXT ואז לשנות ושוב לשנות ל-HTML. הקבצים הם על Achieve ב-Properties. זה מעצבן בטירוף ולא נותן לי לעבוד כמו בנאדם! אני חייב לסיים עם זה היום ולא רוצה להתחיל לשנות כל קובץ לקובץ טקסט ואז לשנות, לשמור ושוב לחזור ל-HTML....זה בלאגן ואני לא אסיי…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by kobibo,

אני מחפש תוכנה שתוכל לכבות לי את המסך בזמן נתון שאבחר , כמו שיש את האופציה ב WIN98 וב- WIN2000\XP . תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. הקדמה: אבא שלי כול הזמן שואל אותי למה אני לא עושה משהו מועיל עם המחשב במקום לשחק כול היום "במשחקים מטופשים" כמו שהוא מגדיר אותם. תמיד התעננינתי בתוכנות כמו MAYA ו3DSTUDIO MAX ותמיד רציתי ללמוד לעבוד איתם אבל אני ממש לא מבין בנושא וכמו כן לא יודע איזו מערכת צריך בשביל זה. אני מחפש תוכנה שדומה מבחינת הכלים והאפשרויות לתוכנות שהזכרתי אך תיהיה יותר קלה לשימוש ותאפשר לי לרכוש ניסיון ולהתקדם אליהן

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  9. אני רוצה להתקין את הגירסא הזאתי אבל יש לי היסטוריה ארוכה מאוד וחשובה עם כמה משתמשים ואני רוצה להעביר אותה לicq 4.0 כשאני יתקין אותו האם זה אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by shishos,

איך אני יכול לשמור את המידע שאני משנה בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by vourt,

שלום, בכל חתימה שאני מנסה ליצור בתוכנה MICROSOFT OUTLOOK 2000 לאחר שאני יוצר מייל, החתימה מופיעה עם המון רווחים בין המשפטים, מה שלא נראה בתוכן החתימה המקורית. מישהו יודע איך לפתור תקלה זו? תודה!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by kikkler,

שידרגתי לפני כמה ימים לגרסה 0.42, והתחלתי לקבל הודעות בזו הלשון : יש למישהו מושג מה הקטע ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by shanibh,

למישהו יש מושג מה התהליך של יצירת חתימה באאוטלוק 2003 בדוגמת MARQUEE יצרתי חתימה נחמדה כזו שזזה וקופצת וב-preview רואים את זה טוב, אבל אחרי זה זה יוצא ממש לא כמו שראיתי מקודם למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by Atlon-Xp,

שאני רשום למישהו הודעה בעברית והכול אני משנה פונט לעברית ... רק שאני שולח את ההודעה זה מראה אותה בג'בריש... למה זה ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by amiamir,

תעזרו לי בבקשה ותגידו לי איך אני פותח פורטים ב- norton personal firewall 2003 תודה לכל מי שעוזר..

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  16. Started by Milk-Inc,

בפורום צצות המון שאלות כיצד להיפטר מ-Spyware , אלו שאלות שנענו בעבר בפורום והגיע הזמן לפתוח נושא , שבו יהיו התשובות לשאלות האלו. התוכנות שבעזרתם תמחקו את ה-Spyware מהמחשב הם: SpySweeper - http://www.webroot.com/wb/downloads/index.php Spyguard - http://www.javacoolsoftware.com/sgdownload.html CWShredder - http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/CWShredder.exe Online Scan - http://www.spywareguide.com/txt_onlinescan.html Ad Aware - http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=174 Spybot Search & Destroy - http://kujoe.com/freeware/spybotsd13.exe Spy Chaser - http://camtech2000.net/Pages/SpyChaser.html SpywareBlaster - http://www.javacoolsoftware…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by DOOMASTER,

הי יש לי סרט ב SVCD וגם ב DVIX אבל התרגום ב SUB יש תוכנה ש מאחדת לתמיד את השניים? ???

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  18. קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי. -לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP, וגיביתי מס' קבצים חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן). בקיצור, לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהקנתי שוב את FLASH MX, כשאני לוחץ פעמיים על הקובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Failed to open document". גם כשאני נכנס לתוכנה עצמה ומשם בוחר באופציית Open ובוחר את הקובץ הרצוי לפתיחה הוא לא פותח אותו מאותה הסיבה. אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (התקנתי גם את FLASH MX 2004 בתקווה שאולי דרכה אני אצליח לפתוח את הקבצים, אבל הבעיה נותרת בעיניה ללא ה…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  19. שלום אני חדש בפורום ככה שאני לא יודע אם היה אשכול כזה בעבר... אני ואחי מחוברים דרך זוג כרטיסי רשת בחיבור ישיר ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לצפות במה שהוא עושה מבלי שאני אהיה צריך להתקין איזה פאץ' אצלו ואם בכל זאת אני אהיה צריך להתקין איזה תוכנה, אז לפחות שהוא לא יבחין שהתוכנה עובדת ברקע בכלל אני מחפש תוכנה שיכולה להציג כמה שיותר נתונים על הפעילות במחשב שלו וגם את האופציה לשלוט כמעט כמו שלט רחוק במחשב שלו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by dsane,

או כל גירסה אחרת של GHOST לדוגמא

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. קראתי פה מודע על EMUL כול שהיא לא זוכר.. בכול מקרה התקנתי את ה פרד שהמליצו שם... EMULE NEO 2.5 בהתחלה הוא היה ממש טוב אבל אחרי יום בערך ... התחילו בעיות החיבור לרשת כול הזמן היה מתנתק... הנורה האדומה (ALARM) בראוטר כול הזמן נדלקה.. והמחשב נתקע... וכ'. לפני זה השתמשתי ב פרד של ליונהרט אבל היה שם בעיה אם ה קרדיט( במקורות של הקבצים הוא לא היה מראה בקמה הוא מקדם אותי או לא מה שמראה בפרד אחר ב ירוק כמו- 123(-132) מה שבסוגרים היה בירוק לדוגמה) לא משנה .. אחרי זה חזרתי לפרד של ליונהרט אבל הסיפור חזר הראוטר נדלק נורה ALARM באדום ולא היה גישה לרשת... עם אני מוריד בביטרנט אז זה היה בסדר ואין בעיה...בכלל... הבעיה קוראת רק עם אני מפעיל את הפרד מה יכול להיות הגורם?? (החלפתי את הראוט…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by pssheba,

אני מבקש להתחבר באמצעות pcanywhere למחשב המחובר לאינטרנט בחיבור מהיר של מודם כבלים. אני מחובר בחיבור מהיר ADSL. מהו ה IP שלי ? (כתבתי IPCONFIG) וממספר ה IP שקיבלתי, לא ברור אם זה מספרי תחת המודם או כתובת האחנטרנט הדינאמית הזמנית שלי. כיצד אדע את מספר ה IP של המחשב השני (מודם כבלים). איזה סוג חיבור עלי לבחור ? (pcanywhere, http, winnt etc...) לי מערכת הפעלה win200, לשני XP. מישהו יוכל לתת לי הסבר מפורט להתחברות ? ברצוני להיות גם host וגם remote ב 2 המחשבים. אני מביו ש host הוא ה "נשלט" ו remote" השולט. נכון ? תודה !

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by darkman,

יש לי קובץ WAV של 100 דקות איך אני מוציא קטעים "נבחרים" מאותו קובץ בבקשה רק תוכנות קלות אין לי כוח להתחיל ללמוד תוכנה בגלל קובץ אחד

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. אני רוצה חבילה שתכלול את כל מה שאני צריך על מנת לקודד AVI לדיוידי שלי ככה שזה לא משנה אם זה VCD או SVCD ראיתי המון מדריכים , אבל כל אחד מהם דורש איזה 6 תוכנות ואני לא יכול להשיג אותם , במיוחד לא בצורה חוקית, אומרים VOB SUB TMPEG SUB MIX SUB2SSA כל מיני כאלה שאין לי איך להשיג אותם כל אחד מהמקורות שלו ,אז יש אולי איזו חבילה אחת שכוללת הכל? אם אפשר אז גם מדריך יהיה נחמד.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by IMT,

אני לא מסוגל להתקין שום דבר על המחשב. כל התקנה שאני מתחיל מפסיקה מיד ומופיע הודעת ERROR. לדוגמה כשאני מפעיל את ההתקנה של WINAMP מופיע ההודעה: Error launching installer וכשאני מנסה להתקין את הדרייברים החדשים של nVidia מופיע ההודעה: The file name, directory name, or volume label syntax is incorrect. ה Norton AntiViros לא מצא כלום. המחשב הוא מחשב שפירמטתי לפני יומיים וכל מה שהתקנתי עליו עד עכשיו זה רק כל ההידכונים של ה WINDOWS וה Norton SystemWorks.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.