עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מחשב נייד hp4310s probook win7 64 bit 1 מנסה להסיר פוטושופ כל ממשק ההסרה מופיע בג'יבריש 2 מנסה להתקין תוכנה של A+ PAAS4SURE מקבל הודעת שגיאה eroor when opening a regestry key, the key dosent exist. key: hkey_local_nashine\software\javasoft\java runtime environment system eroor massage:??????? ???????????????????????. התקנתי ,הסרתי והתקנתי שוב על מנת להיות בטוח אני חושב שזה קשור איכשהו ל java 64bib תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by isenberg,

שולם לכולם רציתי לברר איך אני יכול להוסיף חתימה דיגיטלית למסמך וורד שאני כותב. הכוונה שלי היא שיהיה אישור שאני אכן כתבתי את המסמך. כמו כן, האם חתימה כזו היא משהוא וירטואלי או שזה מובנה בקובץ או שגם וגם. מהברורים שעשיתי עד עכשיו נראה שאם רוצים חתימה כזו שבאמת תהייה שווה משהו אז יש להשתמש בשירות של חברות מסחריות. האם למשהו יש המלצות ספציפיות וכמה זה אמור לעלות. תודה מראש לכל העונים. אורי

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. אני כבר הרבה זמן מנסה להגדיר את המיקרפון של האוזניות או המיקרופון הרגיל ואני לא מצליח ניסיתי הכול.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by Linkin Park,

למישהו יש מושג איך אני יוצר Menu (תפריט) לסרט די וי די שערכתי? אני יושב על זה כבר כמה שעות ולא מצליח להבין זה משגע אותי. הממשק של התכנה מאד נוח חוץ מהדבר הזה, אני מוסיף את התפריט בתחילת הסרט אבל לא מצליח להגדיר בו את ההתחלה של כל chapter לפי הפריים או הקטע שאני רוצה... :-\ אני מתחנן פה לעזרה - בבקשה שמישהו יגאל אותי... תודה!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. איפה בדיוק אני מבצע בדיקת יציבות לכרטיס ? [יש לציין שהוא במהירויות סטוק ולא כל שינוי במהירויות שעון מאז שנקנה][br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 18:28:03 PLZ...?Sorry for double posting... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by MisterL,

אז ככה שמעתי שיש תוכנת פקס בwindows רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא אותה, וגם קניתי לא מזמן מדפסת עם פקס Lexmark x1190 ואין לי מושג איך אני שולח משם פקס.....תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by SOLIDUS SNAKE,

בדקתי בWCPU והוא לא מראה לי את מהירות הזיכרון - האם זה נורמלי - יש לי DDR333

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. יש לי פה את העבודת שורשים שלי שעוד רשמתי אותה בQTEXT 5 הישן והמוכר לדוס (זה עם המסך הכחול) עכשיו יש לי גם את הQTEXT עצמו רק אי אפשר לפתוח אותו על הWINDOWS XP. אח שלי צריך אותה דיי דחוף... השאלה שלי, האם יש איזו שהיא תוכנה שהופכת את הפורמט המיושן של הQTEXT הזה לפורמט מוכר כמו RTF למשל (או אפילו TXT יספיק...) תודה, מקווה שלמישהו יש תשובה לדבר הזה...

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by jingi01,

פרמטיתי אתמול והסי די רום לא עבד לי אז את הדרייברים ללוח אם +כרטיס קול הורדתי מאתר היצרן (gigabyte) חיברתי אוזניות ללוח האחורי ורמקולים ללוח הקדמי כמו שתמיד היה ועבד לי, לפתע רק האוזניות עבדו וזאת לאחר שכמובן בהגדרות העברתי את הזהוי גם ללוח הקדמי כמו שתמיד עשיתי. מעתה הלוח הקדמי לא פעל אז הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכסנתי בדקתי בהגדרות במחשב אולי הבעיה בלוח הקדמי - הוא תקין הוא הצליח להגיב לרמקול בשלב מסוים אבל לאחרן מכן שוב פעם התוכנה חסמה אותו אין לי מושג כיצד לפתור הבעיה הלוח אם משולב סאונד אצלי ga-945p-s3 [glow=red,2,300]1.הייתי לוחץ על מנת להפעיל את הרמקולים 2. הייתי מחזיר לאותה נקודה ממנה הורדתי את הוי על מנת שגם האוזניות יפעלו אבל הייתי משאיר אותן כבויות.[/glow]

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  10. Started by good__one,

כיוון ש-NORTON SYSTEMWORKS לא יכול להתקין את רכיב ה-GOBACK בבטחה על מחשב עם בקר RAID (למרות שהוא לא בשימוש ויש לי רק HD אחד), מישהו מכיר תוכנה טובה אחרת שיכולה להליף את ה-GOBACK? זה מאוד חשוב לי, כיוון שה-GOBACK הציל אותי כמה פעמים מקטסטרופה...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. אני מנסה לראות פלאש בפיירפוקס ולא מצליח..הורדתי כבר את הפלאש פלייר אקביאיקס ופלאש פלייר פלאגאין ובכל זאת הוא לא נותן לי לראות בפיירפוקס דברים באתר nrg לגבי האינטרנט אקספלורר הוא גם לא נותן לי ומציע לי להתקין פקד אקטיבאיקס ואני אומר לו להתקין וכלום לא משתנה..באקספלורר זה בכל האתרים , לא רק בnrg מה עושים??

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. השאלה בכותרת. מישהו מכיר תוסף כזה ל-Chrome? התרגלתי כבר שב-Firefox ה-Bookmarks מוצגים לי בצד וזה מאוד נוח לי. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  13. האם קיימת תוכנה שמראה את מצב הדיסק הקשיח (כמו המנורה שבמארז) על המסך?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  14. שלום. יש לי מתאם מוכן (אין לי אפשרות להכין אחד כמו שיש במדריכים בפורום אלקטרוניקה) שמתחבר לUSB אני רוצה לשלוט באמצעותו בווליום הLINE IN במחשב. מישהו מכיר תוכנה שתעשה את העבודה? חשוב לי שאני אקח שלט משלי ואקבע איזה כפתור יעשה מה... תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. שלום. כמו שרשמתי בכותרת יש לי קבצי PDF שהן תמונות , שמתוכן אני צריך להעתיק טקסט (איך וכמה שבא לי ) ולהדביק במקום אחר. אמרו לי שאני תוכנת OCR בשביל זה , חקרתי את הפורום ואת גוגל לא מצאתי משהו שעשה עבודה טובה. חלק לא עשו המרה בכלל , חלק המירו לג'יבריש וקוביות וחלק בכלל לא עבדו. חייב תוכנה טובה שתעזור לי . אגב אין לי שום צורך שהתוכנה תתמוך באנגלית כי הטקסט שאני מתרגם הוא ספרדית/אנגלית. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by dima1987,

האי סי קיו של ידידה שלי כול כמה דקות מתנתק אך אפשר לפתור את הבעיה ? התקנו אי סי קיו חדש וגם לא עוזר !!!

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  17. התוכנה הזאת מעולה בשבילי, למעט הקטע שהיא לא תומכת בקבצי FLAC, שהם חלק לא קטן מהספריה שלי. המטרה היא לשדר ברדיו אינטרנטי, הרדיו קם כבר, יש שדרנים ועוד... אבל אני היחיד ששומע ב-FLAC, והתוכנה הזאת בעייתית מבחינתי. יש אולי דרך להפעיל FLAC דרך התוכנה הנ"ל, תוכנה חליפית (עדיף חינמית) שתומכת ב FLAC או פתרון אחר שלא כולל המרת קבצי ה-FLAC ל MP3 שידוע לכם?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. חברים שבת שלום אם מישהו יכול לשלוח לינק להורדת האימיול הכי טוב והכי מהיר תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by Dawn,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על קובץ מסויים שנימצא כבר על שרת מסויים דרך התוכנה...אני לוחץ מקש ימני ואז Edit איך אני יכול לבחור את התוכנה שתיפתח כאשר אני לוחץ על Edit כי ניפתחת לי תוכנה שבעצם אני לא משתמש בה.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  20. Started by TripMan,

עריכה: הצלחתי לפתוח פורטים, העניין שאני לא מצליח להעלות- לבצע SEED בUTORRENT ו ABC. יש סיבה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ice2k,

שלום לכולם, שמתי לב שתוכנת ה DEFRAG של נורטון (SPEED DISK) שמגיעה עם SYSTEM WORKS 2003 PRO לא מאחה את כל המידע כמו שעשתה בגירסאות קודמות ולאחר איחוי אני רואה מלא "קוביות" של מחיצות ודברים נוספים מעורבבים. עד כמה שאני יודע תוכנה זאת יודעת לעשות איחוי מלא לגמריי אבל אני לא מצליח למצוא אפשרות כזאת - האם זה באמת אפשרי ? ואם כן כיצד אני עושה זאת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות previous version מישהו מכיר??? ועדיף חינמי......

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by shimon23,

אני מעוניין שהתוכנה לא תקיים האזנה תמידית ל-IE אלא רק כאשר אני ילחץ על לינק וכפתור מסוים היא תוריד את הקישור המסוים. לפי מיטב הבנתי זה אמור להיעשות ע"י כלים>אפשרויות>Monitor ושם אני בוחר "השתמש במקש ה-ALT" ומבטל את אפשרות ה"האזנה". למרות זאת לא קורה כלום כאשר אני לוחץ על Alt. האם מישהו יודע איך לעשות זאת? אני משתמש בגירסה 1.96 אבל נראה לי שזה זהה בכל יתר הגירסאות.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  24. אין לי מושג איך זה קרה, אבל יום אחד הפעלתי לתומי סרט DiVX מאחד הדיסקים שלי - וחשכו עיניי. הסרט לא נראה בצבעים טבעיים אלא כאילו הוא מכוסה במעטה של כספית או משהו כזה...אין לי תיאור מספק לזוועה שראיתי :errrr:. ניסיתי להפעיל סרט אחר, ואותו דבר, רק הפעם לא כסף אלא מעטה זהב! הסרתי את הקודקים שהתקנתי אי פעם והתקנתי אותם מחדש - לא עזר. בדקתי אם התופעה קוראת גם בתוכנות אחרות (הפעם הראשונה קרתה לי ב-Windows media player), וגם כשהפעלתי את ה-Divx player, קרתה הבעיה. אין לי מושג מה לעשות, אם להוריד קודקים או להסיר את המדיה פלייר או משהו. (ניסיתי לקחת סקרינשוט מאחד הסרטים ולהעלות אותו בהודעה, אבל אין אפשרות לקחת סקרינשוטים בזמן הקרנת סרט במדיה פלייר או משהו כזה...לא יודע, זו בעיה שקרתה…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by civic_ex,

שאני יכול להכנס למחשב המרחוק השני שלי בלי שזה יתריע במחשב השני שלי שיש כניסה אליו? או שיש אופציה בלוגמיאין לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.