עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by EUDORA USER,

לאחר שהדיסק הקשיח הלך לי קניתי חדש והתקנתי את כל התוכנות. אבל עדיין יש לי בעיות של גופנים עבריים למשל איני מצליחה לקרוא דואר הנשלח אלי בעברית דרך ה- EUDORA מי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Fire_Trooper,

בדף - INSTALL.PHP צריך למלות כל מיני פרטים. בין השאר צריך למלות גם: Database Server Hostname / DSN Your Database Name Database Username Database Password ואין לי מושג מה צריך למלות שם. הפורומים הועלו לשרת של LYCOS.FR מישהו יודע מה בדיוק אני צריך למלות שם? ד"א, לא נראה לי שזה קשור לנושא של הפורום אבל לא מצאתי נושא יותר מתאים ואני יודע שפה אולי יכולים לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. Started by raanan,

להגדיל את מהירות הגלישה בחינם!!! לגולשים בקו רגיל ולגולשים בחיבור מהיר. התוכנה ניתנת להורדה בחינם באתר: MiniSpeed.4t.com

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by udi,

יש לי תוכנה צריבה NERO 5582 כאשר אני רוצה לסגור את הTRAKE כדי שאני יוכל לצרוב עוד פעם בזמן אחר אני לא יודע איך עושים זאת עכשיו יש לי הרבה דיסקים פתוחים ואני לא יודע איך סוגרים אותם אז בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by omri_ro,

עד כמה שזכור לי בIE תחת 98 זה לא קורה רק בXP...יש פתרון לBUG המעצבן הזה?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by KRS1,

אני מחפש תוכנת גראפיקה שאפשר בעזרתה(בלי יותר מדי ללמוד) להכין סמל של כריש מקפיץ כדורגל. השאלה שלי לכל אלו שמתעסקים בתחום היא האם זה דבר קשה יחסית והאם יש מדריכים שמסבירים איך להכין סמל כזה... תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Boomer,

???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by FatherBoard,

מישהו מכיר איזה אתר שאפשר ללמוד בו איך להשתמש בברייס 5? קצת הלכתי לאיבוד בתוכנה הזאת... :-\

9. Started by dror6,

ראיתם מה רוטר עשה באתר של רודף כסף צירך להחרים את הפורום שלו

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  10. כל פעם שאני מנסה לפתוח את הIE לוקח לו כמה עשרות שניות טובות כדי להפתח... וגם שאני מנסה לפתוח חלונות חדשים בIE לוקח לו מלא זמן ולפעמים הוא גם נתקע! הורדתי ADAWARE והעפתי את כל הSPYWARE שהיו לי ועדיין קיימת הבעייה.. :'( למישהו יש פיתרון אחר?? תודה מראש תומר

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by BobCaT,

לא הייתי בטוח באיזה פורום להכניס את זה אז שמתי פה (ועשיתי חיפוש לא מצאתי איך) אהלן יש לי את הסרט מהיר ועצבני (DIVX) ואני רוצה להוסיף לו תרגום לעיברית הורדתי את קובץ התרגום והסיימות שלו זה SUB. אז נראה לי זה הקובץ הנכון טוב אז איך אני מצרף את זה לסרט שיעבדו ביחד? איזה תוכנה צריך לזה? תודה לעונים גיא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by erez_barziv,

הי חברה. קניתי תוכנת, תרגונט. היא נחמדה, אבל לא ממש טובה. בכל אופן, מה שמיוחד בה שאי אפשר לצרוב את הדיסק שלה, וגם לא להעתיק אותו לכונן. ואיך הם עשו זאת ? פשוט מאוד. הם השאירו טרק אחד לא צרוב כלל, אבל הוא רשום ב TOC כאילו זה חלק מקובץ. מה שקורה הוא שכאשר מנסים להעתיק או לצרוב, המחשב זורק הודעה של לא מצליח לקרוא מן הדיסק. לעומת זאת בתוכנה, הוא דואג לא לקרוא מן הטרק הזה. אני בטוח שאפשר להכין התקנה תקינה לדבר הזה. אבל מה שאני מחפש היא תוכנת צריבה, שתצרוב אחד לאחד, בלי להיסתכל על ה TOC. אם מישהו יודע, אשמח לתגובות ארז בר-זיו

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  13. אם כן מה השוני איך התוכנה והאם היא שווה את הסכום ?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  14. חבר'ה אני צריך את עזרתכם המיידית, בעמוד שהעתקתי מהנט ואני רוצה להדפיס בוורד מופיעות לי המילים בסדר הפוך! למשל המילה שלום תופיע כך: "םולש" רציתי לדעת איך להפוך את הטקסט דרך וורד חזרה. לאזרתכם אודה. והרי העמוד המדובר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Dj_Infernal,

מחפש תוכנה לילדים קטנים ללימוד ה "אלף בית " . תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן יש לי סרט וידאו ואני מעוניין ללכוד מתוכו תמונה כדי להדפיס אותה. יש לי כרטיס Asus V7700 Deluxe עם כניסת וידאו. השאלה היא אם כדאי לי להשתמש בתוכנות המקוריות שבאות עם הכרטיס או שיש לכם איזושהיא תוכנה טובה שתעשה את העבודה... תוכלו להמליץ לי על אחת? תודה רבה The Doorman

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by The Ball,

אני רוצה לשדרג ל-XP. עד עכשיו נהגתי לעשות IMAGE של כל הדיסק ב-WIN98, ב-GHOST 2001. השאלה שלי היא אם ניתן ב-XP לעשות IMAGE מושלם של כל הדיסק, באמצעות GHOST 2003. הכוונה שלי להעתק מושלם של כל הדיסק, כולל מערכת ההפעלה, כך שניתן לפרמט את הדיסק ולשחזר את המערכת מה-IMAGE שהכנתי.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by benkapon,

שבוע שעבר הורדתי את העדכון sp1 של ה xp וכמה ימים אחרי התקנתי נורטון אינטרנט סקיוריטי. ומאז אני לא יכל לשלוח קבצים במסנגר למרות שאין לי פיירוואל (גם לא המובנה של ה xp) וגם אחרי שאני עושה disable לנורטון עדיין אני לא מצליח!!!!. ההודעה אומרת שהחיבור חסום!. נ.ב - למרות זאת אני כן מצליח לשלוח קבצים במסנגר למחשב שמחובר איתי ברשת פנימית (אני מחובר לאינטרנט והוא אליי). אני דואג לעדכן את המחשב באתר של מיקרוסופט וכרטיסי הרשת עבדו ועובדים כראוי. עזרה ( ;

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Sweet_Tooth,

למה כשאני נמצא בשרת אני מקבל כל הזמן את ההודעה הזאת: Closing Idle connection in 30 seconds ואיך אני יכול להיפטר ממנה?

20. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

הנה אתגר קטן למי שזוכר איך עושים את הדברים האלה ב2000/xp . יש לי 2 יוזרים במחשב , אחד שלי ואחד של אמא . מסך 19 אינטש . היא עובדת על 10x7 ואני רוצה לעבוד על 12x9 . אחרי אין סוף מלחמות שאין לה כוח לשנות רזולוציה כל פעם , התפשרתי על 10x7 , אך נשארתי ממש לא מרוצה . איך יוצרים את המאקרו המרגיז הזה שאפשר לדחוף אותו בסטארטאפ , או לתקוע אותו ברגיסטרי , כדי שישנה את הרזולוציה בין כל יוזר בצורה אוטומטית עם העלאת הפרופיל . ולא , תוכנת צד שלישית לא עושה את זה , כבר עברתי בערך על כל מנהלי התצוגה הקיימים כדי לבדוק את הנושא .

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by ofir123,

התקנתי נורטון 2003 ל30 יום והוא מראה לי את השגיאה הבאה ונורטון לא פועל. השגיאה היא: http://img.tapuz.co.il/forums/8271416.bmp

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by SEFi,

Norton Utilities 2003 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  23. כאשר אני צורב את קבצי MP3 מהמחשב שלי או מCD אחר דרך מדייה פלייר 8 של WIN XP הם לא נשארים בדיסק הצרוב כקבצי MP3... מה עושים וכיצד כדאי שזה ישארו ב MP3

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי 9 תיבות דוא"ל שהצטברו לי במשך השנים ואני מקבל דואר לכולן. הדואר שלי ממויין לתוך כמה עשרות תת- תיקיות ב-Outlook ע"י סט של חוקים. מאז ההתקנה האחרונה שלי (לפני שלושה- ארבעה שבועות על המחשב החדש שלי), החוקים עובדים מדי פעם ובאופן חלקי. למשל, חוק שאומר שכל מייל שמגיע מהכתובת webmaster@hwzone.co.il עובר אוטומטית לתיקייה מסויימת. לפעמים הוא עובד מצויין, לפעמים הוא לא עובד בכלל (כל המיילים שמגיעים מהכתובת הזאת נשארים ב-inbox), ולפעמים הוא עובד חלקית, וזה מה שהכי מוזר... לפעמים אני מקבל חמישה מיילים מהכתובת הזאת וחלק מהם מעובדים ומועברים לתיקיה הנכונה וחלק לא. כמובן שיצרתי את ה-rules\ profile מחדש. זה לא זה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים