עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yakir8,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת סרטים שתהיה קלה לשימוש ומקצועית. אני עכשיו משתמש ב-Adobe Premiere Pro 2.0 אך יש לי בעיות איתה כי היא לא תומכת בהרבה קודקים של סרטים וגם במעברים אם אני חותך קטע ועושה מעבר לקטע אחר היא מכניסה במעבר חלק מהקטע שמחקתי. אז תמליצו לי בבקשה על תוכנה נוחה וטובה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  2. http://www.gmail-backup.com/download חובה למי שמחזיק מידע שלא רוצה שימחק.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by Crash5,

יש לי אוסף גדול של קבצי MP3 בהרד-דיסק ובדיסקים רבים. אני מחפש תוכנה, שתבנה לי מאגר נתונים של השירים שיש ברשותי וכאשר אחפש שיר מסויים, התוכנה תכוון אותי אל המקום בו השיר מאוכסן. חשוב לי מאוד שהתוכנה תתמוך בקבצים עם שמות בעברית. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  4. הכרטיס הוא : ensoniq es1370 audiopci sound card לא מוצא הורדה שלו. אם אפשר לבקש לא להביא לי כל מיני חיפושים שביצעתם ולהגיד מצאנו.. כי את זה גם אני עשיתי.. אבל לא מצאתי הורדה נורמאלית שתפעל. תודה..

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  5. אני יכול להכנס לרוב האתרים אבל למשל ynet לא עולה לי ועוד מספר אתרים למשל www.cocacola.com, דיברתי עם חברת האינטרנט שלי (smile) והם אומרים שזה כנראה spyware. הרצתי כל תוכנת spyware אפשרית בגירסה הכי מעודכנת כמו doctor spyware,Ad-aware,Aluria's SpyWare Eliminator ועוד הרבה מוכרים. יש לי norton anti virus 2003 מעודכן והוא לא מצא כלום. לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלפרמט (אם לא תיהיה ברירה אני אפרמט עוד חודש), לא נראה לי שזה החברת אינטרנט כי הייתי שומע שלאחרים יש את אותה הבעיה. לפעמים האתרים שלא עולים לי עולים אחרי כמה דקות של טעינה וגם זה רק לפעמים, חוץ מזה האינטרנט שלי עובד מצוין בשאר האתרים אז זה לא בעית מהירות. תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by Oranili,

יש לי סרט שאני צריך להקליט אותו ואני צריך תוכנה..... ניסתי עם FRAPS לא הולך זה מקליט 25 שניות ומפסיק... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  7. Started by BlackBird71,

אז ככה כשאני רושם משהו נגיד בגוגל אז זה שומר לי את זה ואת ההסטוריה של מה שרשמתי קודם.... וזה ממש מציק לעין... אז אם מישהו יכול להגיד לי איך משנים את זה כדי שזה לא יופיע לי יותר? (FIRE FOX)[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 18:17:54 לא חשוב...תודה בכל מקרה (: הצלחתי לבד

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  8. שלום. יש לי דודים קטנים שגולשים לי במחשב הרבה פעמים והרבה במשפחה אני לא רוצה שיחשפו לזווע שיש ביאנטרנט אני מחפש תוכנה שנותנת להיכנס באינטרנט רק לאתרים מוקצים בדפדפן אקפלורר. אני לא מחפש תוכנה שחוסמת תכנים פורנוגרפיים אלה רק שאני יקצה אתרים שאליהם אפשר להיכנס וזהו זה.. אם אפשר שתהיה חינמית אם לא נחפש לזה פיתרון תודה רבה מראש לעוזרים ויום טוב

9. מחפש תוכנה חינמית או לרכישה שתבצע גיבוי על פי שבועות, ימים, שעות, תאריכים.. למספר תיקיות מוגדרות ומיילים ( PSD ) או אל כל תכולת המחשב. המון תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  10. שלום מחפש תוכנה ל REMOTE SCREEN CAPTURE על רשת מקומית תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  11. השתמשתי במירנדה עד לפני כחודש בערך אבל היא התחילה לעשות בעיות. שולחים לי הודעות ואני לא מקבל את ההודעות האלה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר מסתבר שזה לא רק אני , יש לי עוד 10 או יותר חברים שגם הם לא מקבלים הודעות . יש בעיה עם המירנדה בחודש או יותר האחרונים . ניסיתי לעבור לאיי סי קיו אבל קצת קשה לי לחזור אליו אחרי שהתרגלתי למירנדה , אבל יש בו בעיה אחרת כמו כל התוכנות מסרים האחרות שהשתמשתי בהן. או שחסר אנשים ברשימה או שהם לא מזוהים וזה רושם אותם כמספרים או שמות מוזרים. אני צריך תוכנה כלשהי שתדע לייבא את הקובץ DAT של המירנדה . אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by knaanbraz,

שמעתי שיש תוכנות שעושות את כל העבודה לבד, צריך רק להכניס את התמונות והיא באופן אוטומטי מסדרת, מארגנת מתקנת וכו' אשמח לקבל שמות וקישורים לתוכנות כאלו... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  13. Started by orendia,

שלום לכם, לאחר הפסקות החשמל שנגמרו מהסופות שלשלום,המחשב קורס באמצע עבודה,כאשר אני מביט אל ה- Event Log System אין מידע ספציפי האם ישנו מיקום אחר שאני יכול לבדוק למה המערכת קרסה? האם ישנה תוכנה הבודקת את המחשב תחת עומס?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי בעיה סתם קטע של נוחות מעצבן. כאשר אני מעביר קבצים לתיקיות אז זה מעתיק אותם ולא מעביר אותם.. אני עושה את הפעולה הפשוטה פשוט גוררת את זה לשם וזה מעתיק ... וזה נורא מתסכל כי אני יחסית מסדר הרבה את המחשב ועושה הרבה פעולות של העברות וכו'.. =] אז.. יש דרך לסדר את זה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  15. Started by anatoli,

שלום חברים, האם אפשרי לייבא את ה-cookies לדפדפן מהתיקייה שלהם? כאשר אני עושה import, התוכנה מחפשת קובץ טקסט יחיד ולא מאפשר לסמן את כל הקבצים בתיקייה. אודה לכם אם תוכלי לעזור לי בעניין. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  16. Started by puuma,

אני לא מצליח לשלוח TZERS, רשום שם שהמערכת ההפעלה שלי לא תומכת בזה. יש לי אקס פי פרו... זה עבד לי לפני שהתקנתי אותו מחדש... אך אפשר לסדר את זה בחזרה תודה...

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. שלום לכולם . אני מחפש המלצה לתוכנה שתפעיל לי תוכנה בשעה ככה וככה ותסגור לי אותם באופן מסודר בשעה ככה וככה. במקרה הזה מדובר על הפעלת תוכנות שיתוף בלילה. *windows task manager לא נוח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by avi333,

אני מקווה שמותר לשאול למרות שזו תוכנה לשיתוף,אם לא אז מנהלים לנהול בבקשה כמה שיותר מהר יש לי שתי גרסאות אמיול על המחשב אחת הפסיקה להתחבר משום מה ,ואף שרת בה לא עובד. התקנתי אימיול חדש שמתחבר והכל טוב ויפה ,הסיפור הוא שבאמיול הראשון יש קבצים שעומדים לרדת ואני רוצה פשוט להעביר את הרשימה של ההורדות לאמיול התקין שהורדתי,האם ניתן לעשות את זה??

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by dror_gh,

אני משנה בטריליאן את הפונט ל hebrew ואז לוחץ Ok והוא לא מקבל את השינוי וחוזר לי מיידית לwestern לפי מה שהבנתי אני לא היחיד שנתקל בבעיה הזו. הרבה אחרים אני מכיר שנטשו את התוכנה בגלל הבעיה הזו , אבל אני לא יכול. לכן אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה לעשות כדי להשאיר את ההגדרה על hebrew תודה רבה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  20. Started by ToPI,

תראו אני נכנס לאיזה מקום שאני רשום שם.. ועושה התחבר וזה חוזר לי לדף הראשי בחזרה.. היה לי פעם נורטון עד לפני כמה ימים (פרמטיתי את המחשב ועכשיו התקנתי Zone Labs Security) ועשיתי OFF שם לאיזה משהו.. עכשיו בפיירוול Zone Labs Security אין לי מושג איך אני עושה את זה... אם אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה בדיוק ואיפה לעשות את זה ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by davidz85,

שלום לכולם.. אני רוצה לערוך קטע וידאו מסויים (תקציר משחק כדורגל מספורט5), קובץ WMV רגיל לחלוטין. העניין הוא, שפתאום זה לא נותן לי לערוך, כשאני מנסה לצפות בקטע דרך התוכנה ולעשות SPLIT כדי לחלק את הוידאו למספר קטעים, הוידאו נתקע (התוכנה לא) ואי אפשר לבחור ולתמרן וליצור קטעים מהקובץ. מישהו יכול לפתור לי את הבעייה..? תודה......!

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  22. Started by eladbu,

יש לי מצלמה של לוגיטק מדגם QUICKCAM ראיתי אצלם באתר את כל האפקטים של הוידאו שיש לי את רובם חוץ מהבובות הזזות כמו הכריש וכו וזה חא מופיע אצלי בתוכנה למרותשהיא מעודכנת ולמרות שרשום שהמצלמה שלי תומכת בעניין יש למישהו מושג??? http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/video_software_services/video_effects/&cl=us,en?WT.ac=ps|3294

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. יש לי תמונות שאני רוצה לצרוב על דיסק,ולכלול בתוך הצריבה מוסיקת רקע,איזו תוכנת צריבה\עריכה אני צריך בשביל זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by DJ BLACK NIGHT,

הורדתי את התוכנה Adobe Premiere Pro 2.0 ואני לא מוצא איפה אני יכול לשים את הסיריאל שלי ... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  25. Started by Tal14,

ברשותי כרטיס מסך של Nvidia, התקנתי את הדרייברים על ווינדוס XP במחשב שלי קיימים מספר משתמשים אם אני משתמש באופציה של החלף משתמש ההגדרות לא נשמרות לי ואז כשחוזרים שוב למשתמש הקודם ההגדרות של בהירות התצוגה הופכות לברירת מחדל. יש דרך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.