עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. באיסיקיו אני לא יכול לחפש משתמשים בעברית + רואים סימני שאלה.. הבעיה השניה היא שלפני שהתקנתי את הדרייבר של העכבר (wheel mouse optical), שלחצתי לחיצה אמצעית על לינק בFirefox זה פתח לי את זה בTAB חדש.. עכשיו זה לא.. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by orendia,

שלום לכם, לאחר הפסקות החשמל שנגמרו מהסופות שלשלום,המחשב קורס באמצע עבודה,כאשר אני מביט אל ה- Event Log System אין מידע ספציפי האם ישנו מיקום אחר שאני יכול לבדוק למה המערכת קרסה? האם ישנה תוכנה הבודקת את המחשב תחת עומס?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by xTz,

אהלן מצורפת תמונה http://img116.imageshack.us/img116/737/scarydz7.gif הורדתי סרט בחלקים שונים שכנראה צריך לפתוח בwinrar [אתם בטח מכירים את השיטה] הבעיה שאני לא מצליח לעשות את זה עם הסרט הזה, אני נתקל בהודעת שגיאה אולי צריך לעשות משהו אחר? תודה[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 18:43:04 הסתדרתי(:

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  4. כמו ה-image toolbar ל-FF וכמו שיש ב-IE6 יש ב-IE7 ?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by aryemico,

שלום רב יש לי בעיה לצפות בסרטים באמצעות התוכנה הנ"ל. ברגע שאני מפעיל באמצעותה סרט, לאחר מספר שניות של ניגון, הסרט מתחיל לנוע באיטיות ואילו התרגום והשמע רצים רגיל. בעיה נוספת: לפעמים אין את התופעה הנ"ל, אך במקומה - לאחר מספר שניות של ניגון, מסך הצגת הסרט הופך ירוק והסרט נתקע. יש לציין שבאמצעות תוכנות אחרות לא נתקלתי בתופעה. כבר ניסיתי להסיר ולהתקין בשנית את התוכנה וכן גם פירמטתי מחדש את המחשב, אך התופעה חוזרת. האם יכול להיות שהבעיה הינה לא רק תוכנה אלא גם חומרה? בעבר השתמשתי בתוכנה זו ולא נתקלתי בתופעה הזו. תודה אריה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  6. יש לי את האנטי וירוס בלבד 8.0.0.454 בזמן גלישה הדפים נטענים כמעט במלואם אבל לא מסיימים את טעינתם ( לדוגמה, תמונה או כמה תמונות בדף מסויים לא נטענים וכד' ) אבל אם אני מנטרל את קספרסקי טעינת הדפים מושלמת ומהירה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של התוכנה אבל שמתי לב שב"הגדרות" תחת "רשת" מוגדר אצלי באופן הבא: לדעתי ההגדרות האילו הן מקור הבעיה וצריך לשנות שם משהו כדי שטעינת הדפים תסתיים כהלכה ובאופן מהיר, מה דעתכם והאם אני בכיוון, או שהפיתרון בכלל שונה? רק לידיעה, מכיוון שהתמונה לא עלתה מושלם, כל הפורטים מצד שמאל של התמונה מסומנים אצלי.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  7. שלום לכולם . אני מחפש המלצה לתוכנה שתפעיל לי תוכנה בשעה ככה וככה ותסגור לי אותם באופן מסודר בשעה ככה וככה. במקרה הזה מדובר על הפעלת תוכנות שיתוף בלילה. *windows task manager לא נוח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by Omerole,

האפליקציה רצה,רואים במנהל המשימות,אבל אני לא יכול לגרום לממשק שלה לעלות,מישהו יודע למה? ד"א אני לא עם הסקין של ווינדוס.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  9. Started by nadavpazit,

ישנה טבלה מסוימת שפעם הצלחתי ליבא נתונים ממנה לאקסל ופתאם אני מקבל הודעת שגיאה unable to open ובנוסף רושם connectin was establuished but the data is not avileble חשוב לציין כי בטבלה אחרת מאותו האתר אין בעיה ליבא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by dror_gh,

אני משנה בטריליאן את הפונט ל hebrew ואז לוחץ Ok והוא לא מקבל את השינוי וחוזר לי מיידית לwestern לפי מה שהבנתי אני לא היחיד שנתקל בבעיה הזו. הרבה אחרים אני מכיר שנטשו את התוכנה בגלל הבעיה הזו , אבל אני לא יכול. לכן אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה לעשות כדי להשאיר את ההגדרה על hebrew תודה רבה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by redti,

שלום אני לא יודע כמה מיכם מתמצאים פה בתוכנה abc זה תוכנת הורדת של טורנטים.. בכל מקרה יש לי משתמש בטורנט ליץ' וכבר שבוע שאני מקבל error 503 service unavailable problem connecting to tracker וכל ההורדות מוגדרות על lowest priority אין לי מושג מה לעשות... אני משתמש שם כבר שנה ואני מוריד הכל בכיףף ופתאום צצה לי הבעיה הזאת.. שימו לב ששאלתי היא חוקית.. מאחר ולא ציינתי מה אני מוריד או תוכנה או אתר לא חוקי

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  12. Started by shaya,

מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  13. Started by Guy King,

שלום, אני משחק שח ב-MSN - http://zone.msn.co.il/chessGameRoom.asp?new_nick_name=006&x=44&y=13 - וכאשר אני נכנס למשחק החלון של האקספלורר לא נפתח עד הסוף. הכוונה היא שבתחתית המשחק יש אפשרות לצ'אט, בו אפשר ליריב שלך כל מיני דברים והחלון הזה חתוך לי באמצע מבלי שיש לי אפשרות לראות את כל המסך כולל החלק התחתון ביותר בו ניתן לרשום דברים לשיחה. לא ניתן להגדיל את החלון וגם שינוי הרזולוציה לא עוזר. מה אפשר לעשות בשביל לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by DJ BLACK NIGHT,

הורדתי את התוכנה Adobe Premiere Pro 2.0 ואני לא מוצא איפה אני יכול לשים את הסיריאל שלי ... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  15. שלום אני מוריד קובץ מסוים מהתוכנה אזורוס והוא הגיע לי ל- 70 אחוז בערך ולאחר מכן שמעתי על התוכנה ביטקומט שהיא הרבה יותר טובה ומהירה השאלה שלי היא האם אני יכול להעביר את קבצי ההורדה שבאזורוס אל הביטקומט ואז זה יתחיל לי ההורדה משם ב- 70 אחוז אם כן איך עושים את זה? עריכה: ועל איזה הגדרות הכי טוב לשים את הביטקומט ?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  16. הורדתי קובץ שקוראים לו "DVDRiP uFoolz KvCD-FUKT.bin" (לא משנה מה שם הסרט)... ואני לא יודעת איך פותחים אותו בשביל לראות אותו... לא משנה לאיזו תוכנה אני גוררת (מדיה פלייאר, BS...) הוא פשוט לא עובד... מה זה ה-KvCD הזה? אפשר לראות בו דרך המחשב בכלל???...

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  17. לפניכים תמונה של האפשרויות איחוי שיש לי אני רוצה לשנות את המחיצות בדיסק אז אני עושה איחוי לפני ויש לי מספר אפשרויות ואני לא יודע מה לבחור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by ranyr,

טוב... התקנתי את התוכנה עשיתי ריסטרט והוינדווס לא על... הפעלתי אותו בסייפ מוד ועשיתי סיסטם ריסטור הוינדווס עלה והתקנתי מחדש את התוכנה ועכשיו אני פשוט לא יכול להתחבר כשהיא פועלת מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  19. רציתי לדעת במה האימויל הפרוץ יותר טוב מהרגיל ואיזה פורטים לרשום תודה רבה!

20. התקנתי את התכנה איי סיק יו 2000B כמובן נכנסתי ליוזר שלי ולא רואה את הרשימה שלי.. מה אתם מייעצים לי לעשות? אם אתם ממליצים תחליף ל2000B אז שהתכנה לא תבזבז זיכרון כי המחשב שלי גם ככה לא סוחב ואם אפשרי לסדר את הבעיה אני יהיה סופר מרוצה כי התכנה בכלל לא זוללת זיכרון בערך 1-2

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by ilay22,

יש לי בעיה במיילים שאניט מקבל, שהמיילים בעברית מתחילים בצד שמאל, ובגלל זה מתחרבשים במקומות עם סימני פיסוק, והמיילים באנגלית בדיוק הפוך, מתחילים מימין... איפה משנים את זה?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. גפ פה בפורום הוא רושם שאני משתמש בIE7 למרות שהתקנתי 8 ויש לי את האפשריות שלו ובכל זאת ניסיתי להתקין IE8 והוא אומר לי שמותקנת על המחשב שלי גרסא עדכנית יותר

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  23. Started by the kon,

שלום כבר הרבה זמן שהמחשב שלי סובל מבעיות שונות ומשונות. אני ארצה שתעזרו לי לפתור את התקלות ולגרום למחשב שלי לעבוד כמו שצריך הנה רשימה של תקלות יכול להיות שאני יוסיף עוד אם אני יצתרך. 1) כל הכוננים שבמחשב החל מהדיסק קשיח ועד לDVD והצורב שינו את השם כלומר מה שהיה F עכשיו זה E ומשהיה E זה F וזה יוצר בלבול במחשב איך אני יכול להחזיר את השמות למצב הרגיל. 2) כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי שהחלפתי מעבד או שמשהו שונה ואני צריך להגדיר משהו בביוס או ללחוץ F1 בשביל להמשיך אבל העניין הוא שלא נגעתי בשום דבר ואני לא יודע מה אני צריך להגדיר. 3) האינטרנט עובד ממש לאט (יותר ההורדות) בתקופה האחרונה למרות שיש לי 2 מגה ושום דבר שצריך אינטרנט עובד וגם קוקיס וכו' ניקיתי. 4) חלק מהאייקונים בדסק…

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  24. סגרתי את האי סי קיו דרך ה-task manager דרך הפרוסס ואחרי שהפעלתי תאיי סי קיו מחדש אין יותר תסימן של האישור יעני הוי הזה ולא הספקתי לראות מי זה היה יש דרך לשחזר לחזור אחורה שזה שוב יופיע לא נראה ...שאפשר אה? חשוב לי לדעת מי זה היה פשוט תודה לעוזרים

25. אחרי שהתקנתי את הדריבר של המצלמה pro5000 אני לא שומע קול במחשב.למה? בטוח הדירבר של המצלמה שינה משהו בהגדרות קול שלי נכסנתי להגדרות של בקרת קול שיניתי שם לכרטיס קול שלי ועדין אני לא שומע כלום מה זה עוד יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים