עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לעיתים קרובות ה- Exploler ניתקע, ואיני יודע מדוע. דף מנסה להיטען, ללא הצלחה, ולאחר שניות ארוכות אני מקבל מסך שחור, ולבסוף חלונית קטנה המודיעה שהתוכנית אינה מגיבה, ומאפשר שלוש אפשרויות: המתנה עד שיגיב, הפעלתו מחדש או יציאה. מערכת ההפעלה היא ויסטה - ראו מפרט מחשב שלי. אשמח אם מישהו שהיתה לו בעיה כזו, ופתר אותה, יספר לי איך פתר, או באם למישהו יש רעיון לפתרון.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by Street-Fighter,

מישהו יכול להביא לי בבקשה את האיי פי של הסרבר של ליונטוורק לאי מיול ועוד משהו כל פעם שאני נכנס לאי מיול (החדש של ליונטוורק) הוא מודיע שיש בעייה כלשהיא בקובצ:adress.dat ולכן הוא לא יכול לעדכן את הרשימה של השרתים. אז אם למישהו יש פתרון אז תודה... בתודה street-fighter

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  3. הורדתי מאתר היצרן את חבילת האבטחה לאינטרנט ואהבתי עכשיו נגמרה לי תקופת ההתנסות ואני רוצה לרכוש אותה ואני מעוניין לדעת אם היא תעבוד גם על windows vista אליה אני חושב לעבור כשתצא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  4. שלום לכולם !.. יום שישי 29/08/08 הגיע המחשב החדש שהוזמן ביום ראשון 23/08/08 בקיצור אני צריך תוכנה טובה המומלצת ביותר לנקות מכל מני דברים מזיקים שבאים מהאינטרנט בקיצור בשביל לשמור על שלמותו אז האם אפשר לינק לתוכנה (רצוי חינמית) תודה רבה לעוזרים

5. יש לי את הדרייבר החדש אבל לא יודע אם למישהו יש את אותה בעייה או שיכול להביא לי פיתרון שיגיד לי ועוד משהו חלק מהסירטנים כן ראוים בסדר וחלק לא

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by charm,

שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  7. יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם הם ape אלה קבציי מוזיקה קלאסית ..אני כל כך רוצה לשמוע העם קיימת תוכנה פשוטה שתעביר לי אותם לה mp3 ...כל התוכנות שנתקלתי בהם רוצות את כספי . וזה כבר משבוע שעבר .. תודה לכם שבת שלום

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by Loui1410,

כשאני מנסה להיכנס לשם המשתמש שלי באתר skype, הם אומרים לי שהקוקיס בדפדפן מופסקים ושאני צריך להפעיל אותם... אז אני נכנס ל: Tools--> Internet Options--> Privacy, ושם אני מוריד את המחוון לסוף (Accept All Cookies).... סגרתי את הדפדפן ונסיתי עוד פעם אבל זה לא עובד, עדיין אומרים לי שהקוקיס מופסקים! וגם נכנסתי לAdvanced בתווית ההיא, וה"Override automatic..." אינה מסומנת.... מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  9. Started by xlSnaK,

כשאני נכנס ל nView Properties אז צריך להיות כזה דבר בצד עם כל התפריטים ואין לי איך אני עושה שהוא יהיה?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  10. Started by ofeky1,

משום מה הכונן שלי לא קורא תדיסק תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. היי.. אני מחפש נגן סרטים שיודע להסגר מעצמו כשהסרט נגמר. המליצו לי על media player classic אבל שם צריך לכוון את זה כל פעם כשמפעלים סרט, התוכנה לא זוכרת את ההגדרה הזאת... אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להגדיר את זה אוטומטי... תודה..

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by ex_,

היי אני משתמש קבוע ב FF אבל לפעמים חובה להשתמש באינטרנט אקספלורר הבעיה היא רק באקספלורר ועם הכתיבה בעיברית בשדות חיפוש או מילוי טפסים-בכל האתרים בעברית חוץ מגוגל מצ"ב תמונות של הבעיה(רואים ג'בריש במקום כתב בשדות חיפוש ובמילוי טפסים) ניסיתי את כל ההגדרות אבל לא הולך :s05: תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by davidreznic,

היי. יש תוסף למדיה פלייר של MS או נגן אחר שמציג ליריקס בזמן ניגון שיר?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  14. Started by solo53,

רדיו אינטרנט בוינאמפ איך מגעים לחלון שבו רשימת ערוצי הרדיו לא מוצא את הכפתור שכתוב עליו רדיו אינטרנט בוינאמפ הישנים היה פשןט יותר מדובר על הגירסה 5.2

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by yz101,

הורדתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA, אבל הוא גורם למחשב להתרסק כל הזמן ואז להציג הודעה שהוא שחזר את התצוגה. המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר. זה כרטיס של LEADTEK, באתר שלהם אין דרייברים לVISTA. הדייבר המובנה של VISTA מפעיל את הכרטיס, הבעיה שלי היא שהוא לא תומך בTVOUT שמאד חשובה לי במחשב הזה שאמור לשמש בתור מדיה סנטר.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  16. Started by Oranl,

היי, אני משתמש בויסטה 64 ובאופיס 2007, כל תוכנת אופיס שאני מנסה להפעיל מציגה את ההודעה הזו שבתמונה... כבר עשיתי הסרה והתקנה מחדש, איך אני פותר את זה לעזאזל? אני המשתמש היחידי במחשב שלי ואני מחובר כאדמיניסטרטור... אפשר עזרה בבקשה? :s05: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה מאתי אתר טוב לאימיול מוריד לי טוב על 20 ככה תוך יומיים יורד סרט או משחק ופתאום בקדמליה הכל ניהיה צהוב ומוריד לי לאט מאוד ואפילו לא מוריד למה איך אפשר לפתור את הבעיה ואיל לי low id ד"א

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by IAP,

שלום חברים, זו הודעה ראשונה שלי והרי שאלה: אתם מכירים תוכנה שבעזרתה ניתן לדחוס ספריה בזיכרון הנייד? פעם היה דרייברים כאלה שבאו עם חלונות, לעשיית כונן וירטואלי דחוס. אח"כ מערכת NT באה עם האפשרות לדחוס תקיה. אבל רק במידה אם היה מותתן ומופעל הservice המתאים. אני מחפש תוכנה חינמית, שאני תלויה במערכת הפעלה ספציפית* שאפשר יהיה בעזרתה להתייחס לקובץ דחוס שאל כונן לכל דבר. פעם היו כאלה שעשו פעולה דומה על קבצי ZIP. אבל מאז חלונות XP לא ראיתי כאלו בסביבה. *"מערכת הפעלה ספציפית" - התוכנה שלי צריכה לרוץ על חלונות. זה ברור. כשאני אומר מערכת ספציפית אני מתכוון שהיא לא תהיה תלויה בכל מיני דריברים שהיא מעתיקה לתקית System32 ולא בכל מיני דברים שהיא כותבת לregistry. ככה ניתן יהיה לשים אותה …

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by the kooks,

למישהו שאני מכיר,יש בעיה במחשב הוא לא יכול לראות צבעי רקע בדפדפן IE. חשבתי שהוא בטעות נכנס לאפשרות אינטרנט>נגישות> ביטול צבעי רקע אבל זה לא מבוטל... מישהו יודע איך אני עוזר לו? שאלתי חברים והאפשרות היחידה שאין צבעי קרע שהם מכירים זה לעשות ביטול בהגדרות וזה לא זה... תודה..

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. Started by DS,

חברה שמעו. אני עכשיו מסתכל סרט וכששמתי לו תרגום ב BSPLAYER התרגום לא מתאים לזמן. כתוב משהו ורק אחרי זה יש את זה מישהו יכול לעזור לי? זה בפורמט RM

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערוך בה וידאו, למשל - להוסיף לוידאו שיהיה עליו למשך כל הזמן משהו רשום למשל כתובת של אתר.. או שאני אוכל לחתוך קטעים מהוידאו, מהאמצע גם.. או שאני אוכל לרשום מדי פעם משהו בוידאו.. אני גם מחפש תוכנה לעריכת DVD, למשל יש לי דיסק של חתונה ואני רוצה לערוך לשים רק קטעים ממנו, ושיהיו כאלה אפקטים של מעבר.. אם אפשר שמות אני אשמח, תודה.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  22. יש לי מקאפי אנטי-וירוס סיקיוריטי 2007, אני לא יודע איך משנים זמני שעות לסריקה או לבטל סריקה אוטמטית של זמני שעות. מישהו יודע איפה זה נמצא במקאפי, איך משנים כיוון זמני שעות סריקה אוטמטי או לבטל סריקה? במקרה אם לבטל הייתי רוצה לעשות ידני סריקה וירוסים במחשב שלי. בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. היי יש לי בעיה ואני לא מוצא לה פתרון. אני מעוניין להקליט תוכניות טלויזיה שאני רואה בעזרת דפדפן הטלויזיה של וינאמפ(winamp( מישהו יודע איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את זה? המטרה היא להקליט תוכניות שמופיעות realtime כדי שאוכל לראותם בזמני החופשי. הקבצים הם כמובן VIDEO

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  24. Started by PsyGuy,

כולכם פה מעפנים~

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים