תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש איזה גאדג'ט לסיידבאר שמביא לשמור כל מיני קיצורים לתוכנות כמו OBJECTDOCK? ובכלל מישהו יכול להביא המלצות לגדג'טים נחמדים שאפשר לשים על הסיידבאר?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בזמן האחרון קרה לי כמה פעמים שהמחשב עשה ריסט פתאומי בזמן הגלישה באינטרנט, זה לא קורה לעיתים קרובות, אבל לפעמים זה ממש מפריע. שלחתי דו"ח שגיאות וזה מה שקיבלתי: The error was likely caused by: McAfee Internet Security (gdtdi.sys) McAfee Internet Security (gdtdi.sys) was created by Networks Associates Technology, Inc.. Networks Associates Technology, Inc. is aware of the problem and working on a fix. To learn more see the Networks Associates Technology, Inc. website. אני לא יודע מה אני צריך לעשות....להחליף פיירוול , או לשנות איזה משהו בהגדרות....מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
עשיתי טעות גדולה ולא שמתי לב ומחקתי חלקית כמות גדולה של קבצים ( רובם וידאו ) אומנם לחצתי על ביטול באמצע אבל זה לא עזר . המבנה של התיקיות הוא כזה,בתוך מחיצה שנקראת V ישנה תיקייה שנקראת MOVIES ובתוכה ישנן תיקיות עם שמות סרטים כשקובצי הוידאו נמצאים כל אחד בתיקייה של שם הסרט,המחיקה התבצעה על תיקיית MOVIES וכתוצאה מכך נמחקו הרבה תת תיקיות שאותן אני מעוניין לשחזר. המחיקה התבצעה לפני כמה דקות ולא בוצעה מאז שום פעולה באותה מחיצה והמחשב לא כובה. מה שאני מבקש זה המלצה דחופה לתוכנה שנחשבת להכי טובה ומקצועית ( לא משנה חינם או בתשלום ). תודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
פעם היתה לי תוכנה שמשחזרת קבצים נראה לי גם אחרי פירמוט.. מישו יכול לתת לי אותה אני פשוט לא זוכר את שמה ..
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
המחשב עולה לווינדוס מציג שגיאה של refistry mechanics שכתוב בה "unicode system not supported....." ואז צריך ללחוץ אישור והוא מפעיל את עצמו מחדש, אני לא יודע אם זה קשור לתוכנה הזאת, כי גם אם אני לא לוחץ אישור אחרי חצי דקה דקה הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן פירמטתי את מחשבי אך כעת איני מוצא דרייבר לכרטיס הקול.... כיצד אוכל לבדוק איזה כרטיס קול יש לי? אני יודע שהוא מובנה בלוח אם תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמסוגלת לקחת סקרין שוט מ-דוס משחקים ותוכנות שבצייר זה לא קולט
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס את הדיסק דריבר של הלוח המחשב נתקע.(והדיסק חדש) הדיסק מהנילון והמחשב חדש אחרי פירמוט תגידו יש מצב שפירמטתי פירמוט מהיר בפעם הראשונה ובגלל זה זה ככה? את הכרטיס מסך וכל שאר התוכנות הצלחתי יש מצב שזה בגלל זה? או שאין מצב שהוא היה נותן לי להתקין משהון אם לא הייתי נותן לו בפעם הראשונה פירמוט מהיר?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי אוסף גדול של קבצי MP3 בהרד-דיסק ובדיסקים רבים. אני מחפש תוכנה, שתבנה לי מאגר נתונים של השירים שיש ברשותי וכאשר אחפש שיר מסויים, התוכנה תכוון אותי אל המקום בו השיר מאוכסן. חשוב לי מאוד שהתוכנה תתמוך בקבצים עם שמות בעברית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבועיים נשרף לי ההארד דיסק והחלטתי לקנות הארד דיסק חדש עם נפח של 160 גיגה.. אתמול הורדתי את התוכנה HDDlife Pro והיא מציגה לי Worktime של 4 שנים ! מה זה אומר?! האם זה הגיוני? כמו כן יש לציין שה-HEALTH STATUS וה-Performance שניהם עם 69%.. אשמח לקבל עזרה מצורפת תמונה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום. אני צריך driver ללוח אם של אינטל גרסה 865p אני צריך driver ל- sound + lan תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום. יש לי דודים קטנים שגולשים לי במחשב הרבה פעמים והרבה במשפחה אני לא רוצה שיחשפו לזווע שיש ביאנטרנט אני מחפש תוכנה שנותנת להיכנס באינטרנט רק לאתרים מוקצים בדפדפן אקפלורר. אני לא מחפש תוכנה שחוסמת תכנים פורנוגרפיים אלה רק שאני יקצה אתרים שאליהם אפשר להיכנס וזהו זה.. אם אפשר שתהיה חינמית אם לא נחפש לזה פיתרון תודה רבה מראש לעוזרים ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
בעזרת תוכנה זו אפשר להיכנס לפנדורה למשל... עכשיו הבעיה איתה אצלי היא שהיא מאוד מאיטה לי את מהירות האינטרנט(אינטרנט ממש זוחל) ולכן אני חייב לבטל אותה. מישהו יודע אם אפשר לסדר את הבעיה? או לחלופין תוכנה אחרת שבעזרתה אוכל להיכנס לפנדורה?(שלא ידעו שאני מישראל - זאת הכוונה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה ימים מנסה לצרוב דיסק של data של דיודי החלפתי את התוכנה של הנרו שלי היא יותר מתקדמת עכשיו וזה עושה לי השגיאה הזאת החלפתי כמה דיסקים פעם של החברה verbatim פעם של teac מה יכולה להיות הבעיה? הנה תמונה עם הדגם של הצורב שלי והבעיה http://img176.imageshack.us/img176/9452/74937423gd6.png
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, כמעט בכל פעם שאני מפעיל את מדייה פלייר לשמוע שירים או לראות קליפים, אחת לכמה שניות המסך נהיה שחור ל2-3 שניות ושוב חוזר להיות כפי שהיה (במצב הנורמלי). צריך לציין שבזמן הזה הסרט/סירטון/שיר ממשיך לעבוד. מה יכולה להיות הסיבה ומה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 בנוסף כתוב לי בחלון של מאפייני הצלילים שאין התקן שמע.... וכשאני מנסה לפתוח את החלון של בקרת העוצמה הוא מראה חלונית כזאתי.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום חברים, האם אפשרי לייבא את ה-cookies לדפדפן מהתיקייה שלהם? כאשר אני עושה import, התוכנה מחפשת קובץ טקסט יחיד ולא מאפשר לסמן את כל הקבצים בתיקייה. אודה לכם אם תוכלי לעזור לי בעניין. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת אם הפינג גבוה/נמוך וקלה לתפעול.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
תראו את הוידאו על מה שהיא עושה. די שווה. קיבלתי הזמנה להשתתף בBETA שלהם ויש לי עוד 5 הזמנות. אם מישהו ירצה. http://www.xobni.com/learnmore/
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כמו הזאתי שיש בעמוד הראשי רק אחת בחינם מישו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אוקי אני מקבל שגיאה כשאני מנסה להתקין או להסיר את התוכנות Daemon Tools ו Alcohol 120%. זה קרה ביגלל התוכנה Anti Blaxx [המיזדיינת הזאת]. [מישהו אולי יכול לישלוח לי תקבצים האלה? [attachment deleted by admin]
-
אני מקווה שמותר לשאול למרות שזו תוכנה לשיתוף,אם לא אז מנהלים לנהול בבקשה כמה שיותר מהר יש לי שתי גרסאות אמיול על המחשב אחת הפסיקה להתחבר משום מה ,ואף שרת בה לא עובד. התקנתי אימיול חדש שמתחבר והכל טוב ויפה ,הסיפור הוא שבאמיול הראשון יש קבצים שעומדים לרדת ואני רוצה פשוט להעביר את הרשימה של ההורדות לאמיול התקין שהורדתי,האם ניתן לעשות את זה??
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לשלוח פקס מהמחשב אבל ללא המכשיר פקס? יש איזה תוכנה או משהו? http://www.freefax.co.il/ ראיתי את האתר הזה מישהו השתמש בו? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, אני משחק שח ב-MSN - http://zone.msn.co.il/chessGameRoom.asp?new_nick_name=006&x=44&y=13 - וכאשר אני נכנס למשחק החלון של האקספלורר לא נפתח עד הסוף. הכוונה היא שבתחתית המשחק יש אפשרות לצ'אט, בו אפשר ליריב שלך כל מיני דברים והחלון הזה חתוך לי באמצע מבלי שיש לי אפשרות לראות את כל המסך כולל החלק התחתון ביותר בו ניתן לרשום דברים לשיחה. לא ניתן להגדיל את החלון וגם שינוי הרזולוציה לא עוזר. מה אפשר לעשות בשביל לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-