תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לעיתים קרובות ה- Exploler ניתקע, ואיני יודע מדוע. דף מנסה להיטען, ללא הצלחה, ולאחר שניות ארוכות אני מקבל מסך שחור, ולבסוף חלונית קטנה המודיעה שהתוכנית אינה מגיבה, ומאפשר שלוש אפשרויות: המתנה עד שיגיב, הפעלתו מחדש או יציאה. מערכת ההפעלה היא ויסטה - ראו מפרט מחשב שלי. אשמח אם מישהו שהיתה לו בעיה כזו, ופתר אותה, יספר לי איך פתר, או באם למישהו יש רעיון לפתרון.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
היי התקנתי את המשחק Conflict: Global Storm והוא עבד כמו שצריך. אז הוינדואוס שלי קרס והתקנתי אותו מחדש. התקנתי את המשחק על הוינדואוס החדש, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא נתקע. למה שזה יקרה? זה אותו מחשב התקנתי DirectX ואת הדרייברים לכרטיס המסך. תודה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום , אח שלי הקטן מחק לי 4 cull of duty והיו לי שמה שמירות חשובות , עכשיו ניסיתי עם תוכנה ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך , איזה תוכנות טובות אתם ממליצים לשחזור פיילים ? תודה רבה לכם , חג שמח !
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כשאני נכנס ל nView Properties אז צריך להיות כזה דבר בצד עם כל התפריטים ואין לי איך אני עושה שהוא יהיה?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי במספר אתרים שלא יכולתי לשמור את הגרפיקה שלהם כקובץ ארכיון mht. כאשר ניסיתי לשמור אותם אז במהלך ההורדה הופיעה הודעה the page can not be saved. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? ואיך אני פותר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום...כשהתקנת את התוכנה נירו 7 אז התוכנה יצרה לי קובץ במחשב שלי שקוראים לו: Nero Scout עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני מסיר את הקובץ הזה משם...כי אי לגרור אותו לסל המיחזור.. תודה מראש
-
שלום לכולם, כשאני בא לראות סרט/קטע וידאו, אני רואה אותו שחור מדי, בקושי ורואים משהו - ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה והכל תקין, כנ"ל במסך.. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום התקנתי תוכנה בשם CATIA אשר עבדה לי בלי בעיות אתמול משום מה היא לא עלתה (אפילו במסך לוגו שלה לא עולה לי) ניסתי להסיר ולהתיקן מחדש אבל לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? חשבתי למחוק מהרג'יסטרי אולי כל מיני שורות קוד שמכילות את השם של התוכנה אבל עדיין אחרי שניסיתי שוב להתקין זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מה משמעותו של קובץ הSWAP איך מוצאים אותו ואיך מעבירים אותו ממקום למקום אם צריך? תודה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA, אבל הוא גורם למחשב להתרסק כל הזמן ואז להציג הודעה שהוא שחזר את התצוגה. המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר. זה כרטיס של LEADTEK, באתר שלהם אין דרייברים לVISTA. הדייבר המובנה של VISTA מפעיל את הכרטיס, הבעיה שלי היא שהוא לא תומך בTVOUT שמאד חשובה לי במחשב הזה שאמור לשמש בתור מדיה סנטר.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
לאחרונה, אחר עידכוני Window אני מקבל יותר ויותר אי-מיילים הדורשים לשנות קידוד ל- UTF-8 כדי לקרוא אותם. האם יש אפשרות למשהו אוטומטי שלא יחייב אותי כל פעם לבצע שינוי קידוד? תודה!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
למישהו שאני מכיר,יש בעיה במחשב הוא לא יכול לראות צבעי רקע בדפדפן IE. חשבתי שהוא בטעות נכנס לאפשרות אינטרנט>נגישות> ביטול צבעי רקע אבל זה לא מבוטל... מישהו יודע איך אני עוזר לו? שאלתי חברים והאפשרות היחידה שאין צבעי קרע שהם מכירים זה לעשות ביטול בהגדרות וזה לא זה... תודה..
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון. כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצים שהשם שלהם הוא בעברית או שהם נמצאים בתוך תיקייה שהשם שלה בעברית. אני מצליח לפתוח אותם רק אחרי שאני משנה את השם שלהם ללועזית...וזה קצת מציק. זה קורה לי כשאני משתמש בשתי תוכנות שקשורות למוסיקה - Sibelius ו - Band in a box. בוורד אין לי בעייה כזו. אני אשמח אם תתנו לי פיתרון כי אין לי מושג מה לעשות וזה משגע אותי... אביתר
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
למישהו יש את התוכנה שמתנת את הקבצים שהתקלקלו בtemp ????
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לאינטרנט במחשב בגלל שהETHERNET לא עובד. ניסיתי כמה גרסאות של דריברים Nforce 4 (לוח של GIGABYTE NFORCE 4 ULTRA-9) וכולם מציגות לי את ההודעות האלה כאשר מנסה לגלות חומרה חדשה של חיבורי רשת: עריכה: ניסיתי דרך מצב בטוח ואותו דבר. ואין לי דרך לשחזר מערכת כי ביטלתי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום חדש פה,ויש לי שאלה. האם אפשרי לצלם תמונות מתוך סרטון במחשב? כי בסקרינשוט זה לא עובד. תודה לעוזרים יונתן.
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי קובץ אימאג' ששוקל 7.23 גיגה....איך אני צורב אותו?????(זה די וי די 9) משהו כזה....
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כשאני צורב סרטים בצורת DIVX (זאת אומרת סרט+כתובית באותו שם...) אני צורב בצריבת DATA... האם יש אפשרות להכין תפריט לסרט? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז ככה, פתאום המסך של ה OUTLOOK TODAY שלי התחרבש (בעברית צחה 'מוצג לא נכון') מספר מילים פשוט יוצאות בג'יבריש (לא ב ENCODING הנכון...) ואין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תראו בעצמכם הפתרון יתקבל בברכה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה חמורה במחשב ,מידי פעם התוכניות "קופאות " במחשב וכאשר אני מנסה לפתוח ישום כל שהוא, אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לפתוח את היישום למרות שאני רשום כאדמיניסטראטור של המחשב הרצתי כל התוכנות נגד "רושעות" ורוגלות" ואנטי וירוס נמצאו לי "סוסים טרויאניים" והתוכנה בודדה אותם.אבל הבעיה ממשיכה מה זה יכול להיות? תודה רבה. מערכת ההפעלה שלי היא חלונות אקס פי גרסא ביתית.
-
- 7 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לבצע clone לסרט כאשר האנלייז פועל לאחר כמה % (כל פעם במקום אחר) מתקבלת ההודעה שבגלל אי יכולת קריאה מהכונן המשימה לא תבוצע בגלל שגיאה ב i\o device . מה לעשות?? יש קשר לתוכנה dvd decrypter (שאגב לא קיימת)??
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
התקנתי במחשב נייד IE7 חוקי.הוא נתקע לי.הסרתי אותו ואח"כ גם האינטרנט לא פעל.עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה כשאני משתמש בנגן פלאש באתרים כמו יוטיוב למשל. יש לי כרטיס קול סטנדרטי של REALTEK עם כמה ערוצים... מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT - 2 speakers REAR - 2 speakers SIDE - 2 speakers והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים רגילים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ. אבל, בפלאש-פלייר- למשל יוטיוב, שומעים רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש בבית, זה בלתי אפשרי. אשמח לחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז ככה כשאני רושם משהו נגיד בגוגל אז זה שומר לי את זה ואת ההסטוריה של מה שרשמתי קודם.... וזה ממש מציק לעין... אז אם מישהו יכול להגיד לי איך משנים את זה כדי שזה לא יופיע לי יותר? (FIRE FOX)[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 18:17:54 לא חשוב...תודה בכל מקרה (: הצלחתי לבד
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-