תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן. לאחותי יש חשבון מוגבל (כשחצי מחשב בערך חסום) במחשב, ועכשיו התקנתי לה FF ב"מסמכים שלי" (איפה שכן יש לה גישה...). הבעייה מתחילה כשאני מנסה לפתוח אותו: הוא כותב לי שהFF כבר פתוח ואני צריך לסגור אותו לפני שאני פותח חלון חדש (או משהו כזה...) אני בדקתי בtask manager אם הFF עובד כפי שהוא טוען, ואיזה פלא- הוא בכול זאת לא פתח את עצמו בלי שידעתי... בנוסף הIE ימח שמו עובד בסדר... בקיצור, איך לעזאזל אני יכול לפתוח את הFF בחשבון המוגבל, ומה יכול לגרום לבעייה? תודה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אוקיי, אז ערכתי סרטון בתוכנת הצעצוע Pinnacle Studio. וכרגע מתלבט לגבי צורת הקידוד האיכותית ביותר אולי Xvid (שאגב פתאום לא מופיע ברשימה משום מה) ואולי משהו אחר. מה כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הי, אני מחפש תוכנה שמיועדת לעבודה עם 2 מסכים ומאפשרת להעביר תוכנה בלחיצת כפתור או שתיים, בין המסכים.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעביר סרט לאייפוד (שאין לו תרגום מובנה) עם תרגום, כלומר שבאייפוד אני אראה את התרגום. מי שיכול כמה שיותר מהר אני אודה לו כי יש לי מחר בבוקר טיול תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי! 1) מה פשר הודעה זו בתוכנת WINDVR http://img183.echo.cx/my.php?image=capturewiz0ae.jpg 2) מדוע בתוכנת סטודיו 9 אני רואה מסך ירוק מרקד כאשר אני אמור לצפות בסרט עצמו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי רציתי לקנות פקס בשביל אבי אך חשבתי על אלטרנטיבה אחרת תגידו לי אם זה אפשרי: *לקנות מדפסת משולבת רגילה ודרכה לקבל פקסים באמצעות הדפסה: כשיתקבל פקס המדפסת אוטומטית תדפיס אותו האם אפשרי דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא אותו בבקשה עזרה במתן קישור לדריבר זה
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי קובץ iso . שאני מנסה לצרוב אותו בנרו הוא רושם unexpected file format. משהו מוזר נוסף הוא שכשאני נכנס דרך דימון טולס או נרו לתיקיה שבה נמצא הקובץ על מנת לסמנו ,2 התוכנות פשוט לא מזהות אותו והתיקיה כאילו ריקה למרות שבוודאות יש שם את הקובץ. האם מישהו יכול לעזור לי?? זה דחוף. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאחרי שאני מגדיר את המקשים היא תיתן בלחיצת כול מקש שיר ספציפי... אם מישהו מכיר משהו כזה..... WINAMP נותנת אפשרות כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש איזה גאדג'ט לסיידבאר שמביא לשמור כל מיני קיצורים לתוכנות כמו OBJECTDOCK? ובכלל מישהו יכול להביא המלצות לגדג'טים נחמדים שאפשר לשים על הסיידבאר?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי..יש לי בעיה בדיריקט אקס התקנתי אותו והמשחקים אומרים שהוא לא נמצא ניסיתי להתקין מחדש וזה אומר שזה הותקן וזה אפילו לא מראה את קצב ההתקנה וגם ניסיתי למחוק ועדיין לא עובד וגם ניסיתי להתקין מכמה לינקים אחרים.. מה לעשות? >:
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי את הפלאג שמראה מה אני שומע, ואני רוצה גם שהתמונה שלי תתחלף לפי התמונה של האלבום. זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים שההורדה לא מתחילה ואיטית, מה אני צריך לעשות? (יש לי WIX XP PRO)
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום , יש לי מוצר all in one של Hp : officejet v40 , כאשר אני מנסה להעתקין את הדייברים שלו, הוא מתקין, כאשר הוא מגיע לסוף ההתקנה הוא רושם משלים התקנה או משהו בסגנון ופס ההתקדמות כבר בסוף, אבל פה הכל נתקע וגם המחשב קופא. ניסיתי כמה פעמים עם דרייברים הכי חדשים שהורדתי מהאנטרנט וגם מהדיסק המצורף למוצר אך שום דבר לא עזר. אני משתמש ב WINXP. ראוי לציין שכבר התקנתי את הדרייבר בעבר והכל עבד קשורה. (מזמן- המחשב עבר פירמוט מאז...)
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
פתאום נפתחו לי מלא לשוניות ריקות בלי סוף עד שנתקע המחשב והייתי חייב לסיים את המשימה של IE מה גרם לכך מישהו יודע ? באג ידוע? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לעריכת סרטים שתהיה קלה לשימוש ומקצועית. אני עכשיו משתמש ב-Adobe Premiere Pro 2.0 אך יש לי בעיות איתה כי היא לא תומכת בהרבה קודקים של סרטים וגם במעברים אם אני חותך קטע ועושה מעבר לקטע אחר היא מכניסה במעבר חלק מהקטע שמחקתי. אז תמליצו לי בבקשה על תוכנה נוחה וטובה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי אוסף גדול של קבצי MP3 בהרד-דיסק ובדיסקים רבים. אני מחפש תוכנה, שתבנה לי מאגר נתונים של השירים שיש ברשותי וכאשר אחפש שיר מסויים, התוכנה תכוון אותי אל המקום בו השיר מאוכסן. חשוב לי מאוד שהתוכנה תתמוך בקבצים עם שמות בעברית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
שלום. אתמול פרמטתי את המחשב ומשום מה הדיסקים של הדריברים לא רוצים לפעול . הכנסתי גם דיסקים שונים והם עבדו יופי . מה יכול לגרום לבעיה ? ד"א הלוח אם הוא Gigabyte GA-K8NMF-9. תודה. מהוא יוכל להביא לי הורדה של ה Utility Disc ? או משהוא בסגנון ? (ניסיתי את הדיסקים על מחשב אחר והם פעלו ) מערכת ההפעלה היא XP SP3.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי sp2 ל-windows xp כיוון שרציתי להתקין את האקספלורר החדש ומאז חלק מהמשחקים לא עולים לי (במיוחד pes5 ) אני מקבל הודעת שגיאה מישהו יודע אולי איך לפתור את הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה העדכנית והאחרונה של ה Firefox וכשאני גולש באתרים מסויימים ( ynet,lala,walla וכו' ) דף האינטרנט קופץ בצורה מטורפת ( מאין ריצוד כזה או כאילו נכנסתי לאתר מלא popups ) . אודה לעזרתכם. כמו כן אודה לגבי הסבר כיצד ניתן לפתוח כל אתר ב Tab נפרד בצורה אוטומטית.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
למה חשוב (מובנה בברירת העבודה הממולצת) שנורטון 2006 סורק כל מייל שיוצא ? כשאני מבטל אפשרות זו אני מקבל התראה וסימן ה-V הירוק בסרגל התחתון מתחלף במשולש התראה ומבקש לתקן את השינוי שבצעתי מצד שני זה מבלבל שאין לך ביקורת ויזואלית שהגנת האנטיוירוס תקינה. האם ישנה דרך להחזיר את ה-V הירוק מבלי להחזיר את סריקת המייל היוצא?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שבת שלום לכל האנשים יש לי בעיה של צבע בחיבור של המחשב לTV בחיבור SVIDEO רגיל. הבנתי שצריך להחליף את צורת החיבור מPAL ל-NTSC דרך הדרייברים, השאלה שלי היא איך עושים זאת בדרייברים של ATI?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אסביר בקצרה: יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים של DVD. אני רוצה להעביר את התוכן שיש על דיסק ה DVD שיצרתי למחשב כסרט אחד. כשאני מצלם, בכל פעם שאני עוצר וממשיך לצלם זה כאילו יוצר פרק חדש, אבל כאשר רואים את זה כסרט DVD אז זה סרט אחד ארוך שנשמך 45 דקות. שאני מעביר את זה למחשב עם כל מיני תוכנות שניסיתי, זה מזהה שיש סרט DVD של 45 דקות, אבל הוא מעביר את זה למחשב עם כל מיני קבצים וכאילו עושה לי העתק הדבק מהדיסק למחשב. קיצור מה שאני רוצה הוא שהתוכן של ה 45 דקות שיש לי על דיסק הDVD יעבור כקובץ אחד בלבד למחשב (ואני מעדיף כקובץ AVI ) כלומר, צריך תוכנה שתזהה שמדובר בסרט ארוך אחד של 45 דקות (ולא תוכנה שתתחיל לשגע אותי ולהראות שיש שם פרקים או לא יודע מה) ושתדע להמיר את זה ל AVI בל…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-