תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בכותרת. למספרה גדולה ורצינית, צריך תוכנה לתסרוקות נשים\גברים. ומה צריך חוץ (ממחשב כמובן) איך בעצם זה עובד מצלמים תמונה או שזה ע"י מצלמת רשת ב-"LIVE"? אם מישהו מכיר.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שניתן לערוך בה כל מיני דפי עבודה במתמטיקה ובהנדסה ולהדפיסם לאחר מכן! המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי דיסק CD ועליו סרט שצילמתי. הבעיה היא שהדיסק עצמו קצת שרוט ובחלקים מסויימים של הסרט, הסרט פשוט קופא והחלון של הסרט נתקע. מה ששמתי לב זה שאם אני מוציא את הדיסק מכונן הCD ומחזיר אותו חזרה ואז עם העכבר מדלג על האזור שנתקע (נניח הסרט נתקע ב19:23 אז אני מסמן שהסרט יפעל מהדקה ה20:10) אז הסרט רץ רגיל בלי תקיעות עד לקטע הבא שבו הוא נתקע. אני צריך תוכנה שאני מגדיר לה אזורים בדיסק כמו מההתחלה עד לדקה ה19:00 וזה שומר את כל הסרט בטווח הזה. ואז מדלג על כל הדקה ה19:00 ישר ל20:00 וממשיך לשמור משם. איך עושים את זה? תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב אז ככה אני אפרט קצת שיהיה יותר קל יש לי פורמט של כרטיס ביקור שאני רוצה לערוך אותו ואני צריך תוכנה חינמית שיכולה לעשות את העבודה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם אחר כבוד הורדתי את ULEAD VIDEO STUDIO PLUS בתשלום כל נסיון להצמיד את קבצי ה HD עולים בתוהו ונראה כי התוכנה לא תומכת בפורמט ה AVCHD למרות הנאמר כאן http://www.camcorderinfo.com/content/Real-Time-AVCHD-Editing-Is-Here.htm
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
I'm looking for a decent, simple dvd authering program which has the following features: 1. Real time preview of the project. 2. Will accept AC3 files. 3. Subtitle support. 4. Import chapters or assign chapters every certain time length automatically. Before anybody jumps and says DVD Maestro - i have been using it for years - but i have lost real time preview - and don't feel like installing my system all over again due to some unkown incompatibility. I have tried DVDLabPro - but it has no real time preview that i know of. I have tried sonic dvd producer 5 - but can't find any way of importing chapters. Any suggestions?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אתם משתמשים לעריכת DVD? אני משתמש ב DVDMAESTRO - הישנה - אבל מאוד מרוצה ממנה. חשבתי לחפש תוכנה חדשה. אני מחפש תמיכה בכתוביות, AC3 סטריאו ו 5.1, הכנסת CHAPTERS אוטומטית כל מספר דקות, PREVIEW שעובד. כמו כן היה נחמד אם התוכנה היתה מכניסה את ה - CHAPTERS כך שהם לא נופלים על כתוביות ונמצאים בתחילת GOP חדש כמו שצריך. ניסתי את DVDLAB PRO - אבל לא אהבתי את איך שהיא עושה כתוביות ולא הצלחתי להפעיל את ה - PREVIEW עם קול. ניסיתי את SONIC DVD PRODUCER 5 וגם לא אהבתי. הצעות?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת html אשר תומכת בעברית ישר בלי צורך להגדיר בכותרת
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? היו לי פעם כמה טובות וחינמיות, שכחתי את השם :\ תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת mp3 שמאפשרת לחתוך את הקול ולהפוך את השיר לאינסטרומטלי בלבד
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לערוך קבצי EBOOK כך שיתאימו למסך מסויים (מכשיר סלולרי), לשנות גודל פונט, רזולוציות, וכו' ? אם כן, איזה תוכנה הכי טובה לכך ?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
עד היום מצאתי רק כאלו שתומכות בעברית הפוכה. מישהי מכיר תוכנה שתומכת בעיברית באופן מלא?
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת אודיו בצורה של "חתיכת"קטעים על מנת לעשות מהם טרוטונים .קטעים קצרים של Mp3 וגם לחבר ולעשות כמו שיר חדש אודה למי שיעזור לי למצוא תוכנה כזות
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום צריך תוכנה שאפשר בעזרתה לחתוך קטע מוזיקה mp3 אים היא תומכת בעוד קבצי מוזיקה זה מצויין
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו שיש בה תבניות עריכה מוכנות שצריך רק להכניס את התמונות והשיר מישהו מכיר דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום הקטנתי קובץ avi של fraps לm4v בXMedia Recode בגלל שקובץ avi גדול מדי כדי להיכנס ליוטיוב (MAX 60GB or 1200min) בנוסף הייתי רוצה להוסיף שיר בלופ ברקע ויצרתי קובץ mp4 בmovie maker נוסף של קרדיט לשיר ולשחקנים בBF4. פרטי קבצים: AVIגודל 88.2GBאורך 00:27:00 רזולוציה 1920x1080 ביטרייט (קצב נתונים) 449321kbps בופר 0 מצב צבע 4:2:0 12bppקצב מסגרות 120fps פורמט שמע pcm 16bit ביטרייט שמע 18432kbps סמפייל רייט (קצב דגימת שמע) 192kHzערוצי שמע 7.1 M4Vגודל 1.62GBאורך 00:27:00 רזולוציה 1920x1080 פורמט וידאו mpeg-4 avc / h.265 רמה 4.0 מצב צבע 4:2:0 12bpp ביטרייט (קצב נתונים) 7990kbps קצב מסגרות 120frs פורמט שמע ac3 32bit ביטרייט שמע 640kbps סמפייל רייט (קצב דגימת שמע) 192kHz ערוצי ש…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני אוכל באמצעותה לחתוך סרטון ולהשאיר את הקטע שאני רוצה ממנו, בנוסף להשתיק את אותו סרטון ולהוסיף קטע שמע שיתלבש עליו. אני לא מבין בכלל בעריכת וידאו אז אשמח להסבר אם אפשר איך לעשות את זה. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז אני רוצה לצנזר סרטים ולהוריד מהם את כל הסצינות ה " :-*" שבהם... אז אני זקוק לתוכנה שתהיה פשוטה אבל חזקה... שיהיה אפשר לעשות אתה הרבה דברים. אני מעדיף תוכנה חינמית... אבל אפשר גם לא חינמית... תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לחברי כרטיס מסך של אסוס גיפורס2 טיטניום2 עם VIDEO IN והוא רוצה ללכוד וידאו מהטלווזיה שלו.......באיזה תוכנה אמור הוא להשתמש....בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי קצת זמן פנוי עכשיו (עד כמה שיש לסטודנט ממוצע לפני תחילת המבחנים ) ורציתי לנסות לעשות TRIBUTE עכשיו הבעיה היא שאני צריך תוכנה לעריכת וידאו שיהיה אפשר לחתוך, להדביק קטעים, להוסיף טקסט וסאונד וכו' ושתהיה USER FRIENDLY כמה שיותר... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 תוכנות עריכה על המחשב שלי: יש לי ULEAD VIDEOSTUDIO 11 וגם את PREMIUN ואני מעוניין להתחיל לערוך סרטי וידאו שונים, האם 2 התוכנות האלה יחדיו אמורות להספיק לי? ואם מישהו מכיר אותן קצת, מה התוכן שלהן?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתקבץ מספר סרטונים שצילמתי (כל קטע הוא קובץ נפרד כמובן) לסרטון אחד ארוך (שיהיה קובץ אחד). זה קריטי שהתוכנה לא תשנה שום דבר במבנה \ בפורמט \ באיכות של הסרטונים, הן של הוידאו והן של האודיו, ותשאיר אותם כמו שהם בדיוק! הפורמט הוא m2ts באיכות 1080i. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי שיר שאני מעוניין להעלות ל-YouTube על מנת שיהיה מעניין ולא רק סאונד עם תמונה שחורה, חשבתי לצלם וידאו של המבצעים בזמן שמתנגן הפלייבק ברקע כך שזה יראה לייב בהנחה שעשיתי זאת, עם איזו תוכנה אני יכול לשלב בניהם ואם יהיה מעט חוסר דיוק אוכל להקדים או לאחר את הסאונד/וידאו? אני מעוניין להעלות ל-YouTube אז אשמח גם להמלצה באיזה פורמט לשמור את הוידאו כדי שיהיה באיכות מקסימלית (מצלמה דיגיטלית Fuji S6500 אם זה משנה, והיא מצלמת וידאו באיכות לא רעה בכלל) תודה מראש לעוזרים. עריכה: דרך אגב, הסאונד הוא באיכות גבוהה וחשוב לי שלאחר ההעלאה ל-YouTube שהסאונד ישמע כמה שיותר טוב אפילו אם זה על חשבון איכות הוידאו. (שכן זו מהות הדבר, מוזיקה ולא קטע וידאו..)
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-