תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב אני משתמש חדש יחסית בכרום של גוגל והיום תפסה אותי כתבה מעניינת בכלכליסט. בכתבה מציין בכיר בפרוייקט האינטרנט אקספלורר במייקרוסופט כי כל אות שאנו מקלידים בדפדפן,בין אם זה בשורת הכתובות לבין אם זה בשורת החיפוש נשלחת לגוגל גם אם לא ביצענו אנטר (לאישור החיפוש כביכול). החלטתי לבדוק את העניין בעצמי והורדתי את הFiddler ומסתמן שהאשמותיו של בכיר במייקרוסופט נכונות. בכתבה נאמר שניתן לבטל את האפשרות הזאת בכרום אך לא פורסם איך,גם בגוגל לא מצאתי תשובה. אז השאלה שלי - איך ניתן לכבות את זה? עריכה: מצאתי פתרון. אני רוצה רק לציין שזה מבטל שליחת מידע אוטומטית רק בכתיבה בשורת הכתובות ולא במנוע החיפוש.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לא מצאתי כאן דיון רציני על תוכנות אנטיוירוס בו אני יכול להגיב, אז אני מפרסם את זה כאן. מקווה שזה בסדר. בכל מקרה מישהו התנסה באנטיוירוס הזה? הוא עלום שם בעיקר בגלל שאתה חייב להתחבר לשרת של האתר באמצעות אימייל וסיסמא (מה שאומר שכמובן צריך לרכוש אותו לתקופה של עד שנתיים...) ??? מה שכן שמעתי שהוא טוב במיוחד למשתמשי P2P...האם זה נכון? ועד כמה? על תגובתך המהירה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תמיד כשאני מכבה את המחשב מבלי לסגור את התהליכים של ה-Catalyst ידנית (CLI.exe) קופץ לי מן חלון ש-NET Broadcast 1.5 או משהו דומה לא הצליח לסגור את עצמו ואני צריך ללחוץ על "סיים עכשיו". בנתיים אני בכלל לא משתמש בקטליסט, ואם אני כן משתמש בו אז אני מוודא שאני סוגר את כל התהליכים שלו לפני שאני מכבה את המחשב. אני יודע שזו בעיה מוכרת בדרייברים של ATi, אבל יש לה פתרון? ATi לא שמה לב לזה כשהיא מוציאה דרייברים חדשים? חשבתי שהם אשכרה יקראו את "הפידבק" הזה שאנחנו נותנים להם.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתאר לעצמי שיש פה מספיק משתמשי וינאמפ אז אולי מישהו יוכל להציע לי פתרון פשוט ונוח. הבעיה שלי היא כזאת, בזמנו, לפני די הרבה זמן, התקנתי את וינאמפ עם ההגדרות שלו שמורות ב program files. אך כרגע אני צריך לעבור למצב בוא לכל משתמש יש הגדרות בנפרד משלו. ניסיתי לבצע התקנה מחדש, אך הוא לא הציג לי את האפשרות הזאת. אני הייתי רוצה להעביר את ההגדרות שנמצאות אצלי כרגע ב program files למשתמש שלי, ושלשאר המשתמשים זה יהיה הגדרות מ0. למישהו אולי יצא להתעסק עם ההגדרות שלו ומכיר איך זה עובד, ואיך בכלל להגיד לו לאן להסתכל עבור קבצים. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
המחיר לא משחק אצלי תפקיד, העיקר שהתהיה תוכנה טובה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם power producer2 gold ואני רוצה לצרוב איתה סרט עכשיו יש לי 4 פורמטים אחד dvd השני זה vcd השלישי svcd והרביעי זה vr וברביעי יש לי גם אפשרות לבחור dvd+r או dvd-r עכשיו אין לי מושג מה כל אחד אומר ובאיזה פורמט הכי כדאי לי לצרוב, מה שאני רוצה זה איכות הכי טובה לא יותר מזה. אם זה נתון חשוב אז הסרטים כרגע בפורמט avi ויש לי גם דיסקים רגילים (cd) וגם דיסקים של dvd ה4.7 GB
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
שלום! היום האימיול סיים להוריד לי את הסרט (הישן והטוב) שכ"כ רציתי שיישמר לי בהראדיסק... "The Faculty" - "סיוט בחדר המורים". הבעייה היא....שהוא מדובב לספרדית!!! אני רוצה איכשהו לגרום לו להפוך לאנגלית. הפתרון שחשבתי עליו: Virtual Dub. הפתרון הוא כזה: אם יש מישהו שכבר יש לו את הסרט במחשב, שיחתוך באמצעות הוירטואל דאב את האודיו של הסרט בלבד (שתופס כמובן הרבה פחות מהוידאו...משהו כמו 50 מגה במקום 700) וישלח אליי rjjb7_2@nana.co.il ואז אני אדביק את האודיו שלו על הסרט והכל נפתר! למי שיש את הסרט ומוכן לעשות את הפעולה הקטנה הזו - אודה לו מאוד! (מי שיש לו את הסרט (באנגלית) ולא יודע איך חותכים אודיו עם ויר.דאב - שיישלח הודעה בתראד הזה אני אסביר). כמוב…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בעייה בחיבור הנייד למסך מחשב. חיברתי את הנייד למסך 19 בחיבור dvi. הבעיה היא שלא ניתן לשנות לו את הרזולוציה. הוא נותן לי מקסימום של 1024*768. תודה הסתדרתי כבר.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, הנני מחפש לרכוש תוכנה להתקנה מקומית ( לא לעבוד ישירות דרך ה-Web ), אשר מאפשרת לשלוח פקס דרך האימייל. אשמח אם למישהו יש המלצה ואו התנסות בנושא. תודה. יוסי.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני חושב שקראתי על זה אבל לא מצאתי את זה עכשיו בפורום. בכל מקרה, האם יש כלי שמאפשר לבנות חבילת הפצה של Firefox+תוספים? כלומר שאני אצור חבילה כזו ואז אני אוכל להתקין להפיץ בעזרתה על תחנות אחרות את השועל+התוספים???
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעיה רצינית: כפי שעולה מהכותרת, יש לי lag ענק ב-ventrilo. אתמול זה הגיע ל-3000 ping (היה גם גבוה מזה) כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה. אני מכניס את פרטי השרת ומנסה להתחבר. השרת הוא שרת קנוי שמוטעם ל-32 איש: כתובת: "ventrilo1.ldn.powervs.com", פורט: 5012 ויש סיסמא אבל זה כבר מדי פרטים. לאחר זמן מה (שאמור להיות מידי), אני "מחובר". כל מה שאני מסוגל לשמוע הם קטעי דברים ורעשים - הכל ב-3 דקות איחור! אין לי מיקרופון ולכן אני לא יכול לבדוק אם הם שומעים אותי. אבל אני לא שומע כמעט כלום ואם כן, אז כאמור באיחור עצום. אני מאחורי router של Edimax 7064A+g, אבל עשיתי virtual server ופתחתי את הפורטים הדרושים: 5012 של השרת עצמו ופורט נוסף שהוא ה-default של התוכנה - לא עזר. ה…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לזיהוי כתב יד כמו בפאלם למינהו... אבל אני צריך אותה לנייח יחד עם לוח מגע...
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ראיתי איפשהו תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט אפשר למצמץ בעין ואז זה פותח תיקיות וכל מיני דברים כאלה, וזה היה לפני שהיה לי מצלמת אינטרנט, ואני לא זוכר איפה ראיתי, אז מי שיכול שיתן לי קישור, או אפילו אם זה לא האתר הזה שיתן לי
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ניסיתי DEAMON וניסיתי PARAGON CD EMULATOR. לאחר התקנה כאשר הוא מנסה ליצור כונן וירטואלי קופץ החלון הכחול של XP - PAGE_FAULT_IN_NON_PAGE_AREA משהו כזה... והוא קורס... פעמים כבר פירמטתי את המחשב מהסיבה הזאת... יש למישהו מושג? מפרט בחתימה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב התקנתי גוגל קרום והוא דפדפן מעולה פשוט אבל הבעיה היא בסימניות שלו. בהתקנה אמרתי לו שיביא את הסימניות מהאקספלורר ועכשיו כל הסימניות מופיעות לי פעמיים. איך מסדרים את זה? ועוד שאלה: יש אתרים שבהם הכתב קטן מאוד למרות שברוב האתרים הוא נורמלי לגמרי. איך מסדרים שהכתב יהיה נורמלי בכל האתרים?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האם תוכנה zonealarm גורמת עומס על המערכת (מאיטה פעולת המחשב ומוציאה אותו משיווי משקל)?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מאז ומתמיד היו לי בעיות בתוכנה הזאת. אף פעם לא נכנסתי לתוכנה בכיף והתחלתי לשחק עם חברים ברשת בלי שום בעיות והפרעות. בזמן האחרון אני פשוט ולא מצליח להכנס כמעט ובכלל. אני מנסה להכנס וזה נתקע על PROBING או שאני מצליח להכנס וכולם מהבהבים בירוק/הופכים לצהוב/הופכים לכחול, רשתות נמחקות לי. ניסיתי לפתוח פורטים (אשמח להסבר אולי לא עשיתי את זה טוב. פתחתי כמו שפותחים לEMULE ושאר תוכנות כאלה), מחקתי והתקנתי את התכונה, התקנתי גרסאות אחרות, אפילו הגעתי למצב שפרמטתי את המחשב רק בשביל לראות שלא היה לי איזה וירוס או בעיה שהפריעה לתוכנה, אבל שום דבר לא עזר. חשוב לציין שביטלתי את הפיירוול של הווינדוס ואין לי שום תוכנת אנטיוירוס מותקנת ככה שאני לא חושב שיש משהו שחוסם אותה. אשמח לכל עזרה שהיא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: הסתדר - היסרתי את הפיירוול של COMODO
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי ממקרופון או כל כניסה שהיא, ושלא תהיה כמו ה Sound recorder שבווינדווס שאחרי דקה הוא מספיק להקליט... שהתוכנה תקליט עד שאני אעצור אותה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה מוזרת בפתיחת אתרים בIE8 וVISTA. כשאני מקליק על חלק מהאתרים אז מופיע לי DONE למטה משמאל והדף שנפתח ריק לגמרי. זה קורה בכל מיני אתרים. עוד משהו מוזר שבמידה ועמוד כן מצליח להפתח חלק מהתמונות בעמוד לא נטענות (כמתואר בצילום שצירפתי) גם בחלק מהאתרים בFF הדבר קורה באופן מוזר (מצורפת תמונה) ניסיתי לחפור בגוגל ולא ממש מצאתי פיתרון... אם תוכלו לעזור זה יהיה מעולה, יום נעים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום כמעט כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: בIE עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לפתור את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ כל הזמן? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה virtual pc 2004 ולאחר מיכן התקנתי את windows xp ויש לי 2 בעיות 1) הוא לא מקבל את דיסק התוכנה של לוח האם שלי ולא נותן לי להתקין 2) בגלל בעיה זו ווינדוס לבד זיהה את כרטיס הרשת שלי בתור intel וכרטיס הרשת שלי הוא nvidia בכלל וכשרציתי להתקין את הדרייבר מהדיסק של לוח האם הוא פשוט לא מצא דרייבר מתאים מתוך הדיסק אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש קובי
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך פלאג אין ל WINAMP שהוא יסגור רק את הWINAMP תוך "X" זמן
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-