עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן! אני מחפש את התוכנה הזו... זה מאוד חשוב.... פשוט אני רוצה להיכנס למחשב השני שלי דרך האיי פי.. בנוסף אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוף את הקבצים..יש לי עבודה שאני צריך להגיש ליום שני וזה מאוד חשוב! תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by vourt,

מישהו מכיר מאיכן אפשר להוריד את קובץ האיפוס של Content advisor ב אקספלורר 6 לאיפוס סיסמא ? תודה! כפיר. kfir@jesta.co.il

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. שלום חברים מאז שהתקנתי norton internet security 2004 (חוקי) יש לי בעייה בגישה ל-newsgrops ב-outlook express מודיע על ניתוק חיבור IP בדקתי בהגדרות ה-firewall ומצאצי שport 119 פתוח מערכת ההפעלה היא win 200 pro - אנגלית האם מישהו נתקל בבעייה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  4. שלום, יש לי חבר, שמחובר בפס רחב דרך השרת של הקיבוץ בו הוא גר - לאינטרנט. מנהל הרשת שם משתמש באיזשהו פירוול וחוסם את רוב הפורטים, חבר שלי צריך לדעת איזה פורטים בכל זאת פתוחים, כדי שהוא יוכל להגדיר את האימיול לעבוד דרכם - האם יש דרך לברר ?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by lazy-bones,

יש לי מלא דיסקים ששיר ממשיך שיר, ובווינאמפ הוא מוסיף שנייה שקט בין שיר לשיר איך אני מבטל את זה? משנה את זה ל-0 ?? תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  6. שלום, אני מקים עמדת מחשב עם מצלמה ומחפש תוכנה/תוכנות שיעשו את הדברים הבאים: 1. ישמרו סרטים וינהלו ארכיון על ההארד דיסק - נגיד כל 6 שעות שומרת קובץ חדש עם שם שמתאר תאריך וזמן, ודואגת למחוק סרטים ישנים (נגיד סרטים בני חודש ומעלה) 2. ישדרו את הסרטים על גבי האינטרנט. 3. יוכלו לרוץ במקביל על אותה מצלמה (אם מדובר על כמה תוכנות) 4. יוכלו לרוץ באופן אוטומטי עם כל ההגדרות עם ההפעלה של המחשב. תודה מראש לכל העוזר, Ameralis Zaiir

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by oev israel,

בסטרימינג באינטרנט, כשזה פועל על מדיה פלייר במהירות adsl הוא תוקע את המחשב (רק בתוכנה הזו, רק בחיבור מהיר). ההודעה שנרשמת: a fatal exception 0E haz occured at 0028:ff0a4b7c. the current application will be terminated. יש לציין כי רק ריסט למחשב אפשרי במצב כזה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. שלום לאחרונה סרטים חדשים שהורדתי "קיפצו" במדיה פלייר, הסרט רועד כי זה נראה כאילו על כל שני פריימים קדימה הוא קופץ פריים אחורה ניסיתי להפעיל בתכנות אחרות את הסרטים והם עדיין "קופצים" בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איזה codec או מה אני צריך בתודה מראש, דניאל

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. היי , דוד שלי רוצה להקים קו פירסומי לעסק שלו , יש לכם מוסג אולי על איזו תוכנה שיכולה לחייג באופן אוטומטי למספרים ממאגר טלפונים דרך מודם ? תודה מראש , נדב

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by mosfos,

האם אפשר לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית חדשה שברצוני ליצור. (ב- word 2003) ניסיתי לבחור תבניות שונות לשיקופיות אך תמיד התבנית האחרונה היא זו שמופיעה בכל השיקופיות. האם יש דרך לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by Longstrom,

שלום לכולם, אני מנסה להפוך סרטי divX לפורמט של DVD, ונתקל בשתי בעיות: 1. עם התוכנה tmpgenc בשלב כלשהו של העבודה המחשב פשוט עושה ריסט 2. עם התוכנה Ulead DVD Workshop בין 40-50% מהעבודה הוא רושם "operation aborted" ניסיתי עם מספר סרטים שונים, ובכולם אותה התוצאה. בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לאוברקלוק/התחממות/תזמון זיכרונות - אז הורדתי קצת מה fsb שלי (xp2100@2000+ ל xp2100@1990+) והחזרתי את הזכרונות לתזמונים מקוריים. עדיין אותה הבעיה. מישהו נתקל בעבר בבעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by nadav1379,

יש לי את האינטיוירוס פנדה ולפני זה היה לי נורטון 2003 ואני רוצה לדעת איך אני יכול לעשות שפנדה תעשה לי בדיקה לבד ועידכון לבד כמו בנורטון?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. פשוט יש לי סרט DVD ובאופן חוקי מותר לי ליצור לעצמי עותק אחד לגיבוי. פשוט יש כל כך הרבה תוכנות ואני מבולבל. יש משהו באמת טוב יותר מכולם?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by shishos,

אהלן אנשים רציתי לדעת אם מישהוא יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא מדריך לתוכנה Sketchup 3?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by yniq,

ב outlook 2002 יש לי בעיה שה contacts בעברית לא מסודרים עפ"י סדר הגיוני. כלומר הסדר שלהם הוא למשל: ק, ג, א, ד, ה, א, ב, ז, ג, .... באנגלית הכול בסדר. יש למישהו מושג? תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by mike0077,

מישהו יודע היכן ניתן להוריד תוכנת עריכת מוסיקה בעברית??? תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  17. יש לי חשבון דואר POP והבעיה היא שאם אני מוריד את זה על מחשב אחד אני לא יכול ליקרוא את זה על השני, עכשיו יש לי שרת ואני רוצה להפוך אותו לשרת דואר שיקבל את כל הדואר ואז אני יוכל ליקרוא את כל הדואר משני המחשבים. אני מבין שEXCHANGE SERVER של MICROSOFT עושה את זה אבל אני לא יודע להגדיר את זה חוץ מזה אם אתם לא ממליצים על הEXCHANGE SERVER אז באיזה תוכנה להשיתמש. בתודה דניאל נורמן עריכה: לא שמתי לב שאני על פורום תוכנה תודה שהעברתם וסליחה על הטריחה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. עד היום השתמשתי ב Nero וזה לפעמים עשה לי בעיות לא יודע לא עלה ב DVD לפעמים כן לפעמים לא לםעמים היה דוםק תדיסקים... אז אם יש תוכנה אחרת טובה תמליצו לי פה בבקשה... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by tomer_et,

האם מישהו יודע איך כותבים תנאי מסוג IF לחישוב נוסחא ב-EXCEL? מצאתי בעזרה של התוכנה הסבר על פונקציית IF - אך שם מתיחסים לכך שהפוקציה מחזירה ערך של אמת או שקר ולא ממשיכה לפעולה נדרשת. אני מחפש דרך להתנות חישוב של פוקציה עפ"י ערך שנמצא בתא מסויים. למשל אם ערך התא הוא 5 יש לחשב 1+2 ואם ערך התא הוא 10 יש לחשב 8+7. האם מישהו יכול לעזור לי והרשום את הסינטקס המדיוק של הדרך לעשות זאת? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. המלצות חוץ מ addremove

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  21. Started by MacGyver,

איך אני יכול להפעיל און סקרין קיבורד בגרמנית? איתן

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by udist,

בין כל התוכנות שמגיעות עם כרטיסי הקול המתקדמים יש תוכנות noise reduce, והייתי רוצה אחת כזאת גם ללא לרכוש כרטיס קול חדש... אם אפשר שתיפעל על קול סאונד שמוציא המחשב, כולל מדייה פלייר, ווינאמפ וכו'... ואם עוד אפשר אחת שלא תיקח יותר מידי משאבי מערכת ותיהיה יעילה... תודה!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by mrraz,

מי שיודע

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. למסמך WORD אני רוצה להכניס טבלה עם לוח שנה. איך אני עשוה את זה?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  25. אני רוצה שאם שולחים לי לינק באי מייל הוא ייפתח בחלון חדש ולא בחלון קיים שאני עובד עליו. אפשרי? מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.