עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RayZ,

אני מנסה להקליט משהו עם התוכנה Fraps, אני מנסה להקליט ממשחק קטע כלשהו שמצריך הקלטה של הסאונד, אבל התוכנה (Fraps) פשוט מקליטה רק את הוידיאו. מישהו יודע למה?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by מאור247,

רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה לגילוי רוגלות??

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. שלום קיבלתי מחשב חדש וכמו כל אחד עם מחשב חדש אני די פוחד בקטע של הוירוסים וכו' אהתקנתי כאנטי וירוס קספרסקי פרו מה כדאי כפיירוול לא כבד אלא מצוין ומומלץ (יש לי נתב ומודם שעל המודם יש פירוול מובנה) (רשת אלחוטית) ומה כאנטי רוגלות ומנקה רוגלות וכו' מחפש המלצות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  4. Started by Street-Fighter,

מישהו יכול להביא לי בבקשה את האיי פי של הסרבר של ליונטוורק לאי מיול ועוד משהו כל פעם שאני נכנס לאי מיול (החדש של ליונטוורק) הוא מודיע שיש בעייה כלשהיא בקובצ:adress.dat ולכן הוא לא יכול לעדכן את הרשימה של השרתים. אז אם למישהו יש פתרון אז תודה... בתודה street-fighter

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  5. Started by galh_5,

שמעו יש לי 2 מחשבים בבית התקנתי בחדש את קספרסקי הכי חדש 6 וזה עבד חלק אחרי שהכנסתי את ה-KEY ובמחשב הישן עשיתי אותו דבר התקנתי וזה ופתאום מתי שאני מכניס את ה-KEY אז זה לא נותן לי להשים וזה אותו דבר הקובץ,אותו דבר אז מה לפי דעתכם הבעיה? וכבר מחקתי והתקנתי כמה פעמים בישן וזה לא מצליח

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  6. התקנתי את התכנה איי סיק יו 2000B כמובן נכנסתי ליוזר שלי ולא רואה את הרשימה שלי.. מה אתם מייעצים לי לעשות? אם אתם ממליצים תחליף ל2000B אז שהתכנה לא תבזבז זיכרון כי המחשב שלי גם ככה לא סוחב ואם אפשרי לסדר את הבעיה אני יהיה סופר מרוצה כי התכנה בכלל לא זוללת זיכרון בערך 1-2

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  7. שאלה האם התוכנות המופיעות במאגר עדכניות? האם נבדקו לאי המצאות וירוסים וכד' ומעל הכל האם התוכנות החינמיות הן הטובות כיום בשוק (בהמשך לנושא העדכניות)

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. כפי שרשום בכותרת, זו פעם ראשונה שלי עם התוכנה עכשיו אין לי מושג איפה אני בודק את הupload שלי

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. Started by Or94,

אוקיי יש לי כמה שאלות: 1. לניקוי רוגלות יש לי תוכנה שנקראת Ad-aware 2008. האם זאת תוכנה טובה? בתוך התוכנה עצמה יש 3 סוגי סריקה: חכמה, מלאה ומותאמת. איזה סריקה הכי מומלץ לבצע? 2. באיזה תדירות כדאי לבצע ניקוי רוגלות? 3. לגבי אנטי וירוס: יש לי אנטי וירוס של קספרסקי ובכל פעם שהוא מוצא וירוס הוא מתריע בפני ונותן לי 3 אפשרויות: לאפשר את הוירוס, לדחות את הוירוס ועוד אפשרות שנקראת Quranatine. מה עושה האפשרות האחרונה?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  10. :s05: יש לי כבר מחשב אחר אבל אינני מצליח לראות עליו את המידע של הדיסק שעליו הייתה מותקנת התוכנה(PM) הוא מראה שהדיסק כאילו ריק - האם יש פתרון - או שצריך לפרמט את הדיסק?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  11. כך שבתוכנת הדואר outlook מופיע כל מכתב פעמיים ? תודה יובל .

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. אני מתחיל ממש בפרימייר (אתמול) ואני טענתי כמה קבצי תמונות והעליתי אותם מחלון הSOURCE לסרט עצמו והבעיה היא שהרזולוצייה שלהם משתנה בהתאם לרזולוצייה של הסרטון כלומר אם התמונה במקור היא 800 על 800 והסרטון הוא על 200 על 200 אז אני יראה 1/16 של התמונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שאני יראה את כל התמונות בגודל מקורי. בתודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by hagay,

יש לי בעיה בקבלת קבצים דרך האיסיקיו.. אני מצליח לשלוח וזה שולח והכל יפה וטוב אבל ששולחים אלי קבצים ואני מאשר זה פותח את חלון ההורדות וזהו זה לא שולח .. ניסיתי לחפש אולי בהגדות יש איזה משהו שמפריע אבל אני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! כאשר אני לוחץ על הכפתורים Ctral+Alt+Del במקום שיפתח ה- task manager מופיעה לי הודעה שרשום בה: "Task manager has been disabled by your administartor" מישהו יודע איך פותרים את זה ? תודה, אלכס.

15. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה במקסטון העניין הוא שכאשר אני מצביע עם העכבר בזמן שיטוט על אחד התפריטים הניגללים!הם פשוט לא נגללים ולא יורדים למטה! איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  16. Started by moris1977,

היי! 1) מה פשר הודעה זו בתוכנת WINDVR http://img183.echo.cx/my.php?image=capturewiz0ae.jpg 2) מדוע בתוכנת סטודיו 9 אני רואה מסך ירוק מרקד כאשר אני אמור לצפות בסרט עצמו? תודה!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by ranran,

טוב מאז שהתקנתי את הדריברים החדשים של 163 התחילו מלא בעיות בהתחלה שמתי ת163 שיצא אז בשביל שיהיה אפשר לשחק בביושוק טוב הכל היה סבבה הSTRANGLEHOLD הזה שיצא עכשיו לא עולה ואם הוא עולה הוא עושה מסך שחור שאני מתחיל משחק FIFA 08 לא עובד פותח לי תמשחק ואז חוזר לווינדוס שהפיפא עצמו עדיין פתוח בשורת משימות PES 2008 הדמו רץ ממש אבל ממש לאט כאילו המשחק על סלואומושן אני רציני זה מעצבן מה אתם אומרים לעשות איזה דריבר הכי יציב לשים שהבעיות קצת יפתרו אה דרך אגב יש לי 76GT

18. יש לי נגן MP3 ,דפקתי אותו בגלל שמחקתי את הFLASH שלו בטעות , והתוכנה שבאה איתו אמרו לאפשר RECOVER , אבל כשאני מנסה עם אותה תוכנה הוא נכבה ונדלק כל כמה שניות ככה שאני לא מצליח עם התוכנה הזאת.[MP3 Player Product Tools 2.8] יש אולי תוכנה שתאפשר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by AviGothic,

היתי עד לא מזמן עם WIN XP והכול עבד טוב. התקנתי VISTA 64BIT המחשב עובד מצויין חוץ מהשמע, אני לא שומע כלום לא מאוזניות ולא מהרמקולים. מנהל ההתקנים מראה שהדרייבר עובד תקין והכול בסדר. ניסיתי הכול(ממממ...טוב כמעט הכול)! כול מה שיש בHELP של מערכת ההפעלה, עדכנתי לדרייבר הכי חדש לפי לוח האם שלי וכו... לפי מערכת ההפעלה הכול תקין אצלי אבל אני עדיין לא שומע כלום. (הפעלתי את הרמקולים, הווליום בסדר, החיבורים בסדר או כול דבר שכיח אחר כבר נבדק...) אני ממש עובד עצות.... מפרט המשחב שלי: מעבד: amd athlon 64 x2 Dual core ptocessor 3800+ 2.00GHz זיכרון: 4GB מערכת הפעלה: vista 64- bit כרטיס מסך: gf 7900 gs דגם לוח האם: GA-M55plus-S3G כרטיס קול מובנה. אם צריך עוד משהו אשמח להוסיף, תודה מראש …

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by er0101,

מכיון שקרייטיב לא התאימו את התוכנת "בידור" שלהם לויסטה אני צריך תוכנה חלופית. אני יודע שקיימות כמה תוכנות שניתן לקבוע בהם אופציות לשלט, אבל לא זוכר את השמות. כרגע אני מעוניין שהתוכנה תשלוט במדיה סנטר של ויסטה ע"י השלט של קרייטיב.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by eladbu,

איך אני מכניס לIAUDIO X5 לוגו השתמשתי ב JET LOGO אבל משום מה אני לא מצליח להכניס אותו לנגן? איך עושים את זה? זה ההודעה שהוא מציג לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  22. Started by mshwartz,

התקנתי את yep player על המחשב ומאחרי זמן המחיקה אני לא מצליח לראות שום קובץ וידיאו ה bs player טוען שחסר לי קובץ dircetshow מה עושיםםם??? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  23. עשיתי טעות גדולה ולא שמתי לב ומחקתי חלקית כמות גדולה של קבצים ( רובם וידאו ) אומנם לחצתי על ביטול באמצע אבל זה לא עזר . המבנה של התיקיות הוא כזה,בתוך מחיצה שנקראת V ישנה תיקייה שנקראת MOVIES ובתוכה ישנן תיקיות עם שמות סרטים כשקובצי הוידאו נמצאים כל אחד בתיקייה של שם הסרט,המחיקה התבצעה על תיקיית MOVIES וכתוצאה מכך נמחקו הרבה תת תיקיות שאותן אני מעוניין לשחזר. המחיקה התבצעה לפני כמה דקות ולא בוצעה מאז שום פעולה באותה מחיצה והמחשב לא כובה. מה שאני מבקש זה המלצה דחופה לתוכנה שנחשבת להכי טובה ומקצועית ( לא משנה חינם או בתשלום ). תודה.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  24. Started by tintin,

זה קובץ WMV וכל הקבצים מהסוג הזה נראים בצבעים בוהקים של צהוב, ירוק אדום. משהו לא בסדר בפילטר אני משתמש בקאזה קודק וFFDDSHOW.

25. Started by LIOR42,

מתי שאני פותח את המנהל משימות ע"י CTROL+ALT+DEL אני לא יכול לדפדף בין שאר הכרטסיות כי כל השורה למעלה נעלמה וכן הכתפורים של "סגור"-"הגדל"-"ומזער" מעלמו ואני תקוע רק על תהליכים בלי שום אפשרות לדפדף שם מה אני יכול לעשות :s05:

• 2 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.