עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך תוכנה שבודקת אם הפינג גבוה/נמוך וקלה לתפעול.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה שתגרום לCD של הלפטופ שלי להשאר סגור כל עוד לא פתחתי אותו. אצלי הCD ממוקם בקדימה של הלפטופ ומדי פעם הוא נפתח לאחר שהרגל שלי נתקעת בו בטעות. פעם מצאתי תוכנה שנועלת את הCD ומשחררת אותו רק כשרוצים ואחרי הפרמוט אני לא מצליח למצוא אותה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by SupeRnovA,

מה אומרות הטמפרטורות הבאות: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200512031356519679/temp.JPG אני יודע שהשני זה של המעבד והאחרון זה של הדיסק קשיח, אבל מה הן הטמפרטורות הראשונה השלישית והרביעית?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  4. יש לי את האנטי וירוס בלבד 8.0.0.454 בזמן גלישה הדפים נטענים כמעט במלואם אבל לא מסיימים את טעינתם ( לדוגמה, תמונה או כמה תמונות בדף מסויים לא נטענים וכד' ) אבל אם אני מנטרל את קספרסקי טעינת הדפים מושלמת ומהירה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של התוכנה אבל שמתי לב שב"הגדרות" תחת "רשת" מוגדר אצלי באופן הבא: לדעתי ההגדרות האילו הן מקור הבעיה וצריך לשנות שם משהו כדי שטעינת הדפים תסתיים כהלכה ובאופן מהיר, מה דעתכם והאם אני בכיוון, או שהפיתרון בכלל שונה? רק לידיעה, מכיוון שהתמונה לא עלתה מושלם, כל הפורטים מצד שמאל של התמונה מסומנים אצלי.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  5. שלום לכולם . אני מחפש המלצה לתוכנה שתפעיל לי תוכנה בשעה ככה וככה ותסגור לי אותם באופן מסודר בשעה ככה וככה. במקרה הזה מדובר על הפעלת תוכנות שיתוף בלילה. *windows task manager לא נוח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by dror_gh,

אני משנה בטריליאן את הפונט ל hebrew ואז לוחץ Ok והוא לא מקבל את השינוי וחוזר לי מיידית לwestern לפי מה שהבנתי אני לא היחיד שנתקל בבעיה הזו. הרבה אחרים אני מכיר שנטשו את התוכנה בגלל הבעיה הזו , אבל אני לא יכול. לכן אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה לעשות כדי להשאיר את ההגדרה על hebrew תודה רבה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by idani1983,

כמה זמן אמור לקחת קידוד של למשל "ארץ נהדרת" לפורמט DVD במחשב כמו שלי ? האם 30 דקות זה סביר ? תודה רבה \

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  8. Started by emperor,

שלום! לפני שבוע קניתי מחשב amd 3200 חדש. הרצתי עליו את התוכנה ושני דברים לא ברורים לי, בקטגוריה של הבנצ'מארקים של המעבד כתובoptimisation override has been engaged on this cpu האם זה אומר שמבוצע עליו אוברקלוק. הוא עובד במהירות 2000 mhz. הבעיה השנייה היא בטמפרטורה, התוכנה רושמת שהלוח והמעבד זוכים לטמפרטורה נוחה 25 מעלות אך הספק נמצא תמידית ב71 מעלות, איך זה יכול להיות יש לי מארז קוברה של ריידמאקס בעל 3 מאוררים 80 מ"מ , כאשר אני מצמיד את היד המארז ממש קריר ולא חם בכלל. 71 מעלות זאת טמפרטורה מאוד גבוהה והייתי שם לב לכך לא? אולי המודד טמפרטורה התקלקל המפרט כולל amd3200, GA-K8N F9,120 sata w.d,512 A DATA,ספק 420w תעזרו לי בבקשה בקשר לשתי הבעיות הללו

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by lidor_abo,

חברה אני חייב את הדרויור הזה בבקשה תביאו לי.. WiNMM WDM Audio driver

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  10. בכותרת^^ אבל אני כן מצליח לשלוח מישהו מכיר פתרון? מאז שהייתי חייב לעבור ל6 מ5.1 אני לא מקבל וזה מעצבן! ויש פתרון שאני אוכל להשתמש בICQ6? תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. שלום לכולם !.. יום שישי 29/08/08 הגיע המחשב החדש שהוזמן ביום ראשון 23/08/08 בקיצור אני צריך תוכנה טובה המומלצת ביותר לנקות מכל מני דברים מזיקים שבאים מהאינטרנט בקיצור בשביל לשמור על שלמותו אז האם אפשר לינק לתוכנה (רצוי חינמית) תודה רבה לעוזרים

12. Started by MiD,

איזו תוכנת עריכה יכולה לבצע שיפוצים כאלה מסוג הורדת רעשים, נורמליזציה של האקוולייזר, והורדת HISS? ואם יש גם מדריך, זה מאוד יעזור. תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  13. Started by adfx166,

היי אנשים, אינני מצליח להריץ סרט באיכות DVD באמצעות wmp. למישהו יש מושג למה?

14. Started by Loui1410,

כשאני מנסה להיכנס לשם המשתמש שלי באתר skype, הם אומרים לי שהקוקיס בדפדפן מופסקים ושאני צריך להפעיל אותם... אז אני נכנס ל: Tools--> Internet Options--> Privacy, ושם אני מוריד את המחוון לסוף (Accept All Cookies).... סגרתי את הדפדפן ונסיתי עוד פעם אבל זה לא עובד, עדיין אומרים לי שהקוקיס מופסקים! וגם נכנסתי לAdvanced בתווית ההיא, וה"Override automatic..." אינה מסומנת.... מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  15. כך שבתוכנת הדואר outlook מופיע כל מכתב פעמיים ? תודה יובל .

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by josi,

שלום לכולם... לפני מספר ימים רכשתי את Geforce NX 6200 (היה לי לפני כן 5200). עכשיו התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שכשאני מרכיב אותו על המחשב אין צורך במחיקת הדרייברים של הכרטיס המסך הקודם אלא פשוט להוציא את הישן להכניס את החדש ולהוריד שוב דרייבר מהאינטנרט ולהתקין... שוב... זה מה שעשיתי... אך שמתי לב למשהו מוזר.. היה לי סואט 4 וכשאני נכנס אליו אני כאילו רואה את המודולציות של המשחק כלומר לא רואה תתפריט אלא רק את ההתרחות האחורית... ורואה קוביות כאילו וסרטוטים כאלו... כאילו אני לא רואה תמשחק אלא תטכניות שלו... בנוסף הגלילה בדפי האינטרנט הפכה לכזאת יותר כבדה... (מי שמבין למה אני מתכוון) הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ... ולומר לי האם פעלתי בדרך הנכונה ???

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by ex_,

היי אני משתמש קבוע ב FF אבל לפעמים חובה להשתמש באינטרנט אקספלורר הבעיה היא רק באקספלורר ועם הכתיבה בעיברית בשדות חיפוש או מילוי טפסים-בכל האתרים בעברית חוץ מגוגל מצ"ב תמונות של הבעיה(רואים ג'בריש במקום כתב בשדות חיפוש ובמילוי טפסים) ניסיתי את כל ההגדרות אבל לא הולך :s05: תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  18. לא מצליח לפתוח מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  19. מחפש תכנה טובה חוץ מ-bsplayer תודה.

20. Started by asaf_a,

גרסא: 1.0.5 אעשה את זה קצר, בלי דברים מיותרים - מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה נמצאת התיקייה שבה מאוחסנות העוגיות (Cookies)? אשמח בנוסף לדעת איפה נשמרת ההיסטוריה (History). שוב, לא IE או דפדפן אחר, אני מדבר על Firefox. תודה מראש

21. כשאני מנסה להכנס לחלק מהקישורים בפייר פוקס בעיקר בכאלו שאני רושם סיסמא הוא רושם לי למטה הסתיים אך לא נכנס לקישור מה אני צריך לעשות ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by shlomik101,

שלום אני משתמש באאוטלוק אקספרס וכל פעם משתנה לי השרת של הספק דואר ל 127.0.0.1 שכנראה זה המחשב עצמו כלומר זה לא איזה תוכנת ריגול או משהו למיטב הבנתי זה יכול להיגרם מה-XP או מאנטי וירוס אני משתמש בחבילה של מקאפי אני אודה למי שיוכל להסביר לי איך לתקן זאת ניסיתי ,adware, spybot וזה עדיין קורה אני כבר משתגע מזה

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by hagay,

יש לי בעיה בקבלת קבצים דרך האיסיקיו.. אני מצליח לשלוח וזה שולח והכל יפה וטוב אבל ששולחים אלי קבצים ואני מאשר זה פותח את חלון ההורדות וזהו זה לא שולח .. ניסיתי לחפש אולי בהגדות יש איזה משהו שמפריע אבל אני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  24. טוב אחי סוף סוף קנה מחשב ניד בהמלצתי הוא הוסיף כסף וקנה גם 1 גיגה זכרון במקום 512 (הויסטה באה אם המחשב והוא רוצה הכל חוקי) בכל מיקרה אני כבר בהורדה של :spybotsd14\וAVG עכשיו מה עוד מומלץ? אני מתכנן להוריד לו את GIMP2 ואת אופן אופיס וFF וקודקים יש עוד דברים שאתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  25. היי רציתי לקנות פקס בשביל אבי אך חשבתי על אלטרנטיבה אחרת תגידו לי אם זה אפשרי: *לקנות מדפסת משולבת רגילה ודרכה לקבל פקסים באמצעות הדפסה: כשיתקבל פקס המדפסת אוטומטית תדפיס אותו האם אפשרי דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים