עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מתחיל ממש בפרימייר (אתמול) ואני טענתי כמה קבצי תמונות והעליתי אותם מחלון הSOURCE לסרט עצמו והבעיה היא שהרזולוצייה שלהם משתנה בהתאם לרזולוצייה של הסרטון כלומר אם התמונה במקור היא 800 על 800 והסרטון הוא על 200 על 200 אז אני יראה 1/16 של התמונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שאני יראה את כל התמונות בגודל מקורי. בתודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by ex_,

היי אני משתמש קבוע ב FF אבל לפעמים חובה להשתמש באינטרנט אקספלורר הבעיה היא רק באקספלורר ועם הכתיבה בעיברית בשדות חיפוש או מילוי טפסים-בכל האתרים בעברית חוץ מגוגל מצ"ב תמונות של הבעיה(רואים ג'בריש במקום כתב בשדות חיפוש ובמילוי טפסים) ניסיתי את כל ההגדרות אבל לא הולך :s05: תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by asaf_a,

גרסא: 1.0.5 אעשה את זה קצר, בלי דברים מיותרים - מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה נמצאת התיקייה שבה מאוחסנות העוגיות (Cookies)? אשמח בנוסף לדעת איפה נשמרת ההיסטוריה (History). שוב, לא IE או דפדפן אחר, אני מדבר על Firefox. תודה מראש

4. אני קורס כמות הקבצים הכפולים שיש לי במחשב. זה מכסה סדר גודל מטורף. אני מעוניין לצנמצם כמה שאפשר פלונטרים במיוחד של קיבצי תמונות ומוזיקה. האם יש תוכנה מומלצת שסורקת את הכוננים ויכולה לעזור לי לסדר את הפלונטר הזה?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by yarivot26,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעביר סרט לאייפוד (שאין לו תרגום מובנה) עם תרגום, כלומר שבאייפוד אני אראה את התרגום. מי שיכול כמה שיותר מהר אני אודה לו כי יש לי מחר בבוקר טיול תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by moris1977,

היי! 1) מה פשר הודעה זו בתוכנת WINDVR http://img183.echo.cx/my.php?image=capturewiz0ae.jpg 2) מדוע בתוכנת סטודיו 9 אני רואה מסך ירוק מרקד כאשר אני אמור לצפות בסרט עצמו? תודה!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. טוב אחי סוף סוף קנה מחשב ניד בהמלצתי הוא הוסיף כסף וקנה גם 1 גיגה זכרון במקום 512 (הויסטה באה אם המחשב והוא רוצה הכל חוקי) בכל מיקרה אני כבר בהורדה של :spybotsd14\וAVG עכשיו מה עוד מומלץ? אני מתכנן להוריד לו את GIMP2 ואת אופן אופיס וFF וקודקים יש עוד דברים שאתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. יש לי נגן MP3 ,דפקתי אותו בגלל שמחקתי את הFLASH שלו בטעות , והתוכנה שבאה איתו אמרו לאפשר RECOVER , אבל כשאני מנסה עם אותה תוכנה הוא נכבה ונדלק כל כמה שניות ככה שאני לא מצליח עם התוכנה הזאת.[MP3 Player Product Tools 2.8] יש אולי תוכנה שתאפשר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by Stingray,

יש לי קבצים של סדרה שאני רוצה לגבות לדיסק DVD של 4.7GB. עכשיו בNERO אפשר להפוך אץ זה לדיסק DVD עם MENU ,הבעיה היא שבמקרה הזה כל קובץ (פרק) של 250 מגה,הופך להיות 1.5 גיגה,ואז אני בקושי יכול להכניס כמה פרקים. האם יש מצב להשאיר את הMENU ,אבל שהקבצים ישארו בפורמט DIVX? אני ממש אוהב את הקטע שכאשר מכניסים את הדיסק לנגן DVD הביתי,הMENU עולה ואז אפשר לבחור פרק (כמובן שאת הMENU אני אערוך). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  10. אני לא מצליח למצוא אותו בבקשה עזרה במתן קישור לדריבר זה

11. יש לי קובץ iso . שאני מנסה לצרוב אותו בנרו הוא רושם unexpected file format. משהו מוזר נוסף הוא שכשאני נכנס דרך דימון טולס או נרו לתיקיה שבה נמצא הקובץ על מנת לסמנו ,2 התוכנות פשוט לא מזהות אותו והתיקיה כאילו ריקה למרות שבוודאות יש שם את הקובץ. האם מישהו יכול לעזור לי?? זה דחוף. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  12. Started by payback,

מה ניתן לעשות חוץ מלהעיף Extentions? *מותקן על WINXP PRO+SP2 תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  13. יש איזה גאדג'ט לסיידבאר שמביא לשמור כל מיני קיצורים לתוכנות כמו OBJECTDOCK? ובכלל מישהו יכול להביא המלצות לגדג'טים נחמדים שאפשר לשים על הסיידבאר?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  14. Started by Asusman,

היי..יש לי בעיה בדיריקט אקס התקנתי אותו והמשחקים אומרים שהוא לא נמצא ניסיתי להתקין מחדש וזה אומר שזה הותקן וזה אפילו לא מראה את קצב ההתקנה וגם ניסיתי למחוק ועדיין לא עובד וגם ניסיתי להתקין מכמה לינקים אחרים.. מה לעשות? >:

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by er0101,

מכיון שקרייטיב לא התאימו את התוכנת "בידור" שלהם לויסטה אני צריך תוכנה חלופית. אני יודע שקיימות כמה תוכנות שניתן לקבוע בהם אופציות לשלט, אבל לא זוכר את השמות. כרגע אני מעוניין שהתוכנה תשלוט במדיה סנטר של ויסטה ע"י השלט של קרייטיב.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  16. הגירסא של ה TAT היא 2.05 מישהו יודע למה היא מזהה לי את המעבד כ PENTIUM M ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

יש דרך לבטל את ההקצאת מקום של אזוראוס?! זה כ"כ מעצבן שהוא לוקח לך את כל המקום של הקובץ לפני שהוא יורד... אם יש.. פליז תגידו לי...

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by Jack_g,

יש לי כמה שאלות בנודע לDISKEEPER2007 : 1. כמה זמן לוקח ללכם לעשות איחוי? כי אצלי 24 שעות לא מספיק לעשות איחוי לכונן C שיש לו 30 גיגה ו 10 מהם פנויים. 2. הוא עושה איחוי אוטומטי אפילו כשלא דולק , אבל מסיבה כלשהיא הוא כל הזמן גונב לי מקום מהכונן C היה לי 10גיגה פנויים תוך יממה זה ירד ל7.5 גיגה, כשאני עושה CHKDSK אז המקום חוזר ואז תוך יממה נוספת התופעה שוב חוזרת על עצמה. ה DISKEEPER הזה ממש מוזר מישהו יכול להסביר לי את ההתנהגות הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת סרטים שתהיה קלה לשימוש ומקצועית. אני עכשיו משתמש ב-Adobe Premiere Pro 2.0 אך יש לי בעיות איתה כי היא לא תומכת בהרבה קודקים של סרטים וגם במעברים אם אני חותך קטע ועושה מעבר לקטע אחר היא מכניסה במעבר חלק מהקטע שמחקתי. אז תמליצו לי בבקשה על תוכנה נוחה וטובה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by itaic,

שלום כאשר אני מוריד קובץ ווידאו באימיול ומנסה לעשות לו "תצגוה מקדימה" נפתחת לי תוכנת הסרטים MV2PLAYER אך פשוט לא מראה שום סרט. מה הבעיה? תודה

21. Started by bykeking,

יש לי חשבון אימייל בדומיין פרטי והוא כבר מסונכרן עם האווטלוק. עכשיו השגתי לי גם חשבון gmail ואני רוצה שגם הוא יהיה באווטלוק אבל שההודעות לא התערבבו... יש מצב?! ד"א, אני לא התקנתי את החשבון שהשני על זה ואין לי מושג איך לעשות את זה אז step by stpe יהיה נחמד ;D תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by Stanly,

אני לא מצליח לרשום בעיברית בדפדפן הזה, כניראה משהו באופציות שונה ולכן אני לא מצליח לכתוב בעיברית, למישהו יש רעיון מה לעשות? התקנה מחדש לא עוזרת. ולא מתכוון לעבור לדפדפן אחר כלל.בתוכניות אחרות יש לך עברית והבעיה היא לא בלקרוא עברית אלא רק בלכתוב באוונט בעברית

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  23. ההיתי רוצה לדעת איזה אנטי וירוס הייתם ממליצים שיהיה לי במחשב?? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  24. שלום. אתמול פרמטתי את המחשב ומשום מה הדיסקים של הדריברים לא רוצים לפעול . הכנסתי גם דיסקים שונים והם עבדו יופי . מה יכול לגרום לבעיה ? ד"א הלוח אם הוא Gigabyte GA-K8NMF-9. תודה. מהוא יוכל להביא לי הורדה של ה Utility Disc ? או משהוא בסגנון ? (ניסיתי את הדיסקים על מחשב אחר והם פעלו ) מערכת ההפעלה היא XP SP3.

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  25. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! התקנתי sp2 ל-windows xp כיוון שרציתי להתקין את האקספלורר החדש ומאז חלק מהמשחקים לא עולים לי (במיוחד pes5 ) אני מקבל הודעת שגיאה מישהו יודע אולי איך לפתור את הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים