תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי דודים קטנים שגולשים לי במחשב הרבה פעמים והרבה במשפחה אני לא רוצה שיחשפו לזווע שיש ביאנטרנט אני מחפש תוכנה שנותנת להיכנס באינטרנט רק לאתרים מוקצים בדפדפן אקפלורר. אני לא מחפש תוכנה שחוסמת תכנים פורנוגרפיים אלה רק שאני יקצה אתרים שאליהם אפשר להיכנס וזהו זה.. אם אפשר שתהיה חינמית אם לא נחפש לזה פיתרון תודה רבה מראש לעוזרים ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קניתי לוח של אינטל ויש שם אופציה נוספת בסאונד לאפשר משהו. מאיפה אני מביא מספר רישיון? חיפשתי בדיסקים ואין. יתרה מזאת חיפשתי ב אימיול ואין! מאיפה מסיגים מספר?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
באיסיקיו אני לא יכול לחפש משתמשים בעברית + רואים סימני שאלה.. הבעיה השניה היא שלפני שהתקנתי את הדרייבר של העכבר (wheel mouse optical), שלחצתי לחיצה אמצעית על לינק בFirefox זה פתח לי את זה בTAB חדש.. עכשיו זה לא.. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה ימים מנסה לצרוב דיסק של data של דיודי החלפתי את התוכנה של הנרו שלי היא יותר מתקדמת עכשיו וזה עושה לי השגיאה הזאת החלפתי כמה דיסקים פעם של החברה verbatim פעם של teac מה יכולה להיות הבעיה? הנה תמונה עם הדגם של הצורב שלי והבעיה http://img176.imageshack.us/img176/9452/74937423gd6.png
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי בכלל לקחת את התיקייה של המשחק איך שהיא במלואה ולהעתיק אותה למחשב אחר האם המשחק יפעל ??? אני מדבר על משחקים כמו GTA SAN-ANDRES ו FIFA2007 משהו ברמות האלה מה הסיכוי שזה יפעל ואם לא אז איך אני עושה את זה ?????? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן מצורפת תמונה http://img116.imageshack.us/img116/737/scarydz7.gif הורדתי סרט בחלקים שונים שכנראה צריך לפתוח בwinrar [אתם בטח מכירים את השיטה] הבעיה שאני לא מצליח לעשות את זה עם הסרט הזה, אני נתקל בהודעת שגיאה אולי צריך לעשות משהו אחר? תודה[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 18:43:04 הסתדרתי(:
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי כולם. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל אני לא יודע איזה פורום מתאים יותר, אז הנה השאלה שלי: יש לי כמה דיסקים המכילים פרקים של סדרה בפורמט VCD (עם כל התיקיות והכל). הייתי רוצה לאחד את כל הדיסקים האלה ל-DVD אחד או שניים. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות את זה? ואיך? אני לא מתכוון לקידוד מחדש או משהו כזה, אלא פשוט איך מעתיקים את כל הקבצים מהדיסקים השונים כך שנגן ה-DVD ידע לקרוא את כל הפרקים בצורה טובה? תודה מראש לעוזרים, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 בנוסף כתוב לי בחלון של מאפייני הצלילים שאין התקן שמע.... וכשאני מנסה לפתוח את החלון של בקרת העוצמה הוא מראה חלונית כזאתי.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי מערכת Dual Boot של ויסטה ו XP, כל אחד על מחיצה שונה. אני רוצה להסיר ויסטה, אבל לפני שאני דופק את הכל, רציתי לדעת אם Ghost יכול לעזור לי בדרך כלשהי? אני יודע שיש שם אפשרות לעשות גיבוי 1:1 של המחשב... שאין לי איך לעשות את זה (דיסקים?! אין לי כונן חיצוני). יש דרך כלשהי לעשות סוג של Rescue Disc במקרה שאני גומר עם NTLDR / BOOTMGR is missing? אני לא יודע איך זה בנוי, אולי שומר את ההגדרות של המחשב, אולי סתם דברים נחוצים למקרה של כשילת מערכת? בעקרון אני פשוט שואל אם יש תכונה כלשהי ב Ghost שרלוונטית למצב שלי. מה אתם הייתם עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אין לי מוסג, גם לאחר עידכון כל החומרה האפשרית מביוס ועד אחרון הדרייברים, המחשב ממשיך לקרוס דקה לאחר מעבר למצב משחק אולי זו בעיית מערכת משולבת בדירקט אקס? חיפשתי רבות בפורומים זרים אך לא מצעתי ישועה לא כל המשחקים גורמים לקריסה הדמו של אוברלורד גורם בתוח גם נוורווינטר גורם רול אוף דיוטי עובד חלק בכל מיקרה אלו הם נתוני המערכת תודה OS Name Microsoft Windows XP Professional Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 OS Manufacturer Microsoft Corporation System Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model 965P-S3 System Type X86-based PC Processor x86 Family 6 Model 15 Stepping 6 GenuineIntel ~2399 Mhz Processor x86 Family 6 Model 15 Stepping 6 Genuin…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס בלבד 8.0.0.454 בזמן גלישה הדפים נטענים כמעט במלואם אבל לא מסיימים את טעינתם ( לדוגמה, תמונה או כמה תמונות בדף מסויים לא נטענים וכד' ) אבל אם אני מנטרל את קספרסקי טעינת הדפים מושלמת ומהירה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של התוכנה אבל שמתי לב שב"הגדרות" תחת "רשת" מוגדר אצלי באופן הבא: לדעתי ההגדרות האילו הן מקור הבעיה וצריך לשנות שם משהו כדי שטעינת הדפים תסתיים כהלכה ובאופן מהיר, מה דעתכם והאם אני בכיוון, או שהפיתרון בכלל שונה? רק לידיעה, מכיוון שהתמונה לא עלתה מושלם, כל הפורטים מצד שמאל של התמונה מסומנים אצלי.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
תראו את הוידאו על מה שהיא עושה. די שווה. קיבלתי הזמנה להשתתף בBETA שלהם ויש לי עוד 5 הזמנות. אם מישהו ירצה. http://www.xobni.com/learnmore/
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לשלוח פקס מהמחשב אבל ללא המכשיר פקס? יש איזה תוכנה או משהו? http://www.freefax.co.il/ ראיתי את האתר הזה מישהו השתמש בו? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני מנסה לפתוח חלון נוסף/לשונית נוספת באקספלורר אני מקבל את זה: למישהו יש מושג מה זה ואיך אפשר לפתור את זה אני לא מצליח לפתוח שום חלון נוסף/לשונית נוספת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
עם איזה תוכנות אפשר לבדוק את הספק כוח האם הוא יציב האם הוא מחזיק את המחשב וכל זה?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כשאני פותח את התוכנה, בלשונית "אנשי הקשר" מופיעים לי האנשים, אבל כשאני מנסה לשלוח מייל ולוחץ על "מאת" אין ברשימת "אנשי הקשר" כלום. איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הורדתי קובץ שקוראים לו "DVDRiP uFoolz KvCD-FUKT.bin" (לא משנה מה שם הסרט)... ואני לא יודעת איך פותחים אותו בשביל לראות אותו... לא משנה לאיזו תוכנה אני גוררת (מדיה פלייאר, BS...) הוא פשוט לא עובד... מה זה ה-KvCD הזה? אפשר לראות בו דרך המחשב בכלל???...
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
רציתי לדעת במה האימויל הפרוץ יותר טוב מהרגיל ואיזה פורטים לרשום תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
זה דף הבית שלכם http://www.netvibes.com/ בנוי ממודולים מובנים שאפשר לשחק איתם עם כל מיני FRAMים אני מנסה להכניס מודול שיהיה של מבזקי YNET ואני לא מצליח אני צריך ת'כותבת של המבזקים למי שמכיר או יש דברים מעניינים למודל שיתן (:
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
התקנתי את התכנה איי סיק יו 2000B כמובן נכנסתי ליוזר שלי ולא רואה את הרשימה שלי.. מה אתם מייעצים לי לעשות? אם אתם ממליצים תחליף ל2000B אז שהתכנה לא תבזבז זיכרון כי המחשב שלי גם ככה לא סוחב ואם אפשרי לסדר את הבעיה אני יהיה סופר מרוצה כי התכנה בכלל לא זוללת זיכרון בערך 1-2
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
איזו תוכנת עריכה יכולה לבצע שיפוצים כאלה מסוג הורדת רעשים, נורמליזציה של האקוולייזר, והורדת HISS? ואם יש גם מדריך, זה מאוד יעזור. תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי את הדרייבר החדש אבל לא יודע אם למישהו יש את אותה בעייה או שיכול להביא לי פיתרון שיגיד לי ועוד משהו חלק מהסירטנים כן ראוים בסדר וחלק לא
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
שאלה האם התוכנות המופיעות במאגר עדכניות? האם נבדקו לאי המצאות וירוסים וכד' ומעל הכל האם התוכנות החינמיות הן הטובות כיום בשוק (בהמשך לנושא העדכניות)
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-