עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by JHONLEV,

מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לצייר סקיצה של מארז ! שתיהיה מקצועית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DoctorBurp,

מישהוא מכיר תוכנה בעזרתה ניתן לסרטט מיקרו מעגלים? לדוגמה, סרטוט המייצג כיצד מעבד 8086 מחובר אל הזיכרון (כולל סרטוטי הנועלים ורגליהם, וכן קווי ה BUS).

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by shaulking,

אנא המליצו לי על תוכנה טובה שתריץ סרטים במחשב שלי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gal.w,

קניתי סורק חדש של HP (3500c) שבא עם חבילת תוכנות מאוד מאכזבת. למישהו יש המלצות לתוכנות סריקה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. יש לי HP M2727nf עם מזין מסמכים אוטו'. משום מה, מישהו ב-HP החליט שהפונקציה של סריקת דף אוטומטית משני צדדיו שימושית רק במידה ורוצים רק לצלם אותו, ולא לסרוק אותו למחשב. מחפש תוכנה שמאפשרת סריקת דפים זוגיים ואי-זוגיים לחוד, ולבסוף מאחדת אותם למסמך אחד. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני מחפש תוכנה או איזהשהוא כלי שיתן לי אפשרות נגיד לסרוק דף רגיל שהודפס קודם לכן ולערוך את הטקסט שבו . תודה

7. Started by le011,

שלום לכולם מחפש תוכנה לסריקת מיסמכים עם קישור ישיר לWORD כך שהמסמך ישמר כמיסמך ולא כתמונה-והכי חשוב -בעיברית יש לי סורק של HP והתוכנת הסריקה שלה לא תומכת בעיברית תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  8. אני רוצה לסרוק עמודים של ספר בעברית ושתהיה לי האפשרות לערוך את התוכן של העמודים בוורד או כל תוכנה אחרת, אתם מכירים תוכנה שעושה זאת ביעילות?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by IG,

אני צריך תוכנה שסורקת את הרשת לפי שם שם\ סוג קובץ או לפי שם שם מחשב, רצוי חינאמית... השתמשתי בlan search pro אבל נגמרה תקופת הניסיון... ועוד בקשה: איך אני מוצא את כל המחשבים שמחוברים לרשת מתוך הMy Network Places או מ"חיפוש"? תודה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  10. Started by GGuyZ,

איזו תוכנה יכולה לסרוק תמונות? יש לי כאן סורק מחבר ולא הגיעה איתה שום תוכנה. אם אפשר אז תוכנה שמאפשרת סריקת כמה דפים בבת אחת(יש אפשרות כזאת פיזית בסורק הזה).

• 4 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. Started by Shmuliklik,

אם אני רוצה לשלוט על המחשב שלי בבית מהעבודה, עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?ה (בהנחה שאני משאיר אותו מחובר לרשת ודלוק, כמובן)

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. יש לי לפטופ של (Pavilion dv6514ej), ויש פה את הדבר הזה של הטביעות אצבע התקנתי את הדרייבר של זה, אבל לפי מה שהבנתי, צריך תוכנה מסויימת בשביל להפעיל את זה אז אמרו לי שלתוכנה קוראים Verisoft, אבל מצאתי אותה רק בגירסה ל VISTA (ולי יש XP) יש עוד תוכנות שאפשר להשתמש בהן בשביל אותה מטרה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by Cyron,

איזה תוכנה יכולה ליצור קבצי PDF חדשים או לערוך קבצי PDF קיימים ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, יש לי כרגע מצלמת רשת שמחוברת למחשב, הרבה זמן שאני מחפש לה דרייבר ולא מצאתי לה. אני יודע שיש מספר תוכנות שסורקות את המחשב ומוצאות דרייברים מתאימים להתקנים שאין להם דרייבר או לא מותקנים כראוי. התנסיתי במספר תוכנות כמו driver max או driver update tool ושום דבר מהם לא עזר לי... משהו מכיר אולי תוכנה מהימנה שתסרוק את כל ההתקנים במחשב ולפחות תגיד לי את שמות כל ההתקנים ככה שלפי השם אני אוכל לחפש את הדרייבר (מכיוון שאין לי פרטים על המצלמת רשת). תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by Liran -,

??? דבר ראשון אני מצטער אם פירסמתי ת'הודעה בפורום הלא נכון. עכשיו, תראו, הורדתי סרט שהסיומת שלו היא .dvdrip.divx.ac3-zen ככה. כשאני מנסה להפעיל אותו ( גם ב - Windows MediaPlayer וגם בכל תוכנה שמנגנת סרטים ) הוא מראה לי את ההודעה הזאת : אמרו לי שזה בגלל הסיומת של הסרט, שזה קשור לקול, שהכרטיס קול שלי לא תומך, ובגלל זה צריך לשנות לו את הסייומת של הסרט, עם תוכנה מיוחדת. הבעיה היא שאין לי מושג איזה תוכנה עושה את זה. אם מישהו יכול לעזור - אז בבקשה תודה רבה אנשים ! נ.ב. יש לי את כל ה - Codec שקיימים, של Divx ושל - Xvid.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Arile,

שלום, אני צריך תוכנה לעיוות תמונות. שאפשר יהיה לעשות משהו מצחיק או להראות כאילו משהו מוגזם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by psycho killer,

אני צריך לעצב מארז ואני רוצה תוכנה פשוטה וקלה לעיצוב אם אפשר אז גם לבנות את המארז ב3D (חוץ מפוטושופ)

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. היי, מחפשת שם מדויק של תוכנה לעיצוב אלבומי תמונות דיגיטלים דיגי פוטו או אולי פרו.. משתמשים בה מעצבי אלבומי חתונות דיגיטלים מישהו יודע את השם המדוייק ומי מייצר אותה?? תודה

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by psycho killer,

אני צריך תוכנה קלה ופשוטה לעיצוב ב3D

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by IAF.ofek,

אהלן,התלבטתי בין הפורום הזה לבין עיצוב,אבל בגלל שאני צריך תוכנה אז שאלתי פה,עם זה לא מתאים פה אנא להעביר. ולעניין, אני צריך תוכנה שאפשר לעשות איתה באנרים \ פרסומות (לדוגמא למוצרים מסויימים כמו אלה שבאתר הזה) ,אשמח מאוד מאוד עם תעזרו לי בנושא. אני מעדיף שהתוכנה תיהיה חינמית,אבל גם עם זה בתשלום אז לא תיהיה בעיה עם התוכנה באמת מצויינת. תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Raz20,

מישהו יכול להגיד לי איזה תוכנה יכולה לעזור לי בעיצוב החדר שלי תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אממ אז ככה תמיד אני אהבתי את הXP אפור ופשוט. גם לא כ"כ נורא בלי צבעים וגם תפוס פחות משאבים לאט לאט הבנתי שאני רוצה עוד קצת צבעים תמיד ניסיתי כל מיני תוכנות כמו STYLEXP או ASTON (שבכלל מחליף תshell) ועוד ועוד כדי שהXP שלי יראה יפה אבל תמיד בסוף הייתי מתחרט על התוכנה ומסיר אותה. אני מחפש תוכנה - קלה - לא תופסת משאבים בכלל (ממש ממש ממש קצת כמה שפחות) - פשוטה לתפעול - ממשק ידידותי - בר עיצוב - שיהיה בו אפשרות לעיצובים חמודים נחמדים מודה מודה מודה אם תשתפו נ.ב בבקשה לא WINDOWS BLIND או DESKTOPX

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by derli,

שלום אני לפנות לסטודיו שיעשה עיצוב לכרטיסי ביקור יכול לדרוש השקעה כספית (אני מניח יותר ממאה שקל לשעת עבודה). האם ידוע לכם על תוכנה שניתן על ידה לבנות את העיצוב בבית בחינם?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by 114508534,

היי אני מחפש תוכנה לעיצוב מטבחים , חשוב שיהיה כזה קטלוג שתוכנה שאפשר יהיה לבחור סוגי ארונות ושיש וכאלה דברים , ברזים , צבע ועוד בלה בלה זה ממש חשוב לי ואני יהיה רב תודות למי שיעזור . דן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ikehgl,

מישהו מכיר תוכנה חינמית דרכה אני יכול להגדיר רוחב וגובה רצוי ,בסנטימטרים ,של תמונה או צילום, לשלוח את זה להדפסה ולקבל בגודל שביקשתי ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים