עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by noaw,

ובכן, יש לי בעיה- רציתי למחוק לצמיתות דואר באחת התיקיות שלי בתוכנה, ובטעות סימנתי את התיקיה. לחצתי במהירות (בלי לשים לב) על 'כן', ורק אז שמתי לב שמחקתי אותה לצמיתות (אינה נמצאת בסל המחזור). מצאתי את קובץ ה-dbx של התיקיה, אך ביבוא oe לא מזהה אותה. ניסיתי להוריד מיני תוכנות שישחזרו את ההודעות, אך מכיוון שאלו גרסות ניסיון, אני יכולה לשחזר רק 10 מההודעות. מה עליי לעשות? כיצד אוכל להשיב את תוכן התיקיה? בתודה מראש לעוזרים, נעה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. פתאום ביום בהיר אחד אני לא יכול לחפש אתרים בשורת החיפוש של הFirefox אני יכול לכתוב אתר אבל אם אני לוחץ עליו לא קורה כלום, גם אם אני עושה אלפיים פעם ENTER זה לא עובד. אמרו שהבאג הזה תוקן אבל משום מה זה לא עובד עדיין .... התקנתי ומחקתי לפחות איזה 680 פעם אבל זה לא מגיב לי. אם מישהו גם נתקל בבעיה הזאתי ופתר אותה בבקשה שיעזור.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. אנשים... אני מפעיל את הסבבה לייט ואחרי שניה הוא פשוט יוצא.... מה לעשות?!?!?!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by KoM,

האם אפשרי לבצע גלילה שכזאת ב-IE8 ? כמו התוסף ל-FIREFOX ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by SHOOTER8,

יש לי בעיה שלא היתה לי במחשב הקודם. כאשר אני מקבל דואר עם בקשה לאישור קריאה, לאחר לחיצה על אישור, אני מקבל את ההודעה הבאה: " ל-OUTLOOK EXPRESS לא היתה אפשרות לשלוח את האישור" במחשב החדש אני משתמש ב-XP SP3 תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. לא יודע איך (כי אני חדש בתוכנה הזאת) אבל הגעתי למצב שבתמונה מישהו יודע איך להחזיר את ההגדרות להתחלה נ.ב. כל תמונה שפותחים הוא ישר בוחר את הצבאים האלו HELP ME....

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by integral,

מישהו מכיר את התוכנה? לא מצליח להעלות את ה ACCESS MANAGER.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  8. Started by יוספי,

יש לי 2 בעיות יש לי כתובת שהיא mms:// וכו'. לדוגמא mms://wvod.walla.co.il/yes/390422-6.wmv יש לי תוכנה שמורידה את זה כ asf אבל אז צריך להמיר את זה ל MP4 כדי שאראה בנייד לכן 2 שאלות 1- יש תוכנה שמורידה את זה ישר כ MP4 ? את הכתובת mms ? זה הכי טוב... 2- אם לא,איך להמיר את ה ASF הזה ל MP4 ?יש כמה תוכנות שמצאתי, אבל הם היו בתשלום, ואם משתמשים בחינם זה ממיר רק 3 עד 5 דקות... לכן אני מחפש תוכנה חינמית... אתר שממיר לא טוב, כי הקובץ שוקל גיגה, עד שיעלה...ימיר ויוריד...יקח זמן רב תוד

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. יש לי טבלה ב WORD שאני רוצה להציג לאחר הדפסה בגודל של מטר*מטר וחצי איך אני עושה את זה? יש אפשרות ב WORD? יש תוכנה שיודעת לעשות את זה בלי לפגוע באיכות הטבלה? יש לי מדפסת A3 ואני רוצה להדפיס בה, ע"י שילוב מס' דפים.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. בס"ד בעמוד של המוצר באתר של מיקרוסופט יש קישור להורדה, שאני לוחץ על הקישור הוא מעביר אותי למנוע חיפוש, במנוע חיפוש זה לא מוצא את הדרייבר : http://www.microsoft.com/israel/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=058 מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?, הורדתי כבר את הדרייבר לפני הפירמוט האחרון שלי, ועכשיו אני לא מוצא .. חפשתי בכל מקום אפשרי תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. שלום, כפי שחלקכם ודאי יודעים - ב-ID3v2 של שירים, ניתן להכניס תמונה ואפילו את ה-BPM של השיר. רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לבדוק ולהראות לי מה ה-BPM של השירים שלי כדי שאוכל לעדכן את ה-ID3v2 של השירים. והאם יש תוכנה שתוכל: גם לבדוק מה ה-BPM של השירים, וגם לעדכן אוטומטית את ה-ID3v2 של השירים. תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. יש לי עכבר עם כפתורי BACK ו FORWARD ובנטסקייפ הם לא עובדים יש אפשרות לסדר את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by lmlm,

יש למשהו תוכנה כזאת או מכיר אחת? (שיש שם גם ערוצי ספורט ;D) זה דיי דחוף :-\

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by wooper,

היי שאני רואה כל סרטון ב YOUTUBE אם אני עובר לטאב אחר הסרטון מתאפס ומופעל מחדש מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 13.07.2010 בשעה 14:30:28 טובהבעיה נפתרה מחקתי תוסף שפורסם ב YNET blabber

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום, התחלתי לפתח רעיון לפרוייקט/סטארט-אפ מגניב וחדשני. אני מחפש גריפקאי מוכשר ורציני עם ידע נרחב בפלאש ועם עדיפות גדולה לידע בתיכנות ב- Action Script, גרפיקאי יצירתי עם רעיונות חדשים שמבין עניין. *אשמח לקבל תיק עבודות. * אני אתן יותר פרטים בשיחה פרטית עם הבן אדם. * בנושא שכר/כסף - החלוקה היא באחוזים (אז למי שזה לא מתאים מלכתחילה שלא אצור קשר) תודה רבה חברים *ניתן ליצור קשר גם במייל: chen.rvn@gmail.com

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  16. Started by POD,

היי, התקנתי את התוכנה בכונן C, אך התיקייה לסינכרון קיימת בכונן אחר. נראה שכש-GD מסנכרנת את הקבצים, היא מורידה אותם קודם כל לכונן C, לאיזושהיא תיקיה זמנית. ניסיתי לעקוב אחר התיקיות ולא הצלחתי לגלות לאיפה הקבצים יורדים, לפני שהם עוברים לתיקיה של GD (בכונן אחר). אין הגדרה כזו בתוכנה, ולא הצלחתי למצוא תיעוד לזה בכלל בגוגל. יש לי קבצים גדולים מאוד שצריכים לרדת וזה סותם לי את C למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

היי, התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני מנסה לעדכן אותו דרך ה live update אני מקבל את ההודעה הזאת: LU1844: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted הצלחתי לעדכן אותו פעם כשהתקנתי אותו, ועכשיו כשאני מנסה לעדכן לו את ה Virus Definitions אני מקבל את ההודעה שרשומה למעלה... למישהו יש מושג למה זה קורה????? ???

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by iakovl,

אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by Anas-Nanas,

שלום... רציתי לדעת מהו הפלאג-אין הכי נוח ואיכותי ליצירת אפקטים קוליים בווינאמפ... אז אם למישהו יש ניסיון עם אחד...או שמישהו יכול להמליץ... לינק לא יזיק.... בתודה Anas-Nanas

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by deTiTan,

לא ידעתי איפה לרשום תהודעה אז אם זה לא המקום סליחה . אני מאחסן בשרת לא חינמי והצלחתי להגיע לקבצים של אתרים אחרים שמאחסנים באותו שרת ..לראות לשנות הכול.. זה אבטחה כושלת של מנהלי השרת או שזה ככה בכל מקום ?.. אני שואל למה הדרך שראיתי תקבצים כזאת פשוטה ולא ניראה לי שאף אחד עוד לא עשה את זה תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. אני שוקל לשלב בין Kaspersky AntiVirus לוירוסים וZoneAlarm בתור פיירוול ואנטי ספיי. מה דעתכם, יש שילוב טוב יותר? אולי בכלל מספיק Kaspersky Internet Security? (נ.ב. אני מדבר על WinXP)

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. אז ככה: אני רוצה לפרמט את הכונן. העברתי את כל מה שהיה לי בו לכונן אחר ובדקתי לפני שאני מפרמט כמה נפח יש לו. לחצתי על מאפיינים לכונן ואני רואה שיש שם 11 גיגה בשימוש. חשבתי שאולי יש תיקיות מוסתרות או משהו. בתמונה אתם רואים את התיקיות המוסתרות. הנפח של כל אחת מהן הוא בקושי 1 מגה. אז למה לעזזל רשום לי ש10 גיגה בשימוש? על מה זה? ???

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by Nihility,

שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. כל פעם שאני לוחץ על הקיצור דרך של הסטים הוא נכנס אליו אחרי הרבה זמן והסטים לא יציב וקורס במצבים מסוימים(אני מדבר על כמה דקות טובות) מה אני צריך לעשות למחוק ולהתקין אותו שוב יעזור? עריכה: ניסיתי להתקין מחדש ועדין לא השתנה כלום!

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  25. אתמול התקנתי וינדוס 7 ואין לי סאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס קול (REALTEK AC97) שמתאים גם לווינדוס 7 ועדיין אין לי סאונד. ניסיתי כבר לעשות הכל! שום דבר לא עוזר. אני נואש כבר. יש מצב שאני צריך לקנות כ.קול חדש? בבקשה תעזרו לי, זה מחרפן אותי שאין סאונד, הוינדוס לא שווה ככה. וממש לא בא לי להחזיר הכל לXP. תודה רבה לעוזרים! לוח האם שלי הוא GIGABYTE GA-M55SLI-S4 אם זה עוזר..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.