תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום.. לפני כשבועיים נשרף לי ההארד דיסק והחלטתי לקנות הארד דיסק חדש עם נפח של 160 גיגה.. אתמול הורדתי את התוכנה HDDlife Pro והיא מציגה לי Worktime של 4 שנים ! מה זה אומר?! האם זה הגיוני? כמו כן יש לציין שה-HEALTH STATUS וה-Performance שניהם עם 69%.. אשמח לקבל עזרה מצורפת תמונה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי צורב אחד שהוא DVD אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות copy לדיסק DVD.. אני מישתמש בתוכנה נירו 7. אין אפשרות שבפעם הראשונה הוא יקרא את הדיסק שאני רוצה ליצרוב ובפעם השנייה אני יכניס דיסק ריק והוא יצרוב? אם לא איזה דרך יש? תודה..
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני צריך להקליט אותו ואני צריך תוכנה..... ניסתי עם FRAPS לא הולך זה מקליט 25 שניות ומפסיק... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום. אני צריך driver ללוח אם של אינטל גרסה 865p אני צריך driver ל- sound + lan תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד קובץ ווידאו באימיול ומנסה לעשות לו "תצגוה מקדימה" נפתחת לי תוכנת הסרטים MV2PLAYER אך פשוט לא מראה שום סרט. מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
האיי סי קיו שלי פועל,אני מופיע כמחובר. עכשיו כשאני מוריד אותו לשורה למטה(שורת משימות)הוא נעלם. הוא עדיין פתוח אבל לא מופםיע בשום מקום. אם אני רוצה להחזיר אותו למצב הקודם אני צריך ללחוץ כאילו על פתיחה ראשונית(על האייקון שלו בשולחן עבודה) ואז הוא חוזר רגיל(לא מתחבר,אלה חוזר למעלה). איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שכשאני מוריד אותי למטה הוא מופיע לי בשורת משימות?? תודה מראש,ליאור. **אני לא בטוח שהנושא שייך לכן אבל מכיוון שהבעיה היא רק באיי סי קיו אז אני פותח אותו פה**
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
כל הזמן מתכבה ויוצא אני צופה באיזה סרטון אחרי כמה זמן הוא מחליט לקבל באגים .. מה אני יכול לעשות? אני עכשיו עובד עם הדפדפן המעופש הזה IE7 כשהיה XP לא היו בעיות כאלו או אחרות.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ערב טוב,סליחה מראש אם זה לא המקום. יש לי בעיה בהעלאת קובץ וידאו בדיסק.התוכנה לא מאפשרת לי לצפות בו ונותנת לי את ההודעה הזאת..... http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=3468&sdi=driswolib יש לי את כל המקודדים והגירסא הזאת של ה poer dvd תואמת לויסטה (עובדה שקבצים אחרים היא מריצה בלי בעיות) אם זה עוזר הקובץ הוא בפורמט avi. כמו כן ניסיתי להעלות את הדיסק דרך נגני וידאו אחרים (winamp,media plyer) ללא הצלחה תודה לכם מראש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
שלום, כמעט בכל פעם שאני מפעיל את מדייה פלייר לשמוע שירים או לראות קליפים, אחת לכמה שניות המסך נהיה שחור ל2-3 שניות ושוב חוזר להיות כפי שהיה (במצב הנורמלי). צריך לציין שבזמן הזה הסרט/סירטון/שיר ממשיך לעבוד. מה יכולה להיות הסיבה ומה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
טוב כשאני כימעט מסיים את ההתקנה הוא נותן לי ההודעת השגיאה הזאת - devise setup error 25009.........contact your support personaL ניסיתי להתקין כמה גירסאות אבל שום דבר לא עובד לי....... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בשעה טובה פירמטתי את המחשב שלי וכעת יש עליו חלונות, דרייברים ותוכנות בסיסיות ביותר. אני מעוניין ליצור גיבוי של המצב הקיים, כך שבבוא היום אוכל לשחזר את הגיבוי ולקבל את המצב הנוכחי. אני בחרתי לבצע את פעולת הגיבוי עם הכלים של win xp, אולם אני לא יודע באילו מין האפשרויות של הגיבוי עלי לבחור. יש לי במחשב HD בודד של 80GB ובו שתי מחיצות: C- עלייה מותקן XP. D - ריקה מתוכן. אני מעוניין לשמור את הגיבוי על מחיצה D. שאלה נוספת היא האם בעת שחזור הגיבוי אזי כל כונן C ימחק ועליו ישוחזר הגיבוי או שהתוכן שיצטבר של C עם הזמן יוותר לאחר השחזור? (מקווה שהסברתי את עצמי כראוי : אשמח לקבל תשובה מהירה יגאל
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
טוב, המחשב בתהליכי קריסה. אני חייב להציל כמה שיותר דברים, ובראשם הlibrary נiTunes. איך עושים את זה?? אני חייב לעשות את זה באון ידני כי אני ל יכול להריץ תוכנות בכלל! אז איזה קבצים צריך לגבות? תודה Install
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת אם הפינג גבוה/נמוך וקלה לתפעול.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
חבר שלי מחק חומר חשוב מאוד מההארדיסק שלו! עכשיו איך קוראים לתוכנה שמראה את כל החומר שמחקת ולא כתבת עליו מחדש?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אוקי אני מקבל שגיאה כשאני מנסה להתקין או להסיר את התוכנות Daemon Tools ו Alcohol 120%. זה קרה ביגלל התוכנה Anti Blaxx [המיזדיינת הזאת]. [מישהו אולי יכול לישלוח לי תקבצים האלה? [attachment deleted by admin]
-
הסיפור הוא כזה : המפרט הנוכחי הוא: AMD Athlon 2.2Ghz Abit NF7 nFroce2 G6200 2GB ocZ הבעיה היא במציעת הדרייבר ללוח. אחי באיזה שהוא אופן התקין דרייבר של nForce (לא זכורה לי הגירסה), הדרייבר הפעיל את כרטיס הקול המובנה אבל את הכרטיס רשת לא התקין , הוא לא מאתר אותו , באמת שניסיתי המון דרייברים, באמת שחיפשתי בנרות, אני פשוט מיואש :'(. מכיוון שיש עוד מעט מסיבת רשת , אני חייב את הכרטיס עובד . היית לי תקרית נשרף לי הדיסק קשיח והלוח , בדיסק היה לי איזה דרייבר של nForce , איתו לא היו לי בעיות הייתי מתקין הכל היה עובד, לא זכורה לי הגירסה 4. משהו נידמה לי. טוב בכל אופן זאת הבעיה , אם משהו לא מובן אני אשמח לפרט עוד. נ.ב אגב הייתי מיואש עד כד…
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ישנה טבלה מסוימת שפעם הצלחתי ליבא נתונים ממנה לאקסל ופתאם אני מקבל הודעת שגיאה unable to open ובנוסף רושם connectin was establuished but the data is not avileble חשוב לציין כי בטבלה אחרת מאותו האתר אין בעיה ליבא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שהמחשב עולה והוינדאוס צריך לעלות הוא מופיעה מסך כמו שמותנים 2 וינדאוסים במחשב רק האופציה השנייה היא תוכנית ההתקנה של הוינדאוס Windows XP Pro Setup ויש לי רק כמה שניות ללחוץ על הכפתור כי אחרת הוא יעלה את תוכנית ההתקנה ואז צריך להפעיל מחשב ולהספיק ללחוץ על כפתור אז השאלה שלי היא איך לעשות שישר יעלה הוינדאוס מבלי שיופיע המסך של הבחירה כאילו יש 2 וינדאוסים?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע כמה מיכם מתמצאים פה בתוכנה abc זה תוכנת הורדת של טורנטים.. בכל מקרה יש לי משתמש בטורנט ליץ' וכבר שבוע שאני מקבל error 503 service unavailable problem connecting to tracker וכל ההורדות מוגדרות על lowest priority אין לי מושג מה לעשות... אני משתמש שם כבר שנה ואני מוריד הכל בכיףף ופתאום צצה לי הבעיה הזאת.. שימו לב ששאלתי היא חוקית.. מאחר ולא ציינתי מה אני מוריד או תוכנה או אתר לא חוקי
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שעשיתי להם ריפ ל-XVID ושאני פותח אותם במחשב אני מקבל את ההודעת שגיאה הזו. יש לי את חבילת המקודדים K LITE CODEC PACK - הגירסה הכי חדשה וזה לא עוזר לי,הסרטים לא נסגרים אבל יש לי את ההודעת שגיאה הזו ולאחר מכן נסגרים לי כל החלונות של הווינדוס אבל הסרט ממשיך. ניסיתי גם להתקין במקודדים רק XVID,DIVX ו-AC3 וגם ניסיתי גירסאות ישנות יותר של התוכנה אבל זה לא עוזר. יש לציין שזה קורה לי רק בסרטים שעשיתי להם ריפ אבל רק לאחרונה זה התחיל.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס מקורי Service pack2. עכשיו שאני פותח את הדפדן רשום לי שגיאה וישר הוא נסגר X: מזל שיש פיירפוקס. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שמעו יש לי 2 מחשבים בבית התקנתי בחדש את קספרסקי הכי חדש 6 וזה עבד חלק אחרי שהכנסתי את ה-KEY ובמחשב הישן עשיתי אותו דבר התקנתי וזה ופתאום מתי שאני מכניס את ה-KEY אז זה לא נותן לי להשים וזה אותו דבר הקובץ,אותו דבר אז מה לפי דעתכם הבעיה? וכבר מחקתי והתקנתי כמה פעמים בישן וזה לא מצליח
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-