תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אוקיי יש לי כמה שאלות: 1. לניקוי רוגלות יש לי תוכנה שנקראת Ad-aware 2008. האם זאת תוכנה טובה? בתוך התוכנה עצמה יש 3 סוגי סריקה: חכמה, מלאה ומותאמת. איזה סריקה הכי מומלץ לבצע? 2. באיזה תדירות כדאי לבצע ניקוי רוגלות? 3. לגבי אנטי וירוס: יש לי אנטי וירוס של קספרסקי ובכל פעם שהוא מוצא וירוס הוא מתריע בפני ונותן לי 3 אפשרויות: לאפשר את הוירוס, לדחות את הוירוס ועוד אפשרות שנקראת Quranatine. מה עושה האפשרות האחרונה?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה אני יוכל בעזרת כתובת IP להתחבר הביתה ולראות דרך המצלמה מה קורה בבית מישהו מכיר שם לינק משהו ? ? ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לעזור לי איך שומרים מסמכי אופיס 2003 למסמכי אופיס 2007? (המסמך של 2003 כבר קיים), המסמך הישן (2003) עובד עם 2007 אך הוא במצב תאימות.. ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלקרוא או להדפיס! מישהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף! בברכה, ניר ישראל חן.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה קטנה עם התוכנה DISKEEPER. אני משתמש ב XP בעברית וכל הטקסטים בתוכנה דורסים אחד את השני. כאילו כל הטקסט מיושר לימין במקום לשמור על המיקום המקורי. מישהו נתקל בבעיה או יודע לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אז ככה, אני די חדש בכל העסק הזה של התוכנות שיתוף קבצים.. בכל מקרה, התקנתי את אי-מיול 0.47C עכשיו לקאדמילה הוא מסרב להתחבר, ולשרתים רגלים אם הוא כבר מצליח להתחבר אז המזהה שלו נמוך אני מבין שיש פה איזשהו קשר לתוכנות אבטחה של המחשב אבל אני לא הכי מבין ולא ממש בא לי לעשות איזה טעות ולהשאיר את המחשב שלי פתוח לכל מיני מזיקים, אני משתמש תוכנת אנטי וירוס AVG הגירסה החופשית, וXP עם SP2 אז אני אשמח לכל עזרה בנושא הזה. אני גם אסמך אם מישהו יוכל להכווין אותי לאיזה מדריך טוב שיסביר לי איך לשנות את ההגדות של האי-מיול ככה שהוא ייעבוד בצורה המיטבית. מודה מראש לכל עזרה יש לי עוד בעיה, אולי תוכל לעזור. אני משתמש בסט אלחוטי של חברת מייקרוסופט (עכבר + מקלדת), במחשב הישן לא היה צרות עם…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום. יש לי אייריבר ואני מחפש איך לעשות את החיים שלי יותר קלים. יש תוכנה שיכולה להשוות תיקיות למשל יש לי תיקייה שקוראים לה English גם בתוך הנגן וגם על המחשב ואז זה יעביר את כל הדברים שיש על המחשב ואין על הנגן אוטומטית? ועוד שאלה יש אולי תוכנה שמגבה את המחשב וכשאתה רוצה אז זה מוסיף את כל הדברים החדשים שנוספו ממועד הגיבוי האחרון לגיבוי? מקווה שהבנתם את השאלות שלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אודה לכל מי שיכול לתת לי טיפ: בזמן האחרון סרטים שכוללים פס קול ac3 5.1 ערוצים, יוצאים לי מסינק, ולא משנה באזו תכנת עיבוד אני משתמש (WinAVIVideoConverter; TMPGEncDVDAuthor16.exe; Shortcut to VirtualDub_148_AC3.exe או אחרות). סרטים עם PCM רגיל או ac3 סטריאו, נשארים מסונכרנים. מה לעשות???? משווע לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
קיים דבר כזה? תוכנת מאמן-כושר-אישית
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בעייה :0x81000306 משום מה הפתרון בעיות הזה שלו לא עוזר,ניסיתי להתקין מחדש.... הגיע הזמן לעבור למירנדה?....
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
עשיתי טעות גדולה ולא שמתי לב ומחקתי חלקית כמות גדולה של קבצים ( רובם וידאו ) אומנם לחצתי על ביטול באמצע אבל זה לא עזר . המבנה של התיקיות הוא כזה,בתוך מחיצה שנקראת V ישנה תיקייה שנקראת MOVIES ובתוכה ישנן תיקיות עם שמות סרטים כשקובצי הוידאו נמצאים כל אחד בתיקייה של שם הסרט,המחיקה התבצעה על תיקיית MOVIES וכתוצאה מכך נמחקו הרבה תת תיקיות שאותן אני מעוניין לשחזר. המחיקה התבצעה לפני כמה דקות ולא בוצעה מאז שום פעולה באותה מחיצה והמחשב לא כובה. מה שאני מבקש זה המלצה דחופה לתוכנה שנחשבת להכי טובה ומקצועית ( לא משנה חינם או בתשלום ). תודה.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
שלום לאחר שהתקנתי את כרטיס המסך, (והוא גם אתקין משהו שנקרא hdmi audio driver) לא שמעתי ברמקולים הימני קדמי והשמאלי קדמי. הסרתי את ההתקנה והתקנתי את הדרייברים מחדש (מהדיסק של לוח האם) וכעת איני שומע בכלל בכל הרמקולים. (יש לי 5.1) כשניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס קול מהאתר של אסוס (יש לי לוח P5Q PRO) קובץ ההתקנה נותן לי הודעה does not support this operaing system: WNT_5.1P ?? אני על XP SP3
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום חברים, זו הודעה ראשונה שלי והרי שאלה: אתם מכירים תוכנה שבעזרתה ניתן לדחוס ספריה בזיכרון הנייד? פעם היה דרייברים כאלה שבאו עם חלונות, לעשיית כונן וירטואלי דחוס. אח"כ מערכת NT באה עם האפשרות לדחוס תקיה. אבל רק במידה אם היה מותתן ומופעל הservice המתאים. אני מחפש תוכנה חינמית, שאני תלויה במערכת הפעלה ספציפית* שאפשר יהיה בעזרתה להתייחס לקובץ דחוס שאל כונן לכל דבר. פעם היו כאלה שעשו פעולה דומה על קבצי ZIP. אבל מאז חלונות XP לא ראיתי כאלו בסביבה. *"מערכת הפעלה ספציפית" - התוכנה שלי צריכה לרוץ על חלונות. זה ברור. כשאני אומר מערכת ספציפית אני מתכוון שהיא לא תהיה תלויה בכל מיני דריברים שהיא מעתיקה לתקית System32 ולא בכל מיני דברים שהיא כותבת לregistry. ככה ניתן יהיה לשים אותה …
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש תוכנות כמו בסגנון של ICQ Adder ?..שמוסיפות חברים לרשימת האיי.סי.קיו צללא אישור ?... אני צריך אחת כזאת . ICQ Adder נתקע בהתחברות ולא מצליח להתחבר לשרתי איי.סי.קיו .
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
זה קובץ WMV וכל הקבצים מהסוג הזה נראים בצבעים בוהקים של צהוב, ירוק אדום. משהו לא בסדר בפילטר אני משתמש בקאזה קודק וFFDDSHOW.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 עם תמיכה בעברית (הכוונה היא שיש מילון) אבל בגלל אחותי הקטנה אני רוצה גם תפריטים בעברית, זה אפשרי? או שצריך "לקנות" משהו בשביל שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים שההורדה לא מתחילה ואיטית, מה אני צריך לעשות? (יש לי WIX XP PRO)
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
משום מה אני לא רואה כלום בוידאו של התחנה דרך WOW בMSN.. מישהו יודע מה לעשות?..
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
פתאום נפתחו לי מלא לשוניות ריקות בלי סוף עד שנתקע המחשב והייתי חייב לסיים את המשימה של IE מה גרם לכך מישהו יודע ? באג ידוע? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://www.gmail-backup.com/download חובה למי שמחזיק מידע שלא רוצה שימחק.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני יכול להכנס לרוב האתרים אבל למשל ynet לא עולה לי ועוד מספר אתרים למשל www.cocacola.com, דיברתי עם חברת האינטרנט שלי (smile) והם אומרים שזה כנראה spyware. הרצתי כל תוכנת spyware אפשרית בגירסה הכי מעודכנת כמו doctor spyware,Ad-aware,Aluria's SpyWare Eliminator ועוד הרבה מוכרים. יש לי norton anti virus 2003 מעודכן והוא לא מצא כלום. לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלפרמט (אם לא תיהיה ברירה אני אפרמט עוד חודש), לא נראה לי שזה החברת אינטרנט כי הייתי שומע שלאחרים יש את אותה הבעיה. לפעמים האתרים שלא עולים לי עולים אחרי כמה דקות של טעינה וגם זה רק לפעמים, חוץ מזה האינטרנט שלי עובד מצוין בשאר האתרים אז זה לא בעית מהירות. תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה על המחשב, אולם כל כמה דקות במקרה הרע, או כמה שעות במקרה הטוב - המחשב "מאפס" את עצמו. אני מקבל מסך כחול, ספירה מהירה עד 100 (נראה לי), ואז המחשב עושה restart. דיברתי עם טכנאי והוא אמר לי שזה קורה בגלל הדרייבר של הכרטיס מסך (?!). הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 7600 GT. האם זו הסיבה ? אפשר לקבל דרייבר עדכני ? יש סיבה אחרת אולי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אז ככה כשאני רושם משהו נגיד בגוגל אז זה שומר לי את זה ואת ההסטוריה של מה שרשמתי קודם.... וזה ממש מציק לעין... אז אם מישהו יכול להגיד לי איך משנים את זה כדי שזה לא יופיע לי יותר? (FIRE FOX)[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 18:17:54 לא חשוב...תודה בכל מקרה (: הצלחתי לבד
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום , היום מישהו שלח לי הודעה ורשם לי שים את הקוד הזה: "na_?ay±ma ??בח±?ב±?ב§?a?ב?±O?ב±?ב§±?בr?? ? ב+N? בLב?ב" בהודעה אישית ואז המסנג'ר התנתק ולא נכנס לי יותר מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-