עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bykeking,

יש לי חשבון אימייל בדומיין פרטי והוא כבר מסונכרן עם האווטלוק. עכשיו השגתי לי גם חשבון gmail ואני רוצה שגם הוא יהיה באווטלוק אבל שההודעות לא התערבבו... יש מצב?! ד"א, אני לא התקנתי את החשבון שהשני על זה ואין לי מושג איך לעשות את זה אז step by stpe יהיה נחמד ;D תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  2. Started by saar3,

שלום! יש לי בעיה עם המקשים של המקלדת במשחקים,שאני לוחץ על w או s הם נתקעים כל כמה שניות ואז צריך ללחוץ שוב מה בעיה?! שאלתי בציוד היקפי ואמרו לי שצריך לשאול פה מה הבעיה!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  3. Started by kobi3211,

שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי בכלל לקחת את התיקייה של המשחק איך שהיא במלואה ולהעתיק אותה למחשב אחר האם המשחק יפעל ??? אני מדבר על משחקים כמו GTA SAN-ANDRES ו FIFA2007 משהו ברמות האלה מה הסיכוי שזה יפעל ואם לא אז איך אני עושה את זה ?????? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  4. איזה תוכנה מומלצת להורדת סירטוניים מאתר : http://youtube.com

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  5. Started by Coca Cola,

אין לי תמונה, כי בטעות לחצתי על dont shot it again. בקיצור, הוא אומר שצריך לכייל את המסך\ לכייל את הפוטושופ : אני מניח שאת המסך משום שאף פעם לא היה לי ככה בפוטושופ(במחשב הישן עם CRT) כמו כן, אתמול כשעבדתי בפוטושופ שמתי לב שהצבע הלבן הוא לא באמת לבן, אלא הוא יותר קרמלי כזה. מה עושים? איך מכיילים מסך? =\ יש לי 1750HQ

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  6. Started by kobibo,

הורדתי את הגירסה העדכנית והאחרונה של ה Firefox וכשאני גולש באתרים מסויימים ( ynet,lala,walla וכו' ) דף האינטרנט קופץ בצורה מטורפת ( מאין ריצוד כזה או כאילו נכנסתי לאתר מלא popups ) . אודה לעזרתכם. כמו כן אודה לגבי הסבר כיצד ניתן לפתוח כל אתר ב Tab נפרד בצורה אוטומטית.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by shimon23,

כאשר אני מנסה להפעיל את kazaa משום מה היא נתקעת לי, וב windows task messenger אני רואה שהיא סטטוס של not responding. ניסיתי להתקין כמה גירסאות שונות, אך בכולם הבעיה זהה. נראה לי שהבעיה הזו התחילה מאז שהתקנתי את ה SP2, אך אני כלל לא בטוח. מישהו מכיר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  8. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה שתגרום לCD של הלפטופ שלי להשאר סגור כל עוד לא פתחתי אותו. אצלי הCD ממוקם בקדימה של הלפטופ ומדי פעם הוא נפתח לאחר שהרגל שלי נתקעת בו בטעות. פעם מצאתי תוכנה שנועלת את הCD ומשחררת אותו רק כשרוצים ואחרי הפרמוט אני לא מצליח למצוא אותה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  9. Started by redti,

שלום אני לא יודע כמה מיכם מתמצאים פה בתוכנה abc זה תוכנת הורדת של טורנטים.. בכל מקרה יש לי משתמש בטורנט ליץ' וכבר שבוע שאני מקבל error 503 service unavailable problem connecting to tracker וכל ההורדות מוגדרות על lowest priority אין לי מושג מה לעשות... אני משתמש שם כבר שנה ואני מוריד הכל בכיףף ופתאום צצה לי הבעיה הזאת.. שימו לב ששאלתי היא חוקית.. מאחר ולא ציינתי מה אני מוריד או תוכנה או אתר לא חוקי

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  10. אני צריך לינק ל-Office XP... ועוד שאלה...יש Front Page בנפרד? תודה מראש לעוזרים

11. Started by oorlevi,

שלום. יש לי וינדוס XP מקורי וקיבלתי עידכון של הדפדפן אספלור החדש.. התקנתי אותו הכול טוב ויפה אבל יש מין תוכנה כזאת בדפדפן שעושה את הכתב בדפי האינטרנט יותר ברור כזה וטיפה מודגש. גלשתי באינטרנט ואחר כך יצאתי מהאינטרנט וזה שאלה אותי משהוא על האם אני רוצה להשאיר את הפונקציה על המחשב לחצתי על לא. ואחר כך שמתי לב שגם במחשב אני רואה ככה וזה מעצבן!!! אני רוצה גם להוריד את הפונקציה הזאת מהאינטרנט מי צריך את זה... רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד את זה לפחות מהמחשב בבקשה אני חייב תשובות דחופות! תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 12.02.2007 בשעה 17:34:47 אני מיצתער על הדאבל אבל היסתדרתי תודה בכול זאת!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  12. שלום אני מוריד קובץ מסוים מהתוכנה אזורוס והוא הגיע לי ל- 70 אחוז בערך ולאחר מכן שמעתי על התוכנה ביטקומט שהיא הרבה יותר טובה ומהירה השאלה שלי היא האם אני יכול להעביר את קבצי ההורדה שבאזורוס אל הביטקומט ואז זה יתחיל לי ההורדה משם ב- 70 אחוז אם כן איך עושים את זה? עריכה: ועל איזה הגדרות הכי טוב לשים את הביטקומט ?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  13. זה דף הבית שלכם http://www.netvibes.com/ בנוי ממודולים מובנים שאפשר לשחק איתם עם כל מיני FRAMים אני מנסה להכניס מודול שיהיה של מבזקי YNET ואני לא מצליח אני צריך ת'כותבת של המבזקים למי שמכיר או יש דברים מעניינים למודל שיתן (:

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  14. Started by IG,

אהלן. לאחותי יש חשבון מוגבל (כשחצי מחשב בערך חסום) במחשב, ועכשיו התקנתי לה FF ב"מסמכים שלי" (איפה שכן יש לה גישה...). הבעייה מתחילה כשאני מנסה לפתוח אותו: הוא כותב לי שהFF כבר פתוח ואני צריך לסגור אותו לפני שאני פותח חלון חדש (או משהו כזה...) אני בדקתי בtask manager אם הFF עובד כפי שהוא טוען, ואיזה פלא- הוא בכול זאת לא פתח את עצמו בלי שידעתי... בנוסף הIE ימח שמו עובד בסדר... בקיצור, איך לעזאזל אני יכול לפתוח את הFF בחשבון המוגבל, ומה יכול לגרום לבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  15. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך לדעת מה השם של האייקון של הסייר תודה מראש לעוזרים עריכה: הסתדרתי כתבתי explorer.exe והוא שם לי את האייקון

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  16. איפה בסנדרה אני רואה את הטמפ של הלוח אם ? אני לא מוצא ... הורדתי את הגירסא הרגילה .. החינמית

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  17. Started by yarivot26,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעביר סרט לאייפוד (שאין לו תרגום מובנה) עם תרגום, כלומר שבאייפוד אני אראה את התרגום. מי שיכול כמה שיותר מהר אני אודה לו כי יש לי מחר בבוקר טיול תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  18. טוב אחי סוף סוף קנה מחשב ניד בהמלצתי הוא הוסיף כסף וקנה גם 1 גיגה זכרון במקום 512 (הויסטה באה אם המחשב והוא רוצה הכל חוקי) בכל מיקרה אני כבר בהורדה של :spybotsd14\וAVG עכשיו מה עוד מומלץ? אני מתכנן להוריד לו את GIMP2 ואת אופן אופיס וFF וקודקים יש עוד דברים שאתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by sgsg,

יש לי בעיה קטנה עם התוכנה DISKEEPER. אני משתמש ב XP בעברית וכל הטקסטים בתוכנה דורסים אחד את השני. כאילו כל הטקסט מיושר לימין במקום לשמור על המיקום המקורי. מישהו נתקל בבעיה או יודע לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by Itay_86,

אז ככה, אני די חדש בכל העסק הזה של התוכנות שיתוף קבצים.. בכל מקרה, התקנתי את אי-מיול 0.47C עכשיו לקאדמילה הוא מסרב להתחבר, ולשרתים רגלים אם הוא כבר מצליח להתחבר אז המזהה שלו נמוך אני מבין שיש פה איזשהו קשר לתוכנות אבטחה של המחשב אבל אני לא הכי מבין ולא ממש בא לי לעשות איזה טעות ולהשאיר את המחשב שלי פתוח לכל מיני מזיקים, אני משתמש תוכנת אנטי וירוס AVG הגירסה החופשית, וXP עם SP2 אז אני אשמח לכל עזרה בנושא הזה. אני גם אסמך אם מישהו יוכל להכווין אותי לאיזה מדריך טוב שיסביר לי איך לשנות את ההגדות של האי-מיול ככה שהוא ייעבוד בצורה המיטבית. מודה מראש לכל עזרה יש לי עוד בעיה, אולי תוכל לעזור. אני משתמש בסט אלחוטי של חברת מייקרוסופט (עכבר + מקלדת), במחשב הישן לא היה צרות עם…

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  21. שלום. יש לי אייריבר ואני מחפש איך לעשות את החיים שלי יותר קלים. יש תוכנה שיכולה להשוות תיקיות למשל יש לי תיקייה שקוראים לה English גם בתוך הנגן וגם על המחשב ואז זה יעביר את כל הדברים שיש על המחשב ואין על הנגן אוטומטית? ועוד שאלה יש אולי תוכנה שמגבה את המחשב וכשאתה רוצה אז זה מוסיף את כל הדברים החדשים שנוספו ממועד הגיבוי האחרון לגיבוי? מקווה שהבנתם את השאלות שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  22. אחרי ימים של בלאגן עם הלוח שידורים של המדיה סנטר, הכל חזר לעבוד כמו שצריך.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  23. יש איזה גאדג'ט לסיידבאר שמביא לשמור כל מיני קיצורים לתוכנות כמו OBJECTDOCK? ובכלל מישהו יכול להביא המלצות לגדג'טים נחמדים שאפשר לשים על הסיידבאר?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by Asusman,

היי..יש לי בעיה בדיריקט אקס התקנתי אותו והמשחקים אומרים שהוא לא נמצא ניסיתי להתקין מחדש וזה אומר שזה הותקן וזה אפילו לא מראה את קצב ההתקנה וגם ניסיתי למחוק ועדיין לא עובד וגם ניסיתי להתקין מכמה לינקים אחרים.. מה לעשות? >:

• 4 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.