עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שהמחשב עולה והוינדאוס צריך לעלות הוא מופיעה מסך כמו שמותנים 2 וינדאוסים במחשב רק האופציה השנייה היא תוכנית ההתקנה של הוינדאוס Windows XP Pro Setup ויש לי רק כמה שניות ללחוץ על הכפתור כי אחרת הוא יעלה את תוכנית ההתקנה ואז צריך להפעיל מחשב ולהספיק ללחוץ על כפתור אז השאלה שלי היא איך לעשות שישר יעלה הוינדאוס מבלי שיופיע המסך של הבחירה כאילו יש 2 וינדאוסים?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. Started by davidz85,

שלום לכולם.. אני רוצה לערוך קטע וידאו מסויים (תקציר משחק כדורגל מספורט5), קובץ WMV רגיל לחלוטין. העניין הוא, שפתאום זה לא נותן לי לערוך, כשאני מנסה לצפות בקטע דרך התוכנה ולעשות SPLIT כדי לחלק את הוידאו למספר קטעים, הוידאו נתקע (התוכנה לא) ואי אפשר לבחור ולתמרן וליצור קטעים מהקובץ. מישהו יכול לפתור לי את הבעייה..? תודה......!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  3. Started by methodman,

אני מנסה להתקין את גירסת ווינסדוס של הדפדפן ספארי וכל פעם בסוף ההתקנה זה נותן לי הודעת שגיעה "the older version of apple software update cannot be removed " ואז זה מבטל את ההתקנה מישהו יודע מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  4. עדיף על McAfee ?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  5. עם איזה תוכנות אפשר לבדוק את הספק כוח האם הוא יציב האם הוא מחזיק את המחשב וכל זה?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by Rhx,

אני מנסה לחלץ קובץ מתיקיית RAR והוא כותב לי את ההודעה הבאה.. גם כשאני עושה "OK" הוא לא ממשיך. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  7. Started by Jack_g,

תמיד השתמשתי בתוכנה הזו ועכשיו כשהתקנתי את XP+SP2 אני לא מצליח להפעיל אותה הורדתי את הגירסא האחרונה 4.37 וזה לא עוזר ישנה שגיא DRIVER IS NOT LOADED. מישהו יודע על הבעיה? או שאולי התוכנה פשוט לא עובדת ב SP2?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  8. שלום. יש לי וינדוס מקורי Service pack2. עכשיו שאני פותח את הדפדן רשום לי שגיאה וישר הוא נסגר X: מזל שיש פיירפוקס. מה לעשות?

9. Started by galh_5,

שמעו יש לי 2 מחשבים בבית התקנתי בחדש את קספרסקי הכי חדש 6 וזה עבד חלק אחרי שהכנסתי את ה-KEY ובמחשב הישן עשיתי אותו דבר התקנתי וזה ופתאום מתי שאני מכניס את ה-KEY אז זה לא נותן לי להשים וזה אותו דבר הקובץ,אותו דבר אז מה לפי דעתכם הבעיה? וכבר מחקתי והתקנתי כמה פעמים בישן וזה לא מצליח

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. Started by rjjb7,

שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט סרט באותו זמן שהוא פועל במחשב. ז"א, אם אני רואה במחשב סרט מסויים התוכנה אמורה להקליט את הפריימים של הסרט שפועל וכאשר אני מורה לתוכנה להפסיק להקליט היא אמורה ליצור לי קובץ חדש שבו הסרט שיצרתי. (משהו בסגנון של הלחצן המוכר Print Screen שלוכד תמונה אחת רק התוכנה אמורה ליצור קובץ וידאו לא קובץ תמונה..) כל מי ששואל את עצמו למה לעזאזל זה טוב הרי הסרט כבר אצלי בהאדריסק למה לי להקליט אותו שוב?!? הנה כמה תשובות אפשריות: 1) אם אני רוצה רק חלק מהסרט בתור קובץ נפרד ויותר קטן. 2) אם זהו בכלל סרטון פלאש שהועלה לאינטרנט ואני רוצה את אותו סרטון כקובץ אצלי במחשב 3) לערוך את הסרט שבהארדיסק כפי שאני רוצה כלומר לחתוך חלקים וכדומה 4) ולדעתי הסיבה החשובה ביותר…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by etzarfat1981,

שלום, אני משתמש ב- MICROSOFT GROOVE (חלק מתוכנות OFFICE 2007* לסינכרון קבצים בין שני מחשבים הוא עובד ומסנכרן לי אך לפעמים הוא מודע לי לי את ההודעה הבאה "Cannont contact provisioning server. Click here for more information" מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by המפרט,

יש לי בעיה שהפיירפוקס לא נותן לי לגלול לצדדים באתרים מסויימים. לדוגמא פה באתר אפשרי לגלול לצדדים, אבל בD-SPOT או בוואלה אנלא יכול. בתודה מראש, אריאל

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  13. משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis10.0 והבעייה היא שזה מרוקן לי את השטח בדיסק >>> בכל יום זה שומר 1.4 ג'יגה לא מבין למה!!! אין לי שינויים כאלו בכל יום >> וזה מה שזה שומר >>> גם כשאני לא נוגע במחשב ניסיתי את כל שיטות הגיבוי > והנוכחית היא אינקרימנטאל בקיצור >> מה קורה אם אני מוחק את הקבצים מלפני שבועיים ומשעיר תמיד את השבוע האחרון ? זה ישבש את האפשרות לשיחזור עתידי ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by IG,

אהלן. לאחותי יש חשבון מוגבל (כשחצי מחשב בערך חסום) במחשב, ועכשיו התקנתי לה FF ב"מסמכים שלי" (איפה שכן יש לה גישה...). הבעייה מתחילה כשאני מנסה לפתוח אותו: הוא כותב לי שהFF כבר פתוח ואני צריך לסגור אותו לפני שאני פותח חלון חדש (או משהו כזה...) אני בדקתי בtask manager אם הFF עובד כפי שהוא טוען, ואיזה פלא- הוא בכול זאת לא פתח את עצמו בלי שידעתי... בנוסף הIE ימח שמו עובד בסדר... בקיצור, איך לעזאזל אני יכול לפתוח את הFF בחשבון המוגבל, ומה יכול לגרום לבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  15. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך לדעת מה השם של האייקון של הסייר תודה מראש לעוזרים עריכה: הסתדרתי כתבתי explorer.exe והוא שם לי את האייקון

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  16. אני לא מוצא דריברים לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול חשבתי שבאינטרנט יש הכול תעזרו לי פליז

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. Started by boogie,

אני רוצה לעשות activation לתוכנה ובשביל זה צריך לעשות ספרייה בתוך הספרייה של ה KASPERSKY וזה לא נותן לי.. איך אני מבטל אותו זמנית שיהיה אפשר לעשות את זה ?? והגרסא 6.0.0.3

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  19. Started by payback,

מה ניתן לעשות חוץ מלהעיף Extentions? *מותקן על WINXP PRO+SP2 תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה שאחרי שאני מגדיר את המקשים היא תיתן בלחיצת כול מקש שיר ספציפי... אם מישהו מכיר משהו כזה..... WINAMP נותנת אפשרות כזאת ?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. אחרי ימים של בלאגן עם הלוח שידורים של המדיה סנטר, הכל חזר לעבוד כמו שצריך.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by yz101,

הורדתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA, אבל הוא גורם למחשב להתרסק כל הזמן ואז להציג הודעה שהוא שחזר את התצוגה. המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר. זה כרטיס של LEADTEK, באתר שלהם אין דרייברים לVISTA. הדייבר המובנה של VISTA מפעיל את הכרטיס, הבעיה שלי היא שהוא לא תומך בTVOUT שמאד חשובה לי במחשב הזה שאמור לשמש בתור מדיה סנטר.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  23. Started by udi,

שלום יש לי OUTLOOK 2003 בעיברית העיה שלי איתו היא כאשר אני מקבל אי מיל התוכנה לפעמים מסננת לי את התמונה ששלחו לי ולפעמים לא אמרו לי שזה יכול להיות הפייר וול במחשב או של WINDOWS אבל אין לי אחד כזה ושל מערכת ההפעלה היא לא פועלת הדבר היחיד שרץ ברקע זה אנטי וירוס של קרספסרסקי וזהו שאלתי היא מדוע לחלק האיי מייל אני מקבל את התמונות ששלחו לי ולחלק לא ?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by מיכה,

שלום לכולם. המחשב פועל באיטיות. כל פעילות נמשכת זמן רב, כולל חיבור לאינטרנט. בבדיקת ביצועים, פעילות ה - CPU, מגיעה עד 100%. הפעילות יורדת עד אחוז אחד וחוזרת עד 100%. הפעילות - לא יציבה. ביצעתי את הפעולות הבאות, כשבסיום על פעולה הפעלתי את המחשב ועשיתי בדיקת ביצועים - התוצאה המתקבלת הינה איטיות שלא משתנה. הפעולות שעשיתי: 1. ניקיון עם קומפרסור. כולל פירוק כל הכרטיסים והרכבה חדש. 2. התנתקתי מהאינטרנט. 3. פירקתי את כל הכרטיסים: תקשורת, מסך, כרטיסי זיכרון וכרטיסי הזיכרון. התקנתי כל כרטיס זיכרון בנפרד בכל אחד מ - 2 הסלוטים בנפרד. 4. פירקתי את המאוורר והמעבד, ניקתי, מרחתי משחה והרכבתי מחדש. 5. פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו אותו מחדש, עם תכנת ההפעלה בלבד - ללא התקנה של תוכנות נוספ…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  25. Started by lidor_abo,

חברה מאתי אתר טוב לאימיול מוריד לי טוב על 20 ככה תוך יומיים יורד סרט או משחק ופתאום בקדמליה הכל ניהיה צהוב ומוריד לי לאט מאוד ואפילו לא מוריד למה איך אפשר לפתור את הבעיה ואיל לי low id ד"א

• 0 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים