עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. זהו קטע אינסטרומנטלי מהופעה , אין לי דרך לקנות אותו ( או להוריד אותו באותה נימה ) , אז אני רוצה להקליט אותו למחשב ( במקום כל פעם להכניס את הdvd בשביל שיר אחד ) . כיצד אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  2. אני רוצה לקמבן משהו שלא ישתמש ביותר מדי משאבים (והווינדוס שואב הרבה) ולכן אני מחפש רעיון ל-HTPC שיעלה עם מערכת הפעלה אחרת ושישר ייכנס לתוכנת המדיה סנטר מבלי לזלול משאבים מיותרים.. יש למישהו רעיון?

3. שלום, יש לי בעיה מוזרה באקספלורר 6 (לא אוהב 7 ולא רוצה פיירפוקס). שאני לוחץ על לינק הורדה הוא נפתח ונותן את האופציות הרגילות SAVE RUN CANCLE שאני עושה SAVE ואומר לו איפה הוא פשוט נתקע החלון נעשה כולו אפור ואם אני לוחץ על סגירה מופיעה השגיאה הידועה של XP SEND / DONT SEND למישהו יש כיוונים מה לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by chenrp,

יש למישהו טיפים? אולי תוכנה אחרת שעושה את העבודה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  5. Started by Oranili,

יש לי סרט שאני צריך להקליט אותו ואני צריך תוכנה..... ניסתי עם FRAPS לא הולך זה מקליט 25 שניות ומפסיק... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. Started by אביחי,

אני מבקש המלצה לחבילת אבטחה (לדוגמה: Norton Internet Security 2006)

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  7. לדוגמא אם אני שומע עכשיו רדיו מהאינטרנט, שאני אוכל לשמור את השיר או את התוכנית שאני שומע כרגע...

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by Impreza,

אני עובד עם הכרטיס EZMAKER של AVERMEDIA שמתחבר ל USB 2 עד היום לא היו לי בעיות איתו בלכידת וידאו אבל עכשיו שניסיתי אין תמונה ניסיתי עם 3 תוכנות שונות, NERO, ULEAD וגם MOVIE MAKER ואין לי תמונה. יש סאונד אבל בדקתי והכל מחובר כדאוי וגם ההגדרות של התוכנות נכונות כמו שהיו ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, לשחק עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה שאם נניח אני צורב כמה תוכנות על דיסק אז כשאני אתקין אותו אני אוכל לבחור מתוך חלון אחד איזה תוכנות להתקין והוא יתקין את כולם במקום להתקין אותן אחת אחת... מין תוכנת SETUP כזאתי...

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. אני הולך לפרמט בקרוב את המחשב ,רציתי לדעת איך אני מגבה את ההיסטוריה של השיחות.(?)

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by wooper,

היי למה יש קבצים שיש להם הרבה מקורות למשל קבצים עם 400 מקורות ומתוך 350 מקורות מסומנים כ too many connection יוצא שרק מתוך ה 50 מקורות אני יכול להוריד וזה קורה לי בהרבה קבצים

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  12. יש לי שתי בעיות עם התוכנות שברשותי. הראשונה, ה-FireFox לא מוריד לי שום דבר, אני מגיע למצב שבו אני אומר לו Save To Disk, עושה לו OK וזה לא עושה כלום! מה אפשר לעשות? בעיה שנייה, או יותר נכון שאלה, איך אפשר להפוך את המעלות בתוכנה Konfabulator, למעלות בצלזיוס? תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by myossi0,

יש לי בעיה עם התוכנה התקנתי סקין של וינדוס ויסטה והסקין בכלל כל הסקינים עולים לי דפוק... רוב הפעמים אין צבעים וכאלה...אשמח לקבל עזרה בתפעול התוכנה ובבעיה זו...

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by Bezo,

שלום כולם. שאלתי היא האם יש בשוק תוכנות נוספות שמקליטות תוכנות משחקים או את המסך. (בוידאו כמובן) .. כדוגמא FRAPS .? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by artyom,

אני משתמש בWMP כי בWINAMP אני לא שומע עם כל ששת הערוצים, רק שמאל וימין וWMP למשהו שולח אות לכל הערוצים, איך אני מתקן את זה? מקודם הכל עבד פיקס אבל בפעם האחרונה שעשיתי ת'פורמט זה התחיל לעשות את זה תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by Dante_9,

בימים האחרונים אני רואה שכל פעם המסנג'ר מתנתק בזמנים רנדומלים בלי סיבה של ממש. לעוד מישהו זה קיים? יכול להיות בעיה ב- MSN? גרסה 7.5 כמובן

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. אני מתחיל לחלץ ופתאום ב- 40% או במספר כלשהו הוא עוצר וככה הוא נשאר על 40 % אם אני לא מזיז קצת את העכבר הוא ישאר ככה גם למשך דקה מישהו יודע מה הסיבה או מה אני צריך לעשות? זה קורה לי בתוכנה ווינראר כמעט כל פעם (לא משנה אם זה סרט או שירים וכדו')

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  18. שאני מנסה להכנס לאתר כלשהו אז זה לא נכנס ורושם לי ככה Please enable referers in your firewall or browser מה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  19. Started by simonsix,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249702.0 אשמח לעזרה גם פה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. שהמחשב עולה והוינדאוס צריך לעלות הוא מופיעה מסך כמו שמותנים 2 וינדאוסים במחשב רק האופציה השנייה היא תוכנית ההתקנה של הוינדאוס Windows XP Pro Setup ויש לי רק כמה שניות ללחוץ על הכפתור כי אחרת הוא יעלה את תוכנית ההתקנה ואז צריך להפעיל מחשב ולהספיק ללחוץ על כפתור אז השאלה שלי היא איך לעשות שישר יעלה הוינדאוס מבלי שיופיע המסך של הבחירה כאילו יש 2 וינדאוסים?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  21. Started by redti,

שלום אני לא יודע כמה מיכם מתמצאים פה בתוכנה abc זה תוכנת הורדת של טורנטים.. בכל מקרה יש לי משתמש בטורנט ליץ' וכבר שבוע שאני מקבל error 503 service unavailable problem connecting to tracker וכל ההורדות מוגדרות על lowest priority אין לי מושג מה לעשות... אני משתמש שם כבר שנה ואני מוריד הכל בכיףף ופתאום צצה לי הבעיה הזאת.. שימו לב ששאלתי היא חוקית.. מאחר ולא ציינתי מה אני מוריד או תוכנה או אתר לא חוקי

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  22. אני רוצה להתקין FIREWALL בוינדוס ויסטה אבל אני לא יודע מה קיים שתומך בויסטה ומה טוב ??? יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. שלום יש לי בעיה מאד חמורה שקרתה לי בדקות האחרנות בזמן ניסיון להוסיף עוד מחיצה בכונן אז ככה, התוכנה ניסתה לשנות את גודל מחיצת D: שלי 160גיגה ל150גיגה ובקיצור עשה ERROR ופתאום המחיצה נעלמה !! אך עכשיו בתוכנה אני רואה שהמחיצה קיימת עם כל הקבצים וכל מה שהיה לי לפני רק אני לא ידוע איך לעשות אותה כונן D: כמו פעם ... אני יכול לעשות BROWSER ולהסתכל בקבצים שבמחיצה ... בבקשה עזרה ממי שמכיר את התוכנה הזאת זה חשוב מאד ! תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. Started by moshiko69,

רציתי לדעת איך אני מגדיר את ה emule כך שהוא יהיה אופטימלי? איזה הגדרות צריך להגדיר?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  25. בכותרת^^ אבל אני כן מצליח לשלוח מישהו מכיר פתרון? מאז שהייתי חייב לעבור ל6 מ5.1 אני לא מקבל וזה מעצבן! ויש פתרון שאני אוכל להשתמש בICQ6? תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים