תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249702.0 אשמח לעזרה גם פה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לשלוח פקס מהמחשב אבל ללא המכשיר פקס? יש איזה תוכנה או משהו? http://www.freefax.co.il/ ראיתי את האתר הזה מישהו השתמש בו? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
שלום אני לא יודע כמה מיכם מתמצאים פה בתוכנה abc זה תוכנת הורדת של טורנטים.. בכל מקרה יש לי משתמש בטורנט ליץ' וכבר שבוע שאני מקבל error 503 service unavailable problem connecting to tracker וכל ההורדות מוגדרות על lowest priority אין לי מושג מה לעשות... אני משתמש שם כבר שנה ואני מוריד הכל בכיףף ופתאום צצה לי הבעיה הזאת.. שימו לב ששאלתי היא חוקית.. מאחר ולא ציינתי מה אני מוריד או תוכנה או אתר לא חוקי
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני זקוק לשתי הגרסאות? תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך מ כתוביות רגילות ל כתוביות של DVD איזה תוכנה אני צריך
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
קובץ ההפעלה של הסרט הוא ifo אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
תראו אני משחק קאונטר סטרייק...והיום שניסיתי להכנס לאחד השרתים זה נתקע לי בתחילת הטעינה והופעלה תכנית שקוראים לה DEP ואמרה לי שמתאמי ביטחון משו צריכים לסגור את התכנית,עשיתי ריסט זה חזר..אז נכנסתי להגדרות ועשיתי שזה יופעל על הכל חוץ מהקאונטר עכשיו עשיתי ריסט ונכנסתי לקאונטר שוב ועכשיו זה אפילו לא שולח הודעה זה ישר יוצא...אחרי זה עשיתי שיחזזור מערכת לאתמול והכל חזר כרגיל אבל עוד פעם שנכסתי זה הופיע אז עשיתי שיופעל אך ורק על דברים שהם הכרחיים ושנכסתי עוד פעם זה עוד פעם יצא בלי סיבה... והקאונטר לא פוגע בשום דבר ביטחוני שקשור למחשב! אז שמישהו בבקשה יעזור לי למה זה מציק ואני רוצה לשחק! אממ אני חדש פה אז תתחשבו תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי עובד ברשת - אז יש לי גישה נוחה לכל התיקיות במחשב הישן רוצה לעבור הטמעה חלקה של כל ההגדרות של הטמאת האוטלוק אקספרס>>> תוכנת הדואר שלי ושל אוטלוק > תוכנת ניהול הזמן שלי מי מפנה אותי למיקומי הקבצים ? ואני לא מיתכוון להודעות > כי את זה אני יודע הכוונה היא שיש לי הגדרות דואר וסינון דואר למשל = עבור 4 חשבונות ואני לא מוצא היכן הקובץ הראשי נימצא תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
עם איזה תוכנות אפשר לבדוק את הספק כוח האם הוא יציב האם הוא מחזיק את המחשב וכל זה?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מנסה לחלץ קובץ מתיקיית RAR והוא כותב לי את ההודעה הבאה.. גם כשאני עושה "OK" הוא לא ממשיך. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי TLN-Bittorrent 4.0 , 2 מחשבים עם רשת, ו2 קווי אנטרנט. במיקרה יצא שעל שני המחשבים יורד אותו טורנט. עכשיו הטורנט עצמו גדול מאוד ובשביל לחסוך זמן רציתי לדעת אם במקום סתם למחוק טורנט אחד אפשר לאחד את כל החלקים מ2 הטורנטים לטורנט אחד. (יש הרבה חלקים בטורנט הראשון שלא ירדו בטורנט השני ולהפך) ובכך לחסוך זמן הורדה יקר. נכנסתי דרך וינדוס לתקייה איפה שהקבצים, אבל לפי וינדוס הגודל שלהם הולך לפי השם שלהם, ולא לפי מה שהביטורנט מראה לי. מישהו יודע איך אפשר לאחד את שני הטורנטים לאחד, אם בכלל? אודה אם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום! אני זקוק להמלצה לתוכנה שתציג אות וידאו (טלוויזיה, DVD, וידאו וכו') במחשב דרך הVIVO בכרטיס המסך (לא דרך כרטיס טלוויזיה). אשמח גם אם יהיו אופציות בסיסיות כמו הקלטה, TIME SHIFTING, הקפאה וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה, ואחרי שהתקנתי את התוכנה בגירסה 7.5 ,אני ניתקל אחרי ההתקנה בשגיאה במערכת הפעלה ,שניקראת קום סורגאט...משהו כזה, ושמערכת הפעלה אומרת שזה הפסיק לפעול. לא ידעתי איפה להכניס את ההודעה אז הכנסתי פה מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש פרקים של LOST ושל PRISON BREAK של איזה פולני אחד.. הוא לוקח את הסדרות ומקדד אותם במקום 370 מגה ל-117 מגה (בסביבות). אז הנה מה ש-GSPOT פלט לי על הקידוד הזה.. מה רע בקידוד הזה: אני רק אציין שהאיכות בין ה-117 מגה ל-370 מגה, כמעט בלתי נראית לעין.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום..הוצאתי מהמחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3) כרטיס טלויזיה ישן...אני יודע שהוא עובד כי כשחיברתי למחשב הוא עבר אני רק צריך למצוא דרייברים בשבילו כי הדיסק התקנה רק עם דרייברים ל95/98.... רשום עליו ככה: PHILIPS M205PB צירפתי שני תמונות...חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייבר לXP אז אם מישהו יוכל לעזור לי או לאתר משהו אני יודה מאוד.. נ.ב מיצטער על האיכות של התמונות...זה מהפלא' ואין לי מצלמה כרגע [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את ה"סטרינג" שמכניסים ל"רגיסטרי" המאפשר יותר מ-2 הורדות בו"ז מאותו המקור תודה רבה ויום טוב אסף
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום , אח שלי הקטן מחק לי 4 cull of duty והיו לי שמה שמירות חשובות , עכשיו ניסיתי עם תוכנה ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך , איזה תוכנות טובות אתם ממליצים לשחזור פיילים ? תודה רבה לכם , חג שמח !
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בספק האינטרנט נאמר לי שזה כנראה וירוס או תולעת שיושבת לי על האינקרדיבל ...מה שקורה זה דבר כזה כאשר אני מפעיל את התוכנה אני מקבל בין 50 - 150 הודעות במכה של "MAIL DELIVERY SYSTEM" מישהו נתקל ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אם כן, גם את האיכות? בכל מקרה אני רוצה לנסות, למישהו יש מושג באיזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ואם אפשר הסבר קצרצר גם איך. תודה מראש ;]
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כך שבתוכנת הדואר outlook מופיע כל מכתב פעמיים ? תודה יובל .
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני לא מוצא דריברים לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול חשבתי שבאינטרנט יש הכול תעזרו לי פליז
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני לא מצליח להדביק כתוביות במקום בגלל שאני צריך להפוך את הסרט מvbr לcbr ואני לא מצליח מישהו פה יכול לעזור לי ככה שהמטרה הסופית היא להדביק כתוביווווווווווווווות [br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 15:46:55 ועוד משהו... ניסיתי לפי מדריך לשמור את האודיו של הסרט כקובץ wav ואז לחבר אותו ולשמור אבל זה שומר לי את הקובץ כקובץ ששוקל המון (איזה 12 ג'יגה ויותר)
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקבלת קבצים דרך האיסיקיו.. אני מצליח לשלוח וזה שולח והכל יפה וטוב אבל ששולחים אלי קבצים ואני מאשר זה פותח את חלון ההורדות וזהו זה לא שולח .. ניסיתי לחפש אולי בהגדות יש איזה משהו שמפריע אבל אני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כמו ששלחיצה על ALT+TAB אני עובר בין כל התוכנות שיש להן חלון פתוח או ממוזער בTASK BAR אז אני רוצה שגם התוכנות שממזערות לTRAY יופיעו בחלון שנפתח עם ALT+TAB
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-