תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנה פשוטה, בדגש על פשוטה, להמרת dvd ל- svcd ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה, הייתה לי תוכנה על המחשב... (לא תוכנה מוכרת - משהו של הלימודים - ומאוד חשוב...) מסיבה זו או אחרת הייתי צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי (XP PRO), מבלי לפרמט - על הישנה. מאותו הרגע אותה תוכנה לא עבדה. ניסיתי להתקין אותה מחדש, אך ברגע שהתחלתי להתקין אותה נאמר לי שיש לי גרסה אחרת של התוכנה ואני צריך להסיר את הישנה לפני ההתקנה. ברגע שניסיתי לעשות uninstall קפצה לי הודעה של uninstallshield שאמרה לי שלא ניתן להסיר את התוכנה כי לא נמצא קובץ ה - uninstall. בקיצור אחרי שבהרבה נסיונות לא הצלחתי להסיר את התוכנה, מחקתי את הספריה שלה ובדקתי (ע"י חיפוש) שאין שום אזכור לתוכנה ב - regedit. גם אחרי זה אני לא מצליח להתקין את התוכנה מחדש. מה לעשות - בבקשה עזרו, אני נואש....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. שאני פותח אתר כל שהוא בדרך כלל אני רואה שלא כל הקבצים ניפתחו, תמונות קטנות וכו "חלקן" נישאר סגור בצורת ריבוע קטן עם X במרכזו . 2.גם הסרגל למטה על התקדמות הפתיחה נישאר תקוע. 3. מי יכול לתת עזרה אני חוטף החלסטרה בקרוב תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו יגיד לי היכן אפשר למצוא כזה דבר. כמובן שאני צריך את OCR לזיהוי בעברית בתודה מראש ארז בר-זיו
-
שיחקתי קצת בתוכנה שנקראת PE Explorer. התוכנה מראה, בין היתר, את כל ה-resources של קבצי קוד שונים, וגם מאפשרת עריכה שלהם. כך, למשל, אפשר להסתיר חלון (אובייקט) של פרסומת בתוכנה כלשהי ע"י בחירה שלו ושינוי ההגדרות שלו. אפשר גם לערוך ממשק משתמש, ביטמפים, אייקונים וכו'. לעניין - בדקתי מה מסתתר בקובץ של winamp3, שנקרא studio.exe . מסתבר, שלמישהו היה רעיון קצת מופרע לגבי ה-about של התוכנה... (מקווה שההצגה של התמונה הצליחה. אם לא - שווה לנסות בבית בכל מקרה)
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אני לא רואה את האותיות בעברית אני רואה רק אנגלית במקום העברית אני רואה ג"יבריש בבקשה עיזרו לו
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 5 gb על דרייב C ועוד 35 על דרייב D ניסיתי להתקין את התוכנה MBM ובזמן ההתקנה נאמר לי שאין לי מקום בדיסק! למרות שיש לי ע"פ ווינדוז 3.5 GB פנויים על C זאת ועוד, כשניסיתי להתקין אח"כ את 3dmark2000 לא היתה שום בעיה. יש רעיונות? המערכת הפעלה שלי היא win98se
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך איזה תוכנה של מיקסים שנראית כמו פלטה (=פומפקטים+מיקסר) מה שחשוב לי זה בעיקר העיצוב- שזה יראה הכי דומה למציאות. מיקסר וקומפקטים, שיראו כמו שהם נראים במציאות. דוגמא לקומפקט זה Pioneer CDJ-100S, אבל זו רק דוגמא ואני לא חייב את הדגם הספציפי הזה, אבל כן חשוב לי שזה יראה כמו קומפקט, ושזה יכלול את מירב האפשרויות שיש בו, כמו: JET, ZIP, WAH, TEMPO וכו'... בנוסף לקומפקטים, אני צריך שיהיה גם מיקסר. אני לא יכול לתת דוגמא כי אני לא זוכר את הדגם שראיתי, אבל היה בו ווליום לכל ערוץ (רצוי שזה יהיה במיקסר ולא בקומפקטים) מסטר ווליום, אקולייזר, לכל ערוץ, שמורכב משלושה עיגולים כאלה שמסתובבים (BASS, MID, TREBLE) אני לא זוכר איזה עוד אפשרויות היו במיקסר שראיתי (שגם הוא…
-
היי חברה אז ככה! השתמשתי ממש מזמן באימייל שלי ואני ששכחתי את הסיסמא (אל תגידו ליצור חשבון חדש) החשבון שלי הוא בHOTMAIL.COM אך אף פעם לא בדקתי את הדואר דרך האתר אלא דרך הOUTLOOK EXPRESS ושמה הוא התחבר אוטומטי בלי לבקש ממני סיסמא! ניסיתי גם להשתמש בשרות "PASSWORD REMINDER" אך לצערי אני גם לא זוכר את השאלה\תשובה סודיות..! אך אני בטוח שהסיסמא אמורה להיות מקודדת באיזדהשהו קובץ בWIN. אני ממש חייב את זה כי אני אמרו לקבל מייל דחוף בימים אילה אז.. כל ניסיון לעזור יתקבל בברכה. תודה. ערכיה: {שכחתי לציין שעכשיו כאשר אני הולך לOUTLOOK הוא כבר לא מתחבר אוטומטית ..(כנראה לפניי זה לצתי על משהו לא נכון} {דרך אגב הודעה זו נכתה על ידי אך היא בעצם מבקשת חבר שלי שאצלו שוררת הבעיה}
-
למישהוא יש מוסג איך נאי יכול להפוך את הגיליון שהמספרים יהיו בצד ימין ב EXEL2000?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לאפשרות שהווינדואז עושה שהמסך יכבה אחרי 10 דקות, עם איזה קובץ\פקודה אני עושה את זה ? כנ"ל לגבי כיבוי המחשב לגמרי
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר דרך למחוק את רשימת הקבצים בקאזה? תודה.
-
יש לימקלדת עם כל הלחצנים של האינטרנט(7 לחצנים:BACK MAIL וכ"ו) ויש לה גם שלוש לחצנים בצד שמאל : SLEEP,CALC MY COMPUTER מאיפה אני יכול להוריד את הדריברי האלה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
למרות שאני לא חושב שאתם אפילו משתמשים בהם אבל בכל זאת רציתי שתמליצו לי על כמה שומרי מסך יפים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! השבוע הורדתי סרט שהסופית שלו שונה לגמרי ממה שמוכר לי AVI OR MPEG. עם מה אוכלים את הרובץ הזה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי 3 HD בזמן שאחד היה מחובר ללוח 2 האחרים היו מחוברים לRAID התקנתי XP ועבדתי זמן מה. עשיתי GHOST לHD שמחובר ללוח לHD שמחובר לRAID. הכל עבר כמו שצריך ואז החלפתי את ההרד דיסק שמחובר ללוח לRAID ןזה שהיה מחובר לRAID ללוח. בקיצור ווינדוס עןלה רק שאת הC הוא השאיר לדיסק שהעברתי לRAID והאות שהוא נותן עבור הדיסק שממנו אני עושה BOOT הוא G בקיצור גיליתי שאת ה PAGE FILE הוא שם על הדיסק הישן (זה שממנו עשיתי GHOST) והSYSTEM ב G ולכן אי אפשר היה לשנות אותיות ביטלתי את הPAGE FILE והצלחתי לשנות לC את האות אבל G אי אפשר, בקיצור ניתקתי את ההרד דיסק הבעיתי וניסיתי לעלות עם ההרד דיסק החדש אבל ווינוס נתקע בשלב העליה. אשמח לפתרונות \ רעיונות
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איני יודע מה גורם לבעיה הזאת אבל כשאני רוצה לפתוח קבצים ששמורים לי על הכונן הוא מודיע שישנה שגיעה והתוכנה תסגר!!! ו-UNABLE TOOPEN THIS FILE/FORMAT תעזרו לי בבבקשה , הקבצים האלו חשובים לי נורא!!!! מראש תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הורדתי סרט ואני מעוניין להוסיף לו כתוביות קבועות. לאחר שהוספתי את הכתוביות בעזרת פילטר של vobsub, עשיתי save avi - F7 אבל זה תמיד נתקע לי ב-8 אחוז...מה הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר סרט מפורמט DIVX ל - VCD לסרט יש קובץ תרגום הניתן להוספה בצפיה בסרט. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את התרגום לסרט באופן מוחלט כדי שכאשר אני אמיר את הסרט התרגום יהיה בפנים. יש דרך?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה (תוכנת עזר ל-eDonkey2000). משום מה אין רשימת שרתים בתוכנה (חשבתי שיהיו איזה כמה שרתים בתור התחלה), כך שאי אפשר להתחבר בכלל. מאיפה אני מעדכן/מוריד/מוסיף רשימת שרתים? יש איזה לינק נחמד לשרתים? אגב, בתוכנה יש אפשרות לעדכן את רשימת השרתים מכתובת URL, אז למישהו יש משהו כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני חייב להתקין אותה אבל הוא רושם שיש לי directx לא מוכר! (יש לי את 9) help!!!!!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר קבצים מהפצות שונות (נקרא לזה ככה..), עכשיו המשותף לכולם זה הקידוד שלהם, XVID. חלקם אני מסוגל להפעיל בצורה מעולה עם Real One player כי ב divx player 2.0a וב windows media player זה לא מסוגל לפעול, אז בסדר אין לי בעיה עם זה, דווקא להפך זה הנגן המועדף עלי... אבל מספר קבצים אשר באים מהפצה אחרת, לא עובדים כלל, ז"א הנגן נפתח, ואחרי כמה שניות נסגר בכוחות עצמו, עכשיו אני לא יודע מה אני יכול לעשות עוד חוץ ממה שכבר עשיתי.. יש לי מקודד XVID מותקן (למרות שלא הבנתי מה אפשר לעשות עם 2 הקבצים בתיקייה שלו) , יש לי nemo pack מותקן, וזה כמעט כל המקודדים שאני מכיר , הנמו מכיל כמות נכבדת של מקודדים (התקנתי את כולם) ועדיין לא עובד לי פה הקבצים המסויימים הללו.. י…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני שם סיסמא ושם ועושה SIGN IN אוטומטי וזה נכנס ושאני מתחיל מחדש את המחשב זה לא עובד... ושאני מדליק כמובן זה לא נכנס אוטומטי.. למישהו יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-