עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GbeTech,

יש לי מערכת Dual Boot של ויסטה ו XP, כל אחד על מחיצה שונה. אני רוצה להסיר ויסטה, אבל לפני שאני דופק את הכל, רציתי לדעת אם Ghost יכול לעזור לי בדרך כלשהי? אני יודע שיש שם אפשרות לעשות גיבוי 1:1 של המחשב... שאין לי איך לעשות את זה (דיסקים?! אין לי כונן חיצוני). יש דרך כלשהי לעשות סוג של Rescue Disc במקרה שאני גומר עם NTLDR / BOOTMGR is missing? אני לא יודע איך זה בנוי, אולי שומר את ההגדרות של המחשב, אולי סתם דברים נחוצים למקרה של כשילת מערכת? בעקרון אני פשוט שואל אם יש תכונה כלשהי ב Ghost שרלוונטית למצב שלי. מה אתם הייתם עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by iem,

שלום ! אני מחפש תוכנה דומה למה שיש באוניברסיטאות שאם אדם מנסה להתקין משהו על המחשב היא תבקש ממנו סיסמא להתקנה וללא הסיסמא הוא יוכל לעשות שמיניות באוויר אבל להתקין הוא לא יוכל אפילו פאקמן. למישהו יש הצעה ? אגב זה עבור מחשב של ילדה שלדבר איתה זה כמו לדבר עם הרוח של מוסוליני. תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  3. שלום יש לי media player 11 ויש לי בעיה הוא לא תומך בשירים עם הפורמט MP3 Format Sound מישהוא יכול להביא לי דרייברים לפתור את הבעיה הזאת תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. רצוי לינקים לתוכנות... אבל כול עזרה שהיא גם טוב... תודה...

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by hq4ever,

http://www.nu2.nu/pebuilder למה צריכים את זה? או - שימושים מקוריים שתוכלו לחשוב עליהם עם הכלי ? בעיקרון, לא כל כך ברור לי יעודו של הכלי.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  6. 1. ה Mute, והווליום ברמקולון הזה בווינדוס לא מגיב זה לא עושה כלום וזה אומר שאני לא יכול להשתמש בווליום של המקלדת גם רק הווליום מהתוכנה ומהרמקול עצמו עובד. לא של הווינדוס.. למה זה ככה ? יש לי לוח אם EPOX 8RDA3 עם כרטיס קול AC97 והתקנתי מחדש דרייבר הכל.... הכל עובד חוץ מזה. 2. יש למישהו מושג איך עושים תת קטגוריה בפלייליסט מסויים ? למשל יש לי היפ הופ אבל אני רוצה בתוך לשים בעץ כזה אלבום של טופאק... איך ? תודה

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  7. היי לכולם. אני מחפש עצות לכיצד לשפר את הביצועים במערכת עם 256 RAM בלבד שמריצה XP. אשמח גם לשמוע על תוכנות tweakאו כאלה שגם מנקות זבל מהרגיסטרי וכו'. אודה גם אם מישהו יוכל להגיד לי מה המצב המיטבי של הPAGE FILE במקרה כזה. להגדיל... להקטין? כרגע הוא עומד על 672MB. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. כתובת קובץ הפלאש היא בתבנית: http://www.$$$.com/$$$.asp?num=$$$&par=$$$.swf כאשר במקום סימני $$$ יופיעו שם האתר/שם הקובץ/מספר וכו'. כיצד אני מוריד את קובץ ה-swf למחשב?כשאני מנסה להכניס את הכתובת למנהל הורדות כמו getright הוא מנסה להוריד את הקובץ asp.$$$ אחרי שהקובץ אצלי, איך אני לוכד את הסאונד מתוכו לקובץ mp3/wav? (איזו תוכנה מומלצת?) תודה!!

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  9. היי צריך דחוף את עזרתכם, התקנתי כרטיס מסך חדש 7200GS--PCI-E 256MB DDR2-TV OUT DVI וכתוצאה מכך נותרה לי בעיה , VIDEO CONTROLLER (vga compatible) היכן אני יכול למצא את זה? הייתי באתר של מיקרוסופט אבל לא פתרתי את הבעיה. עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by רינת22,

מישהו מכיר סרגל רדיו באינטרנט ?

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by רן200,

הי!. אני רוצה לבנות אתר עם נגן שירים אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אשמח. תודה!.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ben_amitai,

שלום. אני רוצא להעלות תמונה שלי לאתר כלשהו אבל הבעיה היא שהקובץ גדול מדיי, גמעת מגה, ואני צריך לקבץ את זה לחצי מגה. איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי לפטופ של לנובו , מערכת ההפעלה היא ויסטה home basic לפעמים אני נתקל במצב שבו ה HD שלי טוחן ללא הפסקה , אין לי מושג מה גורם לו לטחון ככה. יש איזושהי דרך שאוכל לגלות איזה פרוסס אחראי לטחינה שלו? תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  14. היי לכולם.. לאחר שהסתנן לי משהו אתמול למערכת שברוב טיפשותי אישרתי בפיירוול, הותקנו לי כמה תוכנות שמשתלטות לי על הדפדפן. לאחר מלחמה עיקשת ניצחתי את המערכה אבל עכשיו כשאני לוחץ על חלונית חדשה ורוצה שיפתח גוגל למשל או המסך עם החלוניות של הדפים המועדפים שלי, נפתח נתיב עם ההודעה קובץ לא נמצא. איך אני מחזיר את זה ? תודה מראש לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש כזה? אופיר

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by gal10_private,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה או אפשרות שבה אוכל לסנכרן אין הoutlook calendar לבן היומן בחשבון הgoogle שלי. לפני כשנה מצאתי תוכנה שעושה את זה אך לצערי היא נעלמה לי כאשר החלפתי מחשב. תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by onn_the_vy,

אני מפעיל את הפיסי אוור ואני רואה מישהוא שהוא לא ממש המחשב השני שלי.. GAL, הכיצד, למה, למה אני.... מישהוא יכול להסביר לי את זה????

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by onn_the_vy,

אז כחה.... 1. אני הולך לפרמט את המחב שלי ואני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה .... שיעבדו הרבה זמן ביחד.(כמה שאפר..) איזה ?????????????????????????????????????? 2. אני רוצה לעשות image שכל פעם שהם יעצבנו אותי אני ידחוף אותו תimage חזרה למחשב.... איך ???? ואם אפשר לעשות את זה עם כל התוכנות כבר מותקנות help!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by alextomin,

אהלן הורדתי קובץ שהוא ISO, כשאני מנסה להפעיל אותו עם ALCOHOL או CLONE CD הוא כותב לי: Windows Cannot read from the disk. The dist might be corrupted or it could be using aformat that is not compatible with windows אז אני מבין שנדפקתי...איולי יש לכם איזושהו רעיון איך לסדר את זה? יש איזה תוכנה? ניסיתי גם לצרוב אבל זה נתן לי את אותה השגיעה... בבקשה תעזרו לי... :

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  20. Started by dor_e2,

שלום. כאשר אני גולש באינטרנט הגלישה מאוד איטית ומקורטעת, באתרים בהם יש הרבה אנימציות פלאש הדפדפן מתקשה מאוד לתפקד כראוי. אני משתמש בדפדפן Avant Browser התקנתי ת'flash player מה יכול לעזור לי לפתור ת'בעיה?

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by Rhx,

אז ככה, לא יודע איך ולמה - לאנטי וירוס שלי פג התוקף, אחרי כמה דקות המחשב עשה ריסט לעצמו - כל פעם שאני נכנס אחרי 10 שניות המחשב מאתחל את עצמו. אז רציתי לשאול, האם הגורם יכול להיות וירוס/זבל כלשהו? כי אני לא ממש יכול לעשות משהו..

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  22. אמרו לי שניתך לעשות אימג כמו בGHOST רק בתוכנת אקוניס ולא צריך לכבות את המחשב בזמן עבודה מישהו עשה את זה . זה רק בגרסה מסיומת ?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  23. שלום רב, בגלל בעיה של ריסטרטים, ולאחר שבבדיקה במעבדה לא נמצאו תקלות חומרה, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. בנוסף, על פי המלצה שקיבלתי בפורום התקנתי את התוכנה EASY TUNE 5 , שמתאימה ללוח האם הנמצא ברשותי.( GIGABYTE) בהפעלת התוכנה, נראה על פניו שהטמפרטורות תקינות (אגב האם הנתונים של SYSTEM ו-CPU מתייחסים כבר לכל רכיבי המחשב?), אולם כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת כאן- יש סימני אזהרה אדומים, בקטגוריה של Fans , שאינני מצליח להבין את פישרם. אז מה זה בעצם אומר? האם הדבר מצביע על כך שמשהו בחומרה, לא מתפקד כשורה? כמו כן, יש עניין נוסף שקשור ל-OVVER CLOCKING שגם את זה יעצו לי לבדוק. השאלה כיצד בדיוק ניתן לבדוק את הדבר באמצעות תוכנה זו, או שאולי עדיף בכלל לברר את נושא ה- OVVER …

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by shimon23,

שלום אני עובד על windows xp pro, ולאחר שנמחקו לי מספר קבצים, הוריתי לווינדוס לחזור ל last known good configuration. וכשהפעלתי את outlook express לא הצלחתי לראות עברית. שיניתי את ההגדרות ב tools>option>read>fonts ל hebrew , ומאז אני רואה עברית בהודעות אך לא בכותרות, מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? ד"א גם איזה פונטים מוגדרים אצלכם? כי אני רואה את האותיות קטנות למרות שהם מוגדות לגודל בינוני

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Lipman,

יש לי בעיה ! התקנתי אימיול הורדתי את ה FIRE WALL השרת צבוע בירוק מה שאומר תקין אבל כבר יומיים רשום ליד כל קובץ "ממתין" אוף למה זה לא יורד ?

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.