עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חשבתי לרכוש מחשב נייד. עכשו השאלה שלי איך הניידים החדשים סוחבים תוכנות כמו פוטושופ? איך המסכים שלהם מבחינת הצבעים ,האם הצבעים יראו טוב כמו במסך LCD רגיל ? חשוב לי שאני עורך תמונה, אז שהגוונים יהיו אמיתיים. העבודה היא עם פוטושופ ומידי פעם פריימיר לוידאו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

עזרה בJAVE SCRIPT של איקספלורר הוא לא פועל איך אני מפעיל אותו או שאפשר הורדה של איקספלורר שתומך בJC? ובקשר לדיון הקודם, אוקי מנתצל, הגיע לי אבל אני לא רואה באיזשהו חוק שאם נעלו את הדיון הקודם כי עשיתי הקפצה אי אפשר לעשות דיון חדש.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  3. Started by PHoneiXeR,

הכנתי מודל בתלת מימד למארז...... את התמונות לקחתי מהגלריה של האתר וקרדיט לאלה שיצרו את המודינג הזה!! הסברים ומדריכים איך להכין אחד משלכם נמצאים כאן http://www.nockout.net/index.php?showforum=87 מי זרוצה יכול להיכנס וללמוד קצת..... ובבקשה קצת תגובות.....! תמונה:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, בעיה מוזרה.. הדפדפן של גוגל פשוט חוסם אותי מהפייסבוק, נותן לי הודעות שגיאה שאני מנסה להכנס. חשוב לציין שזה קורה כמה פעמים ביום, אבל מרבית היום אני כן נכנס חופשי.. פתאום באמצע העבודה בפייסבוק, אני רואה שהצאט עובר ל OFFLINE (כל החברים הופכים לדהויים כאלה) ואז אם אני מנסה להתחבר מחדש לפייסבוק... חוסם אותי. לא נותן. דרך האקספלורר\פיירפוקס זה עובד בסדר.. ניסיתי להתקין מחדש - לא עזר. אפיל והתקנתי ווינודס חדש - הבעיה עדיין חזרה... עריכה : זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל : דף אינטרנט זה אינו זמין החיבור אל www.facebook.com הופסק.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by davidcohen,

שלום!!! התקנתי NERO 7 וכל הסמלים של הקבצים השתנו... אבל גם שאני עושה יפתח את הקובץ עם התוכנה הראשונית שהייתה לי לדוג': WinMediaPlayer, המחשב פותח איתה אבל הסמל של הנרו נשאר ... איך אני יכול להחזיר את הסמלים לכמו שהם היו קודם? תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by tomerk1,

שלום לכולם, אחרי שהתקנת ג'אווה במחשב דפדפן הפיירפוקס לא נפתח לי בכלל. לעומת זאת,הכרום והאינטרנט אקספלורר כן נפתחים לי. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה? ** עריכה ** עכשיו פתחתי פרופיל חדש בפיירפוקס דרך הפקודה: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -profilemanager והפיירפוקס עובד לי. אבל כל ההגדרות והפלאגים שמורים לי שם,מישהו יכול לדעת מה הבעיה? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by lior_boss,

יש לי מעבד DG965SS intel עד היום היה לי XP PRO ולא היה שום בעיה עם הכרטיס קול, היום החלפתי ל WIN7 PRO 32BIt ה WINDOWS עידכן לבד את כל הדריברים וסאונד עובד אך המיקרופון לא עובד משום סיבה הוא פשוט מסומן ב X אדום ואין אופציה להפעיל אותו. בעיקרון הבעיה היא במיקרופון כי הסאונד עובד רק המיקרופון לא

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by genia,

/

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by swg,

עריכה : הבעיה נפתרה מעצמה כנראה משהו זמני

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

התוכנה הנ"ל היא למציאת תמונות ברשת,תרשמו את התמונה הנדרשת והיא תריץ חיפוש ברשת וגם תעשה לכם PREVIEW מומלצת למחפשי רקעים ותמונות לעבודות בית ספר או סתם למי שרוצה להתהדר בתמונה יפה http://www.soft32.com/download_12042.html תהנו!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by davidcohen,

שלום! אני צריך עזרה דחוף.... מה ההבדל בצריבה בין פורמט DATA , UDF , UDF/ISO ? למה כל אחד מהם משמש ? בעיקרון אני רוצה לצרוב כמה קבצי iso על דיסק של DVD ואני לא יודע באיזה פורמט להוסיף אותם...אני רוצה שהם יהיו על הדיסק כמו שהם נמצאים במחשב. ועוד שאלה קטנה, למה אני לא יכול לצרוב על כל ה 4.7 ג'יגה של הדיסק?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by roni18,

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי לשם. אתמול, פתחתי קובץ שהורדתי מהאימיול ומאז בכל פעם שאני פותח את המחשב, לאחר המסך של טעינת הווינדוס, עולה הודעה על מסך כחול "autochk program not found- Skipping Autocheck" לאחר מכן המחשב מבצע נסיונות להעלות את הווינדוס ללא הצלחה (גם לא דרך הסייפ מוד). מבקש עזרה בפיתרון הבעיה, מודה מראש לכל מענה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. אני צריך למצוא דרייבר לכרטיס קול מובנה, אך אני לא יודע את סוג לוח האם .מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by aloneg,

שלום. יש לי את שורת הקוד הבאה: =IF(G9>200,IF(G9<(200*1.02),"גבולי","אסור"),"מותר") יש כאן כמה תנאים שהתוצאה תביא לי כיתוב שונה: או גבולי או אסור או מותר. אני מעוניין שכל כיתוב שונה יהיה בצבע שונה. האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by rafi20,

מקווה שאני שואל בפורום הנכון, מישהו יודע דרך להריץ סרטים מ youtube/video google דרך ה wm5 בלי להפוך לפורמט אחר או לשמור ולהריץ עם תוכנה מצד שלישי אלא ישירות מהרשת , או איזה שהוא אתר אולי שמישהו שמכיר שיכול להריץ סרטוני FLV דרך פלאש אם זה נשמע הגיוני , למשל flvplayer.php?flash=linktoflvmovie.. תודה מראש. או אם מישהו יודע על פיתוחים לאפשר צפייה של FLV בעתיד ב WM5.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי צורב dvd ואני רוצה לצרוב סרט שיש לי על המחשב לנגן ה dvd שלי בסלון. חיפשתי בנרו 6 את האפשרות לצרוב סרט בפורמט dvd אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה נמצאת האפשרות הזאת בנרו? ואם אין את האפשרות בנרו, אז על איזה תוכנה חינמית או בתשלום אתם ממליצים לי להשתמש שתוכל לצרוב סרט בפורמט dvd? תודה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by ruler,

שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר קבצי midi,mp3,wave תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by bv_beaver,

אני יודע שהיו כבר שאלות על זה אבל לא הצלחתי לקבל תשובה יש לי בעיה של LOW ID באימיול וגם זה לא ממש מוריד לי משהו ב Bittorrent יש לי ICS עם Switch זה ככה רק ב Client בבקשה עזרה...

19. Started by Googleness,

מכירים? דפדפן מבוסס כרומיום מבית חברת קומודו... עקרונית עובד זהה לכרום עם ההרחבות והערכות נושא וכל מה שמסביב רק שיש אקסטרה פיצ'רים שנוגעים לאבטחה. לינק לדף הבית: http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php לינק לביקורת: http://www.pcworld.com/article/194167/comodo_dragon_a_chromium_browser_with_extra_armor.html וביקורות של משתמשים (תגללו למטה): http://download.cnet.com/Comodo-Dragon/3000-2356_4-11433531.html התקנתי אותו כדפדפן משני (אני משתמש בפיירפוקס X.3) עד שייצא פיירפוקס 4.. ואני מוצא את עצמי משתמש בו הרבה פעמים לגלישה במקום הפיירפוקס, סך הכל לא רע בכלל.

20. Started by solo53,

שלום מחפש תוכנה להמרת SUB ל SRT או תוכנה שתהפוך ימין שמאל בכתוביות SUB

• 4 תגובות
    • 13.3k צפיות
  21. Started by borg,

יש לי מספר קבצי RAR שמכילים קובץ ISO בגודל של 4.3GB. המחיצה שבה נמצאים קבצי ה-RAR היא בפורמט FAT32, ונותר בה 1GB פנוי. המחיצה שאליה אני רוצה לחלץ את קובץ ה-ISO היא בפורמט NTFS, ונותרו בה 7GB פנויים. בהגדרות של WinRAR מוגדרת תיקייה עבור קבצים זמניים: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp. מחיצה C בה נמצאת התיקייה הזמנית היא בפורמט FAT32, ונותרו בה 3GB פנויים. פתחתי את קובץ ה-RAR הראשון, וגררתי ממנו את קובץ ה-ISO לתוך חלון של מחיצת ה-NTFS. WinRAR החל לחלץ את הקובץ, אבל לאחר כשליש מהדרך הוא הודיע לי שהדיסק מלא. איך אפשר להתגבר על הבעיה?

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by most,

היי, קניתי מסך תחת המותג KSP (מדיל של חבר שרצה להזדכות עליו ו KSP רצו לזכות אותו ב 350 ש"ח אז אני לקחתי) אם אינני טועה זהו מסך של חברת אינפיניטי לא הצלחתי דרך גוגל מישהו מכיר :s05:

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  23. Started by wooper,

היי רק באתר hwzone אני מקבל את ההודעה הזו http://img403.imageshack.us/img403/5492/20240721uz9.jpg תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by Jeka90,

מישהו יכול להמיר לי את הקובץ המצורף לקובץ AVI או משהו נורמאלי כדי שאני אוכל לראות אותו בפלאפון? http://www.f2h.co.il/295013 תודה. עריכה: תעזרו לי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  25. האם התוכנה הזו: קיימת לוינדוס? (ברור שאני לא מדבר על המסך מגע אלא רק על החלק שהופך את המסך לקוביה)

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.