עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי קובץ שקוראים לו "DVDRiP uFoolz KvCD-FUKT.bin" (לא משנה מה שם הסרט)... ואני לא יודעת איך פותחים אותו בשביל לראות אותו... לא משנה לאיזו תוכנה אני גוררת (מדיה פלייאר, BS...) הוא פשוט לא עובד... מה זה ה-KvCD הזה? אפשר לראות בו דרך המחשב בכלל???...

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  2. שלום. יש לי וינדוס מקורי Service pack2. עכשיו שאני פותח את הדפדן רשום לי שגיאה וישר הוא נסגר X: מזל שיש פיירפוקס. מה לעשות?

3. מה המצב אנשים יש לי בעיה מוזרה במסנג'ר גירסא: 8.5.1302.1018 בעברית פתאום התחיל לי בעיה שאני לא יכול להתחבר למסנג'ר אני רואה את החלון הראשי עם האימיל והסיסמא לוחץ שם התחבר ואז זה מתחבר לי , נאי רואה את הרשימה שלי ופתאום המסנג'ר קופא ולא מגיב כשאני עושה בדיקת פרטים(שלח אל תשלח של וינדוס) זה נותן לי על פרטים : szAppName : msnmsgr.exe szAppVer : 8.5.1302.1018 szModName : hungapp szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000 - C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\msnmsgr.exe.mdmp C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\appcompat.txt - גיליתי כמה דברים הזויים אני יכול להתחבר עם האימיל הזה דרך המסנג'ר הרגיל שמובנה בוינדוס ועובד בסדר ואני יכול להתחבר עם אימיל אחר …

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. שלום אני יוצרת backup device שמנותב לכונן על שרת אחר, התקייה ממופה ככונן ברשת, עם כל ההרשאות. הservice של הsql בשרת היעד גם רץ ע"י יוזר אדמיניסטרטיבי בדומיין. למרות זאת אני מקבלת שגיאה ביצירת device חדש. "unable to verify the existence of the backup file location" אם אני אומרת לו להמשיך בכל זאת כשאני בודקת את תכולת הdevice אני מקבל את השגיאה הבאה: this device does not contain any backup sets נראה לי בעית הרשאות כלשהי אבל לא מצליחה לעלות על איפה בדיוק.. אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

icq אני לא יכול לשלוח ולקבל קבצים פשוט כמו הכותרת.. לא מצליח לשלוח ולא מצליח לקבל, אני רואה ששולחים ואני מאשר ואז מגיע הרגע שזה אמור לטעון וזה לא טוען אלא מבטל, וכנ"ל לגבי שאני שולח הם רואים ומאשרים וזה אותו דבר, תודה =] זה לא קשור לפיירוואל כי ביטלתי ונסיתי.

6. Started by Loui1410,

כשאני מנסה להיכנס לשם המשתמש שלי באתר skype, הם אומרים לי שהקוקיס בדפדפן מופסקים ושאני צריך להפעיל אותם... אז אני נכנס ל: Tools--> Internet Options--> Privacy, ושם אני מוריד את המחוון לסוף (Accept All Cookies).... סגרתי את הדפדפן ונסיתי עוד פעם אבל זה לא עובד, עדיין אומרים לי שהקוקיס מופסקים! וגם נכנסתי לAdvanced בתווית ההיא, וה"Override automatic..." אינה מסומנת.... מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  7. משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis10.0 והבעייה היא שזה מרוקן לי את השטח בדיסק >>> בכל יום זה שומר 1.4 ג'יגה לא מבין למה!!! אין לי שינויים כאלו בכל יום >> וזה מה שזה שומר >>> גם כשאני לא נוגע במחשב ניסיתי את כל שיטות הגיבוי > והנוכחית היא אינקרימנטאל בקיצור >> מה קורה אם אני מוחק את הקבצים מלפני שבועיים ומשעיר תמיד את השבוע האחרון ? זה ישבש את האפשרות לשיחזור עתידי ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה פשוטה אני יוכל בעזרת כתובת IP להתחבר הביתה ולראות דרך המצלמה מה קורה בבית מישהו מכיר שם לינק משהו ? ? ?

9. אני לא מוצא דריברים לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול חשבתי שבאינטרנט יש הכול תעזרו לי פליז

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  10. יש לי את ההופעה של אינפקטד משרום, ואני רוצה לשמוע את זה בקובץ של mp3 איך אני עושה את ההעברה הזו ?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  11. המלצות חוץ מ addremove

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by asaf_a,

גרסא: 1.0.5 אעשה את זה קצר, בלי דברים מיותרים - מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה נמצאת התיקייה שבה מאוחסנות העוגיות (Cookies)? אשמח בנוסף לדעת איפה נשמרת ההיסטוריה (History). שוב, לא IE או דפדפן אחר, אני מדבר על Firefox. תודה מראש

13. Started by assaf990,

us robotics 0766 8028844 מצאתי ב driver-guide אך הקובץ פגום מקור נוסף?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  14. אני קורס כמות הקבצים הכפולים שיש לי במחשב. זה מכסה סדר גודל מטורף. אני מעוניין לצנמצם כמה שאפשר פלונטרים במיוחד של קיבצי תמונות ומוזיקה. האם יש תוכנה מומלצת שסורקת את הכוננים ויכולה לעזור לי לסדר את הפלונטר הזה?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  15. Started by ccc,

לא יודע איך זה קרה, אבל פתאום הFIREFOX עובד מאוד מאוד מאוד לאט ולוקח לו שעה לטעון אתרים, וכשאני מחפש בגוגל הוא אומר לי להזין קוד בטיחות כי אני עלול להיות מחפש אוטומטי וכל מיני כאלה.... בIE עובד חלק ואני כותב ממנו עכשיו... לא יודע מה הולך פה.. התקנתי מחדש את הפיירפוקס וזה עדיין קורה.. הוא פשוט נדפק מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  16. מחפש תוכנה חיצונית שתעשה SHUTDOWN למחשב בזמן שאני אגדיר+אם יש באימיול אפשרות לעשות כיבוי ברגע שההורדות מסיימות?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  17. היי נדבקתי בווירוס wa6 שהוא רשום ב- VBscript. הווירוס שיכפל את עצמו לכל הכוננים הניידים שלי (דיסק און קיי,איי פוד ועוד) כמו כן הוא חוסם לי את הגישה לכונן. אני לא יכול להיכנס לכונן C למשל בלי ללחוץ על "פתח". האנטי ווירוס לא מזהה את הקובץ בתור ווירוס, הוא "נקי". עוד תוכנות כמו אד אוור וספי בוט הביאו את אותה התוצאה. אם אני מוחק אותו אז הוא רושם לי "קובץ wa6 לא נימצא" ואחרי זה הוא משכפל את עצמו שוב. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. היי רציתי לקנות פקס בשביל אבי אך חשבתי על אלטרנטיבה אחרת תגידו לי אם זה אפשרי: *לקנות מדפסת משולבת רגילה ודרכה לקבל פקסים באמצעות הדפסה: כשיתקבל פקס המדפסת אוטומטית תדפיס אותו האם אפשרי דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  19. Started by saar3,

שלום!! התקנתי תפיירפוקס גרסה 2 וכשאני לוחץ על הסמל על מנת לפתוח דף הוא חושב אבל בסוף לא פותח כלום. חשבתי אולי יש איזה קובץ שאני צריך להחליף או משהו בסגנון. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by boogie,

אני רוצה לעשות activation לתוכנה ובשביל זה צריך לעשות ספרייה בתוך הספרייה של ה KASPERSKY וזה לא נותן לי.. איך אני מבטל אותו זמנית שיהיה אפשר לעשות את זה ?? והגרסא 6.0.0.3

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  21. Started by urich,

הקבצים שהורדתי באזורוס נשארו עם סיומות 01 02 וכ' ולא של סרט והקבצים מחולקים ל100 קבצים במקום שניים (הורדתי סרטון) למה זה ואיך משנים את זה

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by udi,

שלום יש לי OUTLOOK 2003 בעיברית העיה שלי איתו היא כאשר אני מקבל אי מיל התוכנה לפעמים מסננת לי את התמונה ששלחו לי ולפעמים לא אמרו לי שזה יכול להיות הפייר וול במחשב או של WINDOWS אבל אין לי אחד כזה ושל מערכת ההפעלה היא לא פועלת הדבר היחיד שרץ ברקע זה אנטי וירוס של קרספסרסקי וזהו שאלתי היא מדוע לחלק האיי מייל אני מקבל את התמונות ששלחו לי ולחלק לא ?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  23. שלום אנשים, אני מחפש דרך להעביר קבצים באמצעות תקיה שלמה שהמכילה קבצים ך שאוכל להעביר את כל התקיה ולא כל קובץ בנפרג. ניסיתי במסנג'ר ך הצד השני אינו תומך בכך. במייל לא עובד (OUTLOOK האם קיימת דרך פשוטה להעביר תקיות המכילות קבצים רבים? שני הצדדים אני והצד השני משתמשים בXP PRO ניסיתי גם להשתלט על המחשב השני ולהעביר אך זה לא אפשרות COPY PAST לא מאופשרת תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  24. Started by noambaum,

יש לי רק קובץ BIN ללא ה-CUE ואני צריך לצרוב. NERO ו- FIRE BURNER לא מוכנות לצרוב,אם איזו תוכנה עליי להשתמש? תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.