עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מידי כמה דקות החלון האקטיבי ממוזער באופן לא רצוני (כאילו לחצתי ALT + TAB). למישהו יש רעיון כיצד לפתור?

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  2. שלום, משום מה אינני מצליח לבצע יצוא אנשי קשר מאאוטלוק 2003 לאקסל או לכל תוכנה אחרת בטענה "שכלי התרגום לא קיים ולא ניתן להתקינו". האם ישנה אפשרות אחרת ליצא את אנשי הקשר מהאאוטלוק? תודה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by yotam360,

חיפשתי באתר שלהם ולא הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. שלום לכולם, אני התקנתי את התוכנה לבדיקת כרטיס מסך AquaMark3, וזה מה שהוא נותן לי זמן קצר אחרי שאני מתחיל להריץ את התוכנה קובץ מצורף) מה זה יכול להיות, תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

שלום, נתקלתי בבעיה שבה הפיירוול אינו שומר את החוקים שאני נותן לכל דבר גישה לאינטרנט.. יש איזה פיתרון לבעיה? *אני משתמש בגרסה האחרונה של התוכנה 2.0.7.1 גרסת ניסיון

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  6. היי יש לי בעיה ואני לא מוצא לה פתרון. אני מעוניין להקליט תוכניות טלויזיה שאני רואה בעזרת דפדפן הטלויזיה של וינאמפ(winamp( מישהו יודע איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את זה? המטרה היא להקליט תוכניות שמופיעות realtime כדי שאוכל לראותם בזמני החופשי. הקבצים הם כמובן VIDEO

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  7. עשיתי יצוא ל-Bookmarks של פיירפוקס, קיבלתי קובץ bookmarks.html, כשאני פותח אותו באקספורר אני רואה את הקישורים, גם את אלה בעיברית, עד כה הכל טוב ויפה, אבל כשאני עושה Import באקספלורר לקובץ הזה, כל הקישורים בעיברית הופכים לג'יבריש לכל העוזרים תודה

8. שלום, יש לי במחשב יצאית וידאו הצהובה הזאת כמו בדי וי די אז חיברתי עם הכבר הצהוב של הדי וי די בין המחשב לטלויזיה ולא הצלחתי שיראו את המסך שלך המחשב בטלויזיה.. יש איזה דברים שאני צריך להגדיר במחשב או בטלויזיה? תודה רבה! אם לא מתאים לפה תעבירו בקשה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  9. Started by knaanbraz,

שמעתי שיש תוכנות שעושות את כל העבודה לבד, צריך רק להכניס את התמונות והיא באופן אוטומטי מסדרת, מארגנת מתקנת וכו' אשמח לקבל שמות וקישורים לתוכנות כאלו... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  10. משום מה האופציות שיש בצד ימין לא פועלות לי למעט האופציה של האוברקלוקינג מישהו יודע איך להפעיל אותן? מה אני צריך לעשות? תודה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200507200114312301/untitled.JPG

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  11. באיסיקיו אני לא יכול לחפש משתמשים בעברית + רואים סימני שאלה.. הבעיה השניה היא שלפני שהתקנתי את הדרייבר של העכבר (wheel mouse optical), שלחצתי לחיצה אמצעית על לינק בFirefox זה פתח לי את זה בTAB חדש.. עכשיו זה לא.. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by asaf556,

איזה תוכנת תחזוקה טובה יותר לויסטה tuneup 2007 או vista manager אשמח לתשובה מהירה תודה

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by orendia,

שלום לכם, לאחר הפסקות החשמל שנגמרו מהסופות שלשלום,המחשב קורס באמצע עבודה,כאשר אני מביט אל ה- Event Log System אין מידע ספציפי האם ישנו מיקום אחר שאני יכול לבדוק למה המערכת קרסה? האם ישנה תוכנה הבודקת את המחשב תחת עומס?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

השפה שאני משתמש היא אנגלית....שאני מחפש קובץ כלשהו ואני כותב בעברית אז בשורת החיפוש רואים עברית...אבל ברשימת הקבצים שהוא מצא רואים סינית... הנה הבעיה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. איזה תוכנה יש להמרה של MOV לAVU וGIF לAVI...?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by asafgolan,

כשאני מריץ את SPYBOT היא תמיד נתקעת כשהיא מגיעה לsmitfraud c או משהו כזה. השארתי את התוכנה במשך לילה שלם והיא עדיין היתה תקועה באותו מקום. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. שלום. אני משתמש ב4 תוכנות לבדיקת ספייוור ואדדוור spybot search and destroy spy sweeper ad aware spydoctor. אני משתמש גם באנטי וירוס קספרסקי אבל זה לא קשור כרגע עכשיו אני פשוט לא מבין איך יכול להיות שאני מריץ אותן אחת אחרי השנייה ותמיד, כל אחת מוצאות עוד משו שהקודמת לא מצאה. איך זה יכול להיות ? ואיך אפשר לפתור את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  18. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה שתגרום לCD של הלפטופ שלי להשאר סגור כל עוד לא פתחתי אותו. אצלי הCD ממוקם בקדימה של הלפטופ ומדי פעם הוא נפתח לאחר שהרגל שלי נתקעת בו בטעות. פעם מצאתי תוכנה שנועלת את הCD ומשחררת אותו רק כשרוצים ואחרי הפרמוט אני לא מצליח למצוא אותה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by DJPOWER,

זה מה שזה כותב אני ישמח עם תעזרו http://img299.imageshack.us/img299/9066/15mj.jpg תודה מראש יונתן

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. באאוטלוק - כשאני מנסה לחפש איש קשר ולוחץ ENTER קופץ חלון. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by kobine,

עשיתי ריסט למחשב ושפתחתי את הפיירפוקס הוא חזר למצב כאילו זאת פעם ראשונה שמפעילים אותו (נמחקו המועדפים והדף בית נהיה firefox start ) אני צריך לטעון את הפרופיל שלי כדי שהמועדפים יחזרו השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by Guy King,

שלום, אני משחק שח ב-MSN - http://zone.msn.co.il/chessGameRoom.asp?new_nick_name=006&x=44&y=13 - וכאשר אני נכנס למשחק החלון של האקספלורר לא נפתח עד הסוף. הכוונה היא שבתחתית המשחק יש אפשרות לצ'אט, בו אפשר ליריב שלך כל מיני דברים והחלון הזה חתוך לי באמצע מבלי שיש לי אפשרות לראות את כל המסך כולל החלק התחתון ביותר בו ניתן לרשום דברים לשיחה. לא ניתן להגדיל את החלון וגם שינוי הרזולוציה לא עוזר. מה אפשר לעשות בשביל לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  23. שלום! מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל המהותי בין Vista Home edition לבין Vista Home premium? שאלה נוספת היא : האם עדיף לי לקחת premium אם אני עובד הרבה עם פוטושופ ואוטוקד או שזה לא משנה? תודה!!!

24. Started by emperor,

שלום! לפני שבוע קניתי מחשב amd 3200 חדש. הרצתי עליו את התוכנה ושני דברים לא ברורים לי, בקטגוריה של הבנצ'מארקים של המעבד כתובoptimisation override has been engaged on this cpu האם זה אומר שמבוצע עליו אוברקלוק. הוא עובד במהירות 2000 mhz. הבעיה השנייה היא בטמפרטורה, התוכנה רושמת שהלוח והמעבד זוכים לטמפרטורה נוחה 25 מעלות אך הספק נמצא תמידית ב71 מעלות, איך זה יכול להיות יש לי מארז קוברה של ריידמאקס בעל 3 מאוררים 80 מ"מ , כאשר אני מצמיד את היד המארז ממש קריר ולא חם בכלל. 71 מעלות זאת טמפרטורה מאוד גבוהה והייתי שם לב לכך לא? אולי המודד טמפרטורה התקלקל המפרט כולל amd3200, GA-K8N F9,120 sata w.d,512 A DATA,ספק 420w תעזרו לי בבקשה בקשר לשתי הבעיות הללו

• 0 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים