עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. אתמול שלחתי כמה מיילים ברצף דרך האאוטלוק 2007, אך נאלצתי לסגור את התוכנה לפני שכל המיילים נשלחו בפועל (דבר שעשיתי כמה וכמה פעמים בעבר ללא שום בעייה). כשפתחתי שוב את האאוטלוק וניסיתי לשלוח את המיילים שהצטברו ב OUTBOX נתקלתי בבעייה. המיילים לא נשלחים למרות שאני לוחץ אקטיבית על SEND/RECEIVE ולא ניתן למחוק אותם מכיוון שהתוכנה טוענת שהם בתהליך שליחה (מה שבפועל לא קורה). מישהו נתקל בתופעה שכזו ויודע איך לפץור אותה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by nadavpazit,

ישנה טבלה מסוימת שפעם הצלחתי ליבא נתונים ממנה לאקסל ופתאם אני מקבל הודעת שגיאה unable to open ובנוסף רושם connectin was establuished but the data is not avileble חשוב לציין כי בטבלה אחרת מאותו האתר אין בעיה ליבא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. שהמחשב עולה והוינדאוס צריך לעלות הוא מופיעה מסך כמו שמותנים 2 וינדאוסים במחשב רק האופציה השנייה היא תוכנית ההתקנה של הוינדאוס Windows XP Pro Setup ויש לי רק כמה שניות ללחוץ על הכפתור כי אחרת הוא יעלה את תוכנית ההתקנה ואז צריך להפעיל מחשב ולהספיק ללחוץ על כפתור אז השאלה שלי היא איך לעשות שישר יעלה הוינדאוס מבלי שיופיע המסך של הבחירה כאילו יש 2 וינדאוסים?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. הSESSIONSAVER של ה FIREFOX... איך מוחקים??

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. הי חברה, יש לי בעיה באקפלורר כל פעם שאני פותח את הדפדפן אני מקבל האת ההודעה של דוח שגיאות וזה סוגר לי את הדפדפן. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ושוב הבעיה חוזרת :-\. מה אני יכול לעשות?! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by lexxx,

צריך דרייבר ללוח אם הזה: נ.ב. המחשב שלי לפני שנתיים... תודה לעוזרים

7. Started by AdamS,

יש לי את ה-Zoom player כבר הרבה זמן, ובשבוע האחרון כשאני רואה סרטים אני לא שומע את הדיבורים. אני שומע את הכל חוץ מהדיבורים, וב-Media player אני כן שומע את הדיבורים, לא שיניתי כלום מבחינת מקודדים. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by י.לוי,

שלום למומחים. לפני שאני שואל את השאלה ברצוני לפרט את רכיבי המחשב : מעבד AMD 64BIT זכרון 512mb כרטיס מסך ATI RADEON X800GT עם 256 זכרון לוח אם של nforce4 K8 Triton דגם GA-K8NMF-9 צורב DVD של NEC כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ולשאלה: כל פעם שאני מכניס סרט לכונן DVD ומפעיל את תוכנת power dvd החיבור האלחוטי של האינטרנט מתנתק והדרך היחידה להחזיר אותו היא על יד אתחול מחדש של המחשב. מה לדעתכם הבעיה? בעיה נוספת היא שבבדיקה שעשיתי בעזרת מנהל המשימות ראיתי ש % התעסוקה של ה- CPU מאוד גבוה ועומד על כ- 50% מבלי שאני מריץ דבר וחצי דבר על המחשב. כאשר אני מנתק את החיבור האלחוטי לאינטרנט % התעסוקה נופל לכמעט 0% האם ככה צריך להיות? כל עזרה והכוונה תתקבל בברכה. תודה יואב

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  9. Started by stio,

שלום רב, לאחרונה כל הזמן קופצים לי חלונות פרסומת מטעם תוכנת Customer Support. את התוכנה הנ"ל אני לא התקנתי בכלל. בתפריט "התחל" התוכנה ממוקמת אחרי תוכנת BSplayer, ולכן אני חושב שהתוכנה הותקנה יחד איתה. האם אפשרי להסיר את התוכנה הנ"ל מבלי לפגוע בתוכנות אחרות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. שלום. יש לי וינדוס מקורי Service pack2. עכשיו שאני פותח את הדפדן רשום לי שגיאה וישר הוא נסגר X: מזל שיש פיירפוקס. מה לעשות?

11. מה המצב אנשים יש לי בעיה מוזרה במסנג'ר גירסא: 8.5.1302.1018 בעברית פתאום התחיל לי בעיה שאני לא יכול להתחבר למסנג'ר אני רואה את החלון הראשי עם האימיל והסיסמא לוחץ שם התחבר ואז זה מתחבר לי , נאי רואה את הרשימה שלי ופתאום המסנג'ר קופא ולא מגיב כשאני עושה בדיקת פרטים(שלח אל תשלח של וינדוס) זה נותן לי על פרטים : szAppName : msnmsgr.exe szAppVer : 8.5.1302.1018 szModName : hungapp szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000 - C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\msnmsgr.exe.mdmp C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\appcompat.txt - גיליתי כמה דברים הזויים אני יכול להתחבר עם האימיל הזה דרך המסנג'ר הרגיל שמובנה בוינדוס ועובד בסדר ואני יכול להתחבר עם אימיל אחר …

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by icebreak,

למי שלא רוצה להיכנס ל WINDOWS UPDATE (בגלל כל מני סיבות ), יש את זה: http://www.neowin.net/comments.php?id=26780&category=software

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by adfx166,

היי אנשים, אינני מצליח להריץ סרט באיכות DVD באמצעות wmp. למישהו יש מושג למה?

14. Started by d_v,

שלום אני רוצה לדעת איך אני יכול להאיץ קצת את המחשב. מצבו מדרדר... הוא נהיה איטי (לעיתים בפעולות פשוטות מאוד). ה CPU מראה קפיצות בין 4% ל 30% וכן הורדתי את כל התוכנות ב MSCONFIG שאני יודע עליהן... אם יש לכם עוד הצעות, או שתרצו שאני אצלם תמונת מסך של משהו תגידו... אני מחכה לעזרתכם

15. שלום. לחבר שלי יש מסנג'ר לדוגמא במחשב שלו. הוא הכניס את הסיסמא והשם משתמש אצלי במחשב במסנג'ר, ואפשר להכנס דרכי למסנג'ר שלו. האם יש תוכנה שאני יכול להתקין, במסנג'ר אולי, שכל מה שהוא רושם או שרושמים לו, במחשב שלו במסנג'ר שלו, אני אראה? זה ישמר איפשהו בלי שהוא ידע? סתם לדוגמא. תודה

16. Started by slim_shady,

כיביתי את הפייר וואל וכיביתי הכל, עשיתי ריסט אבל עדיין זה לא מתחבר... אולי זה בגלל שיש לי רשת עם ראוטר או משהו?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. אהלן, לפני בערך ארבעה חודשים קניתי מחשב חדש - 2 ג'יגה זיכרון עם ווינדוז XP (הום אדישן) sp 3. יש לי גם מדיה פלייר בגרסה האחרונה ביותר (11). למרות שהתקנתי עליו את כל הקודקים שהיו לי על המחשב הקודם, באתרים מסוימים אני עדיין לא מצליח לראות וידיאו (בעיקר באתר של ספורט 5). עברתי על כל מדריך אפשרי, כולל כאן באתר, ניסיתי כמעט כל דבר (כולל הסרת הקודקים והתקנה מחדש של אחרים), אבל לא הצלחתי לטפל בבעיה... באתר של ספורט 5 אני שומע סאונד - אבל המסך שחור לגמרי. ובחלק מהסרטים שאני מנסה לנגן על המחשב שלי הצבעים בכלל לא קרובים להיות נכונים (שחור-לבן-ורוד-ירוק שכזה). האם יש כאן מישהו שיהיה מוכן ללכת איתי צעד-צעד עד שנפתור את הדבר הזה? אגב, באתרים אחרים אני דווקא כן מצליח לראות וידיאו... …

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. אסביר: א. אם הוא מצא משהו נגוע בקובץ הפעלה אז למחוק את הקובץ הזה או שהתוכנה TDS מזייפת?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by redead,

מישהו הצליח? אם תוכנה חליפית שאפשר להשתמש בה כדי לקדד למפי3 .?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  20. יש לי את ההופעה של אינפקטד משרום, ואני רוצה לשמוע את זה בקובץ של mp3 איך אני עושה את ההעברה הזו ?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by 3pac,

אני צריך עזרה. יש לי קובץ rar של 6gb ודיסקים של 4.7 gb , ואני צריך איזה תוכנה שתפצל (או דרך הrar ) לי את זה לככה שאני יוכל לצרוב ב2 דיסקים . משהו יכול לעזור לי בבקשה ?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  22. אני קורס כמות הקבצים הכפולים שיש לי במחשב. זה מכסה סדר גודל מטורף. אני מעוניין לצנמצם כמה שאפשר פלונטרים במיוחד של קיבצי תמונות ומוזיקה. האם יש תוכנה מומלצת שסורקת את הכוננים ויכולה לעזור לי לסדר את הפלונטר הזה?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by shlomik101,

שלום אני משתמש באאוטלוק אקספרס וכל פעם משתנה לי השרת של הספק דואר ל 127.0.0.1 שכנראה זה המחשב עצמו כלומר זה לא איזה תוכנת ריגול או משהו למיטב הבנתי זה יכול להיגרם מה-XP או מאנטי וירוס אני משתמש בחבילה של מקאפי אני אודה למי שיוכל להסביר לי איך לתקן זאת ניסיתי ,adware, spybot וזה עדיין קורה אני כבר משתגע מזה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  24. כי אני רוצה לראות את הסרטים על פנטיום 1

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by danm,

שלום קיבלתי את ה8800GTS וחיברתי אותו עם DVI והמתאם המתאים לטלויזיה (למקום היחידי שהוא יכול להתחבר) אני לא מצליח שהמחשב יזהה את הטלויזיה אין לי מושג למה (הדרייברים מעודכנים של הכרטיס מסך)

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים