תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה צריך להתקין כדי שהMEDIA CENTER יכיל את הEPG המעודכן לפי HOT?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני מנסה לחלץ קובץ מתיקיית RAR והוא כותב לי את ההודעה הבאה.. גם כשאני עושה "OK" הוא לא ממשיך. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום אני יוצרת backup device שמנותב לכונן על שרת אחר, התקייה ממופה ככונן ברשת, עם כל ההרשאות. הservice של הsql בשרת היעד גם רץ ע"י יוזר אדמיניסטרטיבי בדומיין. למרות זאת אני מקבלת שגיאה ביצירת device חדש. "unable to verify the existence of the backup file location" אם אני אומרת לו להמשיך בכל זאת כשאני בודקת את תכולת הdevice אני מקבל את השגיאה הבאה: this device does not contain any backup sets נראה לי בעית הרשאות כלשהי אבל לא מצליחה לעלות על איפה בדיוק.. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
icq אני לא יכול לשלוח ולקבל קבצים פשוט כמו הכותרת.. לא מצליח לשלוח ולא מצליח לקבל, אני רואה ששולחים ואני מאשר ואז מגיע הרגע שזה אמור לטעון וזה לא טוען אלא מבטל, וכנ"ל לגבי שאני שולח הם רואים ומאשרים וזה אותו דבר, תודה =] זה לא קשור לפיירוואל כי ביטלתי ונסיתי.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש לי את הדרייבר החדש אבל לא יודע אם למישהו יש את אותה בעייה או שיכול להביא לי פיתרון שיגיד לי ועוד משהו חלק מהסירטנים כן ראוים בסדר וחלק לא
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- MICROSOFT GROOVE (חלק מתוכנות OFFICE 2007* לסינכרון קבצים בין שני מחשבים הוא עובד ומסנכרן לי אך לפעמים הוא מודע לי לי את ההודעה הבאה "Cannont contact provisioning server. Click here for more information" מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני מספר ימים רכשתי את Geforce NX 6200 (היה לי לפני כן 5200). עכשיו התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שכשאני מרכיב אותו על המחשב אין צורך במחיקת הדרייברים של הכרטיס המסך הקודם אלא פשוט להוציא את הישן להכניס את החדש ולהוריד שוב דרייבר מהאינטנרט ולהתקין... שוב... זה מה שעשיתי... אך שמתי לב למשהו מוזר.. היה לי סואט 4 וכשאני נכנס אליו אני כאילו רואה את המודולציות של המשחק כלומר לא רואה תתפריט אלא רק את ההתרחות האחורית... ורואה קוביות כאילו וסרטוטים כאלו... כאילו אני לא רואה תמשחק אלא תטכניות שלו... בנוסף הגלילה בדפי האינטרנט הפכה לכזאת יותר כבדה... (מי שמבין למה אני מתכוון) הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ... ולומר לי האם פעלתי בדרך הנכונה ???
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הי, אני מחפש תוכנה שמיועדת לעבודה עם 2 מסכים ומאפשרת להעביר תוכנה בלחיצת כפתור או שתיים, בין המסכים.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לא יודע איך זה קרה, אבל פתאום הFIREFOX עובד מאוד מאוד מאוד לאט ולוקח לו שעה לטעון אתרים, וכשאני מחפש בגוגל הוא אומר לי להזין קוד בטיחות כי אני עלול להיות מחפש אוטומטי וכל מיני כאלה.... בIE עובד חלק ואני כותב ממנו עכשיו... לא יודע מה הולך פה.. התקנתי מחדש את הפיירפוקס וזה עדיין קורה.. הוא פשוט נדפק מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כאשר אני לוחץ על הכפתורים Ctral+Alt+Del במקום שיפתח ה- task manager מופיעה לי הודעה שרשום בה: "Task manager has been disabled by your administartor" מישהו יודע איך פותרים את זה ? תודה, אלכס.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במקסטון העניין הוא שכאשר אני מצביע עם העכבר בזמן שיטוט על אחד התפריטים הניגללים!הם פשוט לא נגללים ולא יורדים למטה! איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חיצונית שתעשה SHUTDOWN למחשב בזמן שאני אגדיר+אם יש באימיול אפשרות לעשות כיבוי ברגע שההורדות מסיימות?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אם יש לכם מידע אז שתפו נא. אני הבנתי שהגרסאת ה XP עובדת גם על VISTA.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום!! התקנתי תפיירפוקס גרסה 2 וכשאני לוחץ על הסמל על מנת לפתוח דף הוא חושב אבל בסוף לא פותח כלום. חשבתי אולי יש איזה קובץ שאני צריך להחליף או משהו בסגנון. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. הקובץ וידאו נמצא בקישור למטה והוידאו הוא מס' 14 ו-15 שנקרא "מכשיר ביתי לגיהוץ פנים" http://www.reshet.tv/content_page.aspx?dynamic_page_id=241
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שצריך להיות כל מניי ספריות... (בדיסק) מחפש תוכנה קטנה ופשוטה לצריבת VCD, לא רוצה את NERO
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום יש לי OUTLOOK 2003 בעיברית העיה שלי איתו היא כאשר אני מקבל אי מיל התוכנה לפעמים מסננת לי את התמונה ששלחו לי ולפעמים לא אמרו לי שזה יכול להיות הפייר וול במחשב או של WINDOWS אבל אין לי אחד כזה ושל מערכת ההפעלה היא לא פועלת הדבר היחיד שרץ ברקע זה אנטי וירוס של קרספסרסקי וזהו שאלתי היא מדוע לחלק האיי מייל אני מקבל את התמונות ששלחו לי ולחלק לא ?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מעלה קובץ ZIP לאחד הפורומים פה, קופצת לי הודעה ש- IE ביצע פעולה לא חוקית וצריך להיסגר. התגובה שלי נקלטת במערכת בכל זאת :s05: מישהו מכיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
אני שומע בתוכנה בעיקר רדיו אז אני חשבתי אם אפשר להקליט את השירים ישירות מה WINAMP אם יש כזה דבר איזה PLUGIN שיאפשר הקלטה ישירות מהתוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה פשוטה שתוכל להשמיע צלילים בתדירות שאני אגדיר לה, גם אם זה מעבר לתחום הנשמע(כלומר, תוכנה שתוכל להפיק גם תדרים שהם אולטרהסאונד ו\או אינפרהסאונד, בהנחה שהרמקולים שלי יכולים להפיק את זה. קיים?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
יש לי את הפלאג שמראה מה אני שומע, ואני רוצה גם שהתמונה שלי תתחלף לפי התמונה של האלבום. זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-