תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
השתמשתי המון זמן בקאספרסקי 6 + ZA כפיירוואל ולא היה לי בעיות כרגע אני משתמש בKIS7 שזה כבר עם פירוואל אבל אני לא חושב שהפירוואל ברמה כמו ה ZA. אני ברשת וזה מזהה בעיקר התקפות מתוך הרשת בIP: 10.0.0.1 וכל אלה הZA רשם יותר מ 10,000 התקפות ובכלל אני מרגיש שKIS7 סורק לי בזמן אמת כל דבר שאני פותח אפילו אם זה My Computer סוגר ופותח שוב אני מרגיש שזה טיפה מאט את המחשב על מה אתם ממליצים? לחזור ל K6 + ZA או ש KIS7 מספיק?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של תוכנת Open Office ורציתי להתקין אותה, אבל כשההתקנה מתחילה, התפריט כתוב בג'יבריש. אני משתמש ב- Windows 2000. ניסיתי להעביר את כל המאפיינים ב- Regional settings לעברית, אבל זה עדיין לא סידר את הבעיה. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
בכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה על המחשב, אולם כל כמה דקות במקרה הרע, או כמה שעות במקרה הטוב - המחשב "מאפס" את עצמו. אני מקבל מסך כחול, ספירה מהירה עד 100 (נראה לי), ואז המחשב עושה restart. דיברתי עם טכנאי והוא אמר לי שזה קורה בגלל הדרייבר של הכרטיס מסך (?!). הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 7600 GT. האם זו הסיבה ? אפשר לקבל דרייבר עדכני ? יש סיבה אחרת אולי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
העפתי לו ויסטה ושמתי XP. עכשיו כשאני מנסה להוריד דרייברים מהאינטרנט מהאתר של HP קורה משהו ממש מוזר, קודם כל, באתר של HP הם קוראים למחשב: HP Pavilion dv6000 CTO Notebook PC. כאשר על המחשב עצמו אין שום זכר ל "CTO"... דבר שני, 90% מהדרייברים שם לא מתאימים למפרט של המחשב... (לדוגמא, יש שם דרייבר למעבד AMD כאשר המעבד במחשב הוא אינטל ליבה כפולה...) על המחשב של חבר שלי כתוב רק HP Pavilion dv6000 ולא מוזכר יותר מזה.... והאופציה הכי קרובה לזה באתר של HP זה רק במה שאמרתי לעיל... (CTO)... מישהו יודע מה הסיפור של זה?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
הרבה פעמים בעת גלישה אני מקבל מסך כחול עם שם הקובץ passthru.sys כשחפשתי במחשב את שם הקובץ הנ"ל מצאתי אותו בתקית C:\WINDOWS\system32\drivers לאיזה דרייבר שייך הקובץ הפגום הזה?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אהלן, שאני מריץ שיר מה-Transfer ב-Soulseek הוא פותח את השיר ב-WinAMP (גרסה 5.35), אבל, הוא לא פותח את כל ה-WinAMP אלא רק את הבאר של ה-Playlist בלי החלון הראשי של התוכנה. עכשיו, שאתה מנסה לצאת, אתה סוגר באיקס את הבאר של ה-Playlist - אבל התוכנה לא באמת נסגרת כי כביכול סגרת רק את הבאר Playlist ולכן השיר ממשיך להתנגן ברקע וה-WinAMP רץ כמובן ורק ה-Task Manager מצליח להפתר ממנו. פתרונות?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
קניתי לוח של אינטל ויש שם אופציה נוספת בסאונד לאפשר משהו. מאיפה אני מביא מספר רישיון? חיפשתי בדיסקים ואין. יתרה מזאת חיפשתי ב אימיול ואין! מאיפה מסיגים מספר?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי.. אין לי מושג למה או איך , המסנגר מסרב להתחבר.. כותב שהוא לא מצליח לחבר אותי.. הפעלתי את המחשב מחדש התקנתי את התוכנה מחדש... אין פייר וול (גם לא של הווינודס) אין אנטי וירוס. למישהו יש איזה מושג? זה כבר כמה שעות ככה. *איפסתי את הביוס , לא נראה לי שיש לזה קשר. * איסיקיו\אינטרנט וכל שאר הדברי עובדים בסדר גמור.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי מיני-דיסק של Sony ואני צריך את התוכנה שמעבירים שירים מהמחשב אל המיני דיסק תודה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
איזה תוכנת תחזוקה טובה יותר לויסטה tuneup 2007 או vista manager אשמח לתשובה מהירה תודה
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מישהו יכול לסייע בזה,מכיוון שאין אפשרות דרך add/remove programs ובכל דרך שניסיתי.. :-[
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה ימים מנסה לצרוב דיסק של data של דיודי החלפתי את התוכנה של הנרו שלי היא יותר מתקדמת עכשיו וזה עושה לי השגיאה הזאת החלפתי כמה דיסקים פעם של החברה verbatim פעם של teac מה יכולה להיות הבעיה? הנה תמונה עם הדגם של הצורב שלי והבעיה http://img176.imageshack.us/img176/9452/74937423gd6.png
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שתראה את טמפרטורת הרכיבים במחשב ושיהיה אפשר לשלוט במהירות המאוררים במארז.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
כמו ה-image toolbar ל-FF וכמו שיש ב-IE6 יש ב-IE7 ?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי כולם. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל אני לא יודע איזה פורום מתאים יותר, אז הנה השאלה שלי: יש לי כמה דיסקים המכילים פרקים של סדרה בפורמט VCD (עם כל התיקיות והכל). הייתי רוצה לאחד את כל הדיסקים האלה ל-DVD אחד או שניים. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות את זה? ואיך? אני לא מתכוון לקידוד מחדש או משהו כזה, אלא פשוט איך מעתיקים את כל הקבצים מהדיסקים השונים כך שנגן ה-DVD ידע לקרוא את כל הפרקים בצורה טובה? תודה מראש לעוזרים, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני זקוק לעזרה ממכם דחוף! פירמטתי את המחשב לפני מספר ימים ועדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה של הכטיס מסך ומה לא עשיתי נכון.. וידאו עובד והכל, רק שבשחור לבן וחקלם שעובדים בצבע- התמונה לא ברורה ורק חלק מהתמונה צבעונית.. חשבתי שמדובר בבעיית קודקים. התקנתי KLITE ו- XP CODECKS.. שום דבר לא עוזר. כמובן שהדרייברים של הכרטיס מותקנים והכל.. (nvidia - ג'י פורס 6) תודה לכולם על העזרה. marksab
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי מערכת Dual Boot של ויסטה ו XP, כל אחד על מחיצה שונה. אני רוצה להסיר ויסטה, אבל לפני שאני דופק את הכל, רציתי לדעת אם Ghost יכול לעזור לי בדרך כלשהי? אני יודע שיש שם אפשרות לעשות גיבוי 1:1 של המחשב... שאין לי איך לעשות את זה (דיסקים?! אין לי כונן חיצוני). יש דרך כלשהי לעשות סוג של Rescue Disc במקרה שאני גומר עם NTLDR / BOOTMGR is missing? אני לא יודע איך זה בנוי, אולי שומר את ההגדרות של המחשב, אולי סתם דברים נחוצים למקרה של כשילת מערכת? בעקרון אני פשוט שואל אם יש תכונה כלשהי ב Ghost שרלוונטית למצב שלי. מה אתם הייתם עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
חבר שלי מחק חומר חשוב מאוד מההארדיסק שלו! עכשיו איך קוראים לתוכנה שמראה את כל החומר שמחקת ולא כתבת עליו מחדש?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
היי, יש לי כמות עצומה של מוסיקה על המחשב בקובצי WAV לא דחוסים שהם מאווווווד כבדים ורציתי להמיר אותם לFLAC בשביל שאוכל להכניס את הכל לנגן. כמוכן רציתי לשמור על הקבצים הקודמים רק פשוט לקחת ולשכפל אותם בFLAC תוך כדי שמירת כל המבנה של התיקיות. [נ.ב. - ניסיתי את ה-BATCH CONVERT ב-DBPOWERAMP, אך משום מה זה העתיק ללא התיקיות והיה בלגאן אחד עצום. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני מנסה לפתוח חלון נוסף/לשונית נוספת באקספלורר אני מקבל את זה: למישהו יש מושג מה זה ואיך אפשר לפתור את זה אני לא מצליח לפתוח שום חלון נוסף/לשונית נוספת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שעשיתי להם ריפ ל-XVID ושאני פותח אותם במחשב אני מקבל את ההודעת שגיאה הזו. יש לי את חבילת המקודדים K LITE CODEC PACK - הגירסה הכי חדשה וזה לא עוזר לי,הסרטים לא נסגרים אבל יש לי את ההודעת שגיאה הזו ולאחר מכן נסגרים לי כל החלונות של הווינדוס אבל הסרט ממשיך. ניסיתי גם להתקין במקודדים רק XVID,DIVX ו-AC3 וגם ניסיתי גירסאות ישנות יותר של התוכנה אבל זה לא עוזר. יש לציין שזה קורה לי רק בסרטים שעשיתי להם ריפ אבל רק לאחרונה זה התחיל.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום! לפני שבוע קניתי מחשב amd 3200 חדש. הרצתי עליו את התוכנה ושני דברים לא ברורים לי, בקטגוריה של הבנצ'מארקים של המעבד כתובoptimisation override has been engaged on this cpu האם זה אומר שמבוצע עליו אוברקלוק. הוא עובד במהירות 2000 mhz. הבעיה השנייה היא בטמפרטורה, התוכנה רושמת שהלוח והמעבד זוכים לטמפרטורה נוחה 25 מעלות אך הספק נמצא תמידית ב71 מעלות, איך זה יכול להיות יש לי מארז קוברה של ריידמאקס בעל 3 מאוררים 80 מ"מ , כאשר אני מצמיד את היד המארז ממש קריר ולא חם בכלל. 71 מעלות זאת טמפרטורה מאוד גבוהה והייתי שם לב לכך לא? אולי המודד טמפרטורה התקלקל המפרט כולל amd3200, GA-K8N F9,120 sata w.d,512 A DATA,ספק 420w תעזרו לי בבקשה בקשר לשתי הבעיות הללו
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים... אני מחפש תוסף שימנע מהקספלורר להפתח אוטומטית במסך מלא יש אתרים שמכניסים קוד ואז הדפדפן נמתח אוטומטית על כל המסך נמאס לי מזה תודה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כשאני פותח את התוכנה, בלשונית "אנשי הקשר" מופיעים לי האנשים, אבל כשאני מנסה לשלוח מייל ולוחץ על "מאת" אין ברשימת "אנשי הקשר" כלום. איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-