עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. באיסיקיו אני לא יכול לחפש משתמשים בעברית + רואים סימני שאלה.. הבעיה השניה היא שלפני שהתקנתי את הדרייבר של העכבר (wheel mouse optical), שלחצתי לחיצה אמצעית על לינק בFirefox זה פתח לי את זה בTAB חדש.. עכשיו זה לא.. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by lharpaz,

היי כולם. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל אני לא יודע איזה פורום מתאים יותר, אז הנה השאלה שלי: יש לי כמה דיסקים המכילים פרקים של סדרה בפורמט VCD (עם כל התיקיות והכל). הייתי רוצה לאחד את כל הדיסקים האלה ל-DVD אחד או שניים. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות את זה? ואיך? אני לא מתכוון לקידוד מחדש או משהו כזה, אלא פשוט איך מעתיקים את כל הקבצים מהדיסקים השונים כך שנגן ה-DVD ידע לקרוא את כל הפרקים בצורה טובה? תודה מראש לעוזרים, ליאור.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by galila,

איך אפשר לפתור את הבעיות ?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  4. ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. היא מופיעה למטה ב"taskbar", איך מוציאים את זה? תודה.

6. Started by redti,

שלום אני לא יודע כמה מיכם מתמצאים פה בתוכנה abc זה תוכנת הורדת של טורנטים.. בכל מקרה יש לי משתמש בטורנט ליץ' וכבר שבוע שאני מקבל error 503 service unavailable problem connecting to tracker וכל ההורדות מוגדרות על lowest priority אין לי מושג מה לעשות... אני משתמש שם כבר שנה ואני מוריד הכל בכיףף ופתאום צצה לי הבעיה הזאת.. שימו לב ששאלתי היא חוקית.. מאחר ולא ציינתי מה אני מוריד או תוכנה או אתר לא חוקי

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. Started by Black Knight,

לפני כדקה התקנתי את הגרסא 1.5 של Firefox החדש, ומלבד הגלגלת שבעכבר אין לי דרך לעבור במסמך למעלה או למטה, משום שנעלם לי ה"קו" שאיתו הייתי רואה גם את אורך המסמך וגם יכולתי לזוז ביתר קלות. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? ------- נפתרה הבעיה, מתברר שהבעיה הופיעה בסקינים מסוימים. נא לנעול.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by MrAccident,

(ערכתי מחדש את התגובה כי פתרתי את רוב הבעיות שהיו לי) נשארה רק אחת קטנה התוכנה היא Flash MX 2004 אגב בשביל לראות את הכתב בחרתי ב-Alias אז עכשיו רואים את הכתב, ואפשר לסדר את הקטע של הכתב ההפוך בשתי דרכים, פקודה בפלאש שהופכת את הכתב בתוך פלאש, או להפוך את הכתב בתוכנה חיצונית ואז להדביק אותו ככה, הפוך, לתוך פלאש. אבל אם הכתב "ניתן לבחירה" אז דברים מוזרים קורים לו כשמנסים לבחור אותו מישהו יודע מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  9. הי חברה, יש לי בעיה באקפלורר כל פעם שאני פותח את הדפדפן אני מקבל האת ההודעה של דוח שגיאות וזה סוגר לי את הדפדפן. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ושוב הבעיה חוזרת :-\. מה אני יכול לעשות?! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. המחשב החדש שלי עובד ברשת - אז יש לי גישה נוחה לכל התיקיות במחשב הישן רוצה לעבור הטמעה חלקה של כל ההגדרות של הטמאת האוטלוק אקספרס>>> תוכנת הדואר שלי ושל אוטלוק > תוכנת ניהול הזמן שלי מי מפנה אותי למיקומי הקבצים ? ואני לא מיתכוון להודעות > כי את זה אני יודע הכוונה היא שיש לי הגדרות דואר וסינון דואר למשל = עבור 4 חשבונות ואני לא מוצא היכן הקובץ הראשי נימצא תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by Tal14,

ברשותי כרטיס מסך של Nvidia, התקנתי את הדרייברים על ווינדוס XP במחשב שלי קיימים מספר משתמשים אם אני משתמש באופציה של החלף משתמש ההגדרות לא נשמרות לי ואז כשחוזרים שוב למשתמש הקודם ההגדרות של בהירות התצוגה הופכות לברירת מחדל. יש דרך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  12. Started by מאור247,

רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה לגילוי רוגלות??

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  13. לעיתים קרובות ה- Exploler ניתקע, ואיני יודע מדוע. דף מנסה להיטען, ללא הצלחה, ולאחר שניות ארוכות אני מקבל מסך שחור, ולבסוף חלונית קטנה המודיעה שהתוכנית אינה מגיבה, ומאפשר שלוש אפשרויות: המתנה עד שיגיב, הפעלתו מחדש או יציאה. מערכת ההפעלה היא ויסטה - ראו מפרט מחשב שלי. אשמח אם מישהו שהיתה לו בעיה כזו, ופתר אותה, יספר לי איך פתר, או באם למישהו יש רעיון לפתרון.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by VL,

איפה נעלמו כל האפשרויות: http://img366.imageshack.us/img366/2305/lmn6bk.jpg ??? אם אני לא טועה אפשר לסדר את זה דרך gpedit.msc אבל אני לא זוכר לאיפה צריך להיכנס...

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. Started by charm,

שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  16. שאלה האם התוכנות המופיעות במאגר עדכניות? האם נבדקו לאי המצאות וירוסים וכד' ומעל הכל האם התוכנות החינמיות הן הטובות כיום בשוק (בהמשך לנושא העדכניות)

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. כפי שרשום בכותרת, זו פעם ראשונה שלי עם התוכנה עכשיו אין לי מושג איפה אני בודק את הupload שלי

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by Or94,

אוקיי יש לי כמה שאלות: 1. לניקוי רוגלות יש לי תוכנה שנקראת Ad-aware 2008. האם זאת תוכנה טובה? בתוך התוכנה עצמה יש 3 סוגי סריקה: חכמה, מלאה ומותאמת. איזה סריקה הכי מומלץ לבצע? 2. באיזה תדירות כדאי לבצע ניקוי רוגלות? 3. לגבי אנטי וירוס: יש לי אנטי וירוס של קספרסקי ובכל פעם שהוא מוצא וירוס הוא מתריע בפני ונותן לי 3 אפשרויות: לאפשר את הוירוס, לדחות את הוירוס ועוד אפשרות שנקראת Quranatine. מה עושה האפשרות האחרונה?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  19. אני לא מצליח להדביק כתוביות במקום בגלל שאני צריך להפוך את הסרט מvbr לcbr ואני לא מצליח מישהו פה יכול לעזור לי ככה שהמטרה הסופית היא להדביק כתוביווווווווווווווות [br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 15:46:55 ועוד משהו... ניסיתי לפי מדריך לשמור את האודיו של הסרט כקובץ wav ואז לחבר אותו ולשמור אבל זה שומר לי את הקובץ כקובץ ששוקל המון (איזה 12 ג'יגה ויותר)

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by davidreznic,

היי. יש תוסף למדיה פלייר של MS או נגן אחר שמציג ליריקס בזמן ניגון שיר?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. Started by nadav77,

יש לי בעיה אין לי תדריבר של הכרטיס קול שלי כי פירמטי תמחשב שלי ואין לי תדיסק של הכרטיס קול הנה הכרטיס קול שלי : sis 7012 audio device מישהו יכול לביא לי דריבר בבקשה ! תודה למי שמביא :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  22. שלום אנשים, אני מחפש דרך להעביר קבצים באמצעות תקיה שלמה שהמכילה קבצים ך שאוכל להעביר את כל התקיה ולא כל קובץ בנפרג. ניסיתי במסנג'ר ך הצד השני אינו תומך בכך. במייל לא עובד (OUTLOOK האם קיימת דרך פשוטה להעביר תקיות המכילות קבצים רבים? שני הצדדים אני והצד השני משתמשים בXP PRO ניסיתי גם להשתלט על המחשב השני ולהעביר אך זה לא אפשרות COPY PAST לא מאופשרת תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by asib85,

היי לכולם! לאחרונה פרמטתי את המחשב ומאז יש לי בעיה להעלות משחקי פלאש ( כמו:באבלס ודומיהם) כל מה שבסיומת swf למרות שיש לי את פקדי activx וshockwave player וflash plaer של אדובי. כולם מותקנים וכשאני פותח את המשחק הוא רושם לי שיש שגיאה. אני יודע אם זה חשוב אבל הוא מוריד את הקבצים אני רואה את התהליך וכשהוא מסיים להוריד אותם הוא רושם את השגיאה. הוספתי את השגיאה בקבצים מצורפים. תודה מראש אסף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים