תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שתראה את טמפרטורת הרכיבים במחשב ושיהיה אפשר לשלוט במהירות המאוררים במארז.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אין לי תמונה, כי בטעות לחצתי על dont shot it again. בקיצור, הוא אומר שצריך לכייל את המסך\ לכייל את הפוטושופ : אני מניח שאת המסך משום שאף פעם לא היה לי ככה בפוטושופ(במחשב הישן עם CRT) כמו כן, אתמול כשעבדתי בפוטושופ שמתי לב שהצבע הלבן הוא לא באמת לבן, אלא הוא יותר קרמלי כזה. מה עושים? איך מכיילים מסך? =\ יש לי 1750HQ
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש ב4 תוכנות לבדיקת ספייוור ואדדוור spybot search and destroy spy sweeper ad aware spydoctor. אני משתמש גם באנטי וירוס קספרסקי אבל זה לא קשור כרגע עכשיו אני פשוט לא מבין איך יכול להיות שאני מריץ אותן אחת אחרי השנייה ותמיד, כל אחת מוצאות עוד משו שהקודמת לא מצאה. איך זה יכול להיות ? ואיך אפשר לפתור את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את kazaa משום מה היא נתקעת לי, וב windows task messenger אני רואה שהיא סטטוס של not responding. ניסיתי להתקין כמה גירסאות שונות, אך בכולם הבעיה זהה. נראה לי שהבעיה הזו התחילה מאז שהתקנתי את ה SP2, אך אני כלל לא בטוח. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה שתגרום לCD של הלפטופ שלי להשאר סגור כל עוד לא פתחתי אותו. אצלי הCD ממוקם בקדימה של הלפטופ ומדי פעם הוא נפתח לאחר שהרגל שלי נתקעת בו בטעות. פעם מצאתי תוכנה שנועלת את הCD ומשחררת אותו רק כשרוצים ואחרי הפרמוט אני לא מצליח למצוא אותה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום. אתמול שלחתי כמה מיילים ברצף דרך האאוטלוק 2007, אך נאלצתי לסגור את התוכנה לפני שכל המיילים נשלחו בפועל (דבר שעשיתי כמה וכמה פעמים בעבר ללא שום בעייה). כשפתחתי שוב את האאוטלוק וניסיתי לשלוח את המיילים שהצטברו ב OUTBOX נתקלתי בבעייה. המיילים לא נשלחים למרות שאני לוחץ אקטיבית על SEND/RECEIVE ולא ניתן למחוק אותם מכיוון שהתוכנה טוענת שהם בתהליך שליחה (מה שבפועל לא קורה). מישהו נתקל בתופעה שכזו ויודע איך לפץור אותה?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שפה אני ימצא מישהו שיכול לעזור לי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לי WIN XP, ואני מנסה להתקין את המשחק SIM CITY DELUXE, יש 2 פיילים שפותחים אותם עם DEAMAN TOOLS וכאשר אני מפעיל את הTOOLS ומנסה להפעיל את הAUTORUN של המשחק משום מה זה לא עובד, חושב כמה שניות ולא עולה, הדברים האחרים הפייל כן עובדים... חשוב לציין שאותו משחק כן עולה אצל חברים שלי ואצלי לא. ועוד חשוב לציין שאני מנסה לסגור את המחשב אחרי כמה זמן, הוא מבקש ממני לסגור את הAUTORUN....שבעצם בכלל לא עלה לי.... מישהו יודע מה זה? מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לפני כדקה התקנתי את הגרסא 1.5 של Firefox החדש, ומלבד הגלגלת שבעכבר אין לי דרך לעבור במסמך למעלה או למטה, משום שנעלם לי ה"קו" שאיתו הייתי רואה גם את אורך המסמך וגם יכולתי לזוז ביתר קלות. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? ------- נפתרה הבעיה, מתברר שהבעיה הופיעה בסקינים מסוימים. נא לנעול.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי CORE 2 DUO 6600. אני יכול להפעיל אותו כ2מעבדים או כמעבד אחד.(דרך ה BIOS). באיזו תצורה הכי כדאי לעבוד עם המעבד כשאני ממיר סרט בתכנת TMPGENC? מה יהיה שונה בצורת העבודה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
(ערכתי מחדש את התגובה כי פתרתי את רוב הבעיות שהיו לי) נשארה רק אחת קטנה התוכנה היא Flash MX 2004 אגב בשביל לראות את הכתב בחרתי ב-Alias אז עכשיו רואים את הכתב, ואפשר לסדר את הקטע של הכתב ההפוך בשתי דרכים, פקודה בפלאש שהופכת את הכתב בתוך פלאש, או להפוך את הכתב בתוכנה חיצונית ואז להדביק אותו ככה, הפוך, לתוך פלאש. אבל אם הכתב "ניתן לבחירה" אז דברים מוזרים קורים לו כשמנסים לבחור אותו מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון - יש לי פלאפון שאין לו אפשרות USB
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הי חברה, יש לי בעיה באקפלורר כל פעם שאני פותח את הדפדפן אני מקבל האת ההודעה של דוח שגיאות וזה סוגר לי את הדפדפן. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ושוב הבעיה חוזרת :-\. מה אני יכול לעשות?! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
ברשותי כרטיס מסך של Nvidia, התקנתי את הדרייברים על ווינדוס XP במחשב שלי קיימים מספר משתמשים אם אני משתמש באופציה של החלף משתמש ההגדרות לא נשמרות לי ואז כשחוזרים שוב למשתמש הקודם ההגדרות של בהירות התצוגה הופכות לברירת מחדל. יש דרך לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום,אי אפשר לשלוח מיילים ב firefox במייל של וואלה. האם ניתן לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
התחלתי בהתקנה והוא בקש ממני את הסיריאל רשמתי אותו ואחר כך הוא ביקש ממני לודא את זה באינטרנט אני יודע שאסור לתת לו אם זה לא תוכנה מקורית מישהוא יכול בבקשה לתת לי הסבר איך להתגבר על זה??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
תמיד השתמשתי בתוכנה הזו ועכשיו כשהתקנתי את XP+SP2 אני לא מצליח להפעיל אותה הורדתי את הגירסא האחרונה 4.37 וזה לא עוזר ישנה שגיא DRIVER IS NOT LOADED. מישהו יודע על הבעיה? או שאולי התוכנה פשוט לא עובדת ב SP2?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה, ואחרי שהתקנתי את התוכנה בגירסה 7.5 ,אני ניתקל אחרי ההתקנה בשגיאה במערכת הפעלה ,שניקראת קום סורגאט...משהו כזה, ושמערכת הפעלה אומרת שזה הפסיק לפעול. לא ידעתי איפה להכניס את ההודעה אז הכנסתי פה מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
איפה נעלמו כל האפשרויות: http://img366.imageshack.us/img366/2305/lmn6bk.jpg ??? אם אני לא טועה אפשר לסדר את זה דרך gpedit.msc אבל אני לא זוכר לאיפה צריך להיכנס...
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
טוב... התקנתי את התוכנה עשיתי ריסטרט והוינדווס לא על... הפעלתי אותו בסייפ מוד ועשיתי סיסטם ריסטור הוינדווס עלה והתקנתי מחדש את התוכנה ועכשיו אני פשוט לא יכול להתחבר כשהיא פועלת מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני יוצרת backup device שמנותב לכונן על שרת אחר, התקייה ממופה ככונן ברשת, עם כל ההרשאות. הservice של הsql בשרת היעד גם רץ ע"י יוזר אדמיניסטרטיבי בדומיין. למרות זאת אני מקבלת שגיאה ביצירת device חדש. "unable to verify the existence of the backup file location" אם אני אומרת לו להמשיך בכל זאת כשאני בודקת את תכולת הdevice אני מקבל את השגיאה הבאה: this device does not contain any backup sets נראה לי בעית הרשאות כלשהי אבל לא מצליחה לעלות על איפה בדיוק.. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להתקין מס' פעמים את הVisual Studio 2008 וכל פעם יש לי את אותה השגיאה בהתקנה, הנה התמונה של השגיאה. גם את הframwork3.5 שהורדתי מהאתר של microsoft הוא לא מתקין לי וטוען שההתקנה נכשלה. חפרתי את כל הפורומים באנגלית/עברית אך לא מצאתי את שורש הבעיה. יש לציין שאת c# exspress הוא מתקין בהצלחה אך מראה לי בעייה בעיצוב של הקוד(וזאת שרק עשיתי לו new project- windows applicaion ) הנה תמונה גם של זה: אז ככה לפני שתענו אני רוצה לעדכן אותכם בפרטי המחשב ומערכת ההפעלה: vista 32bit Hebrew 4000 mb ram 6550 dualcore2duo אם יש עוד פרטים שאני צריך להביא רק תגידו אני משתגע, מה אפשר לעשות?? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, משום מה אני לא מצליח להבין מדוע כרטיס הקול לא מצליח להעדכן את הדרייבר שלו. ניסיתי להתקין מהדיסק שמצורף ללוח האם, ניסיתי שה-'ןמ יחפש דרייבר ברשת ושום דבר לא עוזר. מצורף קובץ עם תמונת הבעיה. תודה gooloo [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-