תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מצלמת WebCam אשר אני משתמש בה ליצירת סרטונים ותמונות. בכל התוכנות שראיתי עד כה מוצג הוידאו המוקלט על המסך תוך כדי ההקלטה. מה שאני מחפש זו תוכנה שתקליט את הוידאו בלי להציג אותו על המסך, כלומר שתקליט ברקע. תודה וערב טוב. עריכה:כל הודעה שלא תיהיה קשורה לנושא תימחק!כל בעיה שיש למישהו בקשר לדיון שיפנה אלי לפרטי.אני מזהיר מראש בתודה KoDkOd
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקנפג את הFIREWALL של הWIN שלא יחסום לי את הPORT של הEMULE (4662) כי ברגע שהFIREWALL פועל אני מקבל LOWID (שאגב לא כ"כ הבנתי מזה למרות שעברתי כמה פעמים על הFAQ שלהם - יהיה נחמד אם מישהו יוכל להסביר לי)
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
יש לי צורב ימהה 10*16*40 וקיבלתי איתו דיסק רב פעמי שאפשר לכתוב עליו ב-X10 כשאני צורב דרך הנרו אפשר לצרוב רק על X8 או X4 ודרך NTI CD MAKER אפשר על X4 X8 ו-X10, חשבתי בהתחלה שזו בעית חומרה אך איך זה יכול להיות שדרך תוכנה אחת אפשר לצרוב ככה ובתוכנה אחרת ככה?? זה לא אמור להיות בצורב/דיסק?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מוריד הרבה שירים ולפעמים הם לא מלאים, כלומר הם לא מסתיימים כמו שצריך אלא הסוף שלהם זה האמצע, בקיצור - קטועים. אז כדי לבדוק אותם מה שאני עושה זה בודק את הסוף שלהם אחד אחד. רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שבאופן אוטומטי מנגנת רק את ה-10 או 5 שניות האחרונות של כל שיר באופן אוטומטי כך שאני רק אצטרך להאזין ולראות מה טוב ומה לא? (במקום לעבור שיר שיר ולעבור לסוף שלו...) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
-
כשאני מנסה להתחבר, אז הוא לא מזהה לי חיבור אינטרנט. אני עם אינטרנט כבלים ומודם LAN. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ברצוני להתקין 2 סוגים של אופיס XP וגם 97 ,כיוון שאני צריך את שניהם במחשב האם ישנה דרך להתקין את שניהם מבלי שאף אחד מהם יתקע??? יש ברשותי WINDOWS2000! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שתכתוב לי את התקיות שיש לי בקובץ טקסט ? תודה
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום הורדתי את השרת אפצ'י האחרון שיצא ויש לי בעיה! אני פשוט לא יודע איך מגדירים אתר ואיך מפעילים את השרת בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שמעתי פעם שיש כזה דבר דפדפן תלת-מימדי אז אם מישהו מכיר אותו שיגיד לי את השם שלו או איפה אפשר להוריד אותו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הורדתי סרט הוא אמריקאי אבל תירגמו אותו מילולית לרוסית ( נו - זה התרגום הזה שגבר אחד אומר ברוסית את כל מה שהשחקינים אומרי באנגלית ) הקטע הוא שאני שומע ברקע את האנגלית ועליה את התרגום האם יש תוכנה שתוריד את התרגום הרוסי כדי שאני אוכל לשמוע אך ורק את האנגלית ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
פשוט שכחתי את הסיסמא ואני צריך לגלות אותנ בשביל כמה נסיונות שכוללים מחיקה של החיבור ויצירתו מחדש. התוכנות שמצאתי בגוגל לא גילו, כנראה לXP יש הגנה טובה יותר בעניין. כמו כן, התוכנות שאמורות לגלות מה מסתתר מאחורי כוכביות לא עבדו פה, כיוון שהסיסמא בתיבת הכנסה של XP בכלל לא נמצאת שם (לפחות בXP SP1) אלא רק יש מקום להכניס סיסמא חדשה.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי צורב של אסוס CRW-3212A שיכול לכתוב במהירות מירבית של 32 על גבי דיסקים ריקים רגילים. לעיתים מביאים לי דיסקים נאמר של סילבר לייון שתומכים במהירות של 40 אך הצורב יכול לצרוב עליהם רק במהירות 16 ולעיתים על דיסקים נגיד של ממורקס שרשום עליהם 12 הוא צורב ב32. ככה הרבה מקרים ולפעמים אני קונה דיסקים יקרים שפשוט הצורב לא משתמש במלוא המהירות שלו. למה זה קורה אולי אתם יודעים?(כל זה אגב בנרו)
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את ההרקולס והוא מעודכן לדרייברים הכי חדשים שיש,SP1 של אקספי,בקיצור כל מה שצריך. עכשיו אני התקנתי את תוכנת Atomix mp3 וכשאני מנסה להפעיל אותה אז הווינדוס מראה חלון של פעולה לא חוקית ואני חייב לסגור אותה,היא אפילו לא נפתחת יש רק את הסמל שלה ויש שגיאה,אין לי מושגגגג למה זה קורה . בקשר לתוכנה השנייה היותר חשובה ומשמעותית והיא Alcatech.BPM-Studio.Professional.v4.603. אני מתקין את התוכנה הזאתי וכשאני לוחץ על קובץ הEXE השגיאה הבאה מתרחשת: הנה שתי התוכנות לא היו מותקנות אצלי לפני עדכון הדרייברים של הכרטיס קול כך שאני לא יכול לדעת אם זו בעיה בדרייברים או לא... אנא עזרו לי. נ.ב: לא ידעתי אם התראד מתאים לפורום תוכנות או לפורום הזה,אז אם טעיתי מודר העבר לאן שצריך.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
משום מה אני לא מצליח לראות אתרים עם פלאש, נכנסתי למקרומדיה כדי להתקין שוב, אני לוחץ על INSTALL ושם דבר לא קורא, בדקתי את הזיכרון והרצתי AD_AWAREV ו-spybots ושם דבר לא עוזר, איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי את התכנה פריהנד 9 ואני חייב לרשום בה בעברית. הבעיה היא שאת כל הפונטים העבריים הוא לא מציג לי בכלל ואת אלה שיכולים להיות עברית הוא לא נותן להשתמש בהם בתור עברית. מה אפשר לעשות?! אני צריך את זה דחוף לאח שלי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא רואה עברית ב Winamp 3. איך לסדר? אני מתשמש ב Win XP Pro . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כיום אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 וכדי להגן על המחשב אני משתמש ב - Norton Internet Security כאשר ה - firewall פעיל. רציתי לדעת האם יש דרך לשפר את "מערך האבטחה" של המחשב - ע"י אפיונים של נורטון ו/או תוכנות נוספות. כל הזמן אני רואה סימנים של "מחשבים אחרים" שמנסים לחדור למחשב שלי ואני רוצה (לנסות לפחות) למנוע זאת מהם... בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לערוץ מסויים במירק אני מקבל את ההודעה הבאה: (can't join channel (address is banned ####### את ההודעה אני מקבל אחרי שכבר התחברתי לשרת וביקשתי את הערוץ הספציפי. עד היום בבוקר לא הייתה לי הבעיה הזאת.... מה יכול לגרום לכך?? בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הזון אלרם החדש... פרו 3.5 אני רואה שהמחשב השני מנסה לפעול ואז אני מאשר אבל לא עובד שם האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על תוכנה עברית אנגלית לניהול מסמכים תמונות+מסמכים וורד אקסל
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-