תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי קובץ מאוד גדול 1.2 ג'יגה ואני מחפש תוכנה שתחחלק אתו ל 2 (בכדי לצרוב) ובבוא העת תדע גם לאחד אותו ללא פגיעה בנתונים
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אמממ בעיה מוזרה מאוד.. הווינאמפ שלי לא מנגל אף שיר, אני שם שיר שרשימה והוא כאילו מדלג עליו כאילו שיניתי את המיקום של הקובץ מה שלא נכון.. הקבצים הם רגילים לא קיצורי דרך או משהו והם פשוט לא מתנגנים ! המדיה לייר שאני מנסה לפתוח איזה סרטון או משהו אז יש רק תמונה הכרטיס קול עובד רק הבעיות הם בשירים וסרטים.. מישהו יודע למה? ! ? תודה.... עריכה הסתדר אין לי מושג איך...עשיתי ריסט
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום כמה שאלות לי אליכים תותחים! הורדתי את cpu-z 1.24 החדש והשאלות הם כדקלמן: הרצה של ה latency.exe מראה לי שיש בעצם 3 לבלים 1.size 8kb latency 2 cycels 2.size 256kb latency 22 c 3.size 512 latency 38 c אשמח אם תוכלו להסביר למה הכוונה בתרשים הנ"ל? לעומת זאת בתוכנה עצמה יש 2 לבלים ולא 3 מדוע? שמתי לב כי בעמודת הזכרון הוא אומר שיש לי זכרון kingston pc3200 אך בסוגריים מראה 200 mhz זה לא אמור להיות 400???
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
ניסיתי עם סיסטם מקניק ו ACEUTILITIES ובאקפלורר הרגיל אין כלום אבל בנט קפטור יש , אפילו נכנסתי לתיקייה עצמה של ה TEMP וה TEMPORORY FOLDER ומחקתי שם הכל , וזה עדיין שם , איך אני מוחק?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מחפש תוכנה נוחה לשימוש שתומכת בעברית עדיף שההמלצות יהיו מתוך ניסיון. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
TTS=text to speech אני צריך שיהיו בה כמה קולות,והכי חושב שמה שאני כותב והיא מקריאה אפשר להקליט דרך התכנה.(אל תגידו control panel->speech...)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כבר שבוע שלם שכל חלון שמגיע דרך קישור למשל מזאפ לא נפתח לי! זה קורה גם באתרים שאני מנסה רגיל להכנס אליהם לא יודע מה זה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי 2 יוזרים אחד שלי אחד של אחי ואני צריך לדעת מה הוא עשה..כי הוא בד"כ זה שהורס תמחשב יפה שלי שקיבלתי ליומולדתתתתת...יש תוכנה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה להמרת סרטים באופן כזה שאם אני יקח סרט DVD וירצה להמיר אותו לדיסק אחד לפורמט מסויים התוכנה תמיר אותו לבד ותקבע לבד את הרזולוצייה לסרט המסוים על מנת שיכנס בדיוק בדיסק(שנשיג את האיכות המרבית). אני מבקש תוכנה ידידותית ולא מסובכת.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה המזהה חומרה וממליצה על דרייברים מתאימים ומעודכנים. קיים אתר כזה www.drivershq.com אבל הוא רק בודק ודורש רישום כדי להמשיך. אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את התוכנה McAfee VirusScan v9.0 2005 אבל מקבל את ההודעה Class not registered אני לוחץ OK ואז אני מקבל An error occurred while installing the Mcafee HTML dialog component. ואז התכנית יוצאת. למשהו יש מושג מה הבעייה ואיך פותרים אותה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי כמה שירים שהתתחלה או הסוף שלהם ריקים עד השיר מתחיל איך אני יכול להוריד את החלקים האלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לאחר שטענתי לתוכנה מספר דיסקים עם קבצי MP3 ושמרתי את הקטלוג התחלתי לקבל המון הודעות שגיאה מעצבנות כאלה שתקעו את התוכנה. האם מישהו שמשתמש בתוכנה בגירסא הזו ונתקל בבעיה הזו? אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת טובה יותר שתומכת בעברית אני אני שמח לשמוע. תודה :bunny:
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
אהלן! לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, והטכנאי הביא לי ווינדוז XP ואופיס XP בשביל להתקין במערכת המפורמטת. אך שוד ושבר! (סתם לא, אבל פתאום גיליתי חסק לWORD קובץ DLL של המילון שלו לתיקון שגיאות כתיב בעברית. יש למישהו פתרון? קודם כל מישהו יודע איך קוראים לDLL? כי הוא כתב זאת במהרה ואז ההודעה שאמרה את השם לא חזרה. במקרה ומישהו יודע מה הקובץ, ויש לו אותו במחשב, יכול בבקשה לשלוח לי אותו בICQ/EMAIL או כל דרך אחרת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
כאשר אני מוסיף קובץ וידיאו אז אני בוחר להוסיף קובץ AC3 אז בתוצאה הסופית אני מקבל AC3 בסטריאו ואני רוצה סראונד 5.1 לכן אני מבקש תוכנה חילופית שעובדת כמו התוכנה הזו. ויש עוד בעיה כאשר אני נכנס לOPTIONS ואז לENVIRONMENTAL SETTING אז הוא אומר לי תחת הסעיף של AC3 ENCODING SETTING שאין לי פלוג אין של AC3 אבל התקנתי אחד כזה ואני לא יודע למה זה לא עובד ?? בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי ה-מ-ו-ן רכיבי אלקטרוניקה, יש תוכנה חינמית שתאפשר לי לנהל אותם? משו בחינם.. אין לי כסף.. ורצוי גם ללא הגבלת זמן..
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם להגדרת הפורטים של האימיול ישנה השפעה מסויימת על המהירות של האימיול ? לפי בדיקה אני רואה שכל אחד משתמש בפורטים שונים כגון : 5662,5673,4662 וכו' . באיזה פורטים מומלץ להשתמש ? אני אישית משתמש ב- 5662 עם Emule Plus v1o
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ערכים שאני יכול לשים בסינון מתקדם?? או לחדד יותר את השאלה: איך אני משתמש בסינון מתקדם?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אם אני רוצה לפתוח חדר איך אני עושה את זה????? ועם אני רוצה שמישהו יוריד ממני דברים איך הוא עושה את זה ??? תודה רבה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שיחות של בזק דרך מודם ADSL דגם ALE130 האם זה אפשרי? ואיזו תוכנה מבצעת את זה?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה נשמע? על הכונן שיש לי עליו את ה-XP יש לי גם 80k סקטורים פגומים. חשבתי לנסות את ה- Hard Drive Mechanic או את ה- Hard Drive Scandisk Pro . מישהו מכיר את התוכנות האלה? או תוכנות אחרות שיכולות לעזור? אני יודע ש- low level format יכול לעזור, אבל אני רוצה לפתור את זה בלי פירמוט. מה ההמלצות שלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה למצוא את חבר שלי ואני יודע מה הכינוי שלו אבל איך אני מחפש אותו מה אני צריך לעבור פורום פורום (שם ) כדי למצוא אותו או שיש איזה חיפוש מהיר כזה של משתמשים????? עם כן אתם יכולים הגיד לי איפה זה או אולי איזה שיטה אחרת יש לי כדי למצוא את אותו חבר כדי להוסיף אותו לרשימת חברים שלי תודה רבה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-