תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
Text Textקיבלתי דואר מאתר חברה, אם כל מיני הצעות לרכישת מוצרים וכו. הבעייה היא שהתמונות לא נפתחות כלל מופיעים לי ריבוים עם איקס אדום במרכזם וזהו. מי יודע מה הבעייה? תודה מראשTextTextText
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקנפג את הFIREWALL של הWIN שלא יחסום לי את הPORT של הEMULE (4662) כי ברגע שהFIREWALL פועל אני מקבל LOWID (שאגב לא כ"כ הבנתי מזה למרות שעברתי כמה פעמים על הFAQ שלהם - יהיה נחמד אם מישהו יוכל להסביר לי)
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חברים. אני חייב להשיג את גרסאות ה- ICQ 2001a ו- ICQ 2001b. אם יש לכם אחת מהן (או יותר ) אנא שלחו לי אותה לכתובת: yuval151@012.net.il או לחליופין פנו אלי / השאירו הודעה פה. תודה מראש, יובל.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ברשימת שירים שאמורים להיות רשומים בעברית ה-winamp 3 מראה ג'יבריש. איך מסדרים את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
בוקר טוב ! האם למישהו יש מושג כיצד ניתן בהגדרה של מס' חשבונות שכל הדואר הנכנס מכל חשבון בתוכנה הנ"ל ילך למחיצה נפרדת ולא כולם ל InBox ?? בתודה, שחף
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן (פנטיום 2 לייתר דיוק) והתקנתי עליו את תוכנת נורטון אנטי וירוס 2003. לאחר ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב ובזמן העלאת ה- WINDOWS98 האנטי וירוס גילה לי וירוס בקובץ הקרא LOADPE.COM שיושב איפושהו ב- SYSTEM של ה- WINDOWS. מתברר שקובץ זה משפיע על כל יישום שאני רוצה להטעין וכעת חוץ מהנט אני דיי מושבת.למרות חיפושים קדחתניים גם בדיסק ההפעלה וגם בנט באתר של MICROSOFT לא מצאתי את הקובץ הזה. מבקש את עזרתכם הדחופה.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בדקתי בWCPU והוא לא מראה לי את מהירות הזיכרון - האם זה נורמלי - יש לי DDR333
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
כיום אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 וכדי להגן על המחשב אני משתמש ב - Norton Internet Security כאשר ה - firewall פעיל. רציתי לדעת האם יש דרך לשפר את "מערך האבטחה" של המחשב - ע"י אפיונים של נורטון ו/או תוכנות נוספות. כל הזמן אני רואה סימנים של "מחשבים אחרים" שמנסים לחדור למחשב שלי ואני רוצה (לנסות לפחות) למנוע זאת מהם... בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי .. סרקתי דף ברזולוציה די גבוהה ויצא שכל הלבן בדף בהדפסה - בין המילים והגרפיקה יצאו טיפה אפור (עם נקודות אפורות) אולי בגלל דהייה של הדף או לכלוך ... כלומר גוון הדף היה קצת אפור לכן המדפסת ניסתה לעשות זאת ע"י הוספת הנקודות האפורות איך אני יכול להלבין את הרקע הלבן לגמרי בלי לפגוע הרבה בשאר הטקסט ... ?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אנשים יש לי שאלה, איך אני מציג מונה שמתחיל ב 1 ומסתיים ב 100 ואיך אני שולט במהירות העלייה של המונה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו אתמול הורדתי סרט (די גדול) באיכות טובה אבל איך בו אודיו, מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הנטמיטינג ב-xp עושה לי בעיות קודם כל כשהמחשב עולה נפתח חלון ובו כתוב שהוא לא מחובר ל-directory server דבר שני אני לא מצליח לקבל שיחות אלא רק לחייג דבר שלישי כשאני פותח או סוגר את הנטמיטינג עולה מסך שחור לכמה שניות ורק אז נפתח אודה מאוד אם תוכלו לכוון אותי לפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה זה NT-RDBMS ומה זה ORACLE8 ולמה מה זה משמש ? לא ידעתי אם זה תוכנה או שפת תכנות ולכן שמתי את זה בפורום תוכנה, אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו. בתודה מראש, אייל.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת WebCam אשר אני משתמש בה ליצירת סרטונים ותמונות. בכל התוכנות שראיתי עד כה מוצג הוידאו המוקלט על המסך תוך כדי ההקלטה. מה שאני מחפש זו תוכנה שתקליט את הוידאו בלי להציג אותו על המסך, כלומר שתקליט ברקע. תודה וערב טוב. עריכה:כל הודעה שלא תיהיה קשורה לנושא תימחק!כל בעיה שיש למישהו בקשר לדיון שיפנה אלי לפרטי.אני מזהיר מראש בתודה KoDkOd
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי צורב ימהה 10*16*40 וקיבלתי איתו דיסק רב פעמי שאפשר לכתוב עליו ב-X10 כשאני צורב דרך הנרו אפשר לצרוב רק על X8 או X4 ודרך NTI CD MAKER אפשר על X4 X8 ו-X10, חשבתי בהתחלה שזו בעית חומרה אך איך זה יכול להיות שדרך תוכנה אחת אפשר לצרוב ככה ובתוכנה אחרת ככה?? זה לא אמור להיות בצורב/דיסק?
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני מוריד הרבה שירים ולפעמים הם לא מלאים, כלומר הם לא מסתיימים כמו שצריך אלא הסוף שלהם זה האמצע, בקיצור - קטועים. אז כדי לבדוק אותם מה שאני עושה זה בודק את הסוף שלהם אחד אחד. רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שבאופן אוטומטי מנגנת רק את ה-10 או 5 שניות האחרונות של כל שיר באופן אוטומטי כך שאני רק אצטרך להאזין ולראות מה טוב ומה לא? (במקום לעבור שיר שיר ולעבור לסוף שלו...) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה שתכתוב לי את התקיות שיש לי בקובץ טקסט ? תודה
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
פשוט שכחתי את הסיסמא ואני צריך לגלות אותנ בשביל כמה נסיונות שכוללים מחיקה של החיבור ויצירתו מחדש. התוכנות שמצאתי בגוגל לא גילו, כנראה לXP יש הגנה טובה יותר בעניין. כמו כן, התוכנות שאמורות לגלות מה מסתתר מאחורי כוכביות לא עבדו פה, כיוון שהסיסמא בתיבת הכנסה של XP בכלל לא נמצאת שם (לפחות בXP SP1) אלא רק יש מקום להכניס סיסמא חדשה.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום למחשב לא להתנתק מהאינטרנט אחרי בערך שעתים ? יש לי yes wow 512 kbps ואני מוריד דברים ואחרי שאני הולך לבית ספר וכשאני חוזר הוא מנותק ! יש לי win xp home edition
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי צורב של אסוס CRW-3212A שיכול לכתוב במהירות מירבית של 32 על גבי דיסקים ריקים רגילים. לעיתים מביאים לי דיסקים נאמר של סילבר לייון שתומכים במהירות של 40 אך הצורב יכול לצרוב עליהם רק במהירות 16 ולעיתים על דיסקים נגיד של ממורקס שרשום עליהם 12 הוא צורב ב32. ככה הרבה מקרים ולפעמים אני קונה דיסקים יקרים שפשוט הצורב לא משתמש במלוא המהירות שלו. למה זה קורה אולי אתם יודעים?(כל זה אגב בנרו)
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-