תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מה משמעותו של קובץ הSWAP איך מוצאים אותו ואיך מעבירים אותו ממקום למקום אם צריך? תודה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש את התוכנה הזאת: GameCollector שמקלטגת משחקים של כל האמצעים (PSP, PlayStation 1+2, Wii וכו') עם תמונות, מה שטוב בה זה שמכניסים שם להיא מוצאת את המשחק לבד ומורידה תמונות, תקציר על המשחק והכל..הבעיה הקטנה שקשה לפרוץ אותה (לפחות אני לא מצאתי משהו שעובד.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח! בברכה, ניר ישראל חן.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
X264 CODEC בגרסת 64bit ??? קיים ? יש כזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעדכן את הWINAMP אפשרויות הרדיו הופכות ל-SHOUTCAST החדש והוא ממש מעאפן! אפשר לינק לקובץ שיחזיר לי את הרדיו הישן והטוב של הWINAMP שלי? נ.ב. מישהו פה שם פעם לינק אבל חיפשתי ואני לא מוצא את הת'רד ההוא
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום חדש פה,ויש לי שאלה. האם אפשרי לצלם תמונות מתוך סרטון במחשב? כי בסקרינשוט זה לא עובד. תודה לעוזרים יונתן.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לעשות זאת עם פקודת dir בדוס?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הנה תמונה כדי שתבינו יותר: הבעיה היא לא תקלה טכנית, היא פשוט בעיה קטנה אבל מאוד מאוד מעצבנת. אני פותח את ה-ICQ, אבל החלון של ה-ICQ עולה כחלון מאוד קטן. זה לא בעיה להגדיל אותו, אבל אחרי כמה פעמים של פתיחת החלון והגדלתו זה נהיה ממש ממש אבל ממש מעצבן. אז יש לכם מושג איך אני עושה שכשאני לוחץ על האיקון החלון של ה-ICQ יעלה כשהוא יותר גדול?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בדקתי באתר של NVIDIA וראיתי שכתוב למעלה שזה ל7800 ו 7900 האם זה יתאים לי גם ל 7600 ? אם תוכלו לתת קישור למקום המדוייק אודה לכם מאוד תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצורך עקיפת קצב הרענון למעלה מ60 הרץ אני משתמש באנוידייה ריפרש טול אבל התוכנה אינה מספקת את ההרצים הגבוהים ביותר עם הפורס וואר החדשים ולכן אני נאלץ להשתמש בגרסאת 30.82 הישנה במקצת, אמנם הכרטיס שלי מיושן והוא מדור הג'יפורס 2 אבל הייתי מעוניין בדרייברים החדשים ואם זאת לקבל את ההרצים הגבוהים ביותר משמע: 1152*864@100Hz 1200*1600@72Hz במה אתם משתמשים ואיך זה עובד ? אגב** לא ניתן לעקוף את קצב הרענון של ברירת המחדל בתוכנה..... כבר ניסיתי
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ביומיים האחרונים כל פעם שהקאזה פתוחה לכמה דקות, היא נסגרת פתאום, יש לי קאזה לייט גירסה 2.4.3 באנגלית, ואני לא חושב שהתקנתי משהו שאמור לגרום לזה, ניסיתי להסיר ולהתקין ןזה לא עוזר. למישהו יש פיתרון חוץ מלהתקין גירסה אחרת כי ממש נוח לי עם הגירסה הנוכחית... תודה מראש... דודי הסטלן.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לבצע clone לסרט כאשר האנלייז פועל לאחר כמה % (כל פעם במקום אחר) מתקבלת ההודעה שבגלל אי יכולת קריאה מהכונן המשימה לא תבוצע בגלל שגיאה ב i\o device . מה לעשות?? יש קשר לתוכנה dvd decrypter (שאגב לא קיימת)??
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
עכשיו יש לי בעיה אחרת עם הפירמוט יפה תודה על מציאת הדרייברים יש לי בעיה אחרת עם פירמוט אני מכניס את הדיסקק המקורי של ה xp כשהמחשב דולק . אני עושה הפעלה מחדש של המחשב ואמור לעלות לי עם פתיחת המחשב מין שורה כזאת שהוא מזהה את הדיסק ואני עושה אנטר ואז ההתקנה של הפירמוט עולה לי איך אני פותר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
כיצד מגדילים? אני משתמש ב VISTA תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
העפתי לו ויסטה ושמתי XP. עכשיו כשאני מנסה להוריד דרייברים מהאינטרנט מהאתר של HP קורה משהו ממש מוזר, קודם כל, באתר של HP הם קוראים למחשב: HP Pavilion dv6000 CTO Notebook PC. כאשר על המחשב עצמו אין שום זכר ל "CTO"... דבר שני, 90% מהדרייברים שם לא מתאימים למפרט של המחשב... (לדוגמא, יש שם דרייבר למעבד AMD כאשר המעבד במחשב הוא אינטל ליבה כפולה...) על המחשב של חבר שלי כתוב רק HP Pavilion dv6000 ולא מוזכר יותר מזה.... והאופציה הכי קרובה לזה באתר של HP זה רק במה שאמרתי לעיל... (CTO)... מישהו יודע מה הסיפור של זה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הרבה פעמים בעת גלישה אני מקבל מסך כחול עם שם הקובץ passthru.sys כשחפשתי במחשב את שם הקובץ הנ"ל מצאתי אותו בתקית C:\WINDOWS\system32\drivers לאיזה דרייבר שייך הקובץ הפגום הזה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה כשאני משתמש בנגן פלאש באתרים כמו יוטיוב למשל. יש לי כרטיס קול סטנדרטי של REALTEK עם כמה ערוצים... מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT - 2 speakers REAR - 2 speakers SIDE - 2 speakers והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים רגילים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ. אבל, בפלאש-פלייר- למשל יוטיוב, שומעים רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש בבית, זה בלתי אפשרי. אשמח לחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד HP חדש. לרוב, כשאני סוגר את המכסה ורוצה לעבור למצב שינה, המחשב נתקע במהלך הפעולה ואז מופעל מחדש, ואני מקבל הודעה ש"הווינדוס התאושש מכיבוי לא צפוי" (פירוט למטה). בדקתי, וזה קורה גם כשאני לוחץ על כפתור השינה או בוחר שינה בתפריט הכיבוי. זה קורה, אבל לא תמיד, גם כשעוברים למצב Hibernate. מה אפשר לעשות? תודה. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 00000003 BCP2: 84ED92D8 BCP3: 85C90030 BCP4: 84AFCE28 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product : 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mi…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
התקנתי סוף סוף FIREFOX אבל בעברית, והבנתי שזה לא נוח לי אחרי שהתקנתי כל מיני ADD ONS, יש אפשרות לשנות את התפריטים לאנגלית, או שצריך להתקין מחדש? ואם מתקינים מחדש, מה קורה לADD ONS?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעבר כבר כתבתי על הבעיה הזו - כשהאימיול עובד, אחרי כמה שעות החיבור של האינטרנט נופל לי. יש לי מודם ADSL, ואחרי כמה שעות אני רואה שהחיבור "מת" - יש עליו סימן תקלה. מרגע זה - אני צריך לעשות RESET למחשב כדי לפתור את הבעיה. פעולות שעשיתי: - החלפתי מודם - עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת - בדקתי FTP TRAFFIC עם סקריפט - העלאה והורדה של קבצים גדולים בקצב גבוה - אין בעיה. מה שגיליתי עכשיו - זה שבאימיול הMAX CONNECTIONS שלי היה 400. הורדתי אותו לצורך הבדיקה ל-10 - והבעיה נפתרה! אבל זה לא בסדר. אני אמור להשתמש ב400 בלי שום בעיה. מה הסיבה לכך? האם 400 זה באמת יותר מדי? איזה ערך צריך לשים? מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מה הפרט הזה אומר על הסיבה לתקלה? האם יש סיכוי שזו בעיה …
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר הפסקות החשמל שנגמרו מהסופות שלשלום,המחשב קורס באמצע עבודה,כאשר אני מביט אל ה- Event Log System אין מידע ספציפי האם ישנו מיקום אחר שאני יכול לבדוק למה המערכת קרסה? האם ישנה תוכנה הבודקת את המחשב תחת עומס?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ראיתי יש מלא תוכנות שכותבות למשל שהאינטרנט שלך ישתפר ב100 אחוז ....... זה בכלל אפשרי? :s05:
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כל פעם כשאני נכנס לOutlook אני צריך להזין ססמא, שמתי לב שאי אפשר לסמן את remember password האפשרות הזו חסומה... יש לציין שפתחתי כרגע משתמש חדש בOutlook ומאז נוצרה הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. התקנתי Maxthon v1.6.3 (אני לא אוהב את גירסה 2). ב-Windows XP x86 וב-Windows XP x64 זה עובד בסדר. אבל, בויסטה בכל פעם שאני מאתחל את המחשב ומפעיל את Maxthon, מופיע המסך של Support Maxthon (למרות שאני מבטל את הוי), כל הסידור האישי שלי של הסרגלי כלים שלו מתאפס לי, ואני מקבל הודעה ש-Maxthon לא מוגדר כדפדפן ברירת-המחדל (לא הפעלתי דפדפן אחר). אם אני סוגר את Maxthon ופותח אותו מחדש אז זה בסדר. זה מתאפס רק אחרי שאני מאתחל את המחשב. מישהו יודע אולי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
איזה תוכנה מומלצת להורדת סירטוניים מאתר : http://youtube.com
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-