עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by doker,

יש לי בעיה שאני לא כל כך בטוח שהניא בעיה פשוט לא הצלחתי להבין יש את התיקייה programData הורדתי אימיול וזה לא רוצה להוריד כלום אני בטוח שזה שומר את הקבצים שם ומנסה לקרוא את הקבצים בתיקייה האחרת עכשיו יש לי עוד שאלה איך נפתרים מכל השאלות על ההרשאות האלה כל תוכנה שאני רוצה להתקין או כל משהו שאני רוצה לעשות אני נתקל בשאלה האם לאפשר לתוכנית להמשיך.... תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  2. וזה אחרי שכל תוכנות מה- STARTUP עולות ל-WINXP, והמחשב מוכן לפעולה. ואז מופיעה ההודעה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by urich,

הקבצים שהורדתי באזורוס נשארו עם סיומות 01 02 וכ' ולא של סרט והקבצים מחולקים ל100 קבצים במקום שניים (הורדתי סרטון) למה זה ואיך משנים את זה

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  4. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

בכול פעם שאני מדליק את הוורד, המון דברים מוזרים מתחילים לקרות. לדוגמה: כל מיני חלונות קופצים, מילים ואותיות מתבלבלות, רווחים בין המילים וכל מיני שטויות כאלה. למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור את זה? מקווה שתעזרו לי מהר. בתודה מראש, מיקי. :s05: ???

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by edoson,

מישהו יודע איך זה בדיוק עובד? כלומר, איך גורמים לשיר להיות מוגן?

6. Started by uriya,

שלום לכולם לא ידעתי איפה למקם את השאלה הזאת (ולא רציתי לחטוף על הראש ב "נושא לא מתאים") יש לי בעיה: כשאני מדבר עם אנשים אחרים דרך הmsn במצלמת אינטרנט שלי יש לי רעש חד (כמו רעש של מישהו שמקרב מיקרופון לרמקול, כזה ציפצוף שורק??) אז ככה........ מה יכולה להיות הבעיה??? אוריה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  7. Started by ofirr,

איך התוכנה SpySubtract? יש טובות ממנה בתחום?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  8. ניסיתי לחלק קובץ גדול למספק חלקים בעזרת WinRar התוצאה היתה : movie.part01.rar movie.part02.rar movie.part03.rar . . . ולא movie.rar movie.r00 movie.r01 . . . אני יודע שזה אותו דבר לשלב הפתיחה אבל בכל זאת אני רוצה שהקבצים יהיו בפורמט של rar .r00. r01. זה דיי משגע אותי שבתוכנה של כל כך מעט אופציות את לא מוצא איך לפתור את הבעיה. (אני משתמש ב WinRar 3.30)

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by ran_sion,

אז ככה, פתאום המסך של ה OUTLOOK TODAY שלי התחרבש (בעברית צחה 'מוצג לא נכון') מספר מילים פשוט יוצאות בג'יבריש (לא ב ENCODING הנכון...) ואין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תראו בעצמכם הפתרון יתקבל בברכה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by mosh18,

אני מחפש תוכנה שמסוגלת לקחת סקרין שוט מ-דוס משחקים ותוכנות שבצייר זה לא קולט

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by corinelor,

אינני מצליחה להפעיל במחשב שלי את ה emule הורדתי את התוכנה אך לא מתחברת איפה נמצא מיקומי הרשת שלי בהתחל שלW.VISTA כשה אני נכנסת לרשת במאפיינים לא ניתן להגיע להגדרות מי יכול לעזור בהדרכה? :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by Triple-z,

שלום, בעקרון אני משתמש עם רדמיון ואין לי הרבה בעיות אבל רציתי לנסות את REALVNC ויש בעיה אחת שמעצבנת אותי במחשב שלי אני משתמש ב- TVOUT באופן קבוע והוא מושאר דולק בתור דסקטופ נוסף, התצוגה הראשית (מסך המחשב) מוגדר בתור תצוגה 2 והטלויזיה בתור 1 עכשיו שאני מתחבר עם REALVNC הוא מראה לי רקע ריק של הדסקטופ השני וצריך לגלול כדי לראות את הדסקטופ הרגיל רק שאני מבטל את הטלויזיה זה נפתר אבל אני רוצה להשאיר את זה דלוק כל הזמן לא להדליק ולכבות איך אני מגדיר לו שיראה לי רק את התצוגה שמוגדרת בתור ראשית (אצלי כרגע תצוגה מספר 2)? שאני מתחבר עם רדמין אין לי את הבעיה הזאת הוא מתעלם פשוט מהטלויזיה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by kobibo,

כאשר התקנתי את הפיירוול של Mcafee ישנה הערה שאני צריך לבצע Verify Subscription וכאשר אני מבצע זאת נפתח לי דף html עם כל מיני מספרים ואותיות ( כמו source של דף Html ). הפיירוול לפי דעתי פעיל כיוון שאני רואה שהוא חוסם כתובות,אבל בסטאטוס שלו הוא נמצא על Expird ולעיתיים אני רואה שהוא ב Disable למרות שהוא פעיל. מישהו נתקל בתופעה זאת ? והאם יש פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  14. Started by gromeck,

אני מעונין לדעת: כאשר אני מתקין את התוכנה הנ''ל אחרי פירמוט וממשיך להתקין תוכנות אחריו. האם ברגע שאני רוצה לבצע שיחזור הוא מוחק לי לגמרי (כולל קבל dll) את ההתקנות עד למועד שיחזור שבחרתי. כך שלמעשה אין צורך יותר בפירמוט?!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by AmStAf-,

יש לי דבר כזה . יש לי אפשרות של סטריאו מיקס אבל היא באפור . יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה? ניסתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שוב . אני לא יודע אם זה של הצ'יפ או של הלוח אמ. יש ביכלל דרך לדעת? הכרטיס קול שלי זה: alc 883 אשמח לפיתרון. תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  16. Started by saar3,

שלום! יש לי בעיה עם המקשים של המקלדת במשחקים,שאני לוחץ על w או s הם נתקעים כל כמה שניות ואז צריך ללחוץ שוב מה בעיה?! שאלתי בציוד היקפי ואמרו לי שצריך לשאול פה מה הבעיה!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  17. Started by nirfun,

יש לי מיני-דיסק של Sony ואני צריך את התוכנה שמעבירים שירים מהמחשב אל המיני דיסק תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by IlanF,

למה אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת? מה היא אומרת?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. עכשיו ככה אני לא מצליח להכנס איתה לשרת שלי ניסתי הכל הסרתי אותה התקנתי אותה מחדש לא עוזר פאבים אחרים היא נכנסת אלייהם אבל לשרת שלי היא לא נכנסת כאילו משהו חוסם דווקא את השרת שאלתי את התמיכה שלי לשרת הם לא הצלחו לעלות על זה כפרה עלייכם זה מה זה חשוב לי ככה אי אפש רלנהל את השרת אני ישמח אם תעזרו לי תודה מקרב לב אחים שלי אוה באותכם

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by myossi0,

יש לי בעיה עם התוכנה התקנתי סקין של וינדוס ויסטה והסקין בכלל כל הסקינים עולים לי דפוק... רוב הפעמים אין צבעים וכאלה...אשמח לקבל עזרה בתפעול התוכנה ובבעיה זו...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  21. במקסטון היתה לי אופציה להכניס לינק כאשר חלק ממנו זה %S וזה היה בעצם המשתנה שאני רושם, ואז הייתי רושם את המילה, רווח מה שאני רוצה לחפש, וזה היה לוקח את הלינק ומדביק במקום %S את המילה ומציג לי את התוצאות, כמו בתמונה שרואים למטה. ובנוסף היתה אופציה להכניס לינק ולשייך אותו על מילה, שכאשר הייתי רושם את המילה בשורת כתובת ולוחץ אנטר, אני מגיע ללינק. כאשר התקנתי את FireFox בזמנו, זה העתיק לי את ההגדרות שהיו לי במקסטון, עכשיו כשאני רושם "תחזית" אני מגיע לדף התחזית שלי. הבעיה שאני לא מוצא בFireFox היכן ההגדרות האלו שמורות. מישהו יודע היכן ניתן לשנות את ההגדרות האלו ולהוסיף חדשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by Domovoi,

אני מוריד משהו מסוים (חוקי) בהתחלה זה הוריד על מהירות של 185 KB\S עכשיו זה מוריד על 6 KB\S למה?!?! ומה זה PEERS? גם כן ההורדה בצבע אדום מה זה אומר ?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  23. תעזרו בקשה ... :s05:

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים