תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברה כל פעם שאני מנסה להכנס למסנג'ר מופיעה לי הודעה שהחומת אש חוסמת אותה עכשיו הגדרתי את החומת אש וזה עדיין מופיע לי מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, יש לי כמות עצומה של מוסיקה על המחשב בקובצי WAV לא דחוסים שהם מאווווווד כבדים ורציתי להמיר אותם לFLAC בשביל שאוכל להכניס את הכל לנגן. כמוכן רציתי לשמור על הקבצים הקודמים רק פשוט לקחת ולשכפל אותם בFLAC תוך כדי שמירת כל המבנה של התיקיות. [נ.ב. - ניסיתי את ה-BATCH CONVERT ב-DBPOWERAMP, אך משום מה זה העתיק ללא התיקיות והיה בלגאן אחד עצום. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקחת ארוע מסויים, לעשות לו COPY ולהדביק אותו ביום אחר? אני פשוט רוצה לחסוך את הכתיבה של ארוע חדש כל פעם
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
באאוטלוק - כשאני מנסה לחפש איש קשר ולוחץ ENTER קופץ חלון. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
עשיתי ריסט למחשב ושפתחתי את הפיירפוקס הוא חזר למצב כאילו זאת פעם ראשונה שמפעילים אותו (נמחקו המועדפים והדף בית נהיה firefox start ) אני צריך לטעון את הפרופיל שלי כדי שהמועדפים יחזרו השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לא משנה לי איזה , אקספלורר , פייפוקס, קרום , כל אחד מהם יהיה טוב כי הם יודעים לקחת נתונים אחד מהשני, הבעיה היא שאף אחד מהם לא יודע לקחת נתונים מספארי משום מה..
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אם כן אשמח לדעת איך תודה, yosside
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום. נתחיל מיזה, איך אני מוצא את התיקייה של ההיסטורי של אייסי פרו החדש, והאם ניתן להעביר אותו לדוגמא לDISKONKEY ולקרוא אתההיסטורי הזה במחשב אחר. כן אני חטטן במצב שאני נמצא בו כרגע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין FIREWALL בוינדוס ויסטה אבל אני לא יודע מה קיים שתומך בויסטה ומה טוב ??? יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי עובד ברשת - אז יש לי גישה נוחה לכל התיקיות במחשב הישן רוצה לעבור הטמעה חלקה של כל ההגדרות של הטמאת האוטלוק אקספרס>>> תוכנת הדואר שלי ושל אוטלוק > תוכנת ניהול הזמן שלי מי מפנה אותי למיקומי הקבצים ? ואני לא מיתכוון להודעות > כי את זה אני יודע הכוונה היא שיש לי הגדרות דואר וסינון דואר למשל = עבור 4 חשבונות ואני לא מוצא היכן הקובץ הראשי נימצא תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת איך אוכל לשמור על ההסטוריית הודעות שלי במחשב בדרך הנוחה והקלה ביותר שיש פעם שעברה עשיתי העתק הדבק,אבל עכשיו זה דורש ממני לעדכן את התוכנה ואני מפחד שההסטורייה תימחק אז אם אין אפשרות לשמור הסטורייה בדרך כלשהי(רק העתק והדבק),תוכלו להגיד לי אם ההסטורייה נמחקת בעת עדכון התוכנה? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
שלום לאחר שראיתי שהעבירו נושא כזה לפורום תוכנה פתחתי את הדיון שלי פה אז ככה יש לי וידאו LG EC-490W ולאחרונה קניתי כבל להמרת סרטים מוידאו או כל מקלט דיגיטלי לפי מה שאמרו באתר שקניתי ממנו הכבל מתחבר ל usb במחשב בצד שני יש לו חיבור צהוב\לבן\אדום\s-video מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך לחבר את הכבל הזה ? איך לגרום לזה לעבוד ? ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה כל הזמן קופצים לי חלונות פרסומת מטעם תוכנת Customer Support. את התוכנה הנ"ל אני לא התקנתי בכלל. בתפריט "התחל" התוכנה ממוקמת אחרי תוכנת BSplayer, ולכן אני חושב שהתוכנה הותקנה יחד איתה. האם אפשרי להסיר את התוכנה הנ"ל מבלי לפגוע בתוכנות אחרות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התקנתי את התוכנה UltraVNC, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד איתה.. הבנתי שיש כמה סוגים של VNC והיא היעילה ביותר אך כמו כן גם המסובכת ביותר.. אשמח לאיזה מדריכון קצרצר שמסביר איך לעבוד עם התוכנה ואיך לקנפג אותה וכו" (אני לא מבין את עיניין הסיסמה.. כשאני פותח את התוכנה כבר יש שם סיסמה.. יש את הנקודות האלה שמסתירות את הסיסמה.. אבל לא הגדרתי שום סיסמה.. וגם שאני מוחק את זה וכותב מחדש אני עדיין לא יכול להתחבר למחשב שלי, שאני מכניס את השם משתמש והסיסמה דרך הJAVA אפלט - האתר שדרכו שולטים על הPC..) כשאני מכניס סיסמה משלי ואחר כך מנסה להתחבר למחשב שלי (יש אופציה כזאת, זה למטרות בדיקה או משהוא כזה) אז אני נכנס לאתר ששם אני אמור למלא את שם המשתמש שלי והסיסמה ותמיד …
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס קול המובנה של הלוח אם שלי מהאתר של Asus אבל ההורדה של הקבצים נעצרת באמצע. ניסיתי להוריד גם בבית, גם בעבודה וגם אצל חבר ולא הצלחתי. יש לוח אם עם מעבד של אינטל, INTEL Socket 775 Model: P5PL2 מישהו יכול לעזור לי??
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום , אח שלי הקטן מחק לי 4 cull of duty והיו לי שמה שמירות חשובות , עכשיו ניסיתי עם תוכנה ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך , איזה תוכנות טובות אתם ממליצים לשחזור פיילים ? תודה רבה לכם , חג שמח !
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
כיביתי את הפייר וואל וכיביתי הכל, עשיתי ריסט אבל עדיין זה לא מתחבר... אולי זה בגלל שיש לי רשת עם ראוטר או משהו?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אם אני מקנפג את הzonealarm אצלי לעלות עם עליית המחשב אז המחשב עולה לאט אם אני לא מאפשר לתוכנה לעלות עם עלית המחשב אז הכל עולה מהר כרגיל יש לי win xp sp2. מה הבעיה ומה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
צריך דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך שלי GF7950GX2 בבקשה זה דחוף.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ANTIVIR ו-AVG ו-SPYBOT14 RESIDENT ומערכת XP עיברית SP2 מרוב הגנות הדברים הבסיסיים לא עובדים. כשאני מגיע לאתר בו אני נדרש להתקין פקדי ACTIVX, אני מחכה לסרגל הצהוב למעלה כדי לאשר את ההתקנה אך הוא לא מופיע ולכן אינני יכול לאשר התקנה. יש עוד תופעות דומות אך זה נראה כנובע מאותה סיבה. יש למישהוא כיוון מהיא הסיבה? בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום!! התקנתי תפיירפוקס גרסה 2 וכשאני לוחץ על הסמל על מנת לפתוח דף הוא חושב אבל בסוף לא פותח כלום. חשבתי אולי יש איזה קובץ שאני צריך להחליף או משהו בסגנון. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כשמישהו שולח לי קובץ, אני מקבל רק מספר UIN ולא ניק - אפשר לשנות את זה איכשהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
חבר שלי סיים להכין את הסרט שלו בmovie maker וכשהוא בא לשמור אותו אז יש את השגיאה הבאה ! יש לו מספיק מקום על המחשב פנוי (50 gb) וכל הקבצים שהוא השתמש בהם נמצאים באותו מקום אם זה קשור לתהליכים אז הנה תמונה של התהליכים ! http://img372.imageshack.us/img372/9253/bla4pz.jpg
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ערב טוב.דבר ראשון אני מגיב בפורום זה מפני שזו לא בעיה טכנית או אמצעי אכסון אלא רק עם התוכנה powerdvd. יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל.אם אני מכניס dvd (גם מקורי) או סתם דיסק עם סרט התוכנה לא משמיעה כלום. הסרט רץ כרגיל אך אין קול. כאשר אני מפעיל קובץ אחר שיושב על הדיסק קשיח אין שום בעיה. כנ"ל אם אני מנסה באמצעות תוכנה אחרת,אבל זאת התוכנה שאני רוצה להשתמש. כמו כן גם אם אני מנסה להריץ דרך הצורב השני שלי סרט (צורב רגיל) התוכנה לא מאפשרת לסאונד לרוץ. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי,אני כבר משתגע עם הדבר הזה. אשמח אם תעזרו לי בהקדם. תודה מראש נ.ב התוכנה אמורה לתמוך בויסטה,זה לפחות מה שכתוב באתר שלהם.
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-