עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by manz11,

צריך מדריך שיעזור לי להעביר את סירטי הוידאו שלי (שיש לי במצלמת הוידאו הלא דיגיטאלית) למחשב.. תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. לא בטוח אם זה הפורום המתאים... אני מחפש תוסף שימנע מהקספלורר להפתח אוטומטית במסך מלא יש אתרים שמכניסים קוד ואז הדפדפן נמתח אוטומטית על כל המסך נמאס לי מזה תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  3. אהלן, בעיה מוזרה. שמתי לב שדפי אינטרנט לא נפתחים, אבל מסנג'ר וביטורנט לא מזהים בעיה. ניסיתי לגלוש לכמה אתרים יציבים מאוד שאני מכיר (גוגל, Ynet), והם לא עבדו. עכשיו ניסיתי גם עם אקספלורר והוא כן עבד. מה הולך פה? איך גורמים ל-FireFox לחזור לגלוש? משהו עוד יותר מוזר קורה פה - משום מה אקספלורר מרגיש יותר מהיר??? לא משנה, הסתדר. לא ברור איך, כנראה בגלל שסגרתי חלון אחד. אפשר לא להתייחס לדיון הזה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by Street-Fighter,

מישהו יכול להביא לי בבקשה את האיי פי של הסרבר של ליונטוורק לאי מיול ועוד משהו כל פעם שאני נכנס לאי מיול (החדש של ליונטוורק) הוא מודיע שיש בעייה כלשהיא בקובצ:adress.dat ולכן הוא לא יכול לעדכן את הרשימה של השרתים. אז אם למישהו יש פתרון אז תודה... בתודה street-fighter

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  5. Started by atias aviv!,

יש לי בעיה באיטרנט ואני לא יודע אך לפתור אותה... הבעיה היא שנגיד אני נכנס לוואלה ואני נכנס למשחקים, אז אני לוחץ על המשחק ו אז נפתח החלון שלו אבל אין שם את הכותבת אז כלום לא ניפתח ניסיתי ללעשות רענן אבל לא מצליח זה לא קורה רק שם זה קורה בכול לינק שאני לוחץ אלו... יש כאלה שנפתחים במקום מה שיש לי אז זה לא בעיה אבל שנפתח קישור חדש אז יש בעיה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה מאז שהתקנתי פנדה היוטורנט שלי נתקע כמעט בכל לחיצה שניהה שאני לוחץ עליו למישהו יש מושג איך לפתור את זה או מצד שני להמליץ על תוכנת אנטיוירוס טובה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  7. אהלן, לפני בערך ארבעה חודשים קניתי מחשב חדש - 2 ג'יגה זיכרון עם ווינדוז XP (הום אדישן) sp 3. יש לי גם מדיה פלייר בגרסה האחרונה ביותר (11). למרות שהתקנתי עליו את כל הקודקים שהיו לי על המחשב הקודם, באתרים מסוימים אני עדיין לא מצליח לראות וידיאו (בעיקר באתר של ספורט 5). עברתי על כל מדריך אפשרי, כולל כאן באתר, ניסיתי כמעט כל דבר (כולל הסרת הקודקים והתקנה מחדש של אחרים), אבל לא הצלחתי לטפל בבעיה... באתר של ספורט 5 אני שומע סאונד - אבל המסך שחור לגמרי. ובחלק מהסרטים שאני מנסה לנגן על המחשב שלי הצבעים בכלל לא קרובים להיות נכונים (שחור-לבן-ורוד-ירוק שכזה). האם יש כאן מישהו שיהיה מוכן ללכת איתי צעד-צעד עד שנפתור את הדבר הזה? אגב, באתרים אחרים אני דווקא כן מצליח לראות וידיאו... …

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by ruff stuff,

היי יש לי את התוכנה ומשום מה לא יודע מה עבר עליי הגדרתי את ההגדרות מחדש לאחר מכן עלתה לי ההודעה ששרזה זיהתה את חומת האש לי ושההורדות צפויות להיות איטיות לפני זה ההודעה לא עלתה האם עליי לפתוח פורטים מחדש האם זה יזרז את ההורדה או שלהשאיר את במו שזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by M.G.,

אני משתמש ב-Bittornado כקליינט הביטורנט שלי. יש לי חיבור 1.5mbps של אינטרנט מהיר, ולמרות זאת ההורדות שלי נורא איטיות - 10-20kbps, אלא אם כן לקובץ יש ממש הרבה seeds וממש מעט leechers, שבמצב כזה ההורדות יכולו להגיע ל-40-45kbps. אני שמעתי על אנשים שבאמצעות אותו החיבור לאינטרנט מורידים על 180-190kbps אותם קבצים שאני מוריד. קראתי את כל המדריכים להעלאת מהירויות ההורדה, ניסיתי להתקין את הפאטץ' שמוריד את הגבלת מכסת הפורטים ב-SP2, ניסיתי לפתוח פוטים חלופיים, אחרים שאמרו לי שהם טובים, ניסיתי לכבות את הפיירוול שיש לי, ניסיתי לשחק עם הגבלת מהירויות ה-download וה-upload, ניסיתי להשתמש בקליינטים אחרים (Bitlord, Uttorrent), אך שום דבר לא עזר. הציעו לי גם לפרמט את המחשב, אך זה המוצא …

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by idg83,

מחפש תוכמה דומה לDAEMON תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by 3pac,

אני צריך עזרה. יש לי קובץ rar של 6gb ודיסקים של 4.7 gb , ואני צריך איזה תוכנה שתפצל (או דרך הrar ) לי את זה לככה שאני יוכל לצרוב ב2 דיסקים . משהו יכול לעזור לי בבקשה ?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 ויש לו כרטיס מסך של ATI דגם Mobility Radeon X300 ואני לא מצליח להריץ משחק בשם crashday, ברגע שאני לוחץ על קובץ הEXE של המשחק פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא הפעלתי את המשחק בכלל, הסמל של העכבר הופך לשעון חול לשניה וזהו... אני חושב שהבעיה נובעת מזה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן, אבל בניסיון לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת) ומה שמוזר לי הוא שהדרייבר שאני מנסה לוריד שוקל פחות ממגה איך זה יכול להיות? **עריכה** עדכנתי את המשחק והבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by matan101010,

זה רושם לי שהאופיס נעול שאני מנסה לרשום משו או לעשות משהו ודבר שני מאיפה אני מוריד חבילה בעברית? תודה, מתן.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by hemyx,

אודה לכל מי שיכול לתת לי טיפ: בזמן האחרון סרטים שכוללים פס קול ac3 5.1 ערוצים, יוצאים לי מסינק, ולא משנה באזו תכנת עיבוד אני משתמש (WinAVIVideoConverter; TMPGEncDVDAuthor16.exe; Shortcut to VirtualDub_148_AC3.exe או אחרות). סרטים עם PCM רגיל או ac3 סטריאו, נשארים מסונכרנים. מה לעשות???? משווע לעזרה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  15. Started by mikko,

אני רואה ש Yahoo הוציאו גרסה משלהם ל IE7 אני לא מבין רק למה זה יצא לפני הגרסה של microsoft ? קישור http://downloads.yahoo.com/internetexplorer/index.php יש למישהו הסבר?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי, תישמעו יש לי שתי חשבנות בGMAIL אחד הוא ב POP3 אבל אני רוצה כשאני יכנס לOutLook זה יקבל דואר גם מהחשבון הראשון וגם מה שיש לי עכשיו. בתודה Si-Nom.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by lmlm,

1. איך אני מגדיר את hotmail.com בתוכנה? 2. האם אפשר לקבל מיילים משני אימיילים ויותר? (gmail,hotmail) תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. Started by nir_varon,

אני יודע שטחנו את הנושא מכל הכיוונים האפשריים כבר. אבל בשום מקום אני לא מוצא תשובה מספקת. לא מזמן התקנתי Router חדש וחיברתי אותו ברשת לשתי מחשבים. רק אחד מהם עובד עם הEmule. בכל פעם שאני מתחבר אני מקבל LOWID. פתחתי את כל הפורטים בRouter ובנוסף ביטלתי את החסימה של הFirewall. אבל עדיין אני מקבל LOWID. הם למישהו יש עצה מה כדי לנסות? האם בחירת פורטים אחרים מהפורטים ברירת מחדל של Emule יעזור? אני עובד עם Emule הסטנדרטי .. כדי לי לנסות גרסאות אחרות של התוכנה ?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  19. אם אני רוצה להוסיף את האיש ה201 הוא אומר לי שהסרבר נכשל בהוספה...אם אני מוחק מישהו מה200 ומוסיף את אותו אחד אז זה בסדר הוא מצליח להוסיף אותו לרשימה למלא נאשים שאני מכיר יש יותר מ200 אנשים באייסי איך הם יכולים ואני לא ? עריכה: הצלחתי..צריך להוסיף אותו לקבוצה אחרת.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by av460,

אני רוצה לעדכן את הדרייבר של המודם שלי (wow ale 130) והוא דורש לפני העדכון למחוק את הדרייבר הקודם. עכשיו הגעתי לתקיה של הדרייבר ולחצתי על uninstall והופיעה הבעיה הבאה: http://img161.imageshack.us/img161/3536/62535047vc8.jpg עזרה מישהו? ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה עם האימיול כאשר אני עושה בדיקת פורטים אז הוא פותח את האתר של הבדיקה ומראה על בעיה. דבר ראשון' הפורטים פתוחים בראוטר. דבר שני נסיתי לבטל את ZONE ALARM (הפירוול של ווינדוס לא עובד) ועישתי שוב את הבדיקה של הפורטים ואז הכל היה בסדר. מה שאומר שהבעיה היא עם הפיירוול. ניסיתי לפתוח את הפורטים ב ZONE ALARM ככה: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial128.html אבל זה לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  22. Started by wariror42,
    • 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. שלום לכולם, לצורך עקיפת קצב הרענון למעלה מ60 הרץ אני משתמש באנוידייה ריפרש טול אבל התוכנה אינה מספקת את ההרצים הגבוהים ביותר עם הפורס וואר החדשים ולכן אני נאלץ להשתמש בגרסאת 30.82 הישנה במקצת, אמנם הכרטיס שלי מיושן והוא מדור הג'יפורס 2 אבל הייתי מעוניין בדרייברים החדשים ואם זאת לקבל את ההרצים הגבוהים ביותר משמע: 1152*864@100Hz 1200*1600@72Hz במה אתם משתמשים ואיך זה עובד ? אגב** לא ניתן לעקוף את קצב הרענון של ברירת המחדל בתוכנה..... כבר ניסיתי

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by tzolerguy,

התקנתי את הכל אבלרק אם הכרטיס קול יש לי בעיות אני מתקין את הדרייור אבל אני לא מצליח להפעיל את התוכנה שלו כדי להגדיר את הרמקולים כלומר 5.1 עם הוא יעבוד בDTS או לא קיצור פשוט לא מצליח להפעיל את התוכנה מישהו הצליח??

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. איך אני יכול להריץ בסרט כתוביות גם בעיברית וגם ברוסית? איך אני יכול להריץ כתוביות ברוסית בלי לשנות את התמיכה של המערכת מעיברית לרוסית?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים