תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מעצבנת שכל הזמן שאני ניכנס לאקספלורר הווינדוס נותן לי הודעת שגיאה מעצבנת (ההודעות האלה של ה-dont send) בקוצור אני לא יודע מה לעשות איך אפשר לתקן את זה מבלי לפרמט את המחשב ?? תודהה מראש!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוריד ללי לפי הסדר כל מיני דברים מהרפידשר כי למשל יש 20 חלקים אין לי כוח להתחיל להוריד חלק חלק זה מבאססססס אש!!! תודה לעוזרים בייוש
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן, לפני בערך ארבעה חודשים קניתי מחשב חדש - 2 ג'יגה זיכרון עם ווינדוז XP (הום אדישן) sp 3. יש לי גם מדיה פלייר בגרסה האחרונה ביותר (11). למרות שהתקנתי עליו את כל הקודקים שהיו לי על המחשב הקודם, באתרים מסוימים אני עדיין לא מצליח לראות וידיאו (בעיקר באתר של ספורט 5). עברתי על כל מדריך אפשרי, כולל כאן באתר, ניסיתי כמעט כל דבר (כולל הסרת הקודקים והתקנה מחדש של אחרים), אבל לא הצלחתי לטפל בבעיה... באתר של ספורט 5 אני שומע סאונד - אבל המסך שחור לגמרי. ובחלק מהסרטים שאני מנסה לנגן על המחשב שלי הצבעים בכלל לא קרובים להיות נכונים (שחור-לבן-ורוד-ירוק שכזה). האם יש כאן מישהו שיהיה מוכן ללכת איתי צעד-צעד עד שנפתור את הדבר הזה? אגב, באתרים אחרים אני דווקא כן מצליח לראות וידיאו... …
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, משום מה אני לא מצליח להבין מדוע כרטיס הקול לא מצליח להעדכן את הדרייבר שלו. ניסיתי להתקין מהדיסק שמצורף ללוח האם, ניסיתי שה-'ןמ יחפש דרייבר ברשת ושום דבר לא עוזר. מצורף קובץ עם תמונת הבעיה. תודה gooloo [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אסביר: א. אם הוא מצא משהו נגוע בקובץ הפעלה אז למחוק את הקובץ הזה או שהתוכנה TDS מזייפת?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של logitech Elite ועל המקלדת יש קיצורי דרך (למי שלא מכיר) לדוגמא כפתור של HOME אז הוא נכנס לאינטרנט (הכוונה ל Explorer) איך אני משנה את כל הכפתורים שיפתחו לי עם הדפדפן של FIREFOX?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי בעיה בFF: עד עכשיו לא היו לי קישוריות (סימניות) עכשיו רציתי לעשות אז לחצתי בשורת טפריתים למעלה לחץ ימני וסימנתי בv סרגל כלים סימניות. ופתאום כל דף שאני נמצא בו הוא מרצד אם אני מוריד את הV מהסרגל סימניות הזה אז הדף לא מרצד. מה גם שבסרגל סימניות אין שום לינק למרות שהוספתי
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
וזה אחרי שכל תוכנות מה- STARTUP עולות ל-WINXP, והמחשב מוכן לפעולה. ואז מופיעה ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בפתיחה ראשונה בכל יום , internet explorer נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
העניין הוא שניסיתי להתקין את זה כבר יותר מ 5 פעמים הכל עובר טוב ויפה כולל הפיקס עדכון אבל פשוט הוא לא מוצא לי כלום! בפעם הראשונה הוא מצא ומאז נעלמו עקבותיהים של הפיילים באינדקס! אני רושם למטה אותיות שאני יודע בוודאות שקיימות גם סימנתי את כל המחיצות שלי וחיכיתי לאינדקסינג וכלום חייב להיות לזה פתרון כי בזמן הקצר שהשתמשתי בזה זה פשוט יותר מטוב
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי רק קובץ BIN ללא ה-CUE ואני צריך לצרוב. NERO ו- FIRE BURNER לא מוכנות לצרוב,אם איזו תוכנה עליי להשתמש? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי למעלה מ 50 סרטים במחשב ואני רוצה להדביק את הכתובית על הסרט לצמיתות.. באיזה תוכנה אתם ממליצים להישתמש ? עם אפשר תוכנה מהירה ......!!! :-\
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
הנה תמונה כדי שתבינו יותר: הבעיה היא לא תקלה טכנית, היא פשוט בעיה קטנה אבל מאוד מאוד מעצבנת. אני פותח את ה-ICQ, אבל החלון של ה-ICQ עולה כחלון מאוד קטן. זה לא בעיה להגדיל אותו, אבל אחרי כמה פעמים של פתיחת החלון והגדלתו זה נהיה ממש ממש אבל ממש מעצבן. אז יש לכם מושג איך אני עושה שכשאני לוחץ על האיקון החלון של ה-ICQ יעלה כשהוא יותר גדול?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
משתמשים בה לנטרל CD, עכשיו עשיתי Enable והוא קורס, אצל אחי זה עובד טוב אני כרגע בלי צורב כי הוא מנוטרל.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם למישהו ברור מדוע לפעמים הוספת אירוע מתלווה בסימון האירוע בצבע רקע, ולפעמים רק הפונט נצבע (התעלמו מהמחיקות השחורות)? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן, עד לאחרונה השתמשתי בתוכנת utorrent לצרכי ההורדות שלי, מוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. בימים האחרונים אני סובל מהאטה משמעותית בקצב ההורדה שלי באמצעות תוכנות torrent (כנראה בגלל חניקה מצד ספק האינטרנט). רציתי לבקש המלצות על הדרך היעילה ביותר (מהירות הורדה/אמינות המידע/מגוון המידע/ וכו') להוריד קבצים...
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, משום מה אינני מצליח לבצע יצוא אנשי קשר מאאוטלוק 2003 לאקסל או לכל תוכנה אחרת בטענה "שכלי התרגום לא קיים ולא ניתן להתקינו". האם ישנה אפשרות אחרת ליצא את אנשי הקשר מהאאוטלוק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כי זה מה שיש בתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש למישהו טיפים? אולי תוכנה אחרת שעושה את העבודה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
בזמן האחרון הפיירפוקס מתנהג נורא מוזר. כשאני נכנס לאתר אז זה מראה רק חצי ממנו (לפעמים זה קוטע סקריפטים באמצע) ואני צריך לעשות כמה פעמים "רענן" כדי שזה יראה את כל האתר במלואו. בבקשה תגידו לי איך אני מסדר את זה. אי אפשר לגלוש ככה.
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה כשאני משתמש בנגן פלאש באתרים כמו יוטיוב למשל. יש לי כרטיס קול סטנדרטי של REALTEK עם כמה ערוצים... מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT - 2 speakers REAR - 2 speakers SIDE - 2 speakers והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים רגילים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ. אבל, בפלאש-פלייר- למשל יוטיוב, שומעים רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש בבית, זה בלתי אפשרי. אשמח לחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אז ככה כשאני רושם משהו נגיד בגוגל אז זה שומר לי את זה ואת ההסטוריה של מה שרשמתי קודם.... וזה ממש מציק לעין... אז אם מישהו יכול להגיד לי איך משנים את זה כדי שזה לא יופיע לי יותר? (FIRE FOX)[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 18:17:54 לא חשוב...תודה בכל מקרה (: הצלחתי לבד
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
הורדתי משחק בביטקומט.( כ 5 ימים), כ 2 גיגה דחוס. בכל אופן לאחר ההורדה המערכת מבקשת לצרוב 4 דיסקים וכך אומנם עשיתי. לאחר מכן שאני מנסה להפעיל את המשחק אני מתבקש להכניס דיסק מספר 4 , אני עושה כן ושום דבר לא קורה.צרבתי שוב את הדיסק הבעייתי ושוב אותה בעיה. האם ההורדה נדפקה מה דעתכם ???
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד HP חדש. לרוב, כשאני סוגר את המכסה ורוצה לעבור למצב שינה, המחשב נתקע במהלך הפעולה ואז מופעל מחדש, ואני מקבל הודעה ש"הווינדוס התאושש מכיבוי לא צפוי" (פירוט למטה). בדקתי, וזה קורה גם כשאני לוחץ על כפתור השינה או בוחר שינה בתפריט הכיבוי. זה קורה, אבל לא תמיד, גם כשעוברים למצב Hibernate. מה אפשר לעשות? תודה. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 00000003 BCP2: 84ED92D8 BCP3: 85C90030 BCP4: 84AFCE28 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product : 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mi…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שנועלת את מערכת ההפעלה XP ומאפשרת רק להשתמש בדפדפן ולגלוש באינטרנט ולא לעשות שום פעולה אחרת אם מישהו מכיר כזאת תוכנה אשמח לקבל המלצה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-