תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אתמול התקנתי את התוכנה הזאת והיסתבכתי. כל אתר שאני נכנס הוא מקפיץ הודעה שאני צריך לאשר לו להיכנס לאתר,אפילו לאתרים דוגמאת ynet,walla,tapuz... ובכלל איך מגדירים את הפיירוול בצורה האופטימלית ביותר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני בזמן האחרון,לא יכול לראות Streaming באינטרנט,ברגע שאני מפעיל משהו זה פשוט פותח את החלון של ה Media playe מראה כמה כפתורים וקופא. איך אני מסדר את זה???? בעיקרון ניסיתי להתקין שוב לא הלך.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הורדתי את הגרסה האחרונה אבל הבעיה היא החיישנים ואיך לעזאזל אני יודע שהחיישן שאני שבחרתי הוא ללוח ולא למעבד או ההפך?
-
אני מחפש תוכנה שנותנת לי אי פי של משתמשים ברשימה של האי סי קיו שלי. אני צריך את זה כדי להיתחבר ולשחק במחשק רשת עם חבר שלי מתי שהוא בתוך המשחק והוא לא יכול לתת לי אי פי. אם מישהו יכול לעזור לי זה מאוד יהיה טוב?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
לום לכולם, יש לי norton personal fire wall 2K3 וקאזה. אי אפשר להפעיל את קאזה ביחד עם הפיירוול, בגלל משהו ששיך לפורט, מה הפורט של קאזה (לייט)? ואיך אפשר להפעיל את קאזה עם הפיירוול. יאיר
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של בבילון.קום והורדתי אחד מהמילונים. מסתבר שזה קובץ BGL. מה זה לעזעזל BGL??? איך אני פותח אותו או מאיפה אני מוריד אחד כזה??? ודבר נוסף- אם נשלחה לי סריקה של דף והיא נפתחת ב TIF IMAGE כתמונה, איך/האם אני יכול להעביר את המסמך הסרוק לWORD או כל תוכנה נורמלית אחרת המאפשרת יכולת שליטה בתוכן המסמך?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כשאני פותח את כונן c:\ (אין עוד מחיצות הכונן נפתח עם acdsee בניגוד לרצוני הדבר קורה רק כאשר אני פותח את כונן c וכשאני משוטט בין תקיות הדבר לא קורה ניסתי הכל והדבר מרגיז מאוד. כמעט שחכתי הacdsee הוא בגירסה 5
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ברשימת שירים שאמורים להיות רשומים בעברית ה-winamp 3 מראה ג'יבריש. איך מסדרים את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
Text Textקיבלתי דואר מאתר חברה, אם כל מיני הצעות לרכישת מוצרים וכו. הבעייה היא שהתמונות לא נפתחות כלל מופיעים לי ריבוים עם איקס אדום במרכזם וזהו. מי יודע מה הבעייה? תודה מראשTextTextText
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
בוקר טוב ! האם למישהו יש מושג כיצד ניתן בהגדרה של מס' חשבונות שכל הדואר הנכנס מכל חשבון בתוכנה הנ"ל ילך למחיצה נפרדת ולא כולם ל InBox ?? בתודה, שחף
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום חברים. אני חייב להשיג את גרסאות ה- ICQ 2001a ו- ICQ 2001b. אם יש לכם אחת מהן (או יותר ) אנא שלחו לי אותה לכתובת: yuval151@012.net.il או לחליופין פנו אלי / השאירו הודעה פה. תודה מראש, יובל.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ועדיין לא מצאתי איך פותרים את בעיית העברית בתוכנות הנ"ל. בפוטושופ איך שהוא אני רואה עברית הפוכה, אני יכול לחיות עם זה, אבל לעומת זאת בפריהנד אני לא רואה אותיות בעברית בכלל, מה עושים? יש פתרון לזה בכלל? בבקשה חברה אני צריך את זה בטירוף, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שממירה מDIVX ל-SVCD או VCD. המטרה היא להפוך קבצי DIVX לצפייה במכשיר DVD. מישהו מכיר תוכנה מתאימה?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
אחרי שפרצו אלי כשהיה לי נורטון 2002 מעודכן (וחוקי לשם שינוי), החלטתי לנסות איזה אנטי וירוס אחר. אני זוכר שהיה פעם השוואה בין כמה סוגים של אנטי וירוסים, והאנטי וירוס של פאנדה הצטיין שם, מה דעתכם אליו? יש לכם הצעות לאיזה משהו אחר? your thankful gamX (אני משועמם )
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי בWCPU והוא לא מראה לי את מהירות הזיכרון - האם זה נורמלי - יש לי DDR333
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
היי .. סרקתי דף ברזולוציה די גבוהה ויצא שכל הלבן בדף בהדפסה - בין המילים והגרפיקה יצאו טיפה אפור (עם נקודות אפורות) אולי בגלל דהייה של הדף או לכלוך ... כלומר גוון הדף היה קצת אפור לכן המדפסת ניסתה לעשות זאת ע"י הוספת הנקודות האפורות איך אני יכול להלבין את הרקע הלבן לגמרי בלי לפגוע הרבה בשאר הטקסט ... ?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אנשים יש לי שאלה, איך אני מציג מונה שמתחיל ב 1 ומסתיים ב 100 ואיך אני שולט במהירות העלייה של המונה?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן (פנטיום 2 לייתר דיוק) והתקנתי עליו את תוכנת נורטון אנטי וירוס 2003. לאחר ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב ובזמן העלאת ה- WINDOWS98 האנטי וירוס גילה לי וירוס בקובץ הקרא LOADPE.COM שיושב איפושהו ב- SYSTEM של ה- WINDOWS. מתברר שקובץ זה משפיע על כל יישום שאני רוצה להטעין וכעת חוץ מהנט אני דיי מושבת.למרות חיפושים קדחתניים גם בדיסק ההפעלה וגם בנט באתר של MICROSOFT לא מצאתי את הקובץ הזה. מבקש את עזרתכם הדחופה.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו אתמול הורדתי סרט (די גדול) באיכות טובה אבל איך בו אודיו, מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנטמיטינג ב-xp עושה לי בעיות קודם כל כשהמחשב עולה נפתח חלון ובו כתוב שהוא לא מחובר ל-directory server דבר שני אני לא מצליח לקבל שיחות אלא רק לחייג דבר שלישי כשאני פותח או סוגר את הנטמיטינג עולה מסך שחור לכמה שניות ורק אז נפתח אודה מאוד אם תוכלו לכוון אותי לפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה זה NT-RDBMS ומה זה ORACLE8 ולמה מה זה משמש ? לא ידעתי אם זה תוכנה או שפת תכנות ולכן שמתי את זה בפורום תוכנה, אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו. בתודה מראש, אייל.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-