עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני עובד בחברה שמפתחת משחקים בתחום הסלולאר. בשנתיים האחרונות, החברה שבה אני עובד, פיתחה כלי ליצירת משחקים לסלולאר בצורה מהירה ונוחה. אנחנו מארגנים כנס גדול של מפתחי משחקים על מנת לגבש קהילה ייחודית של חבר'ה מוכשרים שייפגשו אחת לשבוע וילמדו את הכלי שלנו. כמובן שאותה קהילה תזכה לרווחים מאותם המשחקים שיווצרו, היות ואנחנו מרושתים להרבה מאוד ערוצי הפצה ברחבי העולם. החל מספטמבר הקהילה תיפגש אחת לשבוע. יהיו שם סטודנטים ובוגרים של בית ברל,המרכז הבינתחומי, שנקר, בצלאל, המרכז הטכנולוגי חולון ועוד. מדובר בחברה המחוברת לגופים גדולים מאוד בעולם בתחום הסלולאר והיא מעוניינת להרכיב צוות של מפתחים מוכשרים בפרוייקט של חצי שנה. באים גרפיקאים,מתכנתים, גיימרים ואישים מתחום הסלולאר…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by Or94,

אוקיי אני משתמש בתוכנה סקייפ (SKYPE) כבר הרבה זמן ולא הייתה לי שום תקלה או בעיה. אתמול דיברתי עם כמה חברים ואז פתאום התוכנה החלה לא להגיב ונסגרה לבד. ניסיתי לפתוח אותה מחדש והיא עדיין לא הגיבה וגם אחרי התקנה מחדש וריסט למחשב היא לא מגיבה. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה התקנתי את הAVG הכי חדש... אבל יש בעיה יש אתרים שאני נכנס אליהם והוא לא נותן לי.... יש איזה אפשרות ליצור רשימה של אתרים שעליהם אני סומך.. ואז הוא מעביר את הבדיקה שלהם?? תודה,

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by weamir,

כבר יומיים איני יכול לבצע שיחות דרך התוכנה (גם מספר חברים לא מצליחים) ישנו צליל חיוג,אך מקבל השיחה לא שומע אותו.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by wow,

אני רוצה להוריד את האתר הזה אבל אני רוצה ר ק את הפורומים בלי הקישורים לאתרים אחרים,רק את הפורומים פה. עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה את זה. אני יכול לרשום בכתוכת של האתר http://www.hwzone.co.il/community כדי שיוריד רק את הפורומים או שעושים את זה אחרת? ומה עם הקישורים לאתרים אחרים?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by eranRohatyn,

hi i got new hebrew keyboard and i did what told me in the instructons to make the hebrew working and it didnt work it was working min ago in document but not in the internet now its didnt work at all after i did someting trying to help myself what do you think i need to do? i have XP media center 2005 thank you for your help

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by opher,

היי, מישהו יודע לפרש מה המשמעות של הr או R או שאין כלום ליד מקום ההורדה (ראה תמונה). יש לי תחושה שבR יש הגבלה מסויימת על קצב ההורדה ממשתמש. תודה עופר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  8. Started by infoman,

שלום . אני רוצה לשאול שאלה לגבי הנוד יש לי תמונה לבעיה הזאת: למה זה מראה לי mirror בדר"כ לא הראה לי את האיקון הזה , למה הוא מופיע?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין למצוא תוכנה שמייצאת ומייבאת רשימת איגנור של ICQ מחשבון אחד לשני . אם מישהו מכיר כזו, אודה לו אם יצרף קישור שלה בעמוד זה. תודה !

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by lunamia,

היי, מבקשת המלצה ואם אפשר גם דרך להורדה של תוכנת url caputre טובה ועד כמה שאפשר גם פשוטה... תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  11. היי, קניתי לוג'יטק wave חדשה ואני שכחתי כבר איך מגדירים מחדש שהמקלדת תוכל להשתמש ביותר מ-3 מקשים בו זמנית? נכנסתי ללוח הבקרה ואז ללוח המקשים ולא מופיע לי שום דבר שקשור לזה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by IG,

אני צריך קובץ cw3220mt.dll כדי להריץ תוכנות שכתבתי בC... ואני לא מצליח למצוא אותו בשום מקום מישהו יכול לשלוח לי אותו לדוא"ל igal_galper@walla.co.il תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by Prometheus,

אני מנסה להתקין את התוכנה, אך יש בה מלא דברים שאני לא צריך כמו Roxio Player, מישהו יודע איך אני מבטל אותם ככה שהם לא יותקנו? את האפשרויות הראשונות אפשר לבטל או להשאיר, אבל את כל האחרונות זה בלתי אפשרי לבטל! אני לא רוצה להתקין את זה אם זה ישקול 400 מגה...זה כולה תוכנת צריבה... מי שיש לו/היה לו את התוכנה - תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by Wingedbull,

אפשר מדריך על התוכנה? אני מעוניין, אך לא הבנתי איך לתפעל אותה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by Impreza,

כבר כמה שנים שאני מתעסק עם כרטיסי AverMedia ולא הייתה לי בעיה כזו מעולם אני משתמש בכרטיס AverMedia Ezmaker 7 שמותאם לעבודה עם ווינדוס 7. הוא עבד טוב כמה חודשים ואז לא היה בשימוש. כשאני מנסה להמיר משהו למחשב, לא משנה מאיפה. מהממיר או ממכשיר וידאו אנלוגי אני רואה את התמונה כמו בקובץ שצירפתי. מין פסים כאלה. ניסיתי להסיר, לעדכן דרייברים, להחליף כבלים אך שום דבר לא עוזר. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by TecNodRom,

שלום רב, יש לי מצגות מאוד ארוכות בפאורפויינט שברצוני להדפיס, אך בכל שקופית יש מספר מילים בודדות וברצוני להעביר את כל המצגת לוורד בכדי שאוכל לצמצם את המספר הלא נורמלי של הדפים וגודל הכתב למספר נורמלי עם כתב נורמלי ומסודר. האם ישנה המרה או דרך לעשות זאת בכל צורה שהיא? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by Aviv C,

התקנתי .NET Framework 3.0 אבל ב- IIS זה עדיין רושם לי שגירסת ה- .NET Framework שלי היא 2.0. מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  18. יש לי תקיעות במשחקים ויש לי חשד שזה קשור בסאונד ולא בכרטיס מסך. יש תוכנה שבודקת את זה? פשוט את הכרטיס מסך ואת המעבד חקרתי עם כל הבדיקות האפשריות בהצלחה, אבל עדיין קיבלתי תקיעה בסטארקראפט 1 \=

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by SemteX,

שלום, ברצוני לדעת אם קיים PLUG-IN לWINAMP שגורם לתמיכה באומלאוטים. למי שלא יודע - הנה דוגמה לאומלאוט - Ü ,ō, Ä בווינאמפ, במקום ששיר נגיד שוודי ייראה כך - En Mäktig Här הוא נראה בWINAP ככה: En mהktig hהr אז יש תוכנה מסוימת שמשנה את זה? אם יש אני אודה למי שיגיד לי.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  20. היי! אבקש את עזרתכם במציאת דרייבר לכרטיס קול O/B שנמצא על לוח אם דגם ASUS P5V800 MX הענין הוא שנכנסתי לאתר של ASUS ןהורדתי את הדרייבר אך משום מה זה לא הדרייבר הנכון. (בחרתי GLOBAL) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  21. Started by Snufkin,

הקובץ הוא - feature presentation loop.mp3 אני לא יכול להתקין את התוכנה בלעדיו!! אם למישהו יש ומוכן לעזור אני אשמח ואודה לו מאוד אם הוא יוכל לשלוח לי אותו למייל (sp_snufkin@yahoo.com)

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  22. Started by wow,

??

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, האם ישנה אפשרות להגדרת תיקיית קבצי אופיס במחשב שלי שיסתכרנו מול חשבון ה-Google Docs שלי בפעם ביום? תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

הורדתי טקסט מסויים והכל יצא הפוך. אני משתמש בויסטה עם אופיס XP והיא משתמשת בXP, עם אופיס 2007 אז אני צריך להפוך שם הכול

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.