עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sweet_Tooth,

אני נכנס לקאזה והוא מנסה לתחבר איזה שעה אבח בסוף הוא לא הצליח להתחבר אין בעיה בחיבור לאינטרנט! אז מה בדיוק הבעיה (זה קרה אחרי שפירמטתי את המחשב)

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

טוב.. הוורד שלי מתחיל לעשות דברים מוזרים, לפרש במילים אני לא ממש יכול אבל תמונה, תסביר הכל: התוכן של מה שהיה כתוב נמחק ידנית אבל הבעיה עצמה מסומנת עם חצים .. מישהו יודע איך לבטל את זה? ניסיתי אפילו להסיר את כל הוורד והאופיס ולהתקין מחדש אך לא עוזר..

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  3. Started by LOL,

אני צריך תוכנה שאני יוכל להכניס זמן(עדיף גם יום) והיא תכבה את המחשב בשעה הזאת

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  4. Started by asilic,

הי אני יודע שניתן להצמיד כתוביות לסרט בפורמט AVI וקראתי קצת בפורומים שונים וראיתי שניתן להוסיף תרגומים לסרט SVCD עכשיו בדקתי והדי וי די שלי יכול לעבוד עם תרגום PAL CVD ל SVCD יש לי מספר שאלות: 1)משהו מכיר מדריך טוב אפשר גם באנגלית להוספת תורגמים לSVCD? 2)נגיד ויש לי תרגום לסרט בפורמט AVI שהוא פחות דיסקים האם יש אפשרות להתאמיו לסרט בפורמט SVCD? כי סרט בפורמט AVI שוקל נגיד 2 דיסקים ובSVCD הוא ישקול 4 דיסקים אז התרגום לא יהייה מתאים

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  5. Started by game kILLer,

הורדתי משחק..... יש שם קבצי RXX וקובץ SFV זה צריך להיות IMAGE עים איזה תוכנה אני צורב את זה??? או איך אני מפעיל את זה?? תודהההה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by edoson,

מכירים? ניסיתי דרך RUN-MSCONFIG וזה לא ממש עזר... רעיונות?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  7. אני מחפש תוכנה שתראה לי בכל זמן את מהירות הגלישה שלי. אני מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL ומשתמש ב - WIN XP PRO. פעם, כשהייתי מחובר לרשת ע"י מודם רגיל היו לי כמה תוכנות מאוד פשוטות - אבל הם עובדות רק עם DAIL-UP. אני מחפש תוכנה שתראה פחות או יותר כמו החלון הקטן שקופץ לכם שאתם מורידים קובץ - ורואים באיזו מהירות הוא יורד. מכירים תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

לחבר שלי יש מחשב מחובר לאינטרנט על אותו קו טלפון של הבית והוא מחפש תוכנה שתוכל לסדר את זה בקשר לקבלת שיחות כשהוא גולש ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

יש תוכנה של צ'אט קולי דיי ותיקה בשם פאלטוק אני מניח שכמה מכם שמעו עליה. שומעים שם באיכות טובה מאוד וישנם חדרים בדיוק כמו בצ'אט רגיל רק שפה אפשר לדבר עם כמה אנשים בו זמנית. חשבתי שאולי זה יהיה נחמד שיהיה חדר לחברי האתר שבו יהיה אפשר לשוחח ולדון בדיבור על כל מיני בעיות ולשוחח סתם אחד עם השני :smilyDJ:

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  10. :

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  11. טוב, אז ככה יש לי צורב לייט-און X48X12X48 עם SMART-BURN. יש לי כמה משחקים שאני רוצה לעשות להם גיבוי כדי שאם יתקלקלו לי(BG2 לדוגמא, כבר לא ניתן להשיג אותו בשום חנות בעולם), אני עדיין אוכל להמשיך לשחק בהם. הבעייה, שבמקרה שאני משתמש בקראק וצריך לעדכן לפאץ' החדש, המשחק לא עובד. האם מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לצרוב את הדיסקים והלפעילם ישר מהכונן, בלי קראק(אני בעלם החוקי של הדיסקים). אני כרגע משתמש בNERO5, האם הSMART-BURN מאפשר את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by Shortboarder,

אני בזמן האחרון,לא יכול לראות Streaming באינטרנט,ברגע שאני מפעיל משהו זה פשוט פותח את החלון של ה Media playe מראה כמה כפתורים וקופא. איך אני מסדר את זה???? בעיקרון ניסיתי להתקין שוב לא הלך.

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  13. אתמול אבי הביא לי מצלמה פשוטה של אינטרנט והוא הביא איתה תוכנה. עכשיו שאני מצלם סרט עם התוכנה, כל סרט של דקה לוקח 400 מגה. לא הייתה לי שום אפשרות קומפרסור. אם אפשר בבקשה להמליץ על תוכנה טובה שאפר לצלם איתה . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. שלום לכם, נדדתי בחודש האחרון במרחבי הרשת ואני מקווה מאוד שפה אוכל למצוא תשובה לפני הפירמוט הבלתי נמנע. לפני חודש הורדתי קובץ הפעלה שלא הייתי צריך להוריד ויותר גרוע מזה, התקנתי אותו. נדבקתי בטפיל הנודע לשמצה lop.com אך למזלי הצלחתי להיפטר ממנו אחרי סריקה של ADAWARE. חשבתי שבזה הסתיימה הפרשה אך דף הבית של הדפדפן עדיין הפנה כל הזמן לכתובת http://sfux.com/passthrough/index.html שפתחה פופ אפ תפריטי בתחתית המסך. הרצתי Spybot - Search & Destroy 1.1 Internet Sweeper Pro jv16 PowerTools אך כולו העלו חרס. בעזרת התוכנה האחרונה הבחנתי בתוכנה חשודה בשם התמים fdjhfkjdhfhk ברג'יסטרי אך גם אחרי שמחקתי אותה אני עדיין תקוע עם דף הבית וזה לא סוף הסיפור. נדהמתי לגלות שכאשר אני מתחבר ל-I…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by berner,

חברים שלום אני צריך הדרכה/מדריך לעבוד עם התוכנהPARTTION MAGICE7/8 בשיטה של STEP BY STEP בברכה :bash:

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

הורדתי את הגרסה האחרונה אבל הבעיה היא החיישנים ואיך לעזאזל אני יודע שהחיישן שאני שבחרתי הוא ללוח ולא למעבד או ההפך?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  17. חברים שלי שלחו לי לאיי סי קיו החדש שלי אנשים ולא קיבלתי אותם כנראה בגלל שמשהו בהגדרות שלי לא טוב. בבקשה למי שיש ידע בנושא יתבקש לעזור לי. תודה מראש "SHUTGUN".

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by ariebel,

מה יכולה להיות הסיבה? האם זה אומר שיש לי רכיב פגום במחשב? ???

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by amir.o,

איך אני יכול למדוד טמפרטורות עם התוכנה הזאת ? תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by edoson,

אני מחפש תוכנה שממירה מDIVX ל-SVCD או VCD. המטרה היא להפוך קבצי DIVX לצפייה במכשיר DVD. מישהו מכיר תוכנה מתאימה?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  21. אתמול התקנתי את התוכנה הזאת והיסתבכתי. כל אתר שאני נכנס הוא מקפיץ הודעה שאני צריך לאשר לו להיכנס לאתר,אפילו לאתרים דוגמאת ynet,walla,tapuz... ובכלל איך מגדירים את הפיירוול בצורה האופטימלית ביותר. תודה!

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by Shortboarder,

אני מחפש תוכנה שנותנת לי אי פי של משתמשים ברשימה של האי סי קיו שלי. אני צריך את זה כדי להיתחבר ולשחק במחשק רשת עם חבר שלי מתי שהוא בתוך המשחק והוא לא יכול לתת לי אי פי. אם מישהו יכול לעזור לי זה מאוד יהיה טוב?? תודה רבה.

23. Started by yair_gobani,

לום לכולם, יש לי norton personal fire wall 2K3 וקאזה. אי אפשר להפעיל את קאזה ביחד עם הפיירוול, בגלל משהו ששיך לפורט, מה הפורט של קאזה (לייט)? ואיך אפשר להפעיל את קאזה עם הפיירוול. יאיר

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  24. נכנסתי לאתר של בבילון.קום והורדתי אחד מהמילונים. מסתבר שזה קובץ BGL. מה זה לעזעזל BGL??? איך אני פותח אותו או מאיפה אני מוריד אחד כזה??? ודבר נוסף- אם נשלחה לי סריקה של דף והיא נפתחת ב TIF IMAGE כתמונה, איך/האם אני יכול להעביר את המסמך הסרוק לWORD או כל תוכנה נורמלית אחרת המאפשרת יכולת שליטה בתוכן המסמך?

25. Started by FatherBoard,

כשאני מנסה להתחבר, אז הוא לא מזהה לי חיבור אינטרנט. אני עם אינטרנט כבלים ומודם LAN. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים