תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. אחותי קצינת חינוך בבית כלא והיא ביקשה ממני עזרה בהכנת הזמנה לטקס שהם עורכים של האסירים. רק זה קצת מעבר למיומנות שלי בפוטושופ. אז אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי? לטעמי זה לא כזה סיפור למי שיש לו ידע בתחום. מצורפת תמונה שהיא המטרה המבוקשת, רק מה היא צילום לא עריכה גראפית: ולמטה יש לינק לתמונה של פרוסת לחם שהיא אמורה להיות הבסיס להזמנה. בסה"כ צריך להביא את הפרוסה לצורה המצולמת עם הטקסט המסגרת ומקום נוסף לכתיבה של עוד פרטים על ההזמנה. מדובר בטקס יום השואה אז אל תהיו קיצוניים בעיצוב. אבל חופשי עם החוש האומנותי שלכם. כמו כן, אם מצאתם פרוסת לחם יותר "פוטוגנית" אז בשמחה. העיצוב הקריטי כאן הוא הפרוסה ואיך שהטקסט משתלב בה. הנה לינקים לתמונות בגודלם המקורי: …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי ICQ 5.1 והתוכנה תמיד עולה שהווינדוס עולה! למרות שעשיתי בהגדרות שלה שלא יעלה עם הווינדוס. מה אני עושה?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין לי במחשב שלי אבל ארגנתי את קבצי הדיסקט הפעלה ואפילו אף יצרתי כבר את הכל בתוך קובץ אחד וירטואלי - כמובן שמתאים לדיסקט וירטואלי ואף הוספתי אותו למער' הוירטואלית. הבעיה היא שזה לא עובד וכאילו הדיסקט או משהו כזה לא טוב. האם יש למישהו רעיון או שהתנסה בזה בעבר? שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אם תכנסו למשחחק סוניק ותבחרו דמות אתם תראו רגיל אצלי לא רואים הכי טוב לא יודע מה השתנה וזה על HIGH. http://www.freeworldgroup.com/games/sonic/index.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
תראו הייתי צריך להוריד קראק של איזה תוכנה וקפץ חלון שהייתי חייב לעשות כן.. עכשיו תראו מה ניהיה לי .. אני כל פעם לוחץ כפתור ימני ומסיר שלא יופיע לי וזה חוזר וגם במועדפים ניהיה לי שם כל פעם תיקיות.. אני מוחק ותם וזה חוזר... וגם סרקתי עם התוכנה spysweeper וכלום לא עזר :\ בבקשה איך אני מוחק את זה? עריכה: תעשו מאפניים לתמונה ואז תדביקו את הקישור לדפדפן כדי לראות את כל התמונה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני צריך לרענן כל דקה (או כל זמן נתון אחר, לא חשוב) דף אינטרנט מסויים, לא בצורה ידנית. יש איזה תוכנה או תוסף ל-Firefox שיוכל לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אז כך יש לי מסנג'ר על אימייל של הוטמייל CO.IL האם אני יכול להחליף אותו ב COM ושהחשבון מסנג'ר יעבוד רגיל בלי בעיות? ניסיתי להחליף לאימייל של גוגל וזה עשה לי בעיות כאילו כל האנשים שהיו אצלי ברשימה אני לא מאושר אצליהם. וכששיניתי חזרה אני עכשיו צריך לאשר את האימייל הזה שוב אבל הוא לא עובד. ניסיתי גם לעשות כשאני יקבל את ההודעות מהאימייל הזה לגוגל אבל הוא לא מזהה את ה POP
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני שמרתי תקופה ארוכה כל מיני מדריכים באתרים באמצעות scrapebook אבל משהו נדפק בהגדרות והחלטתי לא להשתמש יותר בהרחבה אם אני שומר על הלינק למשל של ynet fxp וכו יכול להיות שעוד שנה אני יכנס ללינק והמדריך יוסר?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה אפשרות כזאת בVIRTUAL DJ אני פשוט לא מוצא אותה. ואין לי רעיון אפילו על איזה מילת מפתח לחפש בעזרה שם/ בגוגל.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בשעה 18:30 בערב ,מישהו ניתקל בזה? מיקי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את ניוגרוף משהו כזה יש תוכנות שאתה עובד איתם שאתה מקבל חשבון ואז מוריד וזה בדולרים חברים לאיפה כדי להירשם? איך עושים זאת? עם מישהו פה יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד בכבוד רב אלירן 2 והאם זה ביטחותי
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעיה כלשהי ב ICQ, כאשר אני מתחבר על המספר שלי (92943823) אז הוא מקבל כנראה כמות דיי גדולה של הודעות ואז האיסיקיו לא מגיב, או במילים אחרות, הצפה > אי יכולת להשתמש ביוזר שלי. ניסיתי להתחבר על יוזר אחר שיצרתי והכל עובד טוב ויפה.. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את זה ? יש איזה לינק לאתר ICQ שמאפשר למחוק את כל ההודעות שקיבלתי ולא קראתי או משהו שיאפשר לי גם לראות מה ששלחו..? כאשר באתי להתחבר ליוזר הספציפי דרך הווינדוס 98 אז קיבלתי ישר כמות של איזה 10-20הודעות בכלל לא מהיום, מלפני כמה ימים\שעות..... מה אפשר לעשות כדי לגרום לבעיה להעלם..? שאני אוכל להשתמש ביוזר שלי שוב? תודה מראש! נ.ב מדובר באיסיקיו 2003 #3800
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת + קבוצת מחשבים עם נורטון: Symantec Corporate 9 האם ישנה דרך לבטל את סריקת הוירוסים בדואר יוצא ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לשרת ולרשת מחשבים עם יומן (לוח שנה) משותף אני לא רואה את הלוח המשותף וגם אין אצלי אופציה של "פתיחת לוח שנה משותף" בחלון הניווט למישהו יש פיתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול בלילה השתמשתי בWindows Live Messenger 2009 14.0.8050 התנתקתי לכמה דקות.. ואז רציתי שוב להתחבר והמסנג'ר פשוט לא התחבר, אחרי שלחצתי על "כניסה" המסנג'ר פשוט במצב שהוא כותב לי נכנס... אבל הוא לא, אז עשיתי לו תיקון הפעלה מחדש וזה הסתדר. למחרת בבוקר ניסיתי שוב להיכנס הפעם שוב הוא לא נכנס אז הסרתי אותו הפעלתי מחדש והתקנתי את הגירסה החדשה יותר Windows Live Messenger 2009 14.0.8064 וגם הגירסה הזאת פשוט לא מתחברת ואחרי שאני לוחץ על "כניסה" שוב זה רק חושב וחושב ולא נכנס השארתי אותו אפילו רבע שעה, בדקתי שהשרת של מסנג'ר פעיל והוא היה פעיל, בדקתי את חומת-האש שהמסנג'ר לא חסום למרות שהוא לא היה בכלל חסום עוד לפני שהגעתי לכל המצב הזה, ניסיתי להסיר ולהתקין את הגירסה הזאת(14.0.8064) …
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום רב, אני כיום משתמש ב-outloook על מנת לגשת לחשבון gmail שלי (לא סובל את הממשק של gmail) כשאני קורא מיילים ב-outlook הם עדיין נשמרים גם ב-gmail האם יש אפשרות להגדיר באותו אופן במחשב אחר עם outlook לגשת לאותו חשבון gmail או שזה יגרום לכך שמייל ש"ייקרא" ב-outlook במחשב אחד כבר לא יופיע ב-outlook במחשב השני ? אם כן -איך מגדירים את זה ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התוכנה המומלצת לדעתכם לניגון פשוט של DVD במחשב עם מסך widescreen, היא לא צריכה להיות חינמית תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הרגע לו ציפיתי כבר הרבה זמן הגיע סוף סוף! מכירים אתר http://www.av-comparatives.org? אז ככה. חבר'ה לקחו יותר מ-6000 וירוסים, טרויאנים, תולעים וכו', כיבו לגמרי את כל ההגנה של KAV6 פר להגנה הפרואקטיבית והריצו את כל הקבצים. ההגנה תפסה... 99% מהם!!! וזה ללא שום חתימות, עדכונים וכו'!!! תראו: http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/KAV6_PDM_test.PDF
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, קרתה לי תופעה מוזרה שלאחר הדלקת המחשב צריך ללחוץ על שם המשתמש בכדי להכנס למחשב. ( מה שלא היה צריך לעשות קודם) אין לי סיסמא, וכאשר אני לוחץ login מיד אני רואה logoff וחוזר לנקודת ההתחלה של כניסה על שם המשתמש. כניסה דרך safe mode עם אדמינסטיריטור מגיעה לאותה תופעה, login ןמיד log off. דיסק התקנה של windows, עם אפשרות recovery, דורש כניסה למחשב אך נתקל בבעית ה- login שמתוארת מקודם. אנא עצתכים, תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשמור סרטונים מ YOUTUBE ובעיקר מהאינטרנט... זה אפשרי לעשות דבר כזה? כל מה שניסיתי לא הולך..ויש דברים מצחיקים מוות ששולחים לי בפייסבוק וזה שאני רוצה לשמור ולהעביר אל הפלאפון או סתם לשמור על המחשב.... איך?
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב. האם יש תוכנה באנטרנט שדרכה אנשים שעשיתי להם Ignore ואני נמצא במצב Invisible בכל זאת יכולים לראות אותי כש אני מחובר? תודה מראש L.A
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-