עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hedva,

הסיבה לדיון הנוכחי היא שקיים בפורום סטיקי עם המון אינפורמציה טובה, אבל גם המון ספם שנערם עם השנים. לגולש החדש קשה לסקור דף אחרי דף. בנוסף נוצרו במשך הזמן תוספים חדשים שכנראה מקבלים ביטוי איפה שהוא, אך קשה למוצאם. בימים האחרונים התקנתי בהתלהבות הרבה תוספים לפייר פוקס, אולם נראה לי שפעולת הדפדפן מואטת. למשל שמתי לב שעם התוסף של hwzone , הדף נטעו יותר לאט, בגלל שנוספו לו פעולות לבצע (צביעת הת'ארדים) סתם מעניין אם אפשר לבטל את הצביעה, ולהישאר רק עם התוספת בצד שמאל, של בחירת הפורום המתאים? לגבי תוספים אחרים, חוסמי פרסומות, גם עובדים, אבל מצד שני הם מאפשרים טעינת דף עם פחות מידע. ולכן מה אתם חושבים, הם מאטים או מאיצים? אם אכן ריבוי תוספים, מאט את הגלישה, עדיף לעבוד עם כמה שפחו…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by dror_gh,

אני משנה בטריליאן את הפונט ל hebrew ואז לוחץ Ok והוא לא מקבל את השינוי וחוזר לי מיידית לwestern לפי מה שהבנתי אני לא היחיד שנתקל בבעיה הזו. הרבה אחרים אני מכיר שנטשו את התוכנה בגלל הבעיה הזו , אבל אני לא יכול. לכן אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה לעשות כדי להשאיר את ההגדרה על hebrew תודה רבה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by iakovl,

אני כרגע משתמש באופן אופיס 1.1.0 בעיברית בגלל בעיה שיש לי בWORD של מיקרוסופט השאלה היא איזה פורמטים שאופן אופיס יכול לייצר WORD קורא כמו שצריך ניסיתי את הDOC אבל יש בעיות תאימות וגם איך אני יכול להפוך את הטקסט (הפוך על הפוך לא עובד) מ דחמא -> אמחד

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by יוניק,

במהלך התקנת התוכנה Iceows המערכת הודיע התקנת קובץ inf נכשלה,הסיבה:הגישה נדחתה. מה אושים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. בוקר טוב יש משהו חינמי כמו TRUE IMAGE ?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  6. איך לצרוב נכון סרט DVD ואח"כ לראות אותו בDVD הרגיל שלי כי צרבתי והוא לא מזהה עכשיו אני זוכר שהייתה איזו שיטה משהו... בבקשה חייב את העזרה שלכם

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. Started by RayZ,

אני מנסה להקליט משהו עם התוכנה Fraps, אני מנסה להקליט ממשחק קטע כלשהו שמצריך הקלטה של הסאונד, אבל התוכנה (Fraps) פשוט מקליטה רק את הוידיאו. מישהו יודע למה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. שלום אני מוריד קובץ מסוים מהתוכנה אזורוס והוא הגיע לי ל- 70 אחוז בערך ולאחר מכן שמעתי על התוכנה ביטקומט שהיא הרבה יותר טובה ומהירה השאלה שלי היא האם אני יכול להעביר את קבצי ההורדה שבאזורוס אל הביטקומט ואז זה יתחיל לי ההורדה משם ב- 70 אחוז אם כן איך עושים את זה? עריכה: ועל איזה הגדרות הכי טוב לשים את הביטקומט ?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  9. כול מה שאני מוריד זה תמיד עושה HASHFAIL וככה מוריד בלי סוף,למה זה? האם ההרדיסק שלי עומד למות??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה מאז שהתקנתי פנדה היוטורנט שלי נתקע כמעט בכל לחיצה שניהה שאני לוחץ עליו למישהו יש מושג איך לפתור את זה או מצד שני להמליץ על תוכנת אנטיוירוס טובה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by fireskill,

שלום אני בדרך לפרמוט והעברה של מחשב עכשיו איך אני מגבה בoutlook את האנשי קשר (לא את ההודעות, אני יודע איך מגבים את ההודעות) את האנשי קשר, הרשימה שברגע שרושמים אות במקום של איימיל אז יש רשימה של כל מי ששלח לך הודעה, איך אני מגבה את זה ומעביר למחשב חדש? אני מדבר ב-outlook 2003

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. Started by red-x,

משנה שמות של קבצים לפי תבנית מסויימת בתקיה שלמה, כמו לדוגמה מוסיפה בהתחלת כל קובץ בתקיה את התווים XX ו/או משנה תג של mp3 לפי אותה צורה שהסברתי. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by gooloo1,

שלום, משום מה אני לא מצליח להבין מדוע כרטיס הקול לא מצליח להעדכן את הדרייבר שלו. ניסיתי להתקין מהדיסק שמצורף ללוח האם, ניסיתי שה-'ןמ יחפש דרייבר ברשת ושום דבר לא עוזר. מצורף קובץ עם תמונת הבעיה. תודה gooloo [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש לפני כ שבועים בערך intel p4 3000 64bit 1gb memory DDR2 gigabyte945 יש לי שאלה... כשאני בודק ב ctrl+alt+del אני רואה שהמעבד תמיד בין 50-90% usage.. ומה שפתוח זה בעקרון רק ICQ MESSENGER SOULSEEK ואתרים.... אין על המחשב משחקים או איזה תוכנות חזקות.... אין לי מושג למה הוא ככה.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? בתודה לירן,

15. אני קורס כמות הקבצים הכפולים שיש לי במחשב. זה מכסה סדר גודל מטורף. אני מעוניין לצנמצם כמה שאפשר פלונטרים במיוחד של קיבצי תמונות ומוזיקה. האם יש תוכנה מומלצת שסורקת את הכוננים ויכולה לעזור לי לסדר את הפלונטר הזה?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by yarivot26,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעביר סרט לאייפוד (שאין לו תרגום מובנה) עם תרגום, כלומר שבאייפוד אני אראה את התרגום. מי שיכול כמה שיותר מהר אני אודה לו כי יש לי מחר בבוקר טיול תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by kobibo,

לאחר שנמאס לי מה Winamp החלטתי לחפש נגן אחר שיהיה טוב יתמוך בעברית ויהיה קליל ולפי המלצות כאן באתר עברתי ל QMP . הבעיה שיש לי היא שלאחר השמעה של שיר ( כל שיר ) לאחר שנייה בערך השיר לנעצר לקצת פחות משנייה ( מאין תקיעה ) ולאחר מכן ממשיך להתנגן. ב media player זה לא קורה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by Adirz0,

יש לחבר שלי בעיה נראה לי זה בסירטונים של quick time , הוא רואה הכל בסגול , סתכלו: http://img242.imageshack.us/img242/5271/sddpj7.jpg http://img62.imageshack.us/img62/9107/faqo3.jpg *הוא התקין כבר פעמים קודקים/QUICKTIME מחדש. משהו יודע מה זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  19. Started by saar3,

שלום!! התקנתי תפיירפוקס גרסה 2 וכשאני לוחץ על הסמל על מנת לפתוח דף הוא חושב אבל בסוף לא פותח כלום. חשבתי אולי יש איזה קובץ שאני צריך להחליף או משהו בסגנון. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by termister2000,

יש לי את 2004+INTERNET SECURITY. העידכונים אצלי הם כל שבוע. העידכון האחרון היה ב16.1.2008 ובעצם היה צריך להיות כבר ב23 עוד עידכון... ברגע שאני לוחץ UPDATE הוא רושם שהכול מעודכן. למה זה לא מתעדכן? נ.ב המחשב שלי "נקי"

21. חבר'ה אני זקוק לעזרה כאשר מעתיקים גרף כלשהו מאקסל לוורד ישנה אפשרות להעתיקו לוורד עם הקישור לאקסל או פשוט כמונה בלבד. הבעיה שלי היא לשנות את זה עכשיו רטרואקטיבית. משמע העתקתי כמה עשרות גרפים מגיליון אקסל לוורד עם הקישור לקובץ האקסל אולם המסמך שהתקבל תפח לממדי זיכרון נכבדים ביותר (60 מ"ב), כעת אני רוצה לשנות את גרפים אלה בוורד לתמונות פשוטות, שלא יהיו מקושרות לגיליון האקסל. השאלה המכרעת היא איך עושים את זה ?!? וזאת כמובן בלי להעתיק את כל הגרפים מחדש אחד אחד אל המסמך כתמונות (מדובר בלא מעט...). המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by iyc,

אני צריך תוכנה שמעבירה באיכות ומהר משהו כמו 3.5 שעות לכן לא טוב לא הTMPEG עכשיו השתמשתי בנרו אבל אי אפשר להגדיר שפ את הKbps כלומר מה שלא תגדיר הוא עושה את זה 9800 ואני צריך 9000 כדי להוסיף 2 פסי קול וכתוביות. והCUCUSOFT לא מוציא לא באיכות טובה וגם הוא משנה את הסרט כך שהפס קול המקורי לא מתאים. בקיצור אני מעוניין בתוכנה שממירה מהר שאפשר להגדיר את הOUTPUT ושיצא באיכות טובהץ תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by idoleff,

שלום, יש לי דיסק DVD (לא סרט עם זכויות יוצרים אלא דיסק שיצר חבר) ואני רוצה להפוך את הסרט שעליו לסרט בפורמט DIVX/XVID במקום קבצי הVOB/IFO וכדומה שיש עליו. אתם מכירים תוכנה בשביל זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by Evyatar,

שלום. פירמטתי את המחשב של שכן שלי והוא לא שמר את הדיסק של הלוח אם, ואין לו קול במחשב. עם שאר הדברים כבר הסתדרתי. יש לו כרטיס קול משולב על הMOTHERBOARD זה מה שאני יודע על הלוח SoundMax Integrated Digital Audio (MSI MS-6743) PCI יש לו SOUNDMAX, אבל כשהורדתי את הדריבר והתקנתי זה רושם Driver not found. נראה לי שצריך להתקין לפני זה את הדיסק של הלוח אבל הוא איבד אותו, אגב יש לו XP HOME. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  25. Started by nir_varon,

אני יודע שטחנו את הנושא מכל הכיוונים האפשריים כבר. אבל בשום מקום אני לא מוצא תשובה מספקת. לא מזמן התקנתי Router חדש וחיברתי אותו ברשת לשתי מחשבים. רק אחד מהם עובד עם הEmule. בכל פעם שאני מתחבר אני מקבל LOWID. פתחתי את כל הפורטים בRouter ובנוסף ביטלתי את החסימה של הFirewall. אבל עדיין אני מקבל LOWID. הם למישהו יש עצה מה כדי לנסות? האם בחירת פורטים אחרים מהפורטים ברירת מחדל של Emule יעזור? אני עובד עם Emule הסטנדרטי .. כדי לי לנסות גרסאות אחרות של התוכנה ?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים