תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
ערב טוב.דבר ראשון אני מגיב בפורום זה מפני שזו לא בעיה טכנית או אמצעי אכסון אלא רק עם התוכנה powerdvd. יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל.אם אני מכניס dvd (גם מקורי) או סתם דיסק עם סרט התוכנה לא משמיעה כלום. הסרט רץ כרגיל אך אין קול. כאשר אני מפעיל קובץ אחר שיושב על הדיסק קשיח אין שום בעיה. כנ"ל אם אני מנסה באמצעות תוכנה אחרת,אבל זאת התוכנה שאני רוצה להשתמש. כמו כן גם אם אני מנסה להריץ דרך הצורב השני שלי סרט (צורב רגיל) התוכנה לא מאפשרת לסאונד לרוץ. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי,אני כבר משתגע עם הדבר הזה. אשמח אם תעזרו לי בהקדם. תודה מראש נ.ב התוכנה אמורה לתמוך בויסטה,זה לפחות מה שכתוב באתר שלהם.
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתנצל את כוח העיבוד ווידיאו שבכרטיס איזה תוכנות תומכות בתקנים האלו? והאם בחבילת הקודדים K-LITE יש את התמיכה?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
היי כשאני מנסה לפתוח נוסחה חדשה מופיעה לי שגיאה שרשום בה: שהקובץ עם הסיומת .csproj לא מותקן על המחשב ניסתי למחוק את התוכנה כדי להתקין מחדש אח"כ אבל התוכנה לא יכולה להימחק... 2) מותקן לי על המחשב שתי תוכנות אופיס אחת ENTERPRISE ואחת PROFESSIONAL אני מנסה למחוק את גרסת הפורפשיונל אבל זה אומר לי שחסרים לי קבצים ומסרב למחוק... תודה רבה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שידורי אינטרנט A וידאו ynet A Loading ... שידורי הוידיאו של ynet פועלים באופן מיטבי על: דפדפני Microsoft Internet Explorer או FIREFOX מגרסה 1.5 המותקן עם activeX plug-in ונגן מדיה מסוג Microsoft Windows Media Player המערכת זיהתה במחשב זה דפדפן אחר. ניתן לצפות בסרט זה באמצעות לחיצה על play. השתק קול מסך מלא 00:00 שלום לכולם זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה לפתוח וידאו האקפלורר 7 על הויסטה יש לי את כל הקודקים הנחוצים כולל FLASH זה גם לא עובד במקסטון מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב של שכן שלי והוא לא שמר את הדיסק של הלוח אם, ואין לו קול במחשב. עם שאר הדברים כבר הסתדרתי. יש לו כרטיס קול משולב על הMOTHERBOARD זה מה שאני יודע על הלוח SoundMax Integrated Digital Audio (MSI MS-6743) PCI יש לו SOUNDMAX, אבל כשהורדתי את הדריבר והתקנתי זה רושם Driver not found. נראה לי שצריך להתקין לפני זה את הדיסק של הלוח אבל הוא איבד אותו, אגב יש לו XP HOME. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
היי חברה כאשר אני רואה סרטונים באתרים כמו youtube אני לא שומע כלום, תוכלו לעזור לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום , עד לפני יומיים הכל היה בסדר ויכלתי לקבל קבצים באייסיקיו ( 5 ) אבל בדיוק שחבר רצה לשלוח לי תמונות ( חשובות יש לציין ) האייסיקיו חדל לקבל קבצים הICQ למשך כמה זמן יכל לקבל , אך כעת הוא לא מסוגל בכלל ... * יש לי רשת ביתית כבר כחצי שנה .. * ניסיתי גם להתקין איסיקיו 2003B ולהגדיר שיש לי פיירוול וזה לא הולך.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה על רוחב הפס בין שני מחשבים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב נייד של חברת DELL. לפני שבוע בערך הייתה הפסקת חשמל בבית מאז המחשב עלה מידי פעם עם מסך כחול, עד ליום שהארד דיסק כבר לא זיהה את הפרטישיין. התקנתי WIN בהארד דיסק נוסף שהיה לי , וחיברתי את הכונן הקודם בנסיון לראות האם המחשב יזהה אותו ויהיה אפשרי להוציא ממנו נתונים. אז ככה המחשב מזהה את הכונן. ברגע שאני מנסה להכנס לכונן הוא רושם לי שהכונן לא מאותחל. ניסיתי לשחזר נתונים עם התוכנה: Recover My Files, היא מוצאת לי בס"כ איזה 300 קבצים לא משמעותיים. אני אשמח לעזרה. אפילו מבעל מקצוע כמובן תמורת תשלום. תודה לכולם ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה חמורה במחשב ,מידי פעם התוכניות "קופאות " במחשב וכאשר אני מנסה לפתוח ישום כל שהוא, אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לפתוח את היישום למרות שאני רשום כאדמיניסטראטור של המחשב הרצתי כל התוכנות נגד "רושעות" ורוגלות" ואנטי וירוס נמצאו לי "סוסים טרויאניים" והתוכנה בודדה אותם.אבל הבעיה ממשיכה מה זה יכול להיות? תודה רבה. מערכת ההפעלה שלי היא חלונות אקס פי גרסא ביתית.
-
- 7 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי דיסק קשיח מסוג wdc wd2000jd-55hbb0 SATA 200 GB 7200 קניתי אותו בבאג ולפי מה שהטכנאי אמר אני זקוק לדרייבר בשביל להתקין וינדוס מחדש כלומר גיסרא אחרת ברשותי וינדוס XP HOME SP2 והוא עושה לי בעיות הוא פוגע לי בתיפקוד הסימולטור ! איך אני משיג את הדרייבר אותו האיש שעבד בחנות עזב ואין מי שיטפל בי אשמח עם תעזרו לי כל טוב !
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מדוע יש שני process-ים כאלו (AVP), אחד רשום לי כ-system והשני רשום לי על שם היוזר שלי במחשב. יש גם הבדל בצריכת הזיכרון של כל אחד מהם, אם אני לא טועה, זה שרשום כ-system צורך יותר זיכרון אבל לא ברמה היסטרית בכלל. האם יש צורך בשני ה-process-ים האלו או שאחד מהם לא נחוץ בכלל?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר. יש לי גם פיירפוקס אבל שאני מנסה להפעיל את האספלורר הוא פותח לי רק את דף הבית ולא מוכן לפתוח אתרים אחרים בנוסף אחרי שהסרתי את האקרובט והתקנתי אותו שוב הוא מסרב לעבוד. הוא נותן לי כל מיני הודעות שגיאה למרות שהורדתי את הגירסה החינמית
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התקנתי את התוכנה לבדיקת כרטיס מסך AquaMark3, וזה מה שהוא נותן לי זמן קצר אחרי שאני מתחיל להריץ את התוכנה קובץ מצורף) מה זה יכול להיות, תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 תקיות שאני רוצה למחוק ואני לא מצליח איפלו אחרי כיבוי המחשב או במצב בטוח פשוט לא מצליח תעזרו לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לבצע clone לסרט כאשר האנלייז פועל לאחר כמה % (כל פעם במקום אחר) מתקבלת ההודעה שבגלל אי יכולת קריאה מהכונן המשימה לא תבוצע בגלל שגיאה ב i\o device . מה לעשות?? יש קשר לתוכנה dvd decrypter (שאגב לא קיימת)??
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בזמן האחרון הפיירפוקס מתנהג נורא מוזר. כשאני נכנס לאתר אז זה מראה רק חצי ממנו (לפעמים זה קוטע סקריפטים באמצע) ואני צריך לעשות כמה פעמים "רענן" כדי שזה יראה את כל האתר במלואו. בבקשה תגידו לי איך אני מסדר את זה. אי אפשר לגלוש ככה.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אחרי כמה זמן של עבודה מול המחשב הסמן של העכבר נתקע לי בעוד שהמחשב עדיין מקבל נתונים מהעכבר, אני מתכוון שלמרות שהסמן של הכבר לא זז יותר אני עדיין יכול להשתמש בעכבר ע"י הזזה עיוורת של העכבר והרבה הימורים. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש: מעבד כפול ליבה של AMD 4400+, 2GB RAM וכרטיס מסך x1950, מערכת הפעלה XP pro sp2. אלו עיקרי המפרט. המחשב עובד בצורה מעולה ואני מבסוט עליו, משחקים כמו HL2, Hitman bloodmoney, NWN2 רצים חלק עם האפשרויות הכי גבוהות הבעיה היא במשחקים יותר חלשים. לדוגמא במשחק GTA: san andreas אני נתקל בבעיה מוזרה. כשאני נכנס לבתים פתאום הכל רץ מהר מאוד (השעון של המשחק, האנימציות) ואי אפשר לתפקד. חשוב לציין שלפעמים הבעיה הזאת נעלמת ופתאום היא חוזרת. עוד חשוב לציין שGTA הוא לא המשחק היחיד שזה קורא בו, זה קורה גם בworms 3d וכנראה בכל משחק יחסית חלש שאני אתקין. הידע שלי במחשבים יחסית נרחב ואני לא מצליח להבין את הבעיה הזאת, אשמח אם תעזרו לי בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני הורדתי את ה-Partition Magic גיסאת דמו ולא הצלחתי לשנות פורמט כונן, אפשר לשנות את זה בוינדוס או משהו? +אני רוצה להגדיל את נפח הכונן כי יש לי 100GB שלא בשימוש...
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום תוכנה אחת: תוכנה למצלמת אינטרנט: שאפשר לצם וידאו וסתם תמונות.. תוכנה שניה: תוכנה שממירה קובץ DIVX לIFO או BUF.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היא מופיעה למטה ב"taskbar", איך מוציאים את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-