תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום! התקנתי את הקובץ player.xpi אבל לפעמים שאני פותח את הדפדפן הוא עדיין לא מראה לי וידאו, מה אני צריך לעשות? יש איזה עדכון או משהו?! תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
כשאני פותח תתוכנה אז היא נפתחת אפשר לשמוע אבל אני לא רואה את הנגן עצמו ואת הוידיאו זה כאילו מתחבא בצד ימין בצד כזה איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגרסא היא 6.0.0.303 : האם תוכלו לעזור לי בבקשה? כשהאנטי-האקר של הקספרסקי על traning mode (שזה נדמה לי ה-deafult\recomended אבל זה לא משנה לצורך העניין) כל פעם שאני מנסה להתחבר לאיסיקיו הוא מבקש שאני יאשר את זה . כשאני על low security אין את הבעיה הזאת,כי זה אומר לאפשר גישה לאינטרנט לכל תוכנה(חוץ מיוצאות דופן ...משהו כזה) ברצוני להישאר את traning mode ולעשות שהוא לא יבקש אישור שלי כל פעם שאני מפעיל את האיסיקיו והמסנג'ר . ניסיתי להכניס את שניהם לtrasted zone ולא עבד,אז ביטלתי. ( setting>protection>trasted zone) מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולהסביר לי כיצד לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי יש לי את התוכנה ומשום מה לא יודע מה עבר עליי הגדרתי את ההגדרות מחדש לאחר מכן עלתה לי ההודעה ששרזה זיהתה את חומת האש לי ושההורדות צפויות להיות איטיות לפני זה ההודעה לא עלתה האם עליי לפתוח פורטים מחדש האם זה יזרז את ההורדה או שלהשאיר את במו שזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
??? יש תוכנה של כרטיס טלויזיה Life view לאקס פי זה כזה טלויזיה ובצד ימין יש כזה שלט עם כפתורים בצבע ירוק ואלה מי שיש לו את זה אני אודה לו מאודדדד בתודה מראש אלירן!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום.. אני כרגע עושה איחוי דיסק לכונן C שלי לאחר 5 חודשים בערך מקבלת המחשב..רציתי לדעת אם האופציה של איחוי הרגילה בווינדוס היא טובה או שיש תוכנה עדיפה לזה? עוד דבר שרציתי לדעת זה האם בזמן האיחוי אני צריך לתת למחשב לנוח או אפשר לשחק או סתם לגלוש..תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אות למעשה... אל תתפסו יותר מידי למה זה מהר\דחוף זה ממש סיפור ארוך(אבל זה באמת דחוף). אני צריך אחת שלא עושה יותר מידי בלאגן בהחלפה(למרות שבינתיים אין שם כלום),ונורא חינמית,וכן שעובדת עם NTFS. אייל
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי 2 תיקיות במחשב שאי אפשר למחוק אותן !!! מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יכול למחוק ?! תודה לכל העוזרים מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהמליצו לי על התוכנות ביטורנט פה באתר ניסיתי אותם ומשום מה אחרי שאני עוזב את המחשב להרבה זמן ומשאיר את התוכנה של הביטורנט פועלת כדי שיעלה לי הרטיו שאני חוזר למחשב אני רואה שהתוכנה לא פועלת כבר.. זה קרה כבר כמה פעמים...עם כל אחת מהתוכנות האלו UTORRENT, BITCOMET 0.6, AZAREUS בדקתי בהגדרות של כל אחת מהתוכנות ולא מצאתי שום דבר שיכול לפתור את הבעיה ... אולי מישהו מכם מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי.. לפחות עם התוכנה AZAREUS כי היא התוכנה שהחלטתי להישאר איתה, היא נראית הכי נוחה .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
1) יש לי קובץ Bin ו Cue ואני לא יכול להשתמש בתוכנות כדוגמת Deamon tools, אני חייב לצרוב. איך צורבים את הקבצים האלה ומקבלים את אותה תוצאה כמו בשימוש בתוכנה כמו Deamon Tools שאני רואה את כל הקבצים כולל ה Exe בתוך כונן במחשב ולא רק את שני הקבצים שצרבתי Bin ו Cue על דיסק כמו שצרבתי אותם? 2)אתם מכירים תוכנת אנטי וירוס כלשהי שתעבוד על ווינדוס XP עם SP1 בלבד (לא, אין לי אפשרות לשדרג ל-2). תודה, אביב.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא כל כך בטוח שהניא בעיה פשוט לא הצלחתי להבין יש את התיקייה programData הורדתי אימיול וזה לא רוצה להוריד כלום אני בטוח שזה שומר את הקבצים שם ומנסה לקרוא את הקבצים בתיקייה האחרת עכשיו יש לי עוד שאלה איך נפתרים מכל השאלות על ההרשאות האלה כל תוכנה שאני רוצה להתקין או כל משהו שאני רוצה לעשות אני נתקל בשאלה האם לאפשר לתוכנית להמשיך.... תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מכירים את המצב הזה שמישהו נותן לכם לינק למשל לראפיד ויש שם מלא קבצי ראר שצריך להוריד? אז אני מחפש שטיטב כלשהי או תוכנה לשאני אוכל להוריד את כל הקבצים האלו בלי כל פעם ללחוץ על אחד אחר ... זקוק לתוכנה שתוריד הכל עד הסוף בקיצור.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
היי חברה כאשר אני רואה סרטונים באתרים כמו youtube אני לא שומע כלום, תוכלו לעזור לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי בנרו אקספרס קובץ של 3 סרטים נפרדים העניין הוא שכל פעם שאני מריץ את הסרט הראשון הוא קופץ ישר לקובץ שאחריו ולא חוזר לmenu מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
התרנתי עכשיו ווינדוס חדש והורדתי את כל התוכנות מחדש אבל כשאני רוצה להיכנס תוכונות מופיע לי השגיאה הבאה: (מצורף תמונה) אותה הודעת שגיאה גם לאייסיקיו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הEMULE, אז מדי פעם הראוטר עושה מעין חצי ריסט כזה. כלומר, כתוב לי שהכבל רשת מנותק, ואז הוא חוזר להיות מחובר ומקבל IP, אבל החיבור לאינטרנט לא מתנתק. עבדתי בהתחלה עם WAREZFAW ועברתי לגרסה הרגילה של EMULE PROJECT. הורדתי את מס' החיבורים ל100 וזה עדיין עושה את זה. זה עבד לי במשך כמה חודשים טובים כשהחיבורים היו על 2000 בלי בעיות שכאלו. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה של תוכנות ריגול במחשב של אחותי. כל פעם כל מיני חלונות נפתחים. ADAWARE ו-SPYBOOT + אנטי וירוס לא ממש עזרו. יש עוד משהו שאני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי הורדתי את התוכנה בכדי לשלוט על המאוורר (שהוא בעייתי בדגם זה) יש עוד אופציות שאני לא מבין מה לעשות איתם אם מישהו יודע אשמח לשמוע תמונה 1 מהתפריט הזה אני נכנס לאופציות בתמונה 2 (מה הכוונה בחלק המסומן?) + אם יש עוד טיפים לגבי התוכנה-שתפו.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לא speedfan בבקשה כי אני לא מצליח לשנות דרכה את מהירות הסיבוב של במאורר למעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לשמוע שיר אני צריך לשנות לANY FILE בגלל שבמצב פתיחה הרגיל הוא לא מזהה כלום... הצעות?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לדוגמא אם אני שומע עכשיו רדיו מהאינטרנט, שאני אוכל לשמור את השיר או את התוכנית שאני שומע כרגע...
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
http://img213.imageshack.us/img213/7910/icqms3.jpg
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני עובד עם הכרטיס EZMAKER של AVERMEDIA שמתחבר ל USB 2 עד היום לא היו לי בעיות איתו בלכידת וידאו אבל עכשיו שניסיתי אין תמונה ניסיתי עם 3 תוכנות שונות, NERO, ULEAD וגם MOVIE MAKER ואין לי תמונה. יש סאונד אבל בדקתי והכל מחובר כדאוי וגם ההגדרות של התוכנות נכונות כמו שהיו ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, לשחק עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עשיתי יצוא ל-Bookmarks של פיירפוקס, קיבלתי קובץ bookmarks.html, כשאני פותח אותו באקספורר אני רואה את הקישורים, גם את אלה בעיברית, עד כה הכל טוב ויפה, אבל כשאני עושה Import באקספלורר לקובץ הזה, כל הקישורים בעיברית הופכים לג'יבריש לכל העוזרים תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב יצאית וידאו הצהובה הזאת כמו בדי וי די אז חיברתי עם הכבר הצהוב של הדי וי די בין המחשב לטלויזיה ולא הצלחתי שיראו את המסך שלך המחשב בטלויזיה.. יש איזה דברים שאני צריך להגדיר במחשב או בטלויזיה? תודה רבה! אם לא מתאים לפה תעבירו בקשה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-