עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לדוגמא אם אני שומע עכשיו רדיו מהאינטרנט, שאני אוכל לשמור את השיר או את התוכנית שאני שומע כרגע...

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by gromeck,

אני מעונין לדעת: כאשר אני מתקין את התוכנה הנ''ל אחרי פירמוט וממשיך להתקין תוכנות אחריו. האם ברגע שאני רוצה לבצע שיחזור הוא מוחק לי לגמרי (כולל קבל dll) את ההתקנות עד למועד שיחזור שבחרתי. כך שלמעשה אין צורך יותר בפירמוט?!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. הנה כל הסאגה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.msg2863515 ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש דרייברים, להסיר ולהתקין דרייברים ידנית, אוטומטית, בפעם האחורנה יש שיפור כי המשחק לא מתרסק במהירות (התרסק אחרי שעתיים וחצי משחק), ועדיין אחרי שהוא מתרסק, או שאני יוצא ידנית, אז אי אפשר להכנס למשחקים לאחר מכן.

4. לחברי הפורום שלום ! רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לזהות פנים בזמן ה LOGON ולאבטח לי את המשתמש? לא ידעתי בדיוק איך לנסח זאת אבל אני מתכוון כמו זיהוי טביעת אצבע אבל לפנים. אני ישמח אם מישהו מכיר תוכנה טובה ואמינה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by IlanF,

למה אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת? מה היא אומרת?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  6. עכשיו ככה אני לא מצליח להכנס איתה לשרת שלי ניסתי הכל הסרתי אותה התקנתי אותה מחדש לא עוזר פאבים אחרים היא נכנסת אלייהם אבל לשרת שלי היא לא נכנסת כאילו משהו חוסם דווקא את השרת שאלתי את התמיכה שלי לשרת הם לא הצלחו לעלות על זה כפרה עלייכם זה מה זה חשוב לי ככה אי אפש רלנהל את השרת אני ישמח אם תעזרו לי תודה מקרב לב אחים שלי אוה באותכם

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  7. אני הורדתי את ה-Partition Magic גיסאת דמו ולא הצלחתי לשנות פורמט כונן, אפשר לשנות את זה בוינדוס או משהו? +אני רוצה להגדיל את נפח הכונן כי יש לי 100GB שלא בשימוש...

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by AB,

התקנתי איזה תוכנה ........והפסקתי את ההתקנה באמצע כי רציתי להתקין אותה בתקיה אחרת....עכשיו ניסיתי לעשות unInstalle אבל לא יכולתי....ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל זה מתחיל להתקין ואז זה אומר לי שזה סיים אבל למעשה זה לא מתקין... מחקתי את הקבצים שהיא התקינה ידני...אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את התוכנה בשביל לקבל את ה-unInstalle המלא...מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות??

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  9. Started by eladbu,

שאלה קלה בווינראר עיברית אני מנסה לדחוס קובץ ורציתי לדעת איזה פרמטרים עלי לסמן בכדי לקבל את הדחיסה הכי טובה בכדי לקבל קובץ כמה שיותר קטן?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by shaygutman,

כיצד מוסיפים דרייבר של כרטיס רשת לGHOST BOOT DISK תודה מראש לעונים שי

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by Domovoi,

אני מוריד משהו מסוים (חוקי) בהתחלה זה הוריד על מהירות של 185 KB\S עכשיו זה מוריד על 6 KB\S למה?!?! ומה זה PEERS? גם כן ההורדה בצבע אדום מה זה אומר ?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  12. שלום לכולם, מקווה שפה אני ימצא מישהו שיכול לעזור לי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לי WIN XP, ואני מנסה להתקין את המשחק SIM CITY DELUXE, יש 2 פיילים שפותחים אותם עם DEAMAN TOOLS וכאשר אני מפעיל את הTOOLS ומנסה להפעיל את הAUTORUN של המשחק משום מה זה לא עובד, חושב כמה שניות ולא עולה, הדברים האחרים הפייל כן עובדים... חשוב לציין שאותו משחק כן עולה אצל חברים שלי ואצלי לא. ועוד חשוב לציין שאני מנסה לסגור את המחשב אחרי כמה זמן, הוא מבקש ממני לסגור את הAUTORUN....שבעצם בכלל לא עלה לי.... מישהו יודע מה זה? מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. שלום אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון - יש לי פלאפון שאין לו אפשרות USB

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  14. המחשב החדש שלי עובד ברשת - אז יש לי גישה נוחה לכל התיקיות במחשב הישן רוצה לעבור הטמעה חלקה של כל ההגדרות של הטמאת האוטלוק אקספרס>>> תוכנת הדואר שלי ושל אוטלוק > תוכנת ניהול הזמן שלי מי מפנה אותי למיקומי הקבצים ? ואני לא מיתכוון להודעות > כי את זה אני יודע הכוונה היא שיש לי הגדרות דואר וסינון דואר למשל = עבור 4 חשבונות ואני לא מוצא היכן הקובץ הראשי נימצא תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by אופיר,

שומר המסך במחשב שלי לא עובד. אני מחפש איזשהו כלי שיעזור לי לדבג את שומר המסך. התופעה חוזרת גם ב XP וגם ב - 2000. מחשב אחר (חומרה שונה) עם אותן תוכנות (אנטי וירוס, פיירוול) פועל כיאות. אם שומר המסך מקונפג לעבוד (אפילו שהוא לא יפעל) אז החסכון באנרגיה לא עובד ואז המסך לא נכבה.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by DJPOWER,

תודה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי את ה ROCKETDOCK החדש.ומשום מה איני מצליח להעלים אותו כאשר חלונות נפתחים למסך מלא והוא תמיד נשאר התצוגה כיצד מעלימים אותו כאשר המסך מלא???

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  18. הבנתי שזו הרחבה שכשאני עובר הין לשונית ללשונית זה אמור להיות עם אפקט של קוביה תלת מימדית כזו נכון? אז הורדתי את זה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4258 התקנתי עשיתי ריסטרט לדפדפן וכלום . הכל רגיל. איך אני מאפשר את הפעולה.. או בקיצור: איך אני רואה את האפקט של הקוביה??

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by RonTwins,

איך אני משנה שם של חומרה במחשב הישן שלי,כי אני תורם אותו ועושה לו OC מ700MHZ ל1000MHZ כך שיהיה רשום להם 1000MHZ. שמעתי על המושג ID STRING,איך ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון, כאשר אני נכנס לחשבון שלי בגימייל דרך הממשק הוובי ומשיב לדואר אני מקבל את התגובה שלי ב ThunderBird לתיבת הדואר הנכנס כאילו זה מייל ששלחתי לעצמי, זאת אומרת, אם YY שלח ל XX דואר, אני נכנס לממשק הוובי של גוגל ומשיב לYY לכתובת שלו, כאשר אני בודק הודעות חדשות ב ThunderBird בחשבון של XX אני מקבל את ההודעה ששלחתי ל YY עם שם השולח XX.. קצת סיבכתי אבל יש למישהו מושג על מה אני מדבר?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  21. כשאני מנסה להכנס לחלק מהקישורים בפייר פוקס בעיקר בכאלו שאני רושם סיסמא הוא רושם לי למטה הסתיים אך לא נכנס לקישור מה אני צריך לעשות ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  22. Started by shlomik101,

שלום אני משתמש באאוטלוק אקספרס וכל פעם משתנה לי השרת של הספק דואר ל 127.0.0.1 שכנראה זה המחשב עצמו כלומר זה לא איזה תוכנת ריגול או משהו למיטב הבנתי זה יכול להיגרם מה-XP או מאנטי וירוס אני משתמש בחבילה של מקאפי אני אודה למי שיוכל להסביר לי איך לתקן זאת ניסיתי ,adware, spybot וזה עדיין קורה אני כבר משתגע מזה

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by vinipyx,

מישהוא יכול להגיד לי איפה אני מוצא את האתרים שעובדים אם התוכנה זאת כי איבנתי שזאת תוכנה מצוינת,כמו bitorent ואפילו יותר טובה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  24. חבר שלי נתקל בבעיה במחשב, הוא נכנס לאיסיקיו ולאיימיל שלו ולדבריו פורצים לו לשם ומוחקים לו דברים משנים וכול מיני . אני חשבתי אולי יש תוכנה שחוסמת מסתננים לאינטרנט ותעזור לו תודה ...

• 1 תגובה
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.