תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך תוכנה הקורייה DSC_100 יש לי אותה אבל של ווינדוס 98 בלבד מי שיוכל למצוא לי כזאת רק לווינדוס מילניום ומעלה לפחות זה ייהיה טוב אפילו השם יכול להיות שונה הדגם של המצלמה הוא KLH DCL-450 ממש דחוף מי שעוזר לי אני מעריך את זה...
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול להמיר במכה אחת משהו כמו 50 קבצים JPG לאיכות נמוכה יותר / רזולוציה נמוכה יותר אני משתמש ב microsoft photo editor אבל צריך לעבור תמונה תמונה וזה משגע אותי עזרה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד עם 700 מגה הרץ 256 זכרון כרטיס גרפי savage 8MB האם 3d sstudio max 5 יעבוד אצלי. חוץ מזה מה הרמה שצריך שתהיה לי על מנת להשתמש בתוכנה (אני חובב גריפקה ועובד לאחרונה ברמה לא רעה בphotoshop אפילו שהדברים שונים.) תודה מראש urich
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אודה לכם אם תמליצו לי על תוכנת OCR יעילה לאותיות בעברית.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש אפשרות להסיר DX9 מחלונות ME/98? -ללא FORMAT וללא SYSTEM RESTORE? תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
החברים המטומטמים שלי מחפשים שירים ברוסית אולי תביאו לינק לתוכנה? (אם יש...) :AR15:
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
כבר שאלתי את השאלה הזאת בעבר, וענו לי עליה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי את אותה הודעה, אז אני באמת מצטער שאני לא כותב הודעה נוספת. הבעיה שלי היא שכשאני רואה סרטים, הקול והסרט לא עובדים במקביל זאת אומרת שקודם שומעים, ואחרי זה רואים את אותה תנועה שמתאימה לקול. בעבר מישהו ענה לי ונתן לי כתובת שמשם הורדתי קובץ שפתר את הבעיה, אבל מאז פירמטתי את המחשב, ואת הקובץ הזה לא גיביתי. אשמח לקבל אותו שוב.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם קאזה שתמיד זה נשאר לי הנ"ל על LOW אפילו שאני מביא לכולם להוריד זה אז פעם לא עלה לי מעל ה-20 ועכשיו זה ירד בכלל ל-0 והתוכנה לא מוצאת כלום ! אז שמעתי שיש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה כל הזמן על HIGH אז מישהו מכיר אולי את התוכנה הזאת? *אני בטוח שזה יעזור לעוד הרבה אנשים פה
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול sound max on board בשום תוכנת מוסיקה כמו cakewalk או encore לא מופיע input device תחת midi devices כך שאני לא יכול להקליט שום קובץ מידי איך פותרים הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, יש לי תרגום מDVD (שד"א למי שמתעניין נרכש באופן חוקי לחלוטין במכירת חיסול) הוצאתי ממנו את "ערוצי התרגום" עיברית ואנגלית בעזרת הפילטר VOBSUB 2.23 כל זה מתוך התוכנה GORDIAN KNOT 0.27. עכשיו הקובץ המתקבל הוא ענק (מספר רב של מגהבייטים בקובץ SUB ועוד קובץ IDX) וכולל בתוכו את שני התרגומים. איזה תוכנת תרגום (או המרה) ממירה פורמט זה ל SUB רגיל של MICRODVD או SRT או פורמט אחר מקובל שלא תופס הרבה מקום ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי קאזה V2. הכל עובד למעט כתיבה בעברית - יוצא הכל גיבריש. לא מצאתי שם את ה ENCODING שח\יש באקספלורר. איך מתקנים? מע הפעלה XP.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
ברשותי WINDOWS 2000 ואני רוצה להתקין תוכנה של ניהול RAM ב-WINDOWS בכדי שאני לא יצטרך לעשות איתחול כל יומיים! יש לכם המלצות בשבילי? והאם יש לכם איזה מדריך שמסביר כיצד להגדיר את ההגדרות בתוכנה!??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
השארתי את המסך דולק על traffic ולא נגעתי בעכבר או במקלדת ואחרי כמה דקות המסך של הupload היתמלא בורדות (אני לא מאניאק אני משתף אבל לא עשרים באותו זמן ) ברגע שנוגעים בעכבר כולם מנותקים אני משתמש בkazzaunlimited לא אכפת לי מספייואר אז תחסכו ממני
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ממש צריך את זה כדי ללמוד צעדי ריקוד של קליפ מסויים האם אפשר לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
I recently bought a new computer with an intel P4 2.4B and a Gigabyte GA-8PE667 Ultra 2 board, after formatting and installing all my programs including Sandra i was quite surprised to see Sandra claims that my motherboard supports SMP and that I should add another CPU to the system, it also insists to compare me to Xeon and Athlon MP based systems in all the benchmarks. I am referring to SiSoft Sandra 2003 professional , if anyone has any idea how to resolve this issue i would greatly appreciate the help.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע איך מוחקים את רשימת החיפוש ב- kazaa ? אני מתכוון לרשימה הניפתחת search for אני לא רוצה שמישהו אחר יראה מה חיפשתי ?!
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד דברים במירק לאחר כמה זמן קורה הדבר הבא DCC Get of ******** from X timed out וזה משגע אותי ! אני שם הורדות לכל הלילה ומגלה שהם נסגרו תוך שעה. יש לי אינטרנט כבלים 750
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אוקיי שלום אני יודע שזה לא המקום אבל כיוון שאין כאן פורום בוני אתרים אז אני ישאל את שאלתי כאן עכשיו התקנתי את השרת אבל אני פשוט לא יודע איך להגדיר את האתר שום דבר לא עוזר לי icq:125580601 בתודה מראש נעם גרמיזה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
נגיד שיש לי סרט DVD, שיש לו כתוביות בעברית. עם התוכנה DVDX אני יכול להפוך אותו לDIVX. יש תוכנה שמנצלת את הכתוביות והופכת לDIVX או כל פורמט אחר עם הכתוביות כבר צרובות??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-